Advertentie

Meneer de WHO-directeur..? Aangenaam..!?


De directeur van de WHO was toplid van de
gewelddadige Ethiopische Communistische Partij.
Dan is ineens duidelijk waarom hij zo China-minded is…
x

Meneer de WHO-directeur..? Aangenaam..!?

Bron o.a.: Paul Joseph Watson | Infowars.com © 2020
2020 © deze versie/vertaling WantToKnow.nl/be

x

Officieel is de directeur van de WHO, de 55-jarige Tedros Adhanom Ghebreyesus een Ethiopische microbioloog en een internationaal erkend malaria-onderzoeker. Officieel dus, zit hij sinds 2017,  op de stoel van voorzitter/directeur WHO en hij is daarmee de eerste niet-arts en eerste Afrikaan in die rol. Minder bekend, en dus minder officieel, is deze directeur-generaal van de WHO, de Wereldgezondheidsorganisatie, een voormalig lid van een gewelddadige revolutionaire communistische partij in Ethiopië. Een partij die medische noodhulp aan een etnische groep ontzegde. Bovendien wordt hij ervan beschuldigd, persoonlijk toezicht te hebben gehouden op de uitlevering van dissidenten. Mensen die later gevangen werden genomen en gemarteld.

Wat bijzonder is, is dat deze Tedros Ghebreyesus de afgelopen tijd, herhaaldelijk de gesprekspunten van de Chinese communistische partij heeft gepardonneerd, waarbij hij met name de reactie van Peking op het Coronavirus voortdurend heeft geprezen. Ondanks het feit dat China de waarheid over de verspreiding ervan heeft verborgen en wetenschappers en artsen die de wereld probeerden te waarschuwen, het zwijgen heeft opgelegd. Nu weten we waarom.

De ene secretaris-generaal Xi Jinping, die de andere -WHO-voorzitter- begroet. De lichaamstaal verraadt de onderdanige houding van de WHO-topman..!

Zoals John Martin uitlegt in zijn uitstekende stuk ‘The Crimes of Tedros Adhanom’ (HIER), was het hoofd van de WHO tijdens zijn verblijf in Ethiopië lid van het Tigray People’s Liberation Front (TPLF), een gewelddadige communistische revolutionaire partij die door de Amerikaanse regering in de jaren ’90 op de lijst van terroristische organisaties werd gezet. Volgens een Ethiopische krant stond Adhanom op de lijst van het derde belangrijkste lid van het permanent comité van het politbureau van de TPLF.

Martin beschrijft hoe de TPLF zich bezighield met ‘systematische discriminatie en schendingen van de mensenrechten’, doordat de etnische groep Amhara noodhulp te weigeren vanwege hun connectie met de oppositiepartij. Het ministerie van Volksgezondheid dat toezicht hield op deze schendingen werd destijds geleid door deze Tedros Adhanom Ghebreyesus.
Het lugubere feit komt tevoorschijn bij de constatering dat de geboortecijfers in de regio Amhara aanzienlijk lager waren, dan in andere regio’s, waarbij te constateren vanlt, dat zo’n 2 miljoen Amhara’s ‘verdwenen’ zijn uit de daaropvolgende volkstelling…!! Snap je wat dat betekent..??

Dat is in ieder geval een FEIT dat onderzocht had moeten worden, vóórdat deze Ethiopiër tot voorzitter werd gemaakt. Het is zoals Tucker Carlson, politiek commentator bij Fox News sinds 2016, eerder benadrukte. Deze Adhanom had zijn baan te danken aan de Chinese steun, nadat hij cholera-epidemieën in zijn thuisland had verdoezeld. Tedros heeft deze bewering ontkend, die zich concentreerde rond aantijgingen, dat hij cholera-epidemieën in Ethiopië in 2006, 2009 en 2011 had gebagatelliseerd, door ze te classificeren als ‘acute waterige diarree’. Wat feitelijk wel degelijk een symptoom van cholera is..

De World Health Organisation. Een wolf in schaapskleren..? Hoeveel directiezetels heeft Big Pharma met haar mega-donaties?

In zijn genoemde artikel, schrijft John Martin hierover: “Internationale organisaties werden onder druk gezet om het geen cholera te noemen (ondanks het feit dat de VN de geïnfecteerden heeft getest en cholera heeft gevonden), en ook werden overheidsmedewerkers onder druk gezet om het aantal geïnfecteerden niet bekend te maken. Weer een verbluffende overwinning voor de minister van Volksgezondheid om zijn blazoen schoon te houden.”

Nadat deze Tedros Adhanom in 2012 tot minister van Buitenlandse Zaken van Ethiopië was benoemd, werden dissidenten en journalisten in het hele land onderworpen aan een brutaal regime, door de regering. Dit leidde ertoe, dat sommigen zelfs naar ballingschap in het nabijgelegen Jemen vluchtten..! Vervolgens was het meneer Adhanom, die persoonlijk verantwoordelijk was, voor de onderhandelingen over de uitlevering van deze  dissidenten aan Ethiopië, waarvan sommigen vervolgens werden opgesloten en gemarteld.

Martin schrijft verder: “Een van die gevallen was een Brits staatsburger Andy Tsege die op het vliegveld van Sana’a werd gearresteerd en twee keer de doodstraf kreeg in Ethiopië. Dit leidde tot de betrokkenheid van de Britse regering die dreigde met het ontzeggen van hulp aan Ethiopië tenzij Andy Tsege asiel zou krijgen. Tedros antwoordde aan de Britten, dat Tsege “zeer goed werd behandeld. Hij heeft zelfs een laptop, heb je ooit gehoord van een politieke gevangene met een laptop?”

Andy vertelde na zijn terugkeer in het Verenigd Koninkrijk het andere verhaal, over dagenlange marteling, samen met tientallen andere gevangenen..! Dissidenten die gevangen worden genomen en gemarteld? Geen wonder dat Adhanom zo uitbundig is in zijn lof voor China. Maar het wordt nog erger!


Het wordt nog erger.
In 2016 probeerde de Ethiopische regering 15.000 mensen in de regio Oromia te dwingen hun land af te staan. En dat leidde tot massale protesten, gevolgd door massale schietpartijen en een stormloop waarbij volgens Human Rights Watch 500 mensen omkwamen. De regering begon vervolgens opnieuw met een brutaal optreden, waarbij 70.000 mensen werden gearresteerd. Als minister van Buitenlandse Zaken, probeert Tedros Adhanom vervolgens het geweld te bagatelliseren. Door bijvoorbeeld -volledig gelogen- te beweren dat de politie niet gewapend was en dat de slachtoffer-aantallen niet zo hoog waren als werd beweerd.

Robert Mugabe voor de Goodwill…??
Kort nadat Tedros Adhanom in 2017 zijn verheven positie bereikt binnen de Wereldgezondheidsorganisatie, wil hij de Zimbabwaanse massamoordenaar, dictator Robert Mugabe tot ‘goodwillambassadeur’ bij de WHO benoemen… Na een hoop onrust, trekt Adhanom deze nominatie weer terug. En hij probeert ook Uhuru Kenyatta te verdedigen, onder wiens regering 1.300 mensen werden gedood na gemanipuleerde verkiezingen.

En dan zijn slaafse houding naar China. Martin hierover: “Tedros grijpt natuurlijk elke kans aan om het goede bestuur van China te prijzen, en gezien de reputatie van de Volksrepubliek op het gebied van de mensenrechten is het geen wonder dat hij deze politiek zo graag heeft. Vanuit projecten als mediapropagandacentra, massale verhuizingen en de politiek van de ‘sociale creditcards’, lijkt het bestuur van Ethiopië in veel opzichten op ’n een-op-een kopie van het Chinese autoritaire model. Compleet met een eenpartijstaat en focus op winst boven de mensenrechten”.

In de officiële verhalen wordt gesproken over de start van de pandemie op een Chinese markt in Wuhan. De volledige focus wordt weggehouden van het bacteriologisch laboratorium in die stad, waar ‘strategische virussen’ worden gefabriceerd.

Maar deze man staat onder zware druk om op te stappen..!
In de onmiddellijke nasleep van de uitbraak van het Coronavirus, heeft de Wereldgezondheidsorganisatie, onder leiding van Adhanom, het Chinese valse nieuws versterkt dat er pas op 14 januari geen ‘mens op mens’ overdracht van COVID-19 heeft plaatsgevonden, ondanks dat dit -feitelijk bewezen- al in december is gebeurd. De WHO en Adhanom hebben ook herhaaldelijk geëist dat landen geen grenscontroles opleggen, hetgeen de verspreiding van de ziekte verergerd. Was dit dan zijn doel, dat bijna parallel loopt met de vaccinatie-idiotie van Bill Gates..??

En terwijl Tedros zich meer zorgen lijken te maken over de politieke ‘stigmatisering’ van het Chinese volk, lijkt de man zich volledig apathisch op te stellen rondom de verspreiding van het COVID-19-virus. De conclusie van John Martin in zijn artikel, is dan ook simpe, maar keihard en confronterend:

“In plaats van een wereldwijde organisatie te leiden, zouden Tedros en zijn trawanten, in een gezonde wereld voor het Internationaal Strafhof worden berecht, voor hun misdaden en, als ze schuldig worden bevonden, de rest van zijn leven in de gevangenis moeten doorbrengen”.

Voormalig luchtmachtpiloot en senator Martha McSally

Opstappen Tedros..!
Inmiddels wordt de voorzitter van de Wereldgezondheidsorganisatie geconfronteerd met oproepen om ontslag te nemen voor ‘het bedriegen van de wereld door China toe te staan om de ware impact van het coronavirus te verdoezelen’. En deze oproepen komen vooral van president Donald Trump, in eerste instantie vooral, over de manier waarop -zoals gezegd- de reactie van China op de Coronavirus-crisis werd beheerd.

Hij wordt ook geconfronteerd met oproepen tot aftreden, door andere Amerikaanse politici. De Republikeinse senator Martha McSally zei dat Dr. Tedros moet aftreden met het oog op de ‘Chinese doofpotaffaire’. Zij vertelde Fox News dat een deel van de schuld voor het gebrek aan transparantie in China regelrecht op het blaadje van de directeur-generaal van de WHO ligt. Volgens McSally heeft Tedros ‘de wereld bedrogen’. Haar woorden:

“De doofpotaffaire van de Chinese regering over dit virus dat bij hen is ontstaan, heeft in heel Amerika en in de hele wereld onnodige sterfgevallen heeft veroorzaakt… Ik denk dat Dr. Tedros moet aftreden”.

Senator McSally zei het onomwonden: “Dr. Tedros heeft de wereld bedrogen. Op een gegeven moment prees hij zelfs de ’transparantie van China inzake de Coronavirus-reactie’, ondanks een berg bewijs dat het regime de ernst van de uitbraak verhulde. Dit bedrog kostte levens”.

America First..

Trump en zijn adviseurs hebben er genoeg van..
“De WHO heeft gefaald in haar basale taak en moet zich daarvoor verantwoorden”, aldus president Trump. De VS gaat de rol van deze gezondheidsorganisatie in de coronacrisis onderzoeken. Volgens Donald Trump gaat die procedure zo’n zestig tot negentig dagen in beslag nemen.

De WHO is een onafhankelijke organisatie die nauw samenwerkt met de Verenigde Naties en afhankelijk is van de donaties van de aangesloten landen. De VS is daarbij de grootste geldschieter en doneerde in 2019 meer dan US$ 400 miljoen (€ 364 miljoen). Dat is ca. 15% van de totale inkomsten van de WHO. China, dat met zijn 1,4 miljard inwoners, relatief gezien, 3,5 keer méér bij zou mogen dragen aan het WHO-budget dan de VS, draagt echter slechts US$ 40 miljoen bij..!

Inmiddels heeft president Donald Trump de betalingen van de VS aan de WHO wel al opgeschort. Want volgens hem heeft de WHO simpelweg gefaald in de Coronacrisis en moet deze organisatie verantwoordelijk worden gehouden, voor het nalaten van primaire taken. Want volgens Trump had de WHO de serieuze berichten uit China beter moeten onderzoeken. En hierdoor had de uitbraak beperkt kunnen blijven tot China en zouden minder mensen aan het virus zijn overleden.

Donald Trump reageert hiermee indirect op het feit dat hij in eigen land onder vuur ligt om zijn crisisaanpak. De belangrijkste kritiek is dat hij de ernst van de uitbraak aanvankelijk had afgezwakt, terwijl de VS wereldwijd, nu het land is, met de meeste besmettingen en doden. Maar welk land -zo kun je je afvragen- heeft wél adequaat op de uitbraak van het COVID-19-virus gereageerd..? En daarbij heeft Donald Trump natuurlijk een goed punt, als hij wijst op de volstrekte apathische poppenkast van de WHO rondom de pandemie.

Tot slot, last but not least: ‘Amazing Polly’..
Dat is de naam van de afgebeelde, bloggende YouTube-vrouw in de VS. We raden je haar YouTube-kanaal te volgen en haar werk tot je te nemen. (HIER) Of volg haar op BitChute; wellicht zelfs beter! We herkennen in ieder geval haar motivatie om dit speurwerk te doen en te publiceren. Ze verwoordt het als volgt:

‘Onze hele cultuur is narcistisch en we zijn allemaal gehersenspoeld door de globale psychologische oorlogsvoering en trauma-programmering. Ik gebruik mijn YouTube-kanaal om research te doen en dat te becommentariëren binnen de huidige situatie in de wereld en onze historie. Ik hou ervan om te discussiëren over moraliteit, waarheid, integriteit en hoe je gezonde verstand te gebruiken. Sterk en heel te blijven, terwijl we zwemmen in een soep van gaslighting & leugens, lies, lastercampagnes & psychologische oorlogsvoering.” 

Haar commentaar bij de onderstaande video: “Ik wed dat mensen geschokt zullen dat het huidige hoofd van de WHO betrokken was bij meerdere buitenrechterlijke misdaden tegen de mensheid. Maar de baas van de Corona Task Force in de VS, dr. Fauci vindt het/hem echter ‘geweldig’. Dus, óf de main-stream-mainstream heeft er zó weinig aandacht aan besteed, dat deze meneer Fauci het gewoon niet wéét, óf er speelt iets anders..! Teveel schurken om het allemaal bij te houden.”

Referenties opgegeven door Amazing Polly:
WHO’s Tedros Adhanom Should Be Tried for Crimes Against Humanity: video HIER

From YT Channel John Martin’s video description:

 

* * *

12 gedachten over “Meneer de WHO-directeur..? Aangenaam..!?

 1. https://nl.wikipedia.org/wiki/Pete_Hoekstra Deze meneer was vanavond te gast bij Jinek en ze spraken zelfs over de WHO MAAR dat ging voornamelijk over Trump en dat hij 60-90 dagen geen geld meer aan de WHO geeft in plaats van over de leidinggevende van de WHO.
  Jinek vroeg of dit de tijd was om zoiets te doen maar repte met geen woord over de heer Tedros Adhanom terwijl zij toch ook kan weten dat dit heerschap niet deugd en dat het RIVM met de WHO banden heeft of samenwerkt.Dit is precies de manier van werken zoals de MSM doet.
  Ze hebben het wel over bepaalde zaken maar stellen zelden vragen die echt van belang zijn.
  Wanneer zij wel commentaar kan geven op alternatieve sites en alles wat niet vanuit de MSM komt complottheorie noemt dan is zij bekend met dergelijke sites en moet ze artikelen zoals hierboven toch ook zien/lezen? Waarom gaat zij niet na of wat over Tedros geschreven wordt waar is of niet en waarom negeert zij mensen als John Martin of Tucker Carlson en Martha McSally? Aan ministers worden ook zelden of nooit vragen gesteld die echt belangrijk zijn door de meeste MSM journalisten mogelijk omdat ze angst hebben dat wanneer ze te moeilijke vragen stellen ze in het vervolg geen antwoorden meer krijgen van des betreffende personen?
  Dergelijke praktijken waar Tedros van beschuldigd wordt passen ook bij fascisme,communisme en totale onderdrukking en we weten wie oa betrokken zijn geweest bij de tot standkoming van de EU en velen zien ook waar die naartoe werken,zo was Walter Halstein een man die in de jaren 30 vorige eeuw een wet heeft gemaakt die sprekend leek op de grondwet (later Lissabonakkoord) waar zowel het Nederlandse en Franse volk NEE tegen hebben gestemd.Walter Halstein was in 1957 de eerste president van de EC.(zoek maar op bij Wikipedia bv).Ook maakte de heer Hoekstra bekend dat er over een paar jaar enorme bedragen voor de NAVO betaald gaan worden door de lidstaten maar ook daar werd verder niet zoveel over gezegd terwijl Nederland financieel uitgekleed wordt door juist de EU met behulp van de belastingdiensten en honderdduizenden werkelozen te verwachten zijn.Nu nog geld lenen bij de ECB en geen vragen stellen hoe bv Nederland dat ooit terug moet gaan betalen terwijl iedereen eerst aan de grond is gebracht en straks niets meer heeft dat is de MSM waar we dus niets aan hebben.

 2. De WHO , een onderdeel van de UNO, dat dan op zijn beurt een instrument is in handen van de occulte machten achter de NWO, is echter maar een onderdeel van deze “Covid 19” false flag.
  Als ik de domeinen bekijk waar er negatieve gevolgen zijn ingevolge deze Covid 19 false flag, dan is er maar weinig dat ontsnapt aan de samenzwering.
  Bijna de helft van de wereld ligt plat :
  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/ruim-helft-wereldbevolking-moet-zich-intussen-aan-vorm-van-quarantaine-houden~a4d9b8d8/
  met citaat :
  “Minstens 4,5 miljard mensen moeten zich door de uitbraak van het nieuwe coronavirus intussen houden aan quarantainevoorschriften van de overheid. Dat komt overeen met 58 procent van de wereldbevolking, die door de Verenigde Naties in april nog op 7,8 miljard geschat werd. … (=einde citaat).
  En dat allemaal voor een griepepidemie, waarvan er in het verleden veel zwaardere epidemies geweest zijn. Hier klopt m.i. dan ook iets niet.
  Een blik op de verborgen agenda’s achter Covid 19 :
  http://themillenniumreport.com/2020/04/operation-covid-19-much-more-than-a-militarized-and-ai-driven-world-takeover-scheme/
  met citaat :
  “OPERATION COVID-19
  A GLOBAL PSYOP, FALSE FLAG OPERATION, MASS CASUALTY EVENT AND SERIES OF BIOTERRORIST ATTACKS CARRIED OUT BY NATO AND BRITISH CROWN UNDER THE RUBRIC OF GLADIO BLACK OPS, EXECUTED AS AN AI-RUN LIVE EXERCISE BLENDING REALITY WITH HOAX, COVERED UP BY THE MAINSTREAM MEDIA, PAID FOR BY INTERNATIONAL BANKING CARTEL
  TO EXPEDITE THE MILITARY DEPLOYMENT OF 5G, ACCELERATE THE INTERNET OF THINGS BUILD-OUT,
  ESTABLISH A MANDATORY VACCINATION REGIME REQUIRING IMMUNITY CERTIFICATES AND
  OTHER DRACONIAN HEALTHCARE MANDATES,
  CREATE A CASHLESS SOCIETY AND DIGITAL ECONOMY AFTER CRASHING ALL THE MARKETS WORLDWIDE AND COLLAPSING THE GLOBAL ECONOMIC & FINANCIAL SYSTEM VIA THE ONGOING CONTROLLED DEMOLITIONS OF THE NATIONAL ECONOMIES OF UNITED STATES,CHINA, EUROPEAN UNION, RUSSIA, JAPAN AND SAUDI ARABIA “ (=einde citaat).
  De voormelde analyse geeft m.i. al een goed beeld van deze gigantische samenzwering. Alleen de geo – politieke aspecten ontbreken nog.
  Of een 11.09 , maar dit maal gericht tegen de ganse wereld !!! Cui Bono ??

 3. Sub Rosa
  Citaat uit uw schrijven: …..covered up by the mainstream media,paid for by international banking cartel…. (einde citaat).
  Aansluitend de uitzending van Jinek afgelopen avond vrijdag 17-4-2020 waar een dame van ING te zien was (Hoofdeconoom) die even ging vertellen wat er te verwachten was en wat moest gebeuren maar naar ik aanneem waren er voor de crisis van 2008 ook economen die voor banken werkzaam waren en wanneer die het zo goed weten vraag ik me af waarom ze dan niet voorkomen hebben dat banken dreigden om te vallen.Umberto Than maakte een opmerking tegen deze dame dat de banken niet snel zijn met hun hulp en dat de bureaucratie daar zeg maar de oorzaak van is en dat vond ze zichtbaar niet prettig maar ik denk dat Umberto Than behoorlijk in de goede richting dacht alleen denk ik dat bureaucratie er bewust voor moet zorgen dat alles traag verloopt zodat ze zeker weten dat bedrijven failliet gaan en de rest kunnen ze dan altijd nog afhankelijk van banken maken.Ook zat er een man die onderzoeksjournalist zou zijn en bedrijfsdeskundige en die zei dat Unilever belangrijk was omdat ze toch voor eten en andere zaken zorgen en het werd nog gekker toen hij deze corona crisis ging vergelijken met de watersnoodramp van 1953 waarvoor de scheldewerken uitgevoerd zouden zijn ter bescherming tegen het water en hij zei dat er veel meer 30 jaar geleden had moeten gebeuren om vaccins te ontwikkelen waar alles in zit tegen alle pandemieën in de toekomst dan hadden we er nu op berekend geweest en ook op nog komende pandemieën.
  Wat deze man onderzocht heb weet ik niet maar wel aan welke kant hij staat.Wat is die hulp van banken wanneer ze bedrijven failliet laten gaan door traag te reageren en als ze reageren bedrijven afhankelijk van hen maken,zeg maar overnemen?Wat betreft mondkapjes zien we hetzelfde wat weer goed werkt om dit virus te verspreiden als het al een virus is natuurlijk.

  1. PS.
   Ervanuit gaande dat het virus uit een potje of iets dergelijks is ontsnapt op de markt in Wuhan geeft dat wel aan dat ze levensgevaarlijk bezig zijn en dat we alles kunnen verwachten waarbij levens geen rol lijken te spelen.Dat is ook te zien aan de uitrol van 5G waar talloze wetenschappers en deskundigen voor waarschuwen,maar ze gaan gewoon door.

 4. https://www.welingelichtekringen.nl/anp/who-precieze-bron-van-coronavirus-nu-niet-te-achterhalen Logisch wanneer jezelf een crimineel instituut bent met een niet erg fris figuur aan de top dan wil je misschien niet dat berichten naar buiten komen die niet in lijn liggen met de politieke plannen van veel regeringen zoals het minderen van de veestapel bv omdat dieren het virus zouden verspreidt hebben.Mevrouw Ouwehand pleitte er al voor dat kippen geruimd moesten worden en Klaver zei dat de boeren er maar alvast aan moeten wennen dat ze minder dieren over zullen houden of zoiets.Nou kan ik snappen dat mensen vegetariër worden wanneer ze alleen maar beelden laten zien waarbij dieren mishandeld worden of dieren in de massa industrie in veel te kleine kooien/ruimten opeen gepakt zitten zonder bewegingsvrijheid terwijl ze ook nog vetgemest worden voor geld.Maar mijn mening is dat je niet alles over één kam mag halen en dat lijkt wel te gebeuren.Over het algemeen zijn de meeste boeren begaan met hun dieren en leveren goede zorg zodat de dieren krijgen wat ze nodig hebben.Neem een koe als voorbeeld: Er wordt een kalf geboren wat vervolgens een vaars wordt en daarna een melkgevende koe (een goede koe levert ongeveer 40 liter melk per dag) maar net als mensen worden ook koeien oud en dan hebben we de keuze,wanneer de koe oud wordt gaat hij op een gegeven moment minder melk geven en dan kun je hem laten leven tot hij een natuurlijke dood sterft en dan begraven of verbranden of je zegt we verkwisten niets en slachten hem op een fatsoenlijke manier zonder leed voor het dier en maken gebruik wat geboden wordt namelijk vlees. Daar is niets mis mee en ook nog duurzaam. Mijn mening over kalfs/lamsvlees is dat dat niet kan.Ook dieren krijgen vaccinaties en dan kan dat wanneer een kalf tot vlees verwerkt wordt misschien ook gevolgen hebben voor de mens omdat dat spul mogelijk niet uitgewerkt is maar daar heb ik minder verstand van.Sinds mensen heugenis hebben mensen altijd gejaagd en dieren gegeten en in de bush is dat juist de grootste levensbron om te overleven.
  Er moet dus onderscheid gemaakt worden,Nee tegen megastallen waar dieren in te kleine ruimten vet gemest worden voor winst en ja voor de veestapel die door gewone boeren op een juiste manier verzorgd worden.Wie dat verzonnen heeft dat de dieren nu ineens schadelijk zouden zijn is knettergek en veel gevaarlijker dan onze boeren die meestal bij alles wat zij doen verstand van zaken hebben en enorm begaan zijn met dier en milieu.
  Wie niet ziet dat de industrie boeren weg wil hebben heeft een gigantisch dikke plaat voor de kop en moet zich eens afvragen wat we straks gaan eten wanneer de boeren weg zouden zijn en er alleen in loboratoria ontwikkelde troep over is wat we dan gedwongen zullen moeten eten omdat er anders niets meer is.Boeren verzorgen namelijk ook groenten,fruit,aardappelen zoals vissers voor vis zorgen wat bestanddelen bevat wat goed voor hart en bloedvaten is en je bent een idioot wanneer je dat weg wilt hebben voor troep wat in laboratoria (waar ze alles in kunnen verwerken) kiest.Volgens meerdere berichten is corona uit een laboratorium gekomen uit een potje of iets dergelijks op de markt van Wuhan en daar kan opzet achter zitten wat de WHO liever niet ziet omdat ze mogelijk deel zijn van een heel verkeerde club die er alles voor over hebben om over alles en iedereen de baas te worden.Restaurants verkopen ook gezond eten en ook dat is in strijd met laboratorium voer denk daar eens over na.

  1. Maup,

   Het lijk wat nu uit de kast dreigt te komen is iets waar ik al bang voor was en wat deel van de opzet was.
   Niemand heeft in de gaten,behalve mensen zoals wij dat die ziekte uitbraak helemaal niet toevallig was en ook niet een reactie van de natuur zoals dat euforisch genoemd wordt met een vilijne glimlach van een natuurfreak die de “andere mens die het maar niet wil begrijpen en maar raak doet’.
   Het was vanaf het beginn bekend genoeg dat het een biowapen is wat opzettelijk is ingezet om uiteindelijk een dictatuur op te kunnen zetten met maximale controle.In een rap tempo gaan er nu allerlei verandering doorgevoerd worden die in voorgaande jaren slechts stapje voor stapje werden gezet om niet teveel opschudding te veroorzaken.
   De veiligheidsperiode zoals we de die nu kennen, kan voor onbepaalde tijd worden voortgezet en voor de economische zelfstandigheid is die een doodsteek. Zoals men deed m.a.v. 9-11, de patriot law.
   Zoals alles wat met de samenkomst van mensen te maken heeft. Vrijheid in ruime zin.
   Er is een door mensen met geweldsmolopolie een situatie voorzien van absolute onvrijheid en maximale beperkingen.
   Om uit deze impasse te kunnen komen is maar in één oplossing voorzien. Deze bestaat uit het zich laten vaccineren waardoor de deur opengaat voor hen die hun ziel aan de duivel verkopen en in tegenstelling tot zij die zich niet laten kenmerken met het teken.
   De maatregelen die zijn aangehaald om een ziektebeeld te beheersen staan op geen enkele manier in verhouding tot wat blijkt de uiteindelijke bedoeling te zijn.
   De afschaffing van contant geld is nu nog slechts een kleinigheid.

   De vraag is: laat de bevolking dit gebeuren, of niet????????????

  2. Precies Robvdz.
   Het grote gevaar is dat nu alles snel moet gebeuren zoals ik net weer zag in een debat in de (hoe heet dat) plenaire zaal? Nu hadden ze het over die bewuste APP waarvan iedereen weten kan dat dat een verloren zaak is voor hen die dat willen doorduwen.Ze hadden eigenlijk totaal niets in handen en bij vragen kreeg men vaak te horen dat (ik meen minister De Jonge) vanavond een brief aan de kamer zou sturen waarin antwoorden staan.
   Alleen al het feit dat CORONA voor alles wat ze nu door willen duwen gebruikt wordt zegt eigenlijk al genoeg.Nu was er laatst het bericht over het verzorgingshuis in Rotterdam waar de helft van de patiënten overleden zou zijn en in 2018 was dat verzorgingshuis ook al in opspraak en (oud) medewerkers/sters hebben de noodklok geluid waar Humanitas schande van spreekt.Maar het vreemde vind ik dat ik ook hier weer de naam van De Jong tegenkom en dat nu precies dezelfde lieden moeten uitzoeken wat er precies is gebeurd net zoals dat clubje dat ook in 2018 heeft gedaan.Kennelijk is dat clubje (dat nu ook weer onderzoekt) ernstig in gebreke gebleven omdat het telkens om dit verzorgingshuis gaat en dat vind ik vreemd.Ik meen dat zelfs de GGD daarbij betrokken was net zoals ook zij nu weer betrokken zijn bij die APP.Ook kwam ik erachter dat een bedrijf vaak met de overheid samenwerkt en zij zijn specialisten op het gebied van beveiliging en hebben niet zo,n frisse reputatie ivm martelingen en andere zaken De Groene noemt dat bedrijf dan ook een veelkoppig monster.
   https://www.groene.nl/artikel/veelkoppig-monster Fred Teeven is zelfs op bezoek geweest om te zien hoe of wat maar ook hij had een eed afgelegd en ging toch ook in de fout met de bonnetjesaffaire waarbij geld witgewassen werd,belasting ontdoken en een crimineel geld gegeven was.Nou beweer ik niets maar ik vraag me wel af of dit bedrijf mogelijk ook betrokken is bij de zorgtaken binnen dat Leeuwenhoek verzorgingshuis.
   https://nos.nl/nieuwsuur/artikel2227992-mishandeling-in-de-leeuwenhoek-ik-ben-bang-dat-het-een-keer-verkeerd-afloopt
   https://tpo.nl/2020/04/09/helft-demente-ouderen-in-verpleeghuis-rotterdam-overleden-aan-coronavirus/
   https://www.rijnmond.nl/nieuws194294/Leugens-en-fouten-medewrkers-doen-boekje-open-over-verzorgingshuis-De-Leeuwenhoek
   Ik beschuldig niemand en ook geen bedrijf maar dit is wel iets waarbij ik het gevoel heb dat er het één en ander niet klopt.En is dit grote bedrijf ook betrokken bij het ontwikkelen van die APP?

 5. Als dadelijk kaartjes verkocht gaan worden voor deelnemer(ster)s aan het vuurpeloton ten tijde van het volkstribunaal wat er onherroepelijk zit aan te komen, denk ik dat er woekerprijzen gevraagd gaan worden. Ik denk dat die dan ook worden betaald.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.