Advertentie

Chemtrails, het bewijs!


De onderstaande YouTube bewijst het maar weer eens: chemtrails zijn geen hersenspinsels van complotdenkers.. Chemtrails zijn een fenomeen dat zich niet meer in een complothoekje laat plaatsen. De persoon die dit filmpje op YouTube heeft gepost, verklaart:

“Nice job ‘Tanker Enemy’… I like the enhancements. Btw, I took the video while we were flying over Canada. Thanks for translating the video so more people will understand what’s going on. I’ll post more as I see them”.

(vertaling:)  “Goed werk, Tanker Enemy (dit is de Italiaanse chemtrailsite, lees hieronder). Ik hou van deze bekrachtigingen. Overigens schoot ik deze video, terwijl we boven Canada vlogen. Dank voor het inmiddels vertalen van deze video, zodat meer en meer mensen begrip zullen krijgen van wat zich afspeelt.. Ik zal nog meer van deze postings doen, wanneer ik ze zie”.

Voor de goede orde, mocht je nog niet op de hoogte zijn van het fenomeen ‘chemtrails’, bedenk dan dat chemtrails achter vliegtuigen worden gecreëerd en urenlang blijven hangen en in tegenstelling tot de condenssporen (contrails), die snel oplossen, nadat een vliegtuig is gepasseerd (tussen 20 sec. en 2 minuten).
Deze witte strepen blijven dus echter vele uren hangen en bevatten volgens vele wetenschappelijke rapporten stoffen zoals aluminium, barium en strontium, zogenaamde zware metalen, die voor de mens en dier en ook de natuur in hoge mate schadelijk zijn.

Laten we ons eerst even kijken naar de YouTube:

X
x

Een piloot schiet plaatjes van een vliegtuig op  een hoogte van ca. 26.000 voet (ruim 8.000 meter) vanuit zijn cockpit. De video toont duidelijk aan dat het vliegtuig in kwestie, een militair KC-10-vliegtuig, chemtrails produceert vanuit speciale nozzles onder de vleugels. Deze filmopnamen zijn het onweerlegbare bewijs dat er een chemisch-clandestiene operatie aan de gang is. De piloot die deze opnamen heeft vrijgegeven wil aantonen dat ‘chemtrails’ wel degelijk écht zijn.

Nog één van de vele foto’s die duidelijk laten zien, dat er speciale spray-openingen onder sommige vliegtuigen zijjn aangebracht.

Want de ‘rook’ die je achter het vliegtuig ziet, is niet het dumpen van kerosine, noch een condensatiespoor (een zg. contrail). Het chemische spoor, de chemtrail, toont, zoals jij ook kunt zien, regenboogkleuren. Luister niet naar mensen die beweren dat dit document vals zou zijn, of naar soortgelijke leugens.

De maker van deze zéér belangrijke video schrijft naar de website ‘Tanker Enemy’:

“Het speciale YouTube-account USAFFEKC1O’s is zojuist ge-reset door niet bevoegde personen.. Het is zelfs helemaal gesloten. (Kijk zelf HIER) De laatste keer dat iemand daar iets officieels deed, was maar liefst 1 jaar (!!) geleden. En nu ineens een reset.. Dat bevestigt voor mij opnieuw dat iemand ‘anders’ het tot zijn prooi heeft gemaakt, de toegangscodes heeft ontfutseld (iemand uit militaire kring of een van de voortdurende stalkers) en allemaal nonsens verspreid in elke gekopieerde video; dit komt duidelijk ook uit hoek van de leiding van YouTube.

Ik heb werkelijk nog nooit zoiets gezien, echt! Het gewicht van de door mij verspreidde informatie en het waarheidsgehalte ervan zijn alleen maar toegenomen, door deze daden ‘achter de schermen’..

Laten we dit dóórgeven!”

Wat in het filmpje hierboven uiterst bizar is, is het feit dat het sprayen op een gegeven moment door de piloten van het KC-10-vliegtuig wordt gestopt.. (Kijk hiervoor op 25 seconden van het begin) En of dat niet genoeg is, op een gegeven moment worden de sproeiers weer gewoon aangezet.. (Kijk rond de 50 seconden na het begin).

Wil je meer zien op de Italiaanse site van Tanker Enemy kijk dan HIER. voor de blog en HIER voor filmpjes en HIER voor het archief. (Maar wel allemaal Italiaans als hoofdtaal)

Tot slot tonen we nog een keer hetzelfde filmpje, alleen zijn hier bepaalde aanwijzingen in aangebracht, zodat je duidelijk kunt waarnemen, wat je nu precies voor bijzonders aan het vliegtuig ziet.

417 gedachten over “Chemtrails, het bewijs!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.