Advertentie

De Aarde roept!


x

De Aarde roept…

© Ton van der Kroon/november 2011

vertaling: Guido Jonkers / WantToKnow.nl/be

x

De tijd is gekomen dat je me niet langer kunt negeren. Ik ben het kleine meisje dat droomt van de toekomst. Ik ben de compassievolle moeder die haar hand ophoudt. Ik ben de wijze oude vrouw die de sleutels in haar handen heeft van de geheimen van het leven. Ik ben de ‘Wilde’ die de ‘Dans van het Leven’ danst. Ik ben het vrouwelijke. Ik ben moeder Aarde. Wanneer het vrouwelijk wordt genegeerd, is de Aarde in gevaar. Als jullie doorgaan met mij te misbruiken, zullen jullie je eigen wereld vernietigen. Het is tijd om naar huis te gaan. De plaats waar jij je veilig voelt; in mijn armen. Het beeld van de Godin is niet een of ander vaag concept, maar een tastbare realiteit in je eigen lichaam, want dáár ben ik!

Door het openen van de poorten van bewustzijn, kun je me toestaan aanwezig te zijn in je leven. Het is de Grote Moeder die jou roept, die jou wil vasthouden, die gehóórd wil worden. Sta toe dat jij gedragen wordt, dan zal ik je meenemen op een reis dat jouw wildste dromen ver voorbij gaat. Een reis naar de bron van het leven zélf. Mijn liefde is die van een moeder voor haar kinderen. Durf jij jezélf te accepteren, je eigen grootsheid te accepteren, om in het diepste wéten te beseffen dat ik er voor jou ben? Dat ik je zal vangen als je valt? Probeer het maar, dan zul je zien dat mijn liefde veel groter is dan je je ooit hebt kunnen voorstellen.

De tijd van de Patriarchen is voorbij; deze heeft zijn functie gehad. Na een periode van groei en vruchtbaarheid, zou het mannelijke zich over de kop lopen en zou zijn kracht zich tegen zichzelf richten. Op dat moment in de geschiedenis, wanneer de krachten van chaos en vernietiging hun weg in deze wereld zouden vinden, zou de Moeder haar wijsheid en kennis delen met de mensheid. Veel zaken zullen worden vernietigd, zodat de wereld zichzelf kan helen. Laat jezelf niet verblinden of ontmoedigen, wanneer de structuren van jullie gemeenschap beginnen te desintegreren. Dit is een deel van de heling die plaatsvindt. Het oude kan niet langer meer voortbestaan in zijn bestaande vorm. Het zal moéten desintegreren, zoals de rups volledig teniet gaat wanneer deze een vlinder wordt.

Zorg daarom dat je meegaat met de ‘flow’, en verlies niet de hoop, hou je zéker niet vast aan het oude.. Veel zaken zullen voorgoed verdwijnen, maar het is essentieel dat je kinderen de waarheid zullen weten, over hun afkomst en hun kracht, zodanig dat zij de volgende stap kunnen maken in de evolutie. Dáárom is het zo belangrijk dat de stem van de Moeder weer wordt gehoord. Het zal jullie helpen om het verschil te zien tussen de natuurlijke manier van leven vanuit jullie werkelijke kracht, en de manier van leven die ‘nep’ is. Een manier van leven die wordt geregeerd door angst, hebzucht en frustratie.

Ik ken jullie worsteling, jullie gedachten, jullie angsten en het enige dat ik daarop kan zeggen is: heb compassie met jezelf. Het leven is helemaal niet bedoéld als een worsteling, behalve wanneer je ervoor kiest dat het een worsteling is. Neem het zwaard van licht in je handen en wees bereid de waarheid onder ogen te zien. De kracht van de Moeder is houdt zich schuil in jou. Na een lang en moeilijk geboorteproces zul je eindelijk het gloren van het Licht zien!

Bezoek de tempels van de Moeder, de heilige plaatsen in de bergen, de meren en de rivieren, want dáár zul je de Stilte en de Wijsheid vinden die de wereld zal veranderen. Maak een pelgrimage naar deze heilige plaatsen op Aarde. Zij wachten erop dat ze geëerd worden en willen hun oer-wijsheid  van het leven delen. Door dit te doen, zul jij meehelpen om de originele blauwdruk van het leven te herstellen.

Jullie zijn niet slechts deeltjes van de Creatie; jullie zijn de Co-Creators! Het is heel belangrijk dat je je dit her-innerd. Er is zóveel pijn geweest, zoveel droefheid en eenzaamheid. De tijden van de Patriarchen heeft die wonden achtergelaten in de harten en zielen van mensen. Keer ná keer, hebben mensen elkaar overwonnen, elkaar afgeslacht, vernietigd, uitgeroeid en vermoord. De menselijke geest heeft datgene vernietigd, wat het niet kon begrijpen, teneinde te overleven. Veel stammen en inheemse volkeren hebben geleden omdat de gedachte was dat zijn ‘waardeloos’ waren en ‘ontoereikend’.
Veel culturen zijn uitgeroeid omdat ze vriendelijk en wijs waren; veel vrouwen zijn de mond gesnoerd, omdat zij de waarheid spraken. Dit kan niet langer doorgaan, tenzij jullie je eigen bestaan willen vernietigen. Jullie MOETEN wakker worden vanuit je angstdroom, vanuit de droom van haat en wanhoop.

Er wacht een nieuwe wereld om te worden ontdekt. Er is een toekomst die een belofte biedt: het ontwaken van de nieuwe mensheid. DIT is de boodschap van de Moeders; aan het einde der tijden zul je de voltooiing vinden; het gloren van het ontwaken van de mensheid.

Dit is de belofte die jullie is gegeven: na een donkere periode zal de mensheid zich terugvechten naar het Licht, dat van hen is weggehouden. Het heeft daar eonen liggen wachten, als een stille hoop, een zaadje, een ongeboren kind. Het is de feniks die uit zijn as herrijst na een hele lange tijd! Het is het opstaan uit de dood. Het is de Christus-energie die herboren wordt in elk van jullie. Het is de belofte van de terugkeer van de Messias, zoals dit verhaal is doorverteld, door generaties, in verhalen, religies en symbolen. Het is de terugkeer van de Koning, of de Koningin, omdat BEIDEN gelijk zijn en elkaar aanvullen. Deze belofte is een geheugen dat gegraveerd is in ieders en elk hart.

Wacht niet langer, het moment is gekomen om de sluier op te lichten en jeZelf te zien. Het leven is er klaar voor om je voor een nieuw avontuur uit te nodigen. Dit is jouw roeping. Drink uit de ‘Graal van het Leven’, omdat dit je geboorterecht is. Om in het licht van de Goden te staan, en om gelijk te zijn aan hen die voor jullie geweest zijn, en jullie de weg hebben getoond. Wordt wakker uit je diepe slaap van onbewust-zijn, snijdt door de touwen van illusie en de dood die jullie als een gevangene vasthoudt!

Wees op je hoede voor de krachten die jullie willen kleineren, die jullie schaamte willen doen voelen, schuldig en klein. Dát is niet wie je werkelijk bent. Sta op in je grootsheid, zonder je nederigheid te verliezen. Buig naar de grond om de Moeder te eren, om je hart te openen. Je kunt alleen thuiskomen, wanneer je elkaar erkend, en begint met het delen van deze wonderschone wereld, die je ZELF hebt helpen creëren!

Open je hart voor de hele mensheid, naar alle religies, naar alle culturen, naar alle richtingen. Want het is in het verschil dat jullie ÉÉN kunnen worden. Vecht niet met elkaar, maar omhels elkaar als broeders en zusters van dezélfde familie. Laat de schaduw van twijfel, van angst en boosheid je niet te pakken krijgen. Het Donker heeft zijn tijd gehad, wanneer jij wilt dat dit zo is. Geef het géén ruimte, niet in je gedachten, niet in je woorden, noch in je daden.

Dit is de boodschap en de belofte van de Grote Moeder, die liefdevol wacht om jou te zien groeien en je wakker wil zien worden. Zoals een moeder die naar haar kind kijkt, wanneer het slaapt, en droomt van de dag die gaat komen.
x

© Harmony (Cynthia Robbins)

29 gedachten over “De Aarde roept!

  1. Open je hart voor de hele mensheid, naar alle religies, naar alle culturen, naar alle richtingen. Want het is in het verschil dat jullie ÉÉN kunnen worden. Vecht niet met elkaar, maar omhels elkaar als broeders en zusters van dezélfde familie. Laat de schaduw van twijfel, van angst en boosheid je niet te pakken krijgen. Het Donker heeft zijn tijd gehad,

   wanneer jij wilt dat dit zo is. Geef het géén ruimte, niet in je gedachten, niet in je woorden, noch in je daden

   Mijn idee hierbij….geef het je liefde. Alles waar een schaduw over valt, heeft je liefde hart nodig!

  2. Goed idee, laten we elkaar dan ook eens een warme HUG geven, elkaar negerern is dan ook niet meer van toepassing niet waar?

  3. hey jij bent toch zo’n goeie cia fbi nsi speurneus pistolen pa Paul?! ik bedoel ik wil wel huggen maar zoek jij dan effe uit waar Dawn uit hangt de laatste tijd, zit die toevallig crypto voor Madeliefjes in het verholen latijns te huggen in een beurstentje in Amsterdam of zo? Beetje barteren met die mannen haatsters van de marco polo paarden club zeker?

   ” The Roman equestrian order (Latin: ordo equester) constituted the lower of the two aristocratic classes of ancient Rome, ranking below the patricians (patricii), a hereditary caste that monopolised political power during the regal era (to 501 BC)
   and during the early Republic (to 338 BC). A member of the equestrian order was known as an eques (plural: equites) ”

   http://en.wikipedia.org/wiki/Equestrian_order

  4. @ Hyperalert

   Voor jou speciaal, als je alle antwoorden in pacht hebt en dat gelt ook voor anderen dan weet je waar je de rest ook zoeken moet. Misschien toch maar eens een blikje waard om er eens naar te kijken, want iedereen is al met die sprint bezig, mocht je DAWN zoeken dan is ze er ook in te vinden waar.

   http://www.youtube.com/watch?v=G4wi3V8HRMg&feature=related

  5. Oef fantastisch dusz het werkt als ik groot meester medium Paul wat vraag dan geeft het Universum direct antwoord!!
   Het kolkt nu in mij, ook door die Perzische Pracht Clips van Guido..
   En zelfs Dawn komt ook nog even langs vliegen als een luchtig Air Aireynian ( betekent ‘Nobel’) Angeltje.. helemaal Toppie..
   Hoe weet jij wat 1 van mijn gevoeligste nummers zijn Dawn? Dat is dusz m’n echte, meestal verborgen muziek smaak, dat wat je echt raakt daar show je niet snel zomaar mee..

   M’n zussie zei gisteren nog van hey ik wist helemaal niet dat jij dit en dat mooie muziek vond, moet je nagaan, sinds kort heb ik een netboekkie er bij dusz kan ze zo af en toe mee genieten met mijn internet Keuzes, niet alleen maar Alex Jones geschreeuw continu, niet alleen maar American Freedom Radio met Kerry en de rest van de dissidente geschied herschrijvers..

   En die zwarte poema die speelt met dat speelse witte sneeuw uiltje, die zwarte kat lijkt op onze jongste kater trouwens, heel erg, ook qua ogen en ook zoals ie springt, m’n zussie kwam daar vandaag mee aanzetten Mirakel, op haar nieuwste smartphone, zij had die clip weer gekregen van een collega..
   Dit is dusz magie, als ik me zo voel opladen kan ik de Wereld aan

   Unkle – Be There
   http://www.youtube.com/watch?v=fVEJOyoEUEs

   Kees eet je hart uit, de Europeanen blijken de barbaren te zijn, de echte Iranians zijn niet voor niets hun leven niet zeker op dit moment in HerStory.. De meneer met de snor die graag oorlog voerde had het verkeerd, de echte Iranians zijn een heel wat verfijnder volkje dan de doorgaans barbaarse bruut groffe arro West Europeanen..

   The Real Iranians
   http://www.youtube.com/watch?v=URqN0Iu64D4

  6. Als de nobele verfijnde intelligente Iranians niet vrijwillig willen meedoen met de lange arm van de verarmende magische alles verwoestende maan machine dan maar door geweld?

   Zijn wij guerre ondermaanse barbaren zo voorgelogen dat we denken dat het Persische geld Paradijs bevrijd moet gaan worden?
   Weet je dat daar vrijwel geen belasting betaald hoeft te worden? Een litertje benzine kost daar minder dan een duppie en een auto betekent geen wegen belasting en geen btw en geen bijtelling en al dat soort afPersende inflatoire idioterie
   Zijn wij het contact met moeder aarde volledig kwijt geraakt en zien we wit als zwart?

   Waren de Libiers en de Iranians de laatste relatief vrije vooruitstrevende overvloedige gebieden op aarde?
   Van iemand die ik ’toevallig’ tegen kwam van de afgelopen zomer vakantie die daar geboren en getogen is hoorde ik dat het voormalige mooiste land van de wereld de laatste jaren al systematisch wordt leeg geroofd, en dat is nog maar het begin van de ellende die nog komen gaat als het zo door gaat..
   Fijn hèh zo’n ‘bevrijding’ door het ‘vrije democratische westen’..

   Jah ik werd instant helemaal betoverd door haar energie en ogen, is niet uit te leggen.. de duizend sprookjes en 1 nacht zijn niet helemaal verzonnen.. maar het is niet te grijpen..

   Ontzettend heldere uitleg van een ontzettende heldere man om U tegen te zeggen mag ik wel zeggen;

   Eustace Mullins – The Magical Money Machine
   http://www.youtube.com/watch?v=Er3xPXb7aQw

  7. Paul is echt niet simpel. De enige zover waarmee ik al honderden uren gesproken heb. Het is een genie in de verkeerde trui. Zal eens een mooie trui voor hem breien die hem perfect past. Nee, daar is zijn geliefde veel beter in.

   Paul, je bent zo veel mooier en sterker als je jezelf bent…
   Laat je niet kisten, ze zijn het niet waard.

 1. Een boot ligt op de bodem
  in het midden van mijn kanaal
  – de vaargeul van het leven –
  het water verdrinkt
  zijn tranen bij de vleet
  met wat geluk treffen we elkaar
  in het licht van de omstandigheden :
  de boot op de bodem
  het water buiten zijn oevers
  en mezelf in het midden van het kanaal

  1. prachtig Jomme ,soms heeft een mens geen tranen meer he ,,en toch gaat het leven verder ,,lieve groet Hannie.

  2. Bedankt Hannie voor de appreciatie van de gedichten die uit het onderbewuste als geschenk tevoorschijn komen ingeput in het wereldgeheugen. Het gaat je goed meid !

 2. heel mooi onderwerp ,,lees dan ,ga eens naar een heilige plek ,maar de meeste mensen kunnen dat niet [ waaaronder ik zelf ]
  vind de plaatjes er bij prachtig ,kijk daar dus naar ,
  de schijnt en voor lopen 2 nijlganzen ,ze komen op de eikeltjes af ,waar het bezaaid mee ligt ,ook kijk ik daar na en ben tevreden ,,,
  dag en hug van Hannie.

 3. Ja over de vraag open je hart voor diverse religies, ik persoonlijk heb het moeilijk met religieus slachten !!! Dan kan ik mijn hart wel openen voor die religie maar wat ze doen is in mijn ogen barbaars ! Daarbij slachten ze zonder pardon ook familieleden die niet hun advies opvolgen ja daar heb ik ook zo mijn bedenkingen over!
  Wij Hollanders slachten ook beesten (eet nu helemaal geen vlees meer ) maar dan denk ik op een meer humane manier als je er zo over kunt praten ????? Wij snijden geen strot open en hangen je aan je poten op totdat je doodbloedt toch ? Daarom is alles moeilijk want wie weet wat goed is ?? Buiten alles heb ik helemaal niets met religies voor mij zijn ze het grootste kwaad op de wereld want iedereen denkt dat hij/zij gelijk heeft dus ja daar komen dus bijna alle oorlogen van ! Ga nu maar een beetje eten.

  Groetjes

  1. Geloof religie, ‘de eerste regel’: ‘Gij zult niet doden’…

   Vervolgens met man en macht, erop uit.
   Afslachtend allen van een ander geloof,
   een andere religie.

  2. Er wordt weer behoorlijk gegeneraliseerd, religie en dogma zijn twee hele verschillende denkwijzen, ik ben altijd erg onder de indruk van/door sommige Christelijke leefwijzen.
   Vaak in de menselijke geschiedenis is het geloof volkomen misbruikt door het kwaad, dat is nu ook aan de gang tegen Rusland, hier zijn het de Khazaren die niets schuwen om hun macht uit te breiden.
   Binnen kort zal het vuur van de hemel vallen, en worden ze verteerd door dit vuur, soms moet het kwaad op hardhandige wijze een halt worden toegeroepen!

 4. Ik geniet altijd heel erg van deze verhalen. De meeste kan ik wel geloven ,maar ik wilde, dat ik makkelijker geloven kon. Dit verzacht
  de gebeurtenis van verdriet
  Tetta

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.