Advertentie

Een bericht van Jane Bürgermeister!


Na een mailtje naar Jane Burgermeister, met de vraag of het overgemaakt bedrag op haar rekening was bijgeschreven, kregen wij onderstaande reactie van haar. Ná duidelijk gemaakt te hebben dat het overgemaakt geld ook afkomstig was van een aantal lezers van de WantToKnow-site.

Het bericht is duidelijk; voor de zekerheid ook nog onderaan de vertaling ervan. Jane vertelt over de vermoeidheid die haar parten speelt. Er zijn ook aanvallen op haar website, en er is de enorme belangstelling uit de hele wereld voor haar initiatief, om de grote clubs in de wereld voor de rechter te slepen inzake de griepvaccinaties die op de planning staan.

Maar ook is in haar woorden het positieve bericht te vinden, dat dóór haar initiatief, veel mensen, vooral in de VS, van mening veranderen en een bijzonder kritische houding zijn gaan aannemen. Hier is het bericht van Jane:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

“Thank you, and I apologise if I did not express myself clearly.

The generosity of you and your readers has stood out and has enabled me, in fact, to keep on with my work as few other donations have come in. In as far as I have been able to publicise this cause in the last few weeks — and I have in the USA through many radio shows, also on Coast to Coast, been able to spread the word — it is thanks in a large measure to your donation. I am extremely grateful and appreciate it more than I can say.

The situation now is that there has been a huge awakening in the USA. The theme has moved from marginal to the center. I am confident the people of the USA will refuse the vaccine – or at least many will. This will help us in Europe as we have much work still ahead of us here to do!

However, I have been under extreme pressure lately with computer hackers, (I had to get a new computer a couple of weeks ago) radio interviews and also I have been suffering from sheer exhaustion (I have very dark lines under my eyes )-:) and every extra chore has seemed like a huge mountain to climb. I just about manage my website and a few reports plus interviews etc.

I sincerely apologise I was not a gracious and appreciative as I should have been and as you deserve for me to have been. Your generosity, your speedy help has kept this campaign going, in fact, now that I am aware the 2000 euros came from you, something which I was not before as I have not been checking my bank accounts for lack of time and energy.

You can be assured that every cent went towards this work of alerting people and my success — and there has been much — is therfore your success and also, a tribute, indirectly and perhaps small, to the generosity, breadth of thinking and concern of the people of Holland!

I will check my bank account sometime soon and confirm it finally. Thanks again, Jane”

(vertaling)

Dankjewel en sorry als ik mezelf niet goed uitdruk.

De gulheid van jullie en jullie lezers is gebleken en deze heeft ervoor gezorgd dat ik feitelijk door kan met mijn werk, omdat ook enkele andere donaties binnengekomen zijn. Voor zover ik de laatste weken in staat ben geweest om te publiceren, is dat voor een groot deel door jullie donatie. Ik heb de laatste weken in de USA in via veel radio-shows, waarvan veel van kust tot kust, het verhaal kunnen vertellen.

De situatie in de VS is aldus, dat er een enorme wake-up heeft plaatsgevonden. Het thema vaccinaties is van een marginaal thema tot een centraal topic geworden. Ik ben ervan overtuigd dat de mensen in de VS de vaccinaties zullen gaan weigeren of dat er tenminste een boel mensen zullen zijn die dit niet laten doen. Dat zal ons in Europa helpen, omdat we hier ook nog veel werk te doen hebben!

Ik sta de laatste tijd echter onder vreselijke druk doordat computerhackers het op me gemunt hebben; ik moest een paar weken geleden zelfs een nieuwe computer gaan kopen. Maar ook de radio-interviews zorgen voor druk en ik ben de laatste tijd oververmoeidheid en daardoor lijkt elke kleine stap die ik doe een enorme berg die ik moet beklimmen. Ik red het net om mijn website bij te houden en een paar rapporten te  maken, plus de interviews voor de radio e.d.

Het spijt me oprecht dat ik niet zo gracieus en dankbaar was, als ik had kunnen zijn. Jullie verdienen het ook dat ik dat ben. Jullie vrijgevigheid en jullie voortvarendheid hebben deze campagne in de ‘lucht’ gehouden. Nu begrijp ik pas feitelijk dat de € 2000,- van jullie afkomstig zijn, iets dat ik hiervoor niet had begrepen, omdat ik eenvoudig weg mijn bankgegevens nog niet heb gechecked, door tijdsgebrek en gebrek aan puf.

Jullie kunnen ervan verzekerd zijn dat elke cent aan mijn werk ten goede zal komen, het werk om mensen alert te maken en mijn succes, waarvan er zeker veel is geweest, is daarom ook jullie succes. Maar ook een bedankje –indirect en misschien zelfs maar klein- aan de vrijgevigheid, de vrijdenkendheid en betrokkenheid van de Nederlandse bevolking!

Ik zal binnenkort mijn bankgegevens definitief checken en jullie een definitieve ontvangstbevestiging sturen. Dankjulliewel! Jane

Advertentie

35 gedachten over “Een bericht van Jane Bürgermeister!

 1. Dat is goed nieuws. Fijn om te horen. Kennelijk toch een bevlogen en betrokken mens.
  Wat ik me nog wel afvraag, hoe zit dat nou met het gerucht dat Jane evenals Mike Adams oplichters zouden zijn. Waar kwam dat gerucht vandaan en is dat inmiddels ontzenuwd? Hoor graag meer hierover.

  Zo te lezen werkt ze zich uit de naad en heeft duidelijk meer nodig dan alleen financiële ondersteuning.

  Is there anything else we can help her with?

 2. Guido, kun je niet beter namens de lezers van wtk een bemoediging toesturen.
  ik stel me zo voor dat je geen zin hebt om honderden mailtjes te lezen van mensen die je willen steunen.
  ik brand vanavond een kaarsje voor haar. de bewondering die ik heb voor haar moed is groot.
  zelf zou ik vast al hebben opgegeven. als je je stinkende best doet en je wordt dan aangevallen en aan de schandpaal genageld, ik geef je het te doen

  selene

 3. Geen antwoord op mijn vraag. Daaruit maak ik op dat je geen energie wil steken in de krachten die haar in een kwaad daglicht willen steken. En dat de focus blijft om waar het hierover gaat, zelfbeschikkingsrecht over je eigen lijf. Prima.

  Het lijkt mij ook niet zo’n goed idee haar mailadres te grabbel te leggen, terwijl ze laat weten gehacked te worden en geen tijd heeft om haar bankaccount te lezen. Nog meer mail lezen , nog meer belasting!

  Mijn voorkeur gaat ook meer uit naar een gezamenlijke steunbeteuging en te vragen op welk vlak ze hulp nodig heeft.

  By the way, prachtig en toepasselijk citaat.

 4. @San, sorry hoor, ik wist niet dat je boos werd.. Dat gerucht is door Desiré Röver van het net ergens gehaald, ik ben er ingedoken en vind degene die dit beweerd van zowel Mike Adams en Jane heftig tekeer gaan, zichzelf op de borst kloppend. Met weinig tot geen ‘bewijzen’ aankomt, via-via oid. Dus let it be. Jane voelt goed, en zeker Mike Adams, die een stroman van een Oosterse website zou zijn…?*&^%$

 5. @Selene, maak jij dan een mooie lezersbrief, ‘Een-brief-voor-Jane’ met een mooie affirmatie erin, dan plaatsen wij hem. Gaan we haar zó kracht sturen. Helemaal goed !?

 6. Sorry, maar ik geloof hier niets van. Haar antwoord voelt voor mij ook niet goed. Mensen zijn rare wezens en ik vertrouw er weinig. Dat ze zegt niet op haar bankrekening te hebben gekeken, geloof ik niet, omdat ik denk dat ze een oplichtster is.

 7. @karin
  Dat is wellicht jouw waarheid, maar dit is zeker het geval van David tegen Goliath.
  Goliath dit keer in de vorm van de extreem (maar afbrokkelende) macht en rijkdom van de big farma groepen.
  Hoe meer macht en rijkdom een persoon/groep heeft, hoe meer misbruik er is, dat heeft de geschiedenis van de mensheid wel aangetoond!
  Dus als je het mij vraagt is het schier onmogelijk dat 1 persoon probeert op te lichten, tegen onmetelijk machtige groepen.
  Weet je wie er volgens mij rasechte oplichters zijn: de instanties achter de collectes voor “bestrijding” tegen kanker, tegen hartziektes etc. Die gaan gewoon naar die big farma. We doen dit al decennia…maar waar is de vooruitgang? NERGENS!!!

 8. Is het jullie bekend dat er in Nederland ook al acties zijn om het werk van Jane te steunen?
  http://wehaveachoice.weebly.com/
  Je kunt er flyers, brochures, posters, verklaringen, etc. downloaden en je kunt meehelpen deze informatie naar buiten te brengen. Het moment is nu aangebroken om grote massa’s actief wakker te maken.
  We kunnen nog veel hulp gebruiken!
  Kijk ook het filmpje van Susan:
  http://www.youtube.com/watch?v=XVm_99bjl3k

 9. Vermoedelijk is mijn vorige berichtje door de links niet geplaatst, maar ik probeer het nog een keer zonder de url’s

  In Nederland is reeds een actie opgestart om het werk van Jane te ondersteunen. We kunnen nog veel hulp gebruiken om de mensen wakker te maken!

  Dit zijn de websites:
  wehaveachoice.weebly.com
  kiesbewust.wazzup.nl

  Kijk ook het indringende filmpje van Susan, die ook actie aan het voren is:
  http://www.youtube.com/watch?v=XVm_99bjl3k

 10. Ik steun een ieder die het duister in het licht zet, of ze nu dagelijks op hun bankrekening kijken of niet. Zelf bekijk ik mijn rekening om de 14 dagen of ik moet iets verwachten, maar Jane verwachtte duidelijk niets.
  En Guido; keep up the good work.

 11. Het is toch fantastisch dat door haar individuele actie, zoveel mensen “wakker worden”.. hoezo een oplichster? Waar en hoe wordt zij er beter van dan? Haar baan is ze kwijt en ze neemt enorme risico’s, respect daarvoor!

 12. DingieM,

  Ik ben het voor de rest helemaal met je eens. Ik heb zelfs een briefje op de voordeur geplakt: geen collectes, geen geleuter over het geloof en verder ook geen gezeur.

  Guido,

  Niet vaak Guido, ik in elk geval niet. Maar omdat zij het er zo expliciet bij zet, vertrouw ik het niet. Kan het ook niet helpen.:)

 13. Ik hoorde vrijdag avond op klokkenluider online via argusoog radio dat Jane Burgermeister uit Nederland de meeste giften heeft ontvangen.Dit zei ze in een rechtstreeks interview.Toch uniek voor zo,n klein land als wij zijn.

 14. Is dit interview nog ergens te beluisteren Harry? Ik ben met haar in de weer en het is een bijzondere dame, geen ‘makkelijke’, dat kan ik al wel zeggen. Zou haar stem willen horen en even goed luisteren…
  Kom er nog in een artikel op terug!

 15. @Harry: DANK! Ga het beluisteren. Jane is gisteren en zaterdag heel kwaad geworden toen ik haar vroeg, kennelijk in de verkeerde zinsconstructie o.i.d. of ze de aanklachten al had ingediend, tegen de overheidsinstanties, die inmiddels bekend zijn.
  Wellicht geen vertrouwenwekkende vraag, maar ik had een paar dagen tevoren van Desire Röver een bericht gekregen, dat Jane wellicht een ‘fake’ zou kunnen zijn.
  Jane werd toen zeg maar ‘boos’. Ik zou haar een leugenaar hebben genoemd, wat absoluut onjuist is, enz. Er was, kortom, geen land meer mee te bezeilen. (ken je die uitdrukking..)
  Maar nogmaals, ik zal dit verhaal in een artikel verwerken, zonder dat het de vergelijking met Story of Privé glansrijk gaat doorstaan.. 😉
  Nogmaals dank Harry.

 16. Ik vraag me af of juist de aanklacht tegen overheidsinstanties an sich het meeste effect zal hebben, of de verspreiding van het nieuws en het wakkerschoppen.

  In mijn ogen kan een aanklacht door instanties betrekkelijk eenvoudig weggewerkt worden, maar het nieuws ervan niet.

  Zolang het blijft spelen in de hoofden van de mensen en het steeds grotere aantallen betreft die meer en meer vraagtekens zet bij de reguliere gezondheidszorg en WHO, dan bereik je meer denk ik….

  Maar als ik toch mensen moet zetten op mijn vertrouwensprioriteitenlijstje dan zijn dat wel de namen die Harry zojuist heeft genoemd…

 17. Wij hebben vandaag op 2 politiebureaus een mutatie opgegeven over onze zorgen over de op handen zijnde vaccinatiecampagne.
  We waren niet helemaal overtuigd dat we positief benaderd zouden worden. Maar het ging boven verwachting! Ze namen alle tijd en we kregen koffie. De agenten spraken ook hun eigen ongerustheid uit, zowel over de vaccinatie zelf als over de mogelijke verplichtstelling ervan. Zeker nu uit een poll van Maurice de Hond is gebleken dat meer dan de helft van de Nederlands geen vaccinatie wil…………

  De ontvangst bij de politie was zo vriendelijk dat ik het iedereen kan aanbevelen. Het is ook belangrijk dat politie en leger e.d. zich gesteund voelen door de burgers.
  Maar bereid je wel goed voor op je gesprek, want ze stellen veel vragen (aan ons in ieder geval wel) en het is prettig als je kunt laten zien dat je je huiswerk hebt gemaakt.
  Wij hadden een uitdraai bij ons van de verklaring op http://wehaveachoice.weebly.com/voorbeelden.html en de bijbehorende bestanden hadden we op een cd gezet en voor de politie meegenomen.

 18. Tja ik vind het misselijkmakend dat mensen die zonder vaccinaties niet eens bestaan hadden bij voorbaat het al afkeuren.

  Met dit soort disinformatie zet je levens op het spel.

  Ziek gewoon.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.