Advertentie

James Corbett: 911-expert aan ’t woord..!


 

James Corbett: 911-expert aan ’t woord..!

2018 © WantToKnow.nl/be

 

In het kader van de herdenking van de 911-aanslagen, geven we op deze plek graag aandacht aan een voor velen nog onbekende, onafhankelijke, alternatieve journalist, James Corbett genaamd.  James Corbett is onafhankelijk, wat betekent dat hij kan schrijven wat hij wil en dus niet gehinderd door mediacorporaties, die dicteren wat het volk dient te consumeren als ‘nieuws’. Hij woont en werkt in Japan sinds 2004 en groeide op in Canada, waar hij afstudeerde in de Engelse taal aan de University of Calgary en later een filosofie-masters degree behaalde in Dublin, aan het Trinity College. In 2004 werd hij Engels-docent in Japan en hij leerde daar ook zijn vrouw kennen, waarmee hij een gezin stichtte.

In 2014 was James Corbett in Nederland. Onze collega’s van WeAreChange maakten een reportage met hem. (klik voor lead)

Hij verzorgt sinds 2007 werkelijk zijn veelgelezen ‘The Corbett Report’, wat hij ook zelf produceert. Het is een online, multi-media nieuwsprogramma, waar je je op kunt abonneren.  ‘The Corbett Report’ is een aanrader voor alle mensen die dieper willen leren van zaken die zich achter de schermen van het wereldtoneel afspelen. ‘The Corbett Report‘ is een onafhankelijk programma, dat dus door luisteraars wordt gesponsord. Het bevat interviews met deskundigen en laat regelmatig video’s zien, die zó op Tv zouden kunnen worden uitgezonden als documentaire.

Zijn werk richt zich op belangrijke issues als de Deep State, valse-vlag-operaties, de politiestaat, eugenica, geopolitiek, de financiële ponzi-schemes en veel meer. Ook en met name op het gebied van 911 is James Corbett bijzonder onderlegd en we laten in dit artikel dan ook graag een bloemlezing van James’ werk op dit gebied zien. Je kent dan James Corbett niet, maar als je vaak op deze site komt, herken je zeker wel het bijzonder knap geconstrueerde filmpje over 911: Ga er even voor zitten en je zult het vakmanschap van Corbett in dit humoristische filmpje aan het werk zien:

Het filmpje draagt het kwalitatieve karakter, waar James Corbett bekend om is geworden. Degelijk journalistiek werk. Zo maakte hij ook een briljante video over het fenomeen ‘valse-vlag-operatie’, dat nog maar weinig mensen kennen. Ook het fenomeen trouwens, wanneer we kijken naar de wijze waarop bijna de hele journalistieke wereld in dit fenomeen trapt, als ze niet zijn ‘gebrieft’ door hun superioren, om te handelen zoals ze handelen. Kijk en zie het fenomeen duidelijk uitgelegd. Afkomstig uit de oorlogsvoering, werd het fenomeen ‘valse vlag’ geboren. Doordat men zich voordeed als de vijand, kreeg het toekijkende publiek absoluut niet door, noch de indruk, dat de vijand eigenlijk bestond uit het ‘eigen leger’..

James Corbett en 911
Wanneer we naar deze bovenstaande filmpjes kijken, zie je meteen de kwaliteit van James Corbett’s werk komen bovendrijven. Erudite gemaakt en zéér goed onderbouwd. Hier en daar de tongue-in-the-cheek humor die we van de Engelsen kennen. MaarJames Corbett is dus vooral ook bekend geworden, door zijn uitermate hoog-gekwalificeerde short-docu’s over de ‘verdachten van 911’, of in goed Engels:

We willen je er hier een paar aanbieden, met het oog op de herdenking van de aanslagen van 11 september 2001. Als eerste laten we je graag een aantal video’s uit deze serie ‘911-verdachten’ zien. Als eerste in de rij verdachten, bieden we je Corbetts visie op Henry Kissinger aan. Het is duidelijk dat Kissinger, met zijn connecties met de Saudi’s en Israël, de totaal verkeerde persoon was geweest om de 911-onderzoekscommissie voor te gaan zitten. Het was desalniettemin George Bush jr. die hem voordroeg als zodanig. Maar onder zware druk moest hij daarvan afzien. Al was het alleen maar om het door Kissinger veel gebruikte paradigma: ‘Het is niet belangrijk wat waarheid is, maar het gaat erom wat als waarheid wordt beschouwd’..

Enkele weken nádat Kissinger dus niet door de selectie kwam, om het zo maar te zeggen, werd in januari 2003, stilletjes aangekondigd dat Philip D. Zelikow de rol op zich zou nemen van Executive Director van het officiële 911-onderzoek. Hij zou als toezichthouder op het onderzoek, ‘de velden aanwijzen, waarop het onderzoek zich zou gaan richten’. Daarbij zou hij de getuigen selecteren, de manier van vraagstelling regiseren en ook zijn leiding geven aan de onderwerpen die voor de hoorzittingen ter sprake zouden komne. Maar Philip Zelikow is -zoals David Icke het noemt- een van de hoofdrolspelers van het Rotschild-Zionistische imperium dat onderdeel is van de Deep State.

Iemand die volop in het zicht kwam als ‘911-verdachte’ is de toenmalige burgemeester van New York, Rudy Gulliani. Hij was degene die toezicht hield en waarschijnlijk opdracht gaf, voor de illegale schoonmaak van de ‘crime-scene’, die later Ground Zero’ is gaan heten. Het is een criminele daad wanneer een dergelijke plek wordt aangetast, vóórdat er gedegen onderzoek is verricht. En precies dát verzaakte Gulliani, volledig bewust natuurlijk van dit feit.

Gulliani was ook degene die -volledig out of the blue- begon te waarschuwen voor ‘het mogelijk instorten’ van de Twin Towers.. Het is ook geen wonder dat de brandweerlieden van New York nog steeds met veel afschuw zijn naam uitspreken. Zij begrijpen dat hij mede-schuldig is aan de gruwelijke dood van veel van hun collega’s en voor de cover-up van deze misdaad.

En in de dagen ná 911, terwijl Ground Zero nog lag te smeulen en men op zoek bleef naar mogelijke overlevenden, draaide het media-circus op volle toeren, met vals nieuws, maar ook met oprecht journalistiek werk. Het waren miljoenen mensen die news-anchorman Dan Rather en ander media hoorden spreken over arrestaties die waren gemaakt op die dinsdag de 11e september 2001. Deze geruchten spraken van ‘mensen uit het Midden Oosten, arabieren’ naar men aannam, gearresteerd waren in hun met explosieven geladen bestelauto’s op verschillende plekken in de stad New York.

Sommigen van hen waren zelfs gezien, toen zij bezig waren om deze gebeurtenis te fotograferen. Maar hoe weet je van tevoren, dat dit ‘event’ zich gaat afspelen?? En dat niet alleen; getuigen verklaarden dat deze figuren hadden staan dansen, nádat de vliegtuigen de Twin Towers waren ingevlogen. Wij meldden dit fenomeen reeds in dit artikel HIER op de site! Wat de meeste mensen zich niet realiseerden, is dat deze geruchten helemaal geen geruchten waren, maar gebaseerd zijn op FEITEN.  Er zijn duizenden pagina’s rapporten over deze zaken die in FBI-, CIA- en DOJ-kluizen liggen over de arrestaties die zijn verricht.

Inmiddels weten we dat mogelijk honderdduizenden zullen sterven aan de asbeststof die vrijkwam bij de instorting van de Twin Towers. Waren de mensen, die als vrijwilliger en als brandweerman of politieman, maar gewaarschuwd voor het giftige stof, dan hadden ze zelf kunnen kiezen. Niemand wist wat er voor rotzooi in het stof zat. Hoe kan dan mw. Christine Todd Whitman het publiek VERZEKEREN dat de lucht rondom Ground Zero ‘veilig was om in te ademen’..?? Was die waarschuwing er wel gekomen, dan betekent dat natuurlijk dat de opruimingswerkzaamheden OOK gestopt hadden moeten worden en er een normaal onderzoek had kunnen plaatsvinden.. Kijk naar deze huichelachtige gezondheidsautoriteit..

Het officiële verhaal van 9/11 is simpelweg een smerige leugen. Maar het verhaal van Generaal Ed Eberhart is een leugen in deze leugen, ontworpen om zichzelf en andere leden van het Amerikaanse leger die ochtend vrij te pleiten van de meest catastrofale mislukking in die missie in hun geschiedenis. Militairen die hun land verraden, wat natuurlijk gebeurd is, is gewoon een misdaad waar de doodstraf op staat.Maar kijk wat hier gebeurd is met deze militair.

En dat niet alleen. Zo overleefde Eberhart zijn carrière in tact, en werd hij geprezen als een ‘9/11 held’. Hij kwam na zijn vertrek uit het legen, in de particuliere sector terecht. Hij had bij NORAD gewerkt tot in 2004, de militaire organisatie die de VS had moeten beschermen voor aanvallen als deze. Of die nu van buiten kwam, of ‘van binnen’, zoals de Amerikaanse grondwet zegt. Hij werd voorzitter en bestuurslid bij een aantal bedrijven, die direct of indirect profiteerden van de post-9/11 politiestaat en de post-9/11 oorlog tegen het terrorisme. Generaal Ralph Eberhart, 911-verdachte dus..!

En dan een opsomming van deze serie in de slotvideo van James Corbett. Wij kunnen allemaal een voorbeeld nemen aan deze bevlogen kerel. Het heeft wel degelijk zin om aandacht te blijven besteden aan deze valse-vlag-aanslagen; het is een kwestie van tijd, voordat de waarheid via het trappenhuis op de bovenste verdieping is aangekomen, ook al heeft de leugen de lift genomen. Kort nadat James Corbett de korte docu had gemaakt van Christine Todd Whitman hierboven, bood ze publiekelijk haar excuses aan voor haar ‘gedrag’ tijdens en in de dagen na de 911-aanslagen. Hulde aan James Corbett.

En ja, niet in deze serie, maar gewoon wel weer een andere James Corbett 911-short-docu, als toegift.. Een actuele, want kijk naar waar je uitkomt als je de geldstroom volgt rondom 911. Inderdaad Eric Smit: ‘Follow the 911-Money’..!

5 gedachten over “James Corbett: 911-expert aan ’t woord..!

 1. Toen prinses Beatrix 21 was ging ze voor het eerst naar Amerika met de boot en ze kwam aan land 9/11, 11 september en kreeg een T-T parade, net als haar moeder 7 jaar daarvoor.https://hurray-usa.nl/ticker-tape-parade/ P.S. ik zag de Amerikaanse Princes bij de afbeeldingen en dacht dat het Yvonne Jaspers was! Twee druppels water, Allene was 5x getrouwd, daarom doet Yvonne nu zeker boer zoekt vrouw omdat ze niet wil dat iemand alleen is. Zij moet gewoon die rol hebben, Joop van den Ende,die ogen! https://www.ad.nl/show/de-amerikaanse-prinses-wordt-tv-serie~afcef324/

 2. Een bron die aan sluit bij James Corbett is Ron Unz :
  https://www.unz.com/article/911-was-an-israeli-job/
  met titel :
  “9/11 Was an Israeli Job
  How America was neoconned into World War IV
  Laurent Guyénot • September 10, 2018 ”
  Het betreft een bespreking van het boek van Laurent Guyénot. Ik verwijs naar de tekst.
  Een andere bron :
  http://aanirfan.blogspot.com/2018/09/florida-trump-and-9-11.html
  met een m.i. belangrijke reactie :
  “Brabantian11 September 2018 at 05:05
  On 9-11 – Ariel Sharon was the real mastermind, suggests Jewish alt-media leader Ron Unz … and he suggests that the reason 9-11 was planned and carried out, was to prevent Israel from collapsing, as it was perhaps near to doing at the time
  The ‘alt-right’ Unz Review – hugely popular, about 2 million visitors per month – has the Jewish Ron Unz getting bolder and bolder in denunciations of traditional Jewish viewpoints, Unz portraying Judaism as inherently supremacist & corrupt in both theory & practice …
  In Unz’s article this week on 9-11, Ron Unz places the 9-11 events as almost certainly directed by Israel, with Ariel Sharon as the most likely 9-11 mastermind, aided by the largely Jewish neo-cons in the US establishment and media … Unz strongly doubts that the ‘Texas oilmen’ types such as Bush and Cheney, were the instigators, suggesting that they are more likely people who felt it was inescapable to go along
  A major fresh point from Ron Unz’s piece – Unz himself used to be a major Jewish ‘mainstream conservative’ figure, with close friends including a US military general and Washington insiders – is that just before the 9-11 attacks, Israel was actually in deep existential trouble
  Before 9-11, countries around Israel – Iraq, Iran, Syria, Libya – were all to some degree or other, supporting, financing and supplying weapons to Palestinians and their Intifada
  Before 9-11, Israelis were in genuine fear, often depressed and pessimistic, preparing escape plans for when Israel would fall
  But Unz writes that in fact, 9-11 ‘changed everything’ for Israel … the whole West was suddenly on board with wars against Muslims, a set of wars that very quickly began to destroy the Muslim governments who had been supporting the Palestinians
  Unz speaks of how after 9-11, Israeli generals were able to roam the Pentagon freely, without any security escort
  The last major Muslim governments to be significantly and concretely supportive of the Palestinians today, are Iran and Syria, with especially Syria now hobbled by a brutal imposed war destroying most of Syria’s ability to help anybody
  Unz’s account of Jewish capture of the US-Nato military establishment after 9-11 – and the existential threat Israel feels from the Palestinian-sympathetic Assad of Syria – seems to fully explain the bizarre obsession with destroying Syria, Israeli & Nato support for ISIS, etc
  In 2006 Ariel Sharon ‘had a stroke’ and ‘went into a coma’ until he died in 2014 … Israelis who write on Israeli corruption, such as the late Barry Chamish, said it was a ‘hit’ to shut up Sharon
  Ron Unz has crossed the Rubicon in writing against his fellow Jews, Unz even cataloguing what he sees as major evidence of fraud in the holocaust accounts, leading Israel Shamir to call Ron Unz the ‘Kamikaze from California’ “(=einde citaat).
  Het voormelde citaat sluit ook aan bij mijn andere reactie over Gladio 2 en de 6 doelstellingen van 11 sept. Alle sporen lopen opnieuw naar Tel Aviv. Voor alle duidelijkheid : Ron Unz is een Joodse bron!! Als ik alle gekende puzzelstukken naast elkaar leg, dan is er maar één land dat belang had bij 11 sept. en dat was en is nog steeds Israël. (met daar achter of er boven : de RKM). Dit verklaart dan ook de “omerta” over wie voor 11 sept. verantwoordelijk was. Ik zie dan ook dat deze “omerta” nog steeds gevolgen heeft, zeker in het Midden Oosten.

 3. Volgens het volgende artikel op de site van Henry Makow was het doel van 9/11-aanslagen een schokeffect teweeg te kunnen brengen om de wereldbevolking verder onder controle te kunnen krijgen.

  Citaat uit het artikel:

  “German psychiatrist Kurt Lewin developed the thinking behind 9-11. In the book “Mind Control World Control” (1997) Jim Keith writes:

  “Lewin is credited with much of the original Tavistock research into mass brainwashing applying the results of repeated trauma and torture [of individuals] in mind control to society at large.”

  “If terror can be induced on a widespread basis into a society, Lewin has stated, then society reverts to a tabula rasa, a blank slate, a situation where control can easily be instituted from an external point.”

  “Put another way: By the creation of controlled chaos, the populace can be brought to the point where it willingly submits to greater control. Lewin maintained that society must be driven into a state equivalent to an ‘early childhood situation.’ He termed this societal chaos ‘fluidity.'” (Page 44)

  Elite planners designed Sept. 11 for its shock value. In the aftermath, they were able to impose a security crackdown, a costly military build-up and a war in Afghanistan and Iraq on a stunned population.”

  Bron: https://www.henrymakow.com/001509.html

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.