Advertentie

Earth Matters Tv, de moeite waard..


x

earth matters

x

Earth Matters Tv: de moeite waard..

2015 WantToKnow.nl

x

Voor Earth Matters is het eindelijk: hun ‘Earth Matters TV’ is een feit! En nu deze studio operationeel is, zijn Arjan Bos en Martijn van Staveren de eersten die structureel vier programma’s met elkaar gaan presenteren.Wij ondersteunen onze collega’s van Earth Matters en vanzelfsprekend ook Martijn met deze eerste programma’s en brengen ze graag onder je aandacht. Je kunt deze eerste opgenomen uitzending ook hieronder bekijken. Maar beginnen bij het begin: dit zijn de programma’s die je op EarthMattersTv kunt bekijken:

Crowd Power
data van de uitzendingen Earth MattersCrowd Power is een live-programma dat met de ‘kracht van de menigte’ aan het werk gaat. Als mensen zijn we onverbrekelijk met elkaar verbonden en dat aspect wil EarthMattersTv activeren. Kijkers kunnen thema’s aandragen waarmee gewerkt gaat worden. Met bepaalde oefeningen kunnen we dan – vanuit respect – invloed uitoefenen op zaken, die een fundamentele bijdrage leveren aan het welzijn van ons bewustzijn. Deze boodschap wordt in de uitzending met elkaar bekrachtigd.

Heilige Huisjes
Doordat wij nog geen 1% van de wetenschappelijke realiteit zien, en doordat nog geen 3% van ons DNA is aangesloten en slechts 5% van onze gedachten zijn bewust, kunnen we ons afvragen, wat de werkelijke realiteit is. Dat in ogenschouw nemende zijn we allemaal ziende blind en horende doof. Toch zijn er vele rotsvaste overtuigingen in onze samenleving over hoe zaken in elkaar steken en daar wordt liever niet aan getornd. In het programma ‘Heilige Huisjes’ nemen we met elkaar een open houding aan en nemen een breed scala aan rotsvaste overtuigingen onder de loep. Van Egypte tot reïncarnatie, van de big bang tot de economie en nog veel meer. Kijk naar ‘Heilige Huisjes’ en unplug the Matrix!

Martijn van Staveren EarthMattersTv
Martijn van Staveren

Fringe Weather Report
Het weer wordt extremer. Steeds vaker zien we grote hoeveelheden vliegtuigstrepen in de lucht en vinden er bijzondere natuurfenomenen plaats. In deze uitzendingen van ‘Fringe Weather Report’ kunnen kijkers hun beelden (foto’s, video e.a) delen en er iets over vertellen. Ook worden er actuele en historische weeranomaliën uit het nieuws belicht.

Buitenaards Contact
Je hebt als WantToKnow-bezoeker Martijnvan Staveren als vrijspreker meegemaakt. Hij deelt over zijn vele ontmoetingen met een keur aan buitenaardse mensen. Met hem bekijkt EarthMattersTv het recente nieuws over UFO’s en buitenaardsen. Ook kijkers kunnen ervaringen delen in de uitzending en daarbij is alles bespreekbaar. Zowel de meer positieve als de meer negatieve – van euforisch tot traumatisch en alles daar tussenin – ervaringen en verhalen zijn welkom.

Van bijvoorbeeld de aardbeving in Japan tot de groene lichtverschijnselen in de wolken bij Groningen; van de ‘Matrix’ tot het menselijk potentieel en hoe we dat met elkaar kunnen aanboren; over hoe de controle-programma’s in elkaar zitten en hoe de intentie, ónze intentie werkt, waarmee alles wordt gemaakt. Maar vooral wat jij als kijker  daarin kunt betekenen.

Kijk naar deze eerste video van Arjan en Martijn; ze stellen zichzelf voor en ook vertelt Arjan Bos over het ontstaan van de site ‘Earth Matters’. Dat en nog veel meer is te zien in deze introductie-aflevering.

x

8 gedachten over “Earth Matters Tv, de moeite waard..

 1. Disclosure open S(our)ce H(e)rKen de vrucht aan zijn WerKen: V(r)eden
  Mike Harris Veterans Today / Mehran Keshe bespreken de laatste krachtige ont wikkelingen omtrent de roadmap to peace
  http://www.keshefoundation.org/new-horizons/peace-roadmap
  https://www.youtube.com/watch?v=QZTm6BUCVik
  Hierop volgend Mehran Keshe meest krachtige verhelderende boodschap tot nu toe, tegelijkertijd een fundamentele bijdrage leverend aan dis closure.
  Aan de Religieuse leiders, de hoge-mis-leider s van het Vaticaan, Jodendom, Islam, Boeddhisme etc, de NLP schrift ge(l)eerden, heeft Keshe een kristal heldere boodschap: 64th Knowledge Seekers June 4 2015
  https://www.youtube.com/watch?v=u0OEq8ei518

 2. verfrissend om eens naar een beeldscherm te kijken en mensen een programma zien brengen waarin een flinke dosis van het “niet weten” als een thema over weten aanwezig mag en kan zijn.
  Bijna altijd zie je alleen maar mensen die het allemaal zo zeker lijken te weten, of het nu een politicus is of een reclamespotje of een buitenlanddeskundige ,en of ….en of en of….maar altijd een beeld van mensen die het allemaal zo vast en zeker lijken te weten.
  Martijn en Arjan ,veel succes toegewenst.

 3. Wat mijn boeit in dit verhaal. De Matrix word opgeheven, er/is word meer licht door gegeven, waar wij allemaal mee te maken hebben. Ieder op zijn eigen manier. De afgeschijdenheid is op gebouwd door anderen, die via aarde tot uiting komt. En laat ons zien dat we niet afgescheiden zijn. Mijn vraag is (ik geloof in meer). Gezien de verhoogte trilling. Sorry voor mijn evt naife vraag. Hoe zit het met de mensen die zijn overgegaan, zijn die nu ook in een verhoogte trilling, hebben die nu ook meer wetenheid dan hier voor. En komen zij dan evt anders terug dan hier voor, dan zij over gegaan zijn?Zij gingen over op hun manier. Maar word nu einigzins dubbel, gezien de aardste tijd. Waarin we nu zitten.
  Vriendelijke groet line

 4. Ik heb een beetje moeite met het verhaal van Martijn en wel om een paar redenen.

  Inhoudelijk vind ik het een goed verhaal in die zin dat ik veel dingen herken die ik eigenlijk al deel uit maken van mijn belevings-wereld. Het gaat eigenlijk niet om het inhoudelijke verhaal waar ik problemen mee heb, want iedereen mag de visie hebben die hij of zij kiest.

  Het gaat mij om een paar praktische zaken zoals het feit dat hij vind dat het belangrijke informatie is, maar zijn lezingen niet gratis online zet.

  Dat hij jaren lang zakenman is geweest en hier pas mee begonnen is toen hij failliet was.

  Dat hij zijn informatie van zogenaamde aliens heeft waar hij al duizenden ontmoetingen mee heeft gehad.Maar dat moeten we ook allemaal maar op zijn blauwe ogen geloven.

  Ik zou het sterker vinden als hij zijn belangrijke informatie gratis online zou zetten.

  Hij heeft in de periode van januari tot juni 46 lezingen gehouden,als daar gemiddeld 75 mensen op af komen die 15 euro betalen dan heeft hij

  1. 51.750 euro binnen gehaald in een half jaartje en dan heb ik het nog niet eens over die consulten die zo goed lopen. Nu begrijp ik die warme groeten die hij telkens geeft, hij zit er lekker warmpjes bij.

 5. Hallo Martijn en Arjan

  Heb net jullie introductie van jullie aankondiging samen te gaan werken gehoord Heel mooi
  Heb nu ook gezien , dat er al 3 uitzendingen geweest zijn met Crowd Power. Zou graag post ontvangen wanneer de volgende uitzending is’

  harte groet Stannie

  1. Ja graag nog meer van dit soort video’s. Ik dacht eerst naar een aflevering van Jiskefet te kijken, maar dit is nog veel beter.

   Wil je een beeld bij het woord flabbergasted, kijk dan naar het gezicht van Arjan Bos in het filmpje tussen 52:00 en 53:47. Zou hij inmiddels al zijn bijgekomen?

   Het is heel simpel. Als je kennis en begrip hebt van een probleem dan ben je in staat te anticiperen en te voorspellen. Martijn van Staveren komt met een verklaring van de aardbeving in Nepal ACHTERAF. Ja, dat is makkelijk. Als hij echt kennis van zaken had gehad, dan had hij de voorspelling VOORAF kunnen doen. Dat kan hij dus niet en als hij het wel zou kunnen dan zou het welhaast misdadig zijn om zijn kennis niet in te zetten om mensen van te voren te waarschuwen voor een dergelijke ramp. Conclusie: zijn verklaring achteraf is volledige onzin.

   Idem met ‘chemtrails’. Hij verzint er een verhaal bij nadat ze zijn waargenomen. Het verschil met aardbevingen is dat contrails zich wel laten voorspellen, omdat we vrij goed weten hoe de atmosfeer werkt. Van Staveren ontbeert die kennis ten enenmale en heeft geen idee wanneer en hoe en waarom contrails ontstaan. Maar de echte experts (en dat kunt u ook in enige mate zijn na het lezen van onderstaande links) hebben die kennis wel en kunnen ze dus goed verklaren en vrij goed voorspellen: http://contrailscience.com/contrail-forecast/.
   En lees ook de reacties eronder.

   En hier nog maar weer eens een duidelijke uitleg waarom sommige vliegtuigen wel contrails achterlaten en anderen niet.
   http://contrailscience.com/why-do-some-planes-leave-long-trails-but-others-dont/

   De moraal van het verhaal. Als mensen slechts achteraf verklaringen hebben voor fenomenen, maar diezelfde fenomenen niet kunnen voorspellen, dan schiet hun kennis over het fenomeen danig te kort. In dit geval moeten hun achteraf verklaringen danig in twijfel worden getrokken.

   Martijn van Staveren mag zich weer melden wanneer hij ‘chemtrails’ kan voorspellen. En tot die tijd, gewoon lekker genieten van dit hilarische duo.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.