Advertentie

Jane Burgermeister en de Poolse president…?


Wat is er in Polen gebeurd? Voor velen is het alleen een vliegtuig dat is neergestort, dat toevallig de Poolse president vervoerde. In het huidige moment lijken veel zaken bij elkaar te komen. Jane Burgermeister’s site was uit de lucht en ze duikt plotseling op in een YouTube-film, die je hieronder kunt zien.

Ze staat in Polen en maakt zich druk over het overlijden van de Poolse premier, die in het gecrashte vliegtuig zat, dat verder geen slachtoffers eiste, noch overlevenden opleverde.. Ze maakt een knappe samenvatting van wat weleens een revolutie geweest kan zijn.
Is de president neergeschoten, nádat het vliegtuig van geringe hoogte was neergestort? Leefde hij nog? Er zijn filmopnamen dus gemaakt, direct na het neerstorten van het vliegtuig. De schoten die te horen zijn, vlak na het neerstorten, zijn in het filmpje opgenomen. Waar zijn de lichamen van de ruim 90 inzittenden? Je zou toch minstens fragmenten moeten zien op DIT filmpje.

Bijt Jane Burgermeister zich in dit verhaal vast, omdat ze de link met de Poolse weigering voor de griepvaccinaties ziet? Kijk naar haar (engelstalige) verslag op haar site.

Steeds blijkt het artikel dat hier op WantToKnow staat van David Wilcock een fundamenteel verhaal is, waarvan het bewijs telkens terugkomt in de oprispingen die we in de wereld zien. (Wil je het eerste artikel inzien klik HIER.) Er is een grote strijd achter de schermen aan de gang.

Polen is dus inderdaad het land dat als enige in de Europese Unie TEGEN de H1N1-vaccinatie van het volk stemde. Zelfs de Industrieel-farmaceuten de pan uitveegde. Is Jane daarom te zien in deze YouTube. (met dank aan Lianne!)

Kijk zelf:

49 gedachten over “Jane Burgermeister en de Poolse president…?

 1. Well.. als je de schade zo bekijkt op het filmpje moet dat mensen misschien overtuigen dat dit het beeld is dat je ziet inc enorme vliegtuigmotoren als er een vliegtuig neerstort. Ipv de beelden van 911 mbt het pentagon waar je alleen maar 1 klein rond gat zag zonder vleugels, brokstukken, motoren oid.. die enorme motoren die je in dit filmpje ziet zijn in het pentagon verdwenen? Maar goed das even een heel ander onderwerp maar het illustreert wel dat je altijd verder moet kijken dan je neus lang is. Denk eens na. TV programma’s worden steeds geweldadiger en meer over the top.. waarom? Omdat de Romeinen dat al doorhadden, Brood en Spelen voor het Volk. Als er maar eten en vermaak is houdt het volk zich rustig en bemoeit het zich niet met de zaken die er wel toe doen.

 2. Ik heb haar verslag bekeken.. En ja ze heeft veel overtuigende feiten. Ik dacht er meteen aan nadat ik het nieuws hoorde dat er meer aan de hand zou zijn dan het officiele verslag dat de president zich bemoeid zou hebben met de piloot.. Het leek mij heel onwaarschijnlijk iig. Goed werk en ik ben weer een stukje wijzer/ argwaanender

 3. Ik zat net de maaltijd te nuttigen en vroeg me af waarom? Gewoon waarom als het echt zo is. Is dit nou het werk van de zogenoemde NWO? En zo ja, wat is het doel dan? Stel ze moesten uit de weg, waarom dan? Om bij een volgende “griepuitbraak” een welwillende regering te hebben die wel hun grut laat inenten met een goedje? Wat doet dit goedje dan met de mensen dat ze het “moeten” krijgen…. allemaal vragen die me te binnen schieten en misschien wel helemaal misplaatst zijn. Stel het heeft niets met de griep te maken, waarom dan? Zoveel vragen.. aan de ene kant interessant om je mee bezig te houden maar wel bijna op hetzelfe niveau als jezelf de vraag stellen of het universum eindig is.. Zoveel vragen en geen antwoorden.

  1. Dirk III, volgens mij is het vanwege hun tamelijk onafhankelijke en groeiende economie. En onafhankelijkheid wordt niet op prijs gesteld in een NWO programma…

  2. Hier liep ik tegen aan op Youtube als reactie bij bovenstaand filmpje. Het klinkt als een heel plausibele verklaring.

   Poland vetoed cooperation between EU Union & Russia, which were to begin at EU-Russia summit on November 24.
   War in South Ossetia in August 2008, Kaczynski announced his full support for Georgia.

   After Russian Georgian war, Poland accepted US proposal to deploy missile defense system.

   Kaczynski’s was to free Europe from Russian gas dependence with production of its own gas. Poland could become the largest European supplier!

  3. Dirk, het is goed als je de serie van David Wilcock hier op de site leest. Het spel achter de schermen, dat is wat hier gespeeld wordt..!

 4. Ik vertrouw Rusland niet. Ze hebben, volgens Panarin, een Euraziatische agenda.

  “Conclusie: Volgens de auteur, innovatieve ideologie Rusland – is een legering en een organische verbinding van patriottisme, spiritualiteit, elite consensus, publiek-private partnerschap, het geheugen van de grote overwinning op het fascisme, de Euraziatische integratie, eigenwaarde, zelf-organisatie en zelf-actualisatie.” :

  http://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=ru&u=http://www.panarin.com/&ei=fn6WS-mmEY_v-Qb5wuSoCg&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CA0Q7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dpanarin.com%26hl%3Dnl%26lr%3D%26sa%3DG%26rlz%3D1G1GGLQ_NLNL336

  1. Hm, abranna, maar de alternatief van de america-brits-euro fascisme is ook geen optie.

   Dus ik vertrouw op dit moment alleen de UFO, of de galactische federatie van licht.

   Dat in het licht van, dat beschavingen van andere planeten hebben geen enkel finacieel of machtbelang om de aarde.
   Dat is omdat zij veel en veel verder ontwikkeld zijn, dan de olie maatschappijen.

 5. Dit alles gevolgd te hebben, weet ik nog steeds niet wie de overige inzittenden zijn of zijn geweest; zat de minister van volksgezondheid er ook in? Geen foto’s van hen en ook geen beelden van het instappen in het vliegtuig bijvoorbeeld. NIKS! Die zouden er toch voor het vertrek vanuit het vliegveld in Polen moeten zijn, vanwege de toch belangrijke bij te wonen ceremonie in Rusland? HET STINKT.

  1. @Willie, het eerste wat ik heb gedaan is de naam van de minister van volksgezondheid opzoeken en te checken of haar naam voorkwam op de lijst en dat was niet het geval. Ik voelde namelijk meteen nattigheid na het neerstorten van het vliegtuig.

  1. @Joris: De door jou aangegeven webpagina kan volgens mijn computer niet worden weergegeven terwijl mijn internet verbinding het gewoon doet……………., ik vraag mij af of anderen hetzelfde probleem hebben

  1. Hi Zomaar,

   Tja… ik heb het twee keer gekeken en weer herhaald en als de vertalingen kloppen. (ik spreek geen Russisch of Pools) dan lijkt het me opzienbarend dat dit nog geen wereldnieuws is. Pff Ongelooflijk hoe zoiets de doofpot in gaat. Als er geen nieuws aandacht aan wordt besteed is het geen nieuws en dooft t uit ben ik bang.

 6. Was die Jane Burgermeister niet al heel erg controversieel verklaard hier, of is dat al weer bijgesteld?
  Ik vertrouw haar iig. nog steeds voor geen meter.

  (Dit even geheel buiten het onderwerp om, daar heb ik me niet in verdiept.Wel heb ik het originele filmpje gezien en wat mij daar opviel is dat er iemand heel rustig door het beeld liep, vlak voor de camera man. Iets wat niemand toch doet als er geschoten zou worden en als dat wel het geval zou zijn, dan zou deze voorbijganger zeker niet hebben getolereerd dat er zomaar gefilmd werd.Ik zeg niet dat al de theorieën dan maar onzin zijn, maar wel dat niet alles is wat het lijkt, ook van “de andere kant” niet. Ik denk dat men moet oppassen zaken voor feiten aan te nemen, alleen omdat het lijn recht tegenover de officiële verklaringen staat of omdat het van de alternatieve media komt en zo logisch klinkt.)

  1. @ Morelio

   dat is nog te bezien, de vraag was of zij het geld van de wtk leden niet op haar site heeft gezet of heeft guido het niet overgemaakt.

  2. Hi Morelio,

   Well.. is het wel normaal om rustig rond te lopen bij een net neergestort vliegtuig dan? De Persoon die filmt rent iig meteen weg en gaat achter de bomen staan. Waarom is er geen officiele verklaring omtrent het filmpje geweest zover ik weet.

   En Gait.. Ik respecteer je objectieve mening vaak maar het is niet netjes om Guido die veel tijd en Engergie stopt in het WantToKnow project altijd zwart te maken. Wees nou gewoon een keer gezellig en je zal merken dat mensen meer naar je luisteren ipv je te negeren

  3. Morelio, als je denkt in zwart/wit en welles/nietes, dan kun je het inderdaad niet snappen, want onze houding is tegenover haar. Hou het er gewoon op dat ze dubieus blijft. En volgens mij roep je dat zelf ook; zijn we het parbleu met elkaar eens..!

 7. David Willcock noemt de gebeurtenis in Polen tussen neus en lippen door een moord. In het kader van zijn betoog over de NWO en disclosure:

  “If you want Disclosure, you simply cannot do it without first defeating, or at least significantly weakening, the Machine that has been maintaining these secrets with deadly force for so long.

  Otherwise, the negative forces will do whatever they can to bring you down — right up to and including assassinating the President in broad daylight — as in the case of JFK and again now in Poland.”

  They do not want these secrets to get out. And whenever it looks like something real is about to happen, they strike.

  http://divinecosmos.com/index.php/start-here/davids-blog/828-radio-volcano-disclosure

  1. Lees verder; het is sowieso een interessante post van David. Hij weerspreekt het reptielen denken. Zonder bewijs, maar fascinerend is het wel.

 8. @ Dirk III

  ik probeer guido niet zwart te maken dirk, ik zou niet weten waarom, Guido probeert om Jane zwart te maken en dat is niet netjes om dat guido een partij is in het “conflict” met jane

  dit was 1 van de stellingen van Guido
  “Toen ik half augustus contact met Jane had gehad, over het bedrag van meer dan € 2400,- dat WantToKnow had verzameld met een inzamelingsaktie (HIER) om haar werk te steunen, werd de utiwisseling bijzonder bitter, volledig vanuit haar kant geregiseerd. (HIER mijn relaas van 29 augustus). Hoewel ze me beloofde, in haar mailwisseling, mij te bevestigen wanneer het bedrag op haar rekening bijgeschreven zou zijn, is ze haar belofte niet nagekomen..!”

  Daarom is mijns inziens de enige manier om de “kredietwaardigheid” wan Guido weer op te waarderen het tonen van het afschrift, zodat Guido bewijst dat hij het geld aan jane heeft overgemaakt.

  zolang guido dat niet op de site doet, zijn er 2 mogelijke verdachten.

  namelijk 1 Guido : heeft hij het geld wel overgemaakt ?
  2 Jane : heeft zij het mogelijk ontvangen geld wel getoont op haar site ?

  tot dat guido zijn claim heeft bewezen mag hij jane eigenlijk niet als crimineel neer zetten want dat is wat hij doet. en dat siert hem niet.

  1. ik oordeel juist niet mijn beste ik stel alleen dat met de “bewijzen” die we nu hebben jullie allebei even “schuldig” zijn.En jij dus moreel gezien Jane niet constant kunt affakkelen , zonder een bewijs van je eigen onschuld te overhandigen.

  2. Dus in jouw wereld, jouw ex-militaire, streng-gelovige wereld, dient ONschuld bewezen te worden..? hahahaha, malle man/vrouw.
   Waarom heb je jezelf dat aangeleerd..?! Maak het jezelf moeilijk, be the Judge, oordeeeeeel!!
   Be the Jury, ooordeeeeel!! Kijk in de Spiegel, voel je God-Moreeel-Generaal en verklaar ze allemaal schuldig, tot het tegendeel is bewezen..! Dag Gait! Een fijne koninginnedag voor Volk en Vaderland. (En laat de ‘kunnigin’ haar onschuld nu eindelijk eens een keer bewijzen!)

  3. Guido ik wil me niet mengen in je vete met Jane
   maar als je een conflict heb met Jane, en JIJ beweerd dat Jane geld achteroverdrukt. misschien moet je dan maar bewijzen dat Jane schuldig is door Jou onschuld te bewijzen.

   tot die tijd ben jij net zo schuldig of onschuldig als Jane.

  4. Je verhaal deugt van geen kant en ik vind je logica bizar!
   Nu ben ik weer onschuldig én schuldig..!
   En sinds wanneer drukt Jane geld achterover?
   Gait, je bent en blijft een bizar verschijnsel hier op de site.
   Welkom anyway, je maakt het boeket lezers/bezoekers er alleen maar veelkleuriger op.
   (overigens is het ‘Jij beweert’, met een ’t’, maar je zal wel weer aan de koffie zitten.. :roll:)

  5. he Guidje om dat je toch niet oprecht wilt reageren dan maar weer via een blogje , ik zal de link niet plaatsen maar klikken op de naam gait is voldoende , zo als een ieder hier weet.

   voor de gene die we willen mailen het adres is nu gaitdeonbekende@gmail.com

   Groet Gait

  6. En opnieuw weer een andere ‘oprecht-valse’ Gait aan het werk. Succes man!

  7. Ach Guido je kunt zien dat ik nog steeds de zelfde ben aan mijn ip adres, maar ga gerust je gang, met mij zwart te maken.
   o trouwens maak ik ook nogwel een gebruik van mobiel internet met natuurlijk een ander ip adres, dan weet je dat al vast

  8. Beste Guido

   Waar maak je je nou druk om? elke schenking die je gedaan hebt naar iemand toe kan je belastings technisch terug laten halen, tot elke laatste cent, je moet dan wel over passend bewijs beschikken dat je geld heb ingezameld en naar welke bankrekening die je verstuurt hebt, de belastings dienst kan je daar mee een goede deugd doen zodat je je centjes weer veilig terug krijgt…

  9. Paul, je woont in de buurt; kom eens een bakkie doen bij me. Kan ik gewoon ‘Paul’ tegen Paul zeggen en jij ‘Guido’ tegen Guido.. Maakt het allemaal wat makkelijker. Geven we elkaar gewoon wéér een hand. En.. Laat ik jou het ING afschrift zien met de overboeking naar Oostenrijk. 2 Weten meer dan 1.. hahaha..

   Overigens zal ik het hier nog maar een keer herhalen: de consternatie begon toen JB me ‘out-of-the-blue’ beschuldigde van valse aantijgingen, dat ze géén aangifte had gedaan bij de rechtbank.. (Wat volgens mij nog steeds door niemand achterhaalt is!) Dat heeft ze dus bij meer mensen geflikt, hard digi-schreeuwen en van zich afbijten.. Waarom? Dát was de vraag.
   En onze Gait?

   Die heeft hetzelfde IP-adres, waaraan je kan zie dat hij het is. Maar “Ohja..” toch is het soms anders.. En hij is nog steeds op zoek naar de kleur van mijn auto, heb ik gemerkt.. 😥 Hij zegt dattie me ken, doet de groeten aan mijn echtgenote en blijft lekker anoniem als angsthaas? Stuur me gewoon een mail en zeg wie je bent. Pasfoto onder erewoord retour.. hahahha
   Enne.. wellicht is het slimmer gewoon een mail naar JB te sturen?? Waarom niet…? (Dat kan trouwens iedereen, of je twijfelt of niet.)

  10. guido
   jij schrijft
   “Paul, je woont in de buurt; kom eens een bakkie doen bij me. Kan ik gewoon ‘Paul’ tegen Paul zeggen en jij ‘Guido’ tegen Guido.. Maakt het allemaal wat makkelijker. Geven we elkaar gewoon wéér een hand. En.. Laat ik jou het ING afschrift zien met de overboeking naar Oostenrijk. 2 Weten meer dan 1.. hahaha.. ”

   als je je afschrift nu even inscand dan kun je hem zo op je Blog plaatsen en kan iedereen zien dat je het bedrag overgemaakt hebt.

   Groet Gait

  11. Gait, waarom die felheid? Waarom maak je het zo persoonlijk? Ga naar buiten en geniet van het weer en de natuur 🙂

  12. @ dirk
   tjonge zo fel ben ik niet hoor tis wel een beetje een welles nietes punt geworden maar Guido kan het oplossen , ik heb hem net nog even gebeld op zijn mobieltje en een berichtje ingesproken misschien is hij er vanavond nog

   Groet Gait

  13. Dag guido

   ik heb je 2 keer gebeld gister maar je neemt je telefoon niet op, jammer hoor , maar toch wil ik je vriendelijk vragen of je dat afschrift niet wil publiceren , als je het niet wil mag je het ook mailen naar mij, je hebt mail adres

   Vriendelijke Groet Gait

  14. Wat een gedoe hier zeg. Waarom kan er niet gewoon even een scan van de overboeking getoond worden? Dat is toch niet zo moeilijk? En ook wel zo netjes naar de donateurs lijkt me.

  15. he liane of ik wel of niet gedoneerd heb, is niet van toepassing ,
   Guido geeft aan geld overgemaakt te hebben
   Jane geeft aan geen geld te hebben ontvangen
   1 van de 2 liegt
   Guido kan dat makkelijk bewijzen door het op de site tonen van het afschrift.
   niks meer niks minder.

  16. Waar zegt Jane dan dat ze geen geld heeft ontvangen..? Op ArgusoogRadio heeft ze me zelfs uitgebreid bedankt. “People like Guido Jonkers from Holland, make it possible for me to proceed with my work”.

   Als je gewoon je werk doet Gait, dan hoef je niet zo wantrouwend te zijn. Ik vind je in ieder geval een mafkees, met bizar gedrag. De uitnodiging was naar Paul, en niet naar jou! Heb absoluut geen behoefte om me met jou in te laten. Leer eerst een manieren..!
   Hier laat ik deze discussie voor eens en altijd bij.

  17. Gait,

   Ik heb het al eerder gezegd. Ik heb wel gedoneerd,en weet je het maakt me werkelijk geen fluit uit wat er met dat geld gebeurd is.Ik heb het gegeven met goede bedoelingen.Diegene die het geld nu heeft moet daar nu de verantwoordelijkheid voor dragen,en ik zou niet willen ruilen met die persoon.
   okay?
   Laat het rusten gait of als je persoonlijk iets tegen Guido hebt,spreek het dan uit!

  18. Op ArgusoogRadio heeft ze me zelfs uitgebreid bedankt. “People like Guido Jonkers from Holland, make it possible for me to proceed with my work”.

   Waar hebben we het dan met z’n allen over!!!
   Natuurlijk zou een link naar de betreffende uitzending wel zo netjes zijn, als zo’n debiel afschrift blijkbaar totale chaos schept. Of heeft guido een deel voor zichzelf gehouden?
   Whoehahahaha. (Even een bal in een open doel schieten)
   :mrgreen:

  19. @ Liane
   ik heb absoluut niks tegen Guido , het lijkt me een aardige man hij word wel wat knorrig van kritiek maar hij lijkt me aardig
   ik wil alleen graag zeker weten waar dat geld gebleven is om dat dat kan bewijzen dat jane het dus niet opgegeven heeft.
   en Guido dus de waarheid spreekt tot die tijd blijft het een mysterie

  20. Gait, schenk Guido eens een kratje Haarlemmerolie.

   Dat zal er wel in gaan bij hem, waardoor hij hoogst waarschijnlijker wat zachter zal worden van toonaard en minder krassend in zijn manier van schrijven wordt.

   Als je overal in de wereld een HAARP installatie kunt vinden dan helpt je GPS je zo naar Guido toe.

   Verstuur me maar een mailtje Guido en dan komen we wel een sterk bakkie bij je doen, ben niet zo moeilijk als het lijkt…

 9. WTF is hier nu weer voor een zinloze welles/nietes bewijs dan, ontkracht dan blabla aan de hand? gait en trijntje drink eens samen een wijntje, jullie zouden een borrel moeten lusten….lekker fris en in de lente zon word je verdonkerde fontanel ook is opgelicht, oh nee zon is ook niet goed in jullie ogen…wat een slappe reacties weer…inhoudsloos op de man die zorgdraagt dat je hier elke dag langswaait…wat zijn sommige naaste toch vast blijven zitten in dat ei

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.