Advertentie

Deel 1: ET’s en hun boodschap aan ons mensen


Aarde was niet bedoeld als gevangenis en dat wij slaven zouden worden in ons eigen huis. Hoe vinden we onze weg hieruit? Allereerst via onszelf. Maar wat dacht je ervan als we hierbij worden geassisteerd door … buitenaardsen.  Steeds meer mensen ‘zien ze vliegen’ maar slechts enkelen snappen waarom. Niet alleen nucleaire dreigingen wekken hun interesse, ook wie wij zijn als universele wezens. Met wie zij zich meer verbonden voelen, dan andersom. Simpelweg omdat wij zijn vergeten wie we zijn.

Dat is dan ook één van de belangrijkste redenen dat ze hier zijn. Ze willen ons teruggeven aan onszelf, zodat we door kunnen met onze evolutie, die met man en macht wordt tegengewerkt door een relatief kleine club mensen.  Of moet ik zeggen: buitenaardsen? Want het lijkt erop alsof we allemaal buitenaards DNA hebben en onze oorsprong teruggaat tot diep in het heelal.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Korte inleiding

Hun boodschap is unaniem: ‘Jullie zijn universele wezens met een ongekend potentieel.

Het wordt tijd dat jullie wakker worden en verantwoordelijkheid gaan nemen.’

In dit driedelige artikel laat ik Aardse ambassadeurs aan het woord: de Amerikanen Alex Collier en Barbara Marciniak en onze eigen Janosh. Mensen die in dit kleine wereldje hun sporen hebben verdiend en wereldwijd gerespecteerd worden. Respectievelijk staan ze in contact met afgezanten van de constellatie van Andromeda, het zevengesternte de Pleiaden en planeet Arcturian.

Hoewel ze als ras verschillend zijn, is hun boodschap unaniem: ‘Jullie zijn universele wezens met een ongekend potentieel. Het wordt tijd dat jullie wakker worden en verantwoordelijkheid gaan nemen.’

Alex Collier
Alex Collier

In dit eerste deel aan het woord: Alex Collier. De Amerikaan had in 1964, op 8-jarige leeftijd, zijn eerste ET-ervaring met mensen van de constellatie van Andromeda. Een heel oud ras, dat 4700 jaar verder spiritueel is ontwikkeld dan wij en technologisch 50.000 jaar vooruitloopt.

Sinds 1990 heeft hij regelmatig contact met Vissaeus en Moranae en begon hij in het openbaar te spreken over wat zij hem vertelden. Wil je alles weten over het hoe van zijn contact, lees dan hier zijn online boek The Andromedan Compendium. In dit artikel, alleen de boodschap.

Deze tekst is o.a. een compilatie van zijn toespraak op de Exopolitics Earth Transformation conferentie, die in mei 2008 plaatsvond op Hawaii. Collier maakte hier een comeback na zes jaar. Hij zegt: ‘Heel weinig mensen waren toen klaar om erover te horen. Misschien zijn de mensen nu meer klaar dan ooit.”

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2012: Ik weet niet wat er gaat gebeuren

“Er wordt veel gepraat over 2012. De Aarde is aan het transformeren en dus ook wij als mens. Ik weet niet wat er gaat gebeuren of hoe het gaat gebeuren. Ik weet niet of ik dat per se wil weten. Het is nogal een avontuur. Ze (de Andromedanen) hebben mij verteld dat vanaf 1993 een ‘colour sound frequency’ vanuit alle zwarte gaten begon uit te stralen door het hele universum. Het gebeurde op alle niveaus, door alle dimensies. Dit creëerde een heel nieuw holografisch model.  Achter dit proces zitten bewuste wezens.”

“De A’s  (Andromendanen) weten niet wie ze zijn, maar hun hoger ontwikkelde mentoren met wie ze in contact staan, zeggen dat zij het vermogen hebben om vanuit de 12e dimensie door alle lagen heen te kijken naar de andere dimensies. Er is gezegd dat dit nieuwe model letterlijk alle dimensies op een hoger niveau tilt.

Waar we hier (op Aarde) doorheen gaan met dimensionale shifts, hogere frequenties, uitdijend bewustzijn, (verandering van ons DNA – TK) etc, geldt ook voor andere buitenaardse rassen. Zij gaan door exact hetzelfde dan wij, alleen dan vanuit hun niveau. Verschil met ons is dat zij dit weten. Zij houden bijvoorbeeld geen technologieën – of andere informatie – achter voor hun mensen. Ze bewegen allemaal samen, als een ras, als een familie en ze hebben hetzelfde doel: evolutie.”

Ze komen hier om ons te helpen

Zo hebben Andromedanen een licht blauwe huid
Zo hebben Andromedanen een lichtblauwe huid

“Ze komen hier om ons bij onze evolutie te helpen. Om wie we zijn. Iedereen op Aarde is van een andere plaats. Onze zielen zijn niet op Aarde gecreërd en we zijn niet hier geboren. Al het menselijk leven komt van origine uit de Lyra Constellatie. Lyra viel uiteen door oorlog, waarna de verschillende rassen emigreerden uit zelf behoud. (Klik hier voor meer informatie – TK).

Hierdoor ontstonden ook fysieke veranderingen, afhankelijk van de omgeving waar de rassen moesten overleven. Zo hebben de Andromedanen een lichtblauwe huid. De veranderingen zijn afhankelijk van de sterren waaraan ze worden blootgesteld.  We komen allemaal van een andere tijd en plaats om hier verder te evolueren. Ieder van ons heeft een specifieke link met een sterrengroep. In ons dragen we de combinatie van DNA van 22 verschillende rassen. (Klik hier voor meer informatie – TK).”

De vraag is: wie wil je zijn?

“De vraag is allang niet meer: zijn we alleen in het heelal’ maar: ‘Wie wil je zijn?’ In welke richting wil je scheppen en wat wil je scheppen? We zijn geen slachtoffers maar zelf de scheppers van onze realiteit. Gaandeweg onze evolutie hebben we onze macht uit handen gegeven.

De A’s zeggen: ‘Dit is hoe wij voorzien hoe jullie allemaal zullen worden: volkomen zeker van jezelf en vrij. Daarbij onvoorwaardelijk verantwoordelijk voor jezelf en je daden, zonder dat je wordt onderdrukt en gemanipuleerd door een of andere autoriteit.’

De A’s zeggen: ‘Dit is hoe wij voorzien hoe jullie allemaal zullen worden: volkomen zeker van jezelf en vrij.

Daarbij onvoorwaardelijk verantwoordelijk voor jezelf en je daden, zonder dat je wordt onderdrukt en gemanipuleerd door een of andere autoriteit.’

Doen we het samen of doen we het als individuen? Door de verhoogde frequenties (we verschuiven volgens Collier van de derde door de vierde naar de vijfde dimensie – TK) kun je vrijwel direct creëeren wat je denkt. Veel mensen zijn dat vergeten maar we zijn niet alleen vlees en bloed. Je bent eerst jouw ziel, het lichamelijke is het laatste deel van jou en de ziel is veel wijzer dan het lichaam ooit zal zijn. We krijgen alle hulp van de wereld, maar ze gaan het niet voor ons doen. De A’s hebben eindeloos herhaald: ‘Jullie zijn al wie jullie moeten zijn. Het is allemaal een kwestie van herinneren.’ Het is belangrijk om de tijd te nemen om je eigen frequentie te horen en je met jezelf te verbinden.”

Geen plaats voor verborgen agenda’s

“Er is een goddelijk doel, hier op aarde en in andere werelden. De Schepper is zo ongelooflijk creatief. Er is geen grens aan de creativiteit van de Schepper. Of aan ons. Het is aan ieder van ons om dat te willen weten en te onderzoeken. Je kunt het niet langer negeren, want al die systemen (politiek, economisch, religie etc. – TK) die wij hebben gebouwd, zijn gebaseerd op ego. Ze zijn niet echt; ze zullen neerstorten. Ze zullen het niet overleven.

In de tijd die aanbreekt kun je geen verborgen agenda’s meer hebben, want mensen zullen dwars door je heen kijken. Letterlijk: we worden helderziend, we gaan energievelden zien en andere levensvormen. Ik heb al 40 jaar een relatie met de mensen van Andromeda. Ik heb me gewoon opgeworpen als vrijwilliger om de boodschap over te brengen.”

Ze respecteren zichzelf niet, wat is hun waarde?

Collier: 'Ik hou van ze, ze zijn mijn broeders'
Collier: 'Ik hou van ze, ze zijn mijn broeders'

“Ik hou van ze, ze zijn mijn broeders en ze houden van ons omdat we genetisch met hen in verbinding staan. Ze zijn heel bezorgd om ons, al heel lang. In de jaren ’80 hebben de A’s mij verteld dat er een galactische vergadering was op Andromeda. Het schijnt een centraal punt te zijn voor veel sterrenstelsels in onze galaxy.

Thema was planeet Aarde en hoe de sterrenmensen ons konden helpen met onze evolutie, want er zijn krachten aan het werk die er alles aan doen om onze evolutie te onderdrukken. Ze (de E.T’s) wilden ons de gelegenheid geven om op zijn minst onze eigen keuzes te maken, zonder gemanipuleerd te worden.”

“Een kleinere groep maakte hun punt, ze zeiden: ‘Ze respecteren zichzelf niet, ze respecteren elkaar niet en ze respecteren hun thuis niet. Wat is hun waarde?’ Ik begrijp hun manier van denken… We vliegen van hot naar her; we pakken de kinderen, brengen ze naar school, we gaan naar ons werk, betalen onze rekeningen, vullen onze auto’s met benzine, kijken televisie.

We zijn zo druk met onze levens, dat we zelden stilstaan om te kijken wat we hebben gecreëerd. Soms moet er iets gebeuren, zoals 9/11, een cycloon of een aardbeving, om ons wakker te schudden. Iets heftigs waardoor we uit onze alledaagse realiteit geslingerd worden, even afstand nemen en zeggen: ‘Wow, waar zijn we mee bezig?!'”

We hebben deze hele lijdensweg gepland om te groeien

“Niets van dat alles gaat straks nog werken. De oude paradigma’s (gebaseerd op afgescheidenheid i.p.v. eenheid – TK) storten in elkaar. Ze zijn klaar. Als je naar de wereld kijkt, begin je dat ook steeds meer te zien. Het verkruimeld allemaal. Human Rights, Bill of Rights, Individual Rights, ze garanderen allemaal hoe we als mensen moeten leven en behandeld moeten worden, maar dat bestaat allang niet meer op onze planeet. Maar we hebben dat wel met elkaar – als mensheid – gemaakt. Dat is hoopgevend. We hebben het idee van vrijheid gecreëerd, we hebben het idee van vrije energie gecreëerd, we hebben het idee van ruimtereizen gecreëerd. Ja, veel komt van buitenaf.”

“Maar de realiteit is: de reden dat dit van buitenaf komt is omdat wij het hier naartoe getrokken hebben. WIJ, als een collectief bewustzijn. We hebben zelfs E.T’s hiernaartoe getrokken en ze zijn hier al een hele lange tijd. Dat hebben wij gedaan, want we zijn zo krachtig en prachtig.

Barbara Marciniak
Barbara Marciniak

Iedereen heeft zijn of haar eigen weg. Ik hoop dat iedereen deze zal vinden, op zijn tijd. De E.T’s komen hier om ons te helpen. Om wie we zijn. Ik gok dat we de ernstige situatie in de wereld allemaal gepland hebben. We hebben deze hele lijdensweg gepland om te groeien, om te evolueren. Om een statement te maken aan de rest van het universum.”

Einde

Volgende week deel 2: Barbara Marciniak. Zij woont in North Carolina en is intussen internationaal vermaard voor haar werk. Ze heeft vier boeken op haar naam staan. Het boek dat ik zal behandelen heet: ‘Brengers van de Dageraad’. Samengesteld uit materiaal dat ze tijdens meer dan 400 uren channeling ontving van bewoners van de Pleiaden.

57 gedachten over “Deel 1: ET’s en hun boodschap aan ons mensen

 1. @johndoe
  Waify is ook no problem als je dat liever hebt. En als het ook Bossa, Bossin, Bosses had moeten wezen ook goed.
  Hetje, vin ik persoonlijk ook prima.
  Zelf moet ik altijd verschrikkelijk om dat soort zaken lachen, mja we zijn niet allemaal het zelfde. Gelukkig maar.

 2. Er zit waarheid in alles van dit. Natuurlijk zijn er andere mensen die het prettig en leuk vinden (ja, hoe erg dit ook weer klinkt) om Alex Collier de grond in te trappen op dergelijke verhalen zo te keren dat het net lijkt alsof hij plagiaat gepleegd heeft of een grote bedrieger is. Dit is altijd de meest simpele manier om iemand klein proberen te krijgen, of om het voor het grote publiek “dikke onzin” te laten lijken.

  Nee, mij krijgen ze daar niet mee. Ik sta volledig achter hem. Ik heb letterlijk zelf ook enige wonderbaarlijke zaken meegemaakt waar ik neit omheen kan en dit wel gewoon MOET kloppen. Het is ook eigenlijk heel mooi want geef nu toe: Het is ellendig op deze planeet en het is een grote rotzooi. Ik heb liever ook dat iedereen wakker wordt zodat we allemaal samen zeer prettig en vol met liefde kunnen samenleven.

  Diegenen die maar blijven beweren dat dit gewoon onmogelijk is zijn er letterlijk zelf nog niet aan toe. Zij zijn diegenen die het energieniveau drastisch omlaag trekken. Ik en de zielen die wel beter weten staan er heus wel boven hoor maar er zijn zat zielen die net gaan inzien (als wij) dat er meer is en dat hun leven ook niet klopt.

  Wat mensen ook vergeten is dat ze ons niet “kunnen” helpen momenteel. We zitten helemaal niet in dezelfde frequentie te werken. Wij staan in de derde en hun al veel hoger. Ze kunnen en mogen zich niet met ons bemoeien op deze manier. Er speelt veel meer maar geloof mij dat ze echt wel willen dat er een einde komt aan alle ellende op de wereld. Lees de hopi en maya berichten maar eens, dit is iets wat ik zeer zeker vertrouw want alles is nog uitgekomen en dit was al bekend voordat het ook echt gebeurd was 🙂

  Veel onderzoeken en je komt er allemaal wel achter. Voor mij klopt alles als een plaatje. Er gaat iets groots gebeuren. WEG met al die rotzooi op aarde. Dit is zoals het is nu!

 3. er gaat zeker iets groots gebeuren ik voel dat mijn hele leven al.het zal een keer tijd worden zo kan het toch niet langer door gaan.meeste mensen begrijpen het hele leven niet meer, alles word verkracht in de wereld ,alleen om geld en macht.

 4. Ok….ik begrijp dat mensen dit alles liever niet horen. Want dat betekend vaak dat heel hun geloof en vertrouwens systeem instort. Ook al is het logischer, liefdevoller en duurzamer is een verandering een heel moeilijk iets. Zeker dit. Soms wordt het mij ook teveel, ik lees zoveel dat ik door de bomen het bos niet meer zie. En toch diep van binnen wordt dit allemaal met herkenning ontvangen. We leven nu en soms ben ik weleens bang dat (niet iedereen……) (en ook niet specifiek over dit stuk..)mensen dit als een uitnodiging ervaren om te wachten, om niets te doen? Hoe hou je inderdaad en geef je dat gevoel van verantwoording aan zoveel mensen die in maatschapijen leven die hun ontkrachten door de mensen afhankelijk te maken. Een kat in het nou maakt rare sprongen……
  Verschikkelijk als je denk aan al dat wat voor ons verzwegen wordt…… Maar ik hou zoveel van onze aarde en hoop dat we in onze ontwikkeling haar niet onherstelbaar hebben verziekt. Want eigenlijk vindt ik het wel heel wreed……om zo het licht te moeten vinden!

 5. Ewin en Willing ik ben het samen zo met jullie eens! Bedankt voor jullie sterke berichten! Soms klink ik wat te heftig maar het is het EGO dat weet ik. Ik hoop zeer zeker dat er iets veranderen gaat en snel. Ben blij dat er steeds meer mensen naar voren komen die hetzelfde voelen. Het MOET EN ZAL!!! En hierbij spreek ik toch echt niet vanuit mijn EGO! Maar mijn ware 4e chakra punt mijn hart naar iedereen die ik lief heb. Onvoorwaardelijke liefde voor alles dat leeft!!!

  En over Alex Collier; persoonlijk geloof ik hem wel. Hij komt zo over. Natuurlijk kan je er altijd naast zitten, maar hoe dan ook hij vertelt veel waarheden en zelf zit hij er ook erg mee. Dat merk je gewoon.

  En Willing; Ben het ook zeer zeker met je eens! Iedereen hier komt met goede standpunten naar voren, ben daar blij mee! Uiteindelijk komt ook alles hier weer op hetzelfde neer. Iedereen wil onvoorwaardelijk liefde! Het is de enige kracht die puur en voor eeuwig is! We hebben de weg gewoon verloren! Zo heb ik oude profetieën gelezen waarbij er eentje gaat over de “3rd shaking of the earth” die er aan zit te komen. Het heeft te maken dat we er met het grotendeel nog niet goed genoeg hebben gedaan hier op aarde. We kwamen hier om te leren maar helaas maken er velen nog steeds een potje van…

  Willing en erwin: Geef het ook niet op, blijf in het positive geloven! Inderdaad Willing we kunnen zelf al heel erg veel doen om alles beter te maken. We hoeven niet te wachten op de buitenaardsen, alhoewel ik ze letterlijk en echt wil ontmoeten! Het lijkt me geweldig om weer één te worden =)

 6. Inderdaad, om weer compleet te zijn.
  Zou het ook niet zo kunnen zijn dat we samen de verantwoording voor elkaar nemen? Is dat niet een grote vooruitgang? Dat (degenen die dat willen….of ze nu geloven in dit of niet)helpen en daar bedoel ik eigenlijk mee, niemand in de kou laten staan en inzien dat elke actie ook een consequentie heeft. denk maar aan de rijstproef…( gekookte rijst in drie jampotten verdelen en tegen de een dankbaarheid en liefde zeggen, tegen de ander idioot en de derde negereen.) de uitkomst is wonderbaarlijk! Of eigenlijk niet want wisten we ook niet eigenlijk al?
  Er is ook weleens iets in mijn leven gebeurt waardoor ontkennen niet mogelijk is. En, als je het dan uitleg dat er verschillende frequentins zijn en de ET’s niet alleen toekijken( zoals bv de Griekse goden of onze eigen God waarvoor je in angst moet leven… good godfearing people!) is dat wel geruststellend.

  Have a great dayX

 7. beste contacthasbegun. Wij mensen maken ons hoorbaar. Wij proberen tenministe nog iets. Alles beter dan een kasplant erbij horen. Wij willen terug naar onze moeder. U weet toch niet hoe moedr eruit ziet. Wij maken ons toch lekker hoorbaar. Of u wil of niet. Het zwarte gat is dichter bij dan u denkt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.