Advertentie

Een moslim-doofpot..?


Bestaat er zoiets als een doofpot-strategie rondom het doen en laten van moslim-groeperingen in de grote steden van Europa..? Durven politici niet naar voren te komen en geven zij ‘zwijgend instemming’  aan ‘illegale’ acties van (een deel van) de moslimbevolking..? Wij kregen onderstaande CBN-reportage onder ogen over Parijs en moesten ons even achter de oren krabben..!

 

Een bijzondere film. gemaakt met een verborgen camere, die gaat over de privileges die moslims krijgen in Parijs. Doordat niet wordt opgetreden tegen het blokkeren van straten, om in gebed te gaan.

Daarbij worden privé-bewakers ingeschakeld om hun gebedsbijeenkomst niet te laten verstoren. Een volledig illegale gebeurtenis in Frankrijk, die oogluikend schijnt te worden toegestaan. Mensen die hun huizen niet in- of uit kunnen, zolang deze gebedsdienst aan de gang is.

Oók in Frankrijk komt hiermee het verdeelde beleid aan de oppervlakte inzake de omgang met het moslimgeloof. Daar waar sommige groepen proberen om bijv. het burkaverbod toe te passen, laten andere politieke groeperingen weer volledig verstek gaan, door bijvoorbeeld dit soort bijeenkomsten toe te laten, in strijd met de Franse wetgeving…

De man die deze beelden maakte, ze vervolgens o.a. op YouTube plaatste, werd naar eigen zeggen bedreigd en deze man is in het interview dan ook alleen te zien, met een onherkenbaar beeld. Volgens deze man gaat het zover, dat uit heel Parijs moslim-mensen komen om deel te nemen aan de gebedsbijeenkomst. Het argument dat de moskee in deze wijk té klein zou zijn, om alle gelovigen te behuizen, gaat daarom niet op volgens hem. ‘Het is een duidelijke display van macht, om te laten zien, dat zij in staat zijn de straten van Parijs over te nemen…’

Het bericht in dit verhaal, dat door een Amerikaanse zender (CBN) werd uitgezonden, is duidelijk hetzelfde als in Nederland: Juist door zaken NIET te benoemen, worden bepaalde zaken een probleem. En juist in het daardoor ontstane vacuüm van sociale onduidelijkheid, lijken bepaalde krachten in de Islam gebruik te maken van deze onduidelijkheid en vervolgens hun ‘gebied’ te veroveren. Dát is de stelling van de -ook in beeld  komende- Ranu Stoenescu, Islam-expert en filosoof. Een typische geval van ‘zachte heelmeesters maken stinkende wonden’..?

De bevolking van Parijs komt echter steeds meer in verzet tegen deze ontwikkeling, van lakse overheden die de genoemde vacuüms laten ontstaan. Door -zoals in de reportage te zien is- bijeenkomsten te organiseren met ‘varkensworst en wijn’, proberen ze duidelijk te maken, dat zij -als Parijzenaars- willen blijven doen wat ze altijd deden: Parijzenaars ZIJN.

Maar ons advies: kijk naar deze reportage en ‘oordeel’  zelf..

x

19 gedachten over “Een moslim-doofpot..?

  1. Bedankt Hyperalert… ik heb weer veel geleerd vandaag dankzij je link. Erg informatief! Ik had een paar van de puzzelstukjes maar heb er nu een paar bij en een voorbeeld van het eindplaatje…

  2. @ hyper
   je doet je naam eer aan.
   ik was deze info al een poosje op het spoor maar vertrouwde “the messanger “niet altijd .
   ik heb die anderhalf uur achter elkaar uitgezeten en opgevreten .
   ik kan een boek schrijven maar ik hou het hier ff bij , even mijn beelden verder verscherpen . ty

  3. @ hyper dat was een hele zit, bere in terressant dat wel. als voormalig selfproclamed afvallig roomsch katholiek ( voornamelijk door geboorte ,geen eigen wil) Erg bevrijdend . Ik ben niet gek … de indoctrinaties die ik heb herkent in mijn opvoeding heb ik met recht verwijdert uit mijn leven. OO mijn vader had dit moeten zien hij zou uit zijn (roomsch katholieke) vel gesprongen zijn. Dank je wel voor de link,stuur hem door naar wat familie.
   Ik zelf moet het geheel nog even laten bezinken maar voel heel veel herkenning bij deze materie. Het is wel “des iluminatisch”om alle kanten van de medaille te willen controleren.
   groet marcel

  4. Jaah Jaah daar worden we even stil van met z’n allen.
   Na het met open ogen en wakkere geest zien van deze presentatie zal de wereld er nooit meer hetzelfde uit kunnen zien…
   Ook ik moet dit leren verwerken, het konijnenhol achter de drie kunstmatige ‘godsdiensten’ in het front portaal van Rome is vreselijk diep met wel duizenden vertakkingen en het stinkt daar into high heavens…

   Het volgende schrikbeeld doemt dan nu ook op; gaan we straks na de wildeman wo3 weer braaf met z’n allen achter de nieuwe, wederom hap snap voor ons in elkaar gesleutelde Nieuwe Wereld ‘godsdienst’ aan lopen?!

   Of is het nu eens de hoogste tijd om alle confetti puzzelstukjes in onze vermalen academische religieuze hoofden aan elkaar te gaan plakken?

   Ik hoop het laatste, ik ga dat in ieder geval nu wel proberen, sterker nog ik ga dat gewoon nu doen, nu kan het nog, bronnen zoeken en raadplegen, straks over een paar maanden zal het nieuwe ministerie van ‘veiligheid’ in het kabinet bruin 1 onder leiding van Enge Ernst gaan beginnen met het sluiten van alle internet boekjes met te gevoelige informatie, kennis en te kritische reaguurders.

   De meesten hebben misschien tot nu toe nog niet eens de moeite genomen om kennis te nemen van de schier eindeloze elektronische wonder bibliotheek van Alexandrië die straks wederom verbrand zal gaan worden, dit alles onder het mom van internet veiligheidsmaatregelen.

   Ik hoorde vandaag op infowars radio dat de grondlegger van het huidige internet gezegd heeft dat sinds kort in hoog tempo het huidige vrije internet zoals we het nu kennen gestaag incrementeel lam gelegd wordt onder valse veiligheids voorwendselen.

   1 van onze bekende city of Londen oranje prinsen heeft onlangs samen met de dubieuze R.A.N.D. ‘denktank’ al een opzetje gegeven over de voorwaardelijke biometrische niet meer anonieme onvrije toegang tot het Nieuwe Internet. Op 1 van de 1 vandaag nieuwrubrieken heeft hij een suikerzoet verhaaltje gehouden over hoe zogenaamde internet analfabeten moeten worden geholpen bij het leren van correcte internet etiquette en vaardigheden. Het complete randdebielen rapport is of was op het net in pdf vorm te vinden, als je dit rapport echt gaat lezen rijzen je haren ter berge. Hoe durf je tegelijkertijd op televisie zo’n slap zogenaamd mens vriendelijk (Charity!!!!!) verhaaltje te houden om de mensen in slaap te sussen terwijl je zwart op wit deelneemt aan een habsburger dictatoriale digitale militaire overname operatie op de achtergrond. Business as usual voor dit soort schaduw bleke medeburgers….

   http://www.prorepublica.nl/artikel.aspx?a=oranje_appel_valt_niet_ver_van_de_boom&t=Oranje%20appel%20valt%20niet%20ver%20van%20de%20boom

  5. ze staan al klaar om u te helpen met de ‘overweldigende islamietische dreiging’
   iedereen chippen met rfid techniek
   het is voor uw eigen veiligheid
   ze beginnen in de medische zorg
   in het tijdschrift ‘arts en auto’ heeft deze maand enge elite ’trendwatcher’ adjiedj bakas al uitgelegd ‘dat alles anders wordt’
   hij praat heel verheerlijkt over op afstand radiografisch bestuurbare rfid zelfmoord tanden voor gepensioneerden die voortijdig willen stoppen met het leven.
   in mijn artsen familie merk ik dat ze geen enkel onraad rieken bij dit soort onwelriekende publicaties

   http://www.artsenauto.nl/Magazines/2010/DIGI-magazine.2010.10/DIGI-magazine/magazine.html

   Study on the requirements and options for RFID application in healthcare Identifying areas for Radio Frequency Identification deployment in healthcare delivery:

   A review of relevant literature
   Anna-Marie Vilamovska, Evi Hatziandreu,
   Helen Rebecca Schindler,
   Constantijn van Oranje-Nassau,
   Han de Vries, Joachim Krapels

   Prepared for Directorate General Information Society and Media

   Netherlands
   5.2.3
   Medication compliance: Novartis (Collins, 2006d; trial)
   Novartis used battery-powered RFID tags embedded within medication blister packs in a
   European trial to evaluate the benefits of medication compliance monitoring.
   From mid-October 2005 to mid-May 2006, 20 pharmacies in the Netherlands dispensed
   Novartis’ hypertension medication Diovan in RFID-enabled packages developed by
   Swedish RFID packaging specialist Cypak. The trial used Cypak’s active RFID Intelligent
   Pharmaceutical Packaging (IPP) design, with each package storing the date and time a
   patient removed a pill. When the patient returned the empty package to the pharmacy, the
   pharmacist placed it on a network-connected Cypak RFID interrogator, which displayed
   details of when the medication had been taken. The data was also uploaded to a central
   64
   RAND Europe
   database, making the information available to authorised personnel, including physicians
   and the patients themselves.

   http://ec.europa.eu/information_society/activities/health/docs/studies/rfid/rfid-ehealth1.pdf

 1. Ik blokkeer ook dagelijks de weg (met de auto dan) en in die file ruikt het ook niet echt fris. Lijkt mij daar ook een probleem?!

  Verder; die mensen in dat filmpje zijn allemaal ingehuurd! Allemaal acteurs voor de gloednieuwe franse film; revenge of the Roma. (tis natuurlijk een grapje jongens, nee niet gelijk schieten 😉
  ***ondoet zich van sarcasme***

 2. Wel, this is shocking maar is het echt is dan toch weer de vraag, of is het slechts politiek tegen de Islam? Hyper, jouw link heb ik niet bekeken, slechts het filmpje bij het artikel. De site die jij aangeeft durf ik niet te bekijken vanwege zijn naam:-)

 3. Nu weer de zogenaamde terreurdreiging door Duitse Moslims in de kranten. Ze houden echt nooit op met dat angst zaaien. De meeste mensen denken ook dat de maatregelen die genomen worden goed zijn voor hun eigen veiligheid. “Give up freedom for Liberty”. Om er een Orwelliaanse doublespeak bij te halen.

  Er was laatst een bericht in de krant dat piloten op Schiphol hadden geklaagd over jongetjes met laserpennen die de piloten verblindden bij het opstijgen of landen…. Als dit waar is en de jongetjes zo makkelijk dit voor elkaar krijgen wat kun je dan wel niet verwachten van een getrainde goed uitgeruste terrorist? Soms zie je de mensen zitten als zo’n vliegtuig opstijgt of voorbij taxiet. Aan boord hebben ze allemaal plastic zakjes met hooguit een halflege tube tandpasta.. Schijnveiligheid en pure onzin.

  Ooit wel eens nagedacht over de taxfree shops? stel je bent een medewerker en zet daar een fles klaar voor een terrorist…. wie gaat die fles nog controleren? Juist niemand want dat gebeurt daarvoor… Als de overheden zich echt druk maken zouden ze A de controle posten na de tax free shops plaatsen en dranken en flessen verbieden. B alle toeganswegen rondom Schiphol waar je op kleien afstand tot een vliegtuig kan komen van veel bewaking voorzien… Dat gebeurt helemaal niet dus veel van wat we nu zien is gewoon een middel om ons te controleren en angst te zaaien. Pure onzin.

  1. Rijdt om Schiphol heen, een hittezoekende raket in je auto, met een bazooka-afvuursysteem, vanaf de schouder.
   Even verdekt opstellen, wachten tot ie in de lucht hangt, afvuren, wegwezen. Voila. Er is inderdaad helemaal NIETS aan te doen, als men echt wil. Het is allemaal make-believe, vooral voor officieel personeel, zoals marechaussee en politie. Douanes en andere officials…..
   Het wordt gebracht alsof we vrijheid maar eng moeten vinden, d.m.v. A N G S T-zaaien…. BOEH! Veiligheid is het beste.. Natuurlijk in ruil voor die vrijheid..!

  2. Ik snap ook helemaal niet dat we met z’n allen in deze massa-hysterie meegaan.

   Ik kan gerust zonder enige twijfel met mijn pakketje de trein uitstappen bij Schiphol en daar de grootste ellende veroorzaken, maar nee, het wordt pas echt eng als dat in één van de vliegtuigjes zou gebeuren of een kaper onze Rembrandttoren in zou vliegen.

   Schapen zijn we met z’n allen en binnenkort zijn we allemaal slaven. (0f nu al)

  3. @Flis

   Slaaf zijn kan alleen als je de buitenwereld als de realiteit aanvaard. De innerlijke wereld is vrij van slavernij. En ik denk niet dat iedereen zomaar er in meegaat. De groep die snapt want er aan de hand is , is mijns inzien veel groter dan we denken.

 4. Je licht je publiek niet helemaal goed in. Je claimt dat dit een CBS reportage is. CBS een respectabele nieuws organisatie. Echter dat filmpje daar komt van CBN.com. Een of andere mormonen christen honden organisatie in de VS.

  Die van de 50 dollars or more… Je weet wel de TV dominee die je op het podium van kanker geneest

  1. Helemaal juist!! Het is een gemene logo-verbastering, waardoor het CBS lijkt.. DANK! Ik pleeg een correctie in het artikel!

 5. hallo lezers

  ik ben ook een moslim maar even zonder grap ik vind zelf dat dit niet kan om veel redenen ik zal er een paar noemen

  1.je zet het verkeer lam
  2.je behoort het gebed uit te voeren in alle rust dus voetbalveld desnoods of een gymzaal afhuren met z,n allen
  3.mensen die het geloof niet begrijpen zullen hiervan raar kijken en denken en zo wil je de mensen niet kennis laten maken met je geloof .

  ik begrijp wel dat dit goed bedoeld is in de ogen van ons moslims omdat als je het vanuit een ander perscpectief bekijkt is hetzo dat je aan het bidden bent om in de hemelen van god te komen dus het is niet kwaadaardig bedoeld .als het in samenwerking gebeurt met de straat zie ik ook niet waarom er dan een atractie van word gemaakt door de media .
  Wat dat betreft zie je joden bijv op iedere hoek wel klachen met hun boekje in de hand en zelfs dat gebeurt in massa s midden in istanbul dus mensen als je geen kennis hebt of geen flauw benul van wat er overal in de wereld gebeurt dat mensen de vrijheid hebben om zich te kunnen wenden tot hun god waar dan ook dan moet je is wat meer lezen en open staan dat niet alleen jouw geloof de enige is maar dat het allemaal hetzelfde leert aan ons wat je geloof ook is en dat is respecteer jezelf maar voorla je medemens.

  god sta ons allemaal bij op de dag des oordeels amen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.