Advertentie

Live-interview met David Icke on internet-radio!


De beroemde, maar ook controversiële David Icke behoeft voor velen geen introductie. Zijn werk is samen te vatten in de volgende omschrijving: ‘Exposing the dream world we believe to be real.’  (Het onthullen van de droomwereld, waarvan we geloven dat ‘ie écht is!)

Ben jij ook geïnteresseerd in eindeloos bewustzijn, perceptie, illusie, conditioneringen, channelings, de holografische werkelijkheid, de multidimensionale wereld, ‘virtual reality’ en mindcontrol?

In ‘conspiracy theories’, de ‘geheime regering’, de ware krachten achter de schermen van het wereldtoneel, ETs en de waarheid achter vele zaken die verborgen gehouden worden. Én de oplossingen voor onze eigen ‘mind prison’, mis dan deze internet-radiouitzending zeker niet!!

Deze woensdagavond 17 november (19-21 uur) onze radio-special met niemand minder dan DAVID ICKE!

***

David Icke komt naar Nederland! Zie ook HealingSoundMovement.com voor zijn komst naar Nederland 27 november a.s. Onze vrienden Renske en Mattijs van Purity Events hebben dit mogelijk gemaakt.

Radiohost John Consemulder zal via HealingSoundMovement diep ingaan op vele vraagstukken. Maar ook David Icke’s laatste inzichten, met name het mysterie van de Maan, zoals besproken in zijn nieuwste boek ‘Human Race, Get of Your Knees’, zal uitvoerig aan bod laten komen.

Zie de luisterlinks voor je pc-player om woensdag mee te kunnen luisteren HIER. Mis het niet!

***

Het luisterarchief met ALLE radio-uitzendingen met bijzondere gasten is online! Om de podcasts van deze uitzendingen na te kunnen beluisteren dien je je aan te melden via http://www.healingsoundmovement.com/radio.html om direct inloggevens te ontvangen via ons. Deze aanmelding en deze gegevens zijn echter NIET benodigd om gewoon de reguliere uitzendingen op de woensdag-en zondagavond te volgen! Wel heb je hiervoor een player in je pc met internet nodig (wij raden Winamp aan, maar Windows Media Player kan ook) en de juiste URL link hieronder voor in je player als er een uitzending is!

***
Hier zijn de juiste URL links die je in de pc speler (die je al hebt of nog dient te downloaden en installeren) af moet spelen bij een uitzending, je kunt dan direct luisteren:

Voor de Windows MediaPlayer: HIER

Voor WinAmp, iTunes, VLC Player: HIER of HIER

***

Ben je in staat om ons werk te steunen?

Dat kan, graag! Want ook ‘gratis’ radio maken kost geld. Wij zijn op zoek op zoek naar sponsors, geldschieters en ook donaties zijn welkom. Neem ook contact met ons op om mogelijkheden te bespreken voor uw eigen banner op onze website en/of een commercial tijdens de radio-uitzending.
Alle radio-uitzendingen blijven als podcast online staan en worden dus beluisterd/gelinked/doorgestuurd door vele duizenden mensen voor een zeer lange tijd! Verder komt uw promotie ook in sociale media en grote netwerken terecht.

Denk bijvoorbeeld ook aan uw eigen opgenomen aankondiging van een lezing, workshop, boekpublicatie, evenement of product. Ook het produceren van een speciale aankondiging, advertentie en/of radio-commercial (zelfs met muziek!) in onze eigen professionele studio behoort tot de mogelijkheden .

E-mail-contact: info@healingsoundmovement.com

50 gedachten over “Live-interview met David Icke on internet-radio!

 1. NWO infiltratie in Nederland. Hoe ver zijn we?
  ivdk – 16.11.2010 12:37

  Engeland staat op de rand van ineenstorting. NWO infiltratie is op grote schaal ontdekt en volledig in de samenlevering doorgedrongen. HOE ZIT DAT BIJ ONS IN NEDERLAND????

  Hoofdstuk 27 van David Icke’s laatste boek “Human rece get off you knees, gaat over een sinistere organisatie “common purpose” (CP), een stichting die nieuwe leiders opleidt –zoals zij zelf zeggen. Zij krijgen een intensieve NLP training en worden op leidinggevende posities geplaatst in voornamelijke de publiekte sector, waar zij weer geschikte mensen selecteren om ook weer getraind te worden. Onder de politiek die wij waarnemen is inmiddels een heel ander netwerk bezig die onze samenleving volledig uitholt. Common Purpose = NWO. De top van de politiek en rechtsgang is bemand met pedofielen/satanisten, op grote schaal worden families opgebroken en kinderen uit gezinnen weggerukt, die vervolgens misbruikt worden.
  Deze CP mensen zijn volledig geinfiltreerd in de Engelse samenleving en opereren in de steden, gemeente, politie, brandweer, ziekenhuizen, jeugdzorg etc. etc.

  Ik heb de afgelopen dagen de info van Brian Gerrish gekeken en ben geschrokken hoever dit in Engeland al is gevorderd. Deze man is actief bezig om mensen te adviseren en te bewegen actie te ondernemen. Hij geeft een krant uit en organiseert bijeenkomsten in het hele land. Inmiddels neemt men aktie in alle steden, maar dan blijkt pas echt hoever deze infiltratie al is gevorderd!!

  Ik vraag mij af: HOE ZIT DAT BIJ ONS IN NEDERLAND???

  CP opereert in Nederland, maar het is zoveel omvattend dat dit met meer mensen moet worden onderzocht. Of misschien zijn er al mensen mee bezig in Nederland?

  Hier de links: ga er maar lekker voor zitten, want het is veel en hartstikke interessant en je schrikt omdat het ineens menens is:

  Brian Gerrish over wat Common Purpose is: http://www.youtube.com/watch?v=a1P1yD3eiGw&feature=related

  Plaatselijke lezing: http://www.youtube.com/watch?v=8mrd5Ckt9Mw

  En de laatste stand van zaken radio interview november 14: http://www.youtube.com/watch?v=qFvPCgZmI-c

  Websites: http://www.cpexposed.com/

  In Nederland: http://www.commonpurpose.nl/home.aspx

  1. Guido, je bent een held! Dank…

   Hi Ingrid, hardstikke goed! De Nederlandse ‘Royals’ en de ‘Common Purpose’ en ‘gelegaliseerde kinderdiefstal’ komen ook aan bod morgen.

   De uitzending met David Icke kun je live volgen morgen van 19.00- 21.00 uur (de links voor de player werken tijdens de uitzending). Dank voor de links!

  2. @Ingrid
   In de volgende posting had ik zelf ook al Common Purpose vermoedens.
   http://www.wanttoknow.nl/universum/de-belangrijkste-overgang-deel-7/#comment-47317
   @Allemaal luisteren naar interview met David Icke op Healing Sound Radio!
   Begint strakkies om 19.00 uur.
   Wel eerst even het volgende adres in je radio internet speler stoppen;
   http://healingsoundmovement.com/playlist.m3u
   Als ie het nog niet doet dan is de radio uitzending nog niet begonnen.

   Quote:

   “Let op, mis het niet: Aanstaande woensdagavond 17 november 2010, van 19.00 tot 21.00 uur doet HealingSoundMovement een uiterst bijzondere radio special met DAVID ICKE!”

   http://www.healingsoundmovement.com/radio.html

  3. wow, scary shit !! anderzijds moet kennelijk eerst de “shit” the proverbial “fan” raken alvorens de sheeple ontwaken… heb ooit zelf in een politie staat gewoond en zie dit al 30 jaar aankomen… dus ben niet bang, eerder blij dat de aap zo overduidelijk uit de mouw komt..eindelijk.
   Dank voor de links Ingrid

 2. Hey John,
  Dank voor je positieve reactie.
  Ik ga zeker luisteren. Ook naar de lezing van 27 november in de RAI waar ik mensen hoop te ontmoeten om dit verder uit te diepen.

  1. Hi Ingrid en anderen, we zijn (as we speak) ook bezig met een heuse David Icke ‘paneldiscussie/forum/nabespreek/ event de dag na de lezing van David Icke…

   Ik ben de gespreksleider/interviewer/voorzitter die dag en Johan Oldenkamp komt (als hij kan dan) ook, ik heb Guido ook gevraagd en hoop dat Marcel Messing ook kan en wil komen die dag.

   Work in progress, ik hou jullie op de hoogte! Er waren vorig jaar zoveel vragen, opmerkingen, suggesties, dat het volgens mij zeer vruchtbaar is om een dergelijk iets ‘na te bespreken’, juist omdat de informatie zoveel mogelijke implicaties met zich meebrengt (veranderingen wereldbeeld, bewustzijnsveranderingen, omkering cognitieve dissonantie, wereld’problematiek’, etc)

  2. Jammer, maar laat David Icke dit jaar eens aan me voorbij gaan, al veels te veel zijn werk tot me genomen en dat is overduidelijk in alles op te merken.
   In hele grote lijnen en kleinere details kennen we nu zijn werk wel en wat er komen gaat, tis heel even wat oogjes richten op wat andere zaken en die dan ook afwikkelen.
   Immers ken het gevoel om iedereen weer eens te zien van achter de gordijnen en de laatste updates, verbroedering en de ontelbare hugs te incaseren.
   In iedergeval John doe de groeten van me aan iedereen en vergeet niet Hans Rietveld voor zijn aktiviteiten, zal de Hug van Anton en Frans em zeker Marcel wel erg missen.
   Die van mij heb je nog altijd te goed hoor!

  3. @ Paul: Uiteindelijk zijn welgemeende hugs wat mij betreft belangrijker dan al het andere in de (echte of niet echte) wereld, dus bedankt alvast!

   Ik, Mattijs en Renske (Purity Events) zijn goed bevriend met Hans, dus ook dat komt goed!

   😉

  1. Kijk, das nou leuk…Maar niet correct. Maar what else is new. Des te meer reden om woensdag te luisteren, gezellig. Als het tv was zou ik zeggen: wel Kijken he!?
   😉

 3. http://www.youtube.com/watch?v=VjxY7xmhJ6o

  Yeah! David Icke Heeft Gelijk.!!!

  http://i1210.photobucket.com/albums/cc411/Budhymann/hOMeGrass.jpg

  MAAR jullie zullen alles nog steeds pikken.
  Zolang jullie ALLEN de regels van de monarchie-hielen likken
  ERKEN niet de nederlandse staat want daar is het waar je centen gaat.
  WEIGER je administratie te doen? ik laat het binnenkort door Humanitas doen.
  Voor de Semi-Post-Para-Nazi’s, behoor ik nu tot de Borderliner Gekke-Henkie’s
  Ach heeft het wel zin tegen zielloze wezens te praten die alleen maar zitten te blaten???
  Now i Get-Hyper/Alert en heb mijn eigen Groene Snert…
  http://i1210.photobucket.com/albums/cc411/Budhymann/HyperAlert.jpg

  1. Hihi ! Yeah! with love of witlof
   van mijn Borderline maak ik een Bof ?
   Duidts Bloetiguh Maaienscheitlickers fint ick nied tov.
   En dat zullen ze merken die Nazi flerken
   Spiritueel zal iedereen over zijn frequentie gaan
   Een GeestBeving die we al shift-schiftend moeten doorstaan.
   het Apocalyptiseerd Mind-Re-Controlling in ’t-eigen bestaan,
   waardoor wetenschap en macht uiteen zal vallen.
   Dan zijn we verlost van arrogante nazi-kwallen.

   http://www.youtube.com/watch?v=VC02wGj5gPw&feature=related

  2. Een goeie Buddhy, zolang je dat maar kan eten en vooral niet bij Hotel Bilderberg.

   Misschien ooit nog eens goed voor een wtk onderonsje op eigen geheime wtk lokatie, dat wordt iedergeval smullen.

  1. Blij dat hun geweldige inzet eindelijk is beloond!

   Ik was blij dat je zulke specifieke vragen stelde tijdens het interview met David Icke. Er vielen weer een paar kwartjes. Verder hoop ik dat er tijdens de nabespreking op zondag niet alleen gediscussieerd wordt, maar er ook ruimte is om te kijken of er mensen te bewegen zijn of interesse hebben om de zaken in kaart te brengen voor Nederland. Met praten alleen komen we er niet en de machine dendert door.
   Gelukkig is het leven veel boeiender en de moeite meer dan waard door alles wat ik inmiddels weet hahaha.

 4. Luisterend naar David en John kom ik tot een perceptiebron.
  Vanuit een nuchtere dwangneurose Rationaliseert men over de collectieve psychose.
  De 5 Zintuigelijke Maya blijft niet verankerd in de 5 Elementa.
  Geestelijke wetten moet men kennen om de mazen hierin te verkennen.
  dan kunnen vanuit Irrationele zwarte-“bewustzijns”gaten
  De mensen Creatief/scheppend hun oude perceptie verlaten.
  Waardoor nieuwe expanderende Bronnen in ons bewustzijn kunnen zonnen.
  Dit Licht is de speer tegen het Draconische En UpLift het spiritueel hedonische.
  EnTheoGenen zijn hiervoor goede gereedschappen om achterhaalde en verouderde spiritualiteiten te schrappen.
  Vernieuwde vibrationele constructies van woorden,
  geven verhelderde structuele verlichtings Accoorden.
  Met gevolg dat nieuwe begrippen De Magie v/h woord niet kunnen ontglippen.
  Wie Het Woord Doorschouwd Die een Entiteit Aanschouwd.

  http://www.youtube.com/watch?v=w3M6cboaOKk

  1. O ja, als je wat meer wilt weten over de ‘Royals’ wereldwijd (en de ware macht achter de schermen), luister dan naar mijn gesprek met David Icke, komt morgen online in het nabeluister archief. En lees vooral het nieuwe boek van Ine Veen, dan zwaai je nooit meer met duur belastinggeld betaalde oranje vaantjes 😉

   Grappig, zie net de kritiek op Koningshuis voorbijkomen op journaal, daarna een stukje over aanslag op Der Bernhard (die overigens o.a. Nazi banden had, Hitler schreef en spion was voor farmaceut van baarmoederhalskanker vaccins Merck-groot geworden door WW2 oorlogsbuitgeld en gifgas voor de kampen, of wist u dat niet?) met een strip waar hij wordt verweten ‘fascist’ te zijn. Voorkennis?

   Beatrix en co krijgen het heet aan de schenen, of wordt hier iets anders uitgespeeld? Tijd voor een onderzoek 😉

 5. Het was echt fantastisch mooi intervieuw.
  Echt goed gedaan, John!

  Wat kan die David toch praten met die mooi engels accent!

  Na praten komt doen! Shift happens!!!! Ye, hip hip hoi!

  Maybe one day soon, the shapeshifters, can join the shift shapers!? I hope so! Peace!

  1. Dank 😉

   Zowel David als ik waren er erg blij mee ook! Als het goed is staat de podcast nu online in het luisterarchief, eenmailig aanmelden is voldoende om ALLE uitzendingen na te luisteren wanneer en waar (en hoe vaak) je wilt, dus ook deze uitzending! Gewoon een mail via:

   http://www.healingsoundmovement.com/radio.html

   Zie ook de link naar Actuele Programma en zie Agenda, want…

   Let op: 28 november 2010: DAVID ICKE paneldiscussie/forum/press event!

   Omdat het controversiele maar zeer belangrijke werk van David Icke soms nogal wat vragen op kan roepen en onbekende zaken aan het licht brengt, heeft HealingSoundMovement Radio besloten om hier extra aandacht aan te geven.

   Besloten is om (i.s.m. Purity Events) de zondag na de lezing van David Icke in Amsterdam, (zondag 28 november) in het prachtige Mirror Centre te Amsterdam een soort interactieve nabespreekdag te houden om de implicaties van zijn werk (en de vele belangrijke onderwerpen die hij bespreekt) nog eens nader te bespreken met een aantal kenners.

   HealingSoundMovement Radio-host Drs. John Consemulder zal die dag een lezing houden over het werk van David Icke. Hij zal tevens optreden als discussieleider en dagvoorzitter. Hij wordt vergezeld door een aantal bijzondere gasten (die tevens bekend zijn met het werk van David Icke):
   Dr. Johan Oldenkamp (Pateo), Guido Jonkers (WantToKnow website)
   en Renee Klever (goto2012)!

   Er is ruime gelegenheid voor het stellen van vragen, interactie en discussie. Ook zullen er onderwerpen aan bod komen die alles te maken hebben met het groeiend bewustzijn (ascensie of de ’truth vibrations’, zoals David Icke dit noemt) in de wereld. Hoe zit het nu met 2012? Wat is de toekomst van de mensheid? Maar ook: wat is de ware geschiedenis van de mensheid? Wat is de ‘werkelijke werkelijkheid’? Wie bepaalt dat en met welke redenen? En vooral: ok, maar wat nu te doen?

   Dit belooft dus een zeer boeiende, interactieve en transformerende dag te worden waar veel belangrijke zaken zullen worden geraakt en besproken.

   Er wordt ook gezorgd voor prachtige sfeer impressies, soundhealing en live muziek (en zang) performances door HealingSoundMovement. Zangeres en danseres Renske Skills zorgt voor een bijzonder en hartverwarmend live optreden.

   Dus mocht je vragen hebben na de lezing van David Icke, of het juist gemist hebben of nog verdieping of interactie willen mbt de onderwerpen die hij bespreekt, kom dan naar de mooie nabespreek en paneldiscussie/forum dag!

   De voertaal is in het Engels als er voldoende buitenlandse gasten zijn.

   Datum: zondag 28 november

   Tijd: 14.00 tot 18.00 uur, zaal open 13.00 uur

   Entree: 20 euro per persoon (iedereen is welkom)

   Lokatie: Mirror Centre (klik HIER voor een routebeschrijving!)

   Aanmelden via: info@healingsoundmovement.com

  2. Gedeeltelijke samenvatting aangevuld met wat persoonlijke notaties na een dagje laten bezinken van het overigens goed gelukte interview met slangen bezweerder David Icke;
   Wat je met foute illustere magie kan oproepen kan ook weer op afstand gehouden worden door goede vibraties en door goede intenties.
   In de oude klassieke Babylonische overlevingswereld zijn klaarblijkelijk allerlei vormen van Vampirisme en dus Parasitisme de enige manier om bovenmatig te kunnen blijven presteren.
   Als kind wist ik al door mijn manier van kijken dat er veel niet in orde kon zijn in deze wereld.
   Het ontkrachten van jonge mensen lijkt wel een routine gewoonte.
   Het wordt tijd om dit onder ogen te zien inclusief verdwijning van miljoenen jonge mensen, de rattenvanger van Hamelen is nooit weg geweest.
   Het wordt tijd om zelf te leren hoe je energie kan tanken zonder daar continu de vaak jonge ruggen van onwetenden voor te gebruiken.
   Leer met andere ogen naar de reclame wereld te kijken, het uitzuigen van jonge mensen is een krankzinnige cultuur die diepe wortels heeft die zich uitstrekken naar een verborgen paganistische prehistorie.
   Het Credo Eten en gegeten worden is zeker niet alleen voorbehouden aan de dierenwereld.
   Om dit te zien is een scherp oog en onderscheidingsvermogen nodig.
   In dagelijkse situaties en interacties op straat moet je opletten wat er eigenlijk gebeurt gedaan en gezegd wordt en vooral dat wat er niet uitgesproken wordt.
   Wat de 1 oppervlakkig etiquette noemt is meestal listig bedekte oorlog in de kern.

   Philip Glass – ESCAPE!
   http://www.youtube.com/watch?v=zy44g-UVb0Y

  3. @Hyper
   Eten en gegeten worden……nog steeds het recht van de sterkste.Deze dagen niet op het vleselijke terrein,maar ongezien,etherisch en sluipend als je oog en hart nog gesloten zijn.
   Mensen doen het elkaar aan gewild en ongewild,let op lichaamstaal,voel de woorden,zie de hechtende slurpende koorden.Entiteiten die zich voeden met de energie van haat,angst,agressie maar ook bindende liefde en emoties.

   Als de krochten van de ziel verkend en erkend zijn,kan de ompoling plaats vinden.
   Ontvangen,door te geven.Een moeilijk en zwaar pad,maar onbaatzuchtige ware liefde overwint alles.
   Als men alleen maar wit kent, en zwart niet,zal grijs(kleur) nooit bestaan.
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Kleurenleer_van_Goethe

  1. Wat voor Green pod heb je nu weer gerookt, zal wel geen Acopulco Gold zijn geweest.

   Neem eerder nog een snuifje Stevia…

  2. Maar laat ik hier wel duidelijk zijn ik raad het niemand aan!
   Want ergens moet je een ingewijde zijn anders zal je niet juist gaan.
   Salvia is zeer sterk,je bent zo aan die “andere” kant.
   Hier geld juist; Gebruik je gezond verstand en doe niet bij de hand.
   http://www.youtube.com/watch?v=33rFp85Yd5s

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.