Advertentie

7-7-11: het Nieuwe Aardehologram wordt gemanifesteerd..!


Judith Moore is waarschijnlijk één van de krachtigste mediums, die helpt om de planetaire, maar vooral kosmologische veranderingen van dit moment op Aarde, te begeleiden en te kanaliseren.  Veranderingen die zó groot en heftig zijn, dat onze hele Aarde ervan op de kop gaat, of in andere woorden, de Ascentie die gaat plaatsvinden. Het zich verbinden met deze energieën en de impact van deze energieën op haar lichaam en geest zijn enorm, maar Judith Moore blijft zich vanuit Liefde en Compassie verbinden met deze bronnen.

Heb je niets met dit verhaal over Judith en haar onderstaande boodschap, leg het terzijde, het geeft niet, het is geen wet van ‘Weten En Persen’..! Let it be, is misschien juist wel de boodschap die bij deze informatie past. Een boodschap die, zo vermeldt deze zélf, niet door mensenhersenen/geesten te begrijpen is..! En toch staat ie er..

Judith Moore op de gastcolumn, dát is -naar ons idee- wel het minste wat we eens met haar informatie zouden moeten doen. Maar er staan meer berichten van haar op deze site en je kunt ook altijd nog naar de Nederlandse site die haar werk ondersteunt. (JudithMoore.nl)

* * *

Ontginning van het Nieuwe Aarde-hologram

en de gelijktijdige

ineenstorting van het Oude Aarde-hologram.
x

©  Judith Moore / RecordsOfCreation.com

© vertaling Guido Jonkers – WantToKnow.nl/.be

x

Judith Moore

Ik ben bij mezelf. Vandaag werd ik zó door de energieën beïnvloed, dat ik volledig werd lam gelegd. Een uur geleden ben ik gaan slapen, en nu ben ik wakker geworden met zóveel energie om me heen en dóór me heen. Eerder vanavond kreeg ik steeds dezélfde ervaring, ik sloot mijn ogen en bleef maar beelden zien van Armageddon, waarbij continenten openspleten, de vulkaan van Yellowstone die was opengebarsten, steden die in elkaar storten en nog veel meer van dit soort zaken.

Toen ik vroeg waar dit allemaal over ging, kreeg ik het antwoord, dat we op een nieuwe tijdslijn zijn beland en dat we inmiddels op de Nieuwe Aarde ZIJN en dat het hologram van de oude Aarde in elkaar aan het storten is. En dát was Armageddon..! We zijn nu bewust frequenties vanuit de Kosmos naar de Aarde aan het channelen, teneinde het planetaire grid en het vibrationele lichaam van Gaya te vullen met manna, daarbij de manna-bronnen van de Aarde te openen. We zijn door de nauwe poort gekomen! Wij zijn in het midden aangeland van de ultieme transitie. Dit heeft een effect op de realiteit op elk niveau, een nieuwe dimensie van bewustzijn heeft zicht geopend op deze planeet en op de Moederplaneet. Het heeft een nieuwe dimensie geopend in het bewustzijn van Creatie.
Er zijn nu velden van potentieel beschikbaar, die de oude blauwdruk en het oude hologram van de Grote Moeder-energieën van Creatie overstijgen, en Moeder Gaya is één van de Grote Kosmische Moeders. Zij moet dit ‘Einde van de Tijd’ en de geboorte van de Nieuwe Holographische Aarde van het Bron van Creatie vanuit haar baarmoederbron doorleven.

De vijfde dimensie is volop beschikbaar.
De creatie-codes vloeien nu in de dimensies en bewustzijnslagen, zodat manifestatie op vele lagen geopend wordt. Deze creatie-codes vloeien naar een nieuw niveau van feitelijke creatie en het nieuwe potentieel van bewustzijn, vanuit de Scheppende Bron door de universele bewustzijn naar de Aarde en vloeien dóór de Grote moederplaneet in de dimensies en bewustzijnslagen. De vijfde dimensie is volledig beschikbaar..

De transitie van het 3e naar het 5e dimensie-bewustzijn, is nog steeds een proces op Aarde, maar er is nu een ‘ruimtepotentieel’ geschapen om in te groeien, dat voorheen nog niet bestond. En gelijktijding heeft Gaya een energetische terugslag gekregen, door het ineenstorten van het oude Aarde-hologram.  Elke keer dat een stuk van het oude Aarde-hologram ineenstort, heeft dat zijn invloed op het relativiteitsveld in de holografische realiteitsgebieden van het opkomende hologram. De realiteit van ‘tijd’ is ook in transitie, tenzij de invloed van de extremen, onmiskenbaar heftiger gevoeld zal worden en een grotere impact, een grotere energie-input zal hebben, op de extremen van geboorte en dood, en de geboorte van Gaya zelf, dat verscholen ligt, in het punt tussen geboorte en dood.

Telkens wanneer een oud paradigma in het in elkaar stortende hologram vouwt, zal dat onvermijdelijke consequenties hebben op de veranderingen op Aarde en sociale onrust. Bovenal op hen, die de intensiteit voelen en de ervaringen doorleven in hun emotionele lichaam, hun ervaringen hebben in de intensiteit van energieën, omdat zij zich gevoeliger hebben gemaakt, gevoeliger voor de de frequentiële en draaiende ervaringen van de transitie van het Aarde-hologram.

.

Dit is de tijd, dat veel zielen zullen verkiezen om de Aarde te verlaten, omdat hun vibratie niet in lijn is met de nieuwe frequenties en zij nog vastzitten in de oude holografische patronen. Deze individuen zullen meer en intens ongemak ervaren in hun strijd om de status quo te handhaven van het agressieve menselijke gedrag, dat een, inmiddels in transitie geraakte, oude manier van leven ondersteunde.
Deze transitie van een dominante kracht, naar een voorbijgaande energie, gaat niet zónder energetische cataclysmen gepaard en deze worden gevoeld wanneer de harmonie van Eenheid doorkomt, en door de manna van de hartbron; dit is dé remedie voor de extreme omwentelingen binnenin, die tijdens deze transitie optreden.

De tijden zijn veranderd, en jullie ervaren de transitie met je zintuigen, vele lichtjaren volgend op de feitelijke gebeurtenissen. En deze lichtjaren treden op in een relatief korte periode van aardjaren, wanneer de Aarde zich met warpsnelheid beweegt door het ruimte/tijdscontinuüm, en de acceleratie van de modulaire tijd, een hoge snelheid ontwikkelt in de frequenties van tijd. Je hersenen kunnen de veranderingen in jullie realiteit niet waarnemen. Het energetisch lichaam voelt de veranderingen wel, maar de hersenen, je gedachten is onkundig om dit te doen, en daardoor nemen je hersenen de realiteit waar, als een perceptuele waarheid.
Terwijl feitelijk deze realiteit bestaat uit lichtjaren die zijn ingedrukt tot een paar ‘komende jaren’. Dit is de aard van de ultra-dimensionele energieën van deze planeet. Het doel van deze boodschap is om een stem te geven en een manier van begrip aan een onverklaarbare tijd in Creatie. En bovendien de energieën ruimte te geven om zich uit te drukken, via het bewustzijn van de gedachten en de harmonieën van de stem, die het vervolgens mogelijk maken dat deze energieën op een meer vriendelijke wijze vloeien, omdat de boodschapper (Judith Moore gj), een empathische ervaring heeft met de holografische Aarde.

De transmissie verlicht de druk en de snelheid waarmee de vorm van de lichtdeeltjes door de energetische kern van Ibis gaat en door haar eigen lichaam in de fysieke vorm. Dit bericht komt van het bewustzijn van het Universum, hier in volledige Eenheid. Er bestaat een begrip en een capaciteit om te bevatten, maar de menselijke geest is feitelijk niet in staat dit proces te bevatten. De bedoeling van deze transmissie is om tóch een contact met de menselijke geest te leggen, om een perceptuele verschuiving te laten plaatsvinden. Op basis hiervan kan het opkomende nieuwe Aarde-hologram worden geactualiseerd, via de co-creativiteit van de perceptuele realiteit en het bewustzijn.
Zo zal het zijn en zo is het.
x

* * * * * * *

20 gedachten over “7-7-11: het Nieuwe Aardehologram wordt gemanifesteerd..!

 1. Heerlijk vind ik het om te lezen van Judith dat de vijfde dimensie beschikbaar is. Voor sommigen van ons is/was het moeilijk om nog met het oude programma te leven. Daarom vind ik dit gedicht wel passend:

  Ik zou zo graag een beroep willen doen
  aan alle mensen die NU op aarde leven
  Mensen kies voor liefde, niet voor angst.
  Waarheid is niet wat de wereld
  ons, mij wil doen geloven.

  Waarheid, mijn en jullie eigen waarheid
  woont diep in mij, bevindt zich in ons
  wat waar is, dat is liefdevol
  dat klinkt toch logisch is het niet? want
  leugens verstrooien toch geen liefde.
  Onze waarheid is heel persoonlijk
  Waarheid, Liefde uit de Oorspronkelijke Bron,
  Contact leggen met ons Hartbewustzijn
  maak de keus en stem je af.

  Het maakt je mens-zijn compleet
  Het is de zin van:
  Wie ben ik, wat doe ik hier en
  waar ga ik naar toe.
  Het is de reis van ons aller leven
  de reis is net zo belangrijk als ons doel.

  Allen zijn we mensen met een evoluerend bewustzijn
  om te leren en te groeien, daarom
  kwamen we en zijn we hier.
  Laten we onze kracht gebruiken
  en ons geen beperkingen meer op laten leggen.
  Zo is het leven juist niet bedoeld
  Leven in je eigen waarheid
  wat tevens de waarheid is van onze planeet de aarde
  dat brengt ons terug naar de Bron.

  Geen illusie van afgescheidenheid meer, maar
  Samen op weg naar Eenheid en Liefde
  Iedereen wil hier aan mee werken toch?

  Laten we onszelf en de aarde helen
  Negativiteit heeft al zoveel kapot gemaakt
  We moeten dit niet meer willen
  We mogen dit niet meer toelaten
  Ons Hartbewustzijn moeten we nu laten spreken.
  Hiernaar leren luisteren, hiernaar luisteren
  is voor alles wat leeft van belang
  Laten we met ons allen dit Tijdperk waardig afsluiten
  zodat we het Gouden Tijdperk
  binnen kunnen gaan met
  een Open Hart en een Open Geest!!

  Vandaag op mijn boeddhistische kalender,” Je hart wijst de weg en je verstand oordeelt of de weg juist is.”

  Warme groet Alice

  1. Ik ben een fan van jou geworden Alice!

   Goed verhaal hoor van Judith Moore, rakend!

  2. Even ouderwets overstuurd hakketakken met verdwaasde jankende raggende mannen uit een nabij verleden toen de jeugd nog niet vergald was door vals plat demente tros kompas vernederpop tonen zonder resonantie en zonder diepte laat staan enige doorleefdheid

   Pearl Jam – Throw Your Hatred Down
   http://www.youtube.com/watch?v=OKd9fBMfjI8

   Tros muziek feest Sneek -Monique Smit en Tim Douwsma – Één zomeravond met jou
   http://www.youtube.com/watch?v=W_T8o66f8z8

   Quote Otto Braackenssieck – 11-01 08:35;

   ” Reacties “Trendwatcher: ‘Doorleefdheid nieuwe horecatrend”

   Hoe vind ik het bruine etablissement opnieuw uit, ja ja…. Tip: Er eindelijk eens voor knokken, dat het absurde rookverbod zo snel mogelijk van tafel wordt geveegd., Je zult eens zien hoe snel je zaak er dan niet meer zo steriel uit ziet en de gemoedelijke sfeer(je mag het wat mij betreft ook doorleefdheid noemen) terugkeert. ”

   http://www.missethoreca.nl/1084380/home/nieuwsoverzicht/nieuws/TrendwatcherDoorleefdheidNieuweHorecatrend.htm?reactions=1

  3. Het ligt zonder twijfel aan mij, maar off topic bij een dergelijk artikel, is feitelijk zonde..

  4. Mijn bijdrage was heel erg On Topic bedoeld.
   Okay het is misschien een aanloopje naar wat ik bedoel.
   Ben ik nou de enige die heel veel glibberende griebels krijgt van dit “Nieuwe Aardehologram” artikel?
   Jah ik zoek nu steun van Iemand die mij nu wel enigszins begrijpt waar ik op doel…

  5. Het stukje dat ik nu ’toevallig’ lees heeft hier heel raak mee te maken.
   Het jeukt mij onder m’n huid.
   Entiteiten die zichzelf wel of niet kenbaar maken, wel of niet een Naam gebruiken, wel of niet zichzelf zijn.
   Maar goed stel dat ze zijn wie Ze zijn, Wie zijn Ze dan?
   Bovenstaande “AardeHologram” tekst is voor mij Onmiskenbaar een “Agenda” tekst.
   Al mijn vullingen in mijn kiezen, het zijn er gelukkig nog niet veel, al mijn vullingen staan op springen.
   Voordat ik een voorbeeld aanhaal eerst een stukje tekst van wat ik nu onder ogen heb.
   Ook Hoogst Relevant en Interessant en Cruciaal wat mij betreft.

   Ooh mijn eigen eventuele agenda, och ik zeg er steeds bij, onnozel genoeg, Ooit een Vrouw (Graal) echt willen kunnen beminnen en (aan)raken en bereiken, Parcival achtig, niet gratis maar verdiend, kost Mij misschien m’n hele leven.
   Dat even terzijde, nu het stukje tekst;

   Moses wil graag weten met Wie hij communiceert, een naam is al Iets, niet genoeg, hoe maak je jezelf kenbaar aan een ander, wie ben je, wat is je boodschap, wat kom je doen, ben je bereikbaar voor kritische vragen, ben je gezelschap of een abstractie, ben je verheven boven of mens onder de mensen.

   ” The bible tells us Moses asked the Lord, on the mountain, what he should call him, because he didn’t know who he was, because he knew he couldn’t be Enil or Enki. The God who Moses met was not the God, he was the Lord, and the Book of Jasher tells us he was the great Lord Jethro, the man to whom Enki’s ancestors had given the tablets of destiny which he was to pass onto Moses. Enlil had gone, Enki had gone. From the moment of Abrahams time on this earthly plain, there isn’t any further history of these deities, except in mythology and their veneration. And what is perpetuated in this mythology is the word Lord, because in their deputy stations, the seniors of the Bloodline, and the seniors of the Priesthood, took on the definition of Lord, and whenever the Lord came up in any records, that’s where the Hebrews got it from, they decided that that was God. Since 1960 BC Jehovah, Enlil and Enki had gone. Departed it said like migrating birds. Whatever that means…. we can guess! In a V formation, perhaps ? ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/biblianazar/esp_biblianazar_10b.htm

   Dandy Warhols – Godless
   http://www.youtube.com/watch?v=7l5kQWjhyeg

  6. Mooi Alice en zo waar!
   Laten we de wet geschreven in ons eigen hart volgen; door middel van ons ge(wet)en onze daden verantwoorden. Laten we voor frank en vrij onze daden onder de loep nemen bijsturen waar we eventueel scheef of scheef dreigen dreigen te gaan en ons onderwerpen aan onze eigen innerlijke rechter.
   De mogelijkheid is ons geschonken, dus laten we die grijpen aub.
   Hartengroet

 2. en so what?
  wat doet het ons, mensen? Dieren? Planten? Kunnen we coöpereren? Hoe?
  Dit artikel schreeuwt wel om aarding, gronding, concretisering. Om ietwat richtlijn voor mensen die volwassen hun eigen verantwoordelijkheid willen nemen, juist nu.

  1. Helemaal juist Hannah, het is niet héél Aards, het gaat over tijdslijnen en universele processen OVER de Aarde, dát zie je goed in mijn ogen. Wat ik er zélf als Aardling uit afleidt, Judith’s reputatie kennende, is de concretisering van de shifts, die al tijden plaatsvinden. We hebben een ‘andere’ tijdlijn opgepakt, door onze mindsetting, onze wens om te veranderen. Er waren (kennelijk) genoeg liefdevolle geesten, die de wens hebben om deze Aarde weer ‘op te leuken’.. 🙄
   Het afwenden van -zoals Judith dat noemt- Armageddon, is natuurlijk ‘niet te controleren’.. Daar gaat het niet om bij mij, gewoon doorvoélen..! Dan resoneert het bij mij. Tja en dat heb ik in de inleiding proberen aan te geven.
   Er is overigens nog een aanvulling gekomen op deze channeling, die ik ook wil plaatsen. Deze maakt het -zover ik het vluchtig kon zien- een stuk(je) concreter.

   Aan de andere kant…
   Wat moet ik met ‘het’ nieuws op TV, in kranten, van het internet en van mensen persoonlijk, als ik het niet bij mezelf spiegel..!! Of om het in de Tzolkin-woorden te zeggen van heden (12-7-11): (Rode Boventoon Maanjaar/Kosmische Maan, dag 16 – Seli Stroomt Kin 200: Gele Boventoon Zon)

   Over wat gisteren omhoog is komen stormen of vorm heeft gekregen,
   kun je vandaag je licht laten schijnen… Warm je eraan; het zal je versterken…

  2. Wat Guido ‘doorvoelen’ noemt, heet bij mij ‘in je hart leven. Het hart is de schakel, of noem het poort, tussen Aarde en Universum. Telkens wanneer je naar je hart gaat, kom je thuis en stroom je moeiteloos met de veranderingen mee. Ik denk dat wanneer je vanuit je hart leeft, je automatisch ook geaard bent, want je liefde voor de Moeder Aarde en die voor je Hogere Werkelijkheid zitten daar ‘broederlijk’ verenigd. Ik ben erg blij met het bericht dat de vijfde dimensie nu volledig beschikbaar is. Net las ik nog iets van Ronna Herman waarin zij schrijft dat voor de huidige generatie mensen, het fysiek ascenderen naar de vijfde dimensie niet in één leven grealiseerd kan worden. Daarom ben ik zo blij met deze channeling van Judith Moore. Schouderklopjes en duwtjes in de rug doen deugd.

 3. quote ;” Terwijl feitelijk deze realiteit bestaat uit lichtjaren die zijn ingedrukt tot een paar ‘komende jaren’. ”
  Bij deze zin gaan steeds mijn hersentjes op slot . Heeft iemand enig idee wat hiermee bedoelt word ? Als ik op een zin als deze blijf haken , wil de rest van het artikel ook niet verteren 🙁 .

  1. Of moet ik lichtjaren niet lezen als lichtjaren (afstand ) maar als een ander tijdsconcept ?

  2. Lichtjaren in een ‘Zijns’- vorm..! Ik denk Cozmic, dat je precies aanvoelt hoe het bedoelt wordt, inderdaad niet meer liniair denken, gewoon met je intuïtie lezen, in de ruimte hangen, alsubegrijptwatikbedoel.. *ahum*
   Wij zijn als mensen niet in staat werkelijk te bevatten, wat er op dat kosmische niveau gebeurt in tijd, Tijd, tijdskrommen, uitgerekte tijd etc. Let it be. Waar voor gezorgd wordt, door ‘hen’, ‘het’ of ‘alles’, is dat er in één mensenleven geleefd en waargenomen kan worden. Dus ‘In een paar, komende jaren’.. (Aardjaren dus) Anders valt het allemaal niet te bevatten in dit Aardeconcept van leerschool ná leerschool. Van spiegeltje ná spiegeltje. En hoe ze dat doen..? Ik vraag me hier op Aarde al niet meer af, ‘hoe ze het allemaal doen’..
   Alles kan dus in één mensenleven geleefd/beleefd worden, en dan wel zodanig, ‘In een paar komende jaren’, dat niet de hele tijd je hersens op slot (hoeven) gaan.. hahaha.. Maar kun je een beetje invoelen wa’k bedoel?

  3. Jaja Guido , het geblokkeerde kwartje begon al te vallen na mijn eerste vraag . Invoelend lezen was inderdaad vereist ipv. de letterlijke voorgeprogrammeerde betekenis des woords lezen .

  4. Jah laten we op Opnieuw Beginnen, maar dan ook echt.
   Ik heb zoveel Armageddon vernietiging in en buiten mezelf beleefd de afgelopen dagen, tijd voor een Nieuwe schoon gewassen Ruimte.
   Van mij mag Iedereen mee doen die Waarlijk Wil mee doen.
   Zo niet is het ook goed, wat Jij Wil.
   En de komende paar weken het strand een tijdje opzoeken en mezelf verder schoon spoelen in de branding.
   Precies wat Ja/Nee al aan het doen is.
   Alle Vuiligheid in en om mij heen; daar ben ik flauw van, weg daar mee.
   Schoonmaken en poetsen en alle rottigheid weg spoelen.
   En nooit meer opgeven natuurlijk ook, geen foetus houding dat het allemaal niet meer uitmaakt, alleen tijdelijk…
   En neeh voorlopig ben ik nog lang niet klaar, dat hoeft ook niet.

 4. Electrisch-chemisch-kosmisch denken van een brein – van menselijke of buitenmenselijke origine – gedurende een jaar, vormt een lichtjaar wijsheid, dat in het geval van menselijk denken, getransporteert werd via synapsen, het gedachte tot concrete werkbare sjablonen makend. De gecondenseerde instant aangeboden kennis kan gedurende een paar jaren geabsorbeerd worden door de aardmensen die transformatie enorm kunnen versnellen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.