Advertentie

Bill Gates elimineert geen polio, maar kinderen..!


bill-gates-vaccine-kids

Wanneer je het filmpje van de presentatie van Bill Gates, voor het TED-talks-programma, nog nooit gehoord hebt, lijkt het verstandig dit toch eens te doen. Je vindt dat verhaal bijv. HIER. Bill Gates is er heilig van overtuigd, dat vooral al die extra mensen op de wereld, de OVER-bevolking dus, gaan zorgen voor extra-CO2-uitstoot. Zie het filmpje in het artikel) Bill roept in deze presentatie naar de wereld, dat er hoop is.. Dat we de groei van de wereldbevolking kunnen terugbrengen… Hij gebruikt daarbij de volgende tekst op 4:40  van dit filmpje:

“De wereld zal groeien naar een totaal van 9 Miljard. Maar als we ons echt goed inspannen en prima werk gaan leveren, kunnen we door middel van goede gezondheidszorg,  NIEUWE VACCINS, ‘voorplantings-gezondheidszorg’, die groei terugbrengen met 10 to 15%”

Tja, wat moet je nog meer zeggen, als een ‘dader’ zelf schuld bekend..? En natuurlijk was zijn uitspraak maar een voorbode van zijn dáden.. Over die daden gaat het onderstaande artikel. Lees over de feiten en besef je wat dit verhaal betekent..! Wellicht een extra signaal om héél erg wakker te gaan worden..? Er is -voor ons zonder enige twijfel- een elite in de wereld aan het werk, die een depopulatie-agenda aan het uitrollen zijn. En vaccins zijn daarin één van de (vele!) wapenen. Het is aan jou om je standpunt hierin in te nemen, en vooral is het ook aan jou om je mede-mensen in te lichten en attent te maken op de feiten rondom deze zaken in het algemeen, en die van meneer Bill Gates in het bijzonder..!

x

* * *

x

x

Hoe Bill Gates’ ‘Polio-vaccinatie-programma’

x
geen polio maar kinderen uitroeit..

x

2013 © WantToKnow.nl/.be – vertaling ‘Marame’ (BRON: vactruth.com)

vactruth

x

Ergens in cyberspace schuilt een persbericht geschreven door de CDC (Centers for Disease Control and Prevention) wat bevestigt dat de OPV (orale poliovaccinatie), gegeven aan miljoenen kinderen in ontwikkelingslanden over de hele wereld, vaccingeïnduceerde polio veroorzaakt. In plaats van de vaccinatie in de ban te doen, zoals men zou verwachten, heeft de CDC in al zijn wijsheid besloten dat een hoge vaccinatiegraad in alle landen behouden de beste manier is om dit probleem aan te pakken! Inderdaad, het CDC adviseert dus om een hoge mate van vaccinatie te behouden door zo veel mogelijk kinderen te vaccineren met een vaccin dat polio veroorzaakt.

Het CDC, een twijfelachtige overheids-club. Ze leken al corrupt tot op het bot en blijken het nu ook te zijn. (klik voor eerder artikel hier op de site!).
Het CDC, een twijfelachtige overheids-club. Ze leken al corrupt tot op het bot en blijken het nu ook te zijn. (klik voor eerder artikel hier op de site!).

Het CDC onthult het geheim.. In 2012 heeft de CDC een persbericht geschreven getiteld “Update aangaande Vaccingeïnduceerde Poliovirussen – Wereldwijd, april 2011-juni 2012”. Zij schreven:
“In 1988 heeft de ‘World Health Assembly’ besloten om poliomyelitis wereldwijd uit te roeien. Een van de belangrijkste middelen in de uitroeiing van polio is het levend, verzwakt oraal poliovirus vaccin (OPV) geweest. Dit goedkope vaccin wordt gemakkelijk toegediend via de mond, maakt de recente ontvangers resistent tegen infectie van wilde poliovirussen (WPVs), en biedt langdurige bescherming tegen paralytische ziektes door aanhoudende humorale immuniteit.

Toch kunnen zowel bij immunologisch normale OPV ontvangers en hun contacten en bij personen met een immuno-deficiëntie zeldzame gevallen van vaccingeïnduceerde paralytische poliomyelitis optreden. Daarnaast kunnen vaccingerelateerde poliovirussen (VDPVs) ontstaan en polio-uitbraken veroorzaken in gebieden met lage OPV dekking. Ook kan het nog jarenlang vermenigvuldigen bij personen die een immunodeficiëntie hebben.”

Het CDC vervolgt met:
VDPVs kunnen paralytische polio veroorzaken bij mensen en hebben het potentieel van een aanhoudende circulatie. VDPVs lijken biologisch op WPVs maar verschillen van de meeste vaccingeïnduceerde poliovirusisolaten (VRPV) door het hebben van erfelijke eigenschappen in overeenstemming met langdurige vermenigvuldiging of overdracht. VDPVs werden voor het eerst geïdentificeerd door sequentieanalyse van poliovirusisolaten.”

De CDC heeft aanbevolen dat de beste manier om dit probleem op te lossen massa-inenting is. Zij verklaarden:
“Om het onstaan van VDPV en de verspreiding ervan te voorkomen, moeten alle landen een hoge vaccinatiegraad behouden tegen alle drie de poliovirusserotypen.” [1]

Misschien tijd dat ook Bill en zijn vrouw Melinda, de luiken voor hun 'windows' weghalen..? Of zijn ze volledig op de hoogte van hun uitspattingen op dit gebied..??
Misschien tijd dat ook Bill en zijn vrouw Melinda, de luiken voor hun ‘windows’ weghalen..? Of zijn ze volledig op de hoogte van hun uitspattingen op dit gebied..??

Immunodeficiënte aandoeningen treden op wanneer het lichaam van de immuunrespons wordt verminderd of zelfs afwezig is. Met andere woorden zijn overheden wereldwijd bezig met het actief bevorderen van een vaccin waarvan ze weten dat het bij miljoenen kwetsbare, zieke en immunodeficiënte kinderen vaccin-geïnduceerde polio zal veroorzaken. [2]

Billy gaat naar Bollywood
Om massa vaccinatie efficiënter te maken, steunen overheden de Bill en Melinda Gates Foundation volledig. Dit is een groep die heel duidelijk heeft gemaakt dat het hun doel is om wilde polio van de planeet te vegen. De Gates Foundation blijkt onwetend van het feit dat zij er de oorzaak van zijn dat tienduizenden kinderen lijden aan vaccin-geïnduceerde polio. Terwijl een grote meerderheid van ons met pure horror opkijken van het aantal kinderen die nu lijden aan een levensbedreigende handicap veroorzaakt door het vaccin zelf, heeft de vaccinatie-gekke Bill Gates besloten om zijn polio campagne op te voeren.

Dit doet hij sinds kort door het inhuren van een reeks Bollywood-sterren uit India  – zoals de beruchte Bollywood megaster Amitabh Bachchan – om hem te helpen de vaccinatie te verspreiden. En het blijkt dat Bachchan niet de enige Bollywoodster is die Gates helpt vaccinatie te bevorderen. Volgens berichten had Bill Gates ook een ontmoeting met Bollywood superster Aamir Khan. In deze korte videoclip kun je Bachchan zien bij het geven van deze dodelijke druppels aan de kinderen van India tijdens een recente reclamecampagne ter bevordering van de vaccinatie. [3]

 

 x

In een reactie op deze discussie plaatste Gates het volgende commentaar op zijn blog:
“Ik sprak over toiletten met Bollywood ster Aamir Khan, waarij we besproken hoe onderbelichte middelen helpen bij het bestrijden van ziekte. We waren een vraag-en-antwoord-onderdeel aan het filmen met publiek in de studio voor zijn show op ‘New Delhi Television’; een van de grootste nieuws netwerken van India. Prannoy vroeg mij en Bollywood ster Aamir Khan vragen over filantropie, gezondheid en India’s ontwikkeling … “[4]
Dit is een uitstekend stukje PR werk van Bill Gates, want de mensen van India zijn helemaal gek op Bollywood en geloven dat als sterren zoals deze aanraden om kinderen te vaccineren, het vaccin wel veilig moet zijn! In de tussentijd stijgen de percentages van vaccingeïnduceerde polio enorm…!

bill-gates-vaccine-depopulation-genocide-vaccinationDe percentages van vaccin-geïnduceerde Polio Schieten omhoog
In 2010 verklaarde het ‘Polio Global Eradication Initiative’, opgericht in 1988 door de World Health Organization, Rotary International, UNICEF, en de Amerikaanse CDC, dat er slechts 42 gevallen van wilde polio gemeld waren in India. Dit klinkt allemaal zeer indrukwekkend, totdat we leren dat de volksgezondheid deskundigen schatten dat er tussen de 100 en 180 kinderen in India vaccingeïnduceerde polio verlamming (VAPP) ontwikkelen per jaar.

De ‘Activist Post’ schreef:
“Volgens de eigen statistieken van de ‘Global Polio Eradication Initiative’ zijn er 42 gevallen van wild-type polio (WPV) gemeld in India in 2010, wat aangeeft dat vaccingeïnduceerde gevallen van polio verlamming (100-180 per jaar) talrijker zijn dan wildtype gevallen met een factor van 3/4 zoveel. Zelfs als we de belangrijke vraag opzij zetten of de PGEI nauwkeurig onderscheid maakt tussen wilde en vaccingeïnduceerde gevallen van polio in hun statistieken, moeten we ons nog steeds afvragen: moet niet het realistische effect van immunisatie, zowel goed als slecht, worden opgenomen door PGEI in de meting van succes? Voor de tientallen Indiase kinderen die elk jaar vaccingeïnduceerde verlammingen ontwikkelen is de recente verklaring van de PGEI’s van India als bijna ‘polio-vrije-status’ niet alleen oneerlijk, maar het kan ook worden beschouwd als een poging om hun duidelijke aansprakelijkheid van de getransformeerde polio (van een natuurlijke ziekte naar een door mensen gemaakte vector (iatrogene)) te beperken.”[5]

De ‘Activist Post’ heeft een punt, maar de volksgezondheid ‘experts’ zitten echter helemaal fout wat betreft de aantallen kinderen die lijden aan vaccingeïnduceerde polio verlamming. Volgens de ‘Oxford Journal – Clinical Infectious Diseases’, zijn er veel meer gevallen geweest dan gemeld. Zij meldden dat:
“In 2005 werd gemeld dat kinderen in een klein dorpje in de Verenigde Staten vaccingeïnduceerde polio hadden opgelopen. In Nigeria waren er meer dan 70 gevallen gemeld. In 2006 hebben zich 1600 gevallen van vaccingeïnduceerde polio voorgedaan in India, volgens de ‘Indian Medical Association Sub-Committee on Immunisation’s report on the Polio Eradication Initiative’. Het punt wat moet worden opgemerkt is dat deze zaken werden gemeld tijdens herhaalde massa-immunisatie campagnes, waarin herhaalde doses van OPV werden toegediend. In 2008 werden veel gevallen van polio gemeld in alle provincies van Pakistan waar OPV wordt gebruikt voor herhaalde massa-immunisatie campagnes. “[6] 

verlamming India Bill GatesIn de loop der jaren zijn de cijfers blijven stijgen, en een recent artikel heeft gemeld dat het aantal kinderen dat te lijden heeft door vaccinatie geïnduceerde polio nu epische proporties heeft aangenomen. Een artikel geschreven door Neetu Vashishi en Jacob Puliyel gepubliceerd in het ‘Medical Journal of Medical Ethics’ verklaarde onlangs dat:
“… hoewel India nu één jaar polio-vrij is, is er een enorme toename van niet-polio gerelateerde acute slappe verlammingen (NPAFP). In 2011 waren er 47.500 extra nieuwe gevallen van NPAFP. Klinisch onderscheiden van polioverlamming, maar twee keer zo dodelijk, was de incidentie van NPAFP rechtstreeks evenredig met het aantal ontvangen orale polio dosissen. Hoewel deze gegevens werden verzameld door het polio bewakingssysteem, werd het niet onderzocht. Het principe van het medische jargon ‘primum-non-nocere – ten eerste geen kwaad doen – is geschonden. “[7]

Conclusie
Met getallen van deze omvang waarover wordt gerapporteerd over vaccingeïnduceerde polio, zou je denken dat iemand, ergens, zou hebben geprobeerd om de ravage te stoppen. Echter, in plaats van het stoppen van het vaccinatieprogramma en het proberen te beteugelen Bill Gates, blijkt dat overheden wereldwijd Gates het groene licht hebben gegeven om precies te doen wat hij wil.

Veel van de kinderen die getroffen zijn met vaccinatiepolio zullen sterven als gevolg van hun ziekte. Dit is niet de uitroeiing van polio, dit is de uitroeiing van de kinderen van India, zo simpel is het. Om de uitroeiing van een ziekte effectief te maken, moet je niet één ziekte vervangen door een andere; je moet ziektevrije, gezonde kinderen hebben. Naar mijn mening is dit weer een uitgebreid vaccinatie schandaal en dit moet worden gestopt.

bill-gates-eugenics-world-needs-fewer-peopleReferenties:

 1. http://www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/mm6137a3.htm
 2. http://umm.edu/Health/Medical/Ency/Articles/Immunodeficiency-disorders
 3. http://www.youtube.com/watch?v=oUDtkYrmas4
 4. http://www.bollywoodhungama.com/celebrities/features/type/view/id/5085
 5. http://www.activistpost.com/2012/01/polio-vaccines-now-1-cause-of-polio.html
 6. http://cid.oxfordjournals.org/content/49/8/1287.full
 7. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22591873

 

 

Toevoeging van vertaler over de polio epidemie in Nederland in 1992:

In de 1992-epidemie in Nederland deden de eerste twee poliogevallen zich voor in een 14-jarige jongen en 23-jarige verpleger, beiden gevaccineerde leden van een orthodoxe religieuze groep. (The spread of wild poliovirus in the well-vaccinated Netherlands in connection with the 1978 epidemic.)  De meeste van 557 polioisolaten waren vaccingeïnduceerd, slechts 8% daarvan (44) waren wildtype virussen. Drie niet-gevaccineerde patiënten verworven poliomyelitis in het buitenland. (Poliomyelitis in The Netherlands: a review of population immunity and exposure between the epidemics in 1978 and 1992.)

Sterker nog, precies zoals onlangs in Israël en recenter in Syrië, werd er een massavaccinatie met de OPV gestart vóórdat de eerste poliogevallen gemeld waren, naar aanleiding van gevonden sporen in rioolwater. (Isolation of epidemic poliovirus from sewage during the 1992–3 type 3 outbreak in the Netherlands.)  Ze geven dus extra – polioveroorzakende – orale vaccinatie aan kinderen uit landen die sowieso al een hoge vaccinatiegraad hebben (en dus al beschermd zouden moeten zijn), en vervolgens komen er poliogevallen voor..(!) Het ergste is nog, dat de OPV niet alleen polio als bijwerking heeft, maar ook gemuteerde slappe verlammingsvirussen (‘acute flaccid paralysis’ – AFP) zoals bijvoorbeeld Guillain-Barré, echovirussen, en Coxsackievirus.

Dit blijkt wel bijvoorbeeld uit de studie ‘Clinical and enterovirus findings associated with acute flaccid paralysis in the republic of Korea during the recent decade‘. Van in het totaal 285 gevallen van niet-polio gerelateerde slappe verlammingsziektes, was Guillain-Barre-syndroom de belangrijkste veroorzaker. In sommige AFP patiënten werden niet-polio gerelateerde echovirusses aangetroffen. EV71 werd gedetecteerd in 21 gevallen en Coxsackievirus (C) A2, CA6, CA9, CB2, CB3, CB4, CB5 en echovirus (E) 25, E30, Sabin stam polio 2, polio 1 en 3 werden ook gedetecteerd in sommige patiënten.

Zuid-Korea heeft een vaccinatiegraad van 99% (voor de DTP3), dus al deze patiënten waren drie keer (oftewel ‘volledig’) gevaccineerd tegen polio. Dit betekend dat kan worden aangenomen dat alle verlammingsziektes die bij deze patiënten voorkwamen gewoon vaccinreacties waren. Er zijn talloze studies te vinden in PubMed en elders waaruit blijkt dat volledig gevaccineerde personen dit soort vaccinatieschade oplopen door de poliovaccinatie.

Marame 27-11-2013

* * *

bill gates vaccine killer

 

13 gedachten over “Bill Gates elimineert geen polio, maar kinderen..!

 1. Polio-epidemie veroorzaakt door vaccinvirus (15 maart 2002)

  dr. H. G. van der Avoort, moleculair bioloog en verbonden aan het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM): ‘Onderzoek van de ontlasting van de getroffen patiënten wees tot verrassing van de onderzoekers uit dat de verlammingsverschijnselen waren veroorzaakt door een verwilderd vaccinvirus. Van der Avoort: “Dat was een zeer bijzondere bevinding. Op ons laboratorium stelden we vast dat het ging om poliovirus type 1 afkomstig uit oraal poliovaccin, het zogeheten OPV.” Dat wordt in Nederland toegediend via het bekende suikerklontje en bevat verzwakt levend poliovirus. In ontwikkelingslanden krijgen mensen het vaccin meestal via twee druppels op de tong. Omdat er bij OPV sprake is van verzwakt levend virus, vermenigvuldigt het zich in gevaccineerden en verspreiden zij het virus enige tijd via hun ontlasting.’
  http://www.digibron.nl/search/detail/012dcbbe4590ad1302465fa0/polio-epidemie-veroorzaakt-door-vaccinvirus

 2. Standpunt RIVM (Marina Conyn 26/8/13)

  “Alleen ten tijde van een epidemie kan oraal poliovaccin worden ingezet om daarmee snel bescherming te bieden aan mensen die direct blootgesteld zijn aan het ‘wilde’ epidemische poliovirus en zo ook de epidemie sneller te couperen.” Over het bestrijdingsbeleid bij een onverhoopte epidemie wordt door het landelijke Outbreak Management Team geadviseerd aan de minister en na bestuurlijke toetsing door de minister vastgesteld.

 3. Hoe pak je dit verder aan ? Wat kan de gewone mens (ik) meer doen dan dit verhaal rondbrengen. Wat nog meer ? Is er voor dergelijke zaken een hulpprogramma beschikbaar? Zo niet, hoe dit verder te ontwikkelen ? Zijn er medestanders en waar? Veel vragen op een weg naar een goed antwoord. Althans, dat is mijn insteek. Reageer.

  1. Hank : zoveel mogelijk delen via alle beschikbare kanaaltjes en interne netwerk. Het moet van onderaf komen en leve internet…

   Ook dit verhaal zou wat meer naar buiten mogen komen (ook hier zit Bill tussen):

   Afrikaans vaccindrama

   Op 20 december 2012 werden er in een klein dorpje van Tsjaad in Afrika, 500 kinderen ingeënt met het nieuwe MenAfriVac vaccin (meningitis-hersenvliesontsteking). Tenminste 40 jongeren van 7-18 jaar werden hierdoor verlamd en vertoonden bovendien hallucinatieverschijnselen en stuiptrekkingen. Dit vaccin zou het eerste in zijn soort zijn dat ongekoeld getransporteerd zou kunnen worden.

   Deze ongelofelijke tragedie schijnt nog maar een topje van de ijsberg te zijn, want steeds meer alarmerende berichten sijpelen binnen. De autoriteiten zijn bezorgd over het uit frustratie en woede in brand steken door burgers van een bedrijfswagen van de gezondheidsdienst. « We willen onze kinderen gezond terug », riep een wanhopige ouder van een doodziek kind.

   Een lange lijst met vragen (w.o. die van opstandige ouders) :
   1. Betrof het hier een gecontamineerde vaccinbatch?
   2. Hebben de vaccinatoren zonder het te weten een onveilig product geïnjecteerd ?
   3. Werd het product te lang ongekoeld bewaard ?
   4. Waren de vaccinatoren wel naar behoren opgeleid ?
   5. Waarom werden 500 kinderen gevaccineerd in een streek met maar één dokter ?
   6. Waarom adviseert de fabrikant van MenAfriVac (Serum Institute of India Ltd) het product te transporteren en op te slaan bij veel lagere temperaturen (2-8°C) dan het Meningitis Project aanbeveelt (40°C)?
   7. Waarom kregen ouders van deze zieke kinderen zwijggeld in de handen gedrukt ?
   8. Waarom worden vaccins zo gepusht in een land met een chronisch gebrek aan schoon drinkwater ?
   9. Waarom hebben de wereldorganisaties maar liefst $571 geïnvesteerd in een vaccinatieproject, terwijl een schoonwaterinstallatie slechts $3000 kost ?
   10. Hoe is het mogelijk dat minstens 40 kinderen verlamd raken na het vaccineren zonder dat er ook maar iets in de media naar buiten komt ?
   11. Hoe lang moeten we nog wachten op een persbericht en standpunt van de betrokken organisaties :WHO-GAVI-PATH-UNICEF en de Bill & Melinda Gates Foundation ?
   12. En last but not least, waarom werd dit vaccinatieprogramma niet onmiddellijk stopgezet ? Wat denken de organisaties aan deze verschrikkelijke toestand te doen ?

   Samenvatting van het artikel geschreven door Christiana England : http://vactruth.com/2013/01/06/paralyzed-after-meningitis-vaccine/?utm_source=The+Vaccine+Truth+Newsletter&utm_campaign=f397fd3e4c-01_06_2013_paralyzed&utm_medium=email

   Aanvulling : De oorzaak van de verlammingen in Afrika na het inenten met het experimenteel meningitisvaccin (eerste vaccin dat ongekoeld getransporteerd kon worden) kan volgens de instanties niet anders dan een ‘psychische’ achtergrond hebben.

   Samenvatting conclusie VacTruth : “We hebben nu een vrij compleet beeld van de MenAfriVac tragedie. Deze kinderen zijn heel ziek en zullen ongetwijfeld levenslange zorg nodig hebben. Misschien dat ze gedeeltelijk zullen herstellen en naar huis terug kunnen keren, maar dan zonder adequate zorg en hulp, de ouders intussen aan hun lot overlatend. Helaas hebben veel derdewereldlanden in vergelijking tot het westen, geen toegang tot de meest elementaire hulpmiddelen, zoals rolstoelen.

   De overheid van Tsjaad en gezondheidsinstanties lijken dit drama intussen in de doofpot te willen stoppen. We kunnen erop wachten dat deze kinderen binnen enkele maanden vergeten zullen zijn (‘business as usual’).

   Het MenAfriVac vaccin (project van o.a. de Bill & Melinda Gates Foundation – Fabrikant Serum Institute of India) zal ongetwijfeld aan miljoenen kinderen in Afrika gegeven worden. Het inenten van kinderen met experimentele vaccins zal onmiddellijk moeten stoppen. Dit is geen gezondheidszorg meer, maar een flagrante schending van het menszijn, louter uit winstbejag.”

  2. Ellen (3.1): Om te beginnen bij het einde van jou betoog: “Het inenten van kinderen met experimentele vaccins zal onmiddellijk moeten stoppen. Dit is geen gezondheidszorg meer, maar een flagrante schending van het menszijn, louter uit winstbejag.” Dit gehele project, inclusief de ontwikkeling van MenAfriVAc en toedienen van vaccins, wordt gedaan zonder de Big Pharma. Kijk hiervoor maar eens naar http://www.meningvax.org onder ‘funding’ en ‘partners’. Ja, het fonds van Bill en Melinda Gates dragen daar aan bij. Maar ze verdienen daar geen geld aan. Het zijn eerder loze beweringen zoals in jou reactie (overgenomen van vactruth) die “een flagrante schending van het menszijn” zijn, met ongesubstantieerde beweringen en door nodeloos paniek te proberen te zaaien.

   Wat volgens de “instanties niet anders dan een ‘psychische’ achtergrond” kan zijn, is niet zomaar een bewering van hen. Lees de argumenten daarvoor maar eens op http://lizditz.typepad.com/i_speak_of_dreams/2013/01/meningitis-vaccine-in-chad-not-the-cause-of-paralysis.html.

   En als je echt wil weten over de effectiviteit en veiligheid van MAnafriVac: Ook dit gebeurde in Tsjaad: 1.000.000 miljoen personen werden met MenAfriVac gevaccineerd. Het jaar daarop waren er in dat gebied 57 gevallen van hersenvliesontsteking, op 2.000.000 inwoners. In het gebied ernaast, waar niet gevaccineerd was, waren er 3809 gevallen, op 8.700.000 inwoners. (www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736%2813%2961612-8/fulltext#article_upsell). Met wat rekenwerk stel je dan vast dat dat neerkomt op een reductie van 100x!

  3. Het gaat mij hier om het experimentele aspect (kinderen van de rekening) en het inmiddels algemeen geaccepteerde ‘acceptabel risico’ en daar blijf ik luid NEE tegen roepen. Elk kind dat overlijdt of gehandicapt raakt TEN GEVOLGE VAN ‘in het veld uitgeteste’ vaccins (niet alleen in ontwikkelingslanden), is er in mijn ogen één teveel. En al die prachtig onderbouwde argumenten van ‘kijk nou toch eens naar al die kindjes die dankzij de prikken gered worden’ dringen dan blijkbaar niet tot m’n stomme oermoedergevoel door…

  4. Wat bedoel je juist met “experimentele aspect”? Was dit dan een deel van een studie? Welke studie (kijk eens op http://www.meningvax.com/clinical.php).

   Inderdaad, “Elk kind dat overlijdt of gehandicapt raakt” door een vaccin is er één te veel. Maar al die duizenden anderen die niet overlijden of gehandicapt raken dankzij een vaccin blijk jij gewoon te negeren. Kijk nog eens naar reactie 3.2: MenAfriVac reduceert de kans op meningitis met meer dan 95%! Of reactie 4: er zijn dankzij polio vaccinatie miljoenen gevallen van polio voorkomen. Als je iets op de ene kant van de weegschaal legt, dan moet je ook iets op de andere leggen. En dan slaat die enorm door in het voordeel van vaccinatie voor het polio-vaccin of MenAfriVac (of mazelen, of …).

 4. Het artikel hierboven klaagt aan dat het poliovaccin kan leiden tot VDPV (vaccin-geïnduceerde polio). Dat is inderdaad zo, maar dat moet wel in de juiste context gezien worden. Het artikel negeert gewoonweg de miljoenen gevallen van echte polio die vermeden worden door het vacin: “Since 2000, more than 10 billion doses of OPV were administered to over 2.5 billion children. As a result, nearly 8.5 million polio cases were prevented. During that time, 20 cVDPV outbreaks occurred in 20 countries, resulting in 655 VDPV cases.” (Sinds 2000 zijn er meer dan 10 miljard dosissen van het OPV vaccine toegediend aan meer dan 2.5 miljard kinderen. Daardoor zijn er ongeveer 8.5 miljoen gevallen van polio voorkomen. In die periode waren er 20 cVDPV mini-epidemieën, in 20 landen, met 655 gevallen van VDPV) http://www.who.int/features/qa/64/en/.en http://www.polioeradication.org/Dataandmonitoring/Poliothisweek/Circulatingvaccinederivedpoliovirus.aspx. cVDPV is wanneer iemand met een VDPV een andere persoon infecteert. Dat gebeurt enkel indien er onvoldoende gevaccineerd was in dat gebied, waardoor er nog andere personen niet-immuun zijn. cVDPV komt dus bijvoorbeeld niet voor in Europa, omdat er hier bijna iedereen gevaccineerd is, alhoewel hier uitzonderlijk nog wel eens een VDPV is.

  Het officiële aantal polio gevallen kun je vaststellen op o.a. http://www.polioeradication.org/Dataandmonitoring/Poliothisweek.aspx. Het zijn er wereldwijd 347 sinds het begin van dit jaar. En dat zijn er 347 te veel. Door nog enkele jaren wereldwijd te blijven vaccineren, zal dit tot nul kunnen gereduceerd worden (in 1988 waren het er nog 350.000, http://cid.oxfordjournals.org/content/49/8/1287.full). En dan is het afgelopen met polio en polio-vaccinatie, net zoals het al jaren afgelopen is met de pokken en pokken-vaccinatie. Volledig uitgeroeid. Maar nu stoppen is het domste wat je kunt doen. Want over 10-20 jaar zit je dan weer met jaarlijks 100.000-den gevallen van polio. En stoppen met vaccineren, dat is toch wat je wil? 🙂

  1. @ koen
   (Sinds 2000 zijn er meer dan 10 miljard dosissen van het OPV vaccine toegediend aan meer dan 2.5 miljard kinderen. Moet dat vaccin dan zo vaak herhaald worden ?Of geven ze der gelijk maar 4 stuks tegelijkertijd? en waarom dan is 1 dosis niet toereikend?
   Dan nog even over pokken , dat zou niet meer bestaan? nou daar denk het millitair industrieel complex heeeel anders over . Die vinden het prachtig geen enkel werkelijke imuniteit meer dus verworden tot een prima wapen .

  2. Aantal dosissen per kind: te vinden op http://www.rivm.nl/Onderwerpen/R/Rijksvaccinatieprogramma/De_inenting/Vaccinatieschema . Globaal 200-250.000.000 kinderen geboren per jaar. Reken zelf maar eventjes na.
   Je erkent blijkbaar wel dat er miljoenen infecties voorkomen zijn, want daar ga je niet op in. Met andere woorden, dat het polio vaccin wel degelijk werkt.

   Het “millitair industrieel complex” mag denken wat het wil; de pokken als ziekte is uitgeroeid. Het virus bestaat nog in een beperkt aantal diepvriezers, en zolang het daar blijft is niemand daarmee geïnfecteerd. Het gebruiken van pokken-virus als “prima wapen” is vergelijkbaar met het nu proberen stoppen van polio-vaccinaties: beiden volledig onverantwoord volgens mij.

 5. De ‘Waarheid over Vaccinaties’ HealingSoundMovement Tv-special (6 delen van ieder een half uur, lost te volgen); met gasten Door Frankema, Desiree Rover en arts dr Hans Moolenburgh.

  Vanwege de vaccinatiewaanzin (het voornemen om zwangere vrouwen al te willen vaccineren en nu ook nog eens de waanzinnige ‘kindermishandeling’ bedreigingen naar bezorgde ouders toe, terwijl het juist om vaccinatieschade gaat!) nu volledig en gratis online via ons HealingSoundMovement YouTube kanaal…

  http://www.healingsoundmovement.com/news/137/de-waarheid-over-vaccinaties-hsm-tv-dialoog-online-dr.-hans-moolenburgh-desiree-rover.html

 6. Vanwege de vaccinatiewaanzin (het voornemen om zwangere vrouwen al te willen vaccineren en nu ook nog eens de waanzinnige ‘kindermishandeling’ bedreigingen naar bezorgde ouders toe, terwijl het juist eerder om schade NA en DOOR vaccinaties gaat!) nu volledig en gratis online: de COMPLETE ‘Waarheid over Vaccinaties’ HealingSoundMovement Tv-special.

  Met speciale gasten Door Frankema, Desiree Rover en arts dr. Hans Moolenburgh online. Meer dan uur de volledige waarheid over vaccineren, ‘immuniseren’ en sensitiseren (en natuurlijke immuniteit en gezondheid)!

  Video hier: http://www.youtube.com/watch?v=a5oVnDzxeJA&feature=youtu.be

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.