Advertentie

Earth & Beyond.. De deur gaat verder open..


earth & beyond

x

x

‘Earth & Beyond’
x
The truth is stranger than fiction –
x

2014 © Frans Heslinga/WantToKnow.nl/.be

x

Banner-E&B-1Wereldwijde klimaatveranderingen, sinkholes die overal ontstaan, aardbevingen en weer actief wordende vulkanen, steeds meer ufo’s worden gesignaleerd en komen er meldingen van contacten met buitenaardse entiteiten, veranderingen in energie, graancirkels blijven komen, steeds meer mensen op zoek naar (echte) antwoorden. Hoogste tijd voor een evenement als Earth & Beyond.

“Een echte uitdaging, dat is het zeker, en ja….iemand moet het doen…” zegt Frans Heslinga van het bedrijf Infinity Event BV uit Utrecht. Ca. 3 jaar geleden begon Frans zaken te onderzoeken, accepteerde niet meer wat er hem in de krant en via de TV voorgeschoteld werd. Daarna ging het in snel tempo. Hij bezocht seminars, verdiepte zich in de materie, las magazines, bezocht evenementen en verenigingen. De echte waarheden over politiek, het (falende) bankensyteem, false flag operaties, voeding, (vermeende) aanslagen kwamen snel aan het licht. Daardoor groeide alleen maar de motivatie om verder te gaan.

coen vermeeren verticaal
Ook dr. Ir. Coen Vermeeren, o.a. auteur van het boek ‘UFO’s bestaan’, zal op het evenement ‘Earth & Beyond’ acte de presence geven.

De sprong naar ruimtevaart, de oorsprong van de mens, buitenaardse contacten, etc. was snel gemaakt. Zijn interesse was heel goed te combineren met zijn werk: het initiëren en organiseren van evenementen en beurzen, binnen zijn bedrijf Infinity Event BV. Dus events organiseren is niet nieuw. Een evenement als Earth & Beyond is dat wel en in die zin wel bijzonder omdat het in deze vorm en uitvoering nog niet eerder is gebeurd.

Earth & Beyond wil een vernieuwend krachtig evenement zijn waarbij bezoekers volop informatie kunnen krijgen. En dat over zeer uiteenlopende onderwerpen. Van remote viewing tot de voor velen, op komst zijnde poolverschuiving, contact met buitenaards leven tot onthullingen over de diverse ruimteprogramma’s die (wel of niet) hebben plaatsgevonden.
Het evenement (beurs en alle seminars) vindt plaats in het fonkelnieuwe Super Nova gebied. Een ruim en prachtig gedecoreerd complex binnen de Jaarbeurs Utrecht. Bestaande uit een beursvloer (Transit Zone) en ca. 5 high tech, zelfs ‘spacy ‘ te noemen seminarzalen. Met andere woorden: alleen al de locatie staat garant voor een geslaagd evenement!

Dutch UFO Convention
Frans Heslinga is trots op met name één specifiek onderdeel van het evenement; Frans hierover: “Een speciaal onderdeel van Earth & Beyond is de ‘Dutch UFO Convention’. Voor het eerst in Nederland een echte conventie voor personen die zich bezig houden met het fenomeen ufo’s en buitenaards leven. Vijf presentatoren zullen de dag invulling geven. Ook kunnen bezoekers van het evenement hun ervaring kunnen delen met experts.

Iemand die al jaren rondloopt met een bijzondere gebeurtenis of een ervaring, kan dit uiten en dus delen op het evenement met anderen en met ons forum. Een evenement bezoeken op een A-locatie (zoals Jaarbeurs Utrecht) is altijd laagdrempelig en brengt mensen makkelijker er naar toe en sneller tot elkaar”.

Earth & Beyond wordt bewust steeds omschreven als ‘evenement’ genoemd, want er is niet alleen een beursvloer met diverse stands, maar in 5 seminar-zalen worden tegelijk ca. 30 presentaties/seminars gehouden..!! Daarnaast zijn er workshops en vinden er demo’s plaats. Earth & Beyond is dus veel meer dan een ‘beurs’ alleen.

Bijzondere finale
Ook wordt er een prachtige finale voorbereid: alle sprekers verzameld in één groot forum. Dat forum moet in staat zijn werkelijk alle vragen van het publiek te beantwoorden. Een unieke happening, die rond 19.00 uur zal starten. Je bent van harte uitgenodigd, en we vragen je alleen even een plekje vrij te maken in je agenda voor 21 Juni a.s.

* * *

 

5 gedachten over “Earth & Beyond.. De deur gaat verder open..

  1. Wanneer komen ze nu is met een duidelijke foto of video van een UFO of buitenaards wezen of meerdere wezens dat noem ik pas openbaren.
    Maar ja het is en blijft controle op alles ook door de NSA.

  2. Ik wil graag met U in contact komen heer Heslinga. Ik ben nu zo’n twee en half jaar bezig met het soms frustrerende ontwakings-proces en probeer ook anderen wakker te schoppen en gezien de reacties op het POW-net filmpje is er nog heel veel werk te verzetten

  3. Ha 🙂 eindelijk na vele jaren duizenden foto’s te hebben genomen en bekeken, heb ik nu een foto met zeer duidelijk gezicht van een astraal natuurwezen,een gnoom,man in het groen.Ik wil laten zien dat de natuurgeesten bestaan. Wie wil de foto zien?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.