Advertentie

Hier de verbannen video van David Icke..!


Afgelopen zondag was David Icke te gast bij de populaire internettalkshow London Real. Op het hoogtepunt keken er zo’n 65.000 mensen naar hem. De video werd daarna op YouTube, in korte tijd, honderdduizenden keren bekeken. En… vervolgens offline gehaald door YouTube. London Real was met dit interview opeens de op één na meest bekeken talkshow op het videoplatform. Brian Rose, eigenaar van London Real, probeerde de beelden keer op keer, vergeefs op YouTube of Vimeo te zetten.

Wat maakte deze uitzending/dit interview dan zo omstreden? David Icke claimt en toont aan, dat ‘er een link is tussen 5G en de coronacrisis’. “Als 5G er komt dan is ons leven zoals wij dat kennen voorbij,” zei hij. David Icke zegt verder dat het aankomende vaccin tegen Corona, ‘microchips’ zal bevatten waarmee mensen gecontroleerd kunnen worden. Aldus een bericht van BBC. YouTube zegt deze video te hebben verwijderd, omdat de inhoud in strijd is met de informatie, die verstrekt wordt door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en andere gezondheidsautoriteiten.

Brian Rose zegt het uitermate vreemd te vinden dat YouTube de video heeft weggehaald. Hij werkt al bijna 10 jaar samen met de filmpjessite, maar ‘zoiets is nog nooit gebeurd’. Hij vindt dat YouTube inbreuk maakt op de vrijheid van meningsuiting, omdat zijn gasten bepaalde dingen kennelijk niet mogen zeggen, op straffe van censuur. Rose is vastbesloten deze censuur aan te pakken. “Ik ga niet vanaf de zijlijn toekijken.”  Hij roept iedereen op zich aan te sluiten bij het verzet. Kijk naar zijn verhaal over deze gebeurtenis.

David Icke legt in een paar minuten uit,
wat er nu precies gebeurd is,
met betrekking
tot de verbannen video, op o.a. YouTube.
(nb. Kijk de verbannen video, hieronder!)

x

Hier de verbannen video van David Icke..!

2020 WantToKnow.nl/be

x

Volledig verbannen door de MAM, de mainstream ‘alternatieve media’ zoals YouTube; deze video-opname van het interview van David Icke. Hij sprak afgelopen zondag met Brian Rose van London Real, over het thema ‘Event 201 en de samenzwering rondom het Coronavirus’. En voor het eerst in het bestaan van het internet-videokanaal ‘London Real’ (HIER), doet YouTube het/een interview in de ban.. Omdat -naar hun zeggen- het verhaal o.a. gaat over het samenzweringsverhaal, dat er een verband is tussen het uitbreken van deze pandemie en het uit te rollen 5G-mobiele netwerk. YouTube dat zich overigens steeds méér blootgeeft als verlengstuk van de elite, de krachten achter de schermen.Zoals Facebook een verlengstuk is van de freaky geheime overheidsdienst DARPA, is YouTube een verlengstuk van het Google-gedrocht.

De elite bestiert deze ‘publieksdiensten’ en staan toe, dat ‘het gepeupel’ zich bezig houdt met brood en spelen, maar dat ze tegelijkertijd NOOIT achter de essentie van dit grote globale schaakspel tussen zwart en wit mag komen. Achter die geheimen waarmee het volk, de wereldbevolking dus, tot op de kern van hun bestaan gemanipuleerd wordt.. Maar JUIST door zich bloot te geven op deze wijze, door informatie zó publiekelijk te bannen, komen we te weten, WAT er niet geweten mag worden. Wat kennelijk de waarheid is, die niet gekend mag worden..!!

Met een kleine technische ingreep, hebben we -met veel dank aan BIT CHUTE, deze video hier kunnen plaatsen..! Dus kijk en besef dat je na deze 1,5 uur kijken, VOLLEDIG ANDERS zult kijken naar ‘het corona-virus’.. De manipulaties die weinigen achter deze pandemie vermoeden, zijn wel gedelijk aanwezig; op massale schaal. En dus ook hier, bij het proberen te onderdrukken van deze essentiële info, dit interview met David Icke.

Hierbij plaatsen we de ruwe vertaling van het transcript, met puntsgewijze tijdsnotities in bruin.

Interview:

– David Icke heeft zijn informatie uit gesprekken met artsen en deskundigen.

– Op de vraag, bestaat Covid-19, is er een virus? ‘There is no COVID-19’, nee, er is geen virus, er is geen pandemie.

– Zo is het gegaan: er werden een paar mensen ziek, door wat voor oorzaak dan ook. In China. Van een paar, heel weinig, namen de Chinese autoriteiten genetisch materiaal af, afkomstig van de vloeistof in de longen. Wat ze vonden was geen geïsoleerd virus. Wij zouden het ‘genetisch materiaal’ noemen. Genetisch materiaal toont de eigenschappen van de immuunrespons tegen ziekten die een persoon ooit gehad heeft, tot en met kanker.(6:20) De Chinezen besloten wat ze gevonden hadden aan te duiden als de oorzaak van de ziekte die mensen op dat moment hadden en noemden het een VIRUS. Ze isoleerden het deel dat ze ‘virus’ noemden en dát is wat nu gevonden wordt in de lichamen van de meeste zieken.

Dus: de Chinezen diagnosticeerden mensen, vóórdat er sprake was van wat voor test dan ook, op grond van symptomen. (7:03) Deze symptomen kregen de naam ‘covid-19’-symptomen. Het zijn griepachtige symptomen, nu dus gedefinieerd als symptomen van covid-19, terwijl ze van een hele brede range van ziekten kunnen komen. Dus als je hoestte, was dat nu ineens ‘covid-10’, snotneus, etc, ah, covid-19!

7:50 Ze ontwikkelden een test en gingen mensen die positief testten vertellen dat ze ‘covid-19′ hadden opgelopen. De test heet de RTPCR test (7:45), deze test dus niet op ‘covid-19’ maar op het aanwezig zijn van genetisch materiaal dat van heel veel verschillende condities afkomstig kan zijn. Als je daar positief op getest wordt, heb je dus niet ‘covid-19’, maar je telt wel mee als covid-19-patiënt.

8:50 De RTPCR-test: is ontworpen door [Gary Mullis] (vierkanten haken betekent ‘klinkt als’), een Amerikaans biochemicus in 1984. De test is gebruikt voor van alles, ook voor het diagnosticeren van longkanker. (9:35) De uitvinder van de test maakte meteen duidelijk: deze test is niet geschikt voor het testen van infecties. En toch is dát de test die nu gebruikt wordt om te bepalen of je besmet bent met covid-19… !!! (10:00)

Samenvattend tot 12:09 (als je de redenering wilt volgen: van 10:00 tot 12:09): dit houdt in dat bijna iedereen positief uit de test zal komen: “geïnfecteerd door covid-19” . De test ‘vermenigvuldigt’ namelijk al die eigenschappen van het oorspronkelijke genetische materiaal, dat massa’s mensen sowieso bij zich dragen’. Alleen heet het nu allemaal ‘covid-19’. (13:07)

13:15 In 1819 ontwikkelde Robert Koch, bacterioloog, arts, de Koch-postulaten (zie screenshot) waarin Koch aangeeft wanneer je mag zeggen dat een ziekteverwekker een bepaalde ziekte verwekt. Deze test voldoet aan geen van deze vier postulaten (voorwaarden dus waaraan een ziekteverwekker moet voldoen om als ziekteverwekker geïdentificeerd te mogen worden).

15:15 Wat gebeurt er als een lichaamscel vergiftigd raakt: die cel gaat materiaal uitstoten, dat ‘exosomen’ wordt genoemd. (wikipedia: ‘exosomen zijn in staat verschillende types RNA-moleculen te beschadigen’, L). Deze exosomen komen van nature voor in wat door het immuunsysteem geproduceerd en uitgestoten wordt bij vergiftiging van lichaamscellen. En alléén bij vergiftiging van die cellen. Lichaamscellen kunnen door meerdere oorzaken vergiftigd raken: door gifstoffen, door stress en door angst (!!), door ziekte, door infecties, maar ook door elektro-magnetische velden… (16:37) heel relevant in verband met 5-G.

De exosomen waarschuwen andere cellen dat er iets mis is. Je krijgt dus exosomen zodra er iets mis is. Kaufmann begon te kijken naar hoe die exosomen er uitzagen onder de microscoop en vergeleek die met wat geclaimd werd dat covid-19 genoemd werd. Die twee waren precies hetzelfde. (rond 18:00) De genetische make-up van exosomen veroorzaakt door – onder andere – elektromagnetische velden zien er exact hetzelfde uit als de exosomen die kenmerkend genoemd worden voor covid-19.
Ze hebben dus een gezonde respons van het immuunsysteem op vergiftiging van cellen gebruikt om te kunnen zeggen dat mensen ‘besmet zijn met covid-19’… Dus iedereen die een gezonde immuunrespons heeft, wordt, als getest, een covid19-besmette! Dat maakt het mogelijk dit een PANDEMIE te gaan noemen. ‘Iedereen heeft het.’

Denk even mee: (20:00) In het westen wordt nu iedereen met griepachtige verschijnselen gediagnosticeerd als covid-19-besmet, ALLEEN MAAR OP GROND VAN SYMPTOMEN. Iedereen moet denken dat je er dood aan kunt gaan, maar daarvoor zijn er niet genoeg doden… Omdat mensen als ze naar het ziekenhuis gaan daar getest worden op covid-19 en bijna iedereen het genetische materiaal heeft, krijgt iedereen een covid-19 besmetting aangehangen. Als zo iemand doodgaat, ‘komt dat dus door covid-19’. ‘Ook al zijn ze van de trap gevallen.’

De formulering is: die en die “is doodgegaan nadat hij/zij positief getest was voor covid-10”. (24:51) Let op, ‘de media zeggen niet “is dood aan covid-19”, maar is dood gegaan “nadat hijzij positief getest is voor covid-19” ‘. In Italië was het percentage van mensen die ‘stierven na positief getest op covid-19’ en tegelijkertijd minstens een ernstige ziekte hadden 99%. Nou is het niet zo dat al die artsen en verplegers staan te liegen, het is de hiërarchie in ziekenhuizen die bepaalt ‘hoe het zit’. (27:12) . Het aantal sterfgevallen is dan ook nog steeds nergens hoger dan die in voorgaande jaren.

Wat gebeurt er als je de testmethode zou veranderen? Dan blijft er niets van over. Maar dan iets anders: iets om werkelijk ‘van te kotsen’ (sickening beyond belief): (31:37) ‘ze’ willen zoveel mogelijk doden’. Oude mensen worden als ze in het ziekenhuis komen, getest op het genetische materiaal dat ze waarschijnlijk hebben, NIET DUS op covid-19. Dan proberen ze mensen een papier te laten tekenen waarop ze aangeven niet gereanimeerd te willen worden. Dit wordt aan hen voorgesteld omdat dat beleid is voorgeschreven door de regering. Afgezien daarvan is er ook sprake van triage. Maar terug, een vrouw van 83 die voor een orthopedisch iets in het ziekenhuis lag, kreeg zo’n formulier te tekenen. Ze weigerde, maar velen zullen zoiets tekenen. Hun wordt verteld dat anderen daardoor kunnen blijven leven…

Zo worden de cijfers gemanipuleerd: door hoe ze testen, door hoe ze de diagnose vaststellen en door hoe ze tellen. En met die aantallen kunnen ze dan de lockdown verlengen. Zo lang als ze willen. Totdat ze alles hebben gedaan wat ze wilden tijdens de lockdown periode. Zoals nu in China, het zijn de autoriteiten die de controle hebben over de cijfers…

37:00 ‘ze kregen niet genoeg doden van het ‘virus’ om te rechtvaardigen dat het zo verschrikkelijk dodelijk was. Deze RTPCR-test kan niet testen hoeVEEL van het genetisch materiaal iemand heeft, van het ‘virus’, en je hebt er heel veel van nodig om er ziek van te worden. Dus wat moet je doen om een lockdown voor elkaar te krijgen: je hebt niet genoeg doden, je test test geen hoeveelheden ‘virus’, dus galmt het nu overal van de TOEKOMSTIGE golven die terug gaan komen.

Zo komt Professor Neil [Ferguson] aan Boris Johnson vertellen dat er tussen de 250.000 en 500.000 dood kunnen gaan in Brittain… Dus houdt Johnson zijn mond…. anders krijgt hij later de schuld… Over de hele wereld doen ze er steeds een stapje bovenop. Toen de lockdown ingesteld was, zei Ferguson, ‘oh nee, het is minder, het zijn er 20.000’. Bovendien krijgt hij geld van de Bill & Melinda Gates Foundation. (43:00)

44:00 Nou het 5-G. De helft van de mensheid zit onder huisarrest. Brian – de interviewer – vraagt: hoe zit dat met Trump en Dr.Fauci? David Icke legt uit: deze ‘cult’ kun je je voorstellen als een piramide: de top is op de hoogte van de bedoelingen, maar hoe lager je komt hoe minder mensen echt op de hoogte zijn van wat er eigenlijk speelt. Door echte kennis te compartimentaliseren, in kleine stukjes op te delen, weet iedereen maar een beetje van het geheel. Ze weten dus niets van het grote verhaal waaraan ze deelnemen. En aan meewerken…
De arts krijgt te horen:

 1. dit zijn de symptomen, als je die ziet, diagnosticeer je die als covid-19
 2. als iemand het ziekenhuis in komt, test je ze eerst
 3. als iemand doodgaat, noem je de doodsoorzaak ‘covid-19’

Zo simpel is het, maar een klein aantal verplegers en artsen durven te zeggen, ‘dit is klinkklare onzin’. Zij zijn het ook die vertellen dat ze mensen horen te vragen of ze willen tekenen voor niet reanimeren. Dit soort dingen gebeuren altijd zo: de meerderheid volgt opdrachten uit. Dat maakt fascisme mogelijk.
Wie is de op een na grootste geldverstrekker van de WHO, na de VS zelf? Bill Gates.
En Tedros, uit Ethiopië, die daar drie keer cholera epidemieën heeft ontkend, staat aan het hoofd van de WHO. Overigens gecreëerd door de Rockefellers.. Het gaat puur en alleen om het volgen van het protocol van de WHO. Dus, omdat China een lockdown organiseerde en het daar daarna ging zoals ze vertelden dat het ging, doet de hele wereld dat nu na. The world is “ruled by psychopaths and run by idiots”. Over Johnson: hij is niet degene die bepaalt wat er moet gebeuren, dat zijn zijn adviseurs. En aan hen wordt ‘wereldomspannend hetzelfde protocol opgedragen’ door de experts, die van de WHO dus. Trump probeert hier tegen in te gaan.

Wat voor EXTRA belasting gaat het 5G-netwerk opleveren?

Nou over 5-G. Maar dit gold ook al voor 4- en voor 3-G… Het menselijk lichaam is een elektromagnetisch veld. De hersenen communiceren met de rest van het lichaam via dat elektromagnetische veld. Al die communicatie verloopt elektrisch. (52:00). Als dat veld in balans is, voelen we ons op ons gemak. Als dat niet zo is, voelen we ons niet lekker. Sinds wifi worden we gebombardeerd door elektrische beïnvloeding van dat veld. Tijdens de aanloop van dit covid-19 werd op veel plekken 5-dingen aangelegd en uitgeprobeerd. De straling daarvan is vele honderden malen heftiger dan we ooit gehad hebben.

Er is een boek: The Invisile Rainbow., door Arthur [Firstenburg]. Hij heeft bestudeerd wat er op dit gebied speelde voorafgaand aan grote pandemieën. Waarbij hij terug gaat tot de ‘Spaanse griep’ van 1918. Deze ‘griep’ had helemaal niets met Spanje te maken, het was afkomstig van militaire bases. Elke ‘pandemie’ die er geweest is, werd voorafgegaan door iets nieuws op technologisch gebied, iets dat grote invloed had op het elektromagnetische veld van de Aarde en dus van het welzijn en de gezondheid van de mensheid. Dat zei Firstenburg in 2018.

In 2019 werd 5-G op veel plekken uitgeprobeerd. Terwijl het niet getest was. Dat hebben ze toegegeven, dat het niet getest was. Het werd aan Telecom gevraagd in het Congres: hoeveel geld hebben jullie besteed aan testen? Zero, niets niemendal, was het antwoord. De reden was natuurlijk, als ze het wel getest hadden, dan was 5-G nooit goedgekeurd. Telecom, de telecom-industrie is het eigendom van diezelfde ‘cult’, die van de top van de piramide. Dat geldt ook voor de satellieten. Deze stralen 5-G uit naar elke vierkanten centimeter op Aarde.

Dit is absoluut essentieel voor het bereiken van absolute en totale controle van de hele wereldbevolking en voor het werken van Artificial Intelligence. In de piramide van de Telecom-industrie zijn er heel veel mensen die er absoluut geen idee van hebben dat wat ze aan het doen zijn schadelijk is. Maar richting de top van die piramide, weten ze dat heel goed. Ze kunnen er de wereldbevolking psychologisch mee manipuleren: mind control. En wat doet 5-G, nóg veel meer dan 4-G al deed, HET VERGIFTIGT DE LICHAAMSCELLEN. Door het beïnvloeden van het elektromagnetische veld. De cellen raken vergiftigd, laten exosomen los – daar zorgt de natuurlijke afweer van het lichaam voor – en dan worden ze getest voor covid-19…

Wat was de eerste Chinese stad die 5-G uitrolde? Vlak voordat dit ‘virus’ uitbrak? Wuhan. En, weet, tijdens deze lockdown zijn ze op heel veel plekken op Aarde bezig met het in ijltempo bouwen van 5-G masten. Het wordt voortgezet, ‘omdat het gerangschikt is onder de categorie ‘vitaal werk’ ‘. En mensen kunnen niet protesteren, want zitten onder huisarrest… Elon Musk noem ik een super-psychopaat, omdat hij weet wat de gevolgen van dit alles zijn. Hij lanceert week na week steeds meer satellieten, laag in de dampkring. Hij wil er 40.000 lanceren.

Astronomen protesteren al een tijd, die kunnen de nachtelijke hemel niet meer bestuderen. De satellieten stralen 5-G naar de Aarde. Bovendien heeft Musk de toestemming gekregen – van de ‘cult’, die hebben hem ‘gekocht’ – om meer dan een miljoen antennes te bouwen in de VS. Die antennes maken dan verbinding met die satellieten. Die twee samen creëren het ‘smart grid’; dat is een virtuele sub-realiteit die nodig is om het menselijke brein aan te sluiten op AI. In het jaar 2030 moet dat klaar zijn. Daar was – en is – de lockdown voor nodig.

https://www.facebook.c/…/jessie.jo…/videos/2895268227259417/
Verder met de samenvatting, nu iets beknopter, hoop ik (is niet gelukt)

1:02 5-G is een hele reeks frequenties, niet maar één. Op mijn site staat een video van een arts in NewYork, die zo onthutst was dat hij een video gemaakt heeft, waarop hij zegt, ‘wat ons verteld werd, is dat we mensen moesten genezen die een infectieziekte zouden hebben. Maar dat is niet het geval. Wat we aantreffen is mensen van wie de longen er uitzien als of ze zonder enige gewenning boven op de Everest gedumpt zijn en nauwelijks zuurstof in hun bloed, in hun longen, hebben. Ze gaan langzaam dood aan gebrek aan zuurstof. Dit is geen infectieziekte. Ik heb nog nooit zoiets gezien.’

1:05 Dit is toegegeven door Telecom: Het 5-G ding, waarvan de straling tot 60GHz kan gaan, blokkeert de capaciteit van het lichaam om zuurstof op te nemen. Als dit iemand treft, valt zo iemand om, op straat. Dood. Ze zijn massale mortuaria aan het bouwen, plekken om doden op te slaan. En als de bevolking het blijft pikken, gaan ze zeggen, kijk dit komt allemaal door covid-19, we moeten nog veel langer doorgaan met de lockdown… Ik zeg niet dat dit gaat gebeuren, maar het kan gebeuren.

Als er steeds meer mensen doodvallen door 5-G en mensen blijven geloven dat het door covid-19 komt, dan laten ze zich wellicht nóg langer opsluiten. Met 5-G op 60 GHz kan je de zuurstof uit een heel bejaardentehuis weghalen en ‘iedereen is dood aan covid-19, dus om al die arme ouderen te beschermen moeten we echt nog langer thuisblijven…’. Ze stoppen nu ook 5-G in scholen en in ziekenhuizen, terwijl de bevolking braaf thuis zit.

1:12 Mensen die zijn gaan onderzoeken hoe het ging in al die ‘overvolle ziekenhuizen’ treffen ziekenhuizen aan die half leeg zijn. Er worden lang niet genoeg mensen ziek en er gaan lang niet genoeg mensen dood. Wat betekent dat: gaan de regeringen de lockdown opheffen, of juist langer maken… Iemand die verslag deed van halflege ziekenhuizen, hebben ze opgepakt en vastgezet.

Er is een regerings-dienst die heeft laten weten aan alle radio- en televisiestations dat ze ernstig in de fout gaan als ze toelaten dat er gepraat wordt over een verband tussen 5-G en Covid-19. Laten we de namen van deze mensen onthouden, om daar mogelijk later mee af te rekenen. Regeringsfunctionarissen – Off.com, de Communication Office, met mevrouw Doors en die man, Hancock – hebben tegen Silicon Valley gezegd dat ze de mensen op hun platforms die verband leggen tussen 5-G en covid-19 van hun platforms moeten gooien.
De enig denkbare reden waarom het bespreken van een mogelijke verbinding tussen die twee verboden zou moeten worden, is dat die verbinding er is. Op de BBC zal je dat niet aantreffen. De BBC functioneert als een onderdeel van de regering, een staatsomroep. Journalisten zijn geen journalisten, maar ambtenaren.

1:18:30
B: In Belfast, Liverpool en Birmingham zijn 5-G-torens in brand gestoken. Wat vind je daarvan, van die actie?
D: Geweld is wat mijn betreft nooit een optie. Maar als deze roll-out doorgaat, dan is dat wel het einde van de mensheid. Het is zo duidelijk dat hier sprake is van afgesproken werk: 5-G uitrollen terwijl mensen thuis moeten blijven en er niet geprotesteerd kan worden… Elon Musk moet de cel in. Net als Bill Gates.

De nieuwste RFID-chips hebben de grootte en dikte van minder dan een mensenhaar. Hier gefotografeerd tegen het profiel van een vingertop profiel.

Dit alles moet leiden tot het vaccin. Daar zit dan ongetwijfeld genetisch materiaal in, materiaal dat reacties van het lichaam oproept dat lijkt op wat nu het virus zogenaamd oproept… Maar er zit ongetwijfeld ook nanotechnologie in, microchips in nano-formaat, die ook geïnjecteerd zullen worden. Elon Musk heeft ondertussen al toestemming gekregen voor het plaatsen van een miljoen ‘antennes’ die ervoor moeten gaan zorgen dat er een verbinding ontstaat tussen die satellieten, de masten en die nanochips – of nanobots, nanodust, ‘smart dust’ – dat via die vaccins in het menselijk lichaam terecht zal zijn gekomen. Hierdoor gaat het menselijk lichaam zelf functioneren als een wifi-veld. In feite wordt de mens dan een computer terminal.

1:25:00 Dit werd mij verteld door een CIA-wetenschapper uit Silicone Valley. Eind negentiger jaren, nodigde hij mij uit. Hij was bij de CIA gaan werken om zijn land te dienen. Maar hij was er achter gekomen dat het complot waar ik het al dertig jaar over heb, inderdaad aan het plaatsvinden was. Hij wilde dat niet, zei dat en vertrok. Daarna gebeurde er dingen waardoor hij wist dat er iets raars gebeurd was: er mist tijd, hij was een stuk van de tijd kwijt. Hij was het huis uit gegaan en het volgende dat hij wist was dat hij bij kennis kwam op medisch uitziend bed; hij voelde iets vreemds bij zijn borst.

Hij had zijn hemd open gedaan en gekeken en deed dat nu ook om het aan mij te laten zien. (1:26:58). Er zat een doorkijk plastic shampoo-achtig-zakje met een oranje-gouden vloeistof er in, in zijn borst. Hij zei – ik had hem al eerder gevraagd, waarom werk je nog steeds voor ze – wijzend op het ding: hier om. Omdat ik ‘gepatched’ ben, ‘opgelapt’. Wat ze met hem gedaan hadden in die tijd die hij kwijt was – ze hadden dit met vele andere wetenschappers ook gedaan, dat was in 1997 – zei hij, dat ze zijn lichaam verslaafd hadden gemaakt aan de vloeistof die in dat zakje zat; zó verslaafd dat zijn lichaam dat nodig had om te overleven. Bovendien moest dat zakje elke 72 uur vervangen worden.

Doe je dat niet, dan begint er meteen een heel onaangenaam stervensproces plaats te vinden. Dat wist hij doordat hij dat één keer had laten gebeuren, omdat hij wilde weten of ze hem geen onzin zaten te vertellen. Als hij niet doet wat ze van hem willen, krijgt het geen nieuwe ‘patch’, lapje dus. Hij zei, ‘ik vertel hun een paar dingen niet, die ze wel van me willen weten. En ik laat hun dat weten ook, want ik weet dat ze, als ze denken dat ze alles van me weten, me niet meer zullen ‘oplappen’. Ik weet dit omdat ze dat met anderen gedaan hebben.’ 1:28:58.

Hij legde het uit: ze injecteren mensen met minuscule micro chips tegelijkertijd met de vaccinatie-programma’s. Dat was dus al zo eind jaren negentig. Nu willen Bill Gates en Gavi (de organisatie achter Bill Gates) de hele wereldbevolking vaccineren en een wat ze noemen ‘quantum tatoeage’ aanbrengen op iedereen die gevaccineerd is. Daaruit is af te lezen of je wel of niet gevaccineerd bent.

Dat moet hiertoe leiden: als het covid-19 zo’n beetje uitgewerkt zal zijn en de lockdown stopt, kan, omdat het al een keer geaccepteerd is, zo’n lockdown meteen weer ingesteld worden bij een volgende gefingeerde noodzaak daartoe. Dan zullen ze zeggen – trouwens er zijn zeven vaccins in aantocht voor covid-19, die stuk voor stuk gefinancierd worden door Bill Gates , dezelfde Bill Gates als degene die bij Event 201 betrokken was; dat was een simulatie, een soort oefening, voor het omgaan met een pandemie, veroorzaakt door een corona virus. Een scenario dat nu exact gevolgd wordt overigens. Dit vond plaats een aantal weken voordat corona uitbrak… Hierbij was ook het World Economic Forum aanwezig.

Dit was de tweede bijeenkomst, op een eerdere in 2018 was ook de John Hopkins Universiteit aanwezig – die leveren nu de aantallen besmettingen etc over de hele wereld (!) – en ook Johnson en Johnson, die nu het vaccin aan het maken zijn. (1:32:30) – “wil je geen lockdown meer, dan is vaccinatie van de gehele bevolking noodzakelijk “. Doe je dat niet, dan raak je je rechten kwijt, want dan breng je anderen in gevaar. Dus, óf je laat je vaccineren, óf je mag niet vliegen, geen contact hebben met anderen… maar dit is de echte reden:
Gates en Gavi kunnen dan met hun quantum tatoeage iedereen tegenhouden die niet gevaccineerd is. Silicon Valley mensen, zoals ook Google, leveren al een tijd software aan regeringen waarmee die regeringen mensen kunnen volgen, bijvoorbeeld als ze met meerderen bij elkaar komen tijdens een lockdown.

‘In de VS is dat al gebeurd zelfs’, zegt Brian, ‘ik dacht dat dat illegaal was’, waarop David zegt; ‘als je eenmaal die lockdown geregeld hebt en die is geaccepteerd, dan is er geen sprake meer van ‘illegaal’. Het zijn niet zozeer de regeringsleiders zelf die dit doen, maar de ‘black suits’ die daar achter zitten. Elk protest kan hiermee gesmoord worden: ze kunnen elke bijeenkomst van meer dan een bepaald aantal mensen meteen opsporen en dus verhinderen. (1:36:22) Kijk maar wat er in China gebeurt. Daar is de tirannie openlijk zichtbaar voor iedereen. Hier in het westen wordt het doorgedrukt op grond van het argument, ‘oh, nee hoor, dit is geen tirannie, dit is nodig om de zwakkeren onder ons te beschermen’. Dat is dus nu gefikst, dankzij covid-19. In China barst ‘t van de gezichts-herken-camera’s. Je wordt 24/7 gevolgd en je krijgt social credits… of niet, in dat geval mag je niet meer reizen bijvoorbeeld.
Dus TOTALE CONTROLE.

Covid-19 moet dat hier heel snel ook voor elkaar gaan krijgen: ‘suspending democracy’ het ’tijdelijk’ buiten werking stellen van de democratische rechten van het individu. Alles om een macht te creëren die de hele wereld onder controle heeft: ‘het globaliseren van de macht’. Dit is niet in enkele tientallen jaren bedacht… Vraag je eens af, hoe kon Aldous Huxley in 1932 zo exact beschrijven hoe de wereld er nu voor staat? En George Orwell in 1948, met zijn boek 1984? Hoe wist Dr.Richard [Gay] dat internet er aan zat te komen in 1969, waar haalde hij vandaan “we gaan meisjes en jongens hetzelfde maken”.

Dit verkondigde hij in 1969. Alles is van tevoren bedacht, alles is ‘by design’. Hij vertelde, ook in 1969, over massa-immigratie naar Europa. Het antwoord: er is een al heel lang geplande agenda om de hele wereldbevolking totaal onder de duim te kriigen door middel van AI. Stap voor stap, ik noem dat de ’totalitaire tiptoe’, het totalitaire stapje-voor-stapje. Het lijken stapjes die niets met elkaar te maken hebben, terugkijkend zie je het verband. Dit komt trouwens allemaal via Planned Parenthood, dus eugenetica, bij de Rockefellers vandaan. De vader van Bill Gates was hoofd van Planned Parenthood en sympathisant van eugenetica.

Mijn boeken zijn zo voorspellend geworden omdat ik op de hoogte raakte van de plannen. En plannen gaan door als ze niet gestopt worden. Gevaar en kans. Danger and Opportunity. Daar zitten we nu. Als iedereen nu rustig op zijn gat blijft zitten en de boel rustig accepteert… Kijk jij straks rustig je kinderen en je kleinkinderen in de ogen als je nu niet ingrijpt?! (1:44:11)

We zitten op een ‘pivital point’, een ‘scharnierpunt’, een kritiek punt van de geschiedenis, een punt waarop alles fout kan gaan als we niet draaien. De mensheid zal nooit meer zijn wat hij was als we nu niet van onze kont af komen. Hoe lang laten we dit nog doorgaan. Het volgende dat ze gaan aanpakken is alles wat we eten. Hoe maak je mensen nóg afhankelijker dan als de staat al het voedsel controleert? Al het voedsel moet straks uit het lab komen, synthetische voedsel dus. Al die aanvallen op voedsel, op vlees nu bijvoorbeeld, dat is zo’n stapje. Welke industrie wordt er nu over de hele wereld kapot gemaakt? Restaurants, die zullen moeten verdwijnen. Je controleert mensen door hun voedsel te controleren. Met AI denken we straks niet eens onze eigen gedachten meer, als AI verbonden is met ons brein.

Brian: dankzij de nanotechnologie in de vaccins…
Dit wordt gewoon al aangekondigd, ‘in 2030 zullen de hersenen van mensen verbonden zijn met AI’, letterlijk. Elon Musk zei een paar jaar geleden, “AI kan het einde betekenen van de mensheid”. En wat deed hij toen? Hij begon met Neurolink, een bedrijf dat hersenen aan computers koppelt. En de satellieten dus, maar ook de Tesla auto. Waarom moeten de diesel en benzine auto’s er uit? Waarom moeten we naar zelfrijdende auto’s? In je huidige auto rij jij naar waar jij naartoe wilt. In een zelfrijdende auto… kom je nooit verder dan tot waar die auto je brengt. En dat is in handen van de controlerende macht.

Zo kom je nooit meer waar de controle niet wil dat je terecht komt. Daarom bouwen ze hier in de UK ‘slimme wegen’. Uber, ook een Silicone Valley bedrijf, verliest waanzinnig veel geld, maar dat geeft niet, want ze zitten dik in de ontwikkeling van de ‘slimme auto’, taxi’s zonder chauffeurs. Daarom zijn ze nu al over de hele wereld de bestaande taxi-branches aan het vernietigen. Daardoor slepen ze – stap voor stap – het monopolie in de wacht over de taxi-diensten. Ondertussen gebruiken ze de belachelijke klimaat-smoes van CO2 om de diesel en benzine-auto’s weg te krijgen. Zo krijg je een Hunger Game Society, 1% macht over 99% totaal afhankelijke gemaakten. Dit kan niet gerealiseerd worden met mensen die een onafhankelijk inkomen hebben.

Dus al die onafhankelijke mensen die hun eigen inkomen bij elkaar scharrelen en die nu niet mogen werken, worden eerst afhankelijk gemaakt… van de staat. Overal, bieden regering ruimhartig compensatie aan aan de onafhankelijke beroepen… Straks gaan ze aankondigen dat het economische systeem niet meer op dezelfde manier kan blijven functioneren en dat ze ‘omdat ze zóveel geven om ál die arme arme mensen’ een nieuw systeem gaan beginnen. Met een digitale munt… waardoor ze tot op de cent zullen weten waar je je geld aan uitgeeft. En ook wanneer je dat doet.

Ze zijn er al mee bezig, ‘van cash geld kan je besmet raken’… De pinmachine-beheerders hebben al aangekondigd: aan het eind van de zomer is het uit met cash geld. De volgende stap is, van de credit card naar je telefoon… en dan van de telefoon naar in je lichaam, met behulp van de micro chip. Als het zover is, kan een winkel je weigeren, ‘sorry, we nemen je geld niet meer aan’… Waar kan je dan nog naar toe om te kopen wat je nodig hebt? Alle dissidenten van dit systeem, waarvan ik er tot mijn laatste adem een zal zijn…

Fascisme of communisme, die twee komen op hetzelfde neer, maar bereiken hun doelen op verschillende manieren… Wat er nu komt is Technocratie, die is wereldomvattend. Aan het hoofd staan bureaucraten, geen politici, die zijn er straks niet meer. Bureaucraten, technologen, technocraten, Silicone Valley en Israël niet te vergeten, dat is de 2e Silicone Valley. Die runnen de boel nu al, geen enkele politicus heeft ook maar een idee van wat aan het doen zijn. De Gates runnen de vaccin operatie en de Wereld Gezondheids Organisatie.

Elon Musk

Wiens opa runde de technocratische partij in Canada in de jaren veertig? …. ElonMusk. Wat hij doet is niet random, het is allemaal gepland. Een wereld de runt op technocratie en totale censuur. Melany Doors cum suis, eerder genoemd, bannen nu alle berichten over de bindingen tussen 5-G en covid-19 uit…
“Papa, wat deed jij toen alles veranderde, waardoor we nu alles moeten doen wat de staat ons oplegt?” Vader uit de bevolking: ‘ik zat gewoon thuis, dat moest’. Vader is journalist, ‘ik vertelde gewoon aan het publiek wat ik ze móest vertellen, dat waren leugens’. Vader is politieagent, wetshandhaver, ‘ik was de regels aan het handhaven, lieve schat’. De goeden niet te na gesproken, maar er waren idiote handhavers die zwarte inkt in een lievelingsmeertje hebben gegooid om mensen te verhinderen daar naar toe te komen.

Bij 2:04 Wat gaan we doen? Als jij op je kont blijft zitten… Er is iets meer te verliezen. Er is ook nergens meer naartoe te vluchten. Wat doe je als je nergens meer naar toe kan en ze komen op je af? Dat is het moment om op te staan: ‘dit stopt hier nu’. Wat ik doe, ik ga de deur uit als ik dat wil. Ik hou wel afstand. Ik rijd naar een plek in de natuur, en spendeer wat tijd. Ik kom niemand tegen. En ga weer naar huis. Dat mág niet, dat mag maar één keer per dag…!?! Leg dat maar eens aan mij uit. Dit gaat niet over gezondheid, dit gaat over controle.

2:08:55 David, “I think I know a way out of this”
Brian, “What is the way, David, what’s the way out of this?”
We zijn hierin terecht gekomen omdat we deden wat ons verteld werd, door ons erbij neer te leggen. Ons neer te leggen bij hun ‘macht over ons’. Maar is die er echt? 6.600.000.000 mensen buigen voor de macht van kleine groep? De macht van een hele kleine groep, over een immens grote groep?
Brian: ‘hoe is het voor je om het werk dat je dertig jaar lang gedaan hebt, zich nu in drie weken te zien afpelen?’
David: ‘Ik laat mezelf niet gefrustreerd raken, ik ga door. Ik zie altijd nog ergens schoonheid.

Ik zie dit als een wonderschone kans. Er zullen velen zijn die zich deze weken realiseren dat ze niet meer door kunnen gaan met het negeren van wat ze nu meemaken. In de komende weken gaan we zien wat de gevolgen zijn van de massa-realisatie die nu plaatsvindt. Dat móet gevolgen hebben. Het kan een keerpunt worden. Een keerpunt, als de mensheid op de knieën gedwongen is.

B: De laatste minuten gaan gepubliceerd worden op massa-televisie.
D: De macht van deze ‘cult’ ligt in het aanvaarden door de bevolking van de illusie van hun macht. Maar net zoals bij de Wizard of Oz, is het een illusie. We moeten het gordijn wegschuiven. De ‘cult’ heeft zich laten zien, ze zijn de kamer in gekomen en de deur is achter hen dichtgevallen. We zitten nu in een ander spel. Ik heb ze gezien, dertig jaar lang, en ben niet bang voor ze. Waarom? Omdat ik krachtiger ben dan zij. En zij weten dat. Ik ben hier niet naar toe gekomen om te falen.

B: Wat maakt jou krachtiger dan zij zijn?
D: Doordat mijn bewustzijn tot een hoger niveau reikt dan dat van hen, en dat heeft iedereen die hiernaar kijkt, daar hoeft iedereen alleen maar voor open te staan. Dat is ieders ware zelf. De mensen van die ‘cult’ zijn ernstig beperkt, in hun waarneming, in hun capaciteit iets te laten plaats hebben. De enige manier waarop zij de mensheid onder controle kunnen brengen, is door de mensheid in een kleiner doosje te stoppen dan dat waar zij zelf in zitten. Dat is wat ze nu gedaan hebben. Maar als de mensheid daar uitstapt en zich de staat van oneindig bewustzijn realiseert, dan zitten zij in een doosje en zijn wij in een staat van verhoogd bewustzijn. Dan worden wij de echte kracht.

Zij hebben die vergrootte staat van het ware zelf willen blokkeren en ons willen opsluiten binnen de beperkingen van de vijf zintuigen, door ons ons te laten identificeren als ras, als gender, als een bepaalde seksuele voorkeur hebbend, etc, in die bubbel hebben ze ons willen opsluiten. Als wij ons realiseren dat we bewustzijn zijn, oneindig bewustzijn dat een korte ervaring heeft als mens, en we maken daar contact mee, openen ons hart daarvoor, niet alleen voor disco-liefde maar voor echte Liefde, voor oneindige onvoorwaardelijke liefde, dan verbinden we ons met een bewustzijnsniveau dat niet behept is met datgene waarop het onder controle wensen te krijgen van de mensheid vergiftigd is: ANGST.

In dat bewustzijn heerst geen angst. Angst heeft in dat bewustzijn geen plek. Als er geen angst is, doe je wat goed voelt. Je stelt dan niet de vraag, ‘ik weet dat het zo en zo moet, maar wat zijn voor mij dan gevolgen?’ Het is altijd Angst, die vraagt om de mogelijke gevolgen. Angst maakt dat mensen niet doen wat ze voelen dat ze zouden moeten doen. En dát is precies waar deze cult doodsbang voor is. Ze zijn doodsbang voor angstloze mensen, omdat angst het middel is waarmee zijn hun controle uitoefenen. Als mensen niet bang worden, zijn ze hun angst-middel kwijt en daarmee hun controle. Hun grootste angst is het wakker worden van de mensheid die in de gaten krijgt wat er echt aan het gebeuren is. En wie er echt aan de touwtjes trekt.

Stel deze vraag, wat zijn de gevolgen als ik deze bullshit niet meer pik, wat zijn de gevolgen als ik dit wel blijf pikken? Wat als ik niet bang meer ben, ook niet voor de dood? De dood is niet eng, het is niet meer dan het verleggen van je aandacht. Ik ben oneindig bewustzijn. Mij maak je niet bang. Kom maar op, dat gaat je nooit lukken.

B: net als bij Star Trek toen doodenge wezens het schip onder controle namen en Captain Kirk het ineens doorhad en zijn hele bemanning in lachen uitbarstte. De enge wezens verschrompelden tot mini-insecten en weg waren ze.
D: Zij hebben nodig dat wij elkaar dwarszitten, met ras, met seksuele voorkeur, met van alles. Als wij at peace kunnen zijn, rustig, zonder spanning, vrede kunnen voelen met het feit dat anderen andere meningen hebben dan wij, dan zouden de scheidslijnen tussen groepen mensen wegsmelten. We zouden gaan zien, dat of je nou een jood bent, een moslim, een transgender, of wat dan ook, dan zouden we beseffen dat deze tegenstellingen niet meer zijn dan verschillende ervaringen van een en hetzelfde oneindige bewustzijn. In die zin zijn wij elkaar.

Het gaat hier om: jij gelooft wat jij gelooft, probeer niet een ander jouw mening of geloof op te dringen. Het kan mij niet schelen wat iemand gelooft. Ik kom in opstand als iemand probeert zijn geloof aan een ander op te leggen. Daarmee begint de ellende. Wij, mensen zijn uitdrukkingen van alles dat ooit was, is en zal zijn, van álles wat mogelijk is. Dat is iets om te vieren. Als je ‘gelijk hebt’ en je wilt dat opdringen… Die ‘cult’ heeft ons nu allemaal in de klauwen, hindoes, christenen, moslims, joden, allemaal… in lockdown… Nu is de tijd gekomen om te zeggen, geloof wat je gelooft en doe wat voor jou goed voelt, wat goed voelt in jouw hart.

Het is o.a. David Icke die ons al jarenlang probeert bewust te maken van zaken die áchter de schermen JOUW WERELD bepalen..!

34 gedachten over “Hier de verbannen video van David Icke..!

 1. https://februaristaking.nl/februaristaking/waarom-herdenken-we-de-februaristaking/
  Deze verwijzing plaats ik om te laten zien dat er een nog groter gevaar kan dreigen en dat is proberen alle verzet op voorhand te breken.Hoe kan men dat doen? Natuurlijk door overal en voor de minste daad straffen op te leggen (wat nu al gebeurd met wederom medewerking van politie en in deze tijd natuurlijk de handhavers die de ogen en oren zijn voor de beleidsmakers) Tijdens de tweede wereldoorlog was het ook de Nederlandse politie die meewerkte om joodse mensen op transporten te zetten (Akerboom heeft hiervoor zijn excuses aangeboden) en nu zijn het niet alleen de joodse mensen maar elke burger die zij (elite) in het oog hebben.
  Twee voorbeelden waar de elite lessen uit hebben getrokken:
  1: Staking van spoorwegpersoneel is niet gewenst,maar hoe kun je zorgen dat je daar geen last van hebt? Gewoon zelfrijdende treinen zonder bestuurder dus die je gewoon naar waar ze willen kunt laten rijden
  Volgens het artikel zijn ze nu al massale mortuaria aan het bouwen om de doden op te slaan en wanneer het teveel mensen zouden worden om te begraven dan zouden de verbrandingsovens (hoe luguber ook) een oplossing kunnen bieden.
  2.Dan hadden we de einzats troepen die na de inval in verschillende landen mensen hebben opgepakt en vermoord en sommigen kregen daar toch problemen mee en daarom werd er een nieuwe methode ontdekt in blok 11 namelijk de gaskamers die gebruik maakten van Zyklon B.
  Deze methode werkte sneller en er was minder personeel nodig die last konden krijgen van hun geweten. Bij een virus kunnen veel doden vallen zonder dat daar iemand verantwoordelijk gesteld kan worden (tenzij dit bewust verspreidt is) maar hoe bewijs je dat?
  Het resultaat is wel dat er wereldwijd veel mensen overlijden en het voorgaande bewijst dat eerder al bepaalde groepen zijn uitgemoord wat zich zomaar zou kunnen herhalen.
  Dit is niet meer dan mijn mening en ik begrijp dat dit schokkend kan overkomen waarvoor mijn excuses maar in deze tijd lijkt alles mogelijk te zijn.

  1. @Arnold2 Beste Arnold, de gaskamers en Zyklon B zijn een mythe. De holocaust is een HOAX. Zie hiervoor bijvoorbeeld het Fred Leuchter report. Uit cijfers van het Rode Kruis zou blijken dat er ca. 275.000 joden zijn omgekomen in WW2, voornamelijk als gevolg van typhus, net als Anne Frank. Toen ik op de lagere school zat (basisschool tegenwoordig) leerden ze mij dat Anne Frank ging douchen en dat er gas uit de douche kwam. Later hebben ze deze leugen aangepast en is ze volgens Wikipedia overleden aan typhus.
   Stel jezelf eens de vraag waar die 6 miljoen joden vandaan kwamen. Waarom waren er volgens de officiële tellingen na de oorlog bijna evenveel joden op deze Wereld als voor de oorlog.
   Alles, en ik bedoel echt ALLES, wat ze ons leerden is gebaseerd op leugens. Maanlandingen, Globe, holocaust etc. etc..
   We zijn en masse slachtoffer van deceptie en MINDCONTROL via onderwijs en media.
   Nu met het niet bestaande Coronavirus (de kroning).

  2. DonQuijotte 2-1
   Don eerder hebben “we” hier op de site ook al met andere mensen een discussie over gehad en het is inderdaad zo dat de MSM en hun handlangers te vaak verhalen de wereld in helpen zonder daar ook bewijs voor te leveren.Hierdoor is het vaak moeilijk om achter de waarheid te komen en bewijzen te vinden.Zo lijkt het nu ook met dat Coronavirus te gebeuren wat door de MSM aangewakkerd wordt.Vanmorgen keek ik bv naar WNL en daar zat de heer Gommers die over de IC gaat of in ieder geval daarmee te maken heeft en die zei dat dit virus nooit meer over zal gaan en terug kan komen.Dit schept de mogelijkheid om mensen onbeperkt in hun huizen te houden al naar gelang de overheden dat wensen.( Maar waar is het bewijs dat er een virus is? Waar is het bewijs dat mensen aan het virus dood gaan? Waar is het bewijs dat al die cijfers die naar buiten worden gebracht over doden door het virus of de opnames in ziekenhuizen wel kloppen? ) eerder heeft het RIVM toch ook geknoeid met cijfers op het gebied van de eveneens niet bestaande Co2 problematiek? Zelfs het KNMI schijnt te knoeien met cijfers en grafieken over temperatuur schommelingen.Wanneer cellen aangevallen worden door bv straling van 5G treedt het immuunsysteem in werking waarbij stoffen vrij komen die zich verweren tegen die straling en wordt dat niet als Corona verwoord? (Tenslotte zouden de symptomen ongeveer gelijk zijn aan die van griep).Op het NOS nieuws was vanmorgen te zien dat er kisten in massa graven werden begraven met volgens de nos overledenen aan het coronavirus erin,maar is dat waar of niet?(dit ging over slachtoffers uit New York).
   Of wat beschreven is over de tweede wereldoorlog waar is of niet de gedachten zijn er wel en kwaadwillenden kunnen daar (mis)gebruik van maken.Hiermee bedoel ik dat we overal ter wereld vaccinatieprogramma’s zien (vaak met sponsoring van Bill en Melinda Gates zoals ook Soros achter de vluchtelingen zit).Daarbij komt nu dan ook nog dat 5G gebeuren bij wat eveneens veel doden kan veroorzaken.Uit een onderzoek uit 2011 door IARC/WHO bleek dat in tegenstelling tot wat oa Mona Keizer beweerd dat 5G veilig is het juist kankerverwekkend zou kunnen zijn). Daarom vrees ik tenzij we met ons allen in actie komen dat de komende sterfte cijfers vele malen het aantal doden uit de tweede wereldoorlog zullen gaan overstijgen.Guidoj ik heb geprobeerd je verwijzing te vinden maar dat is helaas niet gelukt.

  3. Dan nog dit ik vind het verdacht stil wat betreft Frankrijk aangaande NIEUWS wat ik toch wel verwacht van bv de NOS. Daar hadden we de gele hesjes en daar zijn toen veel mensen op beeld vastgelegd toen zij demonstreerden en nu iedereen in huis moet blijven zou het zomaar kunnen zijn dat daar een grote schoonmaak aan de gang is net zoals dat ook in China gebeurd zou zijn ivm de Hong Kong protesten.Waarom is de MSM zo stil,wat hebben zij te verbergen?

  4. Om aan te tonen dat JanB niet in staat is zelf te begrijpen wat hijzelf tot uiting brengt waardoor elke discussie met hem verloren moeite en zonde van uw en mijn tijd is het volgende: In 8.4 gaf hij in zijn reactie aan dat hij mij een prettig leventje wenste en niet met mij in gesprek kon gaan.(Waarschijnlijk wist hij niet hoe hij moest reageren en dan zie je dergelijke reacties wel vaker).Hoe dan ook nu snap ik dus niet dat hij nu weer wel reageert.
   Hij maakt wel een erg verwarde indruk en lijkt volledig de juiste weg bijster te zijn.
   Dergelijke dingen ziet een oplettend iemand wel meer ook op politiek vlak want vanmorgen keek ik naar WNL en daar zat Madeleine van Torenburg die het advies gaf aan mensen die een tuin hebben om thuis te blijven in hun eigen tuin waarna ze (ondanks dat ze zelf ook een tuin heeft) vertelde dat ze naar Uden was geweest.Vervolgens werd er gesproken over de 5G torens die in brand gestoken worden/zijn.Ze gaf duidelijk aan dat ze op de hoogte was dat mensen zich zorgen maken over hun gezondheid en dat sommigen een verband zien met 5G en gezondheidsproblemen en dan denk ik dan zal ze daar wel op in gaan,maar nee hoor ze zei dat de hulpdiensten wel bereikbaar moesten blijven waarbij zij totaal voorbij gaat aan de essentie van het verhaal.Door 5G te blijven uitrollen en direct via dat 5G hulpdiensten oproepbaar te maken zodat in ieder geval 5G toch overal geplaatst kan worden negeren ze totaal de bezorgdheid van mensen en kennelijk willen ze daar niet over praten of aandacht aan besteden.Zonder 5 G waren de hulpdiensten ook oproepbaar (mogelijk via 4G waar de meeste mensen geen problemen mee hebben) waarom dan zo opdringen wat niet echt in een democratie past? Ook opvallend was dat mevrouw van Torenburg zei dat wetenschap in zou houden dat wetenschappers kritisch op zichzelf zouden zijn en daarom de ene dag iets anders zouden zeggen dan de andere dag.(Ze noemde de man van RIVM als voorbeeld).In mijn ogen is wetenschap een vaststaand iets gebaseerd op feiten anders is het een geloof of aanname.
   Natuurlijk werd ook weer verteld dat iedereen op een vaccin tegen Corona zat te wachten.
   Bill Gates laat zelfs 7 fabrieken bouwen om dat vaccin wanneer het er eenmaal is te kunnen produceren en dan stel ik me de vraag hoe dat dan moet wanneer de uitvinder van dat vaccin patent heeft op dat vaccin en dat niet wil delen met anderen.

 2. Als ik de samenvatting lees van de video van David Icke zie ik daar praktisch niets staan wat op andere websites ook al niet werd gepubliceerd. Bovendien vereist deze video toch enige voorkennis, en ik twijfel er aan of de doorsnee BBC kijker deze kennis wel heeft. Enkele voorbeelden van scherpere commentaren :
  http://www.daretoreadit.com/
  met link :
  http://www.daretoreadit.com/69096/military-whistleblower-says-covid-pyosp-is-made-in-usa-mind-f-ck-deception-says-lockdown-unnecessary-and-harmful-should-be-stopped
  Over de technische en wetenschappelijke aspecten van “corona – 5G en vaccins” :
  http://stateofthenation.co/
  met link :
  http://stateofthenation.co/?p=11290
  en titel :
  “WEAPONIZED CORONAVIRUS IS AN ANGLO-AMERICAN PILGRIMS SOCIETY ATTACK ON NON-GLOBALIST AMERICA WHILE BLAMING CHINA”(=einde titel)
  Met nog een link :
  http://stateofthenation.co/?p=11088
  en met titel :
  “OPERATION COVID-19: Desperate Attempt to Deploy 5G Under Cover of Bioterrorism to Activate Global Control Matrix” (=einde titel)
  Nog een bron :
  http://themillenniumreport.com/2020/04/welcome-to-the-covid-19-ai-simulation-brought-to-you-by-your-ai-friends-at-darpa/
  Voormelde linken hebben blijkbaar geen censuurproblemen en David Icke wel. Wat is hier dan het probleem met de video van David Icke ??? Is er soms een probleem ingevolge het volgende :
  https://news-for-friends.de/fast-100-000-kinder-und-leichen-wurden-in-einem-tunnel-gefunden-der-bei-der-clinton-foundation-in-new-york-ankam/
  Ik geef deze link wel met groot voorbehoud.
  In de samenvatting is er ook een verwijzing naar Dr Richard (Gay) 1969 : het gaat hier vermoedelijk om Richard Day met zijn beruchte toespraak :
  http://www.surviveunagenda21depopulation.com/388778388
  met titel :
  “1969 Dr Richard Day,”EVERYTHING IS IN PLACE AND NOBODY CAN STOP US NOW…” (=einde titel).

  1. Wauw, de NWO is gestopt, de White Hats hebben gewonnen, beste Pasen ooit!
   Dank je wel, alle soldaten en Trump en Sub Rosa.
   Heel veel liefde naar al die kindertjes en die nog vastzitten, het Licht heeft gezegevierd!!!!

  2. Akoeta 4.1 :
   David Icke heeft in zijn boeken ook heel wat verwezen naar deze “pedofiele beerputten”. Ik veronderstel dat de “deepstate” van dit corona interview gebuikt gemaakt heeft om hem “kalt” te stellen”. Zoals reeds gemeld, bevat dit interview (=woorden, en dus geen geschriften) niets wat elders al op een veel scherpere manier werd geschreven. De doorsnee kijker, en zeker in G.B. heeft er trouwens geen enkel benul van. De “deepstate” heeft hier m.i. dan ook geanticipeerd, om op een onverdachte manier.. al een gevaarlijke boodschapper uit te schakelen, momenteel nog figuurlijk, maar een ongeval is vlug gekomen… en zoals al zovelen hebben moeten ondergaan.
   Over mijn bronnen : Hartgeld.com van Walter Eichelburg. Het is een wat excentrieke persoonlijkheid, maar gezien hij al te maken had met bedreigingen, processen, hackingen, en inbeslagname van zijn PC materiaal door de Politie in Wenen, verdient hij wel enig krediet. Er is info in de rubrieken Eliten – Medien – Gesellschaft en USA. Zie link hierna :
   http://213.145.233.31/
   Hij heeft recent ook 2 studies gepubliceerd over deze materie en het bijhorende “systemwechsel” :
   http://213.145.233.31/media/pdf/2020/Art_2029-417_Demokratten-Kinderschaender.pdf
   http://213.145.233.31/media/pdf/2020/Art_2029-416_10-tage-Aufklarung.pdf
   Ik geef dit wel met voorbehoud, en zijne Duitse keizer dien je er wel bij te nemen, tenzij het hier ook gaat om een dekmantel. In de voormelde teksten zijn de linken waar ik naar verwezen heb.
   Een Franstalige bron :
   http://latableronde.over-blog.com/2020/04/pres-de-100.000-enfants-et-cadavres-ont-ete-retrouves-dans-un-tunnel-arrivant-a-la-fondation-clinton-de-new-york.html?utm_source=_ob_email&utm_medium=_ob_notification&utm_campaign=_ob_pushmail&fbclid=IwAR1FZpDVdomr
   Nog enkele bronnen :
   https://connectiv.events/ein-licht-am-ende-des-tunnels-fuer-millionen-verschwundener-kinder/
   https://michael-mannheimer.net/2020/04/08/fast-100-000-kinder-und-leichen-wurden-in-einem-tunnel-gefunden-der-bei-der-clinton-foundation-in-new-york-ankam/
   Bij M.M. zijn er nog andere berichten en linken.
   https://www.legitim.ch/post/paukenschlag-trump-best%C3%A4tigt-aktuell-werden-frauen-kinder-befreit
   Als voorlopiug besluit denk ik dat de “deepstate “ via deze corona false flag, de ontdekking van deze ondergrondse schuilplaatsen heeft pogen te voorkomen, naast weliswaar tal van andere motieven. Volgens de tot dusver gepubliceerde berichten, en voor zover dat deze juist zijn, moet het daar een nooit geziene gruwelijkheid zijn. Het zou wel naïef zijn te denken dat de “deepstate” zich zo maar zal overgeven. Ik heb reeds vroeger , weliswaar in cryptische bewoordingen, verwezen naar de rol van de pedofiele beerputten, als de olie die het gigantische wereld wijde crimineel corrupt systeem, smeert… en zo een systeem laat zich niet zomaar opzij zetten. Er zal dan ook nog veel bloed vloeien bij de “klokkenluiders….”. En zoals reeds gezegd , en vrij naar SunTzu : “ken de vijand(en) en onderschat ze niet….”. En éénmaal dat men in het visier zit… is het einde nabij.

  3. Hoi Sub Rosa, ik was voornamelijk heel blij dat ze al die kinderen hadden bevrijd, had dat schip voorbij zien komen maar die militair (p+z in naam) maakte het geloofwaardig. Maar ja, 100.000, misschien de helft dood is 50.000 mensen; die kunnen nooit op de Comfort + ze hebben heel veel moeders nodig. Hopelijk zit er een kind van Brice Taylor bij. Een liedje met kinderen en een opliftend, vrolijk Pasen gewenst: https://www.youtube.com/watch?v=xCQsK1t9EKY

  4. Akoeta 4.3 :
   Nog een laatste bericht, maar website is intussen niet meer bereikbaar :
   https://liebeisstleben.de/2020/04/17/bestaetigt-es-sind-babys-unter-den-zelten-im-central-park-praesident-trump-ist-ein-held/?fbclid=IwAR1VWiHMDUgK0ApmdCqkP1LXsIdqlW5u0sDwiOeFy4XfJ0jsoNATjjdjqwA
   maar ik had de tekst overgenomen, en hierna het belangrijkste via citaat :
   ” Bestätigt: Es sind Babys !!! Unter den Zelten im Central Park (Präsident Trump ist ein Held !!! )
   Posted on 17. April 2020 by Allure
   Präsident Trump ist ein Held . Babys und Kleinkinder werden unter den Zelten des Feldkrankenhauses im Central Park in New York behandelt.
   Laut einer hochrangigen Informationsquelle war der Grund, warum der USNS Comfort nach New York geschickt wurde, die Behandlung von gefolterten und missbrauchten Kindern, die aus Tunneln unter New York gerettet wurden.
   Nachfolgend eine automatische Übersetzung aus dem Englischen
   (deshalb nicht auf Fehler oder Grammatik achten – der Sinn ist zu verstehen )
   Im 2. Video unten im Artikel die Bestätigung
   „Der gruseligste Tag meines Lebens war vor ungefähr einem Monat, als mir mein Team nach einem langen Tag voller Besprechungen sagte, dass wir 130.000 Beatmungsgeräte benötigen würden – dass wir Hunderttausende von Beatmungsgeräten kurz waren“, sagte Trump kürzlich in der täglichen Pressekonferenz im Weißen Haus.
   Präsident Trump weiß es.
   Am 15. April 2020 veröffentlichte die New York Times die Behandlung von Coronavirus in einer „heißen Zone“ des Central Park und zitierte Dr. Elliott Tenpenny, den medizinischen Direktor der Abteilung des Feldkrankenhauses im Central Park, New York.
   „Während das Feldkrankenhaus ein Labor und eine Apotheke unterhält und Röntgenaufnahmen durchführen und Intensivpflege leisten kann, musste etwa ein Zehntel seiner Patienten für speziellere Behandlungen in eine andere Einrichtung verlegt werden.
   Am Montagnachmittag wurde einer der Patienten aus den Zelten auf eine Intensivstation am Berg gebracht. Sinai. „Sie können ein höheres Niveau bieten, so dass wir die ganze Zeit hin und her gehen“, sagte Dr. Tenpenny. Diese übergeordnete Versorgung umfasst die extrakorporale Membranoxygenierung (ECMO), bei der das Blut eines Patienten mithilfe einer Maschine direkt mit Sauerstoff versorgt wird und vorübergehend die Funktion von Herz und Lunge ersetzt wird “, berichtete die New York Times.
   Extrakorporale Membranoxygenierung
   Die extrakorporale Membranoxygenierung (ECMO) ist eine Behandlung, bei der mithilfe einer Pumpe Blut durch eine künstliche Lunge zurück in den Blutkreislauf eines sehr kranken Babys geleitet wird . Dieses System bietet Unterstützung für den Herz-Lungen-Bypass außerhalb des Körpers des Babys . Es kann helfen , ein Kind zu unterstützen , das auf eine Herz- oder Lungentransplantation wartet.
   WARUM WIRD ECMO VERWENDET?
   ECMO wird bei Säuglingen angewendet , die aufgrund von Atem- oder Herzproblemen krank sind. Der Zweck von ECMO ist es, dem Baby genügend Sauerstoff zuzuführen und gleichzeitig den Lungen und dem Herzen Zeit zu geben, sich auszuruhen oder zu heilen.
   Am 9. April 2020 berichtete TIMOTHY CHARLES HOLMSETH REPORTS: „Das US Navy Medical Ship USNS Comfort ist am 30. März 2020 in New York eingetroffen.“
   „Wie sein Schwesterschiff, die USNS Mercy, wird die Comfort keine Coronavirus-positiven Patienten behandeln“, berichtete ein Insider.
   Laut meiner hochrangigen Informationsquelle war der Grund,warum der USNS Comfort nach New York geschickt wurde,die Behandlung von gefolterten und missbrauchten Kindern,die aus Tunneln unter New York gerettet wurden.
   RIP Für Alle Kinder die den Monstern in ihre satanischenHände fielen
   (=einde tekst ).

  5. Hoi Sub Rosa, ik geloof het niet meer; zocht Dr. Elliot(Joodse naam) Tenpenny op en alleen maar Nn,Nepnieuws. Op 6 april staat een filmpje van het opbouwen der tenten, niet zo hygiënisch. https://twitter.com/ElliottTenpenny?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor Hoeveel dokters zijn er ziek of overleden? In de staat New York zijn in vergelijking met Zweden 5x meer mensen overleden aan Corry en alles gaat door in Zweden. We worden voor de gek gehouden. Toepasselijk liedje van de Politie met dooddoener-cape’s: https://www.youtube.com/watch?v=KNIZofPB8ZM en hier: Niks is onoverwinnelijk!! https://www.youtube.com/watch?v=StxA-C9sapM

 3. Voor iedereen overigens die de verborgen bedoeling achter een aantal huidige regels niet begrijpt
  het volgende:
  Naast uiteraard de fysische wetten wordt ons bestaan op deze planeet ook duidelijk bepaald door 2 andere spirituele príncipes.
  Nl: 1 het alledaags goddelijk principe
  2 alledaags satanisch principe.
  Heel simpel : alledaags goddelijk principe is eenvoudig niks anders dan Groei. Dus ontwikkeling, liefde, heling evolutie,gedijing. Levensprincipe, Opwaartse beweging.

  alledaags satanisch principe is de tegenhanger dus: deconstructie , destructie, dood, verval en neergang. anti levensprincipe, neerwaartse beweging.

  Pas dat nu eens toe op een begrip als Social Distancing.
  Dat begrip heeft niks te maken met jezelf beschermen maar alles met de verborgen betekenis.
  Het is uiteindelijk bedoeld om de interconnectie en verbondenheid tussen mensen onderling( want we zijn allen met elkaar verbonden) te ontrafelen en te laten desintegreren.

  Social Distancing is feitelijk social separation = isolation = deconstruction = divide and rule = neergang =volgt satanisch principe des levens.

 4. We moeten elke dag gecheckt worden op corona valsheid om een digitale immuniteit bewijs te krijgen zodat de wereld weer door kan gaan! https://www.youtube.com/watch?v=XMkZ5_BZ7rM&feature=youtu.be Lijkt Bill Gates niet op Woody Allen?
  Het illuminati kaartspel voorspelt! 13.08 min. Conspiracy theorists: Useful “idiots”. 16.44 min. Quarantine: mondkapje, handschoenen en injectiespuiten+naalden+gif. Geen actie maar 14 punten!!! 1 uur13 min. Toiletpapier. 1 uur14.18 min. CDC: biologische oorlogvoering. 15 punten als het lukt, anders 0!!!! https://www.bitchute.com/video/GrljzcUJ6BOL/ ( 4 uur+ o.a. nr.23; 23 paren chromosomen, kustplaatsen; de zee is goed voor ons!)

 5. 1. Er zijn momenteel meer geregistreerde doden per week als ooit, ook meer als tijdens griep epidemie in 2017-18.
  2. In Zuid Korea is 5G al langere tijd in gebruik en is de Corona Hype inmiddels onder controle (En 5G blijft gewoon in gebruik).

  1. Ik schiet niet snel uit mijn slof maar nu wil ik je toch een smerige leugenaar noemen JanB. Vuile (r)overheidstrol dat je der bent.

   Die stelt moet bewijzen!!!

   https://donquijotte.wordpress.com/2020/03/23/corona-de-echte-sterftecijfers/

   Q Note concerning COVID-19 related mortality as part of the all-cause mortality figures reported by EuroMOMO

   Over the past few days, the EuroMOMO hub has received many questions about the weekly all-cause mortality data and the possible contribution of any COVID-19 related mortality. Some wonder why no increased mortality is observed in the reported mortality figures for the COVID-19 affected countries. UQ

  2. Wat jij aandraagt is GEEN FEIT JAN maar iets wat beweerd wordt door een aan de overheid gerelateerde instantie (die meestal ook nog afgaan op gemiddelden) zonder dat bewijs wordt geleverd.Niets is onbetrouwbaarder dan overheden en haar instanties die blind volgen omdat het nu eenmaal de wet is (door die onbetrouwbare regering verzonnen).
   Vraag je eens af hoe het kan dat mensen uit de gewone maatschappij verschillende gedachten kunnen hebben en van mening verschillen terwijl bij overheidsinstanties iedereen welhaast hetzelfde moet denken waardoor zij uitvoeren wat zij opgedragen krijgen door onbetrouwbare regeringen?
   Zou iedere politie agent het eens zijn met elke wet? Zou elke militair het eens zijn met welke opdracht dan ook die ze vanuit de overheid opgelegd krijgen? Wanneer dat zo is dan zou er nooit oorlog zijn omdat iedereen gelijk gestemd is toch? Of voeren zij blind opdrachten uit omdat ze anders hun baan verliezen en omdat het al heel lang de gewoonte is dat zij zonder tegenspraak orders uitvoeren en als instanties als het CBS teveel cijfers zouden laten zien die niet in het belang van de regering is hebben zij ook een probleem of niet? In Wuhan werd 5G uitgerold en plots brak daar het coronavirus uit,Trump heeft bevolen snel 5G uit te rollen en is zelfs met 6 G bezig en daar zouden enorm veel doden vallen,Nederland (Europa) hier wordt ook 5G uitgerold en plots vallen hier ook ineens veel doden is het dan niet logisch dat straling wel eens de oorzaak kan zijn? In bepaalde gebieden werd bij mensen die in de buurt van hoogspanningskabels wonen ook een toename van het aantal kankergevallen waargenomen of lieg ik?
   Kijk Jan jij beweert dingen die je niet bewijzen kan terwijl je ze feiten noemt en de MSM doet hetzelfde net als de overheden en wanneer je dat geloofd is het natuurlijk zoals gewenst maar er zijn ook mensen die verder zoeken en vaak met bewijs komen wat haaks staat op wat eerder genoemden wensen omdat ze dan hun plannen in gevaar zien komen en vrezen dat steeds meer mensen op onderzoek uitgaan.En je schrijft wel kijk naar het totaal aantal doden (zonder de oorzaak te benoemen) maar kloppen die cijfers wel en waarom juist niet de oorzaak benoemen?

  3. Als jij de ruwe data van het CBS, die nog niet door modellen zijn gegaan, graag afdoet als gemanipuleerde ‘overheidsdata’ dan wens ik je verder een prettig leventje en kan ik niet met je in gesprek.

  4. Oh, wat ben ik blij dat je de media&internet niet zomaar kan vertrouwen en niet alles waar is!! Musk met zijn IA AI, die beter is dan de mens!!! Wij zijn de perfecte computer, alleen moeten we het nog goed leren (soms weet je een woord niet en als je er niet aan denkt, komt het opeens!) Wie wil er ingeplugt zijn met iets dat onbetrouwbaar is?????
   https://www.youtube.com/watch?v=ubEC4kdOQ1E

  5. https://www.groene.nl/artikel/veelkoppig-monster G4S een multinational probeert ook de zorg binnen te komen terwijl bekend is dat dit bedrijf in verschillende gevangenissen waar zij de dienst uitmaken mensen intimideren,mensen verslaafd zijn aan drugs,en martelingen plaats vinden.Dit zal niet zo vlug door de MSM bekend gemaakt worden maar ook al klinkt het ongeloofwaardig toch kan dit interessantzinvol zijn om te lezen. Wanneer de verhalen over Dhr Ted Ross van de WHO daarbij opgeteld worden dan lijkt het erop dat overheden toch echt wel het één en ander verzwijgen of gewoon zaken doen met verkeerde lieden mogelijk omdat ze het gewoon niet weten.Feit is wel dat zij die privatiseren van overheidszaken hebben mogelijk gemaakt hier verantwoordelijk voor gehouden moeten worden.(Ook dit zullen ze wel weer complottheorie noemen of fake news natuurlijk maar ze zouden beter hun werk doen en uitzoeken of dergelijke berichten kloppen of niet inplaats van weg te lopen voor zaken die mogelijk niet in hun straatje passen).

  6. Die ‘opendata’ is ruwe NIET bewerkte data die wordt verzameld, in het geval van overledenen bij de diverse mortuaria in Nederland.
   Dit geeft gewoonweg het aantal doden aan, daar is weinig moeilijks aan. En in week 14 was het aantal doden > 5.000 en zelf bij de hoogste piek in een griepepidemie was dat slechts ca 4.000.
   Dat een dolende ridder of roepende in de woestijn er moeite mee heeft een feit onder ogen te zien, tsja daar wordt je hard van.

   En dat 5G in Zuid Korea al lang is uitgerold en daar het Corona virus onder controle is, is misschien ook een lastig feitje voor je.

  1. Wauw, David Icke THE LIVESTREAM 3 mei 18.00 uur, dank je wel John; een groot licht gaat schijnen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.