Advertentie

Is miljardair Epstein, de eerste pedo-dominosteen…?


Is miljardair Epstein,

de eerste pedo-dominosteen die wordt omgeduwd….?

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Wanneer je onze artikelen hebt gelezen (o.a. HIER) over het pedofiele-satanistische netwerk in de VS, waarin de Amerikaanse miljardair Jeffrey Epstein kennelijk een sleutelrol vervulde, zal het je tot nu toe hebben verbaasd, dat hij continue de dans wist te ontspringen. Een compleet voor pedo-satanistische ‘evenementen’ ingericht Caraïbische eilandje, waar naar verluidt, veel hotemetoten de afgelopen decennia op Epsteins uitnodiging te gast zijn geweest, waaronder Bill Clinton en prins Andrew, de broer van de Engelse troonopvolger Charles.

Nu is Jeffrey Epstein opnieuw opgepakt op verdenking van het seksueel misbruiken van minderjarigen. Dat is in onze ogen bijzonder, omdat deze arrestatie nu komt, ruim 10 jaar ná zijn veroordeling in een geruchtmakende zaak, waarin hij door een schikking strafvermindering kreeg. Maar de details van deze schikking zijn nooit vrijgegeven, dus het gerucht ging al veel langer, dat een falend juridisch systeem, de oorzaak hiervan was. En met een ‘falend systeem’ kun je ook simpel ervan uitgaan, dat corrupte rechters op het hoogste niveau een rol hebben gespeeld.

De miljardair werd afgelopen vrijdagnacht 6 juni opgepakt in New Jersey, nadat hij met zijn privéjet was geland uit Parijs. Anonieme bronnen bij de Amerikaanse justitie verklaren dat hem ten laste is gelegd, dat hij tienermeisjes voor massages betaalde, om ze vervolgens in zijn woningen in New York en Florida te misbruiken.

In 2007 werd Epstein al voor de rechter gesleept voor het op grote schaal misbruiken van -let wel- bijna 30 (!!) meisjes, de meesten tussen de 13 en 16 jaar. Ze werden van over de hele wereld overgevlogen naar Epstein’s huizen in New York, Palm Beach en een Caribisch privé-eiland ‘Little Saint James’, waar deze meisjes als seksslaven werden gebruikt. De openbaar aanklager van Florida destijds is nu minister van Werkgelegenheid en kwam voor de eerste Epstein-zaak, met een voor velen onbegrijpelijk genereus schikkingsvoorstel.

In plaats van een mogelijk levenslange celstraf voor onder meer vrouwenhandel, kon Epstein een minder zwaar vergrijp – twee aanklachten voor prostitutie – bekennen. Hier was duidelijk sprake van méér dan een justitiële deal, hier is en was sprake van klassejustitie. Naar de achtergronden van deze deal, valt vooralsnog alleen maar te raden. Toen Epstein de 2 prostitutie-aanklachten had bekend, moest hij 13 maanden de gevangenis in en hoorden de slachtoffers pas achteraf van deze geheime deal. Toen Jeffrey Epstein dus alweer op vrije voeten was.

Eerder dit jaar oordeelde een rechter dat de aanklagers de slachtoffers hadden moeten inlichten over de deal. Nu wordt bekeken of de schikking zelfs volledig nietig kan worden verklaard. Naar verwachting wordt Epstein maandagochtend 8 juni 2019 in New York voorgeleid voor de rechtbank in Manhattan. Daarbij zal de aanklacht tegen Epstein bekend gemaakt worden, via het openen van één van de vele verzegelde documenten. En zullen er meer dan 100 documenten over Epstein geopend worden, die eerst door de rechtbank waren verzegeld en als ‘geheim’ bestempeld. In deze documenten worden mogelijk andere (bekende) pedofielen bij naam en toenaam genoemd.

Prins Andrew werd al met name genoemd.. De volgende dominosteen..?
Nadat de juridische deal bekend was geworden, die justitie met Epstein had gesloten in 2007 stuitte dat op hevig verzet van de twee vrouwen, die naar eigen zeggen ook slachtoffer waren van Epsteins praktijken, waarbij zij vonden dat Epstein met deze zogenaamde plea deal veel te makkelijk wegkwam. Je verklaart je in dat geval schuldig als verdachte aan mindere zaken en komt zo weg met een lage(re) straf dan je feitelijk zou moeten krijgen.. En natuurlijk kan zo deal alleen in elkaar worden gezet, met medewerking van het Openbaar Ministerie en instemming van de rechter in kwestie..!

Later waren er nóg 2 slachtoffers die bij deze zaak wilden aanhaken. Een van hen was Virginia Roberts die verklaarde, dat Jeffrey Epstein haar had gedwongen om seks te hebben met verschillende prominenten, onder wie prins Andrew (HIER hele artikel The Guardian). Deze beschuldiging leidde in Groot-Brittannië vanzelfsprekend tot veel ophef, zeker toen de verklaring van Virginia Roberts aan het Epstein-dossier werd toegevoegd. En hoewel Andrew zelf (nog) geen partij was in deze rechtszaak, moest er natuurlijk wel een reactie komen. Immers, wie zwijgt, stemt toe..

Buckingham Palace en later ook prins Andrew ontkenden het verhaal in alle toonaarden te ontkennen. (HIER) Roberts kondigde aan, dat ze een boek zou gaan schrijven over deze hele zaak. Nadat de druk kennelijk té groot was geworden op de justitie in Florida, bepaalde een rechter in 2005 dat de verklaringen van Roberts en de vierde vrouw uit het dossier moesten worden geschrapt. Hij sprak bij zijn verklaring hierover, van ‘onsmakelijke en overbodige details’, die niet relevant zijn voor de vraag of de zaak tegen Epstein moet worden heropend. En zo bleef de zaak lange tijd in de doofpot..! Tot nu. Gaat de rij domino-stenen van een pedo-satanistische elite nu verder vallen..?

Dat hij nu toch gearresteerd is, zegt waarschijnlijk veel over wat er zich momenteel achter de schermen afspeelt in de VS. Het lijkt er sterk op, dat dátgene waar in de kringen van de mysterieuze bron ‘ QAnon‘ regelmatig over wordt rapporteerd, hier sterk mee te maken heeft. Namelijk de activiteiten van integere mensen binnen politie en justitie die bezig zijn om in het diepste geheim het hele pedofiele netwerk bloot te leggen. Daarnaast is het preciés passend in het werk van de commissie waar Ivanka Trump zich mee bezig houdt. Zie dit artikel HIER en HIER op de site.

Vanuit de cryptische aanwijzingen die van de ‘Q’-bron afkomstig zouden zijn, zou blijken dat ook President Trump dus betrokken is bij dit ‘droogleggen van dit pedo-moeras’, hetgeen binnenkort dus moet gaan leiden tot het arresteren van tal van verdachten, hoe hooggeplaatst of bekend die ook mogen zijn. Hiertoe zijn er de afgelopen twee jaar naar verluidt, meer dan 15.000 verzegelde dagvaardingen gecreëerd! En deze mogen pas geopend worden, als het onderzoek voldoende afgerond is en het netwerk in kaart gebracht is. Er wordt gesproken over met name de Clintons, de gebroeders Podesta, de Bushes, Dick Cheney en allerlei Hollywoord-figuren, die dus reden hebben om zich ernstig zorgen te gaan maken.

* * *

28 gedachten over “Is miljardair Epstein, de eerste pedo-dominosteen…?

 1. Ik blijf echter voorzichtig wat de gevolgen betreft en wie er hier werkelijk wordt geviseerd :
  https://www.henrymakow.com/2017/02/Pedogate-Exposes-CIA-Mossad-Deep-State.html
  met citaat :
  “. Let me explain how threatening PedoGate is… Who wins? Trump. Putin. Americans. Russians. The world…. Who loses? Israel, since they no longer can blackmail our politicians, the same goes for the CIA. The Shadow Government loses. But, the people win.
  Q. Can you give me specific instances of politicians being compromised by Israel?
  A. Sure. Lolita Island. Jeffery Epstein, a billionaire convicted of pedophilia received a soft sentence. His island was rigged with video recorders. Many politicians have been compromised. It was a Mossad/CIA operation. Contact ex-senior CIA CCS, Robert David Steele. Bob knows and has even spoken about this with numerous reporters.
  Q. So an ex-CIA senior agent named Robert Steele is on record saying Epstein’s island was a honey trap to lure our most powerful politicians into a extortion scheme?” (=einde citaat).
  Ik zie de “Lolita express” dan ook als een Mossad & CIA “psyops” met Epstein en vooral Ghislaine Maxwell, dochter van ??? Het is opvallend dat de naam van Ghislaine Maxwell uit het zicht blijft in de berichten over Epstein. De Mossad gaat hier zeker niet zo maar toekijken.
  Ik ben ook zeer voorzichtig wat het gevolg zal zijn aan deze procedure !! Een bericht van bij de concurrentie :
  https://fenixx.org/2019/07/08/de-dochter-van-james-comey-van-de-russia-collusion-is-aangesteld-om-de-zaak-van-de-joodse-kinderverkoper-jeffrey-epstein-te-behandelen/
  met citaat :
  “Nu dit….
  CNN rapporteerde zaterdagavond dat de officier van justitie James Comey’s dochter is. Comey is die leugenaar van de ‘Russia-Collusion’.
  Een team van federale openbare aanklagers uit het zuidelijke district van New York, samen met een aantal in de openbare corruptie-eenheid, zijn aangesteld voor de zaak.
  Maurene Comey, de dochter van voormalig FBI-directeur James Comey, is een van de openbare aanklagers, volgens een bron met kennis van de zaak. ….” (=einde citaat). Als men de rol kent van James Comey in Russiangate, dan vrees ik het ergste. Is het Epstein die hier geviseerd wordt of Trump ???

  1. Ergens heb ik gelezen dat ze het eerst zouden doen gelijken dat dingen verbeteren om vervolgens de grote klapper te laten plaats vinden die (bijna) iedereen zou verlammen van schrik.Misschien maakt dit er onderdeel vanuit?
   Tijdens de begrafenis van de oude Bush werd zijn zoon een papier overhandigd waarvan we nog steeds niet weten wat daar instond maar ook menen velen te weten dat 9/11 te maken kan hebben gehad met een persoonlijke afrekening van de familie Bush omdat zaken tussen de familie Bush en Bin Laden niet zo liepen als de toenmalige president wilde en dat was tevens perfect om de oorlog tegen het terrorisme te starten.
   Ook het vergaren van rijkdom door deze familie geeft stof tot nadenken zoals hun gedragingen tijdens de tweede wereldoorlog bv en later de smokkel van drugs waar ze naar verluidt grof aan zouden verdienen.Gaat dit nu ook allemaal uitkomen en bestraft worden?
   In de protocollen staat dat regeringen zichzelf buiten spel zouden zetten waarna ze de ellende een tijd laten sudderen om vervolgens (mogelijk na veel dood en verderf) als nieuwe reddende heersers tevoorschijn zouden treden,is dit het begin ervan?
   Ook in Nederland hoorde ik afgelopen week voor het eerst dat de rol van Oekraine zelf eens onder het licht genomen mag worden in verband met MH 17,per slot van rekening had deze “ramp” naar mijn mening nooit gebeurd wanneer Oekraine het luchtruim had gesloten voor de burgerluchtvaart over oorlogsgebied.Ook de koerswijziging die het toestel juist daar bracht waar de BUK installatie zou hebben gestaan is nogal vreemd omdat naar ik aanneem een Oekrainse verkeerstoren om deze wijziging moet hebben gevraagd en geen Russische.
   Wat ik probeer te zeggen is dat we nu gelijktijdig zien dat veel hoge koppen in gevaar lijken te komen wat makkelijk zou kunnen leiden tot de val van regeringen en/of presidenten.De vraag is alleen of dit zo gepland is of niet,maakt het deel uit van het vuile spel? Is het de bedoeling dat zij die dit spel hebben verzonnen straks als de redders gezien moeten worden omdat ze hebben laten zien ook hoge koppen aan te durven pakken?
   Wanneer deze Epsteinzaak echt goed uitgezocht zou worden is de kans toch aanwezig dat België ook een probleem heeft wat hoogwaardigheidsbekleders de kop zou kunnen kosten.

  2. Arnold 2 : 2.1 :
   België is een gigantische beerput, rot corrupt tot op het bot… waar alles mogelijk is. Om hier “dikke koppen ” te doen rollen… moet er een mirakel gebeuren… en deze gebeuren enkel in Lourdes (sic). Naar buiten toe slaagt men er echter in de schijn op te houden dat alles normaal is. De enige koppen die werkelijk rollen zijn deze van de integere speurders en magistraten , van de klokkenluiders en van de gevaarlijke “slachtoffers en getuigen”.
   Wat Epstein betreft, heeft de A.G. William Barr zich al terug getrokken. In de publicaties op Zero Hedge en zeker in de reacties hierop wordt duidelijk gemaakt dat er nog veel kan gebeuren waaronder een “zelfmoord” van Epstein !!! Er is ook de rol van de huidige minister van arbeid Alex Acosta : zie tekst in de link !!
   https://www.miamiherald.com/latest-news/article222416805.html
   met titel : “Alex Acosta, you made a mockery of Florida’s sex offender laws. It’s time to resign.” (=einde titel). Ik zie dan ook nog niet klaar wat het verdere verloop betreft van de zaak Epstein. Er is echter een belangrijk element : Israël dat een oorlog wil tegen Iran , uit te vechten ten te betalen door de “goyim”. Trump houdt hier momenteel nog de boot af, alhoewel hij volop in het kamp zit van Bibi via Adelson. Over de verhouding tussen Israël en de USA , een recente beslissing van het USA congres :
   https://www.zerohedge.com/news/2019-07-06/only-strategic-rationale-americas-involvement-syria-finally-revealed
   met citaat :
   “These congressmen had an opportunity to make a coherent recommendation on US policy in the Arab region in the interest of American National Interest, but instead chose to make recommendations to safeguard the wellbeing and security of a foreign state: Israel.”(=einde citaat). Israël stelt dus de wet in de USA met behulp van de AIPAC. Als Israël een oorlog wil tegen Iran , dan zal die er ook komen, en zal Trump wat aangemoedigd worden zoals Clinton indertijd :
   https://nypost.com/1999/03/03/israel-blackmailed-bill-with-monica-tapes-spy-hunt-ended-after-mossad-bugged-prez-sex-chats-book-exclusive/
   met citaat :
   “ISRAEL blackmailed President Clinton with phone-tapped tapes of his steamy sex talks with Monica Lewinsky, a blockbuster new book charges.
   The price Clinton paid for the silence of the Mossad spy agency was calling off an FBI hunt for a top-level Israeli mole allegedly installed at the White House.” (=einde citaat).
   Ik zie dan ook de zaak Epstein als de doos van Pandora. .. met als een mogelijk akkoord :
   Het deksel op deze doos in ruil voor een oorlog tegen Iran!!.

 2. De gevestigde media draaien overuren om in hun berichtgeving over de arrestatie van Epstein ook meteen de naam Trump te noemen, daarmee de indruk wekkend dat Trump ook pedofiel is en op het eiland van Epstein zijn perverse lusten botvierde.

  Ja, natuurlijk, miljonairs zoals Epstein en Trump kennen elkaar, de jetset kent elkaar overal ter wereld en dus is het niet vreemd dat Trump’s telefoonnummers en adressen in het adressenboekje van Epstein voorkomen, maar dat is nog geen bewijs dat Trump dezelfde gevoelens voor jonge meisjes heeft als Epstein. Trump’s naam komt ook niet voor op de passagierslijsten van het vliegtuig van Epstein, echter Bill Clinton’s naam komt er 26 keer op voor en die van Hillary een stuk of 6. Maar dat melden de gevestigde media dan weer niet!

  Wat deze media ook verzuimen te vermelden (bij hun bewering dat Epstein vaak op het landgoed van Trump was te vinden), is dat Trump ooit Epstein de toegang tot zijn (Trump’s) landgoed in Florida ontzegde, omdat hem ter ore kwam dat Epstein ook daar een minderjarig meisje trachtte te ronselen.

  Uit legitieme documenten blijkt dat Trump de enige was die ooit positief reageerde op een vraag van een onderzoeker of zij die genoemd worden als bezoekers van Epstein’s eiland, wilden getuigen. Trump antwoordde dat hij hem alle antwoorden kon geven op de vragen die hij stelde. De ware hooggeplaatste pedo’s lieten verstek gaan, geen wonder natuurlijk, waarom zou je vrijwillig meewerken aan een onderzoek naar jouw wangedrag? Trump wordt wel vergeleken met een rechercheur die undercover gaat in verdovende middelen en dus de indruk moet wekken deel van de misdadigers uit te maken.

  En wie denk je dat directeur van de FBI was in de periode (2008) dat Epstein met een jaartje gevangenisstraf wegkwam? Dat was Robert Mueller, dezelfde die 2 jaar lang onderzoek heeft gedaan naar de zogenaamde invloed van Rusland bij de verkiezing van Trump tot president en waarvan dus niets waar bleek te zijn. Iets dat iedereen die verder keek dan het nieuws in de gevestigde media allang wist.

  Op de vraag van Sean Hannity (FOX News) aan Trump hoe hij denkt over Bill Clinton, antwoordt hij: “Aardige gozer, krijgt in mijn opinie heel veel problemen met dat beroemde eiland van Jeffrey Epstein. Heel veel problemen.” Als je zelf schuldig zou zijn aan dezelfde pedopraktijken zoals die van Clinton en Epstein op dat eiland, zou je dan een dergelijk antwoord geven?

  Ja, Trump staat op foto’s samen met Epstein en wat mooie vrouwen, maar hoeveel mensen staan er wereldwijd niet op foto’s met vrouwen die hun vrouw niet zijn? Natuurlijk lachen mensen (dus ook Trump) als dergelijke foto’s worden gemaakt en nagenoeg automatisch sla je een arm om elkaar, maar zegt dat iets over hoe hij denkt over degenen die naast hem staan? Trump laat keer op keer weten dat hij Hillary veracht, maar staat inderdaad lachend met haar op een officiële foto, dus wat hij met woorden kenbaar maakt is blijkbaar ondergeschikt aan een foto waarop hij samen met Hillary staat? Staan Rutte en Wilders ook niet vaak samen lachend op een foto?

  Er is heel veel over het bovenstaande op Internet te vinden, zie bv:
  (19 minuten) Red Pill News – Epstein Arrested, WHO’S NEXT? IT’S HAPPENING
  https://youtu.be/0wyydGwmhIo

  Ooit zal de ware aard van Trump aan iedereen kenbaar worden. Het is geen wonder dat de wereldwijde gevestigde media uitsluitend negatief over hem zijn, Trump heeft hen (en wij weten dat dat terecht is) al ver voor zijn verkiezing laten weten (en herhaalt dat nog bijna dagelijks) dat zij het zijn die nepnieuws verkopen en een gevaar voor het volk zijn. Neem alle berichten over Trump in de gevestigde media dus met een grote korrel zout!

  1. Mr Paul Harmans :
   Na mijn reactie Sub Rosa 2.2 vond ik nog het volgende :
   http://themillenniumreport.com/2019/07/heres-why-jeffrey-epstein-was-arrested-now-and-whos-really-behind-it/
   met citaat :
   “State of the Nation
   July 8, 2019
   Editor’s Note
   There was an extremely significant series of developments that occurred back in December of last year. It began with the Bush Funeral “Envelope Affair” and continues to this very day. While the Epstein arrest may appear to fit into the political jujitsu both sides are aggressively playing in the lead-up to the 2020 election, this explosive happening is much more likely related to Iran. In other words, the Mossad is using the Epstein scandal to compel Trump to follow orders issued from Tel Aviv, especially where it concerns making military moves against Iran. Trump ‘let down’ PM Benjamin Netanyahu last month after the false flag attacks in the Mideast Gulfs. The POTUS was supposed to approve airstrikes against Iran’s nuclear testing sites. As a result of Trump’s noncompliance, Israel will exert every manner of coercion and blackmail to ensure there is not a repeat non-performance on his part.
   Reference
   PEDOGATE: Pandora’s Box Has Been Opened for Deep State and the C.I.A. “(=einde citaat).
   Zoals U stelt, zal men van het dossier Epstein ook gebruik maken om Trump aan te vallen, en dit vooral via Acosta, ik verwijs naar de volledige tekst in de voormelde link. Imo blijft het voornaamste doel echter : “de oorlog tegen Iran..”… met een mogelijke WW 3 als gevolg. Zoals ik reeds vroeger heb geschreven zal over het lot van Trump beslist worden in het buitenland.(=lees : Tel Aviv). Of een dwergstaat die een reus zoals de USA degradeert tot een slaaf en vazal…!!! Je moet het maar kunnen. Ik denk dat dan ook dat we voor zeer cruciale gebeurtenissen staan.

  2. Ja Sub Rosa, er zijn meerdere mogelijkheden, maar het is voorlopig speculatie dat Trump de derde Wereldoorlog zal (moeten) beginnen.

   In de berichtgeving die ik inmiddels dik 3 jaar volg, komt ook Israël aan bod en wordt gesteld dat Israël ook aan de beurt komt en dat Trump voorlopig nog doet alsof hij hen steunt. Het zou voor Trump zeer onlogisch zijn om Israël meteen aan te pakken en zijn mening over de Zionisten te geven. Helaas zijn veel Amerikanen net zo begaan met Israël als wij met bv. Zwarte Piet en dulden geen kwaad woord over dat Land. Trump zou voor al die blinde Amerikanen zijn goodwill verspelen als hij kritisch over Israël zou zijn. Maar niets is zoals het lijkt. Dat is ook waarom Trump niet meteen bij zijn aantreden de Deep State oprolde, er zou nagenoeg geen politicus overblijven om het land te besturen en het volk moest eerst op de hoogte worden gebracht van alle onrecht. Waaronder ook dat Mueller-onderzoek, Trump heeft 2 jaar gewacht om niet beschuldigd te kunnen worden van tegenwerking, maar nu de kat uit de zak is, zijn zijn tegenonderzoeken gestart en maak je borst maar nat, er komt heel veel vuiligheid naar boven. En uiteindelijk zal ook duidelijk worden welk vuil spel de Zionisten hebben gespeeld. Zodra dat begint door te dringen tot de verstokte Amerikaanse Israël-aanhangers, zullen ook zij gaan vragen om maatregelen tegen dat land.

  3. Overigens las ik gisteren het nieuwste artikel van David Wilcock, waarin hij stelt dat de hevige aardbevingen van de laatste dagen in Californië bewust zijn opgewekt om de Amerikaanse Naval Air Weapons installation (bij China Lake), die exact in het gebied van de bevingen ligt, te vernietigen omdat men (Trump en zijn team) over info zou beschikken dat de Deep State vandaaruit een chemische aanval op de VS wilde uitvoeren om de aandacht af te leiden van wat de vernietigende gevolgen zijn van de arrestatie van Epstein en de lopende tegenonderzoeken naar alle corrupte lieden die deel uitmaakten van de Deep State.

   Maar in mijn ogen is ook dat speculeren, dat de aardbevingen daartoe zijn gegenereerd, voorlopig is dat een mogelijkheid, maar het kan net zo goed een natuurlijke oorzaak hebben.

   https://divinecosmos.com/davids-blog/23251-it-begins-epstein

  4. Ik bekeek zojuist de nieuwste video van Secureteam en ook daarin wordt gesproken van vreemde zaken rondom de twee zware aardbevingen in Californië. Duizenden bijen die dood neervallen en een geheim ruimtevaartuig van de NSA dat ‘toevallig’ boven dat gebied op aarde vloog. Het is bekend dat Amerika (en ook andere grootmachten) al jaren over de kennis en techniek beschikken om aardbevingen op te wekken. Het kan dus ook zomaar zijn dat de Deep State het was die de aardbevingen opwekte in de hoop nu eindelijk eens een keer de ‘Big One’ te veroorzaken en de media daarna maanden werk zouden hebben om daarover te berichten en er geen of weinig aandacht zou zijn voor de arrestaties van kopstukken, de resultaten van de tegenonderzoeken en het declassificeren van een miljoen of zo bewijsstukken van hun corruptie. Vergeet niet dat de Deep State nog steeds bestaat en overal haar tengels in heeft.

   Alweer, het blijft speculeren, maar in deze wereld is alles mogelijk.

   What REALLY Caused The Major California Earthquakes?
   https://www.youtube.com/watch?v=xRzfBOxS0nw

  5. Er is op dit moment veel aan de hand en de MSM heeft het over onbenullige dingen zoals een vuurwerkverbod en andere zaken.Ollongren heeft gezegd dat er voorlopig geen aangifte tegen een volkskrantjournalist komt maar erger is dat de AIVD zich druk lijkt te maken over deze volkskrantjournalist terwijl de gevaren veel groter kunnen zijn voor Nederland (of Europa in het geheel) wanneer Nederland zich gaat bemoeien met de gebeurtenissen tussen Iran,de VS en Israël door schepen naar daar te sturen.
   https://nos.nl/artikel/2292809-minister-voorlopig-geen-aangifte-tegen-volkskrant-journalist.html
   wat betreft het sturen van een oorlogsschip of schepen zie dit: https://nos.nl/artikel/2292606-kabinet-overweegt-fregat-naar-straat-van-hormuz-te-sturen.html
   Kennelijk zien onze veiligheidsdiensten geen grote gevaren wanneer Nederland zich in een wespennest gaat begeven door zich met het Midden-Oosten te bemoeien maar is een boek van een journalist pas echt een gevaar.
   Ook de verschuiving van La Garde naar de ECB en de naam van Dijsselbloem die genoemd wordt in verband met het IMF geeft te denken.Van Ollongren is toch bekend dat zij ook een Bilderbergbezoekster is en mogelijk daar geïnstrueerd is wat te doen zoals dat mogelijk voor meer Bilderbergbezoekers/sters kan gelden waaronder onze premier?
   Voor een klein land als Nederland is mijn mening dat zij zich veel te veel overal mee bemoeien wat ze niet zouden moeten doen terwijl ze nalaten wel te doen wat goed voor iedereen.Telkens worden wetten veranderd ten voordele van de toekomstige machthebbers die nu al vanachter de schermen de dienst lijken uit te maken terwijl het volk op alle mogelijke fronten uitgeknepen wordt en alleen maar verplichtingen krijgt opgelegd terwijl gelijktijdig onze verworven rechten afnemen.
   Nederland neemt enorm veel risico wat gevaarlijk kan zijn voor iedereen en de politiek (tweede en eerste kamer bv) doen er niets aan en gaan vrolijk door met het afbreken van wat ooit door de strijd aan te gaan door onze vorige generaties is opgebouwd.

 3. Mr Paul Harmans :
  Bedoelt U dit ruimtetuig :
  https://www.blacklistednews.com/article/73695/amateur-astronomer-spots-us-air-force-space-plane-lurking-in.html
  met citaat :
  “Dutch astronomer and satellite tracker Ralf Vanderberg just spotted something extraordinary and rare: the U.S. Air Force’s top-secret X-37B space plane.
  Also known as the Orbital Test Vehicle, the military craft looks like a scaled-down version of NASA’s Space Shuttle and measures just 29 feet long with a wingspan of 15 feet. The craft spotted by Vanderberg is the fifth iteration, launched into space atop a SpaceX Falcon 9 in 2017.
  “It is really a small object, even at only 300 kilometers [186 miles] altitude, so don’t expect the detail level of ground-based images of the real space shuttle,” Vandebergh told Space.com. “We can recognize a bit of the nose, payload bay and tail of this mini-shuttle, with even a sign of some smaller detail.” (=einde citaat).
  Kent U Mr Ralf Vanderberg ?? Op de website van Jim Stone kwamen de aardbevingen in Californie ook al ruim aan bod. Zoals U het ook al stelde : alles is mogelijk, en ik durf dan ook niets uitsluiten.

  1. Ja Sub Rosa, dat is het ruimtevaartuig waar Secureteam het over heeft.

   En natuurlijk sluit ik ook niets uit, maar na 3 jaar Trump volgen, geef ik hem de meeste kans en heeft de Deep State het nakijken. Men kan dan wel beweren dat Trump in opdracht van de Deep State werkt en door de Deep State als president naar voren is geschoven, maar waarom vallen de klappen dan altijd uit in het nadeel van diezelfde Deep State?

   Overigens weet ik niet waar Bill en Hillary Clinton nu uithangen, wellicht zijn ze alweer terug in de VS, maar afgelopen 26 juni kwam het volgende naar buiten:
   Hillary Clinton escapes to the most corrupt country in the EU as pressure intensifies in US
   https://youtu.be/HjEj8ftmeVg

   Ze waren/zijn in Ierland, wellicht omdat er binnen bepaalde kringen al ruchtbaarheid was gegeven aan de komende arrestatie (binnen 2 weken) van Epstein. Vergeet niet, de Deep State bestaat nog steeds en heeft overal handlangers, ook bij de FBI, CIA enz.

  2. Paul.
   Alles lijkt mogelijk te zijn en onder andere ikzelf heb geschreven dat Trump naar mijn mening deel uitmaakt van de elite en nog steeds denk ik dat.
   Zij die vanachter de schermen de dienst lijken uit te maken zullen mogelijk van plan zijn om ooit naar voren te treden zodat zij over de wereld kunnen heersen.
   Dit is een gegeven dat bij velen allang bekend is en wanneer dat het doel is wat bereikt moet worden kan dat gepaard gaan met geven en nemen omdat zij dan wel geaccepteerd zullen moeten worden door de wereldbevolking.
   Zelfs miljardairs kunnen gebruikt worden door hen die alles willen controleren en dan maakt het hen niet uit of de kop van een miljardair rolt of niet.
   Zolang iemand nuttig is voor de elite worden ze gebruikt al naar gelang zij dat willen,maar zijn ze niet meer bruikbaar of gaan ze een gevaar vormen voor de elite dan worden ze buiten werking gesteld vaak door een ongeluk of moord.
   Als Trump echt een gevaar zou zijn voor de elite ben ik van mening dat hij allang een “ongelukje” zou hebben gehad.(Vergeet ook niet dat Trump financieel geholpen is door een Rothschild).Ook die Rabbi tijdens z,n inauguratie geeft natuurlijk stof tot denken vooral ook omdat die rabbi in verband wordt gebracht met kindermisbruik wat zelfs tot in België zou reiken.
   Wat ik wil zeggen is dat de kans nog steeds aanwezig is dat hoge koppen kunnen gaan rollen waardoor het lijkt of Trump goed doet (natuurlijk doet hij dat ook wanneer kindermisbruikers opgepakt en bestraft worden) maar de echte elite blijven tot op heden nog steeds buiten schot.
   Natuurlijk zullen mensen zeggen dat Trump goed doet wanneer pedofielen bestraft worden of andere misdadigers worden opgepakt wat mogelijk ook de bedoeling is zodat de toekomstige elite die als redders naar voren kunnen komen geaccepteerd zullen worden.
   Is het niet vreemd dat nog steeds namen als de Rothschilds niet genoemd worden terwijl toch bij velen bekend is wat mogelijk hun bedoelingen zijn?
   Wanneer dergelijke families gewoon oorlogen kunnen ontketenen op elke plek waar dan ook ter wereld op het hun gewenste moment wat stelt dan een miljardair of politicus nog voor?

  3. Ter vergelijking zo zou Epstein een geschat vermogen hebben van $ 2.000.000.000
   https://nl.wikipedia.orgwiki/Jeffrey_Epstein
   Maar het geschatte vermogen van de Rothschilds is wel een enorm stuk hoger en doet Epstein in het niets verdwijnen.
   https://www.ninefornews.nl/rothschild-rijkste-mensen-samen/
   Wanneer je het boek “De dertien satanische bloedlijnen” hebt gelezen zal het toch duidelijk zijn om welke families het gaat? Velen zullen ongetwijfeld hun medewerking hebben gegeven voor rijkdom en mogelijk zelfs in de veronderstelling dat hen niets zou kunnen gebeuren,maar we weten toch dat dat alleen het geval is wanneer je bruikbaar bent? Ben je niet meer bruikbaar dan kennen ze geen pardon wat ook het geval zal zijn indien ze andere plannen hebben waar je evengoed niet in kan passen.
   Trump zou ook gevechtstoestellen onderweg naar Iran hebben gehad die hij op het laatste moment terug zou hebben getrokken wat ik me afvraag is hoe dat in elkaar zit en of dat een actie was van alleen Trump of dat er ook anderen bij betrokken waren?
   Dit was toch op het randje van een derde wereldoorlog maar wat of wie hebben hem weerhouden door te zetten?

  4. Arnold, inderdaad is alles mogelijk, maar wat steeds duidelijker wordt is dat Trump mogelijk al vele jaren (wellicht al tientallen) geleden is gevraagd president te worden en zich daarop goed voor te bereiden. Trump was namelijk geen politicus, maar zakenman en beschikte over voldoende eigen vermogen om volledig onafhankelijk te kunnen zijn, dus geen omkoping. Hij was/is ook geen pedofiel, dus bv. Epstein kon van hem geen geheime opnames maken waarmee hij te chanteren zou zijn. De vraag om president te willen worden was afkomstig van het Pentagon en de Geheime Dienst, van een grote groep eerlijke mensen die daar werken (naast natuurlijk ook de pionnen van de Deep State aldaar, maar die dachten dat Trump toch nooit zou winnen) en zelf ook (als burger) de dupe zijn van de handelingen van de Deep State en daar nu eindelijk eens een eind aan wilden maken.

   Deze organisaties WETEN ALLES van iedereen, dat is bekend, ze hebben al onze e-mails, bankgegevens, telefoongesprekken, onze discussies op forums, ALLES. Maar dat hebben ze OOK van de Deep State lieden en zij vergaren die info van hen nog steeds. Ze doen dat met programma’s waar wij amper van weten, Snowden heeft daar wel eens iets over vrijgegeven, software zo krachtig dat ze echt alles kunnen achterhalen. Q heeft daar talloze overtuigende voorbeelden van gegeven. De Geheime Dienst weet dus wat er op elk moment van de dag wordt bekokstoofd om Trump een loer te draaien en weet dus ver van te voren of er een aanslag op hem gepland staat, en zorgt er dan voor dat de juiste maatregelen worden genomen zodat Trump veilig is. De kans bestaat natuurlijk dat het ooit een keer wel lukt om hem om zeep te helpen, maar Q heeft regelmatig aangegeven dat er in dat geval een plan B bestaat, ook zij houden daar beslist rekening mee en hebben allang voorbereidingen getroffen.

   Maar ik blijf herhalen wat ik vorig jaar ook al schreef, volg zelf de berichten van Q, en elke dag zal je je verbazen welke belastende info er boven water komt over corrupte politici, corrupte Hollywood beroemdheden, de Deep State, enz. Vaak geeft Q al weken van te voren aan wat er staat te gebeuren, noemt bv. de namen van mensen die ‘binnenkort’ groot in het nieuws zullen komen vanwege hun misdragingen. Q is dus beslist een insider en moet (vanwege foto’s en info) heel dicht in de buurt van Trump staan, mogelijk op dagelijkse basis.

   Als Q werkelijk onzin zou zijn, zouden de media geen enkele aandacht aan hem besteden, in plaats daarvan hebben zij keer op keer de aanval op hem geopend en interessant is dat bv een aantal FF aanslagen, bv. die op een kerk in Nieuw Zeeland, op de dag dat de Deep State dacht dat de conclusie van het Mueller rapport bekend zou worden (waaruit zou blijken dat het hele Ruslandverhaal een hoax betrof) en men mogelijk hoopte dat dat het nieuws niet zou halen vanwege dergelijke aanslagen (ook in Nederland die dag). De dader van de aanslag in Nieuw Zeeland zou zogenaamd iemand zijn die zijn ideeën van 8Chan heeft gehaald. 8Chan is het Internet platform waarop ook Q zijn boodschappen publiceert omdat het volledig anoniem is. Nieuw Zeeland (en ik meen ook Australië) verbood vervolgens meteen de aanwezigheid van 8Chan op het Nieuw Zeelandse Internet en dus kon men daar niet meer de berichten van Q volgen. De Deep State had gehoopt dat de hele wereld het verbod op 8Chan zou overnemen, helaas. En natuurlijk heeft wikipedia het over complottheorieën die daar hun oorsprong vinden. We weten allemaal in wiens handen wikipedia zich bevindt, toch?
   https://en.wikipedia.org/wiki/8chan#QAnon

   Volg Q een paar weken en je zal werkelijk ontdekken dat, als je dat de laatste anderhalf jaar niet gedaan hebt, je de belangrijkste zaken op het wereldtoneel hebt gemist.
   https://qmap.pub

  5. Vanzelfsprekend volgen wij de ‘Q’-ontwikkelingen en hebben vanaf het begin het verhaal geaccepteerd. Toen ik echter bezig was met de vertaling van die eerste video, de introductie van het Q-verhaal zeg maar, was ik aan het uittikken en op de achtergrond stond deze video op ‘repeat’. PAS TOEN VIEL ME OP, dat er BELACHELIJKE PATRIOTTISTISCH MUZIEK werd afgespeeld. HAD IK DUS NOG NIET GEHOORD. Waarom is dit eigenlijk…?? Dáár werd mijn argwaan voor het eerste getriggerd en vanaf toen (Hoe graag ik het ook niet zou willen (waar dus de crux voor mij ligt..)) ben ik erg kritisch geworden op het hele Q-fenomeen.

   Zeker toen Jerusalem hoofdstad van Israël werd. Zeker toen Trump niets, maar dan ook helemaal NIETS deed, nog zei, over het Palestijnse vraagstuk. In ieder geval IETS VAN COMPASSIE oid door laat sijpelen, (Wanneer je aan de ene kant die Jerusalem-troefkaart speelt, kun je toch makkelijk ook een schop in het kruis geven..??)
   Voor mij ligt dus de hele operatie rondom ‘Q’ bij het vallen of staan van het aanpakken van de zionistische Rothschild kliek. Waarbij ik besef dat dit allemaal achter de schermen al lang zich kan manifesteren, buiten onze waarnemingen om.

   Wat dát betreft is elke actie gebaat bij geheimhouding en is omgekeerd, het ‘openbaar’ maken een ‘kijkje geven in de kaarten’.. Niet doen dus.. Behalve die super-intelligente aanwijzingen rondom de acties van team ‘Q’. Die zijn onmiskenbaar fascinerend, openbarend en een bron van ‘aha’-erlebnissen..

   Mijn focus is ook nu even op de openbaarmaking van het ‘in leven zijn’ van JFKjr. Waarom was dit dan niet op 4th July, zoals aangekondigd..? En zo wordt er imo veel, heel veel, niet gepraktiseerd, wat wel is/was aangekondigd..!!

   Maar gewoon dus opletten geblazen, héél erg opletten. Want als één ding duidelijk is geworden van de ‘overheersing’, is dat WIJ ZELF ONZE GEVANGENIS CREËREN, door de macht uit handen te geven.

   Kijk deze video dus even en LUISTER VOORAL, naar de imo belachelijke achtergrondmuziek.. Dit artikel halverwege de video ‘The plan to save the world’…
   https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/meelezen/trumps-positieve-daden-en-berichten-van-q/

   Voor degenen die zich nog ‘moeten’ inlezen, lees je dit verhaal voer Q-Anon
   https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/en-als-q-en-het-grote-ontwaken-echt-zijn/

  6. Paul 4-4.
   Paul ik hoop van harte dat jij gelijk hebt (al gaat het er ons natuurlijk niet om wie er gelijk krijgt of moet hebben,met ons bedoel ik jij en ik) maar wanneer het Trump echt zou lukken om het tij te keren = veel leed en ellende te voorkomen dan meen ik te mogen schrijven dat elk “normaal” mens daar wel gelukkig mee mag zijn en dus ik ook.
   Kennelijk is er een strijd gaande achter de schermen en we weten dat de meeste politici pionnen zijn van hen die wereldheerschappij nastreven.
   Waar ik voor vrees en wat al vaker is gebeurd is dat ze de boel zo brengen dat de bevolking zelf om maatregelen gaan vragen die precies in hun straatje passen en wat ze ook verwachten.Qanon kan ook een pion van hen zijn vooral ook wanneer jezelf schrijft dat hij wel een insider moet zijn die dicht bij Trump moet staan.
   De strijd die nu gaande is met politici,pedo’s en dergelijke zie ik als een strijd tussen mensen die lager op de “ladder” staan dan de echte machthebbers achter de schermen.
   Ook hebben we nog de belastingverlaging voor de rijksten natuurlijk en de aanleg van de pijpleiding waar veel mensen tegen in opstand kwamen omdat het gevaar voor hun ongerepte natuurlijke omgeving zou brengen maar waarvan Trump zij door gaan.
   Waarom horen we nog maar weinig over de FED waarvan we weten in wiens handen die is en dat zij de dienst uitmaken? Nogmaals ik hoop dat jij het bij het rechte eind hebt en dat ik het verkeerd zie simpel omdat het er dan beter uitziet voor iedereen.

  7. Guido, de vele video’s op Youtube zijn gemaakt door de anons en niet 1 door Q. De anons kiezen zelf voor de inhoud en de eventuele muziek, dus misschien dat het daaraan ligt. De gele hesjes in Nederland bv. zongen het bankierslied ’15 miljoen mensen’ maar beseften blijkbaar niet dat het het verkeerde lied was en totaal niet paste bij tegen wie zij protesteerden. Maar inderdaad moet je met alle mogelijkheden rekening houden, dus ook dat Q een puppet van de Deep State is, alleen strookt dat niet met de klappen die de Deep State oploopt.

  8. Laten we oppassen en volledig met je eens!
   Dit verhaal speelt al vele 10.000-den jaren. Incl. politiek, koningshuizen, ALLE religies en ook en dus via regelrechte mind control. Het wordt tijd dat we ONZE EIGEN KRACHT manifesteren en niet -zoals in het onvolprezen sprookje ‘De nieuwe kleren van de Keizer’, de onherkenbare beulen verafgoden.. En hen op die wijze de kracht geven, die van onszelf is..!!
   Kijk naar de woorden van mind-control slachtoffer Jay Parker hieronder. Het genoemde sprookje in de praktijk..!

  9. Arnold, Trump is wel degelijk bezig om de FED de macht te ontnemen, hij heeft een nieuw bestuurslid benoemd die zelfs de goudstandaard weer wil invoeren, of dat gaat lukken is natuurlijk de vraag, maar de wil is er en Trump begrijpt donders goed in wiens belang de FED werkt.
   https://www.youtube.com/results?search_query=trump+and+the+federal+reserve

   Maar zoals met alle daden van Trump, de media buigen alles om naar negatief, dus is het volgens de media levensgevaarlijk om wat aan de FED te veranderen.

   Trump heeft in zijn afgelopen tweeënhalf jaar 6 miljoen! mensen aan het werk geholpen, de Amerikaanse economie draait als nooit tevoren, Trump heeft Noord Korea beteugeld en Trump vecht tegen de hoge prijzen van de farmaceutische industrie:
   https://www.youtube.com/watch?v=2r6ajQqrDDk

   Trump tracht de gaten in de grens met Mexico te dichten, iets wat de democraten ook altijd wilden, maar omdat zij Trump haten, werken zij dat tegen en beschuldigen hem samen met de gevestigde media een racist te zijn. Herinner je je Pim Fortuin nog, die had beslist minister president geworden en dat besefte de corrupte politiek heel goed. De Nederlandse media pleegden karaktermoord op de man, hij zou een racist zijn. Iets dat hij beslist niet was, maar wel terecht de problemen aankaartte die de vele asielzoekers met zich meebrachten en dat de politiek daar wat aan behoorde te doen. Trump idem dito!

   De door de eerdere Amerikaanse regeringen afgesloten handelscontracten en invoertarieven met andere landen waren absoluut zeer negatief voor Amerika, Trump is dat aan het veranderen en dat levert honderden miljarden voor Amerika op. Maar natuurlijk, ook daar spreken de media hel en verdoemenis over en verdraaien rustig feiten om Trump maar zo negatief mogelijk neer te zetten.

   Trump’s bezoekersaantallen bij zijn Rally’s zijn ongekend, vele tienduizenden komen er op af en zelfs de grootste stadions kunnen ze niet allemaal herbergen, vele (tien)duizenden mensen moeten noodgedwongen buiten blijven. De media zullen je dat niet vertellen, zij komen met nep opiniepeilingen die zogenaamd laten zien dat de democratische kandidaten veel meer steun onder het volk hebben dan Trump, net als zij bij Hillary deden tijdens de verkiezingen, zij zou beslist winnen volgens die valse peilingen, niets was minder waar.

   Trump is inmiddels voor het grootste deel van de Amerikanen de beste president ooit en dat is hij beslist als het om de economie, de banencijfers, de vrede, enz. gaat. Wie eerlijk naar de Trump-feiten kijkt, ziet inderdaad dat hij het beste presteert van nagenoeg alle voorgaande presidenten. Maar die feiten zie je amper in de gevestigde media terug.

  10. Paul 4-9.
   Paul welke grote klappen heeft Trump de “elite” dan echt toegebracht waar zij last van hebben?Ik zie tot op heden daar weinig van maar wel maatregelen die hen voordelen hebben gegeven zoals die belastingverlaging en ook die stijging wat betreft werkgelegenheid is in mijn ogen enkel en alleen voor het grootste deel in het belang van grote bedrijven.Natuurlijk zullen zij die daardoor werk krijgen dat als positief ervaren vooral wanneer die mensen weer perspectief geboden wordt waardoor ze uit een uitzichtloze situatie kunnen ontsnappen.Wanneer ik dan de pressure zie wanneer het gaat om het bouwen van die muur dan kan dat ook averechts werken want wanneer die muur er eenmaal staat zal die niet alleen mensen uit de VS weren maar ook mensen binnen de VS houden en wanneer dan de elite aan de macht zijn kunnen mensen niet vluchten en mogelijk zullen zij dan als dwangarbeiders ingezet worden.Bij opstanden hebben ze dan altijd nog de Feema kampen.Maar naar mijn mening gaat het nog veel verder zoals te zien is geweest met de aanval van de VS Engelsen en Fransen op Syrië na de vermeende gifgasaanvallen.Het vreemde hier is dat de Russen achter Assad zouden staan maar toch hebben zij niet voorkomen dat Syrië aangevallen werd.Ook de omgang met de Russen kan bedriegen en duiden op een groter spel waarbij ook de Russen hun steentje kunnen bijdragen.Is het niet vreemd dat Poetin zijn dochter in Nederland woonde terwijl de Russen telkens van vanalles beschuldigd zijn/werden? Tijdens de koude oorlog waren de Russen toch onze vijanden?Poetin zijn dochter is pas verhuisd nadat MH 17 was neergehaald meen ik. Ook is het vreemd dat de Russen als vriend van de VS gezien worden terwijl gelijktijdig van de zijde van de VS telkens sancties worden genomen en rekeningen worden geblokkeerd.Volgens velen is met de moord op de tsarenfamilie Rusland verwestelijkt toen eenmaal Peter de Grote daar op de troon werd gezet.
   Ook zou volgens berichten Poetin zijn vrouw in (ik dacht) Zwitserland bevallen zijn wat natuurlijk ook vreemd zou zijn als dat waar is.Wanneer ik naar de problemen met Taiwan kijk en China wilde dat deze mensen uitgeleverd konden worden zegt dat in mijn ogen ook wel het één en ander.Ook is de Chinese leider niet voor niets voor het leven benoemd.
   Is het niet zo dat in ons westen ook gewerkt wordt aan informatie uitwisseling en het mogelijk maken van uitleveringen? Doen de meeste regeringen nog steeds hun uiterste best voor banken,multinationals en hun aandeelhouders? Ik dacht het wel.
   Ook de erkenning van Jerusalem als hoofdstad van Israël door Trump zegt wel het één en ander maar niet dat hij tegen Israël is of zou zijn.Dan geeft de VS ook nog financieel steun aan Israël en wat te denken van wapenleveranties? Waarom doet Trump niets aan de volkerenmoord op Palestijnen? China zal in de toekomst heer en meester zijn en de vriendschappen door de elite met China zullen wel al beklonken zijn. Wat rest is armoede en ellende voor zowel de VS maar ook voor Europa.Geloof wat je wilt maar weet dat schijn kan bedriegen.

  11. Arnold: om met je laatste opmerking te beginnen (geloof wat je wilt, maar weet dat schijn kan bedriegen). Het is namelijk geen geloof dat Trump de beste president ooit is, dat zou jij ook kunnen weten als je de andere kant van het verhaal al 2 jaar had gevolgd. De gevestigde media hebben een bloedhekel aan Trump en dat begrijp ik wel, hoewel het een hypocriete houding is, Trump beweert al sinds zijn verkiezing (en ver daarvoor) dat de gevestigde media nepnieuws verkopen en dat zij de vijanden van het volk zijn. Dat weet jij ook, niet dat alles nepnieuws is, maar de belangrijkste zaken op het wereldtoneel zoals zij die beschrijven is dat wel. De media zijn met Trumps opmerkingen niet blij, dus gaan ze vol in de aanval, net als de democraten in de VS, die inmiddels alles op alles zetten om de uitkomsten van de diverse tegenonderzoeken die Trump heeft laten uitvoeren zo lang mogelijk uit te stellen en hopelijk zelfs tot 2020 in de hoop dat er dan weer een democratische president aan het bewind komt en de Deep State en al die corrupte politici weer gewoon hun gang kunnen gaan. Inmiddels ziet het publiek ook dat het een ordinaire clownshow is.

   Als je inderdaad de andere kant van het verhaal had gevolgd, niet alleen Q, maar de mensen die op bv. YouTube dagelijks en wekelijks verslag doen van de goede dingen die Trump doet en van wat er wel degelijk aan klappen aan de Deep State worden toegediend en hoe de media de zaken 180 graden verdraaien en wat er inmiddels bekend is geworden van het vuile spel van de Deep State, dan zou je weten wat er wel degelijk voor klappen aan de Deep State zijn uitgedeeld. Maar Trump heeft 2 jaar moeten wachten totdat het Mueller onderzoek was beëindigd, anders hadden zijn tegenstanders dat als tegenwerking van de rechtsgang kunnen bestempelen en wellicht wel een reden tot afzetten kunnen hebben. De komende maanden kunnen we echt grote openbaringen van Deep State schandalen gaan zien.

   De Deep State is niet iets dat totaal ongrijpbaar is, niet iets bovennatuurlijks, de Deep State is bijvoorbeeld ook een Rutte met zijn corrupte politiek. De Deep State bestaat oa. uit een paar puissant rijke bankiersfamilies en de echt grote CEO’s van miljardenbedrijven. Het grootste deel van de bedrijven heeft niets met de Deep State van doen en dat zijn de bedrijven die voordeel hebben bij de belastingverlagingen die Trump heeft doorgevoerd, daar zijn oa. die 6 miljoen nieuwe banen een gevolg van. Omdat Trump de invoertarieven voor andere landen op hetzelfde peil heeft gebracht als Amerikaanse bedrijven moeten betalen om bv. naar China te exporteren, is het voor veel Amerikaanse bedrijven die naar het buitenland zijn vertrokken weer voordeliger om naar Amerika terug te komen. Zouden wij dat ook niet hier in Nederland willen?

   Inmiddels zijn er dit jaar al meer dan een miljoen illegalen de grens met Mexico overgestoken, waaronder veel (levensgevaarlijke) criminelen en veel drugsdealers die hun cocaïne in de straten van Amerikaanse steden verhandelen. Iets wat de media je niet vertellen, is dat Trump telkens weer verkondigt dat vanwege de economische voorspoed van de laatste 2 jaar, Amerika buitenlanders hard nodig heeft als arbeiders, MAAR, dan wel via de officiële weg, dus asiel aanvragen en als je gescreend bent en goed bevonden, dan ben je vrij om te gaan en staan in Amerika. Daar is toch helemaal niets mis mee? Jij hebt je voordeur toch ook op slot en doet die alleen open als er mensen voor de deur staan die je kent of vertrouwd.

   Waarom denk je dat de democraten zo fel van leer trekken tegen Trump? Waar komen de miljoenen vandaan van politici (ook onder Republikeinen!), waar hebben ze die verdiend? De Clintons zijn onderdeel van de Deep State en ze zitten momenteel in grote problemen, of denk je dat Epstein hen een hand boven het hoofd gaat houden? Met de Clinton’s zijn er nog karrenvrachten Deep State leden en pionnen die zich grote zorgen mogen maken.

   De Deep state heeft zijn tengels diep in Hollywood, geen wonder dat veel celebs fel tegen Trump zijn, ze moeten wel, ze zijn door de Deep State aan hun geld en roem geholpen. Vorig jaar zijn een aantal Hollywood kopstukken in pedozaken en een sexcult opgepakt en die worden momenteel berecht, alweer een slag toegebracht aan de Deep State, want al die mensen gaan beslist praten in ruil voor strafvermindering.

   Wat er in Banghazi gebeurde is inmiddels bekend, Hillary en Obama hebben gelogen over wie daar achter zat, zij waren het die de aanslag hebben beraamd waarbij de Amerikaanse ambassadeur en drie andere Amerikanen om het leven kwamen. Het ging daarbij om het in de doofpot houden van het doorvoeren van Amerikaanse wapen vanuit Libië naar ISIS in Syrië, de ambassadeur wist dat dat gebeurde en had er over gesproken, dus moest men van hem af. Het is de Deep State die ISIS in het leven heeft geroepen en van wapens, auto’s en geld voorzag, in het geval van oorlogen verdienen zij de miljarden en wij (de burgers) betalen de rekening met onze levens.

   De vergeldingsaanval op Syrië is ook hier op WTK uitgebreid besproken, Trump heeft in overleg met de Russen en Assad een aantal waardeloze doelen gebombardeerd, om voor de Deep State de schijn op te houden dat hij nog enigszins rekening met hen houdt. En ook Israël zal aan de beurt komen, maar Trump moet onderaan beginnen en schil voor schil wegpellen en elk schandaal afzonderlijk aanpakken (zoals nu met Epstein) zodat iedere burger gaat inzien hoe corrupt de Deep State in elkaar zit. Ook de inhoud van de laptop van Anthony Weiner zal worden vrijgegeven en dat zal voor nog meer openbaringen gaan zorgen.

   Noord Korea zat in de tang van de Deep State, om maar vooral een bedreiging voor de wereldvrede te vormen en wie denk je dat daar vele en vele miljarden aan heeft verdiend? Trump heeft daar een einde aan gemaakt, een grote slag voor de Deep State. En Kim zal ook ooit het ware verhaal gaan vertellen.

   De grote Amerikaanse zenders (in handen van en werkende voor de Deep State) zoals CNN en MSNBC, zijn inmiddels zo klein geworden dat investeerders weglopen. Waarom zijn ze zo klein geworden? Omdat het Amerikaanse volk ze heeft doorzien, er is inmiddels geen hond meer die ernaar kijkt, na de 2 jaar lange leugen dat Trump met de Russen samenzwoer en daardoor president kon worden zijn deze zenders door de mand gevallen, het bleek inderdaad veelal nepnieuws dat ze brachten. Naar nu blijkt is het wel degelijk het Amerikaanse volk geweest die Trump heeft gekozen. Als je naar de statistieken kijkt opgemaakt door de media zelf, dan staat CNN op iets van nr 15 van de lijst met voor hen kook en tuinprogramma’s.

   En zo zijn er nog heel wat zaken waar de Deep State rake klappen heeft opgelopen. Ik kan het allemaal niet meer terugzoeken in de gigantische hoeveelheid positieve berichten over Trump, dat beslaat 2 jaar berichtgeving. Daarom adviseer ik ook iedereen om ook eens naar YouTube te gaan en kennis te nemen van veel van de positieve zaken van Trump. Dan nog mag je je eigen mening hebben, maar ik weet zeker dat je je mening drastisch zal bijstellen als je werkelijk weet wat voor een persoon Trump is.

   Weet je bv. dat Trump al sinds zijn aanstelling zijn volledige jaarsalaris weggeeft? 400.000 dollar. Welke politicus deed of doet dat? “Ja,” zeggen mensen dan, “hij heeft geld zat en kan dat makkelijk doen.” Inderdaad heeft hij geld zat, maar dan weet je toch ook dat de meeste mensen rijk zijn geworden door alleen aan zichzelf te denken en door te trachten elke dollar die jij en ik in onze zak hebben van ons af te pakken.

   Kijk naar de andere kant van het verhaal, zo moeilijk is dat niet te vinden, ik kan hier geen 2 jaar positief nieuws in een reactie gaan omschrijven. En ja, deze reactie is al veel te lang zodat veel (de meeste) mensen die niet eens gaan lezen.

  12. Hier 1 van de vele bronnen (Dave Janda) die ik al een tijd volg:
   THE 7 PIECES OF INFO THE DEEP STATE DOES NOT WANT YOU TO KNOW & JEFFREY EPSTEIN
   https://youtu.be/K88BOzrMI34
   https://www.youtube.com/channel/UCJ-qLG1bdWVrHM-Hu2W73CQ/videos

   Hier een hele goede!
   Black Conservative Patriot
   https://www.youtube.com/user/semajthethird/videos

   Nog een goede:
   prayingmedic
   https://www.youtube.com/user/prayingmedic/videos

   En ik volg nog vele andere. En geloof me, ik lees ook de berichten van de gevestigde media, dus ken inderdaad de 2 kanten van het Trump verhaal. Overigens gaan de bronnen die ik hierboven noem ook in op wat de media beweren, dus automatisch neem je daar kennis van.

  13. Paul 4-11 en 12.
   Paul ik heb je reactie wel gelezen en de verwijzingen uit 12 zal ik bij gelegenheid ook zo snel mogelijk bekijken.Natuurlijk is het moeilijk om echt te zien en te ontcijferen wat er allemaal gebeurd en waar Trump bijvoorbeeld voor staat en jij zal wellicht ook wel weten dat ook ik niet alleen afga op wat de MSM schrijft of beweert.Vaak genoeg geef ik voorbeelden met commentaar erbij van hoe ik het zie en waar de MSM naar mijn mening in gebreke blijft of dingen verdraait.Wel ben ik blij dat wij gewoon discussiëren ondanks dat wij verschillen van mening,maar dat maakt niet eens zoveel uit want op die manier kan het duidelijk worden hoe iets gezien kan worden en kunnen hopelijk andere mensen hun eigen conclusie trekken.Ook de reacties van anderen kan ik goed waarderen zoals die van Sub Rosa bijvoorbeeld die naar mijn mening ook enorm diep graaft om achter de feiten te komen.Zoals ik al schreef gaat het er mij niet om wie er gelijk heeft of niet en ik denk dat dat ook voor jou geldt maar ogen openen en via gesprekken duidelijk maken dat er nogal wat aan de hand is zie ik al als “winst” en hopelijk zal dat ook anderen aanzetten tot gesprekken en/of dingen eens goed te overdenken,niet voor mij maar in het belang van henzelf en de opvolgende generaties zodat die ook nog een vrije toekomst tegemoet kunnen zien.Misschien dat ik na het zien van jouw verwijzingen mijn mening over Trump moet herzien,maar ik denk het eerlijk gezegd niet maar de toekomst zal het uitwijzen.

  14. Prima Arnold, natuurlijk weet ik ook niet 100% hoe dit allemaal gaat aflopen en ik kan ook niet voor 100% beweren dat Trump niet samen met Epstein aan jonge meisjes heeft gezeten, maar voorlopig is daar weinig bewijs voor, behalve natuurlijk dat de media het alweer zo spinnen dat Bill Clinton van niets weet en dat Trump goede maatjes met Epstein was en daarmee de indruk wekkend dat Trump net zo’n smeerlap als Epstein is.

   En weet je, er is ook een mogelijke Israël-Epstein-Connectie, zijn naaste medewerkster Maxwell heeft een vader die mogelijk aan de Mossad was gelinkt en de kans bestaat dat Epstein zijn miljoenenvermogen van Israël heeft gekregen. Men kan namelijk nergens ontdekken hoe Epstein aan zijn vele en vele geld is gekomen. Kan het zo zijn dat het rabbit hole zo diep gaat, dat de Zionisten aan het bewind in Israël samen met de leiders van de Mossad, op Amerikaanse presidenten (en andere hoogstaande figuren) via chantage druk uitoefenden om elk jaar die vele miljarden dollars steun aan Israël uit te betalen? Israël is geen arm land, maar politici kunnen altijd meer geld gebruiken. Met de foto’s en video’s die Epstein op zijn eiland in het geheim maakte, van de pedopraktijken van deze politici, had Israël een prachtige stok om te slaan, een soort verzekering die elk jaar miljarden uitbetaalde en geen president die daar een stokje voor zou steken.

 4. Een recente publicatie op de webstek van Henry Makow :
  https://www.henrymakow.com/2019/07/what-behind-epstein-arrest-now.html
  De er in vervatte analyse sluit grotendeels aan bij de mijne. De regisseurs van deze samenzwering zitten dan ook in Tel Aviv. Wat imo ook smerig is, is de rol van de advocaten in de USA, die zich keren tegen hun klanten en dan ook hun beroepsgeheim schenden.
  De A.G. William Barr heeft zich al teruggetrokken, maar met deze W. Barr zitten we volop in het Iran Contragate dossier :
  https://www.globalresearch.ca/ciabushiran-contra-covert-operative-fixer-william-barr-nominated-attorney-general/5662609
  Aan dit Iran Contra gate dossier was ook de Franklin case gelinkt. De beerputten uit het verleden zijn en blijven er, met alle gevolgen van dien. Ik ben dan ook zeer wantrouwend over de afloop van de Epstein zaak. Zoals reeds gezegd is het immers Trump die men wil.
  Over het verloop :
  https://www.zerohedge.com/news/2019-07-10/major-red-flags-are-causing-many-doubt-whether-justice-will-be-done-epstein-sex
  Trouwens als morgen de USA Iran aanvalt, zoals bevolen door Tel Aviv, verdwijnt m.i. het Epstein dossier in de doofpot.
  Mr Paul Harmans :
  Wat Trump betreft, wil ik je wel volgen, maar zolang hij omringd is en blijft door de roofdieren van de Zionistische deepstate, is hij een vogel voor de kat. Bekijk de reacties in de eerste link, waarin een Mossad kopstuk wordt geciteerd.

  1. Ondertussen zouden de Engelsen een “aanvaring” met Iran hebben gehad omdat Iraanse schepen de Engelsen de weg wilden blokkeren.In het NOS nieuws van 08.00 uur dacht ik vandaag te horen dat zij (de NOS) de schuld al volledig bij Iran legden terwijl Iran ontkend.(Dat noemt men propaganda).Dat doen ze net als de EU wel meer vooral wanneer het de Russen aangaat,want op voorhand kan men nu wel bedenken dat zij wanneer er weer eens iets gaande is de schuld krijgen en door de EU sancties krijgen opgelegd meestal omdat ze lang geleden de Krim hebben geannexeerd.Maar is het niet telkens zo dat het vaak de VS is die samen met de Fransen en Engelsen actie ondernemen tegen landen die niet doen wat deze landen willen zonder eerst uit te zoeken of de beschuldigingen wel kloppen?
   Zo hebben we de beschuldiging gehad dat Syrië gifaanvallen zou hebben uitgevoerd terwijl daar nooit bewijs voor is geleverd eerder het tegenovergestelde waarbij ook de witte helmen in beeld kwamen.De Engelsen kregen te maken met gif door Rusland gebruikt wat eveneens nooit is bewezen.MH 17 nooit keihard bewijs geleverd maar ook de Russen beschuldigd.
   Zelfs de rechtsspraak neemt schrikbarende vormen aan.
   https://nos.nl/artikel 2292977-minister-verdedigt-deal-met-miljardair-epstein-proces-was-een-gok-geweest.html
   citaat:Acosta legde uit dat het “een gok zou zijn geweest” om Epstein voor zwaardere vergrijpen te vervolgen,omdat zijn advocaten de miljardair dan misschien helemaal vrij hadden gekregen.(einde citaat). Hierbij vraag ik me dan af of dit niet alsnog het geval kan zijn bij een nieuwe rechtszaak die nog kan volgen.
   Epstein werd veroordeeld tot een lichte gevangenisstraf in ruil voor een bekentenis OVER GEDWONGEN PROSTITUTIE.Geeft dit niet aan dat de rechtsspraak erg op een markt begint te lijken waar geld de hoofdrol speelt?
   Had de rechter zich niet tot de zaak moeten beperken waar het om ging? Kindermisbruik?
   Kennelijk kunnen andere belangen een grotere rol spelen dan de rechten van kinderen die misbruikt zijn/worden waardoor er zelfs geen straf wordt uitgedeeld voor het misbruiken van kinderen. Als rechters al niet meer voor kinderen op komen en de daders bestraffen zoals dat hoort ,wie doet dat dan nog wel?
   Hetzelfde meen ik te zien in Nederland met bv de Demminkzaak maar ook gisteren lijkt de NVWA door een rechter in bescherming genomen te worden wat voor een “normaal” mens onbegrijpelijk kan zijn.Bekend was dat pluimveehouders niet op de hoogte waren van het feit dat een bedrijf een middel gebruikte wat schadelijk voor de gezondheid kan zijn.De rechter zegt dat de eerste verantwoordelijkheid bij de pluimveehouders zelf ligt.
   Onzin vooral ook omdat zij aangeven dat ze niet wisten van het gebruik van dat spul terwijl de NVWA dat wel lijkt te hebben geweten.Want de rechter heeft gezegd dat de NVWA wel actie heeft ondernomen door advies in te winnen.Zij wisten dat dit spul schadelijk voor de consument zijn/haar veiligheid kan zijn maar schatten het gevaar als beperkt in en deden verder niets.Ook beperkt gevaar is gevaar en dan had de NVWA moeten doen waar ze voor zijn en niet het risico nemen dat consumenten beperkt gevaar kunnen gaan ondervinden want dan heeft de NVWA totaal geen zin/nut meer.
   Wanneer die rechter verder gekeken zou hebben dan weet zij dat het gevaar toch groter was dan de NVWA deed voorkomen gezien het vernietigen van kippen en eieren of denkt ze dat dat voor de lol is gebeurd?
   Hier is gewoon een risico genomen met onze gezondheid omdat andere belangen (bewijs van het gebruik van dat spul) kennelijk een grotere/belangrijkere rol speelden.Ook kan men bang zijn voor schadeclaims natuurlijk.Dan hebben we nog de onbestrafte bonnetjesaffaire,de aanschaf van duizenden politiewagens waar alleen de lagere rangen straf voor hebben gekregen terwijl zij die echt hun zakken hebben gevuld niet of nauwelijks bestraft zijn en zo kan men nog wel een tijdje doorgaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.