Advertentie

Jane Burgermeister, WHO are you? How fake are you?


Wat is er aan de hand met Jane Burgermeister? Veel mensen hebben het gevoel gekregen, dat ze door haar in de maling genomen zijn. Haar rechtzaken gaan niet door..! Wist jij dat al? Maar is het hele verhaal eigenlijk niet heel simpel uit te zoeken zou je zeggen. Natrekken of Jane inderdaad haar juridische aanklachten überhaupt wel heeft ingediend, waarvan ze roept dat ze het gedaan had.

Toen ik half augustus contact met Jane had gehad, over het bedrag van meer dan € 2400,- dat WantToKnow had verzameld met een inzamelingsaktie (HIER) om haar werk te steunen, werd de utiwisseling bijzonder bitter, volledig vanuit haar kant geregiseerd. (HIER mijn relaas van 29 augustus). Hoewel ze me beloofde, in haar mailwisseling, mij te bevestigen wanneer het bedrag op haar rekening bijgeschreven zou zijn, is ze haar belofte niet nagekomen..!

Niet lang daarna kwam de reactie van Teuni Kuiper, die ook al in contact was geweest met Jane, en bijna dezelfde ervaring had gehad als ikzelf. Hoe bizar! (Kijk voor haar relaas op deze LINK HIER)

Het enige dat Jane groot op haar site heeft staan is dát ze de aanklacht had ingediend, op 10 Augustus. (HIER) Maar aan wie kun je beter vragen wat de actuele stand van zaken is, dan aan Jane zelf.. En aldus, hebben velen dit pad gevolgd. Inclusief WantToKnow.nl

Kennis is macht, zei men vroeger. Maar ik zou het nuanceren.

Anderen doen geloven dat je kennis hebt, geeft je macht.

Fernand Haesbrouck (Belgisch apotheker)

XX

Jane Burgermeister: raadselachtige dame?
Jane Burgermeister: raadselachtige dame?

Ook Fred Burks van de Amerikaanse WantToKnow.info, maakte een maand geleden contact met me, om naar Jane Burgermeister te vragen. Ook hij had het ‘unheimische’ gevoel dat er ‘iets’ met Jane en haar ‘filings’ aan de hand is. Maar na een tijdje kwam zijn bericht dat hij er niet écht de vinger op kon leggen. Maar geeft dat vervolgens niet te denken, als ik -naast mijn eigen gevoel- ook nog eens van diverse andere kanten van dit ‘vreemde gevoel’ bij mensen verneem..?

Ellen van de Verontruste Moeders mailde me eergisteren met het bericht dat ze op een franse site wat meer informatie over ‘de aanklacht tegen de WHO en Baxter’ van Jane Bürgermeister had gevonden.

“Het schijnt dat een journalist van het dagblad ‘Blick’ met haar in contact is getreden om een interview af te nemen over het verdere verloop van deze aanklacht. Blijkbaar had ze door haar drukke werkzaamheden hier geen tijd voor, heeft dit op dat moment vriendelijk afgewimpeld en sindsdien géén mail/telefonisch contact meer mogelijk over dit onderwerp.

Deze journalist heeft de WHO in Genève gecontacteerd en het volgend antwoord gekregen: er was daar niets bekend over een aanklacht, noch schrijven van JB en er werd nog aan toegevoegd dat men het vreemd vond dat zij dit bij de FBI heeft ingediend, terwijl de hoofdzetel van de WHO zich nochtans in Genève bevindt en de Zwitserse autoriteiten eerder aangewezen zouden zijn dit in behandeling te nemen.”

Ellen heeft op een Frans blog een citaat van iemand gevonden, dat in dit verband ook interessant is:

“Niemand kan ooit klacht neerleggen tegen de FBI, zelfs niet in Amerika. In het Amerikaans juridisch systeem kan men alleen klacht neerleggen bij de procureur die vervolgens beslist hier wel of niet gevolg aan te geven en dit over te dragen aan het politieapparaat voor verder onderzoek.”

Begin december heb ikzelf Jane een mail gestuurd, en daarbij niet mijn eigen naam genoemd, omdat ze deze zou herkennen van de stevige mailwisseling die we -zoals gezegd- eind Augustus hadden. Dit was de tekst van de laatste mail van een week geleden:

~~~~~~~~~~

“hello Jane,

this is a message from Holland.  I am a great supporter of your work and have a question on your lawcase
against Baxter and the WHO. I just read your article on your site, with this LEAD:

Can you tell me what the status is of these cases. We did donate money to your case and are very curious about the current situation, also because I cannot find anything in the news media and on your site of the situation.
happy to receive your return reply.
good luck and
best wishes,”

~~~~~~~~~~~

Kort daarop kwam het antwoord van Jane:

~~~~~~~~~~

Thanks.
The state prosecutor in Korneuburg has dropped the case against Baxter. I have asked to look at the files and I understand I am entitled by law to see why he dropped the case but have not received a reply. I am thefore going to bring criminal charges against him for Amtmissbrauch and to compell the file to be opened.

At the very least, he has to give a clear reason why he dropped the case and to account for how 72 kilos of seasonal vaccine material was contaminated in biosafetly level 3 lab and sent out to 16 labs. It seems Baxter has to keep detailed records and logs that should allow for a reconstruction of the incident and if they have destroyed these logs, they are guilty.

It is very difficult for me to find a lawyer who is willing to take on this case (at least an honest one who will ntot throw it) and so I will have to do the criminal charges myself. However, funds to ask lawyers for advice and translate the charges etc are appreciated.

Cheers, Jane

~~~~~~~

2 minuten later gevolgd door een mail met:

~~~~~~~~

PS I put updates on my site, please just check through the reports.

If you are supporter of my case and read my website, you will see the overwhelming evidence that the media (corporate and alternaitve) is in on hushing up the case as with the climate gate emails. It is amazing that you expect to read about it in your local newspaper!!!

~~~~~~~

Na een zoektocht op haar site is er echter geen artikel te vinden tussen die vele, vele updates. En àls het er is zou het te vinden moeten zijn met de zoekfunctie. De enige update in dit verband is dit verhaaltje, waarin staat dát de case gedropped is. Maar dit is toch nieuws dat je groot op je site zou moeten zetten Jane?!

HIER vind je de beschrijving van haar courcase door Jane op haar website. Oordeel zelf.

Kortom: het verhaal rondom Jane Bürgermeister is nog lang niet klaar. Haar site ziet er uit alsof ze heel concenscieus aan het werk is, maar over de essentiële zaak, háár zaak tegen de ‘grote krachten in deze wereld’, is bijzonder weinig te vinden..!

419 gedachten over “Jane Burgermeister, WHO are you? How fake are you?

 1. @janee: Als je het BIJvoeglijk NAAMwoord bedoelt, dan wel. Als je de bijnaam bedoelt, dan niet… Wel toevallig inderdaad dat ik hier kom reageren nu kritisch weg is he?

  Vraagje aan jou: is janee jouw echte naam? Ja of nee?

 2. @Gait: Ik vraag me af.. Zou jij Guido geloven als hij een afschrift op WTK zet (wat dan natuurlijk mogelijk gefotoshopt is)? En waarom denk je dat jij de enige bent die erom vraagt en niet alle donateurs zelf?

 3. @janee: Laat mij toch lekker met woorden spelen, dat gaat zo lekker als ik ze typ in plaats van zeg… Het is zo’n kleine moeite om wonden te veranderen in wonderen…

 4. @ nick
  het maakt zijn verhaal zeker een stuk waarschijnlijker , nu LIJKT het er op dat Guido over de rug van een geestelijk niet zo stabiele vrouw geld heeft verduistert. en dat is jammer, hij kan dat met een kopie ontkrachten.

 5. Wat is het toch mooi mijn witte tuin vredig, ontvankelijk, maar wat zie ik nou er zit een adelaar in de boom.
  Hoe kan dat nou het vreemde is gisteravond moest ik nog heel sterk denken aan een adelaar .Zullen we dan toch richting 5D vibreren dat waar je aan denkt dat dat zich gaat manifesteren oei ik zet toch maar even een wachter voor mijn gedachten.

 6. Waar gebeurd, ongeveer 4 maanden geleden zat ik op een avond bij google videos
  filmpjes te kijken van walvissen met mijn koptelefoon op luisterde ik aandachtig naar hun
  gezangen ik was er een hele avond zoet mee. De volgende ochtend hoorde ik om 11.00uur het anp nieuws er is een walvis gesignaleerd voor Egmond aan zee. Wat een walvis, ik spring
  in mijn auto en binnen een mum van tijd stond ik aan de boulevard, Het was 1 van de grijste
  dagen van het jaar had 30 meter zicht heb niets gezien maar de walvis wel gevoeld.

 7. @Gait: ik vind je een ‘mies’ mannetje! Dat is mijn conclusie na het lezen van al de reacties van gisterenavond. Stemmingmakertje. Jammer, ik had je met al je legerervaring en je ‘beslist noodzakelijke geheimhouding, om ‘vrouw en kinderen niet ingevaar te brengen”, en je grote praatjes hoger ingeschat. Maar ga vooral lekker door hoor: je blijft welkom op de site.

  Maar ik zie je overigens wel langzaam veranderen, zoals anderen ook waarnemen, merk ik uit de reacties! FIJN! Er komen kleine haarscheurtjes in dat stoere mannelijke, schier gevoelloze bolwerk, genaamd ‘Gait’.

  Waarom stuur je me trouwens privé ook nog een mail, om het afschrift naar je op te sturen? Een ‘mies’ mannetje, dat is dan de enige conclusie. Waarom zou ik dat naar jou opsturen? Je had dus een andere bedoeling ermee..? Mijn privé mailen en zelf achter de schermen blijven..? Niet eens geld gestort, maar gewoon stemmingmaken. Mensen tegen elkaar opzetten? Is dát wat je wél geleerd hebt in het leger..? (Misschien ben je wel Henk van der Meijden?) hahahahhaa

 8. @gait ga je trouwens je boekje niet te buiten door uit de school te klappen over de sluipschutters wapens waar je mee gespeeld hebt…..Geheimhoudingsplicht enzo…….Of waren het toch maar gewoon supersoakers waar je mee gespeeld had hahahaahaha

 9. Ik wil nog even een verklaring geven op 20 dec, heb ik een heftig stukje muziek geplaatst.
  Ik voelde in verschillende discussies zoveel spirituele zuigerij .
  Met deze muziek wil ik niet de vrouw beledigen het zegt mij meer over de mannen die het zingen dit wilde ik nog even kwijt.

 10. @ Guido
  feit blijft dat jij de hele discussie een duidelijke wending kun geven, zoals meerderen hier aangaven laat gewoon dat afschrift zien en alles is duidelijk en helder.
  en dan snap ik je snoei harde stuk over / tegen jane burgmeister ook.
  En dat wil niet zeggen dat ik er achter sta dat je een iets wat labiele persoonlijkheid zo snoeihard publiekelijk afmaakt.
  maar dat is iets waar jij mee moet leven niet ik.
  tot dat het bewijs geleverd is , valt de verdenking net zo veel op jou als op jane.

 11. @Gait,
  Mag ik je een hele moeilijke vraag stellen als je gevoel zegt van niet zeg gewoon nee.
  Het is voor mij ook een lastige ik heb net nog tegen Neeja gezegd dat ik kritisch zal zijn.

 12. @paul je krijgt wat je geeft in een veelvoud terug …….al was het alleen daarom te doen was het dus al raadzaam .Maar ik denk echt dat gait vreselijk met zichzelf in de knoop zit en hulp nodig heeft,dan is elk beetje positieve energie meegenomen toch?En sorry hoor maar shine shine was toch van de toppers ……mag ik even een teiltje…..liefdevolle groet marcel

 13. Ik heb een allergie tegen de toppers ontwikkeld helaas wie ze wel goed vind moet dat zelf weten ik vind het echt vreselijk,misschien mis ik dan een hele mooie tekst maar dan maar helaas

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.