Advertentie

Jeroen van Koningsbrugge: ‘911 is inside job!’…


xx

x

Jeroen van Koningsbrugge: ‘911 is inside job!’…

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Jeroen van Koningsbrugge stapte bij NU.nl-redacteur Chris Helt in de auto. De altijd komische en opgeruimde acteur/musicus is monter en zich heel bewust van het feit dat het gesprek wordt gefilmd. Professioneel als hij is, maakt hij er weer een écht verhaal van. De karakteristiek van Van Koningsbrugge. Écht zijn en in die hoedanigheid spontaan acteren. Geen ‘humbug’ met veel theoretisch gekeuvel, maar ’to-the-point’.. De intimiteit van deze autorit maken dat hij helemáál op z’n gemak is.

Kijk naar deze uitzending en het interview van Chris Helt en trek je conclusie.. We zijn benieuwd hoe de reacties zijn, die hem ongetwijfeld zullen bereiken uit het kamp van de ‘hakken-in-het-zand-skeptici’..

6 gedachten over “Jeroen van Koningsbrugge: ‘911 is inside job!’…

 1. ‘T zijn toch levensgevaarlijke gekken die maar blijven geloven in die hapklare brokken zonder uberhaupt zelf na te denken. Het uitvoeren van bevelen op basis van flutopdrachten is dan wat daaruit voortvloeit.

 2. Mensen die hardnekkig politiek correct blijven volhouden dat iedere officiële lezing van M17 tot de kerstman berust op een onomstotelijke waarheid. Dezelfde mensen waarvoor de valse vlag operaties bedoeld zijn. Van uit dat draagvlak kunnen dan weer nieuwe regeltjes bedacht worden.
  Die mensen, Guido!
  Laten we wel wezen, ik heb het niet over minderwaardig maar wel over groep 3-4-5 mensen waar er heel veel van zijn en als een dikke remparachute aan de kont hangen van hen die allang weten hoe de hazen lopen.

 3. Hoe zegt men het ook weer : Wat baten kaars en bril als de uil niet zien wil!!!! Ik maak wel een onderscheid tussen diegenen die het wel weten en bewust liegen, en een groot deel dat het niet wil weten. Mijn ervaring wijst immers uit dat men hier voor een muur staat, waarbij de Himalaya in het niet verzinkt. Met de info die via de sociale media beschikbaar is, kan niemand nog zeggen, dat hij of zij het niet kan weten. Het is dus wel degelijk het niet willen weten, omdat de waarheid over de werkelijkheid niet in het kraam past. Hier komen we dan terecht in de duistere wereld van de obsessies, frustraties, complexen, afgunst, nijd, wraak….enz… Desnoods gaat men zoals in de tijd van de Oude Grieken, de boodschapper met het “slechte” nieuws, letterlijk te lijf. Ik spreek van ervaring. Ik ben geconfronteerd geweest met uitbarstingen van razernij, een vulkaanuitbarsting was er bij manier van spreken niets tegen. Ik ben dan ook gestopt met persoonlijk mensen in mijn omgeving te “informeren”. Bij een “inside job” zoals 11 september, gaat het voor heel wat zo ver, dat als men hun zou voor de keuze stellen : de waarheid of de strop, een gedeelte kiest voor de strop. Hier schieten dan woorden ook tekort. Ondanks alles loont het m.i. nog steeds de moeite om via de (subversieve) sociale media te blijven voort werken aan het verspreiden van de boodschappen met het slechte nieuws.

 4. volgens koko nuts makroon de hoogste oom van france mogen we niet langer in de valse plaatjes op de maan geloven van, voetafdrukken schaduwen en stofloze lanceringen, en vooral het niet hebben over 9 elfen en 2 ongelijke torentjes die vielen op valsnelheid in hun eigen voetafdrukprint, zukke websteks moeten uit de lugh volgens hem en mensen die die dingen zeggen toch wel, fijn euro nieuws, onze hoogste oom roettie was wel bij de poettie op bezoek vertelde hij laatst tijdens een koninklijk rt-lux interview met de kerel van de knapste lekkerste nieuws lezeres ever die nu koffiebonen fotoograafeert voor een corporatie die tegen drinkwater is, daar keuvelde ze amicaal wat verder over verdwenen vliegtuigen en e-sleepwetnetwetten voor vissen en emeels van de mensen, voor onze veiligheid want sjonguh er zijn toch zoveel terror gassies tegengehouden volgens eigen zeggen, ook appie onze dieren arts vindt dat doohcentjes verplicht een naald moeten krijgen tegen de kinkhoest en flutboek bepaalt nu zelf wat nieuws is samen met de regering, we hadden toch op school geleerd dat dat een typisch kenmerk van een eng dictatorschap land is. de unieperversiteiten constateren dat er meer chinezen en pakiestanen en andere verweggiestan landen op de campus rond lopen dan vernederlanders, volgens mijn zus is een immigrant nu verplicht om minimaal 4 jaar onze taal en cultuur te studeren, oftewel een complete universitaire bul en nix drie maanden aap noot mies met de gemeente, in de tussentijd worden ze wel meest kansloos jaren lang geïnterneerd in voormalige gevangenissen. Ooh Ooh wat heeft het bedrijfsleven toch een vaklui nodig, hadden ze er maar wat zuiniger mee om moeten springen, haal maar uit timboektoe was toch al de bedoeling. niemand wilde oud hoge oom lubbie hebben maar hij mocht ons wel chronisch laten “bezuinigen” en de euro moest er door geramd, in het lubberiaans en kookoohiaans niet te verstaan maar daar houden wij van, wat we niet begrijpen das pas geloofwaardig. Skaip is ondertussen compleet versteerd door mikroschoft, je komt er niet meer op of in voordat je uitgebreid je privé gegevens hebt ingetiept in een popup blokkade schermpje, kan dat zomaar, jazeker je ziet het toch. En het bureau voor de muzische gelden en rechten is het nu al eens met een EU geleid AI algoritme die elk muzikaal fragment aan banden gaat leggen, geniet nog maar even van de muziek, het kan maar zo voorbij zijn. Robert Plant – Carry Fire https://www.youtube.com/watch?v=9nNHMu0-jW8 oh jah plofkraken van pinup automaten daar maken de banken volgens eigen zeggen zich zoooh ongerust over, volgens mij past het net te prima in de no cash agenda. https://www.nestle.nl/brands/nespresso

 5. Een debat in de door Willem I gestichte universiteit :
  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180314_03408851
  met titel : “Waarom de UGent een complotdebat laat plaatsvinden”
  met citaat :
  “In een UGent-auditorium vindt woensdagavond een debat plaats over de complottheorieën rond de aanslagen van elf september. Maar hoort een universiteit wel een platform te geven aan controversiële ideeën?…..
  ‘Wat is er op 9/11 echt gebeurd?’ Met die vraag promoot organisator Peter Vereecke een debat over de dodelijkste aanslag die de Verenigde Staten ooit trof. Vereecke wordt één van Vlaanderens meest beruchte complotdenkers genoemd, en is onder meer aanhanger van de ‘chemtrail’-theorie. Wie daarin gelooft, denkt dat overheden vergif verspreiden door middel van condenssporen van vliegtuigen.
  Maar Vereecke neemt zelf niet deel aan het debat. Zijn standpunt wordt vertolkt door Coen Vermeeren, een Nederlandse wetenschapper en schrijver van meerdere complotboeken. Hij komt tegenover filosoof Maarten Boudry te zitten, die ‘geen greintje bewijs voor de vele complottheorieën’ ziet…..
  Ik besef dat er aan zo’n debat nadelen verbonden zijn’, zegt Boudry op Facebook. Maar omdat Vermeeren zijn gage van 500 euro aan een goed doel schenkt, stemde Boudry (die hetzelfde doet) toe. ‘Kom gerust af, zodat niet de héle zaal vol complotdenkers zit’, aldus nog Boudry. Maar is het überhaupt wel aan een universiteit om controversiële ideeën een platform te geven?..”(=einde citaat).
  De inhoud van het citaat spreekt boekdelen… vooral de laatste zin, wetende wie daar dan wel allemaal een platform krijgt… !!! Ik zie hier de Universiteit dan ook als een selectieve leugenfabriek, in samenspanning met de MSM.. die oorlog voeren tegen de waarheid.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.