Advertentie

US-FDA-fraude rondom GMO’s ontmaskerd..!!


Het lijkt erop alsof ALLE verborgen rotzooi ineens -in een paar jaar tijd- aan het licht dient te komen.Het is voorspeld in veel horoscopen en channelings: we reiken met onze Aarde in een hoog-frequente periode in de Kosmos, waardoor ‘laag-frequente’ leugens steeds minder, of zelfs helemaal géén vat meer hebben op onze dagelijkse levens.

Daarmee komen nu uit de diepste holen de feiten over manipulatie, onderdrukking, uitbuiting en ondermijning. Hadden we in het kader van de ontmaskering van de ‘Grote Boze Wolf’, oftewel de Verenigde Staten, al eerder de ontmaskering van de leugen dat vaccins NIET verantwoordelijk zouden zijn voor autistische patronen bij gevaccineerden (HIER en HIER) nu is er opnieuw sprake van een ontluisterende fraude die aan het licht komt, op het gebied van volksgezondheid. HIER vind je de informatie over de verschijning van de film ‘Bought’, die keihard en zonder enige twijfel, de leugens en manipulaties van de farmaceutische industrie aan het licht brengt.

En dan is er de verschijning van een revolutionair boek over genetisch gemanipuleerde gewassen en voedsel.. (GMO) En hoe kan het anders dan dat de manipulatie-cowboys van Monsanto weer eens in hetzelfde daglicht komen staan, waarin ook Big Pharma al jaren staat. Manipulatie, bedrog, wetsmanipulatie door draaideurpolitiek en agressief lobby-werk, etc. Het blijkt allemaal weer uit het onderstaande artikel. Dit is keer is het zelfs primatologe Jane Goodall, die haar invloed ten goede deed gelden. Samen met Steven Druker openen ze de krocht van de overheidsmanipulatie rondom GMO, genetische gemanipuleerde organismen. Hier het hele verhaal.

x

* * *

Auteur Steven Druker en schrijver van het voorwoord van het alles-onthullende boek rondom de gevaren van GMO: 'Altered Genes, Twisted Truth'..
Auteur van het boek, Steven Druker, en Jane Goodall, schrijver van het voorwoord van het alles-onthullende boek rondom de gevaren van GMO: ‘Altered Genes, Twisted Truth’..

x

Overheidsfraude rondom GMO aan het licht gebracht

2014 © vertaling WantToKnow.nl/.be (origineel HIER)

x

altered genes twisted truthVorige week werd een revolutionair boek gepubliceerd in Londen, geschreven door de Amerikaanse publieke-rechten-advocaat Steven Druker. In het boek toont Druker keihard aan, dat de Amerikaanse overheid en leidende wetenschappelijke instituten, SYSTEMATISCH EN OPZETTELIJK de feiten rondom de veiligheid van GMO-gewassen ONJUIST hebben weergegeven. Daarvoor werden onder andere wetenschappelijke studies, die de schadelijkheid van GMO aantoonden, achtergehouden..!

Steven Druker is een Amerikaanse advocaat die opkomt voor publieke rechten en tevens directeur van de ‘Alliance for Bio-Integrity’. Deze organisatie was de leidende aanklagende partij in de rechtszaak tegen de FDA, US Food and Drug Administration, dit wereldwijd aandacht kreeg door het aan het licht brengen van de wijze waarop deze overheidsdienst het mogelijk heeft gemaakt dat genetische gemanipuleerd voedsel, via het kolossaal frauderen, commercieel gemaakt kon worden.

De onthullingen in het boek, komen op een cruciaal punt in tijd, op het moment dat sommige Europese landen overwegen om Genetisch gemodificeerde gewassen toe te staan. Deze commercieel te gaan exploiteren. Landen afzonderlijk mogen in de EU, volgend op het besluit van de EG-landbouwcommissie, afzonderlijk afzien van de Europese blokkade op GMO-gewassen, die er tot nu toe was.

Het bewijs dat geleverd wordt in het boek, zou het volledig krankzinnig maken om door te gaan met het verspreiden van deze technologie, die onnodig risicovol is en daardoor sowieso niet op de markt had mogen verschijnen! Het boek blijkt het resultaat te zijn van intensief onderzoek en researchjournalistiek door Steven Druker. Hij was het ook die op grond van een rechtszaakclaim tegen de FDA, de voedsel- en warenautoriteit van de VS, de dossiers vrij kreeg die in hun bezit zijn rondom GMO-voedsel en gewassen.

Deze dossiers onthulden dat GMO-voedsel in 1992 werd toegestaan op de markt door de FDA, alleen om reden van:

 • Het in de doofpot stoppen van de intense waarschuwingen die waren gegeven door haar eigen wetenschappers, over de gevaren van GMO.
 • Loog over de feiten.
 • Om vervolgens verschillende voedselveiligheidswetten aan haar laars te lappen, door GMO-voedsel vrij te geven voor de voedselmarkt, ZONDER DAT ER VOLDAAN WAS aan veiligheidstesten, die staandaard zijn voor AL HET VOEDSEL.. 

Het boek maakt het heel duidelijk, dat wanneer de FDA naar haar EIGEN EXPERTS had geluisterd en publiekelijk had bekend gemaakt dat de consumptie van GMO-voedsel veel hogere risico’s met zich meebrengt dan conventioneel voedsel, dat GMO-voedsel nu niets had voorgesteld, en nauwelijks voet aan de grond had gekregen, ergens in de wereld..! Het boek onthult ook de volgende zaken:

 • Veel vooraanstaande wetenschappers hebben bij herhaling misleidende statements afgegeven over GMO-voedsel. Hetzelfde deden leidende wetenschappelijke instituten, zoals de ‘US National Academy of Sciences’, de ‘American Association for the Advancement of Science’ en last but not least.. de UK’s ‘Royal Society’…
  x
 • De consequentie van al dit gefraudeer, is het feit dat veel mensen niet of nauwelijks op de hoogte zijn van de vele risico’s van het GMO-voedsel.
  x
 • monsanto bill gatesIn tegenstelling tot alle claims van de voorstanders van ‘biotech’, blijkt dat veel mensen tóch ernstig tot zeer ernstige schade hebben opgelopen, bij de consumptie van de producten van de GMO-industrie. Vaak ons dagelijks voedsel, zoals maïs en soja..! Feitelijk was het al het éérste GMO-product dat al direct schade veroorzaakte. Het was een supplement van het essentiële aminozuur L-tryptophan, dat duizenden doden veroorzaakte en vele honderdduizenden mensen ziek heeft gemaakt. (Permanente verlamming is één van die gevolgen..!) Het bewijs in deze zaken verwijst heel verontrustend naar het wijzigen van menselijke genen als de meest waarschijnlijke oorzaak van de ongebruikelijke vervuiling van het aminozuur.
  x
 • Testdieren in laboratoria tonen vanaf het begin schade aan hun lichaam, na het eten van genetisch gemanipuleerd voedsel. Goed uitgevoerde onderzoeken met GMO-oogsten hebben veel en zeer verontrustende resultaten opgeleverd, zoals abnormaliteiten in de buik en darmen, lever-verstoringen en stevige immuunsysteem-verstoringen.
  x
 • Talloze wetenschappers (zelfs leden van de ‘FDA-Bio-Taskforce’!) hebben geconcludeerd dat het proces zélf om genetisch gemodificeerd voedsel te maken, volledig anders is dan de conventionele manier van voedselproductie en daardoor een groter risico behelst.
  x
 • Er is nog NOOIT overeenstemming geweest in de wetenschappelijk wereld over de veiligheid van GMO-voedsel. Maar de vele, vele wetenschappers die waarschuwingen lieten horen EN de vele gerespecteerde wetenschappelijke organisaties, zoals deRoyal Society of Canada’ en de ‘Public Health Association of Australia’.

Auteur Steven Druker: “In tegenstelling tot de aannames van haar voorstanders, blijkt de massale onderneming, om het voedselaanbod van de wereld in haar genetische kern te her-configureren, helemaal NIET GEBASEERD op gezond wetenschappelijk onderzoek. Het blijkt dat deze omwenteling VOLLEDIG is gebaseerd op SYSTEMATISCHE VERTEKENING VAN DE WETENSCHAP. Deze volledige agrarische industrietak zou VOLLEDIG in elkaar storten, wanneer de feiten aan het licht komen.” 

In de komende persconferenties, zullen Steven Druker en Jane Goodall de Royal Society uitdagen en hen confronteren met feiten en de bevolking hun verontschuldigingen aanbieden voor de misleidende statements die verscheidene van hun vooraanstaande leden hebben gedaan. Om vervolgens een nieuwe, eerlijke stap te zetten om de misleidingen recht te zetten.

monsanto glyfosaat

Jane Goodall
Het voorwoord van dit boek, getiteld ‘Altered Genes, Twisted Truth’, (‘Veranderde genen, verdraaide waarheid’) is geschreven door de wereldbekende primatologe, Dame Jane Goodall. Zij noemt het boek ‘zonder twijfel een van de belangrijkste boeken van de afgelopen 50 jaar’. Ze prijst het boek voor de directe aanval op de disinformatie en voor het aanbieden van de zo broodnodige helderheid rondom dit onderwerp.

Ze verklaart: “Ik zal er bij iedereen op aandringen, dat hij of zij dit boek gaat lezen.. Iedereen die het leven op Aarde lief heeft, de toekomst van hun kinderen, en hun kinderen’s kinderen. Het boek zal een lange weg afleggen om te helpen de verwarring en de desillusie rondom genetische manipulatieve processen te ontrafelen, en van het voedsel dat via deze processen wordt geproduceerd. Steven Druker is een held, hij verdient op zijn minst de Nobelprijs.” 

Pat Thomas is de directeur van de Engelse anti-GMO-campagnevoerende organisatie ‘Beyond GM’, die zorg droeg voor de presentatie van dit boek. Hij zei: “Onder zware druk van nieuwe wetgeving en de aanstaande onderhandelingen over TTIP, staat Engeland en de EU tegenover fundamentele veranderingen ten opzichte van GMO. Veel van wat voor ons de normaalste zaak van de wereld is, vind zijn oorsprong in zaken die in begin jaren 1990 in de VS werden bedacht.

Daarenboven in het geloof dat zij in de VS het bij het rechte end hebben, in het kader van de wetenschap van genetisch gemodificeerd voedsel. Steven Druker’s onderzoek naar de historie van deze mega-fraude en immens bedrog, die ons het tijdperk van GMO introk, verdient een serieuze her-overweging, VOORDAT WE ACTIE ONDERNEMEN EN BESLISSINGEN NEMEN, DIE ONOMKEERBAAR ZULLEN ZIJN voor het Europese voedselaanbod.” 

x

* * *

x

loesje monsanto

12 gedachten over “US-FDA-fraude rondom GMO’s ontmaskerd..!!

 1. Het heeft allemaal zover kunnen komen omdat de luchtvervuiling de oogsten vernield. Laatst zagen we berichten dat 50% van de Indiase oogsten was mislukt door luchtvervuiling. Kortom doordat WIJ autootje willen blijven rijden geven we kansen aan de Monsanto’s en Big Farma. Deze bedrijven komen met oplossingen voor het probleem dat WIJ met zijn allen in stand houden. De wereldwijde luchtvervuiling ligt aan de basis van bijna alle problemen wereldwijd. Helaas is bijna niemand hier in geïnteresseerd. lees meer:

  https://schafderenteaf.wordpress.com/2015/02/15/de-echte-onderste-steen-het-verdien-en-controle-model-van-het-moderne-roofkapitalisme/

  1. Luchtvervuiling, chemtrails of beide? Volgens mij worden er chemtrails gebruikt om het licht van de zon te blokken, want de natuurlijke zonfilter is weg. Daarom is de zon nu witter. In onze ozonlaag enz. zitten gaten, die er door de satellieten/raketten enz. zijn gekomen en die gaten kunnen niet meer dichtgroeien(natuurlijke weg). Door die chemtrails zitten we in een tosti ijzer. Stoffen kunnen dus niet meer weg of oplossen/vermengen(CO2 is een natuurlijke stof)en dalen nu neer met alle gevolgen van dien. Nog effe en we zien alles zwart. 1. door verschroeiing/warmte 2. Er kan geen kleur meer gereflecteerd worden. 3. De complete natuurlijke balans van al het leven is weg. We zitten dus nu als ware onder de doom.
   Kan iemand de zaadjes actie van AH controleren op manipulatie?

  2. Richard 11, tuurlijk zijn de mensen zelf ook schuldig aan de vervuiling van de wereld, het begint al met de natuur volgooien met plastic afval uit luiigheid , uiteraard autorijden, vliegen, laten we zeggen de hele welvaart is vervuilend en iedereen wordt hier gewild/ ongewild in meegesleept, het gebruiken van je mobiel, computer is ook vervuilend, maar dit praat de praktijken van bedrijven als Monsanto niet goed! Zo kan iedereen zich vrijpleiten van misdaden zoals vervuiling ” want een ander doet het ook, kijk maar naar die ander!” Ik breek in bij iemand en zeg tegen de politie, ja maar er zijn zoveel andere nog ergere criminelen, pakt die maar eens op in plaats van op mij te letten!

 2. Een prima verhaal. Fantastisch. Hoe zullen de politieke partijen zoals CDA/VVD/PVV en anderen, die voor toelaten GGO zijn, reageren.
  EFSA volgt FDA m.b.t. GGO beleid. Politieke partijen zeggen: Ja, wat de EFSA zegt is goed. Nu kunnen zij dat niet meer zeggen. Wat nu?
  Er is maar een oplossing! Een Gentechvrij Nederland en Europa. Maar ook de dieren niet meer voeren met Genetisch Gemodificeerd(GG) voer.
  85% van ons veevoer is GG voer en komt uit buitenland.
  Dieren worden ziek, krijgen antibiotica en dat komt weer in oppervlakte water, drinkwater en in ons lichaam. Wij eten vlees, melk en eieren van deze zieke dieren. Daar worden wij ook ziek van.
  Minister Schippers, wij kunnen de ziektekosten verlagen door eten van gezonde, biologische voeding met een evt. aanvulling van extra vitaminen, mineralen, aminozuren en sporenelementen.

 3. De EFSA volgt FDA m.b.t. GGO beleid. Onze politieke partijen zeggen wat de EFSA zegt is goed. Nu kunnen zij dit niet meer zeggen. Wat nu?
  Er is maar een oplossing een Gentechvrij Nederland en Europa.
  Echter 85% van ons veevoer is Genetisch Gemodificeerd en komt uit buitenland. Dieren worden ziek en krijgen antibiotica. Wij eten melk, vlees, eieren etc. van deze dieren. Geef onze dieren eerlijk, gezond en zelf verbouwd voer. In het belang van onze gezondheid.

  1. Het is met de huidige luchtvervuiling, grondvervuiling niet meer mogelijk om gezond zelf verbouwd eten te laten groeien. Hoe lang moet het nog duren voordat dat doordringt tot de alternatieve media.

   Als we alle auto’s bumper aan bumper zetten gaat deze 6x de wereld rond. Bijna al deze auto’s stoten moleculair kleine giftige zware metalen uit. Net zoals het vliegverkeer en de industrie. Ieders lichaam zit er intussen boordevol mee. Dit maakt mensen, dieren, groente en fruit en het klimaat chronisch ziek. In Nederland is dit al zolang aan de hand als dat er glastuinbouw bestaat. Bedrijven als Monsanto stappen alleen maar in het gat in de markt. Als ze dat niet hadden gedaan was een deel van de wereldbevolking al van honger omgekomen. Big Farma doet hetzelfde. Ze zien simpelweg een mogelijkheid om geld te verdienen.

   Maar wij zijn zelf de veroorzakers en in stand houders van de problemen. Doordat iedereen een autootje wil rijden, 2x per jaar een vliegvakantie wil hebben, de laatste gadgets op computergebied wil hebben.

   Hoe lang blijft de meute schelden op de Monsanto’s en Big Farma en de overheid zonder te begrijpen dat wijzelf dit allemaal op ons geweten hebben.

   Als ik over de oorzaak praat is er echter geen hond meer geïnteresseerd. Spannende verhalen door de David Ickes en de Joneses, maar nooit de hand in eigen boezem, want dat kost lees en kijkvee. Het is me nu wel duidelijk hoe de mens in elkaar steekt. 99.99% laat liever zijn kind kanker krijgen door zijn auto niet te willen laten staan. Wat dat betreft ben ik er helemaal klaar mee. De elite heeft wat mij betreft intussen groot gelijk dat ze het op hun eigen manier gaan oplossen. Wie niet luisteren wil moet maar voelen.

   Lees en kijk hier verder. Dit zijn de echte problemen:

   https://schafderenteaf.wordpress.com/2015/02/15/de-echte-onderste-steen-het-verdien-en-controle-model-van-het-moderne-roofkapitalisme/

   https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2015/03/07/chemtrails-de-geheime-oorlog-nl-ondertiteld/

   Dit zijn de oplossingen:

   http://welvaartvooriedereen.nl/2015/02/protesteren-stem-met-je-euro/

  2. Beste Richard11 met alle respect voor je terechte ageren tegen luchtverontreiniging; Maar je gaat hier toch niet vrolijk beweren dat we niet zonder Monsanto et all kunnen?

   Vandana Shiva zegt hierover: “So, industrial agriculture is causing 75% of the ecological devastation on the planet.In spite of destroying 75% of the living systems and the eco systems, the myth is spread that without industrial agriculture the world can’t be fed. The figures are now being repeated daily: that 70% of the food in the world is being produced today, in 2014, not a century ago, not fifty years ago, but today, 2014, on small farms.”

   Bron:
   http://www.voedselanders.nl/voedselanders.nl/Conferentie_2014_files/FINAL%20transcript%20vandana%20shiva-%20plain%20text.pdf

 4. Het is bewezen dat toxinen (van Bacillus thuringiensis) die ingebracht worden in
  GM-voedselgewassen om ongedierte te doden, bij 93% van de vrouwen en bij
  80% van de ongeboren baby’s in de bloedbaan terecht komen door consumptie van
  vlees, melk en eieren van vee dat gevoerd is met GM mais. Uit dierstudies bleek dat het
  GM-DNA in alle organen terecht kan komen, zelfs tot in de foetus.
  De EFSA heeft het GM voedsel veilig en gezond verklaard !!

  1. Google eens:”seventeen reasons to ban glyphosate”. Dan lees je de schadelijke effecten van glyfosaat voor de mens zoals neurologische afwijkingen,chronische ziekten, giftig voor lever en nieren, kanker, alzheimer, geboorteafwijkingen, erectiestoornissen etc. maar ook
   voor regenwater, oppervlaktewater, grondwater, lucht etc.
   Wil de politiek ons dit aandoen?

 5. Die GM-gewassen worden zo gebouwd dat ze tegelijkertijd gezaaid kunnen worden met het uitstrooien van Roundup (dus ze overleven het gif). Ook van Monsanto. Je kunt dan je hele akker platspuiten en de GM-gewassen zijn de enige overlevende. Dus al het andere wat er groeit of leeft, planten en dieren, gaat er aan. Nu is er een klein probleem. Blijkbaar toont een WHO-Studie aan dat Roundup van Monsanto Kanker kan veroorzaken. Zie hier het artikel uit de DWN.

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/03/21/who-studie-roundup-von-monsanto-kann-krebs-ausloesen/

  Bedenk ook nog dat dat gif via natuurlijke verstuiving heel simpel in je longen kan komen. Zeker als je in een landbouwintensieve omgeving woont.

 6. Goed boek. Niks op af te dingen. Triest dat er kennelijk nog markt voor is, cq. mensen die nog in de ontkenningsfase waren blijven hangen dan wel totaal geen benul hebben.

  gmo’s is namelijk geo-politiek. Niet van gistenen. Dat werd ‘big’ aangepakt – dat begon al met de de domino-theorie en de hongersnoden die in Afrika op touw werden gezet.

  Dit gaat gepaard met propaganda, fascisme (politiek en commercie = 1), en NIEUWSPRAAK.
  Vrede brengen = bommentapijten op onschuldige burgers gooien
  Democratie brengen = excuus om de gewenste verwoestingen, burgerdoden cq. genocide aan te richten.
  Goed voor ‘die economie’ = verarmen van de middenklasse en geld omhoog te laten stromen.
  Zo ook mbt. voedsel;
  voedselzekerheid = dekmantel voor het in patenten vangen van al dat leeft op de planeet; het vangen van de voedselketen in monopolies.

  De Groene Revolutie – was uiteraard alles behalve groen.
  De traditionele grondgebonden landbouw werd bespottelijk gemaakt en radicaal vervangen door 1 afhankelijk van aardolie, kunstmest, pesticiden en handel en speculanten in agrarische produkten.

  “In een ambtsbericht van haar in 2009, beschrijft Clinton de U.S. strategie ter bevordering van agro-biotechnology.
  De U.S. ‘Council on Foreign Relations’ ziet het zo:
  ‘We gebruiken de VN om controle te krijgen over de voedselvoorziening’ ->

  -> USDA en USAID, daar zij ook ‘potjes hebben om AMBASSADES!! het biotech-beleid van de VS te laten promoten” Ze raadt ook aan dat men het IPP (bureau voor Intern. Information Programs) inschakelt. En voegt daaraan toe: ‘ “Geld is beschikbaar via EEB’s Biotech Outreach Program voor IIP Speaker Programs for Biotechnology.”

  In ambtsberichten:
  VS-samenspanning voor vergeldingen tegen EU-landen die weerstand bienden aan gmo’s. http://www.naturalnews.com/030828_GMOs_Wikileaks.html

  gmo’s worden via de FAST TRACK procedure toegelaten. Dus zonder veel veiligheidsonderzoeken. Met het idee – ‘substantial equivalent’ (nauwelijks onderscheid).

  Dat betekent dat eigenlijk het octrooibureau nooit octrooi op dit gestolen natuurlijk materiaal mag verlenen.

  Toch gebeurt dat zonder enige aarzeling.

  Monsanto heeft verklaart te streven naar – als we ze niet stoppen – totale dominantie over de wereldvoedselvoorziening.

  Monsanto staat onder controle van de Rockefeller familie. Deze slaat alle plantensoorten en rassen op in hun eigen Wereld Zaad Bank

  De machthebbers hebben al aangetoond dat zij mannen onvruchtbaar kunnen voeren en vrouwen dito kunnen vaccineren. Alles met de beste bedoelingen, uiteraard:
  http://www.dailypaul.com/94811/monsanto-the-rockefellers-and-the-rothschilds

  Dit werd 10 april door ARTE uitgezonden:
  Enorme sterfte onder veestapels in Duitsland.
  Meer dan epidemische toename van chronische ziekten onder boeren en hun gezinsleden:
  Dijksma, VWA, LTO, Wageningen, PVVDcdA, Rabobank – weten dit best. Doch gaan fanatiek door op de doodlopende weg, met hun plofkippen, megastallen, TTIP, lobby voor gmo’s en de bijbehorende gif cocktails.
  http://www.arte.tv/guide/de/050772-000/tote-tiere-kranke-menschen

  http://www.theguardian.com/commentisfree/2013/may/14/monsanto-gm-crops-worldwide
  Glyfosaat en kanker:
  http://farmwars.info/?p=12659

  1. Karel Ruiter,
   Ik ben het 100% eens met jou relaas.
   Het had mijn verklaring kunnen zijn.
   Ik heb gehoord dat Monsanto en z’n GM companies slepen boeren voor het gerecht en klagen hun aan en zorgen voor veroordeling tot geld boetes en vernietigen van crops. Het word tijd dat we dit omdraaien: als we GM eigenschappen vinden in non GM gewassen dan moet het GM clubje aangeklaagd worden. Hoe stoppen we de GMO’s ?
   Hoe stoppen we de EU het toe laten van GMO’s?
   Hoe stoppen we de manipulatie van natuur en de mens?
   Dit is een misdaad tegen de duizenden jaren natuurlijke ontwikkeling.
   mvg
   piet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.