Advertentie

De PCR-idiotie bevestigd door Koopmans..!


x
X

De PCR-idiotie bevestigd door Koopmans..!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Dr. Marion Koopmans, arts in het Erasmus R’dam, en lid van het OMT (Outbreak Management Team), dat de regering Rutte adviseert over de medische kant van de corona-pandemie, bevestigde afgelopen donderdag het verhaal dat al maanden de ronde doet, dat de PCR/Coronatest geen besmettingen aantoont…! Het enige wat de test doet, is een INDICATIE geven, dat het lichaam virusdeeltjes bevat..

Je kunt dus al lang Covid hebben gehad, met heel milde symptomen, die je niet eens opgevallen kunnen zijn.. Vervolgens laat je je testen en ben je ‘positief’.. Maar niet ziek en ja, zelfs IMMUUN geworden.. Maar waar zijn we dan mee bezig, met deze test.. Het verhaal wordt steeds waziger, om niet te zeggen ‘dubieuzer’.. Zeker als de uitvinder van de test, dit ALTIJD AL HEEFT GEMELD..!

Marion Koopmans meldde dit feit, in de podcast ‘Virusfeiten’. En daarmee, ja hoor, bevestigde ze wat deskundigen en politici al maanden roepen!!De schandalige manier waarop ‘positief getesten’ zich als besmette personen dienen te gedragen, is werkelijk van een schandalig niveau. Zo worden de zaken opgeblazen, kennelijk met goedkeuring van het OMT, want die weten dit FEIT al sinds het werken met de PCR-test..!

Het was EO-presentator Tijs van den Brink, die er in de podcast op wees, dat er continue gezegd wordt, dat de PCR-test niet per se aantoont dat je besmettelijk bent. Of dat klopt mevrouw Koopmans..? Haar antwoord:

“Ja, dat klopt; de PCR toont aan of jij het virus-RNA hebt. Dat is letterlijk wat de PCR doet. En of dat virus-RNA in een virusdeeltje zit dat nog intact is en ook besmettelijk is, of dat het gewoon restjes RNA zijn die je nog een tijdlang nadat iemand geïnfecteerd is geweest, kunt aantonen, dat onderscheid zie je niet.”

Mevrouw de professor voegde daar aan toe: “Je kunt een beetje een gevoel krijgen, door te kijken hoeveel het is, maar dat verschil is niet zo goed te maken. Wat wil zeggen: de test is prima om te zeggen dat je het gehad hebt, maar die test is minder geschikt om te zeggen dat je op dit moment (nog) besmettelijk bent.” Volgens Koopmans kun je het virus nog wekenlang bij je dragen zonder dat je besmettelijk bent. “Hoelang precies is lastig.”

Voor de goede orde: dit is dus de test waar de ALLE CORONAMAATREGELEN op worden gebaseerd!! Kijk HIER op Twitter voor het hele verhaal..

 

1 gedachte over “De PCR-idiotie bevestigd door Koopmans..!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.