Advertentie

Waar andere symposia stoppen, start Earth & Beyond..


‘Reclaiming the earth
We need a different approach:
love and compassion is the only way out’

* * *

x

earth beyond 2016

x

x

x

Organisator Frans Heslinga:
X

Waar andere symposia stoppen, start Earth & Beyond..

2016 © WantToKnow.nl/be

x

frans heslinga
‘Earth & Beyond’-organisator Frans Heslinga

Organisator Frans Heslinga van Infinity Event BV over de derde editie van Earth & Beyond. ‘Verrassende wendingen, veel onthullingen en revolutionaire ideeën’…op de derde editie van het evenement Earth & Beyond. De organisatie, Infinity Event BV is er weer in geslaagd ca. 34 presentatoren van faam bij elkaar te brengen op dit derde grote Nederlandse evenement over de aarde, aarde-veranderingen, (universeel) bewustzijn en jawel….contact met buitenaardse intelligenties.

Over het hoe en waarom van zijn ‘Earth & Beyond’-evenementen, is Frans Heslinga duidelijk:

“We leven in een dynamisch universum, waar we een wervelende dans van energie en bewustzijn mogen meemaken. Een universum waar verandering, beweging, ontwikkeling, vernietiging en transformatie orde van de dag is. Eeuwenlang is getracht dat geheel in een model vorm te geven, samengevat als ’the nature of reality’. Is het allemaal al uitgedacht en gedefinieerd? Nee. Weten we op dit moment al veel en wordt onze toekomst steeds duidelijker? Ja.

E&B wil iedereen laten participeren in de bewuste co-creatie van een nieuwe wereld. Gebaseerd op nieuwe inzichten in wetenschap, spiritualiteit, duurzaamheid, de aard van relaties en samenleving, gezondheid en algeheel welzijn. Doel van het evenement ‘Earth & Beyond’, is om mensen samen te brengen om het leven en de liefde voor elkaar te vieren. In een dag van presentaties, meetings, brainstormsessies en gewoon samenzijn. Dan komen de antwoorden op de vragen waar het om gaat: ‘Wie zijn we?’, ‘Waar zijn we..?’ en: ‘Waar gaan we naar toe..?’

x
En dan, op zaterdag 11 juni is het weer zo ver.

Jaarbeurs Utrecht wordt weer het verzamelpunt voor ‘de bewuste en wakkere mens’.. Zeg maar de compleet-denkers. Dit jaar staan we niet meer in het ‘Supernova’-gedeelte, maar in het grotere ‘High Five’-beursgebied, van de Jaarbeurs in Utrecht. Een voor iedereen bekende en makkelijk te bereiken beurslocatie pal naast station Utrecht Centraal. De beursvloer gaat open om 10.00 uur. Kort daarna hebben we het openingsevent en dan, tegelijk alle 7 zalen starten om 11.00 de verschillende presentaties.

Wie weet loop je hem tegen het lijf op 'Earth & Beyond 2016', deze Dr. Sam Semir Osmanagich. De ontdekker van de Bosnische piramides.
Wie weet loop je hem tegen het lijf op ‘Earth & Beyond 2016’, deze Dr. Sam Semir Osmanagich. De ontdekker van de Bosnische piramides.

De komst van de Amerikaanse researcher Dr. Sam Semir Osmanagich, de ontdekker van de Bosnische piramides, spreekt natuurlijk tot ieders verbeelding. Hij reist de hele wereld over, om zijn belangrijke ontdekkingen door te geven aan de mensheid. Bij ons gaat hij o.a. spreken over de onlangs ontdekte mysterieuze grote stenen ballen. En uiteraard over de energie van de Bosnische piramides.

Amerikaan Shaun Swanson is channelaar van Ishuwah van de Yahyel (de eerste groep ET’s die met ons contact zal maken). Er zal tijdens de beurs een directe channeling plaatsvinden. Uit Hawai komt monnik Tiger Singleton aka Tigmonk naar het event en zal een fijne ‘state of joy’ sessie met het publiek in gang zetten.

Op de beursvloer zijn ca. 60 stands met informatie en energetische producten. De presentaties gaan de hele dag door. Om een aantal te noemen: ‘Op het spoor van de Archonten’ (door Ivo Keers); Creatie en incarnatie (door Micha Beuger); ‘oude mysteries in de menselijke geschiedenis’ (door Jan Peter de Jong); de Stargate Experience (door Tessa van Dongen); Buitenaards en binnenaards contact (door UFO-deskundige Anton Teuben).

.
.

Asma Toet-Achkroune zal een Starlight Portal openen voor alle aanwezigen in de zaal, een poort die special wordt gechanneld voor 11 juni. Haar presentatie luidt: ‘Arcturian Light Language Transmission’.

Dit jaar zijn ook aanwezig o.a. de bekende spreker Gerard Aartsen over ‘Prioriteiten voor een planetaire transformatie’ Gerard Aartsen kreeg internationale bekendheid door zijn werk over contactee George Adamski.
Ook aanwezig is paragnost/medium Robbert van den Broeke, auralezer & schrijver Peter den Haring, journalist en researcher Maarten Horst over het actuele onderwerp: Chemtrails/Solar Radiation Management. Ook visionair René van den Brink van ‘GODZ Mirroring’, komt met nieuwe belangrijke openbaringen.

Thema
Na respectievelijk ‘The truth is stranger than fiction’ en ‘Leaving the comfort zone’ is de slogan voor 2016: ‘The edge of awakening’. En terecht, want de informatie die op zaterdag 11 juni wordt gepresenteerd is uniek, voor velen zeer verrassend en voor menigeen misschien wel zeer ‘ontwakend’…

Nieuw en bijzonder is ‘het plein voor alternatieve energie’ (met o.a. de lezing ‘Elektriciteit maken uit…NIETS!?’ door onderzoeker Piet Tummers) en de ET-contact Experience van Healing Centre Beyond Medicine. De dag wordt afgesloten met een bijzondere, liefdevolle ceremonie verzorgd door harpspeelster, yoga-lerares en gastvrouwe Femke Bloem. Alle sprekers, presentaties, activiteiten en verdere info is te vinden op:  EarthAndBeyond.nl

 

3 gedachten over “Waar andere symposia stoppen, start Earth & Beyond..

  1. Naar ik vernam was “Sam” niet zelf de ontdekker van die Bosnische “piramides” maar waren dat eerder de mensen in de buurt die hadden gehoord welke vreemde acoustiek de bommen hadden binnen in de aarde, wanneer die ontploften… en zo… Naar at ik vernam van een man, een Bosniër, fier weleer op deze prachtige vondst: de piramiden van Bosnië… Op een dag kwam hij triestig op het werk en ik vroeg wat er scheelde: “het zijn geen piramides, maar mijnen van weleer”… Die ronde stenen: dat is een raadsel, maar je vind ze her en der en ze groeien ook: bol op bol groeien ze. Een natuurlijk verschijnsel. Dat er energie bestaat boven die “piramides” dat is wides: elke piramidale vorm geeft energie weg. Lang leve de waarheid :o)

    1. Het is wel mooi dat zo’n Beurs er is maar zoals het gezegde:
      “Er is niets nieuw onder de zon’ , kan ik melden dat ondergetekende als eerste in Nederland al zo’n Beurs heb georganiseerd in Maassluis voor de regio in de jaren tachtig middels de toen tevens door mij opgerichte “Stichting Paranormaal Centrum Maassluis”.

      Dus nu we 30 jaar verder zijn is het met alle respect te verwachten dat men dit inmiddels ook (weer) doet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.