Advertentie

Dr. Marion Koopmans gevoelig voor Chinees kapitaal..??


X
X
Dr. Marion Koopmans gevoelig voor Chinees kapitaal..??

2021 © National Pulse | deze versie (vertaling) WantToKnow.nl/be

x

Dr. Marion Koopmans, die zoals je weet, deel uitmaakte van het eerste onderzoeksteam van de WHO, de Wereldgezondheidsorganisatie, naar de oorsprong van het COVID-19 -virus, lijkt te zijn verwijderd uit de nieuwe ‘inspanning’ van deze instantie, om de bron van het virus te traceren, nadat de National Pulse haar langdurige banden met de Chinese Communistische Partij had onthuld. Marion Koopmans lijkt een soortgelijk lot te zijn beschoren, als haar collega Peter Daszak van de WHO (HIER). Hij is een Amerikaanse onderzoeker wiens samenwerking met het Wuhan Institute of Virology werd gefinancierd door Anthony Fauci.

In de oorspronkelijke aankondiging in oktober van de nieuw opgerichte Wetenschappelijke Adviesgroep voor de Oorsprong van Nieuwe Ziekteverwekkers (SAGO) van de WHO, werd Koopmans vermeld als één van de 28 leden. In de bijgewerkte ledenlijst van dit WHO-orgaan, de ‘Scientific Advisory Group for the Origins of Novel Pathogens‘ (SAGO), staat Koopmans niet (meer) vermeld als medewerker aan de inspanning om de oorsprong van COVID-19 aan het licht te brengen. Dr. Hume Field, adviseur Wetenschap en Beleid van Daszak’s EcoHealth Alliance, klaagde op Twitter over wat Koopmans’ verwijdering (HIER) uit de commissie lijkt te zijn.

De National Pulse bracht eerder Koopmans’ rol aan het licht als lid van een wetenschappelijke adviesraad van de Centers for Disease Control van Guangdong China. “Zij heeft geadviseerd over de opbouw van de laboratoriumcapaciteit voor de opsporing van nieuwe infectieziekten in deze regio en heeft lopende onderzoeks-samenwerkingsverbanden die het ontstaan en de verspreiding van virussen door de dierlijke productieketen in deze regio proberen te ontrafelen”, aldus een samenvatting van haar werk bij het staatsorgaan.

Koopmans is ook (mede-)auteur geweest van wetenschappelijke onderzoekspapers en tijdschriftartikelen die worden ondersteund door subsidies van de Chinese Communistische Partij…!

 1. Een studie uit juli 2020 genaamd ‘Exploring utility of genomic epidemiology to trace origins of highly pathogenic influenza A/H7N9 in Guangdong’ (HIER) werd officieel ‘supported by grants (toelages vert.) from ‘National Key Research and Development Program of China’.
 2. Een andere studie uit 2017 over het Zika-virus (HIER) werd ook gefinancierd en uitgevoerd door de provinciale overheid van Guangdong, aldus deze samenvattende dankbetuiging:

Het blijkt dat een andere studie die Marion Koopmans in 2014 uitvoerde, samen met CDC-onderzoekers van de provincie Guangdong, inzake influenza A(H7N9), werd ‘gesteund door 12e gang van 5-jarige grote projecten van het Chinese Ministerie van Volksgezondheid’. Mevrouw Koopmans is ook auteur van een groot aantal studies die financieel worden gesteund door de China Scholarship Council, een door de staat geleide overheidsinstantie. Voor hen werkte ze mee aan rapporten over Norovirus, Rotavirus, Calcineurin en migratie.

* * *

5 gedachten over “Dr. Marion Koopmans gevoelig voor Chinees kapitaal..??

 1. Zojuist keek ik naar WNL en dat ging onder andere over Marion Koopmans en Sigrid Kaag.
  Marion Koopmans deelt nu uitingen/bedreigingen op social media en wat Kaag betreft lieten ze een briefje zien waarin iets dergelijks zou staan als “we weten waar u woont” Wanneer dit waar is dan is dat NIET goed,maar iedereen kan bv een briefje schrijven en ophangen natuurlijk ook Kaag zou dat zeker moeten kunnen.Ik beweer niet dat zij dat zelf heeft gedaan maar het zou kunnen.
  Koopmans wil dat het OM actie onderneemt.
  Geweld en bedreigingen zijn niet goed te praten maar wel te verwachten wanneer je mensen zwaar in de problemen brengt en beleid voert waar alleen de “elite” en de rijksten beter van worden ten nadele van “gewone” burgers en natuurlijk het MKB met voorop de Boeren die juist de natuur in stand houden en voor ons voedsel zorgen.Boeren uitkopen of onteigenen betekend dat ze ons gezond eten willen afpakken en dat is smerig en dom.(Ook de visserij is slachtoffer).
  Het is een ongekende puinhoop op dit moment en nu er een coalitieakkoord is wordt dat nog erger.Ik blijf het vreemd vinden dat Hoekstra en Rutte onder andere NIET eerst voor de rechter komen omdat ze mogelijk ambtsmisdrijven hebben gepleegd.Ik blijf het vreemd vinden dat een missionair kabinet dat afgetreden is zelf kan/wil bepalen om weer missionair te worden want dat gebeurd nu toch eigenlijk? Ik blijf het vreemd vinden dat ze beweren het anders te gaan doen (met dezelfde partijen?) daar geloof ik niets van.Nu al en nog steeds zien we dat er verschillende maten gebruikt worden.Scholen moeten open blijven terwijl daar enorm veel besmettingen zijn en de smoes die onterecht aangedragen wordt is dat kinderen anders achterstanden zouden oplopen.Hoe wordt dat gemeten? Met wat kan het vergeleken worden? en het is totale onzin zoals ook vereenzamen dat is of psychische problemen.Natuurlijk zullen er mensen zijn zoals dat ook bij ouderen het geval kan zijn die psychische problemen hebben of zich eenzaam voelen en dat heb je altijd al gehad maar dat wil niet zeggen dat het nu erger geworden zou zijn want van studenten zelf en de jeugd hoor ik over het algemeen toch iets anders dan voornoemde.
  Ook gaat men voorbij aan dat het niet zou mogen uitmaken wat de gevolgen voor scholen sluiten is omdat het verspreiden van het virus voorop behoort te staan.(nu brengen ze zelf de volksgezondheid in gevaar).Wat mij ook ergert is dat ze de mond vol hebben over nadelige gevolgen voor bv deze scholen maar dat ik weinig tot niets hoor zoals dit: Horeca en MKB moet open blijven omdat mensen anders failliet kunnen gaan en mensen hun inkomen door ontslag kwijt kunnen raken.Dat lijkt mij erger dan achterstand op scholen,waarom hoor ik daar zo weinig over?Het is natuurlijk wel zo dat wanneer het MKB kapot gemaakt wordt alleen de grootste bedrijven zullen overblijven zoals dat ivm agenda 20-30 ook gepland is.(boeren weg is verplicht Unilever producten in de supermarkt kopen of honger lijden).Hetzelfde zien we met bv energiebedrijfjes en anderen de kleintjes gaan kapot of worden over genomen door
  multinationals wanneer je alles bij elkaar optelt heb je nu nog maar een paar providers want de rest zijn dochterondernemingen en dat zien we nu ook op energie gebied gebeuren en zo halen ze alle macht naar zich toe.Ik heb meer respect voor een prostitué dan voor de meeste politici want een prostitué komt er openlijk voor uit dat ze voor geld mensen tevreden stellen terwijl de politiek verzwijgt waarom ze mensen ontevreden maken.(mogelijk eveneens voor geld wat u kon zien aan 1 miljoen voor de partij van de dieren en voor wat hoort wat nietwaar?).
  List,leugens en afbraak van alles wat generaties opgebouwd hebben staat ons te wachten en aan woorden van veel politici hebben we niets omdat ze hol zijn en geen waarde hebben.
  Sigrid Kaag heeft gezegd tegen Rutte “hier scheiden onze wegen”en zie nu eens.
  Gertjan Segers heeft gezegd dat hij nogmaals met Rutte regeren niet zag zitten en zie nu eens.
  Benieuwd of de MSM journalisten nu eindelijk eens belangrijke ertoe doende vragen gaan stellen tijdens de mededelingen ivm corona vanavond ik denk het niet.Dat is mijn mening.

  1. “Marion Koopmans deelt nu uitingen/bedreigingen op social media en wat Kaag betreft lieten ze een briefje zien waarin iets dergelijks zou staan als “we weten waar u woont” Wanneer dit waar is dan is dat NIET goed,maar iedereen kan bv een briefje schrijven en ophangen natuurlijk ook Kaag zou dat zeker moeten kunnen.Ik beweer niet dat zij dat zelf heeft gedaan maar het zou kunnen.
   Koopmans wil dat het OM actie onderneemt.”

   Genocide is ook NIET goed.

 2. @EL

  Marion Koopmans slaat nu als een wilde om haar heen, elke nieuws media rapporteerde haar zgn. bevindingen die zij op Twitter opdeed, gewoon een narcistisch mens. Je hebt 2 soorten mensen; mensen die denken dat de overheid hun zaken behartigt en mensen die denken, de laatste categorie heeft Marion Koopmans door.

 3. Arnold 2,
  Wie er daar allemaal in die regeringen zitten en in tal van diensten op sleutelposities doet er m.i. weinig toe. De werkelijke macht bevindt zich achter de schermen in de occulte wereld. In de zichtbare wereld draven enkel de handlangers & valiezendragers op die schatplichtig zijn aan hun occulte zetbazen. De “medewerking”” (sic) wordt dan in veel gevallen verkregen door omkoping en / of chantage. Pedotoestanden spelen daarbij de laatste jaren een belangrijke rol. Het is dan ook goed dat Gideon van het Forum voor Democratie hier wat in de beerput roert. Over de occulte machten achter de schermen en hun handlangers zijn er voldoende publicaties bij Henry Makow, ik voeg er enkele toe :
  https://www.henrymakow.com/2021/12/atalli-genocide-1981.html?_ga=2.118137865.1067746705.1639734677-1951242050.1639734677
  https://www.henrymakow.com/communism_disguises_illuminati.html?_ga=2.68865809.1067746705.1639734677-1951242050.1639734677
  https://www.henrymakow.com/2021/12/jacob-rothschild-lifts-the-veil.html?_ga=2.38323107.1067746705.1639734677-1951242050.1639734677
  https://www.henrymakow.com/2021/11/-young-global-leaders-wef-pupp.html?_ga=2.110814341.1067746705.1639734677-1951242050.1639734677
  En over het verband tussen Covid 19(84) en de Protocollen, waar U regelmatig naar verwijst, en terecht :
  https://www.henrymakow.com/2021/10/is-covid-following-the-protocols.html
  Een belangrijke rol wordt imo gespeeld door de vrijmetselarij. Zonder deze laatste is een dergelijk Covid 19(84) complot niet mogelijk.
  En het doel van deze vrijmetselarij is communisme :
  https://www.henrymakow.com/000280.html?_ga=2.147908663.1067746705.1639734677-1951242050.1639734677
  met citaat :
  “Most Politicians are Freemasons – What is Communism?
  Communism is not about the redistribution of wealth. Just the opposite, Communism is the monopoly over everything — wealth, power, thought — by the Masonic Jewish central banking cartel. The real aim is to “create all the required prerequisites for the triumph of the Communist revolution; this is the obvious aim of Freemasonry,” Christian Rakovsky said in 1938. 83 years later, Freemasonry is implementing the covid hoax, vaccine passports and the emerging communist police state. “ (=einde citaat).
  De uitspraak van Schwab sluit hierbij dan ook aan :
  https://www.youtube.com/watch?v=bEQcyIGH_vQ
  “You’ll Own Nothing and Be Happy!? – The Great Reset” (=einde citaat).
  Het is deze rol van de vrijmetselarij die m.i. totaal onvoldoende wordt belicht.
  Een vrijmetselarij die als een gigantische octopus bij manier van spreken de ganse wereld in zijn greep heeft.
  Het is immers deze rol die van beslissende aard is, zoals bv met Marion Koopmans. De rol van China is hier imo dan eerder beperkt tot deze van “makelaar”, in corruptieve toestanden dan wel, maar hierbij wel optredende voor de occulte machten achter de NWO. Mao werd immers aan de macht gebracht door de “banksters”.
  En met de vrijmetselarij bedoel ik dan de hoogste regionen, de Ur – loges :
  https://yogaesoteric.net/en/36-illuminati-masonic-super-ur-lodges-rule-the-world-towards-its-demise-2/
  https://justwannatellyouthat.com/2016/08/19/hathor-pentalpha-the-international-freemasonic-lodge-that-created-isis/
  We worden hier dan ook geconfronteerd met een gigantisch bedrog, waar de MSM een beslissende maar vooral een smerige rol spelen.
  Alle belangrijke sporen leiden dan imo ook naar Londen. The City met de RKM.
  Dit is echter geen nieuw gegeven, dit blijkt ook uit de volgende bron :
  http://www.biblebelievers.org.au/house.htm
  met titel : “The Colonel House Report (1919) (=einde titel).
  Dit verslag dateert van 1919, maar is m.i. nog steeds van belang om de rol van Londen met de RKM beter te kunnen begrijpen.
  Nog een andere bron is de toespraak van Richard Day in 1969 :
  https://www.thealternativecolumn.com/featured/the-prophecy-of-dr-richard-day/
  De analyse in deze bron is dan ook brandend actueel.
  Het paradoxale bij dit alles is m.i. dat er enerzijds een hoop info beschikbaar is over al de verborgen agenda’s, die dan ook niet meer zo verborgen zijn, en anderzijds de “omerta” over deze verborgen agenda’s, ondanks dat er een massa volk bij betrokken is, en praktisch iedereen van de betrokkenen zwijgt.

  1. Sub Rosa 3.
   Ik ben het met u eens dat het echte kwaad van achter de schermen komt van de welbekende “elite” zoals banken die de macht steeds meer en sneller naar zich toetrekken door oa cashgeld in te ruilen voor digitaal geld wat ook digitale controle mogelijk maakt en we zien dat bij zowat elke overheidsinstelling digitaliseren bovenaan staat ondanks dat het bewezen niet veilig is want er wordt gehackt,gegevens belanden op straat en bv bij stroomuitval kunnen we niets of in ieder geval bijna niets meer en ligt veel stil en dan heb ik het nog niet eens over bedrijfsgegevens die gestolen worden en bedrijven die moeten betalen wanneer hun computer gehackt is.Natuurlijk is er drugscriminaliteit maar de strijd die daar tegen aan gegaan zou worden dient volgens mij ook nog iets anders namelijk op slinkse wijze mensen digitaal bankieren door de strot duwen en ook de belastingdienst werkt daar hard aan mee want zelfs wanneer men op eerlijke wijze geld verdient heeft en thuis in een kluis zou bewaren en ze komen erachter dan moet men tot op de cent nauwkeurig kunnen aantonen hoe men aan dat geld is gekomen anders ben je het kwijt ook al heb je het in telkens kleine bedragen gespaard waar je dus geen bewijs van hebt.Ik hoor van een kleine zelfstandige regelmatig dat ook de bank hem ter verantwoording roept wanneer er onduidelijkheid is over de herkomst van zelfs kleine bedragen.Het moet niet gekker worden want
   de banken zelf zijn vaak in de fout gegaan en die moeten ons nu controleren? (Hierbij denk k aan bv ING die toch ik meen 775 miljoen moest betalen).Ook de rechtspraak is corrupt en rot (zie artikel dat net door WTK is geplaatst) en het volgende wat ik op teletekst vond: https://nos.nl/artikel/2410230-ombudsman-zelf-straffen-om-gaat-ten-koste-van-slachtofferrechten Eerder was er ook al veel over Demmink en het OM te doen maar het lijkt erop dat ze het OM kunnen gebruiken om zelf niet welgevallige zaken te voorkomen of te behandelen om de gang naar de rechter te voorkomen.Dit is in mijn ogen corruptie en sorteren.Dan het virus en de handlangers die hun uitspraken doen (Marion Koopmans is al door de mand gevallen) maar vanmorgen bij WNL was Mevrouw CÉcile van els (hoogleraar vaccinaties meen ik) en die beweerde gewoon dat die boost echt zou werken maar ik vind dat toch vreemd want het is een feit dat ze wel zouden weten dat het omikron virus besmettelijker dan de Deltavariant zou zijn en dat ze nu nog niet eens weten welke ziektebeelden omikron veroorzaakt.De vraag die ik dan heb is wanneer je niet weet wat het ziektebeeld is hoe kan je dan weten welke ingrediënten er in een vaccine moeten om de ziekte te bestrijden? Dat de basis van het coronavaccine ongeveer hetzelfde is zou kunnen maar voor varianten is het noodzakelijk eerst te weten wat het virus voor ziektebeeld geeft lijkt mij want dan pas kan men uitzoeken wat er voor bestrijding nodig is. Ook zat Ton Heerts bij WNL die burgemeester is geworden van Apeldoorn en dat is kennelijk in de mode want te vaak zien we bonden zwijgen (net als nu met sluiting van MKB bedrijven en geen multinationals bv ) rechten zijn weggegeven en vakbondsmensen zie ik naar mijn mening later terug op hoge functies (W.Kok,P.Rosenmuller,A.Jongirius bv) en oud politici lijken voor een groot deel de rest op te vullen zoals de man die mogelijk banden met de Rothschilds heeft gezien hij eerst met twee schilderijtjes (80 miljoen per stuk en nu één schilderij “de vaandeldrager” voor 150 miljoen van deze familie te maken heeft) vorige week nog zat hij hierover bij op1 te praten meen ik een andere ex politicus is dan weer de top van de Raad van State,M.Verhage zit dan weer bij bouwend Nederland.Voedselbanken worden voor een groot deel door vrijwilligers/sters gerund en Groningers en kindertoeslagouders daar is geen geld voor kennelijk en mogen verrekken.Opvallend is ook dat er zo weinig ophef gemaakt wordt over de miljarden die rondgestrooid worden (vaak naar hen die het niet eens nodig hebben zoals KLM die ik dacht vorige week nog toestellen bij Airbus hebben besteld) Daarom lijkt het erop dat er geld geleend moet worden zodat schuld ontstaat en mensen slaaf van de toekomstige machthebbers zullen worden.Willen we Nederland echt helpen dan maak je goed beleid en geef je niet teveel geld uit omdat geld niet voor alles een oplossing is en je behoud een fatsoenlijke toekomst voor volgende generaties en is het niet vreemd dat er eerst gedebatteerd werd in de kamer over bv 100 miljoen terwijl nog niet zolang ineens de miljarden zonder debatten in de kamer worden rondgestrooid?KLM daar ging het toch eerst over ik meen ca 3,5 miljard terwijl later bleek dat er meer dan 6 miljard was uitgegeven en nog steeds wordt er niet ingegrepen.Nederland is rot,corrupt en men staat erbij en kijkt ernaar zonder in te grijpen terwijl mensen op bepaalde hoge functies in bescherming worden genomen door wetten en regels aan te passen.Dat is mijn mening.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.