Advertentie

Jane Burgermeister, WHO are you? How fake are you?


Wat is er aan de hand met Jane Burgermeister? Veel mensen hebben het gevoel gekregen, dat ze door haar in de maling genomen zijn. Haar rechtzaken gaan niet door..! Wist jij dat al? Maar is het hele verhaal eigenlijk niet heel simpel uit te zoeken zou je zeggen. Natrekken of Jane inderdaad haar juridische aanklachten überhaupt wel heeft ingediend, waarvan ze roept dat ze het gedaan had.

Toen ik half augustus contact met Jane had gehad, over het bedrag van meer dan € 2400,- dat WantToKnow had verzameld met een inzamelingsaktie (HIER) om haar werk te steunen, werd de utiwisseling bijzonder bitter, volledig vanuit haar kant geregiseerd. (HIER mijn relaas van 29 augustus). Hoewel ze me beloofde, in haar mailwisseling, mij te bevestigen wanneer het bedrag op haar rekening bijgeschreven zou zijn, is ze haar belofte niet nagekomen..!

Niet lang daarna kwam de reactie van Teuni Kuiper, die ook al in contact was geweest met Jane, en bijna dezelfde ervaring had gehad als ikzelf. Hoe bizar! (Kijk voor haar relaas op deze LINK HIER)

Het enige dat Jane groot op haar site heeft staan is dát ze de aanklacht had ingediend, op 10 Augustus. (HIER) Maar aan wie kun je beter vragen wat de actuele stand van zaken is, dan aan Jane zelf.. En aldus, hebben velen dit pad gevolgd. Inclusief WantToKnow.nl

Kennis is macht, zei men vroeger. Maar ik zou het nuanceren.

Anderen doen geloven dat je kennis hebt, geeft je macht.

Fernand Haesbrouck (Belgisch apotheker)

XX

Jane Burgermeister: raadselachtige dame?
Jane Burgermeister: raadselachtige dame?

Ook Fred Burks van de Amerikaanse WantToKnow.info, maakte een maand geleden contact met me, om naar Jane Burgermeister te vragen. Ook hij had het ‘unheimische’ gevoel dat er ‘iets’ met Jane en haar ‘filings’ aan de hand is. Maar na een tijdje kwam zijn bericht dat hij er niet écht de vinger op kon leggen. Maar geeft dat vervolgens niet te denken, als ik -naast mijn eigen gevoel- ook nog eens van diverse andere kanten van dit ‘vreemde gevoel’ bij mensen verneem..?

Ellen van de Verontruste Moeders mailde me eergisteren met het bericht dat ze op een franse site wat meer informatie over ‘de aanklacht tegen de WHO en Baxter’ van Jane Bürgermeister had gevonden.

“Het schijnt dat een journalist van het dagblad ‘Blick’ met haar in contact is getreden om een interview af te nemen over het verdere verloop van deze aanklacht. Blijkbaar had ze door haar drukke werkzaamheden hier geen tijd voor, heeft dit op dat moment vriendelijk afgewimpeld en sindsdien géén mail/telefonisch contact meer mogelijk over dit onderwerp.

Deze journalist heeft de WHO in Genève gecontacteerd en het volgend antwoord gekregen: er was daar niets bekend over een aanklacht, noch schrijven van JB en er werd nog aan toegevoegd dat men het vreemd vond dat zij dit bij de FBI heeft ingediend, terwijl de hoofdzetel van de WHO zich nochtans in Genève bevindt en de Zwitserse autoriteiten eerder aangewezen zouden zijn dit in behandeling te nemen.”

Ellen heeft op een Frans blog een citaat van iemand gevonden, dat in dit verband ook interessant is:

“Niemand kan ooit klacht neerleggen tegen de FBI, zelfs niet in Amerika. In het Amerikaans juridisch systeem kan men alleen klacht neerleggen bij de procureur die vervolgens beslist hier wel of niet gevolg aan te geven en dit over te dragen aan het politieapparaat voor verder onderzoek.”

Begin december heb ikzelf Jane een mail gestuurd, en daarbij niet mijn eigen naam genoemd, omdat ze deze zou herkennen van de stevige mailwisseling die we -zoals gezegd- eind Augustus hadden. Dit was de tekst van de laatste mail van een week geleden:

~~~~~~~~~~

“hello Jane,

this is a message from Holland.  I am a great supporter of your work and have a question on your lawcase
against Baxter and the WHO. I just read your article on your site, with this LEAD:

Can you tell me what the status is of these cases. We did donate money to your case and are very curious about the current situation, also because I cannot find anything in the news media and on your site of the situation.
happy to receive your return reply.
good luck and
best wishes,”

~~~~~~~~~~~

Kort daarop kwam het antwoord van Jane:

~~~~~~~~~~

Thanks.
The state prosecutor in Korneuburg has dropped the case against Baxter. I have asked to look at the files and I understand I am entitled by law to see why he dropped the case but have not received a reply. I am thefore going to bring criminal charges against him for Amtmissbrauch and to compell the file to be opened.

At the very least, he has to give a clear reason why he dropped the case and to account for how 72 kilos of seasonal vaccine material was contaminated in biosafetly level 3 lab and sent out to 16 labs. It seems Baxter has to keep detailed records and logs that should allow for a reconstruction of the incident and if they have destroyed these logs, they are guilty.

It is very difficult for me to find a lawyer who is willing to take on this case (at least an honest one who will ntot throw it) and so I will have to do the criminal charges myself. However, funds to ask lawyers for advice and translate the charges etc are appreciated.

Cheers, Jane

~~~~~~~

2 minuten later gevolgd door een mail met:

~~~~~~~~

PS I put updates on my site, please just check through the reports.

If you are supporter of my case and read my website, you will see the overwhelming evidence that the media (corporate and alternaitve) is in on hushing up the case as with the climate gate emails. It is amazing that you expect to read about it in your local newspaper!!!

~~~~~~~

Na een zoektocht op haar site is er echter geen artikel te vinden tussen die vele, vele updates. En àls het er is zou het te vinden moeten zijn met de zoekfunctie. De enige update in dit verband is dit verhaaltje, waarin staat dát de case gedropped is. Maar dit is toch nieuws dat je groot op je site zou moeten zetten Jane?!

HIER vind je de beschrijving van haar courcase door Jane op haar website. Oordeel zelf.

Kortom: het verhaal rondom Jane Bürgermeister is nog lang niet klaar. Haar site ziet er uit alsof ze heel concenscieus aan het werk is, maar over de essentiële zaak, háár zaak tegen de ‘grote krachten in deze wereld’, is bijzonder weinig te vinden..!

419 gedachten over “Jane Burgermeister, WHO are you? How fake are you?

 1. @ Lianne
  we hadden het over het berichtje dat ik na jane had gestuurd. daarvan heb je een copie gekregen. en nu begin je over alter ego’s ? je kunt veel van me zeggen maar dat niet meisje.

 2. De goal van Jane B is 50.000 dollar Zij wil rechtszaken voeren tegen zeer grote instituten
  dit wantrouw ik met zo’n budget Haar goal had op z’n minst 50.000 000 dollar moeten
  zijn tegenover dit soort grote jongens .De teller die zo langzaam oploopt een bedelaar met een rolex om geef je toch ook niets.

 3. Zo te lezen hier en daar is ze bezig om een boek te schrijven over de WHO met hun praktijken, misschien dat dat de reden is van haar afwezigheid…
  Volgens mij is ze gewoon momenteel ‘Inferieur’ ondergedoken, zou ik ook terpresse doen waneer ik mijn wapens aan het klaarleggen ben waneer er dadelijke een harde strijd los breekt, schrijven we allen dat ze waarschijnlijk vol rommel zit, zijn we dan niet een beetje fout aan het feit wat heet ‘speculeren en roddelen’ ter consignatie?

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Inferieur_goed

  Als lichtwezen moet je toch wel ter duidelijkheid altijd beide kanten van het verhaal in je handen hebben anders kan je flink mis zitten!

 4. Tjaah hoe je het ook draait of keert, die vaccinaties en het hele verhaal om heen was waar. Het was waar dat die rommel gevaarlijk was en is. Maar helaas heeft deze vrouw zo te zien een graantje weten mee te pakken op haar manier.
  Zonder enig goede bedoelingen verder. Tjaah geld laat mensen rare sprongen maken jammer is dat toch.

  Zo is er nog een vrouw zeer actief ook op hyves en ze geeft zich uit voor een advocate, ook praat ze wel is mee in radioprogramma’s. Maar deze vrouw is ook bedrog. Ze is helemaal geen advocate. En toch behandelen vele haar als een soort van goeroe.. Leer toch is zelf na te denken, en doe zelf onderzoek.

  Dat si het probleem van veel mensen ze horen ergens iets wat ze graag horen, en nemen dit aan voor waarheid. Zonder verder te blijven zoeken.
  Iedere dag is een zoektocht als je het mij vraagt.
  Wie zijn wij..

  Francis

 5. Heb ooit op argusoog een interview met Waterman beluisterd
  Ook hij had vraagtekens bij deze persoon
  Vraag me niet naar de link het is een hele poos geleden
  Shady figer dus niet doneren
  Volgens mij heet ze niet eens burgermeister

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.