Advertentie

De WantToKnow-Jubileum mokken! Complot- of compleetdenkers op de koffie..?


x

 

x

Tja, krijg jij nou complot-

of compleetdenkers op de koffie..?

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Het blijft een aspect van onze huidige maatschappij, waar we continue met leugens, nepnieuws en nauwelijks van echt te onderscheiden propaganda te maken krijgen. Het wegzetten van mensen onder het kopje ‘complotdenker’… Hoe behoud je dan je koelte en de rust? Hoe maak je van het verhaal van degene die van jou als complotdenker wil bestempelen, een positief verhaal.. Natuurlijk, dat doe je met feiten..! Maar vaak ook, krijg je echter niet of nauwelijks de tijd en/of aandacht van deze mensen, je verhaal te doen. Mensen die wel de moeite nemen om je in een vakje te stoppen met het label ‘complotdenker’ op je voorhoofd..

Wij dachten dat het goed is, ter gelegenheid van het 10-jarige bestaan van deze site, met een 4-tal slogans de complotdenkers-theorie te veranderen naar compleetdenkers-realiteit.. Dat doen we dan dus met 4 heerlijk relativerende, glimlach-veroorzakende slogans. Hier zijn ze.. In ieder geval stof tot nádenken. Maar áls het kwartje dan gevallen is, ontstaat de ontspanning om het ‘compleetdenken’ de ruimte te geven. Met een vette glimlach, dát dan weer wel natuurlijk..

Want laten we eerlijk zijn…
Het gaat toch om een aanvullend stuk informatie, dat de mensen waar je mee spreekt, niet of nauwelijks hebben? Wij dachten dat het daarom leuk is, met deze mensen nou eens een goede kop koffie te drinken.. Natuurlijk met deze prachtige koffiebekers, collectors-items, stuk voor stuk.

Wij plaatsten op de bekers de slogan ‘van complot- naar compleetdenken’.. Spreekt voor zich toch? En er is één slogan, die het FEIT vermeldt, dat 8 van de 10 ‘complotten’ écht complotten bleken te zijn. (HIER en HIER) Wist je dat trouwens..? (Overigens, het valse-vlag-verhaal rondom 911, in het kader van de vermeende dader, Osama Bin Laden, is natuurlijk op zichzelf ook weer een complot..)

En nee, deze aanbieding is niet te koop bij STARBUCKS, laten we daar ook heel duidelijk over zijn. Het is een gerucht, een verhaal door onbekenden in de wereld gebracht.. 😉

De mokken..
Wij vonden de leverancier van dezelfde grote en mooie koffiemokken, als waar je je persoonlijke foto op kunt zetten (HIER). Maar wij kunnen je deze mok aanbieden voor een bedrag dat daar maar liefst 25% onder ligt. Bovendien heb je dan (een van) deze 4 collectors-item(s), die je nergens anders kunt kopen. Dit is ons verhaal en ons aanbod. Of je op de koffie komt..?

* * *

Speciale WantToKnow-aanbieding:
x

x

De WantToKnow-jubileum mokken!
x

Ter gelegenheid van onze 10e verjaardag, ontworpen we vier (lekker diepe!) mokken, elk met een welgemeende knipoog. Want ook als je bewust door het leven wandelt, is het natuurlijk belangrijk om te blijven lachen! (En dat je altijd voldoende gehydrateerd blijft..!)

Je kunt elke mok, met zijn eigen tekst, los bestellen
voor € 7,50 per stuk.
En bestel je alle vier?
Dan betaal je slechts € 24,- !

 

x

* * *

 

 

“Ja, ik wil graag deze
‘WantToKnow
Jubileum-mokken

ontvangen
!”
x

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af.

x* * *
Per bestelling geldt

een bijdrage porti/handelingskosten van € 6,-

Woon je buiten Nederland, in de Benelux?
Dan geld er een bijdrage voor handling/verzending van € 9,-

Woon je buiten de Benelux?
Dan geld er een voor handling/verzending een bijdrage van € 15,-

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan snel even weten hoe we je bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *

Totaal: € -

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.