Advertentie

Van chronisch ziek tot succesvol therapeut..!


We kwamen in contact met Kaj Alexander de Vries. Hij is de oprichter van o.a. de site Doktercandida.nl, een website die al al 10 jaar lang informatie aanreikt, over de Candida-schimmel, die vele mensen stiekem heel ziek maakt.. Het is één van de ziektebronnen, die het meest over het hoofd wordt gezien. Daarnaast stichtte Kaj de praktijk ‘Herstart je gezondheid’, die honderden mensen per jaar van een breed scala aan gezondheidsklachten af helpt.

Pas op: Een goedgekeurd medicijn!

Het is allemaal het resultaat van een lange gedreven zoektocht naar de oorzaak van zijn ziekte en terugkeer naar gezondheid.. Een tocht om zichzelf te genezen van een jarenlange ziekte van Lyme en Candida-aandoening. Wat Candida is? Laten we beginnen te zeggen, dat Candida de door de farmaceutische industrie best verborgen bron van ziekte is. Feitelijk is het een gist-vorm die al duizenden jaren bij zo goed als alle mensen en dieren in de darm voorkomt en na onze dood muteert naar een schimmel.

Candida draagt na het overlijden bij aan een versnelde ontbinding van het lichaam, maar kan -volgens de medische literatuur- geen kwaad zolang je nog in leven bent. Echter, door een snel stijgend aantal factoren muteert deze gist al naar een schimmel, terwijl we nog in leven zijn. Met als gevolg vele chronische ziekten, waardoor Candida de laatste 30 jaar indirect is uitgegroeid tot doodsoorzaak nummer één. Nu is Candida één van de belangrijkste factoren in onder andere:

Chronisch vermoeidheidssyndroom, fibromyalgie, ADD/ADHD, lekkende/spastische darm, longziekten zoals astma en COPD, huidklachten zoals eczeem, reuma en.. kanker! Lees het verhaal over Candida, maar vooral over een bijzondere jongeman die -zo merkten wij- zijn leven lang al ‘wants to know’.. Het woord is aan Kaj Alexander, in deze rubriek ‘Meelezen, meeleven’..

* * *

x

x

Het bijzondere verhaal van Kaj Alexander..
x

Van chronisch ziek tot succesvol therapeut..

x
2018 © Kaj Alexander | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Kaj Alexander

“Mijn verhaal begon rond mijn 15e, toen ik langzaam ziek en steeds zieker werd. Het waren met name vermoeidheid, spierpijn, darmklachten, hoofdpijn en huidklachten die mijn leven aan het beperken waren. Ik was altijd al een eigenwijs en ondernemend type en dát, in combinatie met lichamelijke beperkingen, deden me al jong besluiten, dat het een goed idee was om zelfstandig ondernemer te worden. Want zo kon ik eigen regels en een eigen werktempo bepalen. Het internet leek mij een uitstekende plek om te beginnen en dus ik begon op mijn 18e de eerste Nederlandse webwinkel en verkocht hoogwaardige LED-lampen.

Deze werden ontwikkeld om stroomslurpende halogeenspots en de oude gloeilampen te vervangen en ze waren destijds nog totaal onbekend. Na een aantal jaren van succesvol ondernemen, kon ik het bedrijf verkopen, omdat ik een eigen online-game voor jongeren wilde starten. Dat gebeurde en inmiddels zijn er wereldwijd 200.000 leden… Internetondernemer zijn bleek dus helemaal mijn ding.
x
Maar toch had ik ook een ándere missie die als rode draad door mijn leven liep. En dat was het ontdekken van wat nou werkelijk aan de basis lag van mijn fysieke gezondheidsklachten. Deze vraag dreef me er in mijn vrije tijd continu toe om onderzoek te doen. Onderzoek naar het antwoord op de vraag ‘waarom zijn mensen ziek’ en wat maakt mensen gezond..? Wat eten ze, wat drinken ze, welke therapieën doen ze. Welke  voedingspatronen, virussen en bacteriën veroorzaken welke klachten.
x
Vele boeken, websites en documentaires verslond ik, in de hoop het antwoord tegen te komen op die vraag: ‘Waarom ben en blijf ik ziek?’ Meer en meer ging  ik me verdiepen in álle mogelijke oorzaken van de vele onduidelijke chronische klachten, die sprongsgewijs de overhand namen. Niet alleen in mijn leven, zo bleek. En ik begon alle puzzelstukjes die ik vond, te verbinden, tot het me uiteindelijk helemaal duidelijk was.. En niet alleen voor mezelf, maar voor alle andere mensen, die met dezelfde klachtenpatronen zoals ik, rondliepen.
x
50% Van de bevolking chronisch ziek..??
In 2012 stelde het CBS namelijk vast dat 50% van de Nederlandse bevolking chronisch ziek is. Waarom? Wij mensen zijn toch zo slim, de wetenschap heeft toch overal een oplossing voor? Waarom maken de huisartsen en ziekenhuizen ons niet écht beter? Waarom kunnen zij geen antwoorden geven op deze krachtige vragen?
x

Inmiddels heb ik mij ruim 10 jaar in deze materie verdiept en snap waarom de bevolking opzettelijk en zieker dan nodig wordt gehouden. Want zo is het! De moderne medische geneeskunde is namelijk een regelrecht verlengstuk van de farmaceutische industrie. Het draait helemaal niet om mensen ‘genezen’, maar het gaat om mensen klachtenvrij-ziek te houden. Symptoombestrijding, met dure symptoom-onderdrukkende medicijnen, die wel hélpen, maar niets ‘genezen’. Zodat u ze uw hele leven lang moet blijven gebruiken/kopen.
x
Helaas zorgt de schaduwzijde van onder andere de voedings-, telecom- en landbouwindustrie voor een flinke belasting op het lichaam, hetgeen grote gevolgen heeft op het goed kunnen functioneren van ons immuunsysteem. Dit maakt ons extra vatbaar voor chronische infecties, via schimmels, virussen, parasieten en bacteriën. Zij zijn de directe oorzaak van onze ‘symptomen’ en ‘ziektebeelden’. En die vervolgens niet goed worden gediagnosticeerd, noch behandeld.
x
Het begin van mijn strijd tegen de Candida..
Ik ontdekte onder andere, dat een schimmel met de naam ‘Candida’ één van de grootste en door de farmaceutische industrie meest verzwegen factor is in het ontwikkelen van een breed scala aan ziektebeelden en fysieke klachten!! Daarom besloot ik over deze Candida een e-book te schrijven. En dat werd zó goed ontvangen, dat ik niet lang daarna, mét de hulp van diverse artsen en specialisten, een informatiefilm produceerde en mijn boek ook als fysiek boek uitbracht.
x
Op mijn site doktercandida.nl kun je dit boek gratis als eBook-versie downloaden.Het onderzoek naar Candida heeft mij veel inzichten gegeven in de werkwijze van de medische industrie. Inmiddels is er ook een film, waarin ik het e.e.a duidelijk maak. Dat deze  Candida-website de film en het boek inmiddels veel aanhang hebben, wordt uiteraard niet gewaardeerd door de farmaceuten.
x
Ik krijg als antwoord, artikelen over mijn werk, over me heen, die me belachelijk maken, o.a. op sites zoals die van de Vereniging tegen de Kwakzalverij.Het was geen verrassing dat een ieder die zich gaat bezighouden met de waarheid over ziekte en gezondheid delen met anderen, een doelwit wordt en eigenlijk een prijs op zijn hoofd zet..
Want de farmaceutische industrie (de symptoom onderdrukkende, niet genezende medicijn handel) is na de energiesector de meest winstgevende industrie ter wereld. En ja, dat willen ze graag zo houden! Ten koste van álles..

Maar het houdt mij in ieder geval niet tegen, om mensen te voorzien van waardevolle informatie, die hun leven kan veranderen. Door Candida aan te pakken overwon ik een groot deel van mijn gezondheidsproblemen. Inmiddels hebben tienduizenden mensen mijn boek gekocht of gedownload en velen daarvan hebben hetzelfde resultaat bereikt, zo blijkt!

En toen bleek Lyme de kop op te steken..
Candida aanpakken loste de helft van mijn gezondheidsklachten op. Een paar jaar later lukte het mij eindelijk om volledig te genezen, doordat ik niet alleen Candida onder de leden bleek te hebben, maar ook de ziekte van Lyme. Hiervan te genezen lukte mij, dankzij de behandeling met een nieuwe -in mijn ogen revolutionaire- therapie. (HIER)

En dat werd hoog tijd, want ik had al tientallen therapieën bestudeert en geprobeerd, maar tot op heden, gaf nog niets het resultaat wat ik zocht. Tot ik kennis maakte met Laser fotonen therapie.  (zie foto hiernaast) Sinds ik met deze pijnloze maar zeer effectieve behandelingen na tien jaar ziek zijn, eindelijk mijn gezondheid volledig herwon, ben ik de koning te rijk! En heb ik mijzelf gewapend met deze therapie en alle kennis die ik tijdens mijn zoektocht heb opgedaan, met het doel andere mensen nog beter te kunnen helpen en ben ik mijn eigen praktijk begonnen met de toepasselijke naam: Herstart je gezondheid.

Ik weet als geen ander hoe vervelend het is je ziek te voelen en geen antwoorden te krijgen binnen de reguliere geneeskunde waar je wat aan hebt. Terwijl deze antwoorden én oplossingen er wel zijn. Ik ervaar het helpen van anderen als mijn missie. Mijn eigen onderzoek, trainingen op het gebied van gezondheid, ziekte en alternatieve geneeswijzen liepen altijd al als een rode draad door mijn bestaan. Een eigen praktijk starten om anderen te helpen met mijn ontdekkingen was dan ook onvermijdelijk.

Sinds de oprichting van ‘Herstart je gezondheid’ leg ik mij volledig toe op mijn grootste passie, het onderzoeken van, informeren over, en effectief behandelen van gezondheidsproblemen die door de reguliere geneeskunde als ongeneesbaar worden bestempeld. Zodat mijn cliënten, net als ikzelf indertijd, de ware oorzaak van hun klachten leren en hun gezondheid kunnen terugwinnen.

* * *

2 gedachten over “Van chronisch ziek tot succesvol therapeut..!

  1. Kijk dit is nou leuk. Ik ben zelf jaren geleden al bij Kaj geweest en sinds dien nooit meer last gehad van de chronische vermoeidheid waar ik al jaren mee zat. Kan het iedereen aanraden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.