Advertentie

Ir. Coen Vermeeren en het 9/11-complot..


WTC complex

x

x

Ir. Coen Vermeeren en het 9/11-complot..

2016 ©WantToKnow.nl/be

x

Coen Vermeeren
Dr. Ir. Coen Vermeeren (1962)

Er is geen enkele twijfel of de aanslagen van 11 september 2001 op de Twin Towers in New York en het Pentagon in Washington het resultaat waren van een goed voorbereid complot. Maar wiens complot was het eigenlijk? Wij van WantToKnow.nl/be verbazen ons al ruim 8 jaar over de ongelooflijke hetze, want dat is het feitelijk, die tegen mensen wordt gevoerd, die een andere conclusie trekken uit de FEITEN rondom de gebeurtenissen van 11 september 2001, dan anderen, die vaak NIET of NAUWELIJKS ingevoerd zijn met deze FEITEN.. Wat is dat toch?

Coen Vermeeren is luchtvaartingenieur en net zo’n gewoon mens als ieder andere wereldburger. Het is met name de impact van de aanslagen van 15 jaar geleden én daarbij bij hem vooral ook het feit dat velen het spreken over mogelijke ‘alternatieve versies dan de officiële versie’ van deze aanslagen, in een vreemd complot-kader plaatsen, die hem deden besluiten nu eens zélf en met een ‘Open Mind’ in deze materie te duiken.

Het resultaat is een toegankelijke overzichtswerk, dat de titel meekreeg ‘9/11 Is gewoon een complot’. Je leest in dit boek alles over de officiële complottheorie (waarbij vooral de Moslims achter het verhaal zitten) en alles over de argumenten van de belangrijkste andere 9/11 complottheorieën. Essentieel in het boek komt de vraag naar voren, wie nu eigenlijk baat had bij deze aanslagen, of in een mooie uitdrukking gezegd ‘Qui Bono?’, ‘wie behaalt hier voordeel aan’…?

Eind van de middag op 11 September 2001, stort gebouw no.7 in. Uiterst verticaal, dus uiterst gecontroleerd. Zo simpel is de conclusie..! Wellicht stof om eens over na te denken EN je verder in te lezen/te informeren, wanneer je nog steeds de 'officiële' versie van 9/11 aanhangt..?
Eind van de middag op 11 September 2001, stort gebouw no.7 in. Eerst zakt het dak in, dan de rest; uiterst verticaal, dus ‘uiterst’ gecontroleerd. Een simpele conclusie, die niet getrokken mag worden, kennelijk..! Wellicht stof om eens over na te denken EN je verder in te lezen/te informeren, wanneer je nog steeds de ‘officiële’ versie van 9/11 aanhangt..? (klik illustratie voor info-site)

Maar in het boek komt vooral het oprechte streven van ingenieur Coen Vermeeren naar voren, om daar met elkaar een open en eerlijk debat over te voeren. Want zo zegt Vermeeren: “En dat is, gezien de situatie in de wereld, op dit moment heel noodzakelijk”.

AE9/11 in Delft.
Het was dezelfde Coen Vermeeren die zich eerder (2015) nogal wat rumoer op de nek haalde, door de Amerikaanse architect Richard Cage uit te nodigen een presentatie te verzorgen voor studenten van de TU-Delft. Richard Cage is overtuigd van de onzin van de ‘officiële verklaringen’ van de aanslagen van 11 september; in het bijzonder over de bizarre instortingen van de WTC-torens 1 en 2, de ‘Twin-Towers’ én WTC-gebouw no. 7. Dit laatste gebouw stortte ’s middags rond 17:00 uur in, op die dinsdag 11 september 2001, doordat een brandje op de onderste verdiepingen, het gebouw ‘ondermijnd’ zou hebben..

En daarmee is gelijk de eerste bizarre aanwijzing voor een ‘doorgestoken kaart’ of ‘valse vlag operatie’ genoemd. Want het is -in relatie tot gebouw WTC7 heel opvallend, dat Larry Silverstein, de eigenaar van het héle WTC-complex, heel kort ná de aanslagen had gemeld aan een reporter, dat na overleg de brandweercommandant, ze samen besloten hadden, WTC-gebouw no. 7 met een gecontrolleerde sloop naar de vlakte te halen. De brandweercommandant zou gezegd hebben dat ze niet in staat waren geweest het vuur meester te worden in het gebouw..

En let wel, we hebben het hier over een wolkenkrabber van 47 (!!) verdiepingen en een hoogte van 190 meter..! Het gebouw, aldus Silverstein in zijn verklaring, was volgens de brandweer té zwaar beschadigd om het te laten staan, met alle gevaar van dien.. Tot zover natuurlijk niks mis..

Maar meneer Silverstein sprak voor zijn beurt..
Een gebouw van 190 meter hoog, kun je NATUURLIJK niet in 8 uurtjes -volledig onvoorbereid- gaan ondermijnen met explosieven, om het nog DIEZELFDE MIDDAG, rond 17:00 uur, gecontroleerd te laten im/ex-ploderen. Daarvoor IS MINSTENS 1 WEEK (24/7) INTENSIEVE VOORBEREIDING EN UITVOERING NODIG.. En DIT zou natuurlijk weer betekenen, dat alles van te voren in elkaar was gedraaid.. Tjeetje, had mr. Larry Silverstein zich vergist, sprak hij de waarheid ineens.. ‘Oeps, foutje’..

Nee, nee, het gebouw WTC#7 was ‘DUS NIET’ door gecontroleerde ex/implosie verwoest en diende Silverstein natuurlijk zijn verhaal vervolgens een paar dagen later te ontkrachten. Hij kwam toen met een heel andere verklaring over de betekenis van de uitdrukking/woorden ‘Pull it!’ Terwijl daarover vooraf geen enkele onduidelijkheid over kón bestaan…! (Wist je overigens al dat deze Silverstein, zo bleek onlangs (HIER), al in april 2000 bezig was met de ontwerpen voor de bouw van een nieuw WTC#7..??!)

 

tumbling top wtc 911
Het is 09:52 in de ochtend van 11 september 2001 en de top van WTC2 gaat kantelend vooraf aan de instorting. Een hoek van 22 graden van deze top, wordt heel vreemd genoeg ‘gecorrigeerd’, waardoor deze top weer rechtstandig naar beneden stort, mét de rest van het gebouw.. (klik voor ‘bekijk afbeelding’ met rechter muisknop)

x

WTC#1 en WTC#2, de beide Twin-towers..
Deze waren al binnen een uur, nadat ze getroffen waren door de vliegtuigen, ingestort. Het meest bizarre van deze instorting is, aldus architect Richard Cage, dat ze BEIDEN precies eender instortten. En dan nog eens over de weg van de meeste weerstand van de structuur van de gebouwen, dus de compleet VERTICALE ROUTE.. En beide gebouwen, aldus Cage, hadden dus feitelijk eerder schuin in moeten storten, op basis van de schade van de aanslagen. En zo zijn er tientallen, zo niet honderden zaken die OP FEITEN niet kloppen met de ‘officiële verklaring’, die dus onwaarheden verkondigt in naam van de ‘officiële versie’ van deze complottheorie.

AE911Truth logo

Het werk van Richard Cage bestaat dus, uit het -PUUR OP TECHNISCHE GRONDEN- afwijzen van de ‘officiële verklaring’ van het instorten van deze 3 gebouwen. De club die Richard Cage heeft opgericht, AE911, bestaat inmiddels uit meer dan 2500 ingenieurs, die met hun naam en faam MEDE-VERKLAREN DAT DE OFFICIÉLE VERKLARING ONJUIST IS..!

Het is natuurlijk totaal een vreemde zaak, wanneer ingenieurs-in-opleiding, vaak als aankomende architecten, NIET ZOUDEN MOGEN DISCUSSIËREN over wat deze ervaren architect, Richard Cage te vertellen heeft. Waar liggen dan zijn fouten, áls hij er al naast zit met zijn afwijzing van de officiële verklaring van deze ineenstortingen..? Er speelt dus kennelijk iets totaal anders, dan de FEITEN..?! Luister bijvoorbeeld eens naar de oppervlakkigheid waarmee Elma Drayer, de blonde columniste van de Volkskrant, HIER haar ‘zegje’ deed over deze presentatie van Richard Cage. (let op de volledige afwezigheid van FEITEN!) Is dit angst, cognitieve dissonantie, of wat speelt hier..?

wetenschappers 911

En ondanks het FEIT dat Coen Vermeeren, in het kader van het Studium Generale van de TU, ook vakkundige wetenschappers van o.a. de TU had uitgenodigd, om Richard Cage van repliek te dienen, lieten AL deze mensen verstek gaan en bleef het bashen van Vermeeren doorgaan.. Dus.. Gaat het om wat anders dan, dan de FEITEN, zo vroeg Vermeeren zich af.. Tja, we begrijpen het; een reden om je er eens goed in te verdiepen, inderdaad..!

Porf. Dr. Niels Harrit is mede-oprichter van Scientist-for-9/11-truth, is de man die -met zijn wetenschappelijik team- deze conclusie trok:
Porf. Dr. Niels Harrit is mede-oprichter van Scientist-for-9/11-truth, is de man die met zijn wetenschappelijik team, maar 1 complot-conclusie KON trekken..!

Zijn al die wetenschappers dan helemaal CuckCuckoo.. Kloppen hun FEITEN niet..??
En zo zijn er nog vele wetenschappers, die het gebruik van het woordje ‘complotdenkers’ totaal onzinnig maken.. Kijk eens naar de namen van de andere professoren op de illustratie hieronder. Professor dr. Judy Wood, die zich vooral bezig hield met de fabelachtige hoeveelheid ENERGIE, die nodig was om AL HET BETON VAN DE TORENS TE VERPULVEREN..! Dan was er professor dr. Steven Jones, die met zijn Deense collega dr. Niels Harrit, AANTOONDE dat er RESTEN VAN GEAVANCEERDE NANO-EXPLOSIEVEN in het puin van de WTC-gebouwen zat (HIER).

Dr. Niels Harrit is de wetenschapper, die met 9 andere collega’s definitief hét bewijs leverden. Want het woord definitief is toch bij een misdaad, wanneer je ontdekt met welk moordwapen de misdaad is gepleegd..? Het waren dus NIET de vliegtuigen, maar de maanden tevoren verstopte nano-thermietdeeltjes die zorgden voor de uiteindelijke instorting van de WTC-torens en vooral de ‘omtovering’ van keihard beton, tot vele honderduizenden tonnen STOF..

Professor Dr. Niels Harrit in de conclusies van zijn wetenschappelijke onderzoek:

“De explosieven die we ontdekten in het puin van diverse locaties van de 9/11 aanslagen, zijn ‘uitermate geavanceerd’. Journalisten zouden een onderzoek moeten starten naar de beveiliging van de gebouwen, omdat onomstotelijk vast staat, dat de 3 gebouwen (dus ook WTC7..!) waren ondermijnd met deze nano-explosieven. Ons werk kan gewoon ook aan de basis staan van een normaal strafrechtelijk onderzoek naar de 11-September-aanslagen.”

Dit is het dus: Nano-super-thermate. Een high-tech combinatie van ijzeroxide en aluminium, verspreid gevonden in het puin van de WTC-torens. Deze chips zijn de bron van de gigantische energie die architecten en ingenieurs al tekort kwamen in het hele proces van de vernietiging van de torens en WTC7.
Dit is het dus: Nano-super-thermiet. Een high-tech combinatie van ijzeroxide en aluminium, verspreid gevonden in het puin van de WTC-torens. Deze chips zijn de bron van de gigantische energie die architecten en ingenieurs al tekort kwamen in het hele proces van de vernietiging van de torens en WTC7.

x

Professor dr. David Griffin, de ‘eminence grise’ van het 9/11-onderzoek..
‘Een ouder persoon met veel gezag’, zo mag je deze Franse uitdrukking vertalen in het Nederlands. Precies dát is David Ray Griffin, emeritus hoogleraar en al meer dan 10 jaar hardnekkig onderzoeker van álles wat met de aanslagen van 11 september 2001 te maken heeft.

Professor David Griffin, vechter voor openheid en vooral voor onze open-mindness...!
Professor David Griffin, vechter voor openheid en vooral voor een gezonde Open-Mindness…! Hij was één van de eerste wetenschappers, die verklaarde, dat het hele 9/11-verhaal weleens TE GROOT zou kunnen zijn voor mensen om de gruwelijke werkelijkheid eráchter te kunnen ontwaren..!

Deze gepenioneerde hoogleraar/wetenschapper kwam door onze zustersite ‘WantToKnow-info’ op de vele onjuistheden en vraagtekens rondom de 9/11-aanslagen terecht en het zoeken naar de verklaringen en antwoorden op die vele vragen, houden professor Griffin tot op de dag van vandaag ‘lekker bezig’..

Nadat David Griffin enkele boeken had geschreven over deze aanslagen, en de vele, vele onmogelijkheden die de officiële verklaring herbergde, kwamen er plotseling verklaringen van populaire bronnen, die de officiële verklaringen wél ondersteunden. Zoals van de kant van de voorheen onomstreden bron ‘National Geographic’ en het populaire wetenschappelijke blad ‘Popular Mechanics’.

En professor Griffin zou professor Griffin niet zijn geweest, als hij niet meteen wetenschappelijk de handschoen had opgepakt en het boek schreef, dat de debunkers moest debunken, met de titel ‘Debunking-9/11-debunking’. Natuurlijk slaagde hij met lof om deze trollen te ontkrachten.. Zie de cover van dit boek rechtsonder op deze foto van de vele, vele 9/11-boeken die hij schreef!

david ray griffin books 911

x

x

15 vragen aan Dr. Ir. Coen Vermeeren  over zijn nieuwe boek:
x

‘9/11 is gewoon een complot’
x

Ir. dr. Coen Vermeeren ondervraagd over zijn nieuwe boek. Het boek verschijnt op de 15e verjaardag’ van de aanslagen van 9/11, 11 september 2015. En wij waren in staat alvast deze 15 vragen voor te leggen aan deze ingenieur, over zijn -nu al- opzienbarende boek.911 is gewoon een complot boekcover 2

 1. Wat was de ’trigger’ om ineens met een boek over 9/11 te komen..? Je vorige boek ging over een ander controversieel onderwerp, namelijk UFO’s. Is het vanwege de 15e ‘verjaardag’ van deze aanslagen?

Net als het ufo-boek is het 9/11-boek geschreven omdat ik op de eerste plaats voor mezelf helder wilde opschrijven wat nu de exacte problematiek is van dit enorm beladen onderwerp. Kennelijk zijn veel geleerde mensen van mening dat het allemaal onzin is, die 9/11-complottheorieën  maar ik hoor daar nooit inhoudelijke argumenten voor. Als je er met mensen over wil discussiëren moet je precies weten hoe het zit. Echter, ook dit onderwerp is zo ongelooflijk veelomvattend, dat discussies snel alle kanten op schieten. Je moet dus focussen. Ik denk dat ik dat aardig kan dus ik heb het maar eens goed op een rijtje gezet en dan kun je er feitelijk niet meer omheen.

 1. Je boek noemt het woord ‘complot’ in de titel en je laat in het midden van welke kant dat complot is bedacht..? Wie heeft dan belang gehad bij deze aanslagen, anders dan dat het de wraak zou zijn van Osama Bin Laden, zoals al ná een paar uren na de aanslagen werd bekend gemaakt..

Het woord ‘complot’ of ‘complottheorie’ is een wereld op zichzelf. Ik besteed een heel hoofdstuk over het woord, waar het vandaan komt en wie het heeft geïntroduceerd als wapen in de strijd om mensen over dergelijke onderwerpen hun mond te laten houden. Dat is goed bekend maar het werkt: mensen plakken je een stikker ‘complotdenker’ op zodat ze de inhoudelijke discussie niet meer hoeven voeren. Uiteraard is dit een wapen in het arsenaal van de mensen die belangen hebben bij dergelijke complotten. In dit geval lijkt het er niet op dat 9/11 een complot van was Osama en de 19 kapers. Er zijn teveel ongemakkelijke feiten – onbeantwoorde vragen – over 9/11 die in een hele andere richting wijzen.

van agt boek coen

 1. Ben je zelf helemaal tevreden over het boek? Een gekke vraag misschien, maar was je in staat álles bijvoorbeeld te coveren over deze aanslagen? Anders gezegd: Is het boek compleet..?

Ja, voor een heel groot gedeelte. Net als bij de ufo-literatuur is de 9/11-literatuur inmiddels zeer uitgebreid. Dat betekent dat er veel invalshoeken zijn en ongelooflijk veel informatie. Ook desinformatie, helaas. Het vergt daardoor heel veel tijd – die de meeste mensen niet hebben – om dat enigszins te doorgronden en vervolgens systematisch en overzichtelijk op te schrijven. Mijn achtergrond als ingenieur helpt er bij om uit een veelheid van informatie de essentie op te tekenen. Compleet is het nooit maar de grote lijnen zijn absoluut duidelijk.

lange frans coen

 1. Wat hoop je met het boek te bereiken? Of is het een soort burgerplicht die je voelt vanuit je achtergrond als ingenieur..?

Mijn academische plicht zou ik zeggen. De studenten die nu op de TU studeren, waren 4 of 5 jaar oud toen 9/11 plaatsvond. Wanneer krijgen die iets te horen van de vraagtekens die gesteld worden bij 9/11? Nergens, behalve op internet. En daar hoorden we van dat die informatie niet zou kloppen zodat docenten in de klas het probleem erbij hebben gekregen van ‘kinderen die in complotten geloven’.

Ik hoop te bereiken dat we in Nederland een inhoudelijke discussie kunnen voeren over dit beladen onderwerp, dat onze wereld dusdanig heeft veranderd dat we nog steeds dagelijks met de nasleep van 9/11 te maken hebben. Vluchtelingen, oorlogen, economische crises…

We kunnen maar beter kijken naar de oorzaken daarvan in plaats van accepteren dat de dingen nu eenmaal zijn zoals ze zijn. Dat goed begrijpen zou onze toekomst nog wel eens op een heel positieve manier kunnen veranderen.

 1. Wie geeft het boek uit en wanneer komt het op de markt..?

Vanaf 10 september a.s. En het is sinds dit weekend ook al in de voorverkoop op deze link HIER  En tijdens het 9/11-congres in de Jaarbeurs op 10 september: HIER  En live in Breda op 17 september bij mijn lezing over 9/11 HIER En dan in het hoge Noorden op 16 november.

 1. Is het boek niet schadelijk voor je reputatie? Zeker na je eerdere boek ‘UFO’s bestaan gewoon’..?

In dit kader wil ik graag een citaat geven van Martin Luther King:  ‘Uiteindelijke zullen we ons niet de woorden van onze vijanden herinneren maar het zwijgen van onze vrienden.’  Wat ben je waard als je je mond houdt als je kennis in je draagt over dergelijke zaken? Wie leert onze studenten hoe de werkelijke wereld in elkaar lijkt te zitten? Niemand heeft de waarheid in pacht, maar er lopen nu al kinderen rond die zien dat de keizer geen kleren aan heeft. Wat moet je met dergelijke kinderen anders doen dan zeggen dat ze gelijk hebben?

 1. Je werkt op de TU-Delft tussen allemaal ingenieurs en bent zelf gepromoveerd ingenieur. Hoe kijken ingenieurs in het algemeen aan tegen de gedachten en verklaringen van de ingenieurs die lid zijn van de ‘Architects & Engineers for 9/11-Truth’..?

 De internationale groep Architects & Engineers groeit gestaag. Nu al weer bijna 2600. Dat zijn geen mensen – allemaal professionals – die lichtzinnig hun naam verbinden aan de uitgangspunten van die groep – namelijk de vraag voor een nieuw en onafhankelijk 9/11 onderzoek in de VS. Uiteraard zijn er nog veel meer die zich niet aansluiten.
Op de eerste plaats omdat de meesten geen weet hebben van de problematiek, daarnaast omdat ze zich niet verdiepen en vervolgens omdat ze bang zijn? Je verdiepen kost heel veel tijd. Ik ben er jaren – zij het niet full time – mee bezig geweest om te snappen wat hoofd- en bijzaken zijn. Vervolgens, wat kun je er mee in het dagelijks leven? Weinig, denken de meesten. Alleen maak ik me wel zorgen over het gemak waarop docenten en hoogleraren aan nieuwe generaties ingenieurs leren dat het helemaal niet raar is dat er op 9/11 drie gebouwen volledig instortten in een paar seconden. De ‘bewijsvoering’ daarvoor is gegeven door officieel onderzoeksinstanties in de VS met de naam NIST. Hun uitleg hoe de torens volledig konden instorten?: ‘Dat kon je zien op de video’s.’…  En nee, ik maak geen grapje.

Wico commentaar boek Coen

 1. In hoeverre is er in dit verband sprake van een gebeurtenis, die voor velen –zoals professor David Griffin het vanuit zijn ervaring noemt- ‘te groot is om te verteren’. In de psychologie noemen een dergelijk verschijnsel ook wel ‘cognitieve dissonantie’; een persoonlijke afwijzing van de waarheid, omdat deze té pijnlijk is, voor het kader/de uitgangspunten waar die persoon in/mee leeft.

Academici zijn ook maar mensen. In dat opzicht gedragen zij zich ten opzichte van ongemakkelijke waarheden net zo als ‘gewone mensen’. Voor iedereen geldt dat de consequenties, als blijkt dat de Amerikanen weet hadden van de aanslagen en ze desondanks lieten gebeuren – of erger nog, ze hebben beraamd, zo ongelooflijk zijn dat je hele wereldbeeld instort. Alle zekerheden vallen weg. Niemand wil dat, dus zolang het loont om er niet verder naar te kijken, verandert er niets.

Echter ik denk dat de wereld snel nog verder bergafwaarts gaat als je kijkt naar de spanningen in Oekraïne, Syrie, Noord-Korea en de Chinese Zee, en dat je maar beter kunt weten waar die spanningen vandaan komen. Begin dan bij de werkelijke omstandigheden rond 9/11 en je maakt daar een goed begin mee. Vervolgens kun je, als je met velen bent, ook daadwerkelijk iets gaan doen in de zin van ….. nou ja, vul maar in. Of, zoals Cruijff gezegd zou kunnen hebben: ‘Als je niets weet, dan weet je niets’.
Fanon cognitieve dissonantie

 1. Wat hoop en verwacht je van de kant van de Nederlandse media, in relatie tot dit onderwerp en je boek. Zeker nu die main-stream-media zo onder druk staan, wat betreft eerlijke verslaggeving.

Ja, mensen beginnen duidelijk te zien dat de officiële mainstream media meer een hoog ‘Jan-Klaassen-en-Katrijn’-gehalte heeft dan dat het iets met eerlijke, ongekleurde, objectieve berichtgeving te maken heeft. Diverse journalisten van naam schreven daar de afgelopen tijd boeken over die er niet om liegen. Toch ken ik een paar journalisten en weet ik dat die dat:
a) weten en
b) van tijd tot toch wat van de sluiers proberen op te lichten.

Maar dat valt in die branche niet mee. Ik had een serieus en heel goed item over ufo’s bij KRO Brandpunt en ik moet zeggen dat ik daar buitengewoon van onder de indruk was. Voor de rest merk ik nauwelijks ridiculisering van journalisten mijn richting uit – integendeel. Zeker als de microfoon uit is wordt er veel openlijker gesproken over dergelijke taboe-onderwerpen en merk je dat journalisten absoluut op de hoogte zijn van meer zaken dan die zij in de krant of op radio of tv brengen. Dat stemt positief en negatief tegelijk.

Willem Post
Kijk… Willem-Post-op-de-foto-met-Bill-Clinton. En dát is ’n stuk belangrijker voor Willem Post, dan alleen ‘met Bill Clinton op de foto’... Aldus spreekt deze foto tot ons..

Ik denk dat als je vraagt wat mensen kunnen bijdragen, dan is dat journalisten vragen en steunen om dergelijke onderwerpen eerlijk voor het voetlicht te brengen. Veranderingen vanuit de politiek zijn naar mijn idee kansloos. Ik denk dat veranderingen ‘bottom up’ gaan komen en niet ’top down’.

 1. Onlangs werd bij een serie over ‘complottheorieën’ bij het Tv-programma ‘EENVandaag’ de ‘Amerika-kenner’ Willem Post gevraagd over het 9/11-complot. Zijn opstelling was toen totaal anders dan zijn reactie tijdens een uitzending van hetzelfde programma in 2005, ook over het 9/11-complot, waarbij de oud-ministers Andreas Von Bülow (Dld) en Michael Meacher (UK) verklaarden dat 9/11 alle symptomen in zich droeg van een valse-vlag-operatie. Heeft de ‘cognitieve dissonantie’ dan ook bij Willem Post toegeslagen..?

Ik was meneer Post buitengewoon dankbaar dat ik zijn twee interviews nog in mijn boek kon bespreken. Hij komt er inderdaad niet goed uit. Niet dat ik hem dat persoonlijk kwalijk neem, maar het is tekenend voor ‘experts’ en ‘journalisten’ dat zij dat allebei niet zijn. In dit geval was het interview van EenVandaag zo beschamend dat het feitelijk lachwekkend was. Ik denk dat veel mensen dat hebben gezien.

Willem Post zélf werkt bij Instituut Clingendael en wordt daarbij vaak betaald door de ministeries van BuZa en Defensie. Ik denk dat hij het in hun ogen ‘erg goed’ heeft gedaan. Een kniesoor die let op zijn uitspraken in 2005. Toch? Want dat is toch (bijna) nergens meer online te vinden.  🙂 (HIER)

 1. Wat is het toch raar, dat bij een dergelijke, heftige gebeurtenis zoals de aanslagen van 11 september 2001, zaken worden gemeden door pers en publieke personen, die een totaal ander licht zouden kunnen werpen op de officiële verklaring ervan. Zoals inlichtingen en ontwikkelingen op dit gebied.

Helemaal waar. Maar weet, in het nieuws van vandaag wordt morgen de vis verpakt. De mensen gaan verder en we worden allemaal iedere dag bezig gehouden. Neem nou het vluchtelingenprobleem. Dat is er gewoon. Waarom? Niemand vraagt het zich af. We moeten vluchtelingen opnemen met honderduizenden tegelijk. Waarom praat niemand over de oorzaken van die stroom vluchtelingen?

Misschien dat het er iets mee te maken heeft dat we al die landen plunderen, leegroven en platbombarderen?  O ja. En waarom was dat dan ook al weer? Nou kijk even naar de Amerikaanse plannen van voor 9/11. Daar stond gewoon in wat ze gingen doen en dat is exact wat we de afgelopen jaren voorbij hebben zien komen. Ok?

Zijn de toppers trouwens al weer op TV..?

 1. Ben je al zaken tegengekomen, tijdens het onderzoek voor en het schrijven van dit boek, die mogelijk aanleiding geven tot een vervolg-uitgave over dit onderwerp..?

Jij loopt veel te hard van stapel 🙂 Weet je hoe lastig dergelijke onderwerpen zijn om in hun volledigheid te doorgronden en vervolgens begrijpelijk op te schrijven? Ik neem dus ff rust en probeer met een serie lezingen het een en ander even te laten bezinken. Ook maar eens kijken wat er vanuit deze ontmoetingen op me af komt.

 1. Waar kunnen mensen het boek bestellen..? Is het straks in de boekhandel en bij BOL.com te  koop..?

conspiracy is realityVoorlopig alleen online en bij de lezingen die gepland zijn. Hou voor dat laatste de Facebook-pagina van het boek in de gaten. Die vind je HIER En met een paar muisklikken kan iedereen het na een dag of een, twee in huis hebben. Nu in de voorverkoop zonder verzendkosten. Het boek is 430 pagina’s maar leest als een trein, zo hoor ik van mensen die het al gelezen hebben. HIER

 1. Verwacht je dat het boek een best-seller wordt?

Dat is een betrekkelijk begrip. Joris Luyendijk’s boek over de bankenwereld is een bestseller, maar nog niet zo’n kanjer als 50 tinten grijs. Die categorie zal het niet worden over een onderwerp als 9/11. Maar goed, mijn boek ‘Ufo’s Bestaan Gewoon’ gaat ook naar de 6e druk, dus voor zulke serieuze boeken is dat absoluut een bestseller. Belangrijkste is dat mensen weten dat het boek op een zeer begrijpelijke en toegankelijke manier is geschreven. Als het dan bij de juiste mensen terecht komt en we bereiken daar een inhoudelijke discussie mee in Nederland, dan is dat wat mij betreft een ‘beste seller’...!

 1. Wil je nog aanvullend iets opmerken/zeggen over het boek en/of de totstandkoming.

Je hoeft niet te ‘geloven’ in complotten: die bestaan gewoon. 9/11 was gewoon een complot. Er is een officiële complottheorie en er bestaan alternatieve complottheorieën; zo simpel is het. Het is aan jou als wereldburger om je te verdiepen in die complotten, om uiteindelijk te snappen waarom bepaalde zaken in de wereld gebeuren. Maar dat hoeft natuurlijk niet; die keuze is aan jou. Wat ga jij doen..??

x

* * *

x

complotdenker conspiracy

67 gedachten over “Ir. Coen Vermeeren en het 9/11-complot..

 1. Het leven bestaat uit informatie en desinformatie, het is aan de persoonlijke individu zelf te beoordelen wat de werkelijkheid is. We leven in onze eigen duisternis en wij zoeken naar het licht.

  1. En ‘rood’…? En.. ‘liefde’.. ‘geluk’.. ‘bestaan’.. enne ‘mooi’.. 😉

  2. Guido, laat Krokoludokus even aan het woord, ik ben gewoon benieuwd. Wij, jij, hebben misschien een heel andere kijk op licht, of jij misschien als Krokoludokus. Licht is voor mij in eerste instantie energie waar alles uit gecreëerd is om dan toch mijn bescheiden mening te geven, maar dat nu even terzijde…
   Mocht je toch nieuwsgierig zijn hoe dat er uit ziet, wel… 😉
   TESLA ENERGY LIGHTS SESSION
   https://youtu.be/Ka1j9RASy3E

  3. Krokokodokolus is aan het woord. Fijn dat je nu toelicht wat je bedoelt Odette, want zo was mijn indirecte vraag idd bedoeld.. 😉

 2. Laat ik nou een ontzettende fan van Coen Vermeeren zijn! Het meeste wist ik wel van wat in zijn ufo boek stond, op een paar puntjes na, maar de manier waarop het beschreven werd: Jammie. Collegerama Studium generale Delft:
  http://collegerama.tudelft.nl/Mediasite/Play/f20e673d0cdf422bae92a6913ee867d6
  https://www.youtube.com/watch?v=pxa6bq8f50Y Deel 1
  http://collegerama.tudelft.nl/Mediasite/Play/b859808c04254b798d942b6856b8548d
  http://coenvermeeren.nl/
  Over 9/11: https://collegerama.tudelft.nl/Mediasite/Play/c6867a5e068342018f57ec533b8d84021d

  Het YouTube clipje is met wat kritisch commentaar 😆

 3. Opmerking: ‘De studenten om me heen waren 4 of 5 jaar oud toen 9/11 plaatsvond.’ zou men kunnen lezen alsof Coen toen aan 4/5-jarigen les gaf. Je bedoelt vast ‘De studenten NU om me heen waren toen etc.’.
  (Dit is positief bedoelt.)

  Coens woorden:
  “Alleen maak ik me wel zorgen over het gemak waarop docenten en hoogleraren aan nieuwe generaties ingenieurs leren dat het helemaal niet raar is dat er op 9/11 drie gebouwen volledig instortten in een paar seconden. De ‘bewijsvoering’ daarvoor is gegeven door officieel onderzoeksinstanties in de VS met de naam NIST. Hun uitleg hoe de torens volledig konden instorten?: ‘Dat kon je zien op de video’s.’… En nee, ik maak geen grapje.”,

  baren mij echt zorgen. Is dát het denkniveau? Voor hoogleraren? Nou, eerlijk ik had altijd grote achting voor ingenieurs. Dat vond ik altijd een toffe studie waar de mensen geleerd werd op een hoog niveau te denken.

  Ik weet, cognitieve dissonantie is een draak, maar toch. En ik vind dat niet zo vreemd allemaal. Van dichtbij maak ik ook mee dat technisch onderlegde mensen het ‘normale’ verhaal geloven.

  Maar goed. De media is nu eenmaal in handen van een kleine groep. En die groep voert uit wat nodig is in de ogen van de heersers. En zo wordt het volk (evt) dom gehouden. En daar is weinig aan te doen. (Misschien is er wel een goede reden voor, dat weet ik niet. Want wie weet hoe de macht werkelijk in elkaar steekt?)

  Daarom is het misschien maar beter om het onderwerp te laten rusten. En dit schrijf ik niet met plezier in het hart. Maar toch. Het leven is te kort om de grote jongens aan te pakken. Dat doen andere grote jongens maar. Want, wie de wapens heeft, die heeft de macht. Ook al heeft de keizer geen kleren aan, alleen een kind of mensen met ‘andere hersenen’ (autisten, mongolen, geniale mensen, eerlijke mensen, gelovigen) durven het te benoemen. Dat is hun kracht, maar ook hun zwakte. Soms is het beter om te zwijgen.

  Daarom denk ik dat de macht alleen gebroken kan worden door met andere (goedwillende) mensen samen te werken. Samen delen en elkaar bijstaan. En dat vergt liefde. En dat vergt menselijkheid. Maar vooral liefde. Liefde voor het goede.

  Maar ja. Ik besef dat mijn woorden zo multi-interpretabel zijn, dat ik u alleen nog bidt om me hier het voordeel van de twijfel te geven. Niet omdat ik dat zo graag wil of nodig heb of zo. Nee, ik geloof dat anderen dat van nut zou kunnen zijn.

  Btw, perfect interview. Met dank.

  1. Oeps. Ik kan niet schrijven.! Coens woorden baren mij geen zorgen, maar hetgeen wat tussen de apostroffen stond. De uitleg van de hoogleraren en docenten hoe de torens volledig konden instorten?: ‘Dat kon je zien op de video’s.’ baart mij zorgen.

   En nog aanvullend. Weet u, ik heb gemerkt dat wanneer men de eigen hersenen bestudeert en wanneer men de eigen geest bestudeert, dat men dan tot de conclusie kan komen dat het ‘EGO’ (Dat wat essentieel is in het brein) altijd wil ‘hebben’. Bezitten. En dat is natuurlijk. En dat is hetgeen dat volgens mij belangrijk is om in te zien en te doorleven. Het is net als leren autorijden. Je moet de auto leren kennen. Zo is het ook met je brein. Je meest fantastische bezit, nou ja, één van de mooiste bezittingen, zou je moeten leren kennen. Niet omdat dat nodig is of zo, maar omdat het volgen mij een ontzettend mooi bezit is. Zo vreselijk wondermooi en prachtvol, zo een heerlijk geschenk, alsof God zichzelf geestelijk wil manifesteren in jou, dat het zonde zou zijn om het besef niet te ontwikkelen.

   Mooi gezien dan hè? Je zou ook kunnen stellen dat het brein een gereedschap is. Een gereedschap waarvan het handig is dat je het leert kennen, de gebruiksaanwijzing in handen krijgt, en het je geluk en voorspoed zou kunnen bespoedigen.

   Eerlijk. Ik denk dat bovenstaande alinea nogal belangrijk is.

   En dan als laatste. Het leren kost tijd. Er is geen inzicht in een flits. Daar moet men aan werken.

  2. Die nieuw opgeleide ingenieurs hebben blijkbaar geen “timmermansogen”. In de zaak van de mislukte hijsoperatie in Alphen aan de Rijn waren er ook mensen die deze hijsoperatie hadden gepland die niet in de gaten haddden dat zo’n kraanopstelling niet werkt.

   Dat ziet een kind vanwaar deze verwarring ?

   Maakt men dan de op te lijden ingenieurs dan werkelijk wijs dat 2 + 2 = 5 zoals George Orwell schreef in het boek 1984.

   https://www.youtube.com/watch?v=j83Euldj75I

 4. Dit boek van Ir. Coen Vermeeren ga ik zeker kopen en lezen! Het lijkt mij belangrijk om te weten te komen wat er precies gebeurt is op 9/11 in New York en in het Pentagon in Washington. Veranderingen komen zeker van onder af. Hoe meer mensen dit boek gaan lezen hoe groter de kans dat het besef komt dat de waarheid uiteindelijk boven water blijft! We zijn het zeker onze kinderen verschuldigd. Ik waardeer Coen enorm en ik ben zo blij met de resultaten van zijn bevindingen.

 5. Beste Coen Vermeeren,
  lees op de VT to day.com ; Gordon Duff, Breaking: did the world end yesterday and nobody noticed ?
  Dan zal U begrijpen dat verzet zinloos is, met 600 Trillion $ als Jack pot, daar slachten ze als het moet, inderdaad de halve mensheid voor af !
  Groet Jenne

  1. Man, man, wat een slappe en onzinnige boodschap aan Coen, denk je dat hij die serieus zal overwegen?
   Het vele onrecht dat de mensheid wordt aangedaan kan plaatsvinden omdat er teveel mensen zoals jou denken en handelen Jenne: biedt vooral geen weerstand, protesteer niet, laat de werkelijke feiten bedekt, enz.

  2. http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/gastcolumns/afrika-het-vergeten-donkere-continent/
   Of zoals Arend het zo mooi in zijn stuk over Afrika meldt:

   Toen de nazi’s de communisten arresteerden, heb ik gezwegen;
   ik was immers geen communist.

   Toen ze de sociaaldemocraten gevangenzetten, heb ik gezwegen;
   ik was immers geen sociaaldemocraat.

   Toen ze de vakbondsleden kwamen halen, heb ik niet geprotesteerd;
   ik was immers geen vakbondslid.

   Toen ze de Joden opsloten, heb ik niet geprotesteerd;
   ik was immers geen Jood.

   Toen ze mij kwamen halen
   was er niemand meer, die nog protesteren kon.

   Martin Niemöller
   (Duits predikant 1892–1984)

  3. Nou ik zou zeggen vergal lekker je leven, door tegen de bierkaai te vechten, mijn vader heeft zijn hele leven gegeven aan zijn ideologie, die van het communisme, de arme donder in Spanje gevochten deel van mijn moeder haar vermogen aan goede doelen, o.a. Felix Meritis gebouw wat toendertijd het hoofd kwartier van de communisten was besteed, gelukkig heeft hij het debacle van de openbaring van de Bolsewiki de Joodse moordenaars niet mee gemaakt.

   Ik werk en denk in besloten kring, doe mijn aandeel, in de hoop dat het ten goede wordt aangewend.

   En beste Paul Harmans, zou zeggen laat zien wat je kan buiten, andere onheus denken en doen in de schoenen schuiven, mannetjes als jij eet ik rauw bij het ontbijt, heb er teveel meegemaakt pseudo’s eindigend in een zeteltje in het gewestelijk bestuur van een politiek partijtje !

   Maar desondanks wens ik je een fijne dag, groet Jenne

  4. In der daad de spijker op zijn kop

   Het is moedig en krachtig in het Hol van de Leeuw(Grot van Plato) de Universitaire sekte van Schriftgeleerden te tarten door ze de vernietigende waarheid van hun maandelijkse paycheck onder ogen te brengen. Maar verwacht niet dat deze holbewoners applaudiseren of er belang bij hebben hun neurologisch programmerende sprookjes te laten uitblazen door de afvallige uit de geloofsgemeenschap. In het land der blinden is één oog Koning en dat houden we graag zo.

   Coen kent de persoon uit onder staand artikel persoonlijk en heeft hem in ’t verleden gevraagd: show me the proof. In tegen stelling tot de Universe hebben Universiteiten vrijwel nooit enig zinvol bewijs geleverd. Het bewijs licht direct voor onze ogen opdat we het maar n(ooit)zouden zien

   Eerst zien dan geloven, was het niet ?
   Voor wijze mannen en vrouwen is op grond van de “Kosmische Wet de Weeg Schaal” als het gelijkheidsbeginsel altijd plaats. Maar weet wel met het eigen gewicht een beweging naar het balancerende middelpunt, het goede te maken. Ontdoe je van alle overbodige ballast en spoel aller eerst alle titels, alle sektarische scheidslijnen door de plee, binnen het Universum zijn ze van geen enkele “BeTeKenIs. Het is niets meer dan de eeuwenoude mentale software die ons braaf op de vierkante millimeter “Tralieloos Gevangen” houdt.

   Goed “Niet te Koop” zelfs niet op de Universiteit, wel mooi verpakte BS, Goede toont zich tenslotte van zelf voor hen die willen zien
   http://www.veteranstoday.com/2016/08/13/breaking-did-the-world-end-yesterday-and-nobody-noticed/

  5. @ Jenne; communisten zijn achterbakse rotzakken die een ander niks gunnen en van de maatschappij een gruwelijke eenheidsworst willen maken. Communisme is de DDR, Stalins Sovjt Unie, Cambodja van Pol Pot, Noord Korea. Een grote ellende. Je moet wel een HELE grote huichelaar zijn om daar achter te staan. Als je achter ht communisme staat ben je een vuile gore machtswellusteling die de baas wil spelen over anderen. Verschil moet er wezen en het kapitalisme is een paradijs vergeleken bij een asgrauwe communistische maatschappij waar overal vuile achterbakse verraders zitten die om hoger op te komen klikken en verraden. DOOD AAN HET COMMUNISME !!

  6. Van Daag Jenne Dag ?

   Heel veel mensen die een ISME volgen en zich daarvoor inzetten zijn Goud eerlijke prachtige mensen.

   Synthese van These Antithese
   Communisme is de antithese van ket Kapitalisme ze zijn als Nike/ Adidas / Coca Cola en Pepsi Cola maar zijn allen afkomstig van één en dezelfde “TeKen Tafel”.

   We zijn uiteindelijk alle maal bedrogen, ieder ….. ISME is ons aangesmeerd voor ieder wat wils al naar gelang waar je als mens gevoelig voor bent. Dat het leidende gezicht van het ene Isme een grotere Duivel is dan van het andere Isme is de geruststellende illusie het excuus de Duivel in eigen gelederen ongemoeid te laten

  7. Tesla had de fout gemaakt om het verkeerde antwoord te geven, meneer Morgan van de Mort-gage bankie des doods gage hypotheken vroeg of er een meter op kon, ‘dat kon niet’, dat was de doodsteek voor de Vrije Free Energy beweging en Tesla zelf, sindsdien zitten we vast in het paradigma dat je het leven vooraf moet betalen met die vuile romeinse fiat mortgage chemische oliedomdood en calvinistische schuld cultuur http://www.encyclo.nl/begrip/gage ik ben er van overtuigd dat dat MagRav ding gevalletje het doet. 4500 wattjes bij 110 volt uit een wazig sigarenkistje met een paar uitstekende koperdraden Rodin spoeltjes en hier een daar een tinnen condensatortje van aan elkaar gesoldeerd opgerold strokarton, https://www.youtube.com/watch?v=7Jf3tEB0QuU Test off grid v2 1 http://www.veteranstoday.com/2016/08/13/breaking-did-the-world-end-yesterday-and-nobody-noticed/ Haah die Jenne, toch wel weer terug hèh, welcome back, gelukkig maar, zal even geen pipo opmerkingen maken, wel pipi langkous gekeken vanmiddag op npo3, 1969 productie, gewoon goed, over kracht goudstukken eerlijk delen gerechtigheid eigenboventhuiswijs en Vrijheid, het feit dat dat nu weer uitgezonden wordt op dat over de top glitter pokédemon turbo jeugd-zapslot npo tv kanaal zegt wel iets, niet te overtreffen zo’n productie http://www.zapp.nl/programmas/pippi-langkous

  8. Jenne in reactie 6.2: Ik werk en denk in besloten kring, doe mijn aandeel, in de hoop dat het ten goede wordt aangewend.

   Hoezo besloten kring? Je geeft dag en nacht je mening hier op Want To Know en het zijn nagenoeg altijd afwijkende reacties van waar het in het bewuste artikel over gaat en waar WTK voor staat, reacties waarvan bijna niemand snapt wat daar nu de zin van is en of je wel snapt wat er in de ‘boze buitenwereld’ werkelijk gaande is.

   Denk jij (en ook Boze Meneer) werkelijk dat het er in communistische landen corrupter aan toe gaat dan in de zogenaamde democratische Westerse landen? De Russen weten bijvoorbeeld al hun leven lang dat je niet moet geloven wat de politiek zegt en wat de media publiceren en ze weten nagenoeg ALLEMAAL dat ze door hun eigen leiders worden bedonderd en bestolen. In de Westerse wereld is een deel van de bevolking inmiddels wakker geworden en weet nu dat het er in hun ‘schijndemocratie’ net zo aan toe gaat, maar een groot deel snapt dat nog steeds niet.

   In feite hebben de grootste en de meest gemene valse vlag aanslagen plaatsgevonden in de Westerse Wereld en met name in de Verenigde Staten (nota bene op het eigen volk!!!). Of denk je dat 9/11 de eerste en laatste valse vlag aanslag was? Landen die het allemaal in het geniep doen (zoals bv de VS) en het volk voorliegen over wie de ware daders zijn, zijn rotter en schurkachtiger dan wie dan ook in de communistische landen. Waarmee ik niet wil beweren dat het in de communistische landen allemaal beter is. Politiek blijf politiek en dat stinkt!! DAAROM moeten we allemaal wakker worden en protesteren en boeken schrijven over onrecht zoals Coen dat doet.

   Ontbijt jij maar lekker verder Jenne, en vreet vooral de mensen op die al jaren bezig zijn om de wereld een betere plek voor ons allemaal te maken, OOK VOOR JOU!!!

  9. Ho ho Paul Harmans, zomers besteden wij veel tijd aan plezier, heb net 4 dagen in zee op mijn Surf plank gelegen, met mijn vrienden en vriendinnen, de oudste is 91 jaartjes jong, wedstrijden voor veteranen, old Hippies, morgen vertrekken wij naar Spanje, uitgenodigd bij een andere vriend, gaan we wedstrijd zeilen, in September ga ik 2 weken zeilen op onze Pilot Kotter ik met mijn beelschone kleindochter, en mijn klein zoon Aaron, om ze de feeling voor ons oude zeilschip bij te brengen, dus ik doe ook nog wel wat anders !

   Verder ben ik een grezien lid van een wereld omvattend geheel, niet altijd van onbesproken gedrag, maar we hebben veel invloed, en leveren ons aandeel in het geheel, naar ons inzien, niet helemaal verkeerd.

   Verder hou van mensen, vind het fijn en amusant om met ze te communiseren.

   Heb in mijn lange leven vele mensen ontmoet, en mee mogen maken, hele belangrijke mensen, altijd een beetje beschroomd, en dan die gene die boeken schrijven, waar dan later het toillet papier van wordt gemaakt.

   Jij weet net zo goed als ik dat dit tijdperk aangevoerd wordt door de charlatans, de mannipuleerders, de echte denkers ach die een beetje bijzondere mensen, daar ga ik voor door het vuur, en help ze waar ik kan, en dit denken speeld ook binnen onze groep, de echte crazy diamonts die koesteren wij, en beschermen wij.

   Dus van af morgen bevind ik mij in Empuriabrava, noord oost kust, veel wind goed om te zeilen.

   Wens jullie fijne dagen, en vriendelijke groet Jenne

  10. @ 6.1, @ 6.8 Paul Harmans

   Paul, ik ben het met je commentaar eens, maar wind je niet op over de soms hersenloze opmerkingen van die nep-Fransoos alias Jenne. Natuurlijk mag ook hij zijn mening geven, maar inderdaad is dit zelden gerelateerd aan het onderwerp waarover een artikel is verschenen. Het zij zo. Als het allemaal waar is, wat ie schrijft (@ 6.9), is ie vanaf morgen lekker aan het surfen en blijft ie dat een tijdlang doen (wat mij betreft). Ik wens hem oprecht een prettige vakantie dan hebben wij ook een prachtige tijd om verdere serieuze commentaren van velen te lezen en soms van repliek te dienen zonder.

   Met vriendelijke en immer eerlijke groet vanuit Tukkerland,
   Harrie

  11. Kijk bij onze pensionado-fransoos ook naar het tijdstip van posten. Hoe later op de avond, hoe schoner het volk. (In dit geval de commentaren van onze site-flower-power-troetelbeer.)
   En Paul ik ben het met Harrie eens: wind je niet op.. Je kijkt in de spiegel van ‘het Leven’.. Verdiep je in ‘The Law of One’ en je zult begrijpen, dat het allemaal één groot spel is met één regel: ‘We are ALL infinite consciousness’. (In dat verband roepen Pim van Lommel EN David Icke dit/hetzelfde. Nog niet in koor, maar dat komt nog wel, later op de avond zeg maar.. 😉

 6. Tuurlijk zijn er explosieven gebruikt en is 911 uitgedacht in een of andere denktank om een reden te hebben oorlog te gaan voeren in Afghanistan en later Irak. Mensen die denken dat het een joods of zionistsich compot is papegaaien de joden en Israelhaters na. In die denktanks zitten mensen van allerlei religies; Christenen (bijvoorbeeld Jezuiten), Islamieten, Satanisten, Joden, Neopaganisten en Atheisten. In zo’n denktank die dit soort achterbakse dingen zit uit te denken zitten slimme gewetenloze mensen van allerlei pluimage. Die zijn niet aan een religie gebonden.

  1. Als de boze meneer gewoon zijn huiswerk doet, zonder vooringenomenheid over andere zoekers/speurders en HUN conclusies, zal hij merken dat er niet veel vooringenomenheid voor nodig is, te zien wat en wie er WERKELIJK achter deze valse-vlag-operatie zitten. Je kunt anders zo in het rijtje mensen plaatsnemen, die er een dagtaak aan hebben om mensen etiketjes op het voorhoofd te plakken, waarop het woord ‘conspiracy-theorist’ prijkt.

  2. @ Guido; wie er achtr het 911-complot zit dat is het militair industrieel complex en “het grote geld”. Dat is internationaal interreligieus en uit op oorlogen voor macht en geld. Wijzen naar “de joden”, Israel of de zioninsten is kinderachtig en napapegaaien en mogelijk ingefloten door de Palestijnse lobby en de steeds grotere groep Israehater die meer en meer salonfaehig worden. Dit militair industriele complex is veel wijdvertakter dan een clubje zionisten of zo. Bijvoorbeeld Saoedi Arabie heeft ook van de aanslagen geprofiteerd middels wapenleveranties van de VS. De Saoedi’s zijn echt geen zionisten.

  3. Nog maar een keer dan koekje: ‘de Joden’ bestaan niet. En zeker niet in het kader zoals ze hier worden weggezet. Spreek dan over Zionisten. En zoek daar eens op, op onze zoekmasjien, als je er nog weinig of niets van weet.

  4. Lol, dat roep ik ook altijd, dat DE joden niet bestaan. Hoogstens een gegijzeld volk, juist in hun eigen Israël.
   Misschien nog een extra reden om bij de term jodenhaat, even diep adem te halen 😉

   Helaas is Benjamin Netanyahu nog steeds bezig met grond te annexeren en iedereen op te stoken om Iran een kopje kleiner te maken https://www.youtube.com/watch?v=lSxWZ35eZV0.
   Het is een explosieve situatie daar. Blij dat ik niet in Israël woon.

 7. @Jenne; Had je moeder dat famileigeld niet beter aan mij kunnen geven dan ben ik ook eens een kapitalist. Of een deel vnhet geld aan Israel kunnen geven om de kale heuvels van Judaete beplanten met bomen. Aan mij geven was het beste dan ga ik wel met vakantie naar Israel en pant daar een boompje. Een veel beter doel dan geven van geld aan nare communistische psychopaten zodat je je eigen onderdrukking sponsort. Geld geven aan communisten is verraad aan de vrijheid Jenne.

  1. Geen persoonlijke deuken slaan, want ik kan niet terug meppen, voor mij ben je een anonieme zeepbel, met een zeer beperkt aantal grijze cellen, groet Jenne

  2. @ Jenne; Mensen die het communisme steunen moeten wel beschikken over een zeer beperkt aantal grijze cellen. Het communisme is een afschuwelijk systeem met voorbeelden als Stalins Sovjet Unie. Mao’s China met de afschuwelijke culturele revolutie, Pol Pots Cambodja, Noord Korea, die rot DDR-dictatuur en meer van dit soort ellende. Je moet wel een afschuwelijk haat hebben tegen mensen en de vrijheid om achter het communisme te staan. Zulke mensen zijn HEEL HEEL gevaarlijk. Communisten kunnen niet hebben dat een ander het beter heeft dan hun. Communisten willen het leven van iedereen bepalen in een afschuwelijke dictatuur waarbij een gluiperige elite beklemmende regels en afschuwelijke verklikkerssystemen instelt maar zelf “boven de door hun gestelde regels staat”. Veel van die communistische leiders hadden ook van die afschuwelijke achterbakse rotkoppen. (een gezicht spreekt boekdelen).

  3. Als Israël een beetje minder geld uitgeeft aan oorlogje spelen, blijft er meer dan voldoende geld over voor boompjes planten.

   Sterker nog, als er over de hele wereld minder geld uitgegeven wordt aan wapens fabriceren, elkaar kapot bombarderen, vergiftigen etc. etc., hoe onnoemelijk welvarender zouden we dan met z’n allen kunnen zijn 🙄

   Ik ben er van overtuigd dat armoede zo langzamerhand iets moedwilligs, destructiefs, kunstmatigs is.

   Bovenste beste boze meneertje, wel eens gekeken naar de rijdende rechter en al die hysterische mensen over een enkele boom in de tuin van hun buren of in hun straat????

  4. @Koekje

   Was het maar zo! Dan hadden die 80 kinderen uit MH17 nog steeds geleefd. De Rothschild’s enn Rockefeller’s en hebben ambtitie en hebzucht. Zij willen ALLES HEBBEN en over IDEREEN DE BAAS SPELEN. 80 kinderen in MH17 vermoord door deze figuren en hund handlanders. 80 kinderen in MH17.

  5. de super opvolger van 911, misschien deze zomer augustus maand nog, de levendige nauwkeurige beschrijvende angst aanjagend realistisch overkomende voorspellingen, door meerdere remote viewers onafhankelijk van elkaar, die ik tijdens het afspelen van deze in het Nederlands ondertitelde Farsight Time Cross yt video hoorde deden mij denken aan een Simulated ‘Alien’ Attack met de Titanen Hamer van Thor letterlijk uit de ruimte op een stad gesmeten (smitten oud bijbels woord), geen radio activiteit wel een paddestoel maar geen kenmerken van een atoombom, zeer symmetrische ‘cleane’ kinetische explosie uit het niets, gloeiend heet tot plasma aan toe, geur van geschroeid verbrand metaal, project blue beam?, omdat het maar niet overtuigend wil vlotten met de islam terror hitkillary parkinson presidents showbiz valium verkiezingen? Obama derde termijn, breaking newsz op tv, hij vertelt volgens de remote viewers niet geheel de waarheid als tie ergens in deze maand Augustus nog de noodtoestand gaat uitroepen op tv vanwege de aanslag uit de ruimte uit het ‘niets’, martial law en de fema kampjes met 3 persoons plastic kissies staan klaar deze zomer… https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2016/08/14/remote-viewers-een-nieuwe-911-in-augustus/ Kinetic Energy Weapon ‘Rod from God’ – Space Wars https://www.youtube.com/watch?v=QBYqkpgAfIg https://www.vocabulary.com/dictionary/smitten

 8. 9-11, ik heb 3 weken non-stop gelachen! Toen ik een Australische vriend vroeg wat hij dacht op 9-11. Toen zei hij dat hij aan mijn voorspelling moest denken. Ik had ooit voorspelt dat de Arabieren wraak zouden nemen om die vader en zijn zoontje die doodgeschoten waren in Israel en dat kwam toen op de TV. Ik ben zelf van mening dat het 4 vliegtuigen waren in 4 doelen, waarvan 1 mislukt omdat de vliegtuig passagiers ingrepen. Het waren 4 SYMBOLISCHE DOELEN. Het originele plan voor 9-11 was 13 vliegtuigen in 13 kerncentrales. Osama Bin Laden had gerekend om 500.000+ doden. Doch dat was te veel naar zijn mening. Op 9-11 zouden er tussen de 50.000-100.000 Amerikanen sterven. Gelukkig voor de Amerikanen werkten de evacuatie plannen goed voor de TWIN-Towers.

  Keep it simple! Ook met samenzweringen. Kijk naar de motieven! Ook van de 19 individuele daders.

  “It is frequently a misfortune to have very brilliant men in charge of affairs. They expect too much of ordinary men.” – Thucydides

  In New York is de mafia erg actief geweest in de bouw. Dus de bouwvoorschriften zijn niet altijd goed nageleefd. Daar komt nog bij dat de regels sowieso een stuk minder zijn dan in Nederland. De gebouwen worden dus ook structureel ZWAKKER gebouwd. Maar kijk niet naar de bommen te veel of je ziet het bos niet! Kijk naar het grote conflict! Dat tussen de bankiers en het volk. De bankiers creeren oorlogen, “valse flaggen”, kopen rechters/journalisten om, etc.

  1. Je lacht je nog eens dood Genies…
   Het ging toch om de staal constructie? Concrete is naar mijn weten beton. Lees dit nog even;
   ‘Club members split up all of the jobs over $2 million,” he said. If the contract went over $5 million, it went to a mob-run company, S & A Concrete.
   A defense lawyer in a Mafia trial in Federal District Court in Manhattan conceded last month that Paul Castellano, the Gambino crime family boss slain in 1985, had acquired a half-interest in the concrete company in 1981. ‘Very Disciplined Organization’
   Mr. Cafaro called the Genovese family a ”very disciplined organization” that runs by strict rules. Serious violations are punishable by death.
   ”We don’t kill innocent people,” he said. ”We only kill rats,” who fool around with another member’s wife or who get mixed up with drugs.
   http://www.nytimes.com/1988/04/30/nyregion/mob-role-in-new-york-construction-depicted.html

 9. Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.Org/EU/BE/FL : Space- Defensie

  Permanent defensie-economie, industrie en de daaraan verbonden werkgelegenheid laten floreren, wie de gepaste stok niet vindt drijft de bedrijven op naar het faillissement .
  De lange jaren aanwezige westerse gladio-technieken en tactieken werden en worden afgekeken door derden, en zelf geperfectioneerd toegepast tot in de cybercrimi’s toe, voor gebruik in eigen voordeel.
  Het Afrikaanse continent is een doorn in het oog om de rijkdom aan grondstoffen….
  Er zijn veel oorzaken voor de milieu-ontreddering zowel binnen als buiten defensie.
  Er zijn voor- en tegenstanders voor de uitbouw van een gezamenlijke commercieel en defensie ruimtevaartexploitatie, op defensie wordt men permanent on- en terecht gewezen, de onbeantwoorde vraag bevinden er zich nog oorlogvoerende intelligente civilisatie in de kosmoseinders, al dan niet in samenwerking met Extraterrestrals rassen, die de gang van zaken in het universum kennen buiten de VSA-ufo-coverups en VSA-ufofilmklucht. De realiteit van de waarheid onder ogen zien, tegen wil en dank. Maar men hoeft niet te denken dat doodnuchtere intelligente buitenaardse wezens hunne ruimtevaarttechnologie ter beschikking gaan stellen van derden die hen zelf later kunnen vernietigen. Het huidige Aards belastingsysteem maakt de planetaire reform onmogelijk hiervoor, en de kunstmatige dovenmans oren naar een spaceplanetair staatsbestuur zonder belastingen en zonder overheidsschulden al dan niet in samenwerking met Extraterrestrials rassen, die zich kunnen en mogen installeren binnen staatsgrenzen, maar de smeerlapperij van openbaarheid van politiek bestuur, waar het volkse scholingsniveau zeker een voorname rol in spelen. Het zijnde gezegd zijnde en blijven
  ruimtevaartwetenschappen in zijn geheel blijven bekijken, exacte ruimtevaartwetenschappen is de volledige studie van het universum met alle gemakken en ongemakken die eraan te pas komen voor iedere ronddraaiende planeet in de ruimte, enkel de grondige kennis van zaken kunnen oplossingen voor problemen vinden door bestudering van de problematiek, religie der wetenschappen, zonder god, goden en godinnen die hun aardse fans laten stikken, en maar bidden, bidden !!!

 10. @ Guido: dat klopt “de joden” bestaan niet. het is een religie en aanhangers van de joodse religie hebben allerlei kleuren. In Israel wonen er joden met allerlei kleuren. Bijvoorbeeld Ethiopische joden die zwart zijn en er is heel veel vermenging. En Koekje alleen in dromerije kan men de apens neerleggen. In Israel niet want er zijn nogal wat Arabische buren die het land het licht in de ogen niet gunnen (typisch Arabisch; veteachtig en zo) en daarom jongens 3 jaar in dienst en meiden 1,5 jaar. Denkt u dat die mensen ook niet korter in dienst willen ? En Boompjes planten doet men daar al 100 jaar en e groene heuvels is gedaan door de immigranten met de joodse religie. De Arabieren en de Turken lieten liever het land kaalvreten en achter als kale rotsen. Nu plant men in Libanon ook veel nieuwe bossen. En de Palestijnen willen eigenlijk helemaal geen vrede en stemmen daarom op Hamas die Israle wil vernietigen en tegelijkertijd de Palestijnen meer onderdrukt dan Israel. Achterbaks schiet Hamas raketten af vanuit woonwijken in Gaza en vanaf daken van ziekenhuizen en drrijft de burgerbevolking op dak in de hoop dan een Israeische bom veel mensen doodt en daarna de jankerige “oh wat zijn we zielig” act. Bah bah.

  1. Tja Boze meneer, een geloof gaat over de kleur van je hart en niet van je huid.. En over dat ‘raketten afschieten’.. Heb je nog een ander versleten verhaaltje over het recht van Likud om de Palestijnen te vermoorden..? Met verboden fosforgranaten en tanks, vliegtuigen en drones..??
   HOW DESPERATE CAN YOU GET…?!

  2. http://www.aljazeera.com/indepth/opinion/2015/05/ethiopian-jews-jewish-150504075644608.html Ethiopian Jews: Not Jewish enough
   Discrimination has long been a problem in Israeli society – will these protests change anything?

   En nog eentje: http://forward.com/opinion/347937/for-israel-its-no-jew-left-behind-unless-youre-ethiopian/

   Dat verhaaltje over vermenging is dus wat mij betreft een grove leugen. Voordat de Israëliërs zich vestigden in hun ‘beloofde land’ was het gebied een relatief welvarend land, bomvol cultuur. Soms duiken daar oude foto’s van op, maar tja…
   Opmerkelijk dat het boek ‘9/11 is gewoon een complot’, heb ik begrepen, alleen gaat over de technische (on)mogelijkheden. En boze meneertje heeft het ‘opeens’ over het zielige Israël, en de grote enge wereld daaromheen. Ik durf het bijna niet te vragen, discriminatie enzo, maar: Wie is boze meneertje?

  3. @ Guido: Als er geen raketten worden afgeschoten door Hamas vanuit woonwijken in Gaza dan worden er door het IDF geen fosforgranaten,clusterbommen en andere dingen afgeschoten. Vele Palestijnen in gaza plegen zelfmoord omdat zoals ze zelf zeggen het nauwelijks mogelijk is om te leven onder Hamas die zelfs kinderkampen organiseert waarbij kleuters worden gehersenspoeld om “het hoogst haalbare” zelfmoordterrorist te worden. De reacte van Israel is vaak echt wel stevig maar men heeft geen zin om kapot te worden genaakt door terroristen als Hamas. In WO2 werden veel aanahngers van het joodse geloof als laten we zeggen schlemielen vermoord want ze waren niet of nauwelijks weerbaar. Nu is Israel wel weerbaar en nu die nijd vanuit buurlanden die Israel het liefst kapot willen maken en de joden de zee in drijven. Verwacht geen compassie voor de Palestijnse zaak met steeds extremistischere uitingen. De meeste doden vallen omdat Hamas de burgerbevolkin
   g gebruitk als menselijk schild. Een leven is daar niet veel waar in de Hamasdicatuur van Gaza. Och en in het verleden is er ook zoveel Plaestijsn terrorisme geweest (vliegtuigkapingen en dergelijke, vermoorden van de Iraelische atleten op de olympische spelen van Muenchen). Nogmaals ik heb geen compassie voor die zogezegde Palestijnse zaak. Misschien is het de mode om bij de salonbabbelaars op de grachtengordel om modieus voor de Palestijnen te zijn en tegen Israel want dat is tegenwoordig “politiek correct”. Wat mij part mogen die linkserige semicommunistische praatjesmakers maar fijn de rambam krijgen. De grootste huichelaars zijn die zogezegde “opiniemakers” die nu welhaast de reet zitten te likken van all wat tegen Israel is (zelfs sympathei voor Hamas). -beledigende rest reactie verwijderd –

  4. @ Guido; https://brabosh.com/2013/10/29/pqpct-sd7/
   Hamas heeft veel tegenstanders gedood en anderen in het openbaar op straat gemarteld om mensen bang te maken. Maar uiteraard is het jawel weer joodje pesten om Israel de schuld te geven (mode op de linkse grachtengordel). Nogmaals wanneer Hamas geen raketten afschiet dan reageert Israel niet met tevige tegenacties. Misschien Guido kun je er wel niet tegen dat de Israeli’s weerbaar zijn en zie je joden het liefst als schlemielen die de hele dag de thora zitten te lezen en “het slapste ventje in de klas zijn”.
   Nu de joden in Israel “het sterkste ventje in de klas (regio) zijn” is er de pure nijd. Als ik Palestijn was zou ik liever in Israel wonen dan in de Gazasttrook. Ook de Westbank moet bij Israel blijven want alleen naieve sukkels trekken zich daar terug zodat Hamas ook daar de baas gaat spelen en de raketten vanuit de heuvels op de vlaktes aan de kust neerkomen. Liever had ik ook gezien dat de Sinai bij Israel was gebleven want Israel had er dmv irrigatie en bomen planten een mooier gebied van gmeaakt dat de luie Egyptenaren. Bovendien was Egypte begonnen met Syrie om Israel achterbaks in de rug aan te vallen. Raar he dat Israel graag weerbaar is met zulke buren. -beledigende deelreactie verwijderd-

  5. De Boze meneer kletst het stukgedraaide plaatje aan elkaar… Inval in Gaza, op de dag dat de MH17 wordt neergehaald; wat een toeval. Vervolgens met tanks, vliegtuigen, raketbeschietingen, legerinval in Gaza, moorden en verwoesten.
   Laat ik zo zeggen: ‘Je Suis Gaza’..

 11. Ik begrijp dat een boek schrijven veel tijd van je kost en niet in het minst om info te garen. Tof dus dat die man zijn boek heeft geschreven.
  Vraag me wel af waarom zo weinig van de zoveel heel hoog opgeleide mensen zich uitlaten over deze zaak. Temeer ondertussen zoveel afschuwelijk en onnoemelijk leed en doodslag is gebeurd, met in het bijzonder begaan door The Usa en met medeweten en ondersteuning van de Natolanden.

  Iets wat voor een laagopgeleid iemand zo duidelijk is is blijkbaar voor hoog intellectuelen onvatbaar??? Of spelen persoonlijke belangen hier meer een rol dan het leven van andere mensen????

  1. ‘heel veel hoog opgeleide mensen zijn vooral in hun HOOFD ‘hoog opgeleid’. Wanneer hun HART gelijke tred had gehouden met het hoofd, zouden ze deze uitspraak van Martin Luther King als levensmotto mogen voeren:

 12. Toen ik de naam Silverstein las, werd ik gelijk argwanend; deze meneer had er baat bij dat alles neer ging. Onder het motto: ” In de brand ,uit de brand” De waarheid is meestal het meest bizarre wat je je bijna niet kunt voorstellen. Omdat niemand voor zijn eigen zwarte gedachten wil uitkomen, worden de complotten – ik prefereer de term Strategisch Management – ontkent. Hoe kan het trouwens dat 1 (Joodse) meneer eigenaar was/is van al die gebouwen. Vast neergezet met NL-pensioengelden, waar je nooit meer wat van terugziet. (Inmiddels zijn er 250.000.000 euro’s “zoek” van een NL-pensioenfonds. Werd/wordt “bewaard” door Goldman Sachs. Om in de termen van van Gaal te spreken” Ben ik nou zo bijdehand; of is de rest zo dom?” Ik hou het op de rest.

  1. Tja, zo herdenkt Harry Silverstein de aanslagen op 9/11. Het waren in ieder geval géén aanslagen op zijn portemonnee.. En kijk onze Larry staan.. Gezichtsuitdrukking spreekt boekdelen..!

 13. Het communisme is een uitvinding van Karl Marx. Het Bankieren is een uitvinding van de familie Rothschild (omdat tegen het einde van de 18e eeuw het bankieren in Duitsland door de R.K. Kerk verboden werd, wegens de immorele aspecten van het systeem van rente bedingen; je leent geld uit om iemand te helpen!!!??? 90% van het kader dat de Russische revolutie bestond uit personen van Joodse afkomst. Lockheed is in 1934 overgenomen door de familie Gross (omzet meer dan 1000 miljard dollar.) Niet EEN bekende Zionist is omgekomen bij 9/11. Zowel in Amerika als in Rusland, maken – ik zal een ander taalgebruik hanteren- mensen met voorheen Duitse namen de Dienst uit. De een noemt deze bevolkingsgroep Zionisten, de andere groep handige zakenjongens. Een ding is zeker; in deze wereld kom je weinig namen tegen, zoals Jan, Piet of Klaas. Dus wie hebben er baat bij oorlogen en intriges; zie bovenstaande namen.

  1. @ Freba:

   Ja ook joden kunnen behoorlijk de weg kwijtraken en door tunnelvisie en dromerijen over een communistische heilstaat heeeeeeeeeeeelemaal in verdwazing vervallen. Een der grootste communistische rotdictators Josef stalin was trouwens een Jezuiet. En wat was Mao ? en Pol Pot ? Karl Marx was een verdwaasde studiekamergeleerde met een idiote wereldvreemdheid.

  2. Zolang iedereen ‘Joden’, ‘Zionisten/zionisme’ en ‘Israël’ door elkaar blijft gebruiken, blijft het rotzooien. Zionisten hebben het essentiële Joodse geloof feitelijk ‘ontvoerd’; gebruiken het als camouflage. Kijk nog maar eens naar het filmpje van David Icke. Simpeler kunnen we het niet uitleggen.
   https://www.youtube.com/watch?v=GBGwQPCuuzc

 14. ■ 9/11 ; planes were hijacked in ‘radar gaps’ only military and secret service knew about :
  http://www.youtube.com/watch?NR=1HYPERLINK “http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=WC9KZ2Yy5g4&feature=endscreen”&HYPERLINK “http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=WC9KZ2Yy5g4&feature=endscreen”v=WC9KZ2Yy5g4HYPERLINK “http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=WC9KZ2Yy5g4&feature=endscreen”&HYPERLINK “http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=WC9KZ2Yy5g4&feature=endscreen”feature=endscreen

  ■ “The Masters Of Deception”, by ZionCrimeFactory :
  http://zioncrimefactory.com/2014/09/05/masters-of-deception-the-true-and-original-version/
  ■ Video- and audio analyzing 9-11 : aluminium nose cone Boeing remained intact (!) and got out on the other side of the building ! WTF !!! ; 4min30 up to 10min :
  https://www.youtube.com/watch?v=gORu-68SHpE#t=946

  ■ “Missing Links”, docu 2h07min :
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embeddedHYPERLINK “http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GD_vwzjdTi4″&HYPERLINK “http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GD_vwzjdTi4″v=GD_vwzjdTi4
  +
  http://www.911missinglinks.com/watch-movie/

  ■ “Jewish Neo Cons responsible for 9-11” , doc 14 min :
  http://www.youtube.com/watch?v=h4oj7fjODQQ#t=833

  ■ 125 israeli spies, arrested and (of course) put on a plane the days after 9/11 :
  http://factsnotfairies.blogspot.fr/2008/03/list-of-names-of-125-israeli-spies.html#!/2008/03/list-of-names-of-125-israeli-spies.html

  ■ 9/11 Mossad-CIA job :
  http://just-another-inside-job.blogspot.fr/2013/07/september-11-inside-job-or-mossad-job.html

  ■ “Criminal Zionists guilty for terrorism and mass murder on 9/11” :
  http://www.takeourworldback.com/911shortproof.htm

  ■ Washington Bridge and two tunnels were also to be blown up :
  http://www.veteranstoday.com/www.veteranstoday.com/2015/01/12/mapping-911-fort-lee/

  ■ Former french Minister Roland Dumas claims ‘Syria’ was announced by english & israeli officials two years prior to events / docu 2 min :
  http://www.youtube.com/watch?v=Kz-s2AAh06I

  ■ Dr Kevin Barrett : “Where have all the towers gone ?”
  http://www.darkmoon.me/2013/where-have-all-the-towers-gone-by-dr-kevin-barrett/

  ■ Israel did 9/11 All The Proof In The World :
  http://northerntruthseeker.blogspot.fr/2010/09/israel-did-9-11-all-proof-in-world.html

  ■ “Painful Deception”, docu 1h23min by Eric Hufschmidt :
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embeddedHYPERLINK “http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iOvWwmiMC48″&HYPERLINK “http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iOvWwmiMC48″v=iOvWwmiMC48

  ■ “How they rigged the WTC towers for demolition” : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embeddedHYPERLINK “http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=E3EQV223Y-M”&HYPERLINK “http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=E3EQV223Y-M”v=E3EQV223Y-M

  ■ “Boston-Bengazi-9/11” (article from 27 may ’13) “all interconnected by Office of Naval Intelligence” ( O.N.I ) :
  http://www.tomheneghanbriefings.com/
  ■ Homeland Security made in Israel” : http://original.antiwar.com/giraldi/2013/08/21/homeland-security-made-in-israel/
  ■ “The Flight 93 Hoax” :
  https://www.youtube.com/watch?v=DaYMhg_plXg

  ■ Super doc “jewish angle” on 9-11 :
  http://youtu.be/MGBguysGnTM

  ■ Soort alternatieve Wikipedia over 9-11 :
  https://wikispooks.com/wiki/9-11/Israel_did_it

  ■ Building 7 : Zo’n 4 duizend (!) stalen verbingspunten moesten tegelijkertijd opgeblazen worden :
  http://vidrebel.wordpress.com/2014/07/29/the-brics-alliance-reveals-its-timeline-to-end-american-dominance/

  1. Een mooie houding naar vrienden, familie, collega’s en kennissen is gewoon het verhaal vertellen dat de officiële verklaring een achterhaalde theorie is.. Dat je het vreemd vindt, dat ZIJ nog van leugens en bedrog uitgaan.. Zaak gewoon dus 180 graden draaien. Waarheid verkondigen, ipv leugens traachten te ontkrachten.. Vragen stellen aan hen die het zeggen te weten..!!

 15. ” dat Larry Silverstein, de eigenaar van het héle WTC-complex, heel kort ná de aanslagen had gemeld aan een reporter, dat na overleg de brandweercommandant, ze samen besloten hadden, WTC-gebouw no. 7 met een gecontrolleerde sloop naar de vlakte te halen. ”

  Dus net 300 collega’s verloren, en daarna vrolijk meewerken aan het zelfde complot?

  Hoe verzint men het…

 16. Bij het zien van de schokkende beelden op 9/11, en wat op adem gekomen van deze verschrikkelijke gebeurtenis rees gelijk de vraag bij mij op als techneut “what the hell is going” recht standig instorten van een 190 mtr hoge toren na een gigantische inpact van een vliegtuig !!!
  De tweede toren ging ook netjes recht naar beneden,je hoeft geen acedemicus te zijn om hier grote vraag tekens bij te zetten,als de waarheid ooit aan het licht komt zijn wij dan als wereldburgers er klaar voor ?
  Als het bewijs van opzet na jaren niet meer genegeerd kan worden als zijnde “gepland/gecoördineerd”, exuses voor mijn taal gebruik maar dan breekt de wereldwijd de “pleuris” uit.
  En naar aanleiding hoeveel beerputten gaan er dan open ?

  1. Toen ik dit hoorde van Richard Cage, ging er bij mij ook een lampje op. Het gebouw staat op zichzelf, door via maximale weerstand instorting te voorkomen. En JUIST via dit pad, sodemietert de boel in elkaar.
   De beide WTC-torens horen schuin in te zakken en niet in te storten VIA DEZE WEG VAN MAXIMALE WEERSTAND..!! Of in goed NL: de weg van de minste weerstand te volgen.
   Vervolgens de vraag hoe een scheefzakkende top van deze WTC-toren (zie boven) al een ’tilt’ maakt van 22 graden en vervolgens TOCH rechtstandig inzakt..! Had de toren dóór gevallen, had ie 100 meter verderop terecht gekomen..

  2. Is er ondertussen al een echt bewijs (de Smoking Gun) gevonden?
   Wat voor zin heeft het dat Coen Vermeeren (die trouwens zijn titel als Dr. Ir. hier helemaal niet dient te gebruiken vanwege VER buiten zijn vakgebied) de al 15 jaar gekende feiten nog eens gaat herhalen?

   Dit lijkt me een marketingstunt en niets meer.
   Dit gaat niets veranderen aan de algemene acceptatie (door +99% van de mensen) van het officiele verhaal.

  3. @Guido J.
   Dat is niet zo ingewikkeld hoor. Minder dan 1% van de inhoud van het gebouw is staal. Rest is lucht.

   Reken maar uit: 180.000 ton staal, over 7.8 ton/ kuub, over 400m hoogte. Oppervlakt = 65 x 65 m

   Echt niet dat die onderliggende 1% naadloos op de bovenste 1% aansluit. Zeker als je ziet dat ie in het begin al schuin ging.

   Heb je dit in 15 jaar tijd nu echt niet zelf kunnen bedenken?

 17. Hartelijk dank voor weer een geweldig en gedegen artikel over dit onderwerp en op het juiste moment gebracht. Ik heb er niets aan toe te voegen.

  Uiteraard heb ik het boek besteld.

 18. Ik wil niets afdoen aan het verhaal van deze mijnheer, wat ik met mijn réactie lijntje 6, wilde aangeven, dat deze mensen hoe dan ook mensen ombrengen, zo als wij ons dagelijkse broodje kopen.

  In de WWI lieten 10 millioen mensen het leven, in WWII meer als het 4 fout hier van, en dit alles om geld en macht te winnen.

  Onze intuïtie vertelt ons wie die 300 Nederlanders heeft omgebracht, op weg naar hun vacantie.

  De Twin Towers, alles wijst duidelijk naar de zelfde groep lieden, als je vindt dat je hier een boek over moet schrijven, trouwens het zoveelste, moet je dat natuurlijk doen, dit is een gewetens questie.

  Er zijn op dez planeet vreselijke kwade geniën aanwezig, en ze schijnen met de dag actiever te worden, en ze treden ook voor het voetlicht, zij kennen geen vrees, om dat ze de situatie volkomen denken te beheersen, met corruptie en persoonlijke chantage !

  Groet Jenne

 19. To ; Paul Harmans
  Harrie H. Braam

  Waarom geven jullie mij niet die denk ruimte die ik als 80 ig jarige verdien, ik kom op dez site, ja waarom eigenlijk, in de momenten die anders verloren zouden zijn, geef ik dan mijn denken de vrije loop.

  Bijt me niet vast in een onderwerp, maar probeer het grote geheel niet uit het oog te verliezen, ja en kleinburgelijk denken, vind ik abusief,
  maar Nederland is niet alleen bevolkt door de wat ruimer denkende Amsterdammers als ze nog bestaan, of de Vlaamse levens genieters.

  En de Zomer is de tijd van de Regatta’s, dus ben ik snel weer weg,
  vriendelijke groet

  En de éérste eerlijke Tukker moet ik nog tegen komen, heb er twee gekend van de families, Jansen en Tilanus, vreselijk aardige hele rijke textiel magnaten, vallen deze onder de elite Tukkers !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.