Advertentie

Journalist klaagt VN aan voor poging tot massamoord


De Oostenrijkse onderzoeksjournalist Jane Burgermeister heeft bij de Amerikaanse FBI een aanklacht ingediend tegen de VN, de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) en diverse hooggeplaatste officials vanwege bioterrorisme en poging tot massamoord door middel van het nog vrij te geven vaccin tegen de Mexicaanse griep.

Volgens Burgermeister zal het toedienen van dit vaccin ‘de grootste misdaad uit de menselijke geschiedenis’ betekenen.

Ook heeft ze een verbod aangevraagd op gedwongen vaccinaties, zoals die worden voorbereid in de Verenigde Staten (en waarschijnlijk ook in Frankrijk). Onze minister Ab Klink heeft 34 miljoen vaccins aangeschaft.

Bron: Natural News.com
Vertaling: Xandernieuws

Burgermeisters akties komen na haar eerdere aanklachten tegen de bedrijven Baxter AG en Avir Green Hills Biotechnology (beiden uit Oostenrijk) voor het produceren van besmette vogelgriepvaccins, waarbij ze stelt dat dit doelbewust is gebeurd om winst te kunnen slaan uit het ontstaan van een pandemie.

Genocide op 5 miljard mensen?
Genocide op 5 miljard mensen?

De journalist heeft bewijzen van bioterrorisme overhandigd, dat gepleegd wordt onder leiding van de internationale bankiers die de controle hebben over zowel de Amerikaanse Federal Reserve, de Wereld Gezondheids Organisatie, de VN en de NAVO.

Dit bioterrorisme heeft massale genocide als doel, en zal volgens haar worden uitgevoerd door middel van het genetisch gefabriceerde grieppandemie-virus, dat opzettelijk zoveel mogelijk slachtoffers moet gaan maken.

‘Obama onderdeel van plan genocide op 5 miljard mensen’

Daarnaast presenteert Burgermeister bewijs dat onder andere de Amerikaanse president Barack Obama, zijn ministers van Gezondheid en Homeland Security (Kathleen Sibelius en Janet Napolitano) en de bankiers David de Rotschild, David Rockeffeller en George Soros , deel uitmaken van een criminele organisatie. Deze organisatie heeft – in samenwerking met de farmaceutische bedrijven Baxter,  Novartis en Sanofi Aventis – biologische wapens ontwikkeld, geproduceerd en opgeslagen.

De journalist heeft bewijzen overhandigd van bioterrorisme, dat gepleegd wordt onder leiding van de internationale bankiers die de controle hebben over zowel de Amerikaanse Federal Reserve, de Wereld Gezondheids Organisatie, de VN en de NAVO.

Dit bioterrorisme heeft massale genocide als doel

Dit met als doel de bevolking van de VS en andere landen te elimineren voor puur financieel en politiek gewin.  Deze criminele organisatie heeft doelbewust zowel de vogelgriep als de Mexicaanse (‘varkens’)griep gecreëerd, als voorwendsel voor het invoeren van een massaal internationaal vaccinatieprogramma. Dit vaccin zal volgens Burgermeister opzettelijk besmet zijn met giftige biologische stoffen, waardoor in de komende tien jaar vijf miljard mensen zullen sterven.

Door het elimeren van de bevolking van (onder andere) Noord-Amerika krijgt de internationale machtselite -Illuminati, Bilderberg groep, etc.-  toegang tot de natuurlijke hulpbronnen van deze regio, zoals water en onontwikkelde olievelden. Door het opheffen van de VS en haar democratische Grondwet, door het land te laten opgaan in de Noord Amerikaanse Unie, zal deze internationale criminele organisatie de totale controle verkrijgen over Noord-Amerika.

Bewust besmette griepvaccins als bewijs

Eén van de sterkste wetenschappelijke bewijzen die Burgermeister presenteert is het met het aktieve vogelgriep besmette jaarlijkse anti-griepvirus van Baxter AG (de Oostenrijkse dochtermaatschappij van Baxter International), dat in de winter van 2008/2009 naar 16 laboratoria in vier landen is gestuurd. Dit bericht verscheen overal in de reguliere media.

Mede vanwege het feit dat experts hebben verklaard dat zo’n besmetting feitelijk onmogelijk per ongeluk kan hebben plaatsgevonden, zegt de Oostenrijkse journalist dat dit overduidelijk bewijs is dat de farmaceutische bedrijven en internationale overheidsinstellingen aktief betrokken zijn bij de ontwikkeling en verspreiding van de meest dodelijke biologische wapens. Dit met als doel het creëeren van de huidige grieppandemie en daardoor massale sterfte als gevolg van het toedienen van bewust besmette vaccins.

In februari is een onderdeel van een proefvaccin voor het Mexicaanse griepvirus getest bij BioTest in Tsjechië. Het proefvaccin werd toegediend aan fretten, die vervolgens stierven. Noch de WHO, noch de EU, noch de Oostenrijkse gezondheidsauthoriteiten hebben dit incident onderzocht, of gekeken naar de bestanddelen van het virusmateriaal.

Eén van de sterkste wetenschappelijke bewijzen die Burgermeister presenteert is het met het aktieve vogelgriep besmette jaarlijkse anti-griepvirus van Baxter AG (de Oostenrijkse dochtermaatschappij van Baxter International), dat in de winter van 2008/2009 naar 16 laboratoria in vier landen is gestuurd.

Uit Burgermeisters dossier blijkt dat het loslaten van het Mexicaanse griepvirus op de bevolking essentieel was om de WHO in staat te stellen een niveau-6 pandemie uit te roepen. In haar gegevens worden de wetten opgesomd die het mogelijk maken voor de VN en de WHO om, in het geval van een pandemie, de Verenigde Staten over te nemen.

Daarnaast is er wetgeving in voorbereiding die gedwongen vaccinaties mogelijk moet maken.   De WHO is de hoofdschuldige voor het onstaan van de huidige pandemie, omdat de organisatie meegeholpen heeft aan de totstandkoming van het Mexicaanse griepvirus. Vanwege het feit dat dit virus uit delen van zowel het varkensgriep-, menselijke griep- als het vogelgriepvirus bestaat, moet het volgens veel experts in een laboratorium zijn ontwikkeld.

Verder zijn de symptomen van de Mexicaanse griep niet anders dan die van een gewone griep, en veroorzaakt het ook niet meer slachtoffers dan een normale seizoensgriep.   Daarom bestaat er volgens Burgermeister eigenlijk geen pandemie, zeker niet omdat de rapporten over het aantal doden inconsistent zijn.

Door het massale vaccinatieprogramma wordt de griep onder het mom van ‘bescherming van de bevolking’ juist als wapen tegen de mensen ingezet, omdat het vaccin besmet is met stoffen die als doel het veroorzaken van zoveel mogelijk doden hebben.

Ongegronde angst: De symptomen van de Mexicaanse griep zijn hetzelfde als die van een gewone griep.
Ongegronde angst: De symptomen van de Mexicaanse griep zijn hetzelfde als die van een gewone griep.

In dit verband wijst Burgermeister op het door Novartis geproduceerde vogelgriepvaccin, dat in de zomer van 2008 in Polen 21 daklozen doodde. Dit incident beantwoordde volledig aan de definitie van de Amerikaanse regering van een biologisch wapen, namelijk dat het hier een om een biologisch bestanddeel ging, dat toegediend werd door middel van een injectie en een ‘vijandige afloop’had (namelijk letsel of de dood).

Valse info via media, het gevaar van Tamiflu, en FEMA-kampen voor vaccinweigeraars

Burgermeister komt eveneens met bewijs dat dezelfde internationale farmaceutische bedrijven en internationale overheidsinstellingen, die het pandemische griepvirus hebben ontwikkeld en verspreid, door middel van contracten voor het vaccin grote winsten zullen maken.

De door de groep gecontroleerde media verspreidt vervolgens valse informatie, zodat de bevolking overgehaald wordt om het vaccin te accepteren. Daarnaast zullen de anti-griepmiddelen Tamiflu en Relenza de weerstand tegen het grieppandemievirus juist verminderen, en zo meehelpen om het virus te verspreiden en een groot aantal doden te veroorzaken.

Tevens zijn degenen die door Burgermeister worden aangeklaagd al sinds 2008 bezig om in de VS wetgeving erdoor te drukken, dat de burgers hun recht om vaccinaties te weigeren ontzegd en hen zelfs tot misdadigers verklaart, waardoor ze in de gevangenis of in FEMA-kampen kunnen worden opgesloten. Hierdoor wordt niet alleen de Grondwet van de VS geweld aangedaan, maar wordt tevens de basis gelegd voor massale genocide.

In dit verband wijst de journalist niet alleen op het -inmiddels breed erkende- bestaan van FEMA-concentratiekampen, maar ook op de vele door FEMA aangewezen lokaties voor massagraven.

De door de groep gecontroleerde media verspreidt vervolgens valse informatie, zodat de bevolking overgehaald wordt om het vaccin te accepteren.

Daarnaast zullen de anti-griepmiddelen Tamiflu en Relenza de weerstand tegen het grieppandemievirus juist verminderen, en zo meehelpen om het virus te verspreiden en een groot aantal doden te veroorzaken.

Burgermeister komt met een hele lading bewijsmateriaal, waaruit onder andere zou blijken dat het inzetten van het griepvirus als wapen tegen de wereldbevolking besproken zou zijn tijdens de recente Bilderberg-vergadering in Griekenland (14 tot 17 mei 2009).

Ook de ontploffing van een aantal griepbuisjes aan boord van een Zwitserse trein zou een onderdeel van de plannen voor massale genocide zijn geweest.

Jane Burgermeister in het kort

Jane Burgermeister is van Ierse/Oostenrijkse afkomst en heeft artikelen geschreven voor Nature, het Britse Medical Journal, en American Prospect. Ze is Europees correspondent van de Renewable Energy World website, en heeft veel publicaties over klimaatverandering, biotechnologie en ecologie op haar naam staan.

Haar grootste zorg is dat, ondanks het feit dat de firma Baxter betrapt is op het bijna veroorzaken van een pandemie, dit bedrijf samen met andere farmaceutische bedrijven gewoon door kan gaan met het verstrekken van vaccins. Baxter zou zich op dit moment inspannen om het vaccin tegen de Mexicaanse griep in de loop van juli op de markt te brengen.

Overweldigd of geschokt door het materiaal op WantToKnow? Klik dan hier.

Gerelateerde artikelen op WantToKnow:

Alstublieft minister: ’n gratis medicijn tegen de Mexicaanse griep
Van griepvirus tot superdodelijk biologisch wapen

122 gedachten over “Journalist klaagt VN aan voor poging tot massamoord

 1. Wat een grote onzin allemaal.
  Ja, ik kan zeker de motieven zien om 5 miljard mensen uit te roeien. De wereld is overbevolkt en we zijn m aan t vernietigen.
  that said…

  Ik heb geen enkel bewijs gezien, de links leiden naar nog meer bronnenloze sites.
  Soros en Rothshield en Rockefeller zijn niet bepaald vrienden van elkaar.
  Er zijn betere manieren om massamoord te plegen. hiermee krijg je nevernooit niet vijf miljard mensen dood.
  Pharmaceuticals zijn niet gebaat bij het verliezen van hun klandizie. Dat leidt weer tot andere komplot theorien (werkende geneesmiddlen weren zodat de ‘slechts’ remmende middelen verkocht zouden kunnen blijven)

  De link naar de breed erkende bewezen concentratie/kampen blijkt dus gedebunkt te zijn, de foto van de echte concentratie kamp (die van voor de volgende aflevering) bleek een oude foto te zijn van een Nazi kamp uit de tweede wereldoorlog. nu is zowiezo fox news niet een erg geloofwaardige zender.

  de vergadering van het bilderberg is altijd geheim, dus ik heb geen flauw idee hoe ze weet waar ze het over hadden. een woordvoerder van het bilderberg heeft ooit gezegd: “wij brengen alleen mensen bijelkaar van wie wij denken dat ze potentieel hebben, in de hoop dat ze met de mogelijkheid om hier samen te komen, en goed te kunnen netwerken, verder kunnen komen.”

  Over de illuminati kan ik niets zeggen. ik weet wel dat ik ze heel vaak hoor noemen bij komplot theorien, en het lijkt inmiddels alsof de organisatie waarvan niemand iets kan aantonen een prachtige usual suspect is.

  Dat de varkensgriep,. vogelgriep, en mensengriep zijn gecombineerd is inderdaad een statistise onwaarschijnlijkheid. maar niet onmogelijk. een virus in namelijk niets meer dan een stukje levensloos DNA, dat nog probeert de evolueren tot iets groters. ze fuseren makkelijk met ander DNA, wat nou juist het gene is wat ze zo gevaarlijk maakt, en zo zelfvernietigend. het is dus niet onmogelijk dat deze virusen elkaar gevonden hebben, en samen zijn verder gegaan. inmiddels: mensen, varkens, en vogels zijn praktisch overal te vinden. het blijft verdacht, maar is op zichzelf niets. gezien dat deze griep een lagere mortaliteit heeft dan ‘gewone’ griep, begrijp ik de scare niet zozeer. de grote angst is dan ook niet dat deze griep zo dodelijk is, maar omdat het om een nieuwe variant gaat, ons lichaam er weinig tegen kan doen. de angst is dus vooral dat deze zich makkelijker verspreid. en dan is een procentuele lagere sterfte, makkelijk gecompenseerd door meer geinfecteerden.

  als er al een komplot is, dan is het denk ik om een medicijn te verstrekken, en daar geld aan te verdienen. dat is het Mission Impossible 2 plot.

  over het verhaal van de ontplofte virus container, dat schijnt allemaal niet zo boeiend te zijn, iemand had op de trein een cultuurtje bij zich van een voor de mens totaal ongevaarlijk virus.
  de reactie van de politie is waarschijnlijk uit voorzorg overdadig geweest. verkeerd, maar wel te begrijpen.

  verder ken ik iemand die de mexicaanse griep heeft gehad, ze is er niet heel erg ziek van geworden, ze heeft tamiflu gekregen, voor de zekerheid, en is nu, 2 weken later, in prima gezondheid.

  Ik zal niemand tegenspreken dat grote pharmaceuticals van allerlij kwaad verdacht zijn. de meeste zijn terug te brengen tot winstbejag en grijze morele gebieden. zoals het gebruik van armen voor tests. (zoals in het plot van de film the constant gardener, anders dan het boek, overigens)

  dan is er nog de gouden regel van de aantallen: hoe meer mensen betrokken bij een complot, hoe kleiner de kans dat het geheim kan worden gehouden. als er al een komplot was, dan zou er van zijn leven niet zo veel groeperingen en mensen aan deelnemen.
  bovendien kun je maar zo veel mensen zo gek krijgen dat ze geen gewetensnood krijgen bij een komplot zoals beschreven.

  Dus alles bij elkaar: een boel verdenkingen en “guilty by association” aantijgingen maken nog geen bewijs.
  het kwaad wat beschreven wordt zie ik eerder bij een stripboek gebaseerde slechterik, die met zijn snor speelt terwijl hij plannen smeed.
  ik sluit niet uit dan individuele aantijgen kloppen: testen op mensen, inneficiente vaccinaties, lobbyen voor het verkopen van meer medicijnen, het mogelijk door mensen in elkaar sleutelen van een virus. maar deze zullen los van elkaar gezien moeten worden als ze al bewezen worden.

  net zoals een aantal bakstenen geen huis vormen, vormen een aantal misdaden geen criminele organisatie.

 2. Het klinkt voor velen erg ongeloofwaardig, ik ga m’n tijd niet verdoen aan mensen die je uitschelden en zeggen dat je een leven moet zoeken. Ze merken vanzelf wel dat ze het goed mis hadden en poep in hun ogen haden.

  Wij.

  Maak het ons niet te moeilijk,
  Zeg ik sarcastisch.
  Jullie ideeën: psychopathisch ,
  O zo ontiegelijk,
  Afschuwelijk,
  Belachelijk,
  Onmenselijk,
  Wij, het kleine groepje,
  We weten het.
  Doe toch niet alsof,
  Alsof het niks uitmaakt,
  Het niks is,
  Het nooit komen gaat.
  Op heterdaad gepakt ben je nog niet,
  Dat is omdat men je niet ziet.
  We zijn er trots op zeggen jullie,
  Rijk worden van de farmaceutischeindustrie.

  Wij,
  Wij wachten op je komst.
  Wij zorgen voor je ondergang.
  Het is voor onze toekomst,
  En voor ons eigenbelang.

  Een gedicht van een anonieme schrijver:) Wie de verhalen kent herkent vastwel het een en ander in dat gedicht.

 3. Laten we eerst maar 20-12-2012 afwachten. Als iets moet plaats vinden zal het plaats vinden. Lichamen zullen sterven de ziel evalueert naar een hoger plan. Zij die geld en macht boven het werkelijke plan stellen zullen zeker ten onder gaan. De tweede wereld oorlog was ook geen gewoon landje pik maar een vooraf op gesteld plan. De mensheid moet nu eenmaal regelmatig flink leiden voor dat ze bereid zijn te leren. Het is altijd zo gegaan tot dat we naar een hoger level gaan en beseffen dat dit leven slechts een tussen stop is.

 4. 1 ding als er 5 miljard mensen dood zijn is er 1 miljard over.
  wie zijn dit mischien zit ik er wel bij :D.
  en wat heb je aan veel geld als er neit genoeg mensen zijn om alles te runnen ga je met 1 miljard mensne olie energie en alels op wekken en toch alle andere banen doen.
  obama die zijn eigen land ten onder laat gaan na al die moeite van verkiezingen.
  ik weet niet wat ik er van moet vinden maar dat waren me vragen.

 5. Beste Marco,

  Er is nog niets gebeurd omdat het griepvirus een milde virus is en inderdaad niets voorstelt.

  De poppetjes gaan pas dansen als de vaccinaties gegeven gaan worden sl of niet verplicht.

  Daar gaat het over!
  Vrijheid en zelfbeschikkingsrecht die op alle terreinen aangetast word als wij er zelf niet voor gaan staan om dat recht te behouden en op te eisen.

  Word wakker in plaats van gewoon weer aan het werk te gaan. Lekker langzaam in je eigen sop gaar koken. Heb je niets in de gaten joh! Slaap lekker.

 6. dream on… geloof wat je wil geloven als dat je door de dag heen brengt. De amerikanen zijn nooit op de maan geweest, Beatrix stamt af van 1 of ander buitenaards reptielensoort, de cia doodde Kennedy, de wereld gaat er sowieso aan in 2012 en jezus ís de zoon van god…..

  complottheorieen zijn al zo oud als de wereld zelf en alle gelovers spraken over ‘onweerlegbaar bewijs’…. over een jaar zal ik wel weer wat hier neerschrijven, als we er nog gewoon zijn met z’n 6 miljarden natuurlijk…

 7. @ Marco, gewoon weer aan het werk!?
  mag ik vragen wat je voor werk doet?
  is dat wel zo gewoon, doet je dat uit passie of omdat je moet rondkomen in deze economie. Klopt bij jou alles nog gewoon, is alles bij jou nog NORMAAL!? Wat zie jij dan?

  ik zou het graag van je horen.

 8. PAS OP!!!!!!!!!!! DE TE DOWNLOADEN AANKLACHT BEVAT EEN VIRUS! DIT KAN NIET DOOR JE ANTIVIRUS PROGRAMMA ONTDEKT WORDEN! ER ZIT EEN TIJDKODE IN, IN HET BEGIN MERK JE NIETS!!! HET IS EEN ZEER AGRESIEF VIRUS. JE BENT VOOR IEDEREEN TE TRACEREN EN JE COMPUTER STAAT WAGENWEID OPEN. ER ZIT OOK NOG EEN CODE IN DIE IK NOG NIET HEB WETEN TE ACHTERHALEN, HIJ LIJKT ECHTER ZEER SCHADELIJK, ZET EEN PROCES IN BEWEGEING, WEET NIET WAT. ALS IK MEER WEET LAAT IK HET WETEN!!!! MAAR WEES ALERT PAS OP

 9. als er kinderen sterven doordat ouders na het lezen van de kolder op deze site besluiten geen vaccinatie te nemen, dan zijn jullie medeschuldig. Dit zijn geen spelletjes.

 10. @ertwrt: heerlijk gewerkt vandaag hoor! En alles normaal idd; weinig gemerkt van verplichte vaccinaties (=vrijwillig), laat staan van enge elitaire tiepjes die de (wereld-)macht aan het overnemen zijn … de griep is voorlopig ook meer een slappe verkoudheid.

  Maar wel fijn dat jullie er nog zijn; ik was al bang dat jullie alweer op een volgend forum bezig waren de volgende wereldramp toe te juichen …. ik bedoel waarschuwen natuurlijk.

  Marco

  PS. Sex doe ik met passie, werk met plezier en dat laatste betaalt de boodschappen natuurlijk

 11. Marco, kun jij verklaren waarom de overheid iedereen aan de vaccinaties probeert te krijgen (behalve de mensen die geld genereren voor de overheid) als er alleen maar een slappe verkoudheid heerst?

  Wat voor wijsheid bevat jij?

 12. @DingieM: wat je stelt is simpelweg onjuist, slechts een relatief kleine groep wordt aangeraden (dus niet verplicht) zich in te enten. Dat is heel wat anders dan de wilde verhalen hierboven suggereren. Deze groep is qua geld-genereren-voor-de-overheid trouwens ook niet te onderscheiden van de rest van ons. Dus ook dat raakt kant noch wal…

 13. HALLO! Zijn jullie er nog? Of wonen jullie al in de ondergrondse steden??? Afgezien van wat sneeuw gaat het nog best goed hier hoor: nog geen talloze doden en gewonden, laat staan een wereldovername door dikke oude elitaire tiepjes… ik hoor graag van jullie of het goed gaat daarbeneden hoor!

 14. Lees hier ook de interessante artikelen van Jeffrey K. Silverman over dit onderwerp!Hij heeft zich hierin enorm verdiept en publiceert hier nog steeds over.

 15. Ik als arts werk niet mee aan zulke vaccinatie programma’s, ik wist dit allang dat ze bezig zijn met zulke praktijken…..had er een paar jaar geleden al zo een voor gevoel van dat er iets niet klopt in het gezondheidszorg systeem

 16. Een van de belangen van de farmaceutische industrie is om geld te verdienen, circa 80% van de geneesmiddelen zijn niet werkend maar lossen wel de klachten van de patienten op die niet ziek zijn maar denken dat zij ziek zijn. Vraag het maar eens aan je huisarts.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.