Advertentie

E-book Lyme Kaj Alexander

Advertentie

Journalist klaagt VN aan voor poging tot massamoord


De Oostenrijkse onderzoeksjournalist Jane Burgermeister heeft bij de Amerikaanse FBI een aanklacht ingediend tegen de VN, de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) en diverse hooggeplaatste officials vanwege bioterrorisme en poging tot massamoord door middel van het nog vrij te geven vaccin tegen de Mexicaanse griep.

Volgens Burgermeister zal het toedienen van dit vaccin ‘de grootste misdaad uit de menselijke geschiedenis’ betekenen.

Ook heeft ze een verbod aangevraagd op gedwongen vaccinaties, zoals die worden voorbereid in de Verenigde Staten (en waarschijnlijk ook in Frankrijk). Onze minister Ab Klink heeft 34 miljoen vaccins aangeschaft.

Bron: Natural News.com
Vertaling: Xandernieuws

Burgermeisters akties komen na haar eerdere aanklachten tegen de bedrijven Baxter AG en Avir Green Hills Biotechnology (beiden uit Oostenrijk) voor het produceren van besmette vogelgriepvaccins, waarbij ze stelt dat dit doelbewust is gebeurd om winst te kunnen slaan uit het ontstaan van een pandemie.

Genocide op 5 miljard mensen?
Genocide op 5 miljard mensen?

De journalist heeft bewijzen van bioterrorisme overhandigd, dat gepleegd wordt onder leiding van de internationale bankiers die de controle hebben over zowel de Amerikaanse Federal Reserve, de Wereld Gezondheids Organisatie, de VN en de NAVO.

Dit bioterrorisme heeft massale genocide als doel, en zal volgens haar worden uitgevoerd door middel van het genetisch gefabriceerde grieppandemie-virus, dat opzettelijk zoveel mogelijk slachtoffers moet gaan maken.

‘Obama onderdeel van plan genocide op 5 miljard mensen’

Daarnaast presenteert Burgermeister bewijs dat onder andere de Amerikaanse president Barack Obama, zijn ministers van Gezondheid en Homeland Security (Kathleen Sibelius en Janet Napolitano) en de bankiers David de Rotschild, David Rockeffeller en George Soros , deel uitmaken van een criminele organisatie. Deze organisatie heeft – in samenwerking met de farmaceutische bedrijven Baxter,  Novartis en Sanofi Aventis – biologische wapens ontwikkeld, geproduceerd en opgeslagen.

De journalist heeft bewijzen overhandigd van bioterrorisme, dat gepleegd wordt onder leiding van de internationale bankiers die de controle hebben over zowel de Amerikaanse Federal Reserve, de Wereld Gezondheids Organisatie, de VN en de NAVO.

Dit bioterrorisme heeft massale genocide als doel

Dit met als doel de bevolking van de VS en andere landen te elimineren voor puur financieel en politiek gewin.  Deze criminele organisatie heeft doelbewust zowel de vogelgriep als de Mexicaanse (‘varkens’)griep gecreëerd, als voorwendsel voor het invoeren van een massaal internationaal vaccinatieprogramma. Dit vaccin zal volgens Burgermeister opzettelijk besmet zijn met giftige biologische stoffen, waardoor in de komende tien jaar vijf miljard mensen zullen sterven.

Door het elimeren van de bevolking van (onder andere) Noord-Amerika krijgt de internationale machtselite -Illuminati, Bilderberg groep, etc.-  toegang tot de natuurlijke hulpbronnen van deze regio, zoals water en onontwikkelde olievelden. Door het opheffen van de VS en haar democratische Grondwet, door het land te laten opgaan in de Noord Amerikaanse Unie, zal deze internationale criminele organisatie de totale controle verkrijgen over Noord-Amerika.

Bewust besmette griepvaccins als bewijs

Eén van de sterkste wetenschappelijke bewijzen die Burgermeister presenteert is het met het aktieve vogelgriep besmette jaarlijkse anti-griepvirus van Baxter AG (de Oostenrijkse dochtermaatschappij van Baxter International), dat in de winter van 2008/2009 naar 16 laboratoria in vier landen is gestuurd. Dit bericht verscheen overal in de reguliere media.

Mede vanwege het feit dat experts hebben verklaard dat zo’n besmetting feitelijk onmogelijk per ongeluk kan hebben plaatsgevonden, zegt de Oostenrijkse journalist dat dit overduidelijk bewijs is dat de farmaceutische bedrijven en internationale overheidsinstellingen aktief betrokken zijn bij de ontwikkeling en verspreiding van de meest dodelijke biologische wapens. Dit met als doel het creëeren van de huidige grieppandemie en daardoor massale sterfte als gevolg van het toedienen van bewust besmette vaccins.

In februari is een onderdeel van een proefvaccin voor het Mexicaanse griepvirus getest bij BioTest in Tsjechië. Het proefvaccin werd toegediend aan fretten, die vervolgens stierven. Noch de WHO, noch de EU, noch de Oostenrijkse gezondheidsauthoriteiten hebben dit incident onderzocht, of gekeken naar de bestanddelen van het virusmateriaal.

Eén van de sterkste wetenschappelijke bewijzen die Burgermeister presenteert is het met het aktieve vogelgriep besmette jaarlijkse anti-griepvirus van Baxter AG (de Oostenrijkse dochtermaatschappij van Baxter International), dat in de winter van 2008/2009 naar 16 laboratoria in vier landen is gestuurd.

Uit Burgermeisters dossier blijkt dat het loslaten van het Mexicaanse griepvirus op de bevolking essentieel was om de WHO in staat te stellen een niveau-6 pandemie uit te roepen. In haar gegevens worden de wetten opgesomd die het mogelijk maken voor de VN en de WHO om, in het geval van een pandemie, de Verenigde Staten over te nemen.

Daarnaast is er wetgeving in voorbereiding die gedwongen vaccinaties mogelijk moet maken.   De WHO is de hoofdschuldige voor het onstaan van de huidige pandemie, omdat de organisatie meegeholpen heeft aan de totstandkoming van het Mexicaanse griepvirus. Vanwege het feit dat dit virus uit delen van zowel het varkensgriep-, menselijke griep- als het vogelgriepvirus bestaat, moet het volgens veel experts in een laboratorium zijn ontwikkeld.

Verder zijn de symptomen van de Mexicaanse griep niet anders dan die van een gewone griep, en veroorzaakt het ook niet meer slachtoffers dan een normale seizoensgriep.   Daarom bestaat er volgens Burgermeister eigenlijk geen pandemie, zeker niet omdat de rapporten over het aantal doden inconsistent zijn.

Door het massale vaccinatieprogramma wordt de griep onder het mom van ‘bescherming van de bevolking’ juist als wapen tegen de mensen ingezet, omdat het vaccin besmet is met stoffen die als doel het veroorzaken van zoveel mogelijk doden hebben.

Ongegronde angst: De symptomen van de Mexicaanse griep zijn hetzelfde als die van een gewone griep.
Ongegronde angst: De symptomen van de Mexicaanse griep zijn hetzelfde als die van een gewone griep.

In dit verband wijst Burgermeister op het door Novartis geproduceerde vogelgriepvaccin, dat in de zomer van 2008 in Polen 21 daklozen doodde. Dit incident beantwoordde volledig aan de definitie van de Amerikaanse regering van een biologisch wapen, namelijk dat het hier een om een biologisch bestanddeel ging, dat toegediend werd door middel van een injectie en een ‘vijandige afloop’had (namelijk letsel of de dood).

Valse info via media, het gevaar van Tamiflu, en FEMA-kampen voor vaccinweigeraars

Burgermeister komt eveneens met bewijs dat dezelfde internationale farmaceutische bedrijven en internationale overheidsinstellingen, die het pandemische griepvirus hebben ontwikkeld en verspreid, door middel van contracten voor het vaccin grote winsten zullen maken.

De door de groep gecontroleerde media verspreidt vervolgens valse informatie, zodat de bevolking overgehaald wordt om het vaccin te accepteren. Daarnaast zullen de anti-griepmiddelen Tamiflu en Relenza de weerstand tegen het grieppandemievirus juist verminderen, en zo meehelpen om het virus te verspreiden en een groot aantal doden te veroorzaken.

Tevens zijn degenen die door Burgermeister worden aangeklaagd al sinds 2008 bezig om in de VS wetgeving erdoor te drukken, dat de burgers hun recht om vaccinaties te weigeren ontzegd en hen zelfs tot misdadigers verklaart, waardoor ze in de gevangenis of in FEMA-kampen kunnen worden opgesloten. Hierdoor wordt niet alleen de Grondwet van de VS geweld aangedaan, maar wordt tevens de basis gelegd voor massale genocide.

In dit verband wijst de journalist niet alleen op het -inmiddels breed erkende- bestaan van FEMA-concentratiekampen, maar ook op de vele door FEMA aangewezen lokaties voor massagraven.

De door de groep gecontroleerde media verspreidt vervolgens valse informatie, zodat de bevolking overgehaald wordt om het vaccin te accepteren.

Daarnaast zullen de anti-griepmiddelen Tamiflu en Relenza de weerstand tegen het grieppandemievirus juist verminderen, en zo meehelpen om het virus te verspreiden en een groot aantal doden te veroorzaken.

Burgermeister komt met een hele lading bewijsmateriaal, waaruit onder andere zou blijken dat het inzetten van het griepvirus als wapen tegen de wereldbevolking besproken zou zijn tijdens de recente Bilderberg-vergadering in Griekenland (14 tot 17 mei 2009).

Ook de ontploffing van een aantal griepbuisjes aan boord van een Zwitserse trein zou een onderdeel van de plannen voor massale genocide zijn geweest.

Jane Burgermeister in het kort

Jane Burgermeister is van Ierse/Oostenrijkse afkomst en heeft artikelen geschreven voor Nature, het Britse Medical Journal, en American Prospect. Ze is Europees correspondent van de Renewable Energy World website, en heeft veel publicaties over klimaatverandering, biotechnologie en ecologie op haar naam staan.

Haar grootste zorg is dat, ondanks het feit dat de firma Baxter betrapt is op het bijna veroorzaken van een pandemie, dit bedrijf samen met andere farmaceutische bedrijven gewoon door kan gaan met het verstrekken van vaccins. Baxter zou zich op dit moment inspannen om het vaccin tegen de Mexicaanse griep in de loop van juli op de markt te brengen.

Overweldigd of geschokt door het materiaal op WantToKnow? Klik dan hier.

Gerelateerde artikelen op WantToKnow:

Alstublieft minister: ’n gratis medicijn tegen de Mexicaanse griep
Van griepvirus tot superdodelijk biologisch wapen

Advertentie

122 thoughts on “Journalist klaagt VN aan voor poging tot massamoord

 1. Ik hoop het wel, maar ik denk het niet, wordt gewoon weggemoffeld onder andere ‘belangrijke nieuwszaken’ zoals King of Pop en wallstreet die twijfelend afsloot.

  Deze dame is een ster! Ik las dit bericht ook op xandernieuws.punt.nl

 2. Geweldig!

  Het zal niet in de kranten komen, tenzij als iets wat belachelijk wordt gemaakt.

  Aan de lezer hier dus dit artikel door te mailen, uit te printen en te verspreiden.

 3. @Pien
  Als je ziet hoe de media continu de groeppandemie in beeld brengt, als je leest dat Adje een campagne wil opstarten om mensen over te halen tot vaccinatie. Als je steeds maar “deskundigen” hoort in de media die vertellen hoe bedreigend de situatie is, als je in de dagbladen leest hoe gevaarlijk “andersdenkenden” betreffende vaccinaties zijn. Als je weet dat het merendeel van de bevolking zich als schapen gedraagt en alles slikken voor zoete koek wat er op TV wordt gezegd door onze volksvertegenwoordigers…..en daarna zich weer vergapen aan RTL boulevard, dan vrees ik inderdaad dat bovenstaand artikel niet veel mensen zal bereiken, of inderdaad belachelijk zal worden gemaakt. “Men” heeft natuurlijk geleerd van de campagne HPV vaccinatie, die fout gaan ze niet twee keer maken.

 4. Jane Burgermeister’s strijd is belangrijk voor alle mensen die een weg zoeken naar een open en eerlijke samenlevening. Door haar verhaal zoveel mogelijk in de openbaarheid te brengen, werken we samen aan een weg uit deze vreemde wereld vol manipulatie. Vandaag de dag ziet mij wereld er zo anders uit dan een paar jaar geleden, toen ik nog “sliep” en nooit nadacht over vaccinaties, medicijnen of wereldbanken. Maar nu ik wakker ben draag ik mede-verantwoordelijkheid om mijn medemens te helpen zich bewust te worden van zijn eigen positie, zodat we gezamenlijk met positieve energie de balans kunnen terugvinden.

 5. De officiële aanklacht van journalist Burgermeister is hier te downloaden.
  Het wordt aangeraden het document op je computer op te slaan.
  Omdat haar pogingen, om het op het web te publiceren, wordt ondermijnd door het hacken van de betreffende websites.
  Blijkbaar proberen de belanghebbenden verspreiding van dit document zoveel mogelijk te voorkomen.
  Omdat dit document het geheel toch een bepaalde legitimiteit geeft en een gevaar betekent bij het losbreken van een werkelijke pandemie na vaccinatie.
  Deze documenten mogen worden gebruikt voor eigen initiatieven.

  http://www.rense.com/general86/lat.htm

  Rene, misschien is jouw idee wel een hele goede optie.
  Vooral wanneer mensen dit wereldwijd gaan ondernemen.

  Groeten HJ

 6. Nova en Netwerk zullen hier geen aandacht aan besteden, die worden ook gesponserd door bv Klink en kornuiten??
  Heb het document van Burgermeister opgeslagen!
  Hopelijk worden veel mensen wakker , het wordt inderdaad tijd voor een tegenactie.

 7. Hoi Madeliefje,

  Zeker wordt het tijd voor meer actie.
  De vaccins zijn in oktober beschikbaar.
  Na de aangekondigde zomerse voorlichtingscampagne(angst/terreur) van Minister Klink, huppelen de meeste mensen in goed vertrouwen naar de kliniek voor een spuitje.
  Wanneer dit horror scenario waar is, en de helft van de bevolking zich laat vaccineren, is er ook voor de niet gevaccineerden
  geen ontkomen meer aan.
  Het virus zal makkelijk van mens op mens over te dragen zijn.
  Zodat de niet gevaccineerden een even grote kans lopen op besmetting.
  Of zie ik dit verkeerd?

 8. Ik heb de link doorgestuurd naar alle politieke partijen, Nova, Zembla, RLT Nieuws, verschillende kranten. Maar ook ik ben bang dat we er niets meer over horen. Het bewijs dat wij niet serieus worden genomen en we in een misdadige wereld wonen. Belangrijk is dat mensen zich niet bang laten maken en zich niet in laten enten. De Bilderbergroep is hier ook mee bezig. Zij willen 5 miljard mensen minder op aarde. Mevrouw van Amsberg zit ook in de Bilderberggroep. Ik hoop dat de mensen nou een wakker worden en bewust worden wat onze monarchie inhoudt. Ik kan die Oranje kliek niet zetten en ben lid geworden van Pro Republica.

 9. Wat ik erg vind, is dat Obama hier ook bij betrokken lijkt te zijn. Ik had zo’n vertrouwen in die man en was zo gelukkig dat hij was gekozen. Zou ook hij nu niet meer te vertrouwen zijn?

 10. @Wil Verhoef
  Wake up. Die vent is fouter-dan-fout.
  Is het sowieso al niet bezopen dat een moslim daar aan het roer kan staan?
  Hij is omringt door nog foutere neocons dan dat Bush was. Neem aan dat je van Obama Deception documentaire hebt gehoord. Doordat hij een charismatisch overkomen heeft zullen er juist meer slachtoffers vallen. Een serie als 24 was nodig om een negerpresident mogelijk te maken.

 11. Ik denk ook niet dat de pers er aandacht aan zal besteden. Het beste is verspreiden naar je huisarts en andere gezondheidswerkers cq. instellingen.
  En natuurlijk vrienden en familie…

 12. Heb vol aandacht dit artikel gelezen en sta er niet van te kijken als dit waar zou zijn, zal me ook zeker niet in laten enten, maar waarom 5 miljard mensen ombrengen, dan blijft er nog maar een relevant kleine groep over om aan te verdienen, zou hun opzet niet zijn, zoveel mogelijk mensen ziek maken om juist te verdienen aan een zogenaamd anti middel, terwijl dit in principe niet echt nodig is, de verkoop van een antivirus middel breng miljarden in het laatje van de organisatie die hiermee bezig is.

 13. Ik meen begrepen te hebben dat het oppervlakkig gezien misschien om geld gaat maar dat het in wezen een spel van MACHT is door de top van de top van top-psychopaten die op zoek zijn naar nieuw opwindend gevaarlijk speelgoed.

 14. @ T Rooymans

  Dit stukje heb ik op 3 april 2009 geplaatst.

  Plannen voor massagraven zijn bevestigd!!
  De Amerikaanse overheid is zich aan het voorbereiden op een rampscenario.
  Dit zou kunnen gaan om een terroristische aanval of een pandemie.
  De politie moet in staat zijn, om iedereen binnen 48 uur te vaccineren.
  Hiervoor zijn al vrijwilligers aangesteld.
  Maar waar worden de mensen dan mee gevaccineerd??
  Wordt er zo doelbewust een pandemie gecreëerd?

  Plans for Mass Graves Confirmed: Government Surveying Cemetery Readiness for Flu Outbreak
  http://www.prisonplanet.com/plans-for-mass-graves-confirmed-government -surv

  http://www.infowars.com/images/NY%20Cemeteries%20survey.pdf

  http://www.infowars.com/plastic-coffin-liners-being-delivered-by-the-t ruckloads/

 15. @rene, als de hells angels een proces kunnen winnen, dan kunnen de heavens angels dat toch zéker ook?

  Even serieus: we komen in een stadium dat grotere groepen het werk van de Tweede Kamer dienen over te nemen, door AKTIE! Gewoon o.b.v. misleiding, onvolledige informatie, e.d. het kabinetsbeleid, de beslissingen van ministers gewoon voor de rechtbank aanvechten. Neem het hele HPV-verhaal. Schandalige misleiding. Onvolledige informatie, zwaar achterblijvende besluitvormingprocessen om tot HPV-vaccinatie over te gaan, etc.

  Kennen jullie Pieter Lakeman? Deze business-musketier, zaken-RobinHood, klaagde vele malen succesvol grote bedrijven aan. En naar mijn mening verdient dit initiatief navolging, op burgerniveau..!!

  Andere vraag is, wie er nog stukken sturen, e-mails, brieven etc. naar hun gekozen Tweede-Kamerleden? Zij dienen vragen in te dienen. De zaak aan het rollen te krijgen. Als niemand dat doet, om wat voor reden dan ook, hebben we het ook een beetje veel aan onszelf te wijten..
  Het gevoel van afstand tussen burger en overheid is leeg geworden. Wilders doet alsof hij dat gat niet eens kent. Gevaarlijk.

  @HJHenk, dit verhaal is heavy shit. Het verhaal van Denver Airport ook. Valt in dezelfde categorie. Snel hier op WantToKnow..!

 16. @schrander: negerpresident?? een beetje dimmen wil je! het is een prachtig schaakspel en obama is daarin alleen maar een pion. Uit eigen geweten ja, maar niet omdat hij een kleur heeft.

 17. Heb dus maar besloten om het item over de illuminati kaarten hier te posten.

  In 1990 werd er een “Illuminati — New World Order” Game ontwikkelt door Steve Jackson.
  Op 1 maart 1990 werd het bedrijf bezocht door de geheime dienst.
  Er volgde een rechtszaak die door SJ Games werd gewonnen.
  Dit kaartspel werd in 1994 op de markt gebracht en won in 1995 de Origins Award for Best Card Game.
  In dit kaartspel zijn er afbeeldingen te zien van aanslagen op de Twin Towers en het Pentagon.
  En van mogelijke toekomstige bedreigingen zoals een pandemie die afkomstig is uit laboratoria.
  Het opvallende is dat dit kaartspel 11 jaar voor de werkelijke aanslagen is ontwikkelt, maar de huidige realiteit zeer dicht nadert.
  http://www.cuttingedge.org/news/n1753.cfm

  Nu wordt er op Ground Zero gewerkt aan een nieuw gebouw dat niet alleen opvalt door zijn architectuur.
  Het lijkt erop dat de hoogte van het gebouw, 1776 voet, een symbolische verwijzing is naar
  het jaar waarin het Amerikaanse Congres de onafhankelijkheidsverklaring aanneemt. Maar het zou ook kunnen verwijzen naar de oprichtingsdatum van de Illuminati.
  http://www.geocities.com/roggemansmarcel/illumina.htm
  http://www.oldhag.uwnet.nl/
  Het draagt de naam Freedom Tower en wordt in 2012 opgeleverd met een piramide als top.
  Opdrachtgever: Silverstein groep.
  http://www.bright.nl/ondertussen-op-ground-zero
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Freedom_Tower
  http://www.cnn.com/2003/US/Northeast/12/19/wtc.plan/
  De theorie dat er 11 sept. 2001 in feite een coup is gepleegd door de NWO is dan ineens niet meer zo onwaarschijnlijk.

  Op de berg in Jeruzalem is het nieuw Hooggerechtshof verrezen.
  Gefinancierd door Rothschild.
  Het hele gebouw ademt design en symboliek uit van de Illuminati of NWO.
  http://www.planetquo.com/Illuminati-Design-And-Symbolism-In-The-Israel i-Supreme-Court-Building

  In de eindtijd van de bijbel zal de Anti Christ zetelen op de berg in Jeruzalem.
  De NWO zou het lichaam van deze Anti Christ kunnen symboliseren.
  Met de wereldbevolking als slaafse consument.
  Beroofd van al zijn geestelijke waarden.

 18. Een reactie van een telegraaf lezer op Klink zijn plannen om ons allemaal te gaan prikken !!!
  (dat de telegraaf het plaatste is op zich ook al een wonder) of even niet opgelet ??

  Wat mij een goede campagne lijkt: Het Koninklijk Huis en onze regeerders, met kinderen, laten zich voor het oog van de camera (zo kan, bijna gratis, óók nog enige uren televisie gemaakt worden) in beide armen vaccineren. De meisjes zouden tevens gelijktijdig een prikje tegen HPV kunnen krijgen. Wél moet op een of andere manier gecontroleerd kunnen worden of ze wel het juiste ingespoten krijgen, maar daar is vast wel een mouw aan te passen… Pierre LeBlanc, Alkmaar | 14:04 | 27.06.09

 19. Laat je niet beinvloeden door dit soort waanzinnige complottheorien. Er is een hoop ellende in de wereld, waar ik dagelijks van kennis neem uit allerlei bronnen. Gelukkig zijn er ook goede ontwikkelingen in de wereld. Het gevaar van internet is , dat de meest ongefundeerde gedachten op vooral jonge mensen worden losgelaten. Deze zogenaamde journaliste gooit haar vak te grabbel. Schande!

 20. Voor mij is er niets complotachterigs aan. Gewoon een kwestie van wakker zijn en onderzoek doen. Deze journaliste is voor mij een heldin die een erelintje verdient. Er zijn dus gelukkig ook goede ontwikkelingen in deze wereld, iemand die zijn nek uitsteekt voor anderen!

  18 Amerikaanse soldaten zijn uitgezonden naar Koeweit en besmet geraakt met het virus. Allemaal ingeent en in Koeweit is geen varkensgriep te bekennen. Rara hoe kan dat?
  http://rawstory.com/08/news/2009/05/24/eighteen-us-troops-with-swine-flu-leave-kuwait/

 21. Menno ik vind dit geen complottheorie. Deze vrouw is een held. Ik ben bang dat zij van nu af haar leven niet zeker is. We hoeven niet vreemd op te kijken als zij plotseling is overleden door een ongeluk, of ze heeft zogenaamd zelfmoord gepleegd.

  Wat mij ook verontrust is, dat we dit nergens in de media tegenkomen. Het gaat toch over iets heel ernstigs en de media zwijgt!!!!!!!!?????????

 22. Nou Henk je denkt toch niet dat het koningshuis hier iets aan doet? Die blijven buiten schot. Die horen niet bij die 5 miljard die moet verdwijnen. Dat gebeurt alleen met de ” onderdanen”.

 23. Op de wijs van O When The Siants: Een schizofreen, is nooit alleen, een schizofreen is nooit alleen.
  Dit is veruit de grootste bullcrap ooit gelezen. Wie wint er precies door vijf miljard mensen uit te moorden? Financieel gewin en daarna lekker je geld uit geven bij….o wacht, vrijwel iedereen is overleden. Loco!

 24. Burgermeister is overduidelijk in de war. Gesteld dat er geheime genootschappen die groot financieel gewin voor ogen hebben bestaan, dan nog zou het van een bespottelijkheid getuigen om vrijwel iedereen uit te willen roeien. Ja, de ‘hulpbronnen’ zijn van ons! Er is al niemand meer om ze te bestieren, dat begrijpt een kind.

 25. @martin
  dacht je van deze melodie?! zo’ne goeie hebben wij nog niet gehad, zo’ne goeie hebben wij nog niet gehahad!!!(gezongen door een geheim genootschap!?)

 26. @Droppie
  @Nikolai
  @Lianne
  Alsjeblieft, denk nu eens na en zet de paranoïa opzij. Laat anders even de Prozac of Seroxat liggen. Hypothetisch: er is een geheim genootschap dat streeft naar de wereldmacht. Prima, zou kunnnen. Om dit plan er door te drukken besluiten ze 5 miljard mensen te laten sterven d.m.v. vaccinaties. Nu komen de praktische bezwaren:
  – de vaccisaties worden niet in alle landen van de wereld uitgevoerd;
  – de vaccinaties zijn zeker niet bereikbaar voor mensen in bergdorpen en bewoners van andere afgelegen plekken;
  – de vaccinaties worden op vrijwillige basis toegediend;
  – ook al stel je vaccinaties verplicht dan nog is er geen garantie dat iedereen ze krijgt;
  – en de belangrijkste: als driekwart van de mensen sterft, zijn er niet genoeg professionals om een complete wereld, of zelfs Westerse wereld, draaiende te houden. Het systeem dondert in elkaar en de bevolking vervalt in barbarij; zit je dan als Bilderberger cq. farmaceut met je geld…

 27. “Door het elimeren van de bevolking van (onder andere) Noord-Amerika krijgt de internationale machtselite -Illuminati, Bilderberg groep, etc.-”

  Is ze nou “the Dutch” vergeten? Meestal worden wij toch in 1 zin genoemd met “Bilderberg” en “Illuminati”.

 28. @Martin
  Elite heeft al genoeg geld en middelen om het zelf prima te overleven zonder die extra 5 miljard mensen. Ze bezitten met een handjevol mensen namelijk 60% van de wereldrijkdommen.
  Het systeem dondert zowiezo in elkaar, daar is het voor ontworpen. Kijk maar eens goed naar het franctioneel bankieren, de waardeloze technologie die in de consumptiemaatschappij wordt ingezet en dan weet je dat het een doodlopend pad is.
  verder heeft de elite zich voorbereid op de komende tijd door grote ondergrondse steden te bouwen waar wij bijna niets van weten. Daar gaan ze zitten als we over een jaar, anderhalf jaar, in groot kosmisch noodweer komen te zitten.
  Even over de vaccinatie. Niet iedereen hoeft gevaccineerd te worden om ziek te worden. het kenmerk van de nieuwe griep is dat het makkelijk om zich heen slaat. Dus als 1 op de 3 mensen ingeent wordt waardoor het virus gevaarlijke/dodelijke vormen aanneemt, dan doet onze ademhaling en de vrije lucht de rest.
  Dat is ongeveer het plan geloof ik. vervolgens komt de nieuwe wereldregering om de hoek kijken om de world in turmoil uit de brand te komen helpen onder hun nieuwe regime.
  Mooi plannetje toch? 😉

 29. We zijn op het punt gekomen dat we ons ernstige zorgen moeten maken… Elke dag komen er nieuwe feiten aan het licht, betrouwbare, goed onderbouwde bewijzen voor “het grote plan”… Hoop dat er op het “moment suprême” nog een oplossing komt, iemand die opstaat en zegt STOP!Utopie?

 30. Een goed afgewogen artikel over de tegenstrijdigheden w.b.t. de berichtgeving aangaande de Mexicaanse griep.

  The Current Flu Outbreak -How Dangerous Is It?
  http://www.rense.com/general85/currd.htm

  Met al deze tegenstrijdigheden is het erg moeilijk om tot een reëel beeld te komen over de potentie van dit virus voor nu en in de toekomst.
  Toch blijf ik het vreemd vinden dat gezaghebbende organisaties als de WHO, hebben bijgedragen tot een overtrokken crisissfeer.
  Door de alarmfase te verhogen naar de hoogste waarschuwing.

  Wat ook de ware bedoeling hiervan is geweest, het heeft mijn waakzaamheid naar de huidige ontwikkelingen op het wereldtoneel alleen maar gesterkt.
  De impact van crisissen zoals 9-11 en de financiële, hebben een onomkeerbare verandering teweeg gebracht in de tot dan toe geldende regels/wetgeving.
  Meestal ten koste van vrijheden en wettelijke bescherming van de burger.

  Wat zal de reactie/oplossing van overheden zijn op deze Mexicaanse griepdreiging?
  Preventief bij wet gaan regelen dat ieder individu bij een volgende dreiging van een pandemie verplicht wordt gevaccineerd??
  In Frankrijk is deze wetgeving al in de maak.
  Het idee van een dodelijke dreiging is geïmplanteerd en daarmee ook de komende maatschappelijke discussie en aanvaarding van deze verplichte vaccinatie.
  Daarom is het volgens mij ook noodzaak om de integriteit van het menselijk lichaam vast te leggen bij wet!

  Dan komen mijn gedachten automatisch bij het interview met filmregisseur Aarron Russo.
  Voormalig Hollywood regisseur Aarron Russo verteld over zijn contact met Nick Rockefeller.
  Over het uiteindelijke doel van de NWO om elke burger te chippen met een RFID-tag en een drastische reductie van de wereldbevolking!!
  Dat 9-11 en The War on Terror een hoax is, opgezet om hun plannen te kunnen verwezenlijken.
  Dat de vrouwenemancipatie is gestimuleerd zodat ze de andere helft van de wereldbevolking ook belastingen kunnen laten betalen.

  Voor veel mensen een eye-opener.
  http://www.prisonplanet.com/articles/january2007/290107rockefellergoal .htm
  En hier het volledige interview van 1.10uur:
  In dit interview met Hollywood regisseur Aaron Russo wordt onthuld wie er achter de aanslagen zitten op de Twin Towers. En wat het doel van deze aanslag is.
  http://video.google.com/videoplay?docid=5420753830426590918

  Wie had gedacht dat er zoveel verschillende scenario’s gelijktijdig zouden worden ingezet, om hun gewilde doel, een wereldregering tot stand te brengen.
  Hoe reëel is hun plan om de wereldbevolking drastisch te willen reduceren??
  Vooral nadat verschillende belangrijke adviseurs van regeringen pleitten voor een halvering van de eigen bevolking.
  Het zijn volgens mij zeer essentiële vragen!

  Eén van de invloedrijkste wetenschappers uit de Amerikaanse regering stelt dat de populatie op aarde zijn uiterste limiet heeft overschreden.
  Ze vindt dat er moet worden DOORGEGAAN met het reduceren van het groeipercentage van de globale bevolking.
  Gek hé, dat ik dan moet denken aan het HPV vaccin?

  http://www.prisonplanet.com/clinton-advisor-earths-population-has-exce eded-limits.html

  Eén van de belangrijkste milieu adviseurs van Gordon Brown, wil dat de bevolking van Engeland wordt teruggebracht naar 30 miljoen.
  Dit is de helft van het huidige aantal.

  UK population must fall to 30m, says Porritt
  http://www.timesonline.co.uk/tol/news/politics/article5950442.ece

  Emergency Broadcast! New World Order Ahead!

  Dit filmpje laat duidelijk zien hoe politici de afgelopen 10 jaar het idee van een New World Order propageren.
  En dat dit zelfs tegen de publieke opinie in, tot stand wordt gebracht.
  Dit filmpje verteld eigenlijk alles wat er te vertellen valt over de gevaren van zo’n systeem.
  Het raakt bij mij al mijn weerstand/angst voor zo’n totalitair systeem.
  Mensen die nog twijfelen raadt ik dit materiaal zeker aan.

  Samengesteld uit beeldmateriaal van de mainstream media.
  Een erg indrukwekkend filmpje.

  http://www.youtube.com/watch?v=NHvTy_fVdJ8&eurl=http://www.davidicke.c om/content/blogcategory/30/48/

  WHAT TO EXPECT, MEANDERING SPECULATIONS

  http://www.newswithviews.com/Stang/alan198.htm

 31. Interessant artikel. 5 miljard mensen “opruimen” laat nog altijd 1 miljard over. Een populatie die een stuk beter is te controleren, maar enfin.

  Ik hoef in ieder geval geen vaccin tegen de mexicaanse griep. Mocht ik daartoe gedwongen gaan worden, dan overdenk ik dit artikel nog eens. Ik sta voor veel open, maar dit is voor nu even te veel om te bevatten.

  Ironisch genoeg is de grootheid van de bevatting nu juist één van de middelen om dit bericht als complottheorie af te doen. En ik denk dat nu juist dat de reden is dat de mainstream media dit niet zal overnemen.

  Wat je ook van Burgermeister vind, voor zover je iets van haar kan vinden, ze heeft enorm veel lef door zichzelf zo kwetsbaar op te stellen. Er is veel moed voor nodig om dergelijke berichtgeving openbaar te maken in de wetenschap dat ze verguist kan gaan worden.
  Besef dan de krachtige drijfveer om dit toch te doen! Zou er dan toch niet iets van waar kunnen zijn?

  We leven in een mooie tijd, waarmee ik wil zeggen dat er veel om ons heen gebeurd qua verandering en bewustzijn. Er komt een boel ellende bovendrijven, maar daarmee worden ook tegenbewegingen geactiveerd. Denk maar zo, zonder ellende, geen Want To Know en zonder Want To Know geen bewustzijn en zonder bewustzijn geen verandering. Mooi he!

 32. @Nicolai
  Om de gewassen bij te houden, de oogst binnen te halen, de productie op peil te houden en veiligheid (voor de natuur) te garanderen heb je werkelijk minimaal vijf milard mensen nodig. Met die één miljard, verspreid tot in de allerdiepste uithoeken van de wereld, red je het simpelweg niet. Daar hoef je geen hersenchirurg voor te zijn om dit te begrijpen. Wat is macht? Macht si vermogen om anderen je wil op te leggen, dat zaken verlopen zoals jij wilt. Voorwaarde: voldoende mensen en middeldn om macht over uit te oefenen en daar is in bovenstaand geval geen sprake van.
  Burgermeister is niet meer dan een zieke, zieke vrouw.

 33. Sorry Martin, maar deze dame is zeker niet “ziek”, integendeel, op de achtergrond (weet ik uit betrouwbare bron) is men doende haar argumenten te onderzoeken en te staven, en zoals het er nu naar uit ziet zal dit niet lang op zich wachten…

 34. Thanx Guido!

  Dit artikel in de Volkskrant is belangrijk voor de twijfelaars onder ons.
  Is de Nederlandse Politiek in staat tot misdadig gedrag(moord) om Westerse belangen te waarborgen?

  Ja dus! En waarmee:een virus!

  Zo ontwikkelde de CIA een plan om Lumumba te vergiftigen door een variant van het poliovirus in zijn tandpasta te spuiten.

  Luns keurde eliminatie premier Congo goed
  http://www.volkskrant.nl/buitenland/article1252454.ece/Luns_keurde_eliminatie_premier_Congo_goed

 35. @iedereen: Wat mij vooral duidelijk is, is dat het ‘rommelt’. Er zijn -zoals hierboven diverse keren wordt aangetoond- overduidelijke signalen van een a.s. massa-aanpak van overbevolking (zal ik het zo noemen?)
  Dat daarnaast ook de Illuminatie bestaat, geven ze zelf toe..! Dus 1 + 1 = 3! Laten we onszelf echter geen angst aanjagen. Dat schiet echt niet op. Gewoon opletten geblazen en niet alles voor zoete koek slikken. Maar vooral je macht in eigen handen houden!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.