Advertentie

Journalist klaagt VN aan voor poging tot massamoord


De Oostenrijkse onderzoeksjournalist Jane Burgermeister heeft bij de Amerikaanse FBI een aanklacht ingediend tegen de VN, de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) en diverse hooggeplaatste officials vanwege bioterrorisme en poging tot massamoord door middel van het nog vrij te geven vaccin tegen de Mexicaanse griep.

Volgens Burgermeister zal het toedienen van dit vaccin ‘de grootste misdaad uit de menselijke geschiedenis’ betekenen.

Ook heeft ze een verbod aangevraagd op gedwongen vaccinaties, zoals die worden voorbereid in de Verenigde Staten (en waarschijnlijk ook in Frankrijk). Onze minister Ab Klink heeft 34 miljoen vaccins aangeschaft.

Bron: Natural News.com
Vertaling: Xandernieuws

Burgermeisters akties komen na haar eerdere aanklachten tegen de bedrijven Baxter AG en Avir Green Hills Biotechnology (beiden uit Oostenrijk) voor het produceren van besmette vogelgriepvaccins, waarbij ze stelt dat dit doelbewust is gebeurd om winst te kunnen slaan uit het ontstaan van een pandemie.

Genocide op 5 miljard mensen?
Genocide op 5 miljard mensen?

De journalist heeft bewijzen van bioterrorisme overhandigd, dat gepleegd wordt onder leiding van de internationale bankiers die de controle hebben over zowel de Amerikaanse Federal Reserve, de Wereld Gezondheids Organisatie, de VN en de NAVO.

Dit bioterrorisme heeft massale genocide als doel, en zal volgens haar worden uitgevoerd door middel van het genetisch gefabriceerde grieppandemie-virus, dat opzettelijk zoveel mogelijk slachtoffers moet gaan maken.

‘Obama onderdeel van plan genocide op 5 miljard mensen’

Daarnaast presenteert Burgermeister bewijs dat onder andere de Amerikaanse president Barack Obama, zijn ministers van Gezondheid en Homeland Security (Kathleen Sibelius en Janet Napolitano) en de bankiers David de Rotschild, David Rockeffeller en George Soros , deel uitmaken van een criminele organisatie. Deze organisatie heeft – in samenwerking met de farmaceutische bedrijven Baxter,  Novartis en Sanofi Aventis – biologische wapens ontwikkeld, geproduceerd en opgeslagen.

De journalist heeft bewijzen overhandigd van bioterrorisme, dat gepleegd wordt onder leiding van de internationale bankiers die de controle hebben over zowel de Amerikaanse Federal Reserve, de Wereld Gezondheids Organisatie, de VN en de NAVO.

Dit bioterrorisme heeft massale genocide als doel

Dit met als doel de bevolking van de VS en andere landen te elimineren voor puur financieel en politiek gewin.  Deze criminele organisatie heeft doelbewust zowel de vogelgriep als de Mexicaanse (‘varkens’)griep gecreëerd, als voorwendsel voor het invoeren van een massaal internationaal vaccinatieprogramma. Dit vaccin zal volgens Burgermeister opzettelijk besmet zijn met giftige biologische stoffen, waardoor in de komende tien jaar vijf miljard mensen zullen sterven.

Door het elimeren van de bevolking van (onder andere) Noord-Amerika krijgt de internationale machtselite -Illuminati, Bilderberg groep, etc.-  toegang tot de natuurlijke hulpbronnen van deze regio, zoals water en onontwikkelde olievelden. Door het opheffen van de VS en haar democratische Grondwet, door het land te laten opgaan in de Noord Amerikaanse Unie, zal deze internationale criminele organisatie de totale controle verkrijgen over Noord-Amerika.

Bewust besmette griepvaccins als bewijs

Eén van de sterkste wetenschappelijke bewijzen die Burgermeister presenteert is het met het aktieve vogelgriep besmette jaarlijkse anti-griepvirus van Baxter AG (de Oostenrijkse dochtermaatschappij van Baxter International), dat in de winter van 2008/2009 naar 16 laboratoria in vier landen is gestuurd. Dit bericht verscheen overal in de reguliere media.

Mede vanwege het feit dat experts hebben verklaard dat zo’n besmetting feitelijk onmogelijk per ongeluk kan hebben plaatsgevonden, zegt de Oostenrijkse journalist dat dit overduidelijk bewijs is dat de farmaceutische bedrijven en internationale overheidsinstellingen aktief betrokken zijn bij de ontwikkeling en verspreiding van de meest dodelijke biologische wapens. Dit met als doel het creëeren van de huidige grieppandemie en daardoor massale sterfte als gevolg van het toedienen van bewust besmette vaccins.

In februari is een onderdeel van een proefvaccin voor het Mexicaanse griepvirus getest bij BioTest in Tsjechië. Het proefvaccin werd toegediend aan fretten, die vervolgens stierven. Noch de WHO, noch de EU, noch de Oostenrijkse gezondheidsauthoriteiten hebben dit incident onderzocht, of gekeken naar de bestanddelen van het virusmateriaal.

Eén van de sterkste wetenschappelijke bewijzen die Burgermeister presenteert is het met het aktieve vogelgriep besmette jaarlijkse anti-griepvirus van Baxter AG (de Oostenrijkse dochtermaatschappij van Baxter International), dat in de winter van 2008/2009 naar 16 laboratoria in vier landen is gestuurd.

Uit Burgermeisters dossier blijkt dat het loslaten van het Mexicaanse griepvirus op de bevolking essentieel was om de WHO in staat te stellen een niveau-6 pandemie uit te roepen. In haar gegevens worden de wetten opgesomd die het mogelijk maken voor de VN en de WHO om, in het geval van een pandemie, de Verenigde Staten over te nemen.

Daarnaast is er wetgeving in voorbereiding die gedwongen vaccinaties mogelijk moet maken.   De WHO is de hoofdschuldige voor het onstaan van de huidige pandemie, omdat de organisatie meegeholpen heeft aan de totstandkoming van het Mexicaanse griepvirus. Vanwege het feit dat dit virus uit delen van zowel het varkensgriep-, menselijke griep- als het vogelgriepvirus bestaat, moet het volgens veel experts in een laboratorium zijn ontwikkeld.

Verder zijn de symptomen van de Mexicaanse griep niet anders dan die van een gewone griep, en veroorzaakt het ook niet meer slachtoffers dan een normale seizoensgriep.   Daarom bestaat er volgens Burgermeister eigenlijk geen pandemie, zeker niet omdat de rapporten over het aantal doden inconsistent zijn.

Door het massale vaccinatieprogramma wordt de griep onder het mom van ‘bescherming van de bevolking’ juist als wapen tegen de mensen ingezet, omdat het vaccin besmet is met stoffen die als doel het veroorzaken van zoveel mogelijk doden hebben.

Ongegronde angst: De symptomen van de Mexicaanse griep zijn hetzelfde als die van een gewone griep.
Ongegronde angst: De symptomen van de Mexicaanse griep zijn hetzelfde als die van een gewone griep.

In dit verband wijst Burgermeister op het door Novartis geproduceerde vogelgriepvaccin, dat in de zomer van 2008 in Polen 21 daklozen doodde. Dit incident beantwoordde volledig aan de definitie van de Amerikaanse regering van een biologisch wapen, namelijk dat het hier een om een biologisch bestanddeel ging, dat toegediend werd door middel van een injectie en een ‘vijandige afloop’had (namelijk letsel of de dood).

Valse info via media, het gevaar van Tamiflu, en FEMA-kampen voor vaccinweigeraars

Burgermeister komt eveneens met bewijs dat dezelfde internationale farmaceutische bedrijven en internationale overheidsinstellingen, die het pandemische griepvirus hebben ontwikkeld en verspreid, door middel van contracten voor het vaccin grote winsten zullen maken.

De door de groep gecontroleerde media verspreidt vervolgens valse informatie, zodat de bevolking overgehaald wordt om het vaccin te accepteren. Daarnaast zullen de anti-griepmiddelen Tamiflu en Relenza de weerstand tegen het grieppandemievirus juist verminderen, en zo meehelpen om het virus te verspreiden en een groot aantal doden te veroorzaken.

Tevens zijn degenen die door Burgermeister worden aangeklaagd al sinds 2008 bezig om in de VS wetgeving erdoor te drukken, dat de burgers hun recht om vaccinaties te weigeren ontzegd en hen zelfs tot misdadigers verklaart, waardoor ze in de gevangenis of in FEMA-kampen kunnen worden opgesloten. Hierdoor wordt niet alleen de Grondwet van de VS geweld aangedaan, maar wordt tevens de basis gelegd voor massale genocide.

In dit verband wijst de journalist niet alleen op het -inmiddels breed erkende- bestaan van FEMA-concentratiekampen, maar ook op de vele door FEMA aangewezen lokaties voor massagraven.

De door de groep gecontroleerde media verspreidt vervolgens valse informatie, zodat de bevolking overgehaald wordt om het vaccin te accepteren.

Daarnaast zullen de anti-griepmiddelen Tamiflu en Relenza de weerstand tegen het grieppandemievirus juist verminderen, en zo meehelpen om het virus te verspreiden en een groot aantal doden te veroorzaken.

Burgermeister komt met een hele lading bewijsmateriaal, waaruit onder andere zou blijken dat het inzetten van het griepvirus als wapen tegen de wereldbevolking besproken zou zijn tijdens de recente Bilderberg-vergadering in Griekenland (14 tot 17 mei 2009).

Ook de ontploffing van een aantal griepbuisjes aan boord van een Zwitserse trein zou een onderdeel van de plannen voor massale genocide zijn geweest.

Jane Burgermeister in het kort

Jane Burgermeister is van Ierse/Oostenrijkse afkomst en heeft artikelen geschreven voor Nature, het Britse Medical Journal, en American Prospect. Ze is Europees correspondent van de Renewable Energy World website, en heeft veel publicaties over klimaatverandering, biotechnologie en ecologie op haar naam staan.

Haar grootste zorg is dat, ondanks het feit dat de firma Baxter betrapt is op het bijna veroorzaken van een pandemie, dit bedrijf samen met andere farmaceutische bedrijven gewoon door kan gaan met het verstrekken van vaccins. Baxter zou zich op dit moment inspannen om het vaccin tegen de Mexicaanse griep in de loop van juli op de markt te brengen.

Overweldigd of geschokt door het materiaal op WantToKnow? Klik dan hier.

Gerelateerde artikelen op WantToKnow:

Alstublieft minister: ’n gratis medicijn tegen de Mexicaanse griep
Van griepvirus tot superdodelijk biologisch wapen

122 gedachten over “Journalist klaagt VN aan voor poging tot massamoord

 1. @Martin,
  Je hebt misschien 5 miljard mensen nodig om een consumptiemaatschappij van 6-7 miljard mensen draaiende te houden ja, maar niet een handje vol elitairen die zich hier al tientallen jaren op voorbereiden? Wat nou als de elite al lang weet dat we voor kosmische wijzigingen op aarde staan en onze fijne uitputting van de aardkloot toch niet lang meer zo door kan gaan. Wat nou als ze alles wat ze nodig hebben om een paar jaar ondergronds door te brengen al klaar hebben liggen en genoeg “slaven” en “personeel”met zich meenemen? Denk jij dat als ze zo’n scenario als hoofdplan hebben, ze ondertussen willen dat wij daar een probleem van gaan maken met de massa? Welnee, wij moeten vooral dom gehouden worden, doorwerken, ziek worden, medicijnen eten, spuitje halen en vooral AL ons geld afstaan aan de bankengatenkaas. Ze plunderen ons nog even van onze laatste bezittingen en dan zijn wij in ieder geval klaar.

  Mijn advies aan jou is om even iets verder door te denken, eigenlijk 😉 Ik heb mijn onderzoek wel gedaan hoor en blijf ik ook doen.

 2. Lol sommige mensen draaien echt door hoor.. wat een klink klare onzin allemaal!
  Dit is typisch iets voor de mensen die altijd en overal iets achter zoeken.. voor hun heb ik maar 1 advies.. GET A LIFE!

 3. Nou Dirk, volgens mij heb ik wel een life hoor. Kan jij eens uitleggen wat je bedoelt met GET A LIFE? Hoe dient een mens te leven hedendagen? Bij voorbaat dank!

 4. @Nicolai
  Nu, dan moeten ‘ze’ precies weten wie er resistent is, anders blijft de ‘elite’ met een paar honderd miljoen hottentotten en bosjesmannen zitten. Eén miljard mensen ondergronds, ik wil die subterrane steden wel eens aanschouwen want ze hebben flink moeten boren zonder dat vijfzesde van de wereldbevolking het door had. Je merkt, ik ben cynisch en steek de draak met dit onzinverhaal. George Soros en David Rockefeller, kom op, die zijn beide resp. 80 en 93 jaar oud. Nee, werkelijk, deze heren kunnen het zich permitteren een paar jaar ondergronds te blijven. Verder valt op dat die NUTCASE van een Burgermeister bankiers tot de elite rekent. Zou het niet handiger zijn wat briljante wetenschappers en doktoren mee de grond in te nemen? Aan bankiers en bonvivants a la De Rothschild heb je namelijk niet zo veel in de NWO.

  Ik ben niet naïef, weet van doofpotten en geld verdienen over de rug van mensen, maar dit…gaat…nergens…over. ‘k Wens u veel wijsheid toe.

 5. @Martin: dank voor je reactie en fijn dat je al zo wijs bent. Wij moeten maar afwachten of we zover komen.. Is het misschien handiger, ja ik roep ook maar wat, om op basis van argumenten te delen..? Ik weet niet eens de Nederlandse vertaling van NUTCASE, laat staan dat ik in staan ben deze te toetsen op mijn kennis van de persoon ‘Burgermeister’. (Maar hadden wij hier in de stad maar zo’n burgemeester)

 6. @Guido
  ‘Burgermeister’ is de journaliste in bovenstaand artikel, wat je natuurlijk hebt gelezen.

  Weet je wat het probleem is met de Fox Mulders op dit forum? Ze doen een uitspraak (bijv. het bestaan van ondergrondse steden waar een miljard mensen zich kunnen vestigen) en dan is het aan de buitenstaander, in dit geval ben ik dat, om het tegendeel te bewijzen. De omgekeerde wereld; volgens mij dien je een stelling of hypothese met degelijke onderzoeksresultaten te onderbouwen en vervolgens met een conclusie te komen. Daarbij komt dat ze hoe dan ook gelijk krijgen. Wordt een miljoen mensen ziek van het vaccin, dan is het: zie je wel. Gebeurt er niets, maar vindt er binnen vijf jaar een ramp plaats (en die kans is natuurlijk groot) dan klinkt: aha, de elite is op Plan B overgestapt. Leuk, die self fulfilling prophecies.

  Ik krijg de indruk dat de Fox Mulders alhier Want To Believe om de aandacht af te leiden van hun eigen problemen en verantwoordelijkheden naar een macht, waar ze uiteraard met geen mogelijkheid controle over kunnen krijgen, af te schuiven. Dergelijk gedrag samengebald wordt ook wel religie genoemd.

  Tabee en wijsheid, Guido!

 7. Zojuist binnengekomen:

  Last monday, June 28 2009, Jane was fired !
  See her letter:

  July 1, 2009 by birdflu666

  On Monday, I was unexpectedly fired from my job as European Correspondent of the Renewable Energy World website.
  Because there is reason to believe this decision was related to my filing charges alleging bioterrorism against the people of the USA and the rest of the world, and because I am entitled as a citizen to report a crime if there is credible evidence, I intend to file a lawsuit against Pennwell, a magazine company that covers the oil and defense industries and which took over REW in 2007 after I began working there, for unfair dismissal.
  I have heard of other journalists fired or harrassed for covering this subject.
  Help strike a blow for freedom of the press and for legal action to stop this kind of pressure being applied to journalists, and donate to:
  JANE BUERGERMEISTER (Jane Bürgermeister)

 8. Martin,
  Het is goed dat er kritische geluiden zijn van jouw zijde. Het zet mensen aan het denken om niet alles voor waarheid aan te nemen. Voor jou gedachtengang is dan ook iets te zeggen. Maar je kan alleen iets beoordelen aan de hand van de kennis die je hebt over een bepaalde materie. Je moet wel heel naief zijn om datgene wat men via de stream media door “onafhankelijke” ( hahaha ) deskundigen als kennis wil aannemen. Maar dat is wel wat er gebeurd!!! en met die desinformatie wordt er een beeld geschapen bij de schapen, sorry de menigte. creeer een behoefte en voldoe eraan.creer angst voor enge dingen en biedt zelf de oplossing aan ( die past in jou beleid ). De geschiedenis staat er bol van. Nu ook met die pandemie, maar gelukkig zijn er wel mensen die hun hoofd boven het maaiveld durven uitsteken, hun reputatie hiervoor zien instorten, de hoon van collega’s over zich afroepend.Tja en dan is het makkelijk te roepen; complotdenkers, fantasten, doomdenkers…………Ooit bij stil gestaan over welke drempel zo iemand als deze journaliste moet gaan om dit te durven doen?? Wat daarvoor de beweegreden moet zijn? Natuurlijk zal je nu roepen “aandacht publiciteit” maar die dan wel van heel korte duur. Zij is inmiddels ontslagen en komt naar alle waarschijnlijkheid niet meer aan de bak!
  Stel dat zij wel gelijk heeft? durf je die gedachte aan?

 9. @Frank
  Het is geen kwestie van durf, ik ben tot in het diepste van mijn ziel een pessimist; dergelijke gedachten komen juist als eerste in me op. Daarna volgt de logica en de logica dicteert dat dit verhaal kant noch wal raakt.

  @Ellen 3 juli, 08:48
  So now she asks for goddamn money?! Burgermeister asks for money?! Je hebt ook de zin ‘ banking details follow’ weggelaten, maar dat is een detail.

  Een individu dat zich inzet voor de goede zaak vraagt niet zo maar om donaties. Jane Burgermeister is een vette hoax. Ik kom zelfs artikelen tegen waarin ze wordt gelinkt aan de dood van Michael Jackson…. *Zachtjes huilt om zoveel onnozelheid*

 10. Gisteravond mailde Jane het volgende:

  Good news!

  The Austrian anti terrorism unit is investigating baxter and I have been asked to go there and present my evidence tomorrow.

  Among that evidence I will show is of the health minister’s collusion with baxter, for example by citing vetinary laws concering the 72 kilos of contaminated material when biosecurity laws actually apply, as you mention.

  The evidence of a deliberte cover up is absolutely huge and if law enforcement here really is serious about an investigation, convictions are inevitable perhaps even of the health minister….

  Of course, the q. will be asked: what health minister would so act as to kill his own people? who is he really working for???

  As for the netherlands, I’d advise you to try to get an injunction, a prohbition of the vaccine, through the courts as no crime as yet has been committed by Baxter and the like on your soil, however, there is strong evidence of a crime here now.

  BTW, I see huge numbers of pharma disinfo agents? are writing nonsense on the internet, it seems to drown out my credentials as a serious journalist and I ask you to ignore it all and refer to my blog

  birdflu666.wordpress.com

  for updates about how things are progressing with the investigation here.

  Any funds are appreciated for this fight.

  Also, I heard from the people who have made my docs available on their server in Switzerland (because my blog was being hacked) that many governments are visiting the site so there is a growing awareness.

  Good luck! Till soon, Jane

 11. @Johan,
  Okay, ik hoor de vermeende stem van Jane na drie kwartier van het programma, hetgeen niet meer is dan een monoloog van de presentator en commentaar van zijn ‘deskundigen’, die complete bullshit, totale afwezigheid van onderbouwing, uitbraken. Mensen als Gary Ridenour, die godbeter een boek heeft te verkopen! Geldt ook voor de website die je postte. Nonsens.

 12. @ Johan Oldenkamp
  graag wil ik via deze weg mijn respect betuigen voor de manier waarop u zich inzet voor de bewustwording en spirituele ontwikkeling van de medemens!
  heb al uw e-boeken gelezen!!
  snap alleen niet zo goed waarom geen zonnebril?
  m.vr.gr

 13. @Martin
  Ik heb niet gezegd dat er in die ondergrondse steden (Google maar eens op Deep Underground Military Bases) precies ruimte is voor 1 miljard mensen. Dat heb jij ervan gemaakt 😉 Ik vind je wel erg sterk in zwart-wit denken/uitten.
  Op de kop af 1 miljard hoor haha 😉
  Jij ook succes!

 14. Kijk op http://www.verontrustemoeders.nl
  Zie de knop “pandamie???” en lees ook hoe jij je kunt beschermen tegen allerlei ongerief.
  Daar staan bedrijven genoemd voor goede producten ter bescherming.
  En kijk bij o.a.de knop “algemene vaccinaties” wat elk vaccin met je doet.
  Kijk dan ook nog even bij de knop “agenda” hoe je kunt meehelpen om ons te laten vertellen over feiten die wij weten.

 15. Ik ben een gewone vrij nuchtere huismoeder. Bijna een jaar geleden ben ik begonnen met het HPV vaccin te onderzoeken. Daar ging een wereld open. In Nederland werd er weinig aandacht aan besteed en sites waar er wel aandacht aan besteed werd zag ik als van die “complot theorie sites”. Ik weet nu wel beter. Mijn focus ligt nog steeds alleen op het HPV, maar elke keer wordt je zijdelings bij andere zaken betrokken.

  Erg opvallend is dat een heel vaccinatie programma opgebouwd kan worden op basis van aannames. Daar zijn geen bewijzen voor nodig. Als je het tegendeel beweerd, met bewijzen en al, dan wordt je volledig genegeerd. Door de politiek en door de media.

  Ik moest er in het begin ook even aan wennen om zaken die ik belangrijk vond op mijn PC op te slaan. Soms zijn ze zomaar verdwenen.

  Nog steeds zie ik mezelf als een nuchter persoon die goed kan analyseren wat er om zich heen gebeurd. Daarom ben ik tot de conclusie gekomen dat we willens en wetens bedonderd worden.

  Inmiddels is voor het HPV vaccin een internationale samenwerking ( en die groeit snel) en ik denk dat het heel verstandig is dat meerdere mensen hun krachten gaan bundelen.

  Jane komt in haar aanklacht met bewijzen en links die ik al eerder gezien had, dus het is niet allemaal vreemd voor mij wat ze beweerd.

  Mijn standpunt is eigenlijk dat als we ons ergens zorgen over maken, dan moeten we daar meer mee doen dan er alleen over discuteren.

  Trouwens hebben jullie dit al in de Nederlandse Kranten gezien??
  http://www.hemonctoday.com/article.aspx?rid=41330

  http://www.sciencedaily.com/releases/2009/07/090701182916.htm

  Zou toch nieuws moeten zijn, dat vinden ze in het buitenland wel.

 16. Vanmorgen een artikel hier in de franse Midi Libre dat de minister van volksgezondheid in Frankrijk zo’n 30 miljoen vaccins (2 per persoon dus 15 milj.?) heeft gereserveerd (op 60 milj. inwoners) en onderstreept dat dit voldoende is om diegenen te vaccineren die dit wensen, dus zeker NIET verplicht… Ik kan dit niet rijmen met het beleid van Nederland…Zij gaat er van uit dat door de helft van de bevolking te vaccineren de rest ook beschermd zal zijn… Meerdere argumenten volgens haar zijn o.a. dat “het virus beter in koude weersomstandigheden overleeft dan in warme, de huidige contactdichtheidsgraad van de bevolking, omdat de volgende twee maanden de kinderen immers op vakantie zijn, bovendien is er in Frankrijk geen epidemisch griepfenomeen zoals we bijvoorbeeld in Engeland zien. De twee ernstige grieppatiënten zijn inmiddels genezen verklaard en weer thuis”. Blijf de beslissing van 54 miljoen op 17 milj. inwoners van Min. Klink vreemd vinden!

 17. neem een voorbeeld aan de periode dat we onze kippen moesten opgeven om af te laten maken. Ze zouden de vogelgriep door kunnen geven. Ik met mijn stomme kop mijn gevederde vriendjes aangeven. Ze worden afgemaakt en twee weken later krijgen we te horen dat het eigenlijk iets onzinnigs was. toen werd ik gelukkig wakker. Aan dat soort verplichtingen vanuit de overheid doe ik dus niet meer mee.

 18. hier zo goed als alle mail adressen van de nederlandse pers,..

  dejournalist@dejournalist.nl
  Internetredactie@destentor.wegener.nl
  redactie@dft.nl
  info@flitsnieuws.nl
  frontpage@fok.nl
  redactie@liwwadders.nl
  redactie@nu.nl
  web@pzc.nl
  DigitaleMedia@reformatorischdagblad.nl
  internetredactie@rtv.nos.nl
  redactie@sneekdigitaal.com
  redactie@streekgids.nl
  redactie@villamedia.nl
  crn.redactie@bp.vnu.com
  persbericht@managersonline.nl
  persberichten@onlijn.nl
  redactie@ouders.nl
  redactie.sites@quotemedia.nl
  service@testnet.nl
  info@verkopersonline.nl
  redactie@vrouwonline.nl
  redactie@zibb.nl
  eu@anp.nl
  redactiezuid@anp.nl
  multimedia@anp.nl
  redaktie@gpd.nl
  binnenland@gpd.nl
  persbericht@nieuwsbank.nl
  ad@ad.nl
  hoofdredactie@brabantsdagblad.nl
  redactie@brabantsdagblad.nl
  redactie@gelderlander.nl
  redactie@depers.nl
  centraleredactie@destentor.wegener.nl
  redactie@telegraaf.nl
  nieuwsdienst@telegraaf.nl
  diginieuws@telegraaf.nl
  redactie@volkskrant.nl
  redactie@eindhovensdagblad.nl
  persbericht@fd.nl
  media@parool.nl
  redactie@metronieuws.nl
  hoofdredatie@parool.nl
  redactie@metronieuws.nl
  redactie@nd.nl
  nrc@nrc.nl
  next@nrc.nl
  redactie@refdag.nl
  redactie@spitsnieuws.nl
  redactie@spitsnet.nl
  staatscourant@sdu.nl
  redactie@trouw.nl
  redactieaaltenvooruit@who.wegener.nl
  redactie@almerevandaag.nl
  redactie@alphen.cc
  redactie.anu@whw.wegener.nl
  ac.redactie@ad.nl
  redactieac@wumn.wegener.nl
  centraleredactie@wugo.wegener.nl
  gooi.en.eembode@chello.nl
  redactie.bbc@whw.wegener.nl
  redactie@bndestem.nl
  redactie.nieuwsdienst@bndestem.nl
  bodegraafsnieuwsblad@rijnegouwe.nl
  nieuwsdienst@brabantsdagblad.nl
  henk@boek.com
  info@de.bunschoter.nl
  combinatie@broekzitter.nl
  culemborgse.courant.redactie@bdu.nl
  economieredactie@mgl.nl
  redactie@rijnengouwe.nl
  redactie@tubantia.wegener.nl
  redactie@tubantia.wegener.nl
  redactie@dvhn.nl
  dd.redactie@ad.nl
  redactie@dordtenaar.nl
  redactie@gelderlander.nl
  redactie@gooieneemlander.nl
  StadsredactieApeldoorn@destentor.wegener.nl
  Redactieflevoland@destentor.wegener.nl
  Redactiekampen@destentor.wegener.nl
  StadsredactieDeventer@destentor.wegener.nl
  Redactielochem@destentor.wegener.nl
  Stadsredactiezwolle@destentor.wegener.nl
  Redactievechtdal@destentor.wegener.nl
  Redactieveluwe@destentor.wegener.nl
  Redactiezutphen@destentor.wegener.nl
  Redactiezwartsluis@destentor.wegener.nl
  Redactiesalland@destentor.wegener.nl
  redactie.dp@whw.wegener.nl
  redaktie@delftopzondag.nl
  redactie@delftschecourant.nl
  redactie@weekbladdelta.nl
  ede.stad.redactie@bdu.nl
  redactie@eindhovensdagblad.nl
  red.faam@whk.wegener.nl
  opinie@frieschdagblad.nl
  redactie@goudschecourant.nl
  gh.redactie@ad.nl
  redactie.grh@rodi.nl
  redactie@haagschecourant.nl
  hc.westland@ad.nl
  stadredactie@haarlemsdagblad.nl
  redactie.hnb@rodi.nl
  redactie@ijmuidercourant.nl
  redactie.lnb@rodi.nl
  redactie@leeuwardercourant.nl
  leidsnieuwsblad@buijzepers.nl
  stadredactie@leidschdagblad.nl
  redactie.ld@hdc.nl
  redactienieuwsdienst@mgl.nl
  centraleredactie@wugo.wegener.nl
  nieuwsblad.geldermalsen.redactie@bdu.nl
  redactie@nhd.nl
  redactie.osw@rodi.nl
  redactie@pzc.nl
  redactie@pzc.nl
  redactie.put@rodi.nl
  info@regiokrantgroningen.nl
  redactie@gelderlander.nl
  rd.redactie@ad.nl
  rotterdam@redactie.rd.nl
  redactie.soz@rodi.nl
  redactie.sch@rodi.nl
  redactie@tubantia.wegener.nl
  ad@ad.nl
  redactie@un.wegener.nl
  centraleredactie@wugo.wegener.nl
  hoofdredactie@weekmedia.nl
  redactie.zoz@rodi.nl
  centraleredactie@wugo.wegener.nl
  centraleredactie@wugo.wegener.nl
  beaumonde@sanoma-uitgevers.nl
  breakout@tijdschriften.vnu
  celebrity@sanoma-uitgevers.nl
  ictresearchgroup@consumentenbond.nl
  cosmopolitan@sanoma-uitgevers.nl
  redactie@c-sharp.nl
  elle@quotemedia.nl
  ellegirl@ellegirl.nl
  redactie@esquire.nl
  fancy@tijdschriften.vnu.com
  redactie@fhm.nl
  redactie@goodies.nl
  kampioen@anwb.nl
  kijk@smm.nl
  kijk@sanoma-uitgevers.nl
  linda@moodformagazines.nl
  redactie@revu.nl
  panorama@smm.nl
  magazine@pauzemedia.nl
  sante@quotemedia.nl
  quote@quotemedia.nl
  reizen@anwb.nl
  redactie@starstyle.nu
  redactie@tvfilm.nl
  redactie@woamm.nl
  yes@tijdschriften.vnu.com
  redactie@questmag.nl
  groene@groene.nl
  redactie@hpdetijd.audax.nl
  redactie@emerce.nl
  redactie@intermediair.nl
  redactie@mt.nl
  mt.redactie@bp.vnu.com
  redactie@wxpm.nl
  ode@ode.nl
  pers@pcconsument.nl
  quote@quotenet.nl
  redactie@vn.nl
  hoofdredactie@boom.nl
  nieuwsbladzoetermeer@buijzepers.nl
  sq@creditsmedia.nl
  joiedevivre@creditsmedia.nl
  CentraleRedactie@destentor.wegener.nl
  redactieBB@dewinter.nl
  nieuws@fnl.nl
  info@hub.nl
  pressrelease@rankone.nl
  info@reedbusiness.nl
  centraleredactie@wugo.wegener.nl
  redactie@3fm.nl
  info@arrow.nl
  info@arrow.nl
  info@businessnieuws.nl
  redactie@cityfm.nl
  classicfm@classicfm.nl
  info@hitfm.nl
  info@hotradio.nl
  radio@kinkfm.com
  redactie@q-music.nl
  info@q-music.nl
  info@radio227.nl
  redactie@radio538.nl
  info@radioveronica.nl
  studio@radioveronica.nl
  info@radio10gold.nl
  skyradio@skyradio.nl
  info@skyradio.nl
  persberichten@slamfm.nl
  bnn@omroep.nl
  redactie@business-class.nl
  info@family7.nl
  pers@hetgesprek.nl
  tvredactie@lifeandcooking.nl
  info@ngc.nl
  info@net5.nl
  rtlnieuws@rtl4.nl
  5inhetland@rtl5.nl
  info@sbs6.nl
  actienieuws@sbsonline.nl
  show@sbs6.nl
  show@sbs6.nl
  info@talpamedia.nl
  redactie@tmf.nl
  publiek@veronica.nl
  avro@omroep.nl
  bnninfo@bnn.nl
  pers@rnw.nl
  webredactie@eo.nl
  hos@omroep.nl
  ikon@ikon.nl
  kro@omroep.nl
  ncrv@omroep.nl
  publieksreacties@rtv.nos.nl
  rvu@omroep.nl
  teleacnot@omroep.nl
  tros@tros.nl
  info@vpro.nl
  wereldomroep@rnw.nl
  redactie@at5.nl
  nieuwsdienst@omroepbrabant.nl
  rtv@omroepflevoland.nl
  redaksje@omropfryslan.nl
  rtv@omroepgelderland.nl
  actuartv@omroepzeeland.nl
  info@rtvnoord.nl
  west@rtvwest.nl
  hart@sbs6.nl

  wie het de moeite waard vind om ze in te lichten mag dat doen,..

  liefs,..

 19. Hier de eerste reaktie vanuit het AD, uw krant:

  “Zoek een goede psychiater gespecialiseerd in complotparanoia”

  Met vriendelijke groet,

  Antoon Oosting

  AD Rotterdams Dagblad
  verslaggever

  en…. bedankt meneer de redacteur 😉

 20. En een tweede reaktie:

  “Geachte heer Van Luijtelaar,

  Hartelijk dank. Ik begrijp wel waarom hier geen aandacht aan besteed wordt: het is een actie van AlQuaida om ons bang te maken voor de griep én de oplossing in de vorm van een vaccin… We willen de terroristen niet in de kaart spelen, toch?

  Welke buitenlandse pers heeft hierover bericht?”

  Dag,
  Justine

 21. Ik wil niet vervelend doen, maar hoe beschermen de mensen die dit complot hebben gesmeed zich tegen het virus dat 5 miljard mensen moet ombrengen? Welke winst denken deze mensen te maken, als er geen mens meer is om geld aan te verdienen? Hoe denken ze die olievelden exploiteren en aan wie verkopen ze hun producten? En wie is in godsnaam die Jane Burgermeister? Typisch gevalletje van ‘internetjournalistiek’: pleur maar op het net zonder hoor en wederhoor en we nemen het voor zoete koek aan. Straks gaat iemand ons nog vertellen dat de aarde toch een platte pannekoek is. En dat geloven we natuurlijk ook meteen. Bah, misschien verdient de mensheid niet beter dan van de aarde geveegd te worden.

 22. Geachte Redactie,

  Het is spijtig, dat zelfs goede journalistiek, zoals dat van Jane Burgermeister, wordt afgedaan als een bijdrage tot complot theorie. En nog wel uit de koker van het AD, die namens meneer Oosting meent zijn mening te moeten geven. Meneer Oosting kan beter de website van Micha Kat eens raadplegen, http://www.klokkenluideronline.nl/, dan weet ie hoe journalistiek bedreven moet worden. Voor mij is de aanklacht van Jane meer dan uitmuntend, of denkt meneer Oosting, dat ze ook alle bewijsstukken zelf heeft gefabriceerd? Nee, de enige die rijp is voor de psychiater, bent uzelf, meneer Oosting.

  Groeten,

  Aart van Wijngaarden
  Khon Buri / Thailand

 23. @ nikolai

  jij hebt meer reacties gekregen dan ik,.. maar dat van oosting slaat nergens op,..

  @ aart

  super dat je nog even een mailtje naar het AD hebt gestuurd,..

  tot nu toe heeft de NOS wel gereageerd en vond het een heeel aanemelijk verhaal, maarrrrrr ze weten niet wat ze er mee moeten doen, omdat het lastig valt te controlen of het klopt,.. als of al het nieuws dat de WHO naar buiten brengt klopt,.. zucht,..

  ze zouden het wel doorspelen naar de america corenspondent,..

  ben benieuwd,.. hoop zo dat het opgepikt word,.. wil niet zeggen dat ik hoop dat de aanklacht van Jane ook 100% waar is,… want dan moeten we echt graan vrezen voor ons leven,..

  in mijn hart hoop ik over een paar jaar hartelijk te kunnen lachen om een complotheory die er echt naast zat,.. hoop het zo,.. heb net 2 juweeltejs van kids op de wereld gezet,..

 24. Dat zal alleen goed komen als er genoeg mensen bewust worden en actief kiezen om dingen anders te gaan doen, zodat onze leiders er ook niet meer omheen kunnen. De nieuwe energie helpt daarbij en dit zal nooit zonder slag of stoot gaan, volgens mij.

 25. Geachte Redactie,

  Ik las onderstaand artikel en vroeg me af waarom dit nog niet via uw medium is verspreid. Misschien een goed onderwerp om toch eens uw aandacht op te richten,
  gezien de beladenheid van de mexicaanse griep en onze volksgezondheid:
  Ik wil u (als journalist) vragen om, hier de even de tijd voor te nemen en dit niet af te doen als compotdenken,
  zet uw eigen vooroordelen aan de kant en probeer hier alstublieft onbevangen naar te kijken.
  Zelf heb ik mijn hele leven een grenzeloos vertrouwen gehad in onze democratie en regering, was hollander in hart en nieren
  heb jarenlang carriere gemaakt in de logistiek en ben zelfs succesvol top40 artiest geweest in de jaren 90.
  Ik heb zoals velen ook alles wat mijn hartje begeert, maar dat mag ons als mens niet in slaap doen vallen en u als voorlichters
  voor de massa al helemaal niet, ik doe bij deze een beroep op uw menselijkheid en doortastendheid als journalist om dit tot op
  de bodem uit te zoeken, dat is in mijn beleving uw taak en plicht naar ons, het volk.
  Dit bericht is verstuurd naar meer dan 70 Nationale, regionale en online nieuwsdiensten.

  hier is het door mij gelezen artikel: http://www.wanttoknow.nl/overige/journalist-klaagt-vn-aan-voor-poging-tot-massamoord/

  alvast bedankt voor uw aandacht.

  Ik wil u er bij deze op wijzen dat er in het buitenland hier door de pers al wel aandacht aan besteed
  enkele voorbeelden:
  http://www.hemonctoday.com/article.aspx?rid=41330
  http://www.sciencedaily.com/releases/2009/07/090701182916.htm
  http://www.naturalnews.com/026503_pandemic_swine_flu_bioterrorism.html
  http://rawstory.com/08/news/2009/05/24/eighteen-us-troops-with-swine-flu-leave-kuwait/
  http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/04/29/Swine-Flu.aspx

  MSNBC-news over Farmaceutisch bedrijf ‘Bayer’ die opzettelijk met HIV-besmette vaccins (voor kinderen) verkocht aan Spanje, Frankrijk en Japan… met duizenden doden als gevolg:
  http://www.youtube.com/watch?v=Wf2u7j9FeVI&hl=nl
  Indiase nieuwszender over het overlijden van 4 kleine kinderen na gevaccineerd te zijn tegen mazelen.
  http://www.youtube.com/watch?v=-K79PodLft8 (Youtube: ‘Vaccine shots kill four babies’)
  Fox-news: Ouders tegenwoordig in de USA naar de gevangenis wanneer ze weigeren om hun kinderen te vaccineren:
  http://www.youtube.com/watch?v=fNmmGEkw0tE&feature=related
  MSNBC-news: USA Mariniers ernstig ziek na zogenaamde ‘griep-prik’:
  http://www.youtube.com/watch?v=Esz2GrncjCM&NR=1
  CBS: Mariniers ziek na ‘vaccinatie tegen Antrax’:
  http://www.youtube.com/watch?v=zT-OnlYVpds
  Doktoren, Specialisten en onderzoekers over het veroorzaken van autisme door de stof Kwik (in Thimerosal) in vaccins:
  http://www.youtube.com/watch?v=W-Ni6Io53L4
  “Een Amerikaanse rechtbank heeft geconcludeerd dat het BMR-vaccin autisme kan veroorzaken en heeft een schadeclaim toegewezen. Dat is gebeurd in een geheime uitspraak die in maart 2008 pas openbaar werd. Het US Court of Federal Claims heeft bepaald dat thimerosal, een conserveermiddel dat veel kwik bevat in vaccins voor kinderen en kan leiden tot autisme.”
  Robbert Kennedy praat in MSNBC-News over het veroorzaken van autisme (bij kinderen) door vaccinaties:
  http://www.youtube.com/watch?v=zrIM2hwrLoc
  Overzicht giftige stoffen in diverse vaccins:
  http://www.informedchoice.info/cocktail.html
  Dr. Mercola over Neurologische schade na vaccinatie:
  http://www.mercola.com/article/vaccines/neurological_damage.htm
  Zembla en Radar over Merck’s ‘Gardasil- hpv- vaccinatie’:
  http://zembla.vara.nl/Voorpagina.1975.0.html?&tx_ttnews%5Btt_news%5D=7459&tx_ttnews%5BbackPid%5D=1974&cHash=92c8bcab92
  http://www.trosradar.nl/index.php?id=uitzending&itemUid=1361
  CNN-News over ‘Gardasil’:
  http://www.youtube.com/watch?v=_13plsrydPY&hl=nl
  CBS-over slachtoffers van ‘Gardasil’:
  http://www.viddler.com/explore/DocOsborne/videos/4/
  Meer verhalen van slachtoffers van Merck’s ‘Gardasil’:
  http://www.rockymountainnews.com/videos/detail/ashley-story/
  http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2007/09/27/gardasil-new-video-reveals-hidden-dangers.aspx
  Dr. James R. Shannon, voormalig directeur van ’the National institute of health’: “the only safe vaccine is one that is never used.”…
  http://worldvisionportal.org/wvpforum/viewtopic.php?t=621
  Doktoren en specialisten over de leugens achter vaccins:
  http://www.informationliberation.com/?id=13924
  http://www.whale.to/vaccines.html
  http://drtenpenny.com/about_drTenpenny.aspx
  Feiten over de geschiedenis en ineffectieviteit van vaccinaties:
  http://www.vaccinationdebate.com/web1.html
  http://www.vaccinationdebate.com/web2.html
  Hoe Farmaceutisch bedrijf ‘Big Pharma’ onderzoeken naar vaccins controleert:
  http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/03/05/Vaccine-Studies-Under-the-Influence-of-Pharma.aspx
  Voor meer links naar artikelen en video’s over vaccins:
  http://www.jankraak-taichitao.nl/content/website.php?hoofdpagina_id=1018

  Bij voorbaat dank,
  Een bezorgde burger

  p.s.
  Journalist, definitie van:
  Een `journalist` verzamelt feiten over recente gebeurtenissen van algemeen belang en onderzoekt of analyseert die en maakt daarvan meestal een verslag dat hij publiceert in een actueel (nieuws)medium. Dat wordt journalistiek genoemd (van het Frans `journal`, wat dagboek of later dagblad betekent). Een journalist wordt vaak gezien als de beoefenaar
  Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Journalist

 26. Heeft iemand navraag gedaan bij de FBI, UN, white house enz?
  Ik bedoel.. ik kan ook wel zeggen dat ik een aanklacht heb ingediend en ik heb tijd zat om een mooi document in elkaar te tikken. Gooi dat in het global conspiracy circuit en je bent zeker van een boel centjes.
  Mocht het zo zijn dat het echt zo is, ben ik nml. best bereid een donatie te doen, maar niet op basis van goed geloof. Dan kan ik al die arme Russen en Afrikanen waarvan ik regelmatig mails krijg ook wel allemaal gaan betalen.

 27. @More,
  Het is wel iets meer dan een mooi document. Het is een grondig gedocumenteerde aanklacht. En dat lijkt me toch nogal verschillend van het verhaal van de arme russen en afrikanen waar je het over hebt.

  In ieder geval, als je zo twijfelt waarom neem je dan geen contact met haar op? Haar e-mail adres ben ik al een paar x tegengekomen in de informatie die er circuleert. Ze kan je ongetwijfeld laten weten waar precies de aanklacht is ingediend en hoe die geregistreerd is en hoe jij dat kan controleren.

  Ook is makkelijk na te gaan of ze idd ontslagen is. Kwestie van contact opnemen met haar vorige werkgever.

  janeburgermeister@gmx.at
  jmburgermeister@gmail.com

  Succes!

 28. @Pien. Het is idd. een goed opgesteld document, daar gaat het mij ook niet om.
  Ik maak me zelf ernstige zorgen om dat hele vaccinatie gedoe en als ik wat kan doen om dat tegen te gaan of iig. tegen te werken doe ik dat graag, maar aan de andere kant ben ik ook heel erg sceptisch, wat volgens mij ook wel gezond is.
  Ik zie ook dat de meeste verhalen op internet bijna exacte kopieën van andere websites zijn en aan concrete bewijzen schort het mijns inziens te vaak.
  Als ik tijd (en de energie) heb zal ik haar eens mailen.
  Bedankt voor de e-mail adressen.

 29. als iedereen dit bericht nu eens door gaat sturen naar zijn/ haar eigen mailadressen met weer een OPROEP dit door te sturen!! dan kan niemand meer zeggen ‘ik heb het niet geweten’!!! en laat ieder dan maar achter zijn haar waarheid aangaan. als je leven je lief is. en kom niet aan met de domme opmerking ‘ik heb geen tijd’. of wil je straks alleen maar klagen…

 30. Whaha wat een idioten hier! Van die paranoïde mensen die teveel films hebben gekeken. Echt serieus, ga wat doen met je leven. Dit artikel bestaat uit de grootst mogelijke onzin.. Niet alles is een complot, niet overal is wat achter te zoeken.

  Stel je verdomme niet aan en doe normaal.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.