Advertentie

De pandemie.. 11 grote leugens op een rij..!!


x
x

De pandemie.. 11 grote leugens op een rij..!!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Hoe lang moet het doorgaan, voordat jij beseft in wat voor wáánzin we terecht gekomen zijn.. Met een ‘verborgen’ agenda die ZO zichtbaar is, dat je werkelijk ziende blind bent, om het allemaal niet waar te nemen.

Het is werkelijk ongelooflijk.. Vaccins zijn veilig en effectief, dát is het credo van de farmaceutische industrie. Elke medisch-wetenschappelijke tegenwerping, lijkt volledig te worden genegeerd door vooral de journalistiek. Erudiet medische wetenschappers en/of artsen van ongeacht welke kunne, komen niet aan het woord.. Maar ja, ook journalisten hebben hypotheken en studerende kinderen, zullen we maar zeggen. Ook journalisten sparen voor hun pensioen en willen dus hun baantje behouden. Niks menselijks is hen vreemd..!

Maar dat betekent niet dat er geen heftige zaken spelen rondom de vaccins, de ‘Heilige Graal’ van de medisch-farmaceutische wereld.. Laten we gewoon in dit artikel 11 grote leugens -wellicht zijn er nóg grotere!- op een rij zetten. ‘Ter leringh ende vermaeck’ zoals dat vroeger heette.. Wij denken echter vooral ‘Ter leringh’..

1. De vaccins zijn veilig en effectief. Negeer de 300.000 sterfgevallen in het Amerikaanse bijwerkingensysteem ‘VAERS’. Negeer gewoon het feit dat er op acht verschillende manieren kan worden aangetoont, dat honderdduizenden zijn gedood door het vaccin. Negeer het feit dat sommige artsen een 20.000 keer hoger aantal VAERS -voorvallen hebben gemeld dit jaar. Om de simpele reden, dat hun medische vergunning zal worden afgenomen als ze zich eerlijk en publiekelijk uitspreken, zal het publiek hierover blijvend in het duister worden gehouden.

2. Maskers werken. Negeer wat de gerandomiseerde onderzoeken zeggen (die bewijzen dat maskers absoluut niets doen). Wij zeggen dat het werkt, dus werkt het. Snap je het? Het gaat allemaal om geloof, niet om wetenschap.

3. Vaccins zijn de enige uitweg. Negeer deskundigen, zoals een Geert Vanden Bossche, die iets anders beweren. Ook al heeft hij alles voorspeld wat er in bedenkelijke en schrikbarende zin is gebeurd, dat betekent nog niet dat we naar hem zouden moeten luisteren. TOCH? Laten we blijven luisteren naar de deskundigen die ons dingen blijven vertellen die niet waar zijn, of vaak nog heftiger: ‘half waar’…

4. Vaccinmandaten (verplichte vaccinaties) zijn noodzakelijk. Negeer het feit dat er in Gibraltar een vaccinatiegraad van 118% is en de gevallen zo hoog zijn dat ze de Kerst volledig hebben moeten annuleren. Maar hallo, kijk, dat 100% vaccinatie daar niet werkt, wil niet zeggen dat het hier ook niet werkt. Waarom zouden ze hier niet werken? En weet je: als de vaccins zouden werken zoals beweerd, zouden mandaten, die bedoeld zijn om de gevaccineerden te beschermen, niet nodig zijn. We zien de laatste maand een mega-toestroom van COVID-patiënten die volledig gevaccineerd zijn/waren..!

5. Doe wat de autoriteiten (HdJ, RIVM, GGD, WHO) je vertellen te doen zonder vragen te stellen. Zij mogen nooit ter verantwoording worden geroepen door hen vragen te stellen die zij niet willen beantwoorden; dat zou veel te gênant zijn.

6. Vertrouw je arts. Als zij zeggen dat u de prik moet krijgen, doe dan wat zij zeggen. Zij weten het het beste, zelfs als ze zelf niet eens naar de onderliggende gegevens hebben gekeken. Ze hebben het zo geleerd en de goede mensen hebben daarna écht niet of nauwelijks tijd gehad om zich er ECHT GOED in te verdiepen. Bovendien is het materiaal wat ze mogelijk aangereikt hebben gekregen, bijvoorbeeld bij bijscholingen, voor een belangrijk deel gesponsord door de farmaceutische industrie..!

7. Vroegtijdige behandelingen met ‘oudere medicijnen’ werken niet. Negeer alle artsen die duizenden patiënten hebben met slechts een paar kleine ziekenhuisopnames. Ze liegen daar niet over en we kunnen niet verklaren waarom hun resultaten zo goed zijn, maar geloof ons… die moet je écht negeren. En negeer de peer-reviewed systematische reviews en meta-analyses van de onderzoeken naar deze ‘oude’ en ‘goedkope'(!!) medicijnen.
Die waren vroeger het hoogste niveau van evidence-based medicine, maar die moeten we negeren.

De mening van deskundigen van het RIVM en de Gezondheidsraad zijn de enige die tellen. Ze zitten er helemaal bovenop, geloof het..! Zoals met HCQ en met Ivermectine. En zoals met fluvoxamine, waar ze de fase 3 gegevens en de mening van belangrijke opinieleiders negeren. Negeer het feit dat ze nooit een risico-batenanalyse doen voor een van deze medicijnen. Vertrouw hen. Zij zijn de deskundigen.

8. Volledige niet-aansprakelijkheid is noodzakelijk voor de geneesmiddelenbedrijven. Dit zou duidelijk moeten zijn; we weten allemaal dat deze vaccins honderdduizenden mensen doden en nog veel meer invaliden maken. Als de farmaceutische bedrijven aansprakelijk zouden worden gesteld, zouden ze geen zaken meer doen en zou deze enorme overdracht van rijkdom ophouden. Dat kunnen we niet laten gebeuren.

9. Niemand is gestorven aan de mRNA vaccins. Negeer het feit dat één van ’s werelds beste pathologen, Dr. Peter Schirmacher, een onderzoek deed bij slechts 40 patiënten die stierven na vaccinatie, en ontdekte dat de CDC liegt. Negeer het feit dat Dr. Shirmacher’s resultaten werden gerepliceerd door andere top pathologen. Negeer het feit dat niemand kan aantonen hoe die studies fout waren. We moeten iedereen laten geloven dat de vaccins veilig zijn, anders valt het hele spel uit elkaar.

10. Afwijkende meningen moeten tot zwijgen worden gebracht. Het publiek mag maar één kant van het verhaal horen – van de autoriteiten – anders valt het hele verhaal in duigen. Dit is waarom er nooit debatten zullen zijn tussen de twee kanten. Snap je het?

11. De Neurenberg code is niet op ons van toepassing. Zeker, we weten van meer dan 9.000 voorvallen in het VAERS-archief die een stuk heftiger zijn na déze vaccins. Maar omdat de Code van Neurenberg natuurlijk niet op ons van toepassing is -wij hebben daarmee kennelijk ingestemd- zijn wij niet verplicht, deze heftiger bijwerkingen, in vergelijking met andere vaccins, niet publiekelijk bekend te maken. Want als we dat zouden doen, zouden ze het vaccin natuurlijk niet nemen. Dus horen, zien en zwijgen is het devies..!?

1 gedachte over “De pandemie.. 11 grote leugens op een rij..!!

 1. 17.000 vrouwen melden zich met klachten na vaccinatie bij Lareb over menstruatie problemen die ze eerder NIET hadden.In de bureaucratische wereld hebben ze dan weer eerst een onderzoek nodig om te bepalen of het door vaccinatie komt.Maar zomaar ineens na vaccinatie en in zulke aantallen zegt toch genoeg?
  Steeds meer en vaker komt naar voren dat tegenwerking een middel is om “corona” zolang mogelijk te laten duren in plaats van uit te blussen en bestrijden.Huisartsen mogen niet helpen met booster prikken geven want volgens het ministerie zou dat kunnen leiden tot fouten in de administratie,ook zouden artsen die al decennia lang vaccineren eerst een maandenlang durende cursus moeten volgen eer zij mogen helpen bij vaccineren enz. Hulp wordt aangeboden (handen aan het bed) en dat wordt ook om allerlei drogredenen geweigerd.
  Deze morgen werd bij WNL medegedeeld dat de omikron variant zoals het er nu uitziet voor bijna geen of in ieder geval minder ziekenhuis opnames zou zorgen en dat het dan ook nog van kortere duur is dat men in het ziekenhuis zou liggen dan het geval is bij de Delta variant.
  De Delta variant heeft zich al verspreidt en is al onder ons en toch was er geen lockdown.
  Is de kans om in het ziekenhuis terecht te komen niet groter bij de Delta variant dan bij het vermoedelijk minder gevaarlijke omikron? Dan kan men zeggen dat omikron zich veel sneller verspreidt en dat daardoor meer opnames mogelijk zijn.Maar de meer gevaarlijke Delta variant zou hen die vatbaar zijn toch allang getroffen moeten hebben dan? Waardoor de invloed van minder ernstige varianten nihil is? Moet dan de lockdown niet gewoon opgeheven worden?
  Mark Rutte en Hugo de Jonge hebben eerder bij persconferenties gezegd dat ze het voor kortere termijn zouden bekijken van week tot week werd gezegd,hoe kunnen ze dan rond 20 december 2021 de boel al tot 14 januari 2022 in een lockdown houden?
  Een bloemist was het al zat en heeft een vrachtwagen kerstbomen voor een gemeentehuis gedumpt wat zeer begrijpelijk is. https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/14282012/bloemist-dumpt-vrachtwagen-vol-kerstbomen-voor-deur-gemeentehuis-schouwen-duiveland
  De gemeente gaf als antwoord dat ze alleen maar uitvoeren wat de overheid hen opdraagt.
  Veel Duitsers deden ook alleen maar wat hen werd opgedragen van hogerhand en vergaten dat ze ten allen tijde zelf hoofdelijk aansprakelijk zijn voor wat zij deden en dat zijn ambtenaren ook nu nog wat betekend dat ze ook eens zelf kunnen/moeten nadenken en niet als een blind paard zonder nadenken alles zomaar opvolgen en uitvoeren.De burgemeester ook wel burgervader genoemd staat bovenaan in de gemeente en behoord te doen wat het beste is voor zijn/haar dorps/stadsgenoten zelfs als dat tegen overheidsbeleid ingaat neem dan maar eens risico maar neem het op voor hen die je zegt te vertegenwoordigen.Dat is mijn mening.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.