Advertentie

De ‘Metatronic Keys’ via James Tyberonn


x

Een energetische cursus: The Metatronic Keys (TMK)

Guido Jonkers – januari 2010

x

WantToKnow plaatst regelmatig de ‘boodschappen’ van Metatron via James Tyberonn. Deze bijzondere tijd vindt vooral zijn weerslag op het veld tussen Aarde en Kosmos. Het is niet voor niets dat de 2012-profetiën allemaal spreken over het uitlijnen van onze Aarde (met ons planetenstelsel) met de Grote Centrale zon. Onze Aarde is bezig met een ascentie, het zich verplaatsen naar een hogere frequentie.

En dus komen er op het menselijk lichaam ook de nodige spanningen te staan, die voor velen in deze tijd al te voelen zijn. Het is in dit kader vooral Metatron die ons laat ‘lezen’ wat de matabolische, geo-fysische processen zijn, die zich in deze tijden afspelen. James Tyberonn komt begin April naar Nederland en zal een cursus geven waarover onderaan dit artikel meer. Maar laten we hem eerst even aan je voorstellen:

Wie is Tyberonn?
James Tyberonn is een complexe visionair met een sterke interesse in aarde-energieën en de communicatie daarmee, evenals in metafysica. Er steekt dus meer in hem dat zo op het eerste gezicht te zien is, maar met zijn lengte van 1,95 meter en gewicht van 125 kilo zie je hem niet gemakkelijk over het hoofd!

Tyberonn op één van zijn reizen over de wereld, hier bij het Titicaca-meer in Peru.

Hij is een familieman, vader, natuurbeschermer en humanist, was werkzaam in het senior management van een energiebedrijf dat wereldwijd werkt, hij verzamelt mineralen en begeleidt in zijn vrije weekends basketbal-jeugd, waaronder zijn eigen zoons.

Als ex militair officier en leidinggevende in de zakenwereld, ging zijn aanstelling in de petroleumsector midden in de zeventiger jaren gepaard met een opleiding in geologie. Tyb heeft meer dan 23 jaar in het buitenland gewerkt op verschillende posities; hij werd aangesteld als veld-geoloog en ook als technisch ingenieur. In 1977 gaf hij zijn Amerikaanse nationaliteit op.

Hij omschrijft zichzelf als een ‘wereldburger, wiens nationaliteit goodwill is’. Hij is een natuurbeschermer, lid van de Sierra Club en supporter van Green Peace. Jim heeft zich gewijd aan het van binnenuit veranderen van de energie-industrie en was betrokken bij alle aspecten van omgevingsbescherming, afvalreductie en ondersteunt het in het leven roepen van zonne-energie en recyclebare energieën.

De Nederlandse vertaling van ‘Metatron Spreekt’. (Klik voor meer info)

Hij woonde overal op Aarde; in Canada, Brazilië, Gabon West Afrika, Kongo, Venezuela, Frankrijk, Schotland, Engeland, de Verenigde Arabische Emiraten, Bahrein, Oman en India en hij spreekt vier vreemde talen vloeiend.

Tyberonn is een enthousiast ‘stenenverzamelaar’ en zijn huis staat vol prachtige en indrukwekkende mineraalstukken die hij heeft vergaard in de uiteenlopende landschappen van de vele, vele landen die hij heeft bezocht. Zijn collectie breidde zich uit met edelstenen toen hij in Brazilië woonde waar hij edelsteenkunde studeerde.

Al snel in zijn loopbaan, tijdens het verzamelen van de edelstenen, verdiepte hij zich in de metafysische eigenschappen van stenen en mineralen en deze wetenschap groeide verder uit tot een niveau van spirituele communicatie met de geologie van het landschap en een intuïtief begrip van geofysische energieën. James Tyberonn is bijzonder aangedaan door de geometrische schepping en haar fascinerende balans. Hij is op dit moment bezig om een boek te schrijven over de metafysische eigenschappen van edelstenen.

Zijn besef van aardenergieën begon al op heel jonge leeftijd, in de kristalvelden, bergen en meren van zijn geboorteland Arkansas en dit is eigenlijk altijd zijn passie gebleven. De laatste jaren studeerde hij aardenergieën via de cultuur en de kennis van inheemse mensen en heeft hij drie 5-daagse visionaire zoektochten gemaakt in de Lakota-traditie in de bergen van Arizona en Mexico. Hij is twee decennia lang student geweest in de levende energieën van de Aarde en al haar tellurische heilige plaatsen. Jim heeft een diepe spiritualiteit en een verbondenheid met zijn Christelijke opvoeding, die gewoon uitgebreid is met zijn begrip van de diepere aard van God, de reïncarnatiecycli en de eenheid van alle wezens, alle naties en alle religies.

James Tyberonn

Tyberonn is vriendelijk en ontspannen in zijn optreden. We plaatsten hier op de site al verschillende channelingen van hem met de aartsengel Metatron.(klik HIER voor een overzichtspagina)

Zijn liefde voor deze blauwe planeet omschrijft hij als volgt:
“Ik heb een grote liefde en affiniteit voor alle natuurlijke expressies van de levende Moeder Aarde. Ik ben speciaal gefascineerd door de sterke spirituele energieën die te vinden zijn in de energiekolken, netwerken, leylijnen en portalen van de heilige plaatsen. Deze energieën zijn expressies niet alleen van de natuur maar ook van het Goddelijke. Ik benader ze met grote eerbied en ontzag. Ze zijn onze leraren.

Ze kunnen ons niet alleen naar een groter begrip leiden maar ook instrumenten zijn voor de ascensie. Een paar jaar geleden heb ik intens waargenomen dat deze energieën aan het veranderen zijn, ze zijn intens aan het versnellen.
Het is mijn hoop om deze inzichten en dit begrip te delen met de lezers in de oprechte wens dat ze een groter besef ontwikkelen en liefde gaan koesteren voor onze prachtige planeet, terwijl we ascenderen naar het volgende niveau.”

Ronna Herman, de vrouw die als ‘matriarch’ van de nieuw-Age beweging in de VS al jaren de indringende boodschappen van Aartsengel Michael doorgeeft, schrijft over James Tyberonn het volgende, als voorwoord in zijn nieuw boek ‘Metatron Speaks’:

“James Tyberonn is één van de meest productieve channels sinds de boodschappen van KRYON (HIER). Zijn boodschappen van de aartsengel Metatron zijn toonaangevend en bevatten verbluffend nieuw materiaal dat vitaal is voor onze ascentie.
De diepgaande en fundamentele informatie die Tyberonn channelt, gaat hand-in-hand met liefdevolle en koesterende boodschappen, die essentieel zijn voor iedere ziel hier op Aarde die verlichting zoekt en comfort op zijn of haar pad. Ik beveel je speciaal het boek Metatron Spreekt’ van harte aan, het is een ‘must-read’.”

Ronna Herman, Auteur, Channel

* * *

The Metatronic Keys
X

Een ‘lichtcursus’ aanstaande April 2012..

De berichten die James Tyberonn doorgeeft, kenmerken zich door een uitermate Aards karakter én door de liefdevolle benadering van de mens in het hele Aardse proces.

Onze planeet is een levende bibliotheek die gelezen kan worden en de berichten van Metatron berichten van en over deze kennis, informatie en inzichten. De reizen, activaties en workshops die Tyberonn organiseert, zijn verbonden met deze kennis die Metatron draagt. Sinds een paar jaar channelt Tyberonn ook diepe informatie van aartsengel Metatron.(kijk voor meer informatie over Metatron op deze prachtige site HIER)

Tyberonn geeft begin April in Nederland een cursus die gericht is op het versterken van het menselijk elektromagnetisch veld. Deze cursus heeft Tyberonn al online gegeven en deze kun je nu dus ‘live’ meemaken.

Wat zijn de Metatronic Keys’, een beschrijving:

The Metatronic Keys – Niveau 1, 2 en 3 zullen begin April worden aangeboden in een live-presentatie door James Tyberonn.

Deze ‘Metatronic Keys’ bestaan uit een cursus die dus uit 3 niveau’s bestaat, elk gegeven op een diepe laag van onderwijs over de werking van de mechaniek van onze aura’s en die van de Aarde én de benodigde verschuiving van de polariteit van de MerKaBah naar het kristallijne MerKiVa en MerKaNa. Deze cursus dient in zijn geheel en in volgorde te worden afgewerkt.

Tijdens de presentatie zullen veel foto’s worden getoond met live-commentaar van Tyberonn.  Tegelijkertijd zullen er veel oefeningen worden gedaan en zul je diepere lagen in je eigen systeem gaan aanspreken.

Deze cursus biedt je intrinsiek de basiskennis aan om begrip te krijgen van de werking van onze aura’s en het onderhoud ervan. Je krijgt uitleg van de inductieve en osmotische werking van het menselijke electro-magnetische veld (EMF) met dát van de levende Aarde, krachtpunten en heilige plaatsen. Maar ook de omgekeerde werking/relatie wordt belicht.

Veel mensen gaan van de foute veronderstelling uit dat het menselijke aura-systeem van uitwisseling van energie en informatie met de omgeving, volledig ‘vanzelf’ gaat en ook automatisch wordt onderhouden..! Dit is een grove misvatting en het is van -letterlijk- wezenlijk belang dat het menselijk EMF wordt begrepen.

Dit energetische systeem staat bloot aan enorm veel mogelijkheden van misfunctioneren, inclusief verstoringen van het circuit, kering van de polen, het lekken van de aura (energetische veld van mens, dier en Aarde) een ‘aanklevingen’. (energetische rommel die aan onze aura blijft hangen!)

Feitelijk kan het disfunctioneren van onze aura ertoe leiden dat we ook fysieke en emotionele klachten gaan krijgen, zoals rusteloosheid, chronische vermoeidheid, ongebalanceerd Ego, ongegronde angsten, boosheid-/slachtoffer-syndromen en depressies.

In de cursus, zullen allerlei onderwerpen voorbij komen die de kennis van energetische plaatsen op het lichaam (aura’s in relatie tot chakra’s) zullen voeden. Hoe kun je je aura onderhouden, deze intact houden? Welke omstandigheden leiden tot het ‘bloeden’ van de aura (energie-verlies)? Hoe zit het met het zwaan-kleef-aan-idee van eigen en vreemde energieën en gedachtevorming aan je aura?

Er wordt door James uitgelegd, hoe de energie van de Aarde zich versterkt op dit moment, en waarom het noodzakelijk is dat ieder persoon een nieuw ‘lichtlichaam’ ontwikkelt, de zg. kristallijne (helder-lichte) ‘MerKiVa’, met zijn 3 lagen en verschuivende geometrische constructie. Dit alles om in staat te zijn de hogere energetische velden, die de hoger trillende Aarde gaat uitstralen, vast te houden als mens.

We zullen naar de verschillende ‘mechanismen’ kijken die achter de ascenderende (hoger trillende) Aarde schuilgaan. Hiertoe behoren o.a. zonnewinden, aardbevingen en super-orkanen en hoe deze de energetische effecten op onze planeet versterken. We kijken naar de effecten hiervan op de planeten in ons zonnestelsel, op de krachtplaatsen op Aarde, de vortex-portalen die zich op Aarde bevinden, we belichten het effect ervan op de zg. ‘dimensionele expansie’ en -last but not least!- op het menselijke elektromagnetische veld. (EMF)

We zullen ook de geometrie en rotatie-mechanica van de non-polaire, sexe-loze kristallijne MerKiVa belichten. We zullen ook een leerwijze aanreiken en een meditatieproces om niveau 1 van het kristallijne MerKiVa te bereiken.”

* * *

Voor het inschrijven op en/of meer informatie over deze live-cursus/workshop, leiden we je graag HIER naar de site van Purity Events.

Voor de homepage van zijn site, Earth-Keeper.com HIER

X

* * * * * * *

WantToKnow plaatste eerder een uitgebreid artikel (in 2 delen) over de achtergronden van Atlantis. HIER deel 1 enHIER deel 2.

De Nederlandse editie van ‘Metatron Speaks’ wordt uitgegeven door de uitgever van WantToKnow.nl (klik op de illustratie van het boek hierboven voor meer info)

64 gedachten over “De ‘Metatronic Keys’ via James Tyberonn

 1. @ beste aram, waarom zou de datum 20 februari niet kunnen kloppen volgens jou of dat de dag niet klopt. In welk opzicht zal dat niet kunnen kloppen, 20 Februari 2010 valt op zaterdag, of mss begrijp ik je ff verkeerd!

 2. Hallo,
  Met interesse kennis genomen van dit verhaal.
  Daarna ook nog even gekeken op de betreffende website van het Webinar. Leuk initiatef, maaarrrruuuh…..
  HET KOST WEL $111. Als je er vroeg bij bent (voor 7 februari aanmelden), kost het “slechts” $88.
  Volgens mij waren alle cusuusen destijds in ons Atlantis ALLEMAAL GRATIS. Maar ik kan het natuurlijk mis hebben, het is ook al zo lang geleden.

 3. F001: Misschien wil jij ons die ‘ware spiritualteit’ onderwijzen..? Je schijnt het/deze te ‘weten’..?

  @Jan: wat je in feite zegt, dat deze cursus je het niet ‘waard’ is..? Toch..? Dat is geen punt, maar hoe verdienen deze mensen hun boterham. De inspanningen van de samenstellers van deze cursus, vind jij dus niet de € 60, waard? Zo lees ik het, toch?

 4. @Guido, spiritualiteit is gratis en voor niets, omdat het deel uitmaakt van je eigen bestaan. Suggestie-therapie of vluchten binnen een fantasiebeleving, (waarbij tevens je portemonnee wordt gelicht) vormt eigenlijk een deel van die spirituele les. (althans het bewust worden van die zwendel die mensen elkaar in naam van spiritualiteit proberen aan te doen) Gelukkig ben ik niet zo goedgelovig en heb dit spirituele leerproces allang achter me gelaten.

 5. @franciscus001

  ik besta en ik heb nooit om belastingen gevraagd.
  mijn portemonnee wordt konstant gelicht uit naam van het systeem.
  een grote zwendel is het.
  ik mag er zijn als ik maar betaal en flink ook.
  wat doen wij elkaar toch aan met dit prachtige sociale systeem zo eerlijk en vooral zo rechtvaardig. uit naam van onze godsdienst DEMOCRATIE.
  een verademing zo´n spiritueel leerproces, ik doe graag mee en heb daar wel een kleinigheid voor over, en dan leer ik tenminste wat, ik leer graag op deze manier.

 6. Tuurlijk, het blijft ieders eigen keuze. Maar ik ben in die 40 jaren nog nooit een dergelijke methode tegengekomen die voor een langere periode daadwerkelijk werkt. Ik loop al een lange tijd mee in spiritualiteitsland en ik zie voortdurend oude wijn in nieuwe dure zakken. Maar nogmaals, het blijft een individuele keuze. Soms moeten mensen juist die bepaalde weg bewandelen om tot een bepaald inzicht te komen. Dat kan ik nooit voor een ander bepalen. (ik kan hierover slechts een eigen persoonlijke mening geven)

 7. @allen, wanneer je naar de toegevoegde afbeeldingen kijkt, zie je boven 2 piramides in de vorm en de onderste afbeelding bevat het oog van Horus, allen symbolen van de illuminatie. Ik verbaas mij dit artikel met toegevoegde afbeeldingen hier te zien….

 8. Zal ik die uitspraak dan maar doen over dit ‘symbool’, stelletje conspiracy-denkers..! hahahahaha…

  Het is het symbool van het Oog van Thoth of het Oog van Ra. Het is absoluut geen symbool van de Nieuwe Wereld Orde van de Vrijmetselaars bijv. Wanneer zij dit wel gebruiken, doen ze dit bewust, door het van de Egyptenaren te lenen..!

  Het symbool staat voor ‘Innerlijke contemplatie’ en ‘compleet bewustzijn’. Het komt uit de Egyptische School voor Verlichting van Thoth.
  Het staat voor zelfonderzoek en de verbinding met het Zelf met de Universele Kosmische Waarheid en het Universeel Kosmische Licht.

  Tyberonn vertelt me dat hij het symbool bijna niet durfde gebruiken doordat er juist zoveel gezeur en samenzweringstheorie over is. Veelal geuit door mensen die de ware betekenis niet kennen en elkaar napraten en daarmee het vuurtje opstoken.
  In feite staat het voor ‘THOTH’ of ‘RA’ en het beeld de pure energie van Liefde en Waarheid uit.

  Overigens: als de Vrijmetselaars hier ook naar op zoek zijn, op ‘hun’ manier, prima toch?

 9. Het is heel simpel lijkt me, net zoals met de swastika.
  Als je daden slecht zijn maar je draagt een symbool van het goede dan wordt vanzelf dit symbool het symbool voor het kwade! het is maar hoe je het ziet of wilt zien.

 10. metatron maitreya melchizedek
  malware
  hives ashtar command; at your service
  en zo is het cirkeltje weer rond
  het boze oog zal altijd overwinnen
  meester in recht praten wat krom is
  meesterlijke infiltratie en manipulatie
  alles is okay
  alle aliens zijn okay
  uiteindelijk zijn we weer niets meer dan een instrument
  precies op het moment dat er ineens een Smithsonian INformation Overload plaats vindt
  tot nu toe alleen minimale informatie over de grote zaken maar wel impliciete vraag om Vertrouwen Overgave & Aanbidding
  zo gaat het op de staatsscholen ook; de eerste 4 jaren tergend langzaam en honing zoet zonder goede basis aandacht; als niemand meer oplet moet in het laatste half jaar alles waar het werkelijk om draait er even in één zucht doorgeramd worden
  tot nu toe alleen ‘het gevoel’ en ja en amon en veel small talk met harde onverdraagzame ondertoon
  juist vooral van zogenaamde ‘ingewijden’
  nu ineens weten we niets
  dat klopt; we weten niets
  een ander weet altijd wat goed voor ons is
  die weten het, die hebben gestudeerd
  wij weten van niets
  Nu ineens het ultieme moment van verwarring geschikt voor de Grote Overname?!
  Het oog van Tyberonn vind ik niet plezierig overkomen
  Het andere oog trouwens ook niet
  Ik hou het in de gaten hier
  Mij heb je niet zomaar

 11. @HyperAlert: hoe kom je überhaupt (overigens het enige Duitse woord dat ik spreek!) op het onzalig idee, dat ik ‘je zou willen hebben’…

  Zat me zojuist te bedenken dat de Swastika ook een oeroud symbool is, dat voor veel mensen nu -laten we het voorzichtig zeggen- ‘iets’ anders symboliseert. (ZIE HIER)
  Interessant is dan wel het bestuderen van waar de splitsing in ‘gebruik’ van het teken vandaan komt!
  M.a.w.: betekenen ze nog steeds intrinsiek hetzelfde, maar is de uitleg anders..?

  1. Truth is in the eye of the beholder, my dear Sufi. Een ware Sufi zou dit wéten en niet beschuldigen noch oordelen. Het zij zo.
   Voor mij komt het daarom meer over als ‘Suffi’..

 12. de werken van Metatron en ook de theorien van de FLIWER OF LIFE van DRunvalo Melchizedeck zijn volledig misleidend en helpen mee om ons universum uiteindelijk het zwarte gat in het centrum van de melkweg in te trekken, om als energetisch voedsel te dienen voor aangrenzende universa, die geen energie meer kunnen genereren.

  deze kennis wordt tot in het kleinste detail uitgelegd in de werken van Ashayana Dean. oa in voyagers 2 (boek)

  1. Ik vind het werk van Ashayana Dean dan weer de grootste misleiding. Niet omdat ik het heb gelezen, maar omdat ik het graag zelf ervaar, en niet het van een ander hoef te horen wat ‘waarheid’ is.. Grappig toch nietwaar? Alles!
   Als ‘m.van pelt’ hier gaat roepen wat misleidend is, i.p.v wat hij/zij (*doorhalen wat niet van toepassing is) ZELF misleidend VINDT, dan gaan er bij mij allerlei bellen rinkelen.
   Er is namelijk ‘m.van pelt’, uw waarheid en mijn waarheid. En dan is er nog DE Waarheid..!

  2. Oooooh ik vind die onweerstaanbare vriendin van A’shayana Deane, die buitenaardse Dr. Spocka Spunkie assistente die helpt met de bladzijden omslaan, dat die toch wel de doorslag geeft voor mij, en wat A’shayana allemaal zegt klinkt ook vreselijk spannend en gevoelsmatig aannemelijk, alleen haar stem alleen al, inter galactisch zwoel die overslaande kirrende licht schorretjes kikker kosmo troel Voice van moeder’s melk weg, al snap ik er weinig van het klinkt als een klok.. Misschien is het obscure obscene saturnalia hypnose maar ik kan er uren naar luisteren zonder dat het mij verveelt.

   Het sluit ook wel aan op de geascendeerde rood opgezwollen teken beten van Eye en het Camelot V voor Victorie zwaard van Cozz met 5 rvs reserve bladen, even m’n bikini-lijn bijpunten alvast, voor aankomend weekend, je weet nooit, het is zaak om goed voor de dag te komen in een parallel aangrenzend energetisch Verloren heelal.

   http://projectcamelotproductions.com/interviews/ashayana_deane/ashayana_deane.html

   Quote:

   ” Saturnalia was an ancient Roman festival in honor of the deity Saturn originally held December 17 and later expanded with unofficial festivities through December. The holiday was celebrated with a sacrifice at the Temple of Saturn in the Roman Forum and a public banquet, followed by private gift-giving, continual partying, and a carnival atmosphere that overturned Roman social norms: gambling was permitted, and masters provided table service for their slaves. The poet Catullus called it “the best of days.” ”

   http://en.wikipedia.org/wiki/Saturnalia

  3. het is net alsof ik haar woord voor woord begrijp, een heel verschil met 2 jaar terug, toen begreep ik er ittie bitie iets van, ik zou al mijn ascensie kosmo kaarten zetten op de Echtheid van het escape plan van A’shayana Deane en niet op griezel pied piper walkinn Drunvie..

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Pied_Piper

  4. Tot nu toe veel gelezen en gezien maar de meesten die hun mond vol hebben over liefde en bewustzijn, hoe alles in elkaar zit, kunnen ze naar mijn mening beter een tijdje opsluiten. Wat een mafkezen er al niet mijn revue hebben gepasseerd. Komt onze aller Hyper met nog zo één.
   Wat maakt hun zo speciaal? Je kunt dat wat oneindig groots is niet uitleggen met plaatjes en wiskunde.
   Ik ben er behoorlijk zat van geworden, wie het nog steeds geweldig vindt, ga je gang.
   Tis weer een andere manier om de werkelijkheid te verliezen dan met drank of drugs. Ik ken vele zijden van het leven, dit denken is alleen schadelijker voor je dan drank of drugs voor je zijn.

   Om alles te willen definiëren, dat is de grootste ziekte die er is op aarde op dit moment. Ik heb dan ook nog nooit iets goeds gezien uit Project Camelot. Believers zijn het. Denken dat alles uit te denken is. Dat alles te weten is. Ha, helemaal mis. Ik laat me niets meer vertellen door al die doorgedraaide idioten. Het is hun mind, dat laat ik niet meer toe in mijn mind. Desinfo in een mooi jasje.

   Dreamer: http://www.youtube.com/watch?v=BruEmB7_1ok

   Je hebt slapers, dromers en wakers. De meesten die denken een waker te zijn, dromen nog…

  5. Info, info, info, zonder info is er geen info, is er… wat is er eigenlijk zonder non stop info?

  6. Komt een uurtje bij hoor Hyper, of was je in slaap gevallen tussenbeide?

  7. Ze is inderdaad erg humoristisch om naar te luisteren , steeds zit ze haar ‘stemmetjes’ te vertellen even geduld te hebben , whaaaa . Zou dat roze sjaaltje niet verschrikkelijk in de weg zitten als ze zo uit haar nek aan het zwetsen is ?

  8. Misschien moet ik ook maar eens een joggingpak aantrekken en een mooie sjaal omdoen. Wie weet hoe het scoort in de zog. spirituele wereld. Scoren, dat is belangrijk. In de spirituele wereld is alles eigenlijk nog beroerder dan in het echt. Spirituele ego’s zijn echt heel eng. Ze dragen niets meer bij aan de wereld dan desinfo. Gelukkig nog dat deze er geen geld voor vragen, dat doen velen wel. Terwijl niemand er een haartje beter van wordt. De betovering is voor even. Net drugs.

  9. hey Martijn, hey Cozz, nog steeds beetje wakker hoor, soort wakker, ik zit nu op 2 uur en 27 minuten, Non stop naar zalig gezwets gekeken, ik vind haar heel fijn die Ashayana tot nu toe, inderdaad jammer dat ik nog geen Idee heb over de identiteit en de integriteit en de agenda van haar influisteraars… maar die Vriendin heeft mooie benen onder dat blauwe star dust mini rokje, maar Ashayana vind ik ook interessant, zouden die 2 ook naar de disco gaan denk je?!

   zou het valse info zijn, het komt zo Echt Oprecht authentiek over vind ik Cozz?!

   en toch kicken dat ze Metatron zo te kakken zet in z’n 15d licht donderstraal pakje.

  10. @cozmic, ben blij dat ik niet de enige ben die hier niet tegen kan. In twee jaar tijd ben ik wel wijzer geworden maar tegelijkertijd ook dat uit het oogpunt verloren wat werkelijk belangrijk is. Dat gezwets, zit je uren naar iets te kijken, eerst geloof je het ook nog. Na een tijdje begin je te begrijpen dat je jezelf hebt laten naaien door één of ander sufi, trut, slimkees ala David Icke. Nee, ik ben heel zat van deze lui die geld verdienen aan spirituele desinfo. Het heeft me boos gemaakt, niet alleen op de machthebbers, illuminati, hoe je het ook ziet. Nee, nog veel meer op die lui die alles maar kunnen zeggen uit een zogenaamd spirituele kijk op het leven. Vooral als ze dat dan als een leraar vertellen, met allerlei diagrammen, tekeningen, uitleg over iets wat te groot is om uit te leggen. Of al die oplossingen waar ze mee komen over de oudheid, buitenaardse wezens e.d. Niets valt te verifiëren, alles is illusie van de mind van de persoon die het verteld. Ik word er niet wijzer van, alleen maar verdrietig. Het kan zo mooi zijn maar niet op die spirituele ego manier. Het is de andere kant van dezelfde nare medaille van ego, macht, ik weet het beter, zie hoe speciaal ik ben. Al die kristallen, kristallen schedels, donder ze aub. weg in een hele diepe poel. Ze helpen ons niet. Dat wat we zoeken als waarheid zit in ons. Sorry, er is boosheid in me, dat moet toch ook geuit worden.

  11. Metatron of die domme del, het maakt me niets uit. Het resoneert niet met mij. Ik val ook niet op die oudere dames, ben nog jong, misschien dat dat het verschil is?
   Liefst zou ik ze allemaal eens echt wakkerschudden. Be aware, be awake! We zijn zelf veel bijzonderder. Ieder van ons kan 10 keer over al die lui heen. Waarom? Omdat wij gewoon zijn wat we zijn, zonder gezwets. Het is aandachttrekkerij, ‘zie mij nou eens de waarheid verkondigen’. Kost ook meestal uren aan tijd en op het einde heb ik er niets van geleerd. Alleen dat spirituele zwevers nog meer zweven dan dat ik ooit had kunnen bedenken vanuit mezelf gezien. Dromers die wachten op een betere wereld. Altijd hebben ze het over het kwaad, wat er allemaal misgaat in de wereld. Als ze iets moois laten zien dan gaat het vaak over dieren. Mensen zijn niet goed genoeg of zo. Het moet groots, indrukwekkend zijn, anders geloven we het niet of dringt niet tot ons door.

   Sorry, ben gewoon boos. Schijnt ook niet echt te mogen, toch is er boosheid in mij.
   Het is gewoon nooit goed genoeg, altijd gezeik, iedereen wordt afgezeken, het moet zo zijn schijnbaar maar waarom?

  12. Guido, laten we gaan voor de waarheid, de werkelijkheid. Deze is alleen niet in woorden te vatten… Scheelt weer uren aan geouwehoer van velen door velen verkondigt. Het is illusie wat ze verkondigen. Praatjes vullen geen gaatjes, ook hele mooie praatjes niet. Ze kunnen op z’n allerhoogst slechts wegwijzers zijn naar iets wat niet onderwezen kan worden. We zijn het zelf. Ons hele leven al. Dat velen zichzelf ergens boven de rest plaatsen doordat zij contact hebben via channeling of wat dan ook met iets hogers, dat is echt verontrustend. Er is niets hogers dan onze diepste zelf. Dat wat één is met al.

  13. Martijn , laat er maar uit hoor , die boosheid 😉 , ik hoop niet dat je griep zit te krijgen net als ik . Vlak daarvoor ben ik ook vaak wat opgefokt emo-achtig .

  14. Zou zo maar kunnen Cozmic, m’n schoonouders teveel om me heen gehad. Beiden ziek vorige week…

  15. Hoi Martijn, t is gewoon even een fase dat boos zijn, waarschijnlijk stiekum ook je ego dat gekrenkt is omdat je je realiseert dat je heel veel tijd hebt gestoken in zaken die je nu in een ander licht ziet. Het blijft echter winst, want je pad wordt er alleen maar duidelijker van.

  16. Aan het eind van Deel 1, op 2 uur minuutje 30, daar kan je even Ashayana haar kort geknipte Mindy StarGate Vriendin van een ander parallel M31 heelal in z’n geheel in het zonlicht zien, indrukwekkend, zij is echt heeeeeeel erg Aliën en ontzettend Mooooooi ook vin ik persoonlijk..

  17. De theorie dat we aartsengelen en andere entiteiten zelf creëren vanuit een morfogenetisch veld van een groepsbewustzijn , daar kan ik me wel in vinden . Dat een channelaar dan weer intapt op dat veld en er een verhaal van maakt…zou kunnen . De ‘werkelijkheid’ is zo echt als je hem ervaart .

  18. @ Martijn….jaaah, het is wel erg…want het houdt niet op…iedereen denkt dat die iets te vertellen heeft. Als je de ruimte ervoor krijgt en mensen naar je luisteren heb je geluk 😉
   Het is net als een taal leren, op gegeven moment moet je toepassen anders blijft het abstract…
   Hoe vroeg Plato zo mooi….
   Das Sein bestimmt das Bewusstsein, oder das Bewusstsein das Sein….?
   een mooie filosofische vraag…laten we het daar eens een keer over hebben 🙂

  19. Oh ,Oh , Hyper , wel lovenswaardig dat je twee uur lang naar Tekla zit te turen om maar een glimpsje van haar helpheks op te vangen 🙂

  20. Stjonge jonge! waar mensen zich nog druk om kunnen maken… hahaha lig er allang niet meer wakker omtrent, tis puur los laten die handel… Wordt eens boos op de depressie die gaande is, broekriem aanhalen ellende van bezuiniging, nog liever zo’n muts dan keiharde werkelijheid van die Euromutsen die voor de zoveelste keer Heel Europa naaien en iedereen vind het maar goed. Nou ik niet !

  21. Ja Monika , de grootste wijsheden zijn vaak gevat in de kleinste zinnetjes , zo ook : Mens ken uzelve .( die Grieken waren zo dom nog niet hè ? )

   Met veel aangeleverde kennis is het imo zo dat het voor de een smaakt als nectar terwijl de ander het ervaart als vergif . Kwestie van selecteren en niets of niemand op een voetstuk plaatsen .
   David Icke kan bijvoorbeeld heel duidelijk vertellen hoe we gehersenspeeld(!! nieuw woord ? ) worden door de media en via het collectieve veld . Betekend niet dat je de rest van zijn werk aan hoeft te nemen als zijnde gospel . ( go-spell)

  22. Excactly Paul , want tussen de regels bevinden zich de ongeschreven regels die het allemaal weer interessant maken . De ruimtes die je zelf in mag vullen met je eigen visie en waarheden . En als je niet kan schrijven , dan mag je het fluiten in blokletters .

  23. openingen omissies zwarte gaten, de leegte (haah had je niet gedacht hèh Martijn, Zo’n zoemende Zen gedachte van mij) daar draait het allemaal AaaHaaoeeem en voorAl ook als het komt en je verwacht het niet Dis & Co, really made it

   Gruppo Sportivo – Disco Really Made It
   http://www.youtube.com/watch?v=CMkfm-caYFI

  24. @ monikA ,
   Zoiets als ; die waarheid bevindt zich vaak in een spleet ? ( = nis) of zit ik er nu gans naast ?

  25. Hyper, dan nog veel plezier 😉
   …ik laat me nu channellen door mijn kussen…:)

  26. Ah, je hebt zo van die momenten dat je echt de tering in alles hebt. Ik wel tenminste. Paul, ook dat ja, hoe die hele fuck wereld in elkaar steekt. Het is de combi van beide. Beide leugens. De één verteld ons dat we in het daadwerkelijke leven gekort worden tot er niets meer dan slaven of schapen van ons over is. De andere kant doet net of hun in engelentaal spreken en de rest moet het maar geloven. Zit geen verschil tussen die twee. Voor mij is het in ieder geval tijd om werkelijk mezelf te zijn, dat Aum en weet ik het hoe jullie dat noemen lekker loslaten en gewoon Zijn.

   Ben je boos, wees boos, ben je blij, wees blij. Alles komt in ons op, alles moet doorleefd worden. Het overkomt ons, we zijn het niet. Ik was boos, nu niet meer. Nu ben ik gewoon benieuwd wat een ander te zeggen heeft.

  27. Oh ja, Paul, wat ga je eraan doen dat die Euromutsen alles over jouw leven te zeggen hebben? Ik heb de tijd niet, fight for your rights. We kunnen natuurlijk zaniken tot we een ons wegen maar niemand doet er ook wat aan. Ik zou zeggen, iedereen die geen werk heeft maar wel idealen, ga ervoor. Jullie hebben anders toch niets te doen de hele dag.

  28. Praatjes vullen geen gaatjes. Ben er geheel zat van. Wel weten hoe het zou moeten zijn maar er vervolgens geen reet aan doen. Dat is pas slecht. Zeiken over machtswellustelingen die alleen voor zichzelf opkomen en de rest laten stikken terwijl ze zelf niets maar dan ook niets bijdragen dan alleen wat geleuter op internet. Dat zal de wereld veranderen? Het is allemaal aan ons eigen te danken. Alle shit in de wereld is ergens ook ons eigen schuld, dikke bult.

   Sympathy for the devil:
   http://www.youtube.com/watch?v=iLddJ1WceHQ

   Waarom komt niemand op voor zijn eigen leven? Laten ze het over zich heen komen? De bek vol over hoe de wereld zou moeten zijn en vervolgens afwachten of het resultaat heeft. Kom op, wordt volwassen, sta in je kracht, begin een organisatie waar iedereen zich wil aansluiten die voor de verandering voor zichzelf opkomt.

  29. Oh ja, die depressie, die laat ik lekker over me heen komen. Sociaal is een taal die je bij de SP vindt. Daar ben ik dan ook lid van, wordt hopelijk een grote partij.
   Ik zou het allemaal anders willen maar ik heb niet veel te zeggen. Gelukkig zijn er betweters genoeg, als jullie het zo goed weten, doe het dan ook in Godsnaam. Stop met lullen en doe het.

 13. Martijn,
  alleen de herkenning doet u bewustzijn groeien. We weten en kunnen in principe alles. Geen trucs of ‘opgelegde’ regeltjes doet je bewustzijn groeien. Creativiteit is systeemloos. Iets wat u zelf ervaart maar nog niet bewust van bent kan opeens zichtbaar worden omdat iemand u die gelijke ervaring vertelt of u dit leest. Dat wil niet zeggen dat anderen niet de waarheid vertellen. Maar het blijft altijd hun waarheid. Ik heb geen volgelingen nodig en hoeft ook niet iedereen te willen volgen en of te begrijpen. Ik zeg dan even goede vrienden het is voor mij te hooggegrepen. Ik ben er niet klaar voor en als het echt ‘zuiver’ dan is het voor iedereen duidelijk en simpel houd ik mezelf voor. Zoals ook de natuur laat zien Einfalt zeigt sich der Meister. En u weet de natuur is harmonisch en volmaakt. En dat is wat de Schepper bedoelt en u laat zien.
  En zoals u weet ik heb helemaal niets met channelen daar ben ik te aards voor. En zoals ik zeg: gewoon een goede intentie en daaraan gekoppelt gedrag of actie is voor mij voldoende. En als we zo elkaar begrijpen zijn woorden inderdaad niet meer nodig. Kies de pad die u ZELF wilt volgen en daarvoor heeft u echt niemand bij nodig want het is uw WAARHEID. Hoe Lichter u wordt des te beter u onderscheid kunt maken wat goed of fout is en dat betekent blijft zo dicht mogelijk bij u ZELF. Onthoud anderen zijn anderen en u bent wie u bent. Man ist was man isst.
  Ik groet u en heb meer zelftrouwen(dat is de zwaardvechter) in ons.

  1. Lezer, u bent een mooie aanvulling hier op de site. Uw schrijven is prachtig alleen ‘u’ hoeft voor mij niet meer. Ik ben jij, te jong om aangesproken te worden met u.
   Als u wel aangesproken wilt worden met u, dan zal ik daar zoveel mogelijk rekening mee houden. Haha, gaat weer om niets maar dan toch. Lezer, ik hou u in de gaten, volgens mij zie ik mooie dingen van uw kant uit. Ga zo door.

  2. Steeds als ik iets wil schrijven besef ik dat het al geschreven is , wat ik denk is al eerder gedacht , wat ik wil doen is al eerder gedaan . Alles is ouwe koek , iedere dag vers gebakken , oude wijn in nieuwe zakken .
   Ik weet dat het antwoord in mezelf zit , maar wat is precies de vraag ?
   In dit snelle tijdperk zijn we zelfs te ongeduldig om te wachten op de bloemen die het voorjaar aankondigen , we zetten ze op onze warme vensterbanken en dwingen ze prematuur te bloeien . De eerste narcis in de tuin is allang geen feest meer .
   We stellen vragen en zijn te lui om de antwoorden bij elkaar te puzzelen , nee snel snel , vertel vertel , ff googlen . Instant satisfaction , luisteren met het hoofd maar niet begrijpen met het hart .
   Totdat we ziek worden , gefrustreerd en boos , en we nog maar één vraag hebben ; hoe word ik weer gezond , zodat ik weer van alle mooie dingen kan genieten ? Weg uit het hoofd , terug naar het hart …..laat alle spelletjesspelers hun spel maar spelen , ik doe niet meer mee en ga gewoon genieten van iedere dag die me is gegeven alsof het mijn laatste is .

  3. Wie ben ik en wat is het doel van het leven? Dat is wat iedereen ziek maakt. Waarom? Omdat ze bezig zijn met allerlei zaken die je maar kan bedenken, zonder hier verder op in te gaan. Het is makkelijk om allles te geloven wat ze je vertellen. Of je nu alleen naar de tv kijkt of als een idioot op internet aan het zoeken bent naar de waarheid, jij en ik weten dat het net ff anders is. Dat stukkie extra is de werkelijkheid, ik wil het zo graag duidelijk maken al is het bijna onmogelijk. Dat stukkie extra is wie we werkelijk zijn, iedereen herkent het maar bijna niemand wil het zien als zichzelf.

  4. Is er nog een ‘gedegen’ zwaardslikker onder ons hier op wtk ?!

   > Nu, nee, nou niet iedereen tegelijk roepen dat HIJ/ZIJ dat is. <

   Merk altijd dat zulke dingen altijd zo Hyped zijn, in eens is iedereen om, een droomwens dat Hij/Zij dat ook gelijk is, alleen de echte stuurlui staan altijd aan de wal en worden vaak afgedaan als shit. Ze waren inprincipe de pioniers voor anderen.
   Heel weinig mensen zijn inprincipe orgineel te noemen, meesten zijn CopyCats geworden en nemen alles als kip zonder kop gelijk maar aan dat het zo ie. De betweter is meestal zo iemand die in tegenspraak komt en zijn stukje terrein zo goed als mogelijk te willen verdedigen, de latere goudzoekers en charletans nemen dan de rest over en iedereen is dan ineens om voor exact het zelfde. Dat is nu ook met Spiritueel, Verlichting, Healing, Bewust zijn, Transformeren, (ga nog maar een paar uur door met woordjes) mee bezig, de ene nog mooier en fraaier dan de ander.

   M.a.w. het is eigenlijk oud zeer in een nieuw vers jasje wat keer op keer als iets mysterieus wordt verpakt in nieuwe eigentijdse woorden.

  5. Cozmic en Paul, bedankt, aan jullie heb ik altijd wel iets. M’n boosheid is verdwenen, laat die lente nu maar komen! Het oude is vergaan het nieuwe is reeds begonnen.

   Kan het niet laten dit nummer nog eens te plaatsen. Kwam het ineens tegen en het doet me wel wat, Goddank ben ik nog een nieuwe lente waard. Om te janken zo mooi:
   http://www.youtube.com/watch?v=lEeHA4UrTOE

 14. Martijn maakt helemaal niet uit hoe jong of oud u wel bent. Leeftijd op Aarde is natuurlijk betrekkelijk. Misschien is uw ziel wel veel ‘ouder’ dan mijn ziel. Of u mij vousvoyeert of tutoyeert vind ik niet belangrijk. Gewoon elkaar respecteren zonder aanzien des persoons. Ik lees uw blogs ook met veel plezier zoveel wijsheid in een ‘jonge’ ziel. Nils volentibus arduum(niets is onmoglijk voor zij die willen).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.