Advertentie

De Koenders-aanslag en het Youtube-filmpje..


Charkov aanslag Koenders
Dit zijn ze dan, de wapens en de verdachte van de verijdelde aanslag op Bert Koenders.. Een vrouw, door Rusland opgeleid. Zo zei ze.. Valse praatjes, opgezet om Nederland op te zetten tegen Rusland..? En het reinste staaltje amateurtoneel van je partner in het onderzoek naar de oorzaak van de MH17-ramp..! 

 

x

x

De valse Koenders-aanslag en het Youtube-filmpje..

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Wat is de overeenkomst tussen de door Oekraïne verijdelde aanslag op ‘onze’ minister van Buitenlandse Zaken, Bert Koenders vorige week, en het filmpje op YouTube, vlak ná de aanslag op de MH17, waaruit bleek dat de seperatisten ‘het gedaan hadden’…? Het antwoord is simpel: beiden zijn vervalst door ONZE PARTNER in het onderzoeksteam naar de oorzaak van de ramp met de MH17..  Het ultra-rechtse bewind in Kiev..!

Hieronder dus even stilstaan bij deze beide leugenachtige zaken, die -onze premier vooral- toch duidelijk zouden moeten maken, dat je met het bewind in Kiev, te maken hebt met de CIA-in-een-Oekraiense-jas… Het zijn manipulatieve zaken, die de list-en-bedrog van dit bewind duidelijk aan het licht brengen.. De opmerking van Rutte, dat hij geen zaken wenst te doen met de rebellen, is hiermee volledig onderuit gehaald; want zitten die ‘rebellen’ niet gewoon in Kiev meneer Rutte..?

Kijk hier naar een zeldzame uitspraak van Rutte, gedaan tijdens een persconferentie en let op zijn lichaamstaal, die veel ongemak uitstraalt bij deze uitspraak.. Feitelijk laat hij hier zien wat zijn houding-achter-de-schermen is, tegenover de seperatisten indirect tegenover POETIN..! En precies dát mag je van een minister-president NIET verwachten. Dat hoort hij niet te doen, zeker niet wanneer hij handelt om ‘de onderste steen boven te krijgen’ in een nationale ramp…!

Hoe kun je een politiek spel spelen, over de ruggen van de nabestaanden heen..? Hoe kun je dit ook nog eens zoveel mogelijk geheim gaan houden en je mond dicht doen, als dit ter sprake komt..? Het mag allemaal niet in de publiciteit van Mark Rutte..? Maar hoe kun je één partij links laten liggen, de separatisten dus, en er niet mee spreken, noch ze vragen om onderzoeksgegevens, en aan de andere kant WEL partij kiezen voor WELLICHT DE DADER VAN DE AANSLAG..??!

x

De aanslag op Bert Koenders..
Een week na de melding van de regering in Oekraïne/Kiev, dat er een aanslag werd verijdelt op Bert Koenders en zijn Nederlandse delegatie, blijkt de waarheid weer aan het licht te komen; de Nederlandse geheime diensten zeggen over geen enkele aanwijzing te beschikken dat de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken in Oekraïne het doelwit is geweest van een aanslag. Dat meldde o.a. RTL Nieuws gistervanavond, 24 november.

Volgens RTL Nieuws zijn de diensten niet overtuigd van het bewijsmateriaal dat de Oekraïense SBU vorige week presenteerde. Tijdens een persconferentie, georganiseerd door de ‘regering’ in Kiev, werden toen opnamen getoond van een verdachte die zei opgeleid te zijn door Russen. Ze claimde dat ze van een Russisch contact de opdracht had gekregen een aanslag te plegen op de delegatie van Koenders, die op 8 november een fabriek in Charkov bezocht.

Den Haag doet het bericht over de verijdelde aanslag af met de woorden ‘oorlogspropaganda van Oekraïense zijde’.

Maar is het niet beter om te spreken over ‘een vuile streek van een metgezel in het onderzoek naar de ware toedracht van de MH17-ramp’..?

Maar de Nederlandse geheime diensten zijn totaal niet overtuigd van het bewijsmateriaal dat vorige week in Oekraïne werd gepresenteerd door de regering in Kiev. Toen claimde de Oekraïense geheime dienst een aanslag op de Nederlandse minister te hebben verijdeld en werden tijdens een persconferentie zelfs opnamen getoond van een (vrouwelijke) verdachte die zei te zijn opgeleid door de Russen..!

In Den Haag wordt het bericht over de verijdelde aanslag intussen afgedaan als ‘oorlogspropaganda’ van Oekraïense zijde.Maar is het zó makkelijk om deze classificatie te maken en dan weer over te gaan tot de orde van de dag..? Natuurlijk niet, want waarom wordt er niet gekeken naar de achtergrond van deze grove leugen, deze bangmakerij..!? Al meteen ná de aanslag-verijdelings-berichten uit Kiev, vroegen velen zich in Nederland af, waarom er dan een aanslag zou moeten worden gepleegd op Bert Koenders..

Want natuurlijk heb je een motief nodig om een dergelijke misdaad te plegen.. Toch? En dat motief was in geen velden of wegen te bekennen. Of was het een soort PR-actie van Kiev, om haar imago op te poetsen, na de beschietingen van de crash-site, tijdens de opruimwerkzaamheden..??!

Het vervalste YouTube-filmpje over de ‘daders van de MH17-crash’..
Langzaam maar zeker komen we bij ons punt.. Als Kiev dit soort zaken vervalst, dus ook dit navolgende filmpje, wat heeft het dan te verbergen..?? Waar is het dan bang voor..? Wed Mark Rutte nou volledig op het verkeerde paard, of hebben wij het mis..? Dan dus nog maar even naar het vervalste filmpje over de aanslag op de MH17. Een filmpje dat volledig gemonteerd op YouTube verscheen, volledig voorzien van subtiteling en wel, fotootjes van de betrokkenen erbij, en dat 6 uur ná de crash…!

Kan iemand ons vertellen hoe je dat doet..? Wie neemt de beslissing dit in een YouTube te zetten en niet een geluidsband vrij te geven. Hoe kom je aan de fotootjes van deze separatisten? Hoe krijg je zo snel de tekst van de ‘onderschepte’ conversatie in transcript uitgewekt..? En natuurlijk komen de separatisten als schuldigen naar voren komen..Het filmpje dient dus -compleet zoals beschreven, voorzien van foto’s en uitgemonteerde sub-titels- te zijn ge-upload op YouTube, 6 uur ná de crash..?? Dit is het transcript van de YouTube, maar kijk eerst naar het professioneel in elkaar gezette filmpje:

X

x

Hier de Nederlandse vertaling van het zogenaamde ‘onderschepte telefoongesprek’..

Igor Bezler (IB): ‘We hebben zojuist een vliegtuig neergeschoten. Group Minera. Het stortte neer bij Yenakievo (Donetsk Oblast)’.
Vasili Geranin (VG): ‘Piloten, waar zijn de piloten?’
IB:Zijn op weg om ernaar te zoeken en het vliegtuig te fotograferen. Het rookt.’
VG: ‘Hoeveel minuten geleden?’
IB: ‘Ongeveer 30 minuten geleden.’

SBU commentaar: Nadat de plaats van het vliegtuig is onderzocht, komen de terroristen tot de conclusie dat ze een burgervliegtuig hebben neergeschoten. Het volgende deel van de conversatie vond 40 minuten later plaats.

Majoor: ‘Het zijn de jongens uit Chernukhin, die het vliegtuig hebben neergehaald. Vanuit het Chernukhin check point. Deze kozakken zijn gestationeerd in Chernukhino.’
Greek: ‘Yes, majoor.’
Majoor: ‘Het vliegtuig is uit elkaar gevallen in de lucht. In het gebied van de Petropavlovskaya mijn. De eerste ‘200’ (codewoord voor doden). We hebben de eerste ‘200’ gevonden. Een burger..’
Greek: ‘Zo, wat heb je daar dan?
Majoor: ‘In het kort, het is 100% zeker een passagiers(burger)vliegtuig.’
Greek: ‘Zijn er veel mensen bij betrokken..?’
Majoor: ‘Holy shit! De wrakstukken zijn in de tuinen (van huizen) terecht gekomen.’
Greek: ‘Wat voor vliegtuig is het?’
Majoor: ‘Ik heb dit niet bevestigd gekregen. Ik ben niet naar de centrale plek geweest. Ik ben alleen gaan kijken naar de plaats waar de eerste lichamen terecht zijn gekomen. Daar liggen de overblijfselen van de binnenste structuur, stoelen en lichamen.’
Greek: ‘Is er iets te zien van het wapen?’
Majoor: ‘Absoluut niets. Burgerspullen, medische rommel, handdoeken en toilet papier.’
Greek: ‘Zijn er documenten te vinden?’
Majoor: ‘Ja, van een Indonesische student. Van een universiteit in Thompson.’

* * *

Enfin, het verhaal is duidelijker dan ooit tevoren: de regering in Kiev, ‘geadviseerd door Amerikaanse ‘adviseurs’ (lees: CIA)’ heeft haar geraffineerde verhalen binnen de kortste keren in elkaar gestoken. Om de ‘vijand’ te belasten met beschuldigingen, om het bergen van bewijslast te bemoeilijken (in het gebied van de separatisten), om ‘lastige partners’ (Maleisië) uit het officiële onderzoek naar de toedracht van de MH17-ramp te weren, om een PR-verhaaltje te spelen naar partner Nederland met een valse aanslag, enzovoort.. De vraag is eigenlijk heel simpel: Wat heeft Kiev te verbergen om de waarheid te onthullen, die de separatisten als schuldigen zouden aanwijzen’…?

x

kiev shelling mh17 place

 

3 gedachten over “De Koenders-aanslag en het Youtube-filmpje..

  1. Rutte en consorten zullen het leed (dwz de harde waarheid) moeten meedragen zolang ze leven. Ik zou echt niet in hun schoenen willen/durven te staan.

    Betreft de zgn. “verijdelde aanslag”, tegen Koenders ik zat in de auto en hoorde het nieuws en meteen dacht ik; Nee, dit kan nooit waar zijn. Zo amateuristisch, bijna te genant voor woorden, puur propaganda vanuit Kiev.

  2. Dát het bijna zoniet altijd de ultra-terroristische regering in Kiev is die met zwarte propaganda de pro-Russische separatisten (en hiermee tevens Vladimir Putin en Rusland) zwart maakt als roet, moge nu toch duidelijk zijn. Via de vermeende onpartijdige media horen we echter dat zowel Rusland als Oekraïne een propaganda-oorlog tegen elkaar voeren. Het is echter het wrede bewind-Poroshenko-Yatsenjuk samen met de SBU die als énigen een valse propaganda-campagne voeren; de media zijn dus ook niet altíjd te vertrouwen. Een goede aanzet tot meer transparantie en openheid van de kant van premier Mark Rutte en de zaak met MH17 is het boek van Joost Niemöller, “MH17 de Doofpotdeal” (Uitgeverij Van Praag Amsterdam 2014.) Zo schrijft Niemöller dat hoogleraar en journalist, Karel van Wolferen die in het verleden voor het NRC schreef en in talkshows om zijn visie over bepaalde gebeurtenissen werd gevraagd, niet níet meer voor de krant schrijft en ook niet meer uitgenodigd wordt om zijn opinie ergens over te geven. Reden: zijn kritiek op de sterke pro-Amerikaanse houding van Europa. Binnen de media heeft verder niemand een éigen mening, zo betoogt hij en voorál rondom MH17. Dit zagen we recent weer eens toen over het nieuws meegedeeld werd dat bovenstaande beelden over het youtube-filmpje aan het Nederlandse publiek vertoond werden mét de oproep om getuigen om zich te melden. En door de regels door, kon je als het ware lezen: “Maar je moet wél getuigen van dátgene wat we hier vrijgegeven hebben (geheim vervoer van BUK-raket op een transport etc.). Een ándere visie (de mogelijkheid van een of meerdere Suhoiks-25-tigers in de buurt van MH17) zoals de Russen zelf meedeelden, wordt eenvoudig niet toegestaan. En dát is nu onze onbevooroordeelde media.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.