Advertentie

Waar gaat deze discussie naar toe..?


Ing. Ad van Rooij is een onvermoeibare strijder tegen de machten achter de schermen. Machten die mogelijk beleid ingefluisterd krijgen, die de stand van zaken alleen maar doet verslechteren, i.p.v. onze gemeenschap een dienst bewijzen.

Ingenieur Ad van Rooij.
Ingenieur Ad van Rooij.

Ing. Ad van Rooij is niet zwijgzaam aan het werk; verre van dat. Als hij zijn tanden ergens in zet, wee je gebeente..! En in dat kader, ziet het ernaar uit dat minister Klink toch wel een heftig probleem heeft; het Thiomersal in de vaccins is een verboden Biocide. Wat een Biocide is?

We nemen de definitie die Wikipedia geeft:

‘Biociden zijn werkzame stoffen en preparaten, die een of meer werkzame stoffen bevatten en bestemd zijn om een schadelijk organisme te vernietigen, af te schrikken, onschadelijk te maken, de effecten daarvan te voorkomen of het op andere wijze langs chemische of biologische weg te bestrijden.
En met ‘schadelijk organisme’ wordt dan in dit verband bedoeld: Elk organisme dat ongewenst aanwezig is of een schadelijke invloed heeft op de mens, zijn werkzaamheden of de door hem gebruikte of vervaardigde producten, op dieren of op het milieu.’

Of, om het in simpel Nederlands te zeggen:

Het kwik in vaccins (THIOMERSAL) is een verboden middel, dat daar dus helemaal niet in mag zitten.. Laat staan dat je het mag injecteren!!

De implicatie van de onderstaande correspondentie is niet te overzien; de minister is in overtreding, en niet zo’n klein beetje ook. Of zijn het de farmaceuten, die de minister dit vaccin door zijn strot geduwd hebben..? Waarschijnlijk zelf immuniteit hebben verworven via een glad-juridisch contract met ‘De Nederlandsche Staat’..?

Wij vinden onderstaande correspondentie waardevol genoeg deze bij ‘NIEUWS’ te plaatsen.
Mag ik tot slot je aandacht vragen  voor het evenement  dat o.a.  Ad van Rooij organiseert dit weekend: Kijk HIER voor de details en kijk op de homepage op onze agenda. Het bezoeken meer dan waard! Helemaal onderaan het gesprek dat Richard en Mel van FreedomCentral  voerden met Ad van Rooij. Het interview komt een beetje rommelig over in het begin, maar vanaf minuut 5 is het een gestructureerd verhaal.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Geachte kopiehouders,

Als vervolg op mijn e-mail aan de Gezondheidsraad, lees hieronder de e-mail van Rob Riesmeijer van het RIVM. Hij zegt dat ‘Thiomersal’ een biocide is. Heden heb ik in het bijzijn van een vertegenwoordigster van Klokkenluideronline (zie: HIER ) telefonisch contact gehad met J.W. Andriessen beoordelaar biociden bij het College voor de Toelating van Gewasbeschermingsmiddelen en Biociden (Ctgb).

Hij heeft mij in het bijzijn van die vertegenwoordigster van Klokkenluideronline zeer nadrukkelijk mondeling te verstaan gegeven dat hij niets over de biocide “Thiomersal” kon vertellen omdat het in Nederland geen toelatingsnummer heeft. Ik vroeg hem vervolgens: mag een biocide die in Nederland geen toelatingsnummer heeft toch in Nederland aanwezig zijn?

Zijn antwoord daarop was resoluut “Nee”
Ik stelde daarop de vervolgvraag: mogen een of meerdere druppels van die in Nederland niet toegelaten biocide “Thiomersal” in andere producten wel in Nederland aanwezig zijn.
Zijn antwoord daarop was resoluut “Nee” .

Lees vervolgens daaronder de e-mail van Luc Krekels van het college voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden Die zegt dat er geen aanvraag voor toelating (van de biocide ”Thiomersal”) is ontvangen.
Dit betekent dat de fabrikanten van de influenza A (H1N1) vaccins met daarin een of meerdere druppels “Thiomersal” eerst een aanvraag hadden moeten indienen bij het college voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden. Dit hebben zij niet gedaan. Daarmee hebben deze fabrikanten ernstige strafbare feiten gepleegd.

Verantwoordelijk minister A. Klink van Volksgezondheid, Welzijn en Sport had voorafgaande aan de bestelling van de influenza A (H1N1) vaccins betreffende fabrikanten tot het doen van die aanvraag moeten verplichten. Dat heeft verantwoordelijk minister A. Klink niet gedaan. Daarmee heeft verantwoordelijk minister A. Klink ook ernstige strafbare feiten gepleegd. De schade die alle reeds met de influenza A (H1N1) vaccins geïnjecteerde Nederlanders daarvan zullen gaan ondervinden (zelfs na 30 jaar nog) kan daarmee worden verhaald op de fabrikanten die de influenza A (H1N1) vaccins aan Nederland hebben uitgeleverd.

Ik vertrouw erop u met het aanleveren van deze informatie van dienst te zijn.

Met vriendelijke groeten

Ad van Rooij

Safety Manager Philips Healthcare te Best

Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Veiligheidskundigen

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Van: Rob Riesmeijer / RIVM.nl

Verzonden: woensdag 25 november 2009 14:04

Aan: Fam. van Rooij

Onderwerp: Een vraag over thiomersal

Geachte heer van Rooij,

Hartelijk dank voor uw e-mail. Thiomersal is inderdaad een biocide. Het wordt gebruikt als conserveringsmiddel in de vaccins tegen Nieuwe Influenza A (H1N1) die in Nederland worden gebruikt. In de bijlage vindt u een document met uitgebreide informatie over thiomersal.

Ik hoop u voldoende geinformeerd te hebben. Mochten er vragen onbeantwoord zijn gebleven, dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,

Rob Riesmeijer

Beleidsmedewerker LCI

Landelijke Coordinatie Infectieziektebestrijding RIVM – Centrum Infectieziektebestrijding

Postbus 1, Interne Postbak 13

3720 BA Bilthoven

www.rivm.nl/infectieziekten / T 030 2747000 / F 030 2744455 / lci@rivm.nl

Wil je de andere video’s van het interview zien, kijk dan op de site van FreedomCentral. HIER.

14 gedachten over “Waar gaat deze discussie naar toe..?

 1. Beste Ab en anderen,

  Ik heb er maar een berichtje van gemaakt om ook het nujij-publiek te bereiken. Iemand was me al voor geweest, maar daarop kwamen vooral negatieve reacties. Ik moest dus naar iets anders verwijzen, en heb toen maar een oud artikeltje op pateo.nl genomen.

  Dit is de link naar de nujij-discussie:

  http://www.nujij.nl/minister-klink-liegt.7235050.lynkx

  Opvallend is dat thiomersal in NL wel goegekeurd schijnt te zijn, maar alleen voor de conservering van cosmetica!

  Gaat de beerput nu dan eindelijk helemaal open?

 2. Het begin van de definitie was me niet helemaal duidelijk. Dus ik heb wat verder gezocht. Op de website van CBG-MEB vond ik nagenoeg dezelfde definitie maar zo was die me wel duidelijk.

  De Biocidenrichtlijn verstaat onder het begrip biocide :

  werkzame stoffen en preparaten die, in de vorm waarin zij aan de gebruiker worden geleverd, een of meer werkzame stoffen bevatten en bestemd zijn om een schadelijk organisme te vernietigen, af te schrikken, onschadelijk te maken, de effecten daarvan te voorkomen of het op andere wijze langs chemische of biologische weg te bestrijden.

  http://www.cbg-meb.nl/CBG/nl/diergeneesmiddelen/productie-en_distributievergunningen/wanneer-is-er-sprake-van-een-diergeneesmiddel-of-een-biocide/default.htm

 3. @ Johan

  De beerput is allang open, het hele zaakje stinkt gewoon, anders was er nooit zoveel camaliteiten omtrent deze situatie geweest, niet alleen in Nederland maar wereldwijd, niet zo dan hadden we met een ander complot gezeten…

  Waar is SARS gebleven eigenlijk ?! opnieuw bij baxter in de maak voor de huismierkolonie flu ?!

 4. Eindelijk gaat de beerput open.. en ik ben blij dat ik daar mijn steentje aan bijdraag, maar het moet nog wel overslaan naar een groter aantal mensen om nu daadwerkelijk de shift te maken. dus laten we proberen om zoveel mogenlijk door te gaan om de , en deze informatie zo duidelijk mogenlijk te verdelen, want dit moet toch iedereen weten! of heb ik het mis.
  moet het heel langzaam gaan zodat vele van ons het niet meer mee zullen maken!?

 5. Hier kopt ook nog een lijn in het bericht, en ik heb het al vaker gezien.. in de documenten.

  Het kwik in vaccins (THIOMERSAL) is een verboden middel, dat daar dus helemaal niet in mag zitten.. Laat staan dat je het mag injecteren!!

  En als je dan ook nog eens zwangere vrouwen gaat oproepen en kleine kinderen, en nog steeds niet de voledige informatie verstrekt.?

  Dan ben je wel echt heel fout bezig. En dan druk ik me nog voorzichtig uit!

  ongeacht alle zogenaamde indiaanen verhalen op HET INTERNET!

  Hoeveel indiaanen waren er niet vermoord. 92 miljoen?

 6. @ erwrt

  Joh! beerput is allang open, het stinkt en het heeft een bij smaakje en dat is allang overduidelijk, dus geen receptuur herhaling is nodig voor een bordje snert met squaleen en thiomersal.

 7. Hoi Paul,

  Ik dacht even dat ik iets gemist had, gezien jouw beweringen. Maar ook vandaag zie ik in de MSM niet 1 woord over de beerput die volksziektezorg heet.

  Samen met WTK zijn er diverse sites die hetzelfde beogen. Maar al deze sites samen bereiken maar een zeer klein deel van de bevolking. De overgrote meerderheid vertrouwt op de berichtgeving door o.a. het NOS Journaal.

  Gezien die vele positieve reacties op NuJij op het hierboven genoemde artikeltje kreeg ik even de indruk dat ook de minder wakkeren door aan het krijgen waren hoe erg dit hele zaakje stinkt.

  Pakt de MSM dit al op? En ook onze volkvertegenwoordigers? Ajb, zeg me dat het waar is!

 8. @ Johan

  Ja de media houdt nl stijf zijn mondje er over dicht, nogal logisch, maar toch is het eigenlijk al jaren gaande het vaccin pleidooi, sinds de bedenker ervan de mensheid beheerst door het doem denken dat een vaccin nodig is om je leven te kunnen verstereken en te verlengen is al iets van oudsher te noemen lijkt mij.
  Hoe groter en dieper beerput wordt hoe langer hij al bestaand is, het is in iedergeval geen constructie van een paar maanden oud, maar iets wat eigenlijk al heel lang stiekum inter actief is.
  Voor de mexican flu hebben we het baarlasmoedervaccin pleidooi ook nog eens geactiveerd, daarmee is menig van start gegaan met het bestrijden van alle nieuwe vormen van vaccins, terwijl het reeds al veel eerder begon met de angst voor SARS, de angst voor vogelpest, de varkenspest, de gekke koeie ziekte en ga maar zo door.
  Heel wat varianten welke de mens niet zo zeer zou treffen, maar wat heel wat dieren het leven heeft gekost, inentingen bij dieren waar menig voor was en tegen, toen was er al heel veel heibel.
  Dus die beerput wordt alleen nog maar groter en groter en gaat steeds meer stinken omdat wij mensen steeds meer te maken krijgen met dit soort vreemde ziekte verschijnselen.
  Alleen ik beweer niks, het is duidelijk na te pluizen wat er al jaren gaande is, ben alleen maar een middel tot het doel en verder niks.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.