Advertentie

Gewone mensen en chemtrails..


chemtrailz ontario chemtrail girls

Het chemtrail-symposium van 7 december aanstaande maken we niet voor niets..! Het fenomeen chemtrails blijkt namelijk heftiger en heftiger te worden, verontrustend in één woord.. De onderstaande filmpjes zijn nog geen 2 weken oud en laten zien hoe vooral in de VS de intensiteit van sprayen stevig is toegenomen.. Twee mensen die spontaan een YouTube plaatsen, zodat de wereld het kan zien..! Twee gewone mensen, zonder zware functies en/of ingewikkelde titels..

De vraag daarbij is of jij het ook wilt zien wat zij je vertellen..? Ook wij zien al járen de informatie over chemtrails voorbij komen, maar in de intensiteit en heftigheid waarmee dit nu gebeurd, hebben we het nog niet meegemaakt.. Dat is ook de reden dat we dit symposium hebben georganiseerd en jou hiervoor van harte uitnodigen! Met 3 Nederlandse gasten en 3 gasten uit het buitenland.

Alleen door via het bewust-worden en erover te delen, de fantasie-deken van dit fenomeen weg te trekken en ons bewust te zijn van de (keiharde) waarheid, kunnen we verandering bewerkstelligen. Hier het verhaal van deze twee mensen, twee vrouwen die elkaar vonden en de term ‘Chemtrail Girls’ bedachten..!

* * *

evergreen weather modification
Wist jij dat de overheid in de VS patenten heeft voor de camouflagedeken van chemtrails, die ‘weermodificatie’ heet..? En dat er zelfs een eigen bedrijf voor is opgericht, genaamd ‘Evergrreeen Aviation’, dat met behulp van de CIA is opgezet…? (klik voor een artikel hierover op de site)

x

Gewone mensen en chemtrails..

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

x

Geplaatst op 11 nov. 2014:


De Chemtrail Girls..

“Ik wil het tóch liever wèl weten, dan niét weten!”..

x

Watch out for the Chemtrail Girls. Ze zijn hier om je wakker te maken; of liever gezegd, je ‘bewust’ te maken..! Ze hebben een kraam gehuurd, op een populaire boerenmarkt in Orillia, Ontario.En daar hebben ze gratis informatiemateriaal verspreid, evenals boeken, DVD’s op basis van donatie. Daarnaast hebben ze een ‘chemtrail-billboard’ langs een drukke snelweg geplaatst. Dit is het eerste deel van een twee-delige video, waarbij Suzanne, de mede-oprichtster van ‘Chemtrail Girls’ (samen met Dorina Iovescu),een snelle introductie verzorgt in de WERKELIJKE wereld van chemtrails, die een nadere beschouwing van chemtrails uitlokt..!
Ze bekijkt het werk van Elana Freeland en haar belangrijke boek ‘Chemtrails, HAARP, and Full Spectrum Dominance’. Original music, ‘Chemtrail Skies’ by Obzerv. Hier het eerste deel:

x

x

deel 2

‘Chemtrail Girls: ‘Ze proberen ons te vermoorden (enige anitstoffen!)’. Er waren billboards op de snelweg, chemtrailposters in de metro van Toronto, een hele pagina advertentie in Toronto’s ‘NOW’-magazine, stalletjes dus op boerenmarkten en uiteraard de internet-aanwezigheid, zoals deze filmpjes. De Chemtrail Girls zijn vastberaden om bewustzijn te creëren voor dit fenomeen. En daar horen ook de tegenstoffen bij, het ‘serum’ voor het vele gif dat over het publiek wordt uitgestrooid.

Suzanne eindigt met haar opmerking: “Ik zou heel graag het verwijderen zien gebeuren, van de top van onze overheidssystemen, omdat zij overduidelijk de schuldigen zijn, ze zijn er allemaal bij betrokken.. Ze zitten allemaal in deze samenzwering; ze zijn er allemaal bij betrokken..! En niet alleen onze overheid, maar ook zijn er militairen, die van de hoed en de rand weten. Dat is allemaal erg bij elkaar betrokken. Dus ik wil heel simpelweg dat het sprayen stopt en dat de verantwoordelijken worden gestraft..!”
x

x

* * *

chemtrail symposium banner

40 gedachten over “Gewone mensen en chemtrails..

 1. – The Dark Agenda of Synthetic Biology & Chemtrails –

  Sofia Smallstorm

  As it has for many of us, digging into the facts of the 9/11 conspiracy led Sofia Smallstorm, like Alice in Wonderland, to a string of discoveries. The 3-dimensional world that forms our shared reality is draped with a veil of deception that supplies “information” for most ordinary people. Those who have lifted the veil to see beneath it are energetically trying to share this information.

  http://www.youtube.com/watch?v=ZSQ-dp1sV5w

  1. Hoi Monika, hier een reactie op een andere reactie van jou. Ik weet ff niet meer waar deze stond.
   Maar heel goed dat je dat aankaart m.b.t. kinderen en wat ze aan kunnen. Zeker belangrijk! Welke taak heb je als bewuste ouder?
   Ik ga weer verder onder Sun nadat ik de zoveelste crisis heb doorstaan en overleefd en weer alleen maar sterker ben geworden.
   Doel en nut van het doormaken van de crisis? De weg plaveien voor de volgende generatie.
   Btw, de 30-stappen plan is een belangrijk deel geweest om de crisis te overwinnen. Destijds waren er vragen over dit plan, toen zat ik er al geruime tijd in.
   Detox is een belangrijke onderdeel van dit plan tevens ook Hulda Clark. Doe daar bij het werk van Emoto plus de genezende werking van harmonische frequenties. Hiermee is veel/ alles op te lossen!

  2. Hoi Sun, mooi Sun is en blijft Sun 😀
   Ja, hoe ga met je ‘kennis’ om wat je kinderen aangaat?
   Je kan alles vertellen vanaf een bepaalde leeftijd. Ik weet niet zo goed de zin van het vertellen aan een heel jong kind van wat er allemaal in de wereld speelt. Dat hoeft ook niet, want hoe je leeft dat is het voorbeeld. Met jouw handelen laat je zien, hoe je met dingen omgaat, wat je waardeert. Wat je niet leuk vindt, hoe je erop reageert. Dat neemt een kind waar. Als een kind vraagt, dan kan je antwoorden. Alles andere zou ook ergens een indoctrinatie kunnen zijn, jouw 5 jarig kind vertellen dat er mensen rondlopen die anderen graag pijn doen, psychopaten zijn en zich niet kunnen inleven…nou ik weet het niet 😀 Een kind is nog in een andere ‘wereld’ dan een volwassen mens en daar heeft het ook recht op, vind ik….

   Mooi dat je baat hebt bij het 30 stappen plan…moet er nu over glimlachen omdat het voor mij meteen naar veel gedoe klinkt, maar het is dus wel te doen? 😀
   Ontgiften is zeker belangrijk! Dat doe je goed. <3

  3. Hoi Monika, dagelijkse in je gezicht voorbeelden waar je bijna niet om heen kunt met je kind onderweg en buiten. Het eerste wat opvalt zijn de chemtrails. Tja.. Hoe uit te leggen. Ik vertel wel bv over Ebola etc dat het allemaal bangmakerij is en dat het allemaal echt zo besmettelijk was, we allang allemaal ziek waren etc. Echter kinderen maken ook hun eigen keuze waarheid idd. En dat geven ze zelf goed aan. Maar jouw boodschap is bij me binnen gekomen.
   Wat betreft de 30-stappen plan. Te doen? hmmmm nou het is een erg intensieve programma. Je moet echt doorzetting hebben. Maar het is niet voor niets geweest.
   Nogmaals bedankt, jouw boodschap zal me bij blijven: Let goed op met wat je kinderen aankunnen/ verwerken. 🙂

  4. Hallo Sun,
   de mijne is al 17 en hij weet zo goed als alles, maar de rest om hem heen dus niet. Een kind is een sociaal wezen, dat niet graag buiten de groep staat. Kind moet dan heel veel ‘moed’ hebben om het aan iedereen te vertellen. Zolang we nog niet de kritische massa hebben bereikt, is het ook niet officieel ‘bespreekbaar’ het zit nog niet in het algemene bewustzijn. Daarom is voorlichting zo belangrijk.
   Mijn zoon weet het en hij houdt het in de gaten zeg maar, en is zeer kritisch wat het systeem aangaat, maar ergens ook een deel ervan. Zolang je op een school zit, ontkom je daar niet aan. Hij kan ook op school niet echt met autoriteit omgaan, omdat hij iets anders ‘verwacht’ dan wat hij ziet. Terwijl hij als kind tot en met de middelbare school, altijd enthousiast en geïnteresseerd en gemotiveerd was, dat zit nu anders, en misschien ligt het eraan dat hij ‘het’ weet of aan de instantie school. Denk eerder het tweede 😉
   Ergens is het net als met onze realiteit. We hebben ooit een realiteit ‘afgesproken’ (abstract) in die we ons bewegen. Een school doet dat ook, er is een ‘realiteit’ en daar buiten ‘is’ niets.
   Ik had toen niet het lef om hem helemaal niet naar school te sturen en daarom zat hij vanaf zijn peuterklasje tot en met 14 op de vrije school. Maar de VS is ook niet heilig makend omdat de scholen zich ook aan de ‘realiteit’ van de overheid moeten aanpassen, anders geen geld. Maar ik ben blij dat die wel op de VS zat.
   Eigenlijk hoort ieder kind ‘gepast’ onderwijs te krijgen, afgestemd op zijn talenten en volledig in zijn waarde gelaten.
   Mijn zoon zegt altijd (omdat die heel taal-ig is) ‘ik zou graag een school willen waar ze 15 talen onderwijzen en verder niets.’
   Sun, ik ben ervan overtuigd dat jij een fantastische mama bent, keep up the good work…misschien toch nog een keer ‘fly-eren’? 😉 Groetjes.

  5. Hoi Monika, bedankt voor je verhaal. Het is vaak al heel zwaar voor de volwassene om om te gaan met een slapende horde. Dus ja, de wakkere jeugd heeft het dan nog veel zwaarder. Het is wel een dilemma. Je wilt de jeugd niet opzadelen hiermee. Daarnaast wil je ze natuurlijk al het mooie meegeven van het wakker & bewust zijn. Succes jij ook met je zoon en zo te horen kan hij er prima mee overweg! Veel liefs!

 2. Beste vrienden, we hebben onze hoofdtooi weer te voorschijn gehaald, de Indian summer blijft bij ons, nu al net voor 11 en, 20° en dat op 27 November, mijn vrouw vindt het beangstigend, strakke blauwe lucht, nog GEEN chemtrails, de witte stokroos bloeid voor de 4 keer dit jaar, ben beniemd wat de prijs is die we moeten betalen, ieder één is gekleed in Zomer tenue, en bijna ieder een hoest, een droge kuch, groetjes Jenne.

 3. Wij hebben twee ooit op reis gekocht in de VS, in het Hopi resservaat, 2 poppen buiten staan onder een afdakje dat wel, Kachina en de Sun danseres, de derde hebben we binnen staan dat is de Kokkipelli de gebochelde fluitspeler, symbool van kindertjes maken, mijn vrouw zegt dat we ze naar binnen moeten halen, ze zij dat ze gezien had hoe de Sunny danseres zich bewoog, en de Kachina haar benaderde, nu ik laat dat voor wat dit is, of kan zijn maar wilde het even kwijt, er zit veel kracht achter deze denk golven, ze schieten door de éthéré, en wij reizen mee met onze herinneringen, Jenne

  1. Lieve John, ik weet niet of het misschien aan mij ligt, maar de link naar de YouTube video doet het niet. X Tan O

 4. JEZUS!

  Ik heb een paar vragen, waarom zouden de boeven die ””’ chemtrails””” niet ’s nachts uitstrooien?
  En een verandering in de wolken achter een vliegtuig komen gewoon door drukverschillen en temperatuursverschillen in de lucht. Denk godverdomme eens na! Als je eenmaal in onzin geloofd, dan blijf je het ook geloven en ga je bij alles wat je ziet denken dat het dat wel eens zou kunnen zijn.

  Bob

  1. Euhm..ik heb na gedacht. En na wat ik heb gezien met eigen ogen boven mijn hoofd is, dat er vliegtuigen vliegen die ‘strepen’ aan het ‘maken’ zijn, en die aan en uit zetten, cirkels vliegen, te dicht bij elkaar komen, patronen vliegen, in hoeken die op afstand aan raketten herinneren en ook komt het voor dat er tegelijkertijd een vliegtuig langs komt dat geen strepen heeft, op de ongeveer zelfde hoogte. Ik heb de hemel geobserveerd, en zag de strepen veranderen…soms waaien ze uit als met een penseel, soms worden het grote brede banden, soms wolken maar dan vaag. Na een tijdje is alles bewolkt en dicht getrokken. Soms, op momenten waar veel wordt gevlogen, lijkt het alsof de lucht minder zuurstof heeft, tenminste zo voel ik het…
   Wanneer heb jij voor het laatst langer dan een minuut naar de hemel gekeken?
   Ik heb iig een conclusie en dat is dat er zeer zeker iets niet klopt, en gezien ook de BBC erover berichtte in het kader van geo-engineering, zijn chemtrails definitief geen onzin. Groetjes Jezus 😀
   http://www.bbc.com/news/science-environment-30197085

  2. Oh trouwens…’s nachts heb ik het ook al gezien…en dat heeft me verbaasd…was ook de aanleiding van het reageren nadat ik je vraag las.

  3. Al jááááren! Als een schotse ruit, of als ‘snelwegen’ in het maanlicht.
   Enne, niet zo schelden hè Bob. It is all in the eye of the beholder 😉

  4. Ik heb dit ook niet altijd, maar welk vaak geconstateerd, prachtige blauwe hemel, kijk je zeg s’middags om één uur, vol krijt strepen, die dan langzaam tot een wit vlies uitwaaien, maar echt ik ben vreselijk gelaten op dit moment, tegen het moedeloze aan, er veranderd niets niets !!! in positieve zin, wwwwaar is het wachten op, ik probeer zo veel mogelijk mensen te helpen in mijn omgeving, maar het is een verveelde egoïstische brei waar je tegen moet vechten, en ik ben moe van dat gemartel, hoe doen jullie dit dan op dit moment, maar jullie zijn natuurlijk veel jonger a la le vérité, groet Jenne

  5. Idd snachts doen ze het ook. Laatst een overduidelijke boodschap; onder de volle maan een witte kruis. Ik kon er helaas geen foto van maken. Het was gewoon een doodskop/ skull&bones. Erg artistiek zal ik maar zeggen. 😉

  6. Voor sommige mensen is het een heelangstige gewaarwording om hetgeen ze al jaren voor waar nemen los te laten . Ze vergeten daarbij dat vasthouden aan een idee geestelijke groei in de weg staat en onnatuurlijk is . Het hele leven hier op aarde staat in het teken van loslaten , immers je komt met niets ruilt al je lichaamsmaterie in voor nieuwe elke 7 jaar, en je gaat ook met niets weer weg .( als je het op materialistisch gebied beziet)Van waar dan toch die grote angst voor voortschrijdend inzich / verandering, waarschijnlijk omdat men het idee krijgt dat men de grip op het leven verliest wanneer men moet vaststellen dat alles veranderlijk is? Wie zal het zeggenm…..

  7. Ach Sun de dood is nooit echt ver weg van de levenden, het is de schaduw die je overal volgt, niet af te schudden, misschien maakt het dit alles wel veel waardevoller, mijn vrouw deed de kinderen en kleinkinderen, met haar grote réaliteits gevoel prima, en ik las de leuke verhaaltjes voor, een lichte indoctrinatie van Opi, stuur ze nog veel e-Mails nu, de kleinste 17 jaar is nog thuis, kinderen hebben het moeilijk met wat op ze afkomt, hou wijzelijk mijn mond dicht, ze moeten leren vliegen, onze kleindochter, nou zeg wat zijn vrouwen toch anders als mannen, toch veel meer opgewassen tegen het leven, ze gaat haar weg, help er waar ik kan natuurlijk, het is begrijpelijk dat ze in de Islam wereld bang zijn voor hun vrouwen, ze zijn altijd begerenswaardig voor de man, en een stuk slimmer, de meeste mannen zijn romantische stommelingen, kijk hoe ze door de Walkiri van de slachtvelden worden geplukt, maar misschien is dit wel ons echte soort leven, wat we proberen te ontlopen, door ons anders voor te doen, ons zelf te verblinden met onechte illusies, groet Jenne

  8. Marcel, voor veel mensen is de realiteit beangstigend tegen over hun waarheid, de natuurlijke evolutie verwerpen ze, om dat ze bang zijn hun verworven zekerheden te verliezen, de meeste mensen hebben hun kracht om te vechten voor hun wel zijn verloren, zijn volkomen afhankelijk van hun overheid, van daar de grote l’etarchie niet op gelegt, maar een door hun zelf sugestie tot stand gebracht, van O wat hebben we het goed, is ook zo natuurlijk qua consumptie niets te wensen over, maar het denken het intellect en daar door hun vrijheid verliezend, groet Jenne

 5. We kunnen hele dagen vullen over chemtrails en wat er voor schadelijks inzit prima maar het wordt eerder hoog tijd dat we er iets mee gaan doen..

  Wie gaan we benaderen met moeilijke vragen…
  Zoals Wat is het doel…..
  Wie geeft toestemming aan wie om dit uit te voeren is daar een limiet aangesteld met betrekking hoeveel en hoe vaak..
  Als ik naar mijn lucht hier kijk is er totale gekte en wildgroei… wanneer was er nog een mooie strakke blauwe hemel … NIET deze zomer ..
  Wat doen we met de mengsituatie van chemtrails overladen met HAARP frequenties???

  De lucht is van ons allemaal en wie heeft het recht op schone lucht voor de mensheid verkwanselt aan dolgedraaide wetenschappers die inmiddels strijden of het global warming dan wel global cooling gaat worden.

  Stug doorgaan met gif strooien of valt dat meer onder depopulatoion programs… biowarfare….

  Dus WIE in ons land is degene die dit toestaat daar moet toch een centraal kantoor voor zijn dat een vergunning afgeeft om the sprayen NB onze eigen KLM doet hier aan mee .

  Tweede Kamer email actie met vragen????? wie wat en waarom….

  1. ideaal de gehele dag gemstrelen tot we blauw zien, zie je het voor juh, met opgepompte petities, voor het vuile torentje, van de populaire smeer kakker omgekeerde pvda president zonder vrouw, maar mag nieh, want allah en de burgemeester van de ebola veiligheid zeggen dat je in een omheind afgemeten vak in je eigen hooligan gedrang mot gaan staan, met je protest vlaggetje, ergens ver buiten de stad, op een tochtig onguur verlaten industrie terrein, ongeveer zoals we elkaar bejegenen, na de vele likes en dislikes, afgelikt, was dat nou net niet de aanleiding, dat wuh dat zelf wel uitmaken, waar we gaan staan, neeh joh het zijn maar condens sporen vanwege de kruisende te vochtige te ver opgestegen luchtlagen, das heel normaal, door de drukte in de luggh, niks aan het handje in dit godvergeten landje, gauw weer terug naar het fokboek, en overigens, als tegenwoordig iets niet aangevlaggghh worr als ‘Event’ bestaat het niet, elk denkbare buitenschoolse activiteit, voormalig vrije tijd, is tegenwoordig een stringent gepland ingesloten ‘Event’,liefst met een thema, moet minimaal 3 maanden van tevoren worden ingeboekt, via je malle appie, gecount geaudit vast voorspeld in kaart gebracht door je personal vector tracking maps, of het wel door kan gaan, vanwege de teleurstellende opkomst prognoses vanwege de torenhoge heffingen van staatswegen en de beperkte active sper tijd op straat, vanwege de immobiele transportkosten inclusief inflatie correctie en het algemeen nam gas nut dat verkocht is aan de hoogste sovjet bieder, de activiteiten leider geeft in een pop up time will tell window aan wat je moet doen, arm omhoog en arm omlaag, stapje links stapje rechts, lachen, cooling down, dat heet gecontroleerd avontuur en climate control met pollen filter op je alu bling plugin head oorsmeer foons, sammie kijk omhoog, reisjes naar de zon, waar is de zon, die is er even niet, zit vol met vlekken, tax tyfus free klem haven zonder parfum, niets aan te verdienen, wegspuiten met aerosol stunt graffiti. Overigens Appie de verschrikkelijke witchcraft dierendokter net op de autoradio ons oraal horen geruststellen dat de ebola spuit er nog even niet is, maar er zeker wel aankomt, wil niet weten wat daar in zit, en ze gaan er voor, die dj’s op de reguliere bnr en radio 1, ze zijn Appie nu al dankbaar, en ik hoor hum liegen, ik hoor het aan z’n zwabberende holle vaten stem, wat is Ozzy dan eerlijk eigenlijk, tis wat het is, niks aan de hand want je weet waar je aan toe bent, de waarschuwing staat duidelijk uitgetekend op de verpakking van de kruiskoppeling in de retro geluidsdrager;

   Black sabbath – War Pigs
   http://www.youtube.com/watch?v=OGPD0ZBiMs0

  2. Wel weer een mooie Hyper 😉
   Gemstrelen tot je blauw ziet…
   Jij met jouw poetische, prozische interventies op dit Wtk blog kan ee goede verstaander ook wat leren…
   Liefs

  3. En sorry voor de typefouten Hyper…
   Ben zo moe ondertussen, dat valt hier niet uit te leggen…

  4. Hoi madelief, de regering is er niet voor ons. Wij zijn er voor hun, om geld voor ze binnen te halen. Het is de omgekeerde wereld. De regering moet het volk dienen. Wanneer hebben ze dat ooit gedaan? Denk je echt dat ze dat ooit nog gaan doen? De regering staat dit alles toe, het volk doet er niet toe. Verandering begint bij je zelf. Bewustwording en besef dat niemand het voor ons gaat oplossen. We moeten het zelf en samen doen.

  5. Hyper is dit de taal van Sirius die jij hier schrijft, tja er is meer tussen hemel en aarde, en jij duid het ons, mooi en leuk om te lezen , groet Jenne

 6. Begin steeds meer te twijfelen over jullie complottheorie websites en de personen journalisten die het schrijven. Kan het dat ook sommigen complotdenkersschrijvers dus niet de denkers bepaalde informatie net als de media wordt gestuurd in de informatie die jullie geven schrijven op de websites. Jullie hebben het nooit over andere onderwerpen welke ook belangrijk is voor de zogenoemde nieuwe wereld orde. Er zijn meer interessante onderwerpen
  Wil even vermelden dat hierboven dat you tube filmpje door zogenaamde chemtrailgirl Ze niet bepaald ideaal overkomt met haar bontkraag van echte dieren. Valt mij erg op.
  Hoe meer ik lees op verschillende websites hoe meer fouten ik lees. Oke reguliere media is opvallend en niet geloofwaardig op veel punten. Jullie websites is ook blijkbaar mindcontrolled.
  Ik denk wat ik denk Maar als je kunt En mag van nwo en rijksoverheid zouden jullie dan iets duidelijker en eerlijker proberen te schrijven. Met onderbouwd onderzoek in plaats van YouTube filmpjes of zelfde soort websites aanhang.
  Ik geloof wel dat veel media word gemanipuleerd, toch heb ik steeds mwer het idee dat ook de sites van complottheoriedenkers journalisten dan wel te verstaan hetzelfde doen.
  Erg jammer. Niburu heeft bijvoorbeeld stukjes geschreven dat al een poosje op de site staat waarbij dan dit teruggehaald word op een datum van heden. Of een zogenaamde chip wat gewoon een stukje armband sieraad was van miljoenen jaar geleden in een stuk steen wat ze dan zogezegd een ( chip) noemen.
  Of lichten wat ze UFO’s noemen. Dan lees ik over mensen die denken ka. Op te lossen met zilveroplossing of laat me niet lachen wiet. Met metalen en verruimende middelen kun je echt heen ka. Genezen. En nee ook niet met chemo hier krijg je binnen de 10 jaar opnieuw ka van. Tenzij je het nooit werkelijk gehad hebt. Vogelgriep stamt af van de zoonose leptospirose wat zich muteert.
  Tja als kippen gevaccineerd worden muteert het virus. Laat kippen en mensen de vogelgriep krijgen en je hebt antistoffen tegen gevaarlijker vogelgriepmutaties. Zelfde als andere virussen.
  Megaproduktie is nooit goed.
  Ebola heeft 3 4 mutatiesvirussen stamt af van het marburgvirus wat afsyamt van een zoonose wat via de lever plaatsvindt. Is in laboratorium gemuteerd. Zo ook met alles wat met virussen te maken heeft Chemtrails helaas gebeurd dit ook Toch kun je dat gewoon vanaf de grond maken waarbuj er regenval komt en de chemische stoffen weer neerdalen geluidsgolven die op mensen word uitgeoefend word gedaan cia is hier al jaren mee bezig. Absoluut fout van cia Oorlogen door cia juist gebeurd Navo verenigde naties werken al jaren samen Aivd en nsa maar ook kgb rusland en Amerikaanse regering Israël iran irak china engeland Duitsland werken samen nieuwe wereld orde Vanwege geld en massa bevolking kleineren macht gebruiken voor mensonterende zonder toestemming gezondheidoverschreidende onderzoeken psychische onderzoeken. Moord misbruik door regering Dat belachelijke wat je nu ziet van ebolaactie met geldophalen is uiteraard niet voor ebola dat gaat de wereldregering in De mh17 juist is neergeschoten door 2 Oekraïne straaljagers, maar rusland en Amerika werken hierbij juist wel samen.nederland is een meeloper betreft alles.
  Het dna van het blauwe bloed is niet meer blauw oftewel o- Ik geloof niet in misbruik door een Nederlandse koningrijke familie Daarnaast zijn dat geen merovingen meer.
  Het Vaticaan heeft een geheim over de echte blauwe bloedlijn de werkelijkheid vam jezus en magdala. Daarom hebben ze macht
  En ja er was leven eerder op aarde als toen de mens op aarde gecreëerd werd Dat was een negatieve rhesusfactor. Dan wel de zeldzaamste bloedgroep rhesusfactor ab negatief Ons dna en rhesusfactor is opgeslagen vanaf je geboorte Ben jij belangrijk genoeg Dan houden ze je in de gaten En ja de bloedlijn zullen ze proberen zich niet te laten voortplanten. Dit is mislukt en vanaf 2012 het in hun ogen vergane aarde met hun maya kalender. 16 december 2012 missie volbracht In 2016 zal nogmaals eenzelfde situatie voordoen. Zie google
  Nou ben benieuwd Wat jullie daarvan weten Zie helaas nooit voorspellende nwo complotten die omschreven worden dan wel ontkracht worden Of het boek van sion Dan wel geheime onderzoeken van nsa of cia welke niet openbaar gemaakt zijn. Dat zijn complottheorie ideeën. De zogenoemde edward snowden heeft niks openbaar gemaakt wat wij nog niet weten
  Zou hij eens zonder smoesjes moeten doen. Aangezien de documenten onderzoeken zo gedwarsboomd kunnen worden Of zou hij nog steeds wen pion zijn in de nwo Aangezien rusland en Amerika al eeuwen jaren samenwerken Wat betekend een mens als een deeltje aarde De belangrijkste is het geslacht van de zuiverste rassoort jezus en magdala. Dat is 1 familie
  Niet dw koningrijke familie die stamt af van jacobus en magdala vandaar rhesusfactor o- AANGEZIEN Jacobus een aapmens was. De pyramideleer is van nwo Klopt Hier worden we op de wereld in geconditioneerd. Ik geloof Ik weet Ik ben Ik kan

  1. @nwo, Jullie hebben het nooit over andere onderwerpen welke ook belangrijk is voor de zogenoemde nieuwe wereld orde.
   Er zijn meer interessante onderwerpen
   Heb je ooit de zoek-maschine gebruikt bovenaan de pagina, als je de term new world order intikt, krijg je wel te verstaan 122! hits. Er zal ongetwijfeld wel iets van je gading bij staan.
   Zoekt en gij zult vinden, no hard feelings 😉

 7. Chemtrails tja helaas dat doen ze. Ze halen de zon het zonlicht weg met bewolking. Met smoesjes over klimaatbeheersing De zon Is erg belangrijk voor een echt mens. De maan Wordt gehwimzinnig gehouden Een straaljager kan de dampkring uit vliegen Volgens zeggen en ideeën niet Hoe kan een mens de dampkring uit en met parachute terugkomen Is gedaan.
  Er zijn ondergrondse maanbasissen door mensen Nasa houd dat geheim En de wereld burgerbevolking word dom heel dom gehouden
  Ik weet er weinig van aangezien ik burger ben Maar mijn hersenen weten het wel maar kunnen het niet plaatsen in woorden Daarnaast val je buiten het pyramideleven op aarde als je weet wat je weet. En leven doe je met dit leven 1 x

 8. Zowat wel al 10 jaartjes geleden. Op straat in Vorst (Brussel) zag ik een papa en zijn zowat drie/vier jarig dochtertje. Het meisje keek naar de lucht en vroeg vaderlief “waarom de wolken soms zulke rare vormen hebben”: de lucht was eerder blauw en enkele rechte lijnen doorkruisten het zwerk… Flink zo van het kind.

 9. Dag lieve mensen van want to know,
  Ik heb het nogal druk tijdens de week, rede waarom ik meestal in ’t weekend tijd maak voor het lezen van interessante artikels.
  Het artikel “De waarheid over chemtrails” vind ik evenwel niet meer terug. Kunt u mij helpen ?
  Hartelijk denk en prettig weekend gewenst,
  Maya

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.