Advertentie

Jonge vader met kind tégen verplichte vaccinatie..!


Hier kun je kijken naar een opname van een emotionele en kerngezond-denkende vader, die zich laten horen bij een bijeenkomst in Connecticut op 25 februari jl. Zijn relaas is spontaan en gaat over de ouderlijke verantwoordelijkheid voor zijn kinderen. Één van die kinderen, zijn dochtertje Cayleigh, heeft hij op schoot en hij krijgt het woord van de voorzitter, senator Mary Daugherty Abrams. De hearing is bedoeld, om de politieke besluitvormers een idee te geven, wat er leeft onder de bevolking, in relatie tot de aanloop naar verplichte vaccinaties voor kinderen. Nou deze man laat wel even weten wat er leeft..

Dat ie bereid is te verhuizen, om deze idiotie te ontlopen. Dattie niet snapt waar mensen zich druk om maken.. Een paar procent mensen die niet tegen de mazelen (een week jeuk) zijn ingeënt en er dan de oorzaak van zouden zijn, dat er een ‘heftige epidemie uitbreekt’.. ‘HEB JIJ HEM GEZIEN, DIE EPIDEMIE’. Kortom, een man met het hart op de tong, maar daarom niet minder onderlegd met gedegen kennis. Een man, die niet kon geloven wat hem allemaal aan informatie over de bijna misdadige daden van de farmaceutische industrie onder ogen komt.

Hoe kunnen ze daarmee weg komen? De overheid die de schadegevallen betaalt van invaliditeit en DOOD..! Vele, vele tienduizenden slachtoffers per jaar.. Wat is dit voor een gekkenhuis.. Je ziet het hem zeggen.. Dus we plaatsen ook deze indrukwekkende persoon, die met een open vizier durft te kijken naar dit circus van miljarden en miljarden dollars voor de farmaceutische industrie, in ruil voor ‘beveiliging tegen enge ziekten’..! DENK NA en trek je eigen conclusies en besef dat angst je al helemáál nergens brengt..! Hier het hele verhaal met daaronder het Nederlandse transcript.

 

 

Vader met dochter,
tijdens een hearing over verplicht vaccineren..!

2016 © WantToKnow.nl/be (vertaling)

x

Hier is het eenvoudige… Ik heb de tijd er niet meer voor; ben er niet op voorbereid… Ik ben vandaag vrij genomen van mijn werk, want een aantal weken lang heb ik gewoon….. Dit was nooit op mijn radar, maar.. het was nooit op mijn radar. Er kwam iets in de nieuwsfeed en ik ging ‘huh’. En in mijn vrije tijd heb ik een beetje rondgekeken. Ik heb al niet veel tijd. En de info dat ik vind, is.. dat je weet wel; deze emoji *poef* .  Ik kan niet geloven wat ik vind en ik ben gewoon…. weet je. Een paar minuten hier en daar, een paar weken lang. Het is erg verontrustend voor mij wat er gebeurt….. Uhm…. ik probeer hier gewoon te kijken of ik het kan distilleren.

voorzitter: “Ik wil niet onderbreken, maar ik probeer de rekening te begrijpen…”

Volgens dit krantenartikel van 2 Juli, zou Big Pharma een budget van maar liefst € 90 miljoen hebben liggen om, net als in de VS, in dit geval de EU-politiek te beïnvloeden..!

Ja, u wilt vaccins verplichten. Ik praat blijkbaar over 3 voorstellen hier en geloof me, ik heb niet alle details; dit is als een ‘last minute thing’. Dit is mijn dochter Caylee. Als dit.. Als zoiets als dit wordt gemandateerd en ik krijg te horen dat ik haar iets moet laten geven. Ik zal de staat Connecticut verlaten, gaan verhuizen. Dat is ontwrichtend voor mijn familie, voor mijn kinderen op school. Omdat.. En ik had nooit gedacht dat ik dit twee weken geleden, drie weken geleden, zou hebben gezegd.

Maar als je eenmaal een klein beetje leest over wat er aan de hand is, zou iedereen dat ook niet meer kunnen doen. Met een goed geweten. Ik ben nu gewoon iemand die zo veel vragen heeft die niet kloppen, dat ik haar gewoon niet kon aanreiken en zeggen: “Ja, dokter, prik haar maar”. Ik kan haar niet aan hem geven. En dan nog eens, en nog eens, en nog eens en nog eens.

Toen ik een kind was, heb ik 6 prikken gekregen. De volgende generatie kreeg er 25, nu is het tot 80 gekomen. Blijkbaar zijn er nog honderden vaccins méér in de maak. De farmaceutische bedrijven hebben meer mensen die in Washington lobbyen, dan in de Senaat en het Huis tezamen. Ze geven er miljarden dollars aan uit.

En als deze dingen zo veilig waren, als er werkelijk een crisis was, zou niet het product, deze ‘fantastische producten’ die zo krachtig worden getest, maar niet heus, die zouden geen probleem zijn. Je zou geen miljarden dollars hoeven uit te geven om dit te doen.

Ik weet dat ik waarschijnlijk over mijn tijd ben. Ik heb een klein beetje rondgeneust op de CDC-website. Zoals je misschien weet, als ze het over deze dingen hebben, dan wordt er misschien 1% van de gevallen gemeld. Letsel en dood. Dat zijn er soms 30.000 voor één vaccin per jaar; je rekent het uit. Dat kan ik mijn dochter toch niet aandoen, dat is een te groot risico. Dank je wel.

Sinds deze wettelijke regeling, dat vaccinfabrikanten NIET meer aansprakelijk KUNNEN WORDEN GEHOUDEN voor hun producten, is de beer los in de VS..

Voorzitter: “Zijn er vragen of opmerkingen? Representatieve Penisy?”

“Dank u, mevrouw de voorzitter. Gewoon commentaar. Hartelijk dank dat u de tijd hebt genomen om hier te komen getuigen. Openbare hoorzitting, we moeten van het publiek horen. Er is een soort echokamer, heel vaak, waarin de zogenaamde deskundigen, zoals u weet, hun informatie doorgeven.”

Ik ben geen expert.

“En u weet het. Misschien is het niet altijd in het belang van het publiek.”

Mag ik hierop reageren alsjeblieft?
“Ja.”

Er is maar één ding waar ik aan gedacht heb. Dus, dit is hypothetisch. Laten we zeggen het vriendelijke nummer. Dat in de Verenigde Staten in totaal misschien honderdduizend kinderen zijn of zijn gewond, of zijn mensen tot op zekere hoogte gewond. Sommigen, zoals u weet, volledig verwoestend en sommige doden, elk jaar.

Van vechter voor de rechten van de Amerikaanse burgers, tot geïnfiltreerde, corrupte organisatie, die zelfstandig winstgevend mag worden.. Vaccins verkoopt, i.p.v. te streven om iedereen gezond te houden..! Wist je dat CDC ook het patent heeft van Ebola..!?

Als je vaccins wilt verplicht stellen, omdat het zo belangrijk is voor de algemene volksgezondheid, zou je dan niet misschien 200.000 mensen moeten hebben met verwoestende dingen die gebeuren door al die dingen waartegen gevaccineerd wordt? Wat in het nieuws zou zijn, wat een totale nationale crisis zou zijn. Daar hoor ik niets over. De mazelen geven me een pauze! Een week lang jeuk.. ..

Dus hoe werkt dit, als er deze…. Op de CDC-website heb ik het niet kunnen vinden, het is moeilijk te vinden, het is er echter wel. Zoveel gewonden en aantallen van vele duizenden mensen die gedood zijn door vaccins. En.. het is gemeld en geverifieerd. Dus nu gaan we hiervoor een mandaat uitvaardigen. Laat me zien waar, als we dat niet zouden doen, wat de crisis dan zou zijn. Dat wil zeggen, als deze 2% of 1% die dit niet willen doen, dit dan zouden creëren. Ik begrijp de logica erachter niet. Het slaat absoluut nergens op voor mij!

Wie in deze zaal, heeft er de afgelopen drie of zes maanden, iets gehoord over een echt ernstige uitbraak van een ziekte, een dodelijke ziekte, een echte ziekte, een toestand die deze gemeenschap volledig op z’n kop zet? Iemand? Oké, maar kijk eens naar al deze mensen. Ja, maar ik beloof jullie dat, wanneer jullie slechts een half uurtje hier en daar op het internet doorbrengen, op het web rondkijken, en gewoon vragen stellen en een open mind blijven houden..

Ik was iemand die er nooit om gaf; mijn kinderen vaccineren, prima. Twee weken, een paar uurtjes van slag, nee nee nee, dat gaat nooit meer gebeuren. En zoals je kunt zien, is dit een emotioneel ding voor me. Hoe deze gegevens feitelijk niets te maken hebben met mijn zaken, dit doen is mijn zaak. Mijn dokter, mijn beslissing met mijn dochter en mijn tieners. Hoe kun je die besluitvorming weghalen? Hoe kan de staat ervan uitgaan, dat ze genoeg weet, om me te vertellen wat ik moet gaan doen? Ik kan het gewoon niet en het spijt me!

Ik woon hier mijn hele leven al, maar ik zal deze staat verlaten; het heeft geen enkele zin voor mij. Miljarden dollars aan lobbywerk, oh vier miljard dollar, die sinds 1986 door de farmaceutische industrie zijn betaald voor vaccinletsel en dood door vaccinaties. Corrigeer me als ik het mis heb. US$ 37 miljoen tot nu toe dit jaar…. oh US$ 73 Miljoen. Dus wacht eens even. Als je zegt dat vaccins geen absolute gigantische aantallen verwondingen veroorzaken, dan wordt dat bedrag wél uitbetaald. En dat, dat zijn dan nog alleen degenen die worden uitbetaald. En hoe zit het met al die niét worden uitbetaald…? De cijfers gaan gewoon omhoog en omhoog. Er worden mensen gewond en gedood.

En… ik betaal daarvoor, want de farmaceutische bedrijven hebben in het verleden, immuniteit verkregen. Immuniteit omdat we te veel aangeklaagd worden.  Ik zal u vertellen dat als ik nu in uw schoenen stond, Republikein en Democraat, dat immuniteitsding, als u het hebt over het injecteren van elke burger van een natie, met vergif en giftige stoffen en zware metalen en een…

Volksvertegenwoordiger Steinberg, u meldde de laatste spreker, dat het een gladde helling is, van uw kant gezien. Ik zie er ook een. En het begint met dit soort dingen. Dit heeft niets te maken met een politieke partij. Dit is gewoon een kwestie van gezond verstand: de staat begint zich te mengen in persoonlijke medische beslissingen tussen mij en mijn kinderen. Waarom kan de dokter me straks niet eens adviseren wat ik moet doen?.  En tegen me zeggen: ‘Doe het niet, want je kind zal waarschijnlijk gekwetst worden’, ‘omdat bepaalde bestaande dingen zeker zijn’, kinderen vatbaar maken voor verwondingen. Mijn arts kan niet zeggen dat het voor dit kind geen goed idee is, maar voor dát kind hij dat niet kan. Waar kom ik dan in het plaatje voor? Waar kom ik in het plaatje voor?

Dank u wel dat uw stem is gehoord, dank u wel voor uw tijd.

* * *

Maken farmaceutische bedrijven zich schuldig aan misleidende marketing? Schermen zij zich af voor wettelijke aansprakelijkheid en beïnvloeden ze zwaardere wetgeving die keuzevrijheid van de burger uitholt? Niet alleen ouders, maar ook medici staan onder toenemende druk van de farmaceutische industrie. Dr. Peter Rost, voormalig farmaceutisch manager, licht een tip van de sluier op over hoe de medische gevestigde orde wordt beïnvloed. En het antwoord is dus ‘JA’ op de vraag of Big Pharma zich als een giftige octopus heeft binnen gedrongen in het democratische gezondheidsbeleid, overal ter wereld..!

Dr. Peter Rost:
“Iedereen die ik in mijn vorige carrière als directeur marketing
ben tegengekomen, staat daar met zijn hand op; iedereen smeekt om geld, want niemand heeft geld:  De overheid heeft geen geld. Universiteiten hebben geen geld. De enige die geld hebben, zijn de grote farmaceutische multinationals.

En zij hebben veel, héél veel geld. En zij gebruiken dat geld, feitelijk om invloed te kopen. En de manier waarop dat gedaan wordt:
nummer één, je geeft organisaties en instellingen subsidies voor verschillende soorten onderzoek.
nummer twee: je ontwikkelt samen met hen onderzoek.
nummer drie: je maakt vrienden; je zorgt ervoor dat ze je trouw worden.
nummer vier: je betaalt ook individuele professoren en artsen en onderzoekers rechtstreeks. Dat kan door ze als ‘sprekers’ te betalen om door het land te reizen; 1.000 / 2.000 US$ per dag, soms meer.”

2 gedachten over “Jonge vader met kind tégen verplichte vaccinatie..!

 1. Het komt nogal eens voor dat instanties die op het eerste gezicht onpartijdig LIJKEN TE ZIJN en controles moeten uitvoeren of rechten van burgers niet geschonden worden door oa de overheid zelf het laten afweten.
  Vaak hoeft men alleen maar te kijken door wie dergelijke instanties betaald worden en het wordt een stuk duidelijker omdat ze vaak door de overheid zelf betaald worden.
  Te vaak is het de slager die z,n eigen vlees keurt waarbij belangen van personen een grote rol spelen of natuurlijk de belangen van die overheid.Iedereen weet dat wanneer hij/zij de werkgever benadeelt de kans groot is dat ontslag zal volgen of salarisverhoging of promotie wel vergeten kan worden en ik neem aan dat dit bij de overheid niet anders zal zijn.
  https://nos.nl/artikel/2284522-verplicht-inenten-tegen-mazelen-onontkoombaar-zegt-kidsrights.html
  In dit artikel spreekt men over kinderrechtenorganisatie KidsRights die pleit voor verplichte vaccinatie en notabene een voorzitter en oud kinderombudsman komt daarmee op de proppen.
  Waar hij het niet over heeft zijn een aantal dingen:
  Wat te doen wanneer schade door vaccinatie geconstateerd wordt?
  Wie betaald de (ver)zorgkosten?
  Wie draait op voor inkomsten derving wanneer iemand door vaccinatie niet meer kan werken of invalide is geworden?
  Is er een onafhankelijke instantie die opkomt voor mensen die door vaccinatie schade ondervinden zodat niet elk persoon afzonderlijk een rechtszaak hoeft te beginnen? En waarom zijn in sommige landen de farmaceutische industrie beschermd en vrijgesteld voor rechtsvervolging wanneer er vaccinatieschade is?Dat is toch niet nodig wanneer het zo veilig is?
  Waarom wordt er niet geluisterd of open gesprek gehouden met wetenschappers en andere deskundigen?
  Wordt het zelfbeschikkingsrecht niet aangetast?
  Er wordt gezegd dat vaccinatie pas afdoende werkt wanneer 95% gevaccineerd is,maar zegt u daarmee niet dat vaccinatie niet werkt?
  Hoe haal je later eventuele schadelijke stoffen weer uit het lichaam?
  Wat zijn de ware bedoelingen en waarom wordt dat niet verteld aangezien er enorm veel drukte gemaakt wordt over vaccinatie terwijl het gewoon om een kinderziekte gaat wat vanzelf weer over gaat?
  Waarom is nog steeds geen bewijs geleverd dat vaccineren veilig is?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.