Advertentie

Verminking van vee: een uitzonderlijke doofpot!


Misschien heb jij er nog nooit van gehoord, maar het is één van de grootste mysteries op Aarde. Verminking van vee, zonder dat daar enige verklaring voor is. Over de hele wereld vinden deze verminkingsgevallen plaats en het bizarre hiervan is, de ongelooflijke wijze waarop dit gebeurt.

Het lijkt alsof er daarbij technieken worden gebruikt, die voor ons volkomen nieuw zijn. En het ziet er vaak naar uit, alsof deze anatomisch precieze ontledingen van dieren zijn uitgevoerd met volkomen onbekend gereedschap, omdat fysieke delen van de dieren met een verbijsterende precisie zijn verwijderd…

Richard D. Hall is de man die in de onderstaande documentaire ‘Silent Killers’ het verhaal van ‘de verminking van vee en dieren’ en de mysterieuze achtergronden in beeld heeft gebracht. Wat is het verschijnsel nou precies? En wat zouden de mogelijke oorzaken kunnen zijn? Het resultaat is een huiveringwekkende, overtuigende en ‘mind-boggling’ professionele documentaire, een werkstuk  dat je kijk op onze planeet Aarde weleens volledig zou kunnen veranderen..

Richard D. Hall onderzoekt gevallen van verminking van dieren in het Verenigd Koninkrijk, op verschillende plaatsen waar de berichten vandaan komen van deze verschijnselen van gedode dieren. De verwondingen van de dieren zijn bovendien totaal onverklaarbaar vanuit het werkgebied van de chirurgie, omdat de chirurgische precisie  waarmee deze verminkingen hebben plaatsgevonden totaal onbekend is op Aarde..

Hier is de aankondiging van deze documentaire:
X

Verbaas je als je naar het bewijs kijkt, dat hij aandraagt en kijk naar de verandering die optrad in de levens van mensen die probeerden de samenzweerders, die achter de schermen duidelijk meer kennis hebben van deze verschijnselen, in het daglicht te zetten. Want om een of andere reden, zijn overheden wel degelijk op de hoogte van deze gevallen en belanden meldingen van deze verminkingen in de doofpot. (Regie en productie van deze documentaire: Richard D. Hall)

X

Wil je meer lezen over de achtergronden en gevallen van deze bizarre verminkingen zien, hier een 2-tal links:

– Earthfiles HIER

– Interview van Juni 2009 met SKY CHANNEL met David Cayton, gepensioneerde die zich volledig op dit fenomeen richt HIER

92 gedachten over “Verminking van vee: een uitzonderlijke doofpot!

 1. Denk svp niet dat het wel gedaan zal worden door de overheid, dat wordt het beslist niet, ondanks dat de professionele ontkenners dat graag beweren. Ik weet niet of ik hier een link mag plaatsen naar mijn pagina Dierverminkingen op ufowijzer, je vindt er namelijk vele Nederlandstalige artikelen over dit fenomeen. Maar pas op, er staan behoorlijk veel maagomkerende foto’s bij:
  http://www.ufowijzer.nl/Dierverminkingen.html

  Een pagina met een overzicht van de bekende feiten:
  http://www.ufowijzer.nl/fotos%20dierverminkingen.html

 2. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen

  Over de details van ufo-coverups door overheden zeker de vsa
  sinds 1947 is veel niet geweten …..
  In elk geval dierenverminkingen zijn geen smakelijke beelden om te bekijken door een gewoon publiek, liever overgelaten aan artsen en veeartsen
  De dierenkadavers vertonen een grandiose wetenschappelijke technieken voor heelkundige ingrepen, goed bruikbaar voor hier binnen de operatiekamers in elk geval
  Om welke redenen werken deze Extraterrestrials op deze manier onder de vorm van dierenverminkingen en ongewenst rechtstreeks contact met de bevolking…….
  Er zijn om en bij de 67 kosmosrassen bekend binnen het disclosureproject van dr Steven Greer, die door de jaren heen de Aarde bezochten en nog bezoeken op de dag van vandaag.

  1. Waarom zie ik ze dan nooit es????!!!

   Dat kan ik nou niet uitstaan.

  2. @ trijntje : omdat je er niet over open staat?
   Je bij voorbaat al een oordeel hebt?
   Je het meeste wat niet “bewezen ” is toch niet wilt geloven?
   En zo ken ik er nog wel een paar…..

  3. @ Jeetje,

   Dat ik iets pas kan zien als ik er voor opensta, vind ik eerder een bewijs dat het niet bestaat.

   Ik hoef ook niet open te staan voor de zwaartekracht om te voorkomen dat ik van de ruimte in vlieg.

   Ik heb helemaal geen mening over het wel of niet bestaan van aliens. Ik zeg alleen maar dat als ze werkelijk bestaan – en de aarde zo frequent bezoeken als hier wordt beweerd – ik het raar vind dat ik er nooit een zie.

  4. Geloven is zien!

   Misschien zie je het wel maar herken je het niet?
   Die mogelijkheid bestaat ook nog….
   Ik hoop voor je dat je het mag zien, wie weet in de toekomst…
   Nu vraag ik me alleen af wat voor reactie ik hier weer op krijg van je .
   Waarschijnlijk iets in de trant van : ik heb nooit gezegd dat ik ze wil zien?

  5. @Trijntje

   Ik denk dat er wel meer is dat je niet eerder hebt gezien maar wel accepteert.
   *Je hebt wellicht vorige week gestemd. Heb je ooit gezien hoe dit wordt geteld? Toch geloof je de uitslag.
   *Heb je ooit je eigen Hersens gezien? Toch ga je ervanuit dat je ze hebt.
   *Heb je ooit de schakel gezien tussen aap en mens? Toch geloof je in de evolutie.
   *Heb je ooit God gezien? Toch geloof jij, of anders talloze onderzoekers, erin.
   *Heb je ooit iemand van Al Quida gezien of gesproken? Toch geloof je erin dat iemand van hen met een vliegtuig in een gebouw is gevlogen.
   *Ben je ooit in Israel of Palestina geweest? Toch geloof je het nieuws.

   Zo kan ik nog wel even doorgaan.
   Recent nieuws:
   http://www.volkskrant.nl/binnenland/article1386768.ece/Ministerie_verfraaide_studies_Schiphol

   Dus over onderzoeken en wetenschap:
   Je moet geloven in de goede opzet van het onderzoek van de uitvoerder.
   Je moet geloven in de intepretatie van de uitkomst door de onderzoeken.
   Je moet geloven dat dit een onafhankelijk onderzoek is geweest.
   Je moet geloven dat de uitkomsten niet zijn gemanipuleerd.
   Je moet geloven dat de achtergrond (religie, land, politieke voorkeur, etc.) geen rol speelt in het onderzoek.

   Als je dit allemaal meeneemt moet jij een erg kleine leefwereld hebben me dunkt. Het is terecht dat je alles hier tegen het licht houdt en flink aan schudt zodat alle ‘onzin’ eruit komt rollen. Aan de andere kant is jouw sceptische blik ook veel te kort door de bocht.

  6. @Theiz,

   Er zijn meer manieren op basis waarvan we het bestaan van iets kunnen aannemen dan alleen zien.

   De “verminkingen” zijn op basis van onze huidige kennis volkomen verklaarbaar. Waarom moet ik dan toch geloven dat het aliens zijn geweest?

   Zelfs als de verminkingen niet verklaarbaar zouden zijn, zie ik nog niet in waarom ik zou moeten geloven dat het dús om aliens gaat.

   Het lijkt me dat je dan gewoon zou moeten zeggen: ik weet niet wat de oorzaak.

  7. @Theiz,

   Je zegt:

   Dus over onderzoeken en wetenschap:
   Je moet geloven in de goede opzet van het onderzoek van de uitvoerder.
   Je moet geloven in de intepretatie van de uitkomst door de onderzoeken.
   Je moet geloven dat dit een onafhankelijk onderzoek is geweest.
   Je moet geloven dat de uitkomsten niet zijn gemanipuleerd.
   Je moet geloven dat de achtergrond (religie, land, politieke voorkeur, etc.) geen rol speelt in het onderzoek.

   Daar moet ik juist niet in geloven; de onderzoekers moeten dat overtuigend aantonen! Daar zijn betrouwbare methodes voor en die moeten ze gebruiken. Dan hoef ik niet te geloven, dan kan ik het zelf controleren en vaststellen of het wel of niet het geval is.

  8. @trijntje

   Ik zeg niet dat je de verminkingen moet geloven.
   Ik geef aan dat ik bij het gros van de wetenschappelijke onderzoeken minstens zulke grote vraagtekens zet als jij bij dit verhaal.
   Als je dit verhaal in een zakje stopt en goed schud valt 80~90% eruit als onzin en onkunde van de persoon die observeert. Hetzelfde geldt voor UFO’s. Een groot deel is een waarneming van een vliegtuig, weerballon, etc. Voor de waarnemer een UFO, na onderzoek wel verklaarbaar.
   Bij beide gevallen blijft er een deel onverklaarbaar. Als een veearts aangeeft dat de situatie niet normaal is kan je daar redelijkerwijs vanuit gaan en zou verder onderzoeken best interessant zijn.
   Als een militaire piloot aangeeft dat hij een UFO ziet, dan vliegt er echt iets vreemds. Deze piloten krijgen een uitgebreide training juist op het herkennen van vliegende apparaten. Wederom: Verder onderzoek zou best interessant zijn.
   Voor beide zaken geldt dat ze voor mensen als Guido voor het onderzoek al waarheid zijn. Voor mensen als jij is het voor dit onderzoek al onzin.
   Ik waardeer de inzet van Guido voor het omhooghouden en vullen van deze site, dit zet je aan het denken.
   Ik waardeer ook jouw reacties, zetten je ook aan het denken.
   Mijn mening: De waarheid ligt in het midden. Ik vind het interessant wat de reden is van de onverklaarbare verminkingen.
   Alles dat onverklaarbaar is onder het kopje ‘buitenaards’ plaatsen is wat mij betreft erg kort door de bocht net als alles blindelings met vliegen en roofdieren verklaren.

 3. http://nederlands.skepdic.com/dict_veevermink.htm

  verminking van vee (cattle mutilation)

  De term “verminking” wordt gebruikt als beschrijving van kadavers van dieren met “ongewone” of “onverklaarbare” kenmerken door UFO-aanhangers en door degenen die denken dat het platteland geplaagd wordt door satanische sekten die dieren zoeken voor hun rituelen. Zowat elke snee, merkteken, wonde, uitsnijding, inkeping, zwelling, verweerde plek, kneuzing, schaafwonde of ontbrekend orgaan of bloed kan daarbij doorgaan voor “ongewoon” of “onverklaarbaar”. Deze “verminkingen,” zo krijgen we te horen, worden uitgevoerd door kwaadaardige aliens of kwaadaardige duivelsaanbidders. Niemand heeft evenwel al aan kunnen tonen dat er over de hele wereld verspreid duizenden onverklaarbare sterfgevallen van dieren zijn of dat, als die er wel zouden zijn, ze met elkaar te maken hebben – en al helemaal niet dat ze het resultaat zouden zijn van experimenten van buitenaardse wezens of van werkzaamheden van satanische sekten. Deze feiten schrikken echter degenen allerminst af die geloven dat we niet alleen zijn en dat Satan overal is. Voor deze echte believers zijn……….

  quote:
  Natuurlijke verklaringen zoals ziektes en roofdieren (stinkdieren, buizerds, wezels, enz.), insecten (zoals bromvliegen en maden) of vogels komen niet in aanmerking, hoewel zelfs het meest grondige onderzoek van zogezegde verminking van vee tot de conclusie kwam dat er niets mysterieus aan de hand was waarvoor een verklaring nodig zou zijn (Rommel 1980). Het heeft geen zin om er op te wijzen dat insecten en dieren vaak liever de broze slijmerige membranen verslinden en de zachte delen van dode dieren, zoals de geslachtsdelen, dan te proberen doorheen de koeienhuid te graven. Of dat incisies in een karkas gemaakt door de tanden van roofdieren of aaseters vaak sterke gelijkenis vertonen met sneden gemaakt met een mes. Het heeft geen zin om aan te geven dat zwellingen er vaak de oorzaak van zijn dat de huid scheurt in een rechte lijn die lijkt op een incisie en die de interne organen zichtbaar maakt. Of dat er weinig of geen bloed lekt uit een wonde omdat bloed tot stilstand komt – het hart pompt niet meer als het dier dood is – en omdat insecten het bloed verslinden dat er toch uit komt gevloeid. En het heeft al helemaal geen zin om het experiment te beschrijven dat werd uitgevoerd door het Sheriff’s Department van Washington County (in de Amerikaanse staat Arkansas). Zij legden een dode koe op een veld en lieten waarnemers in de gaten houden wat er gebeurde in de loop van de daaropvolgende 48 uur. Toen ze rapporteerden dat zwellingen ertoe leidden dat er scheuren in de huid kwamen die leken op incisies en dat bromvliegen en maden de zachte delen hadden opgeruimd zodat het karkas er precies hetzelfde uitzag als degene die werden gelinkt aan buitenaardse wezens of satanische sekten, werden hun bevindingen grotendeels genegeerd door de echte believers.

  Tja……!

  1. Moeilijk hoor. Wat zal ik nou geloven? Dat die dieren opengesneden zijn door buitenaardse wezens? Of toch voor die natuurlijke verklaring die door iedereen uit te testen is?
   Moeilijk, moeilijk.

  2. Moeilijk, moeilijk.

   http://nederlands.skepdic.com/dict_ufo.htm

   UFO (ongeïdentificeerd vliegend voorwerp)

   Een UFO (voluit unidentified flying object) is een ongeïdentificeerd vliegend voorwerp waarvan wordt aangenomen dat het mogelijk of echt een buitenaards ruimtetuig is. Die voorwerpen kunnen meteoren zijn, uiteenvallende satellieten, zwermen vogels, vliegtuigen, lichten, weerballonnen of zowat alles wat beweegt binnen het spectrum van het zichtbare. Tot op heden is er echter nog niets positief geïdentificeerd als een buitenaards ruimtetuig op een manier die aanvaardbaar is voor het gezond verstand of de wetenschap. Dat wil zeggen: er is nog geen enkele voorval met een UFO geweest dat zich op identieke wijze een aantal keer heeft herhaald en er is geen enkel tastbaar bewijs van een voorbijvliegende UFO of van een UFO-landing.

   Er zijn evenveel foto’s van UFO’s als van het monster van Loch Ness, en ze zijn van dezelfde kwaliteit: wazige kiekjes en vervalsingen. Vreemd genoeg valt de komst van goedkope videocamera’s samen met een vermindering van het aantal UFO-waarnemingen.* Ander tastbare bewijsstukken, zoals vermeende brokstukken van neergestorte buitenaardse ruimtetuigen, of schroeiplekken op de grond van UFO-landingen, of implantaten in de neus of in de hersenen van mensen die ontvoerd werden door aliens, zijn allemaal heel erg aards gebleken – in sommige gevallen gewone vervalsingen. De belangrijkste redenen om in UFO’s te geloven, zijn: twijfelachtige interpretaties van visuele waarnemingen, getuigenissen van een groot aantal personen, het onvermogen om het onderscheid te maken tussen science fiction en wetenschap, de bereidheid om incompetente mensen te vertrouwen die fantastische verhalen vertellen, het vermogen om alle bronnen die het tegendeel beweren te wantrouwen omdat ze deel uitmaken van een boosaardige samenzwering om de waarheid verborgen te houden, en het verlangen naar contact met het hogere. Het geloof in buitenaardse wezens is verwant met het geloof in bovennatuurlijke wezens.Paul Kurtz zegt daarover:

   De ufologie is de mythologie van het ruimtevaarttijdperk. In plaats van engelen… hebben we nu… buitenaardse wezens. Ze is een product van de creatieve verbeelding. Ze heeft een poëtische en existentiële functie. (…) Ze is een uitdrukking van onze honger naar mysterie… onze hoop op transcendente betekenis. De goden van de Olympus zijn ruimtereizigers geworden die ons door onze dromen naar andere werelden brengen.

   quote:
   (**)de bereidheid om incompetente mensen te vertrouwen die fantastische verhalen vertellen,het vermogen om alle bronnen die het tegendeel beweren te wantrouwen omdat ze deel uitmaken van een boosaardige samenzwering om de waarheid verborgen te houden(**)

   Tja………!

  3. Ik zou dan toch maar voor de aliens gaan Brt. Gewoon, omdat het veel spannender is dan zo’n saaie logische en controleerbare verklaring. Is toch niks an?

 4. Het heeft voor mij weinig zin om uitgebreid te reageren op dergelijke sceptische beweringen als mensen niet de moeite nemen zich wat beter in het fenomeen te verdiepen.

  Wat verwacht je op een sceptische website anders te vinden dan een sceptisch artikel over dierverminkingen?

  Bij het ware fenomeen hebben scheuren in de huid en bromvliegen NIETS met het fenomeen te maken en dat wordt duidelijk aangetoond in de vele onderzoeken die werkelijk zijn gedaan, in plaats van de sceptische beweringen (geen onderzoeken) die oppervlakkig gezien wel logisch lijken, maar dat absoluut niet zijn. Al eens een vlieg gezien die een radioactief karkas en een radioactieve ondergrond onder dat karkas achterlaat? Een vlieg die de totale hoeveelheid bloed van een rund heeft afgetapt? Een vlieg die de randen van de insnijding zo heeft bewerkt dat er om de afzonderlijke cellen is heengevreten? Een vlieg die een koe van boven naar beneden laat vallen en door de klap de helft van de botten van de koe zijn gebroken? En zo zijn er nog vele en vele andere vreemde afwijkingen bij tienduizenden onopgeloste gevallen rondom de hele wereld, het komt niet alleen in de VS voor. Het overkomt soms ook de lievelingspony van kinderen. Zou de Amerikaanse overheid een dergelijk dier voor onderzoek uit een stalletje achter het huis stelen en na gedane arbeid het verminkte karkas weer in de tuin droppen zodat de kinderen het vinden? DENK NA!

  Zelfs de FBI heeft na dik 20 jaar onderzoek GEEN ENKELE dader (geen sekte, geen muizen, geen bromvliegen, geen roofdieren, geen gestoorde mensen, geen overheden, geen… NIETS!) kunnen vinden. Het blijft alleen zo moeilijk voor dergelijke overheidsinstanties om dat duidelijk kenbaar te maken, je zou als machtig agentschap eens moeten toegeven dat je iets niet begrijpt en niet kunt oplossen. Maar ja, ook dat zal je niet overtuigen als je niet de moeite neemt de links te bekijken die je in bovenstaand artikel vindt en die ik in een eerdere reactie gaf.
  http://www.ufowijzer.nl/fotos%20dierverminkingen.html

  1. dankje Paul voor een inhoudelijke reactie; een verademing! Misschien dat wz brt en tw eens willen kijken naar het geval van de gemutilleerde man, die in Brazilië gevonden is. Bij jou op de site, ufowijzer.nl
   Niemand heeft een verklaring, maar ‘skeptici’ wel.. Het is niet waar!

  2. Goed weerlegd Paul, ik moest daarbij denken aan de uitspraak van Aldous Huxley.

   ‘Facts don’t cease to exist because they are ignored’.

   Deze fantastische uitspraak kan door een ieder gebruikt worden zijn standpunten te verduidelijken, maar lijkt hier toch zeker op van toepassing.

  3. Graag gedaan Guido en dank je Burke,

   Wat sceptici je nooit zullen vertellen is dat nagenoeg ALLE ranchers en veeboeren die een dergelijk apart verminkingsgeval meemaken, perplex staan en allemaal bij hoog en laag volhouden dat het geen roofdieren of een natuurlijke dood betreft. Deze vakmensen hebben in hun vaak lange loopbaan al het werk van roofdieren al gezien en weten dus waar ze over praten. Ook nagenoeg ALLE politieagenten die regelmatig met deze verminkingsgevallen te maken kregen en krijgen, hebben geen verklaring, ook zij beweren dat het geen roofdieren kunnen zijn vanwege de zeer aparte chirurgische ingrepen. Een groot aantal daarvan wijst naar de hemel als men vraagt wie of wat het dan wel deed.

   Of buitenaards werkelijk de verklaring is, is niet 100% bewezen, maar we zouden het fenomeen eindelijk eens serieus moeten gaan nemen en een gedegen onafhankelijk onderzoek eisen. Iets dat overigens ook voor het UFO-fenomeen en Free Energy geldt! We zouden overheden en al hun instanties en in het kielzog daarvan de professionele ontkenners, eens iets minder op hun mooie blauwe ogen moeten gaan geloven.

  4. ‘Facts don’t cease to exist because they are ignored’.

   Voor zover ik weet wordt hier geen enkel feit genegeerd. Er is alleen verschil van mening over de mogelijke oorzaak van die feiten.

   Als een mogelijke oorzaak wordt iets heel geheimzinnigs gesuggereerd en ook die suggestie wordt ook niet genegeerd; van een vaststaand feit is echter nog helemaal geen sprake. En dus ook niet van een feit dat genegeerd wordt.

  5. Vooruit dan maar, toch maar even uitgebreid reageren.

   Beste Trijntjewinkel,

   Er worden wel degelijk al dik 30 jaar feiten genegeerd, zowel door de overheid, door dierenartsen, door wetenschappers en al helemaal door de professionele ontkenners. Dat zou je moeten weten als je je in het fenomeen hebt verdiept.

   Er worden namelijk hele speciale ‘chirurgische’ ingrepen afgedaan als heel normale aanvallen van roofdieren. Verder worden heel speciale omstandigheden als radioactieve besmetting volledig genegeerd. Het volledig ontrekken van bloed aan bijvoorbeeld een stier van anderhalve ton gewicht wordt, of genegeerd, of als natuurlijk leegbloeden afgedaan. Voor elke medische wetenschapper MOET dat een totaal valse verklaring zijn, het is namelijk compleet onmogelijk om al het bloed af te tappen omdat, zodra je boven een bepaald percentage afgetapt bloed komt, het vatenstelsel inklapt en je er geen druppel meer uitkrijgt. Natuurlijk, in een ziekenhuis, aan speciale apparatuur, is het mogelijk om via spoelen al het bloed te verwijderen, maar dan zal je er wel een andere vloeistof voor moeten inbrengen. Dergelijke apparatuur sleep je niet mee in een afgelegen aardedonkere weide waar soms ook nog eens sneeuw ligt. Vaak wordt er in of op het karkas hemoglobine gevonden. Hemoglobine verkrijg je door specialistische centrifugeprocessen in een laboratorium en absoluut niet in een weide, tenzij je alweer de benodigde apparatuur daar weet te krijgen. Verder worden er geen sporen rondom de karkassen gevonden, geen voetsporen of pootafdrukken van de daders en ook geen sporen van het dier zelf dat in doodsnood tracht te ontkomen. Wat er soms wel wordt gevonden als het dier op de grond in de weide zelf is verminkt, zijn zeer aparte indrukken in driehoeksformatie, waarbij het lijkt dat er een object is geland. Dat er dan ook nog eens in de nacht ervoor vreemde, geluidloze lichten in de lucht en in de weide door zowel de veeboer als patrouillerende politie zijn waargenomen versterkt die aanname.

   En waarom zou de overheid (als die de schuldige is) zoveel dieren ‘stelen’ als ze ze ook gewoon kunnen kopen? In veel gevallen blijkt dat de verminkte dieren uit de weide zijn gehaald en ergens anders zijn verminkt en daarna weer vanaf behoorlijk hoogte zijn gedropt. Als het de overheid is, waarom zouden ze de dieren dan op een plaats droppen waar ze door de eigenaar en de politie gevonden worden? Waarom niet op een plek waar niemand ze ooit weer terugvind?

   Natuurlijk allemaal geen 100% bewijs dat het van buitenaardse herkomst is, maar het geeft wel te denken!

   En op je vraag waarom jij ze nooit eens ziet, heb je al eens persoonlijk en met het blote oog atomen gezien, bacteriën, radioactieve straling, Japan, of Mars? Daar heb je toch ook geen twijfels over omdat er foto’s en beschrijvingen van bestaan. Maar zodra het over een fenomeen gaat waar ons menselijk verstand even moeite voor moet doen om het te laten doordringen, dan geven we ons liever over aan negeren en scepsis.

  6. Paul Harmans,

   Er zijn wel degelijk daders gevonden!

   Voor het broodnodige tegenwicht kun je misschien dit eens lezen:
   http://www.parascope.com/articles/0597/mute2.htm
   Je kun ook doorlinken naar het rapport van Rommel inzake zijn onderzoek naar deze kwestie; Rommel heeft een aantal daders kunnen indentificeren.

   Alles met betrekking tot deze lijken is verklaarbaar.

   Er zijn veel rapporten van verminkingen die niet konden worden hardgemaakt. Het is dus de vraag of deze verminkingen werkelijk hebben plaatsgevonden.

   Veel foto’s zijn overduidelijk bewerkt.

   Al met al lijkt er heel weinig aanleiding om te veronderstellen dat het om aliens gaat.

  7. Waarom niet op een plek waar niemand ze ooit weer terugvind?

   Dat vraag ik mij dus ook af.
   Als dit alles in het geniep moet gebeuren, komt het behoorlijk knullig over.
   Die buitenaardsen hebben -voor onze huidige begrippen- futuristische technische mogelijkheden, maar b.v. geen afvalvernietiger bij de hand of een diepvries? Geen apparaat dat op het kadaver gericht kan worden waardoor het als sneeuw voor de zon verdwijnt?

   Waarom nemen ze een mannelijk,- èn een vrouwelijk dier sowieso niet gewoon levend mee om verder mee te fokken/te experimenteren?
   Kortom: waarom steeds zo moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan?

  8. Trijntjewinkel

   Het begint op een welles nietes spelletje te lijken. Er zijn voor het werkelijke fenomeen GEEN daders gevonden, hoe je het ook wendt of keert. Gestoorden die een dier met een mes bewerken zijn er inderdaad en die zijn soms ook gepakt, maar hun werk kun je heel duidelijk onderscheiden van de authentieke dierverminkingen.

   Er zijn heel veel gevallen totaal onverklaarbaar, ga dus niet beweren dat alles verklaard is, dat is bezijden de waarheid! Ik zou moeiteloos die gevallen kunnen opnoemen, ware het niet dat ik er hier al een aantal heb genoemd, maar die negeer je volledig.

   Je bewering dat veel foto’s zijn bewerkt is van de minne klasse van de professionele ontkenners, namelijk: beweer zaken die niet waar zijn, je vertroebelt er de discussie en het onderwerp mee en veel mensen zullen het zonder meer voor waar aannemen.

   Tot slot, laat iedereen zijn eigen mening opmaken door de vele artikelen te lezen en de documentaires te bekijken. Ik beweer nergens dat omdat het onverklaarbaar is, het dus buitenaards moet zijn, maar je mag het ook niet uitsluiten. Het authentieke dierverminkinsfenomeen heeft veel meer om het lijf dan Trijntjewinkel je wil doen geloven, ik ben er al vele jaren mee bezig en als het werkelijk allemaal onzin was dan had ik dat inmiddels wel ontdekt en had ik mijn tijd er niet meer aan verdaan.

   Wat mij betreft over en sluiten.

  9. Wilmamazone,

   Heb je er al eens over nagedacht hoe wij als mens dagelijks met vele duizenden proefdieren omgaan? Wij denken ook dat we heel ethisch en intelligent zijn, maar we maken grote fouten.

   Het is niet zeker of buitenaardsen verantwoordelijk zijn voor de dierverminkingen, daar zouden we nu juist eens een gedegen onderzoek naar moeten doen. Maar het niet weten waarom ze het doen en het niet snappen waarom ze de karkassen weer in de weides droppen is geen reden om dan maar geen onderzoek te doen en het fenomeen te bagatelliseren. Als er iemand is vermoord en de politie wil eerst het motief weten voordat ze naar het lijk kijken en het onderzoek starten, dan worden er weinig lijken weggehaald en weinig onderzoeken gestart.

 5. Hé Guido,
  Ik heb last van een heel ander soort verdwijning. Namelijk een reactie die ik net geplaatst heb. Hij stond er 5 minuten op maar verdween toen als een koe voor een alien.
  Of weet jij er iets van?

  1. Die reactie van Brt heb óók ik in een mum zien verdwijnen.

   Tjongejonge toch!

  2. Ik geloof niet dat Guido die reactie bewust heeft verwijderd, er zal wel ergens een vlieg in de leiding hebben gezeten. (Alweer die rotvliegen!)

  3. Ja, die heb ik wel verwijderd idd. Ik zal voortaan je reactieblok laten staan, en –onnodig kwetsende reactie verwijderd– melden, als je dat liever hebt..? Probeer ajb inhoudelijk te reageren, zonder mensen te denigreren. Ook als je het er niet mee eens bent..

  4. @Guido:
   Kan je me dan ook uitleggen wat er onnodig kwetsend aan mijn reactie op Trijntjewinkel was?

  5. Ik geloof niet dat Guido die reactie bewust heeft verwijderd, er zal wel ergens………

   @Paul Harmans

   Guido heeft -al meerdere malen onomstotelijk aangetoond- wat o.a. het verwijderen van reacties betreft een eigen uitzonderlijke doofpot en een geheel eigen wijze/speciale meetlat t.a.v. het beoordelen van: onnodig kwetsend.

   Reageerders die Guido niet onwelgevallig zijn hebben deze moderatie-ingreep nog nooit gekregen; zelfs niet als ze nog vileiner dan vilein waren naar medereageerders toe.
   Zijn eigen supersarcastische opmerkingen zijn blijkbaar ook altijd wèl gerechtvaardigd.

   Tja………!

  6. Ahh, dat is dus regel drie uit het ‘Handboek der Ontkenner’, namelijk: Als je de feiten niet kunt weerleggen, val dan de getuigen, onderzoekers en voorstanders persoonlijk aan.

  7. #Probeer ajb inhoudelijk te reageren, zonder mensen te denigreren. Ook als je het er niet mee eens bent..#

   @Guido

   Daar mag je dan vooral zelf eens mee beginnen.
   Je doet niet anders dan mensen denigreren die het niet met je eens zijn.

  8. Ja Guido, was jij (bijvoorbeeld) niet degene die Trijntjewinkel met een dwerg uit een Disneysprookje vergeleek toen je argumenten op waren?
   Dat was zeker niet denigrerend bedoelt dan.

   Mijn opmerking in een reactie naar Trijntjewinkel dat bijen wellicht buitenaardse wezens zijn is natuurlijk véél denigrerender.
   Voor wie eigenlijk?

  9. Even voor alle duidelijkheid, met mijn reactie:

   [i]Ahh, dat is dus regel drie uit het ‘Handboek der Ontkenner’, namelijk: Als je de feiten niet kunt weerleggen, val dan de getuigen, onderzoekers en voorstanders persoonlijk aan.[/i]

   bedoelde ik dus niet Guido

  10. @Guido:
   Kan je me dan ook uitleggen wat er onnodig kwetsend aan mijn reactie op Trijntjewinkel was?

   Ik voelde mij in elk geval niet gekwetst.

  11. Zullen we zeggen dat ‘een gevoel’ moeilijk uit te leggen is, en ik nog steeds op zoek ben naar een goede wetenschappelijke methode, om onnodig kwetsende, of totaal-nietszeggende (in relatie tot het artikel) reacties, te be-oordelen… Tot die tijd zal ik het zelf moeten doen, eh voelen.

  12. Je hebt gelijk Guido, niet omdat het toevallig in mijn straatje past, maar ik weet net als jou hoeveel vrije tijd en moeite het werk aan een uitgebreide website kost. Het gaat vaak (voor een deel) ten koste van je gezin en andere hobby’s, maar doorzettingsvermogen en de ‘drive’ om anderen op de hoogte te brengen van feiten die je nooit in de gewone media zal zien of horen, zorgen ervoor dat je doorgaat. Dan is het wel eens heel pijnlijk om commentaar op je werk te krijgen, maar goed, commentaar hoort erbij, maar soms zijn de reacties buitengewoon stompzinnig, van mensen die het vaak alleen maar leuk vinden om tegen alles en nog wat aan te schoppen zonder ook maar een greintje verstand van het desbetreffende onderwerp te hebben (ik bedoel nu even niet in deze topic, dus niemand hoeft zich nu aangesproken te voelen). Het blijft altijd moeilijk een afweging te maken of een reactie er mee door kan of niet.

  13. En weer is de draad verstoort, de topic zelf raakt weer naar de achtergrond. Gekissebis!
   Jammer, jammer, jammer!
   Wanneer een onderwerp een ‘ver van je bed show’ is reageer dan gewoon NIET! Overal een mening over hebben en deze altijd maar te laten horen is naar mijn mening niet gezond.
   Ik reageer ook niet inhoudelijk op de topic eenvoudigweg omdat ik niet weet wat ik er van moet denken. Dan ga je toch niet andere reageerders belachelijk maken die wellicht een stapje verder zijn, welke kant op dan ook?

  14. Bij het ware fenomeen hebben scheuren in de huid en bromvliegen NIETS met het fenomeen te maken en dat wordt duidelijk aangetoond in de vele onderzoeken die werkelijk zijn gedaan, in plaats van de sceptische beweringen (geen onderzoeken) die oppervlakkig gezien wel logisch lijken, maar dat absoluut niet zijn. Al eens een vlieg gezien die een radioactief karkas en een radioactieve ondergrond onder dat karkas achterlaat? Een vlieg die de totale hoeveelheid bloed van een rund heeft afgetapt? Een vlieg die de randen van de insnijding zo heeft bewerkt dat er om de afzonderlijke cellen is heengevreten? Een vlieg die een koe van boven naar beneden laat vallen en door de klap de helft van de botten van de koe zijn gebroken? En zo zijn er nog vele en vele andere vreemde afwijkingen bij tienduizenden onopgeloste gevallen rondom de hele wereld, het komt niet alleen in de VS voor. Het overkomt soms ook de lievelingspony van kinderen. Zou de Amerikaanse overheid een dergelijk dier voor onderzoek uit een stalletje achter het huis stelen en na gedane arbeid het verminkte karkas weer in de tuin droppen zodat de kinderen het vinden?

   DENK NA!

   Ja, heb ik gedaan. De meeste rapporten over verminkingen konden naar het rijk der fabelen verwezen worden.

   De gebeurtenissen beschreven in de overige rapporten kunnen gewoon verklaard worden en zijn ook verklaard.

   En hoe komt het toch dat het experiment van de Washington County (Arkansas) Sheriff’s Department zo wordt genegeerd?
   Dit is wat het experiment inhield:

   They placed a dead cow in a field and had observers watch what happened over the next 48 hours. When they reported that bloating led to incision-like tears in the skin and that blowflies and maggots had cleaned out the soft tissue so that the carcass looked exactly like those that had been attributed to aliens or satanic cultists, they were generally ignored by the community of true believers.

  15. Een draad kan per definitie nooit verstoord worden.

   Het enige dat kan en zal gebeuren is dat mensen niet meer de moeite nemen om uit te pluizen welke informatie en welke reactie in een extra lange draad de moeite waard is om te absorberen, te integreren met de kennis die je al wel had en er vervolgens eventueel interactief een constructieve reflectieve reactie aan vast te plakken. Dat dat laatste helaas te vaak nog niet gebeurd komt meer door de aangeleerde inertie, passiviteit en wezenloosheid van het door voetbal en ander waardeloos leeg ‘aktueel’ amusement bezeten gelei-achtige glasaal achtige stemvee…

   en omdat de overheid dat ook weet zullen ze niet schuwen om betaalde mollen aan te stellen die 24/7 in de vorm van vooral kwantiteit draadjes overbelasten;

   al is deze overbelasting volledig subjectief en dus psychologische van aard; het enige wat er gebeurd is dat m’n scroll wieletje regelmatig roodgloeiend staat, je wordt wel gedwongen om wakker te worden en continu onderscheid te maken tussen wat wel of niet de moeite waard is; zolang ik hier vanuit het ‘goede’ kamp nog minstens zo veel bullshit reacties op mollen en trollen zie hebben we nog lang niet genoeg geleerd over onze eigen onnodige zwaktes en lacunes wat betreft begrip over hoe desinfo campagnes kunnen werken.

  16. Ik heb hier nu al een paar keer de zeer vreemde gevallen aangehaald met daarbij de zeer aparte afwijkingen, maar schijnbaar valt het de sceptische personen niet op dat daar heel wat meer vreemdere zaken bij komen kijken dan wat bijt en treksporen aan een proefdier dat twee dagen op een veldje is gelegd door een instantie die een rookgordijn wil optrekken.

   Trijntjewinkel, als je je wat meer in de ware gebeurtenissen van het fenomeen had verdiept, dan zou je weten dat de gebeurtenissen in de overige rapporten beslist NIET verklaard konden worden. Ja, door de sceptici die juist enkel en alleen beweringen doen en geen enkel onderzoek. Het zijn juist de grote ontkenners die alle onderzoeken die aantonen dat er iets grondig mis is aan de dierverminkingen negeren. Dergelijke testen met dode dieren op het veld zijn ook door anderen gedaan en het blijkt dat de randen van wonden totaal anders zijn als roofdieren of vliegen eraan hebben gezeten, hoe kan het ook anders als je naar de echte gevallen kijkt?

   Er moet op het net nog ergens een documentaire van Discovery Channel of National Geographic (de sceptische kanalen voor wat betreft deze fenomenen) te vinden zijn waarin exact deze testen worden gedaan en als je die heel eerlijk bekijkt, dan moet je vaststellen dat veel zaken niet in de buurt van het echte fenomeen komen, dat vertelt in die documentaire ook een veeboer die zelf dieren aan dit fenomeen heeft verloren en de docu-makers kunnen niet anders dan beamen dat ze dat niet kunnen namaken. Waar die documentaire ergens is weet ik niet zo snel maar ik heb hem gezien en ieder ander die beweert ook alles van het fenomeen te weten die moet het ook gezien hebben, zo niet, dan geen dingen beweren waar je de helft niet van weet!

  17. DANK Paul, ik meen het van harte. Het enige dat deze lieden van zins zijn, is mensen wegjagen, reacties trijneren (!!) Heerlijk vind ik het inzicht van velen hier, om gewoon door te gaan en niet te reageren op deze lieden, die zijn ingehuurd om te trollen. Ze zitten hier niet voor hun lol, dat spat van elke reactie af. Waarom zou je hier tegen je zin komen? Het enige dat ze verdedigen is idd wetenschap, HUN wetenschap. Telkens meldend, dat ‘volgens de wetenschappelijke grenzen’ kan sussemeso niet.. Gaat het dan over ‘sussemeso’ of over (hun) wetenschappelijke grenzen. Kleinzieligheid ten top!
   Dank Paul, nogmaals.

  18. @ Paul Harmans
   Je bewijs is gestoelt op niet weten. Zoals je zelf al zegt:
   “de gebeurtenissen in de overige rapporten beslist NIET verklaard konden worden”
   Als iets niet verklaart kan worden, wil het niet zeggen dat buitenaardse wezens het veroorzaakt hebben. Er zijn misschien wel duizend mogelijkheden waar jij nog niet aan gedacht hebt wat het veroorzaakt kan hebben.
   Op deze manier ben je niet onderzoekend bezig: voor jou is het onderzoek al afgerond. Het zijn immers Aliens. Ik vind dat een starre manier van denken want je laat geen ruimte over voor andere verklaringen.
   @Guido:
   “, die zijn ingehuurd om te trollen. Ze zitten hier niet voor hun lol, dat spat van elke reactie af.” Ja, er is ook vast een complot tegen jou! Maar om maar even serieus op deze grappige beschuldiging in te gaan: wie wordt hier volgens jou dan betaald?

  19. Dat is Guido’s democratie…..reacties verwijderen die niet in z’n straatje passen.
   Deden ze vroeger al in het Oostblok….niets nieuws dus.

  20. Brt,

   Je hebt waarschijnlijk in je haast om tegen het onderwerp aan te schoppen mijn reacties niet gelezen, alleen even de eerste zin en hop rammelen op die toetsen van je toetsenbord om maar weer een schop uit te delen.

   Ik heb hier al een aantal malen geschreven dat het niet zeker is dat het door buitenaardsen wordt gedaan, maar dat we een onbevooroordeeld onderzoek moeten starten om uit te zoeken wie het doet en waarom. Je kunt net als de paar andere ontkenners hier in het topic zonder werkelijk op de hoogte te zijn van de feiten de zaak kleineren, maar daar schieten we niets mee op. Gebruik je gezonde verstand en geef toe dat er iets zeer vreemds gaande is waar heel veel experts geen verklaring voor kunnen vinden en dat het de hoogste tijd is dat we ons erin gaan verdiepen.

   Dit is ook aan jou mijn laatste reactie, niet omdat ik zonder woorden zou zitten, maar de feiten en het bewijs schijnen niet door te dringen bij de ontkenners, al zou ik nog een maand doorgaan. Gezond scepticisme is op zijn plaats bij een dergelijk fenomeen, maar botweg ontkennen is niet bepaald slim.

  21. @Harmans,

   Er ís destijds een onbevooroordeeld onderzoek gedaan, door Rommel. Het verslag van zijn onderzoek staat op het internet.

   Uit het onderzoek van Rommel blijkt ook dat fenomeen verklaarbaar, dus waarom zouden we nog verder geld en energie verspillen als duidelijk is dat het zeer onwaarschijnljik is dat door aliens is gedaan?

   Jij wíl gewoon per se dat het om aliens gaat.

  22. @Paul Harmans
   Ik heb je reacties wel gelezen hoor. En je website ufowijzer.nl kende ik ook al. Dat is precies de reden van mijn reactie.

   Je zegt:
   “Ik heb hier al een aantal malen geschreven dat het niet zeker is dat het door buitenaardsen wordt gedaan, maar dat we een onbevooroordeeld onderzoek moeten starten om uit te zoeken wie het doet en waarom.”

   Zo onbevooroordeeld lijk je anders niet te zijn, op ufowijzer.nl. Daar lijk je vooral te willen weten waarom de Aliens het doen.

 6. Ik zet mijn reactie ook nog even bovenaan, het is wel relevant voor alle lezers.

  Vooruit dan maar, toch maar even uitgebreid reageren.

  Beste Trijntjewinkel,

  Er worden wel degelijk al dik 30 jaar feiten genegeerd, zowel door de overheid, door dierenartsen, door wetenschappers en al helemaal door de professionele ontkenners. Dat zou je moeten weten als je je in het fenomeen hebt verdiept.

  Er worden namelijk hele speciale ‘chirurgische’ ingrepen afgedaan als heel normale aanvallen van roofdieren. Verder worden heel speciale omstandigheden als radioactieve besmetting volledig genegeerd. Het volledig ontrekken van bloed aan bijvoorbeeld een stier van anderhalve ton gewicht wordt, of genegeerd, of als natuurlijk leegbloeden afgedaan. Voor elke medische wetenschapper MOET dat een totaal valse verklaring zijn, het is namelijk compleet onmogelijk om al het bloed af te tappen omdat, zodra je boven een bepaald percentage afgetapt bloed komt, het vatenstelsel inklapt en je er geen druppel meer uitkrijgt. Natuurlijk, in een ziekenhuis, aan speciale apparatuur, is het mogelijk om via spoelen al het bloed te verwijderen, maar dan zal je er wel een andere vloeistof voor moeten inbrengen. Dergelijke apparatuur sleep je niet mee in een afgelegen aardedonkere weide waar soms ook nog eens sneeuw ligt. Vaak wordt er in of op het karkas hemoglobine gevonden. Hemoglobine verkrijg je door specialistische centrifugeprocessen in een laboratorium en absoluut niet in een weide, tenzij je alweer de benodigde apparatuur daar weet te krijgen. Verder worden er geen sporen rondom de karkassen gevonden, geen voetsporen of pootafdrukken van de daders en ook geen sporen van het dier zelf dat in doodsnood tracht te ontkomen. Wat er soms wel wordt gevonden als het dier op de grond in de weide zelf is verminkt, zijn zeer aparte indrukken in driehoeksformatie, waarbij het lijkt dat er een object is geland. Dat er dan ook nog eens in de nacht ervoor vreemde, geluidloze lichten in de lucht en in de weide door zowel de veeboer als patrouillerende politie zijn waargenomen versterkt die aanname.

  En waarom zou de overheid (als die de schuldige is) zoveel dieren ‘stelen’ als ze ze ook gewoon kunnen kopen? In veel gevallen blijkt dat de verminkte dieren uit de weide zijn gehaald en ergens anders zijn verminkt en daarna weer vanaf behoorlijk hoogte zijn gedropt. Als het de overheid is, waarom zouden ze de dieren dan op een plaats droppen waar ze door de eigenaar en de politie gevonden worden? Waarom niet op een plek waar niemand ze ooit weer terugvind?

  Natuurlijk allemaal geen 100% bewijs dat het van buitenaardse herkomst is, maar het geeft wel te denken!

  En op je vraag waarom jij ze nooit eens ziet, heb je al eens persoonlijk en met het blote oog atomen gezien, bacteriën, radioactieve straling, Japan, of Mars? Daar heb je toch ook geen twijfels over omdat er foto’s en beschrijvingen van bestaan. Maar zodra het over een fenomeen gaat waar ons menselijk verstand even moeite voor moet doen om het te laten doordringen, dan geven we ons liever over aan negeren en scepsis.

  1. het toppunt van idiosyncratisch zelf gecentreerd denken is de veronderstelling dat de ‘moderne’ mens aan de top van de voedselketen zou staan

   wat nog veel middeleeuwser is, is de absurde gemankeerde gedachte dat de mens alleen zou zijn in het onmetelijk grote universum.

   wat ook maar eens duidelijk moet worden is dat Amerika rond 1953 onder president Eisenhower een militaire overeenkomst heeft gesloten met een finaal onbetrouwbare buitenaardse divisie, dit ondanks vele waarschuwingen van andere ons welgezindere buitenaardse facties..

   het aangaan met een actieve relatie met de verkeerde partij kan alleen al voor dit soort ongewenste inmenging zorgen, ik bedoel het ongevraagd gebruiken van mensen en dieren als ware het inwisselbare onderzoeksobjecten, expandable objects, zoals wij mensen ons opstellen naar dieren in de bio industrie; de mannelijke kippen kuikentjes worden levend door de gehakt molen doorgedraaid als ware het objecten die we even niet kunnen gebruiken omdat we alleen gouden eieren nodig hebben, dat voelt niet goed, dat moet anders kunnen, alleen al op grond van dat volstrekt onethische gedrag mag je verwachten dat we dat een keer terug geserveerd krijgen op onze eigen met boter besmeurde groene jank predator hoofdjes…

   Quote:

   “As the author looks back, Dwight Eisenhower, the 34th president of the United States, was probably the best president we could have had at that time. He was decisive, highly respected, and an excellent leader. He was much admired overseas while serving as the supreme commander of NATO. It is thought that his administration had dealings with and a dialogue with beings from other planets, a presidential first. With our system of government, however, he was not able to exert as much influence over government policy and direction that some thought he might have.

   In some correspondence from the United Kingdom, a man who had access to super secret MI5 archives, wrote to the author,

   “In the 1953-1955 timeline, the ET visitors had landed at several places and asked for a meeting with the leader of the most powerful country on earth.”

   He believed that the meeting at Holloman was one of the first meetings with that race of aliens. (He thinks there were two or three separate alien groups in all that met with the Eisenhower administration during his presidency.) ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/exopolitica/esp_exopolitics_Q_d.htm

  2. Waarom niet op een plek waar niemand ze ooit weer terugvind?

   Dat vraag ik mij dus ook af.
   Als dit alles in het geniep moet gebeuren, komt het behoorlijk knullig over.
   Die buitenaardsen hebben -voor onze huidige begrippen- futuristische technische mogelijkheden, maar b.v. geen afvalvernietiger bij de hand of een diepvries? Geen apparaat dat op het kadaver gericht kan worden waardoor het als sneeuw voor de zon verdwijnt?

   Waarom nemen ze een mannelijk,- èn een vrouwelijk dier sowieso niet gewoon levend mee om verder mee te fokken/te experimenteren?
   Kortom: waarom zo moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

  3. niet dat ik zo’n vriend ben van de explosieve vrienden van de DierenPartij; Keizerin Marianne Intiem vind ik wel errug sexy maar haar één dimensionale door de U.N. geleide nep milieu politieke fanatisme vind ik persoonlijk stuitend plat gemakkelijk en daarom niet zuiver…een tijdje terug heb ik een radio 1 gespreks-interview gehoord tussen Midas Dekker en mmmm Marianne de lekkerste, Midas was bijna niet bij de les te houden vanwege haar subjectieve doch alles doordringende unversele sublieme phi schoonheid en was daar ook eerlijk genoeg over; zei het dat ie dat op een indirecte over intellectualistische wijze moest formuleren, wat mij opviel is dat Marianne heeeeeel moeilijk te pareren is, indrukwekkend cognitief intelligent maar gevaarlijk plat tegelijkertijd, gelukkig is ze wel plat op haar aantrekkelijke smoeltje gegaan tijdens de publieke afgang op teevee bij het pee&wee roofridders van de ronde tafel gesprek met onze inlandse visserij ondernemers, toen bleef er geen spaan heel van haar UN Unesco zwets verhaal, klakkeloos kritiekloos neemt ze de cijfers van deze volstrekt onbetrouwbare organisaties over en zwaait er dan mee als ware het een rode lap van een milieu Toreador, olehé ..

   “The people could be made to accept the most flagrant violations of reality, because they never fully grasped the enormity of what was demanded of them, and were not sufficiently interested in public events to notice what was happening.” George Orwell

   “We shall have world government whether or not you like it –by conquest or consent.” FR member James Warburg

   “The ink on the UN Charter had not yet dried when the Charter for UNESCO (United Nations Educational, Scientific, and Cultural Organization) was presented in London, November, 1945. UNESCO swallowed and expanded the Paris-based International Institute for Intellectual Cooperation which was a holdover from the League of Nations. Julian Huxley was the prime mover of UNESCO and served as its first Director-General. Huxley had served on Britain’s Population Investigation Commission before World War II and was vice president of the Eugenics Society from 1937 to 1944. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_un06_01.htm

  4. Ik zal maar niet zeggen dat ik een heel boek heb geschreven over vrije energie, antizwaartekracht etc en dat deze ‘helaas’ in het Engels is? Ook de info van oa Dr Steven greer mbt tot speciale groeperingen die ET mutilaties met dieren ensceneren (ik heb all reacties nog niet gelezen, dus excuses indien al besproken).

   Het grote geheim: koeien zijn niet van deze wereld!

   Nee, het geheim ligt meer in het vlak dat als je bij de waarheid van antizwaartekracht terecht komt…je automatisch ook bij de vrije energie terecht komt, een misschien nog wel groter geheim!

  5. @ Consemulder:

   Heb je soms ook een antizwaartekracht machientje gebouwd?

   Enfin, we zullen zien wat het wordt met de antizwaartekracht en de vrije energie.

   Ik zal maar niet vragen wat je daar allemaal onder verstaat.

  1. Ja dat dacht ik nou ook.
   Vinden we dit erg…. Misschien even kijken hoe we zelf met onze dieren om gaan hier op aarde. Of buitenaardse het wel of niet hebben gedaan… Zijn wij momenteel geen haar beter.

 7. Nog niemand aan gedacht dat hemoglobine de elementen in ons bloed zijn die de zuurstof vervoeren? Misschien hebben buitenaardse wezens die hemoglobine nodig om zich (of hun afstammelingen)op termijn te laten aanpassen aan de aarde en zijn leefmilieu.

 8. Dit is zeer zeker het werk van buitenaardsen uit de 3e/ 4e dimensie. Vermoedelijk de Grey’s die ook verantwoordelijk waren/zijn voor alle ontvoeringen van mensen. Deze buitenaardsen leven op een stervende planeet en proberen ons leven en biologie te begrijpen maar dat is zinloos omdat ze zichzelf niet naar de 5e en/of hogere dimensies kunnen verheffen. Ze zijn zelf ook een uitstervend ras.

 9. ik ben er helemaal uit wat de oorzaak is !!! het is de chupacabra !!!

  De Chupacabra (letterlijk: geitenzuiger) is een mythisch wezen uit Midden-Amerika dat zich (vooral) zou voeden met het bloed van geiten.

  Naast Midden-Amerika bestaan ook in de Verenigde Staten verhalen over meldingen van het wezen, vooral in Californië. Na de ontdekking van van hun bloed ontdane schapen, geiten, kippen en zelfs honden, ontstond een mythe over een wezen dat huisde in Midden-Amerika.

  Over de vorm van het wezen heerst grote onduidelijkheid. Zoals vaak bij volksverhalen zijn er allerlei tegenstrijdige verklaringen. Of het een reptiel, zoogdier of zelfs een buitenaards wezen zou moeten zijn is niet duidelijk uit de verhalen. Sommige getuigen zeggen dat het vliegt en andere zeggen dat het loopt of kruipt.

  1. @ Gait

   Ik heb een vriendelijk verzoek aan je.

   Kun je misschien wat vaker authentieke reacties plaatsen ipv het hele internet af te struinen naar teksten vanuit welke bron dan ook.
   Kom op man! Je kán het! Spreek zelf wat vaker vanuit jezelf ipv gebruik te maken van bronnen van buitenaf die gemakkelijk zijn in te zetten maar niet Gait zijn. Struinen is gebleken niet zo moeilijk voor je.
   Maar je wilt toch wel jezelf zijn?
   Laat jezelf dan ook zien. laat het verschuilen achter.
   Zoals gezegd een verzoek aan je.

  2. De Chupacubra zorgt er ook voor dat deze dieren op zo’n 8 tot 12 meter boven de grond, in telefoonpalen belandden..! Niet alleen een sterk dier, maar ook een sterk verhaal.
   Wattenstaafje, ik ben het helemaal met je eens. Een mombakkes geeft wellicht aanleiding tot dit soort (re-)acties?!

  3. Lenig zijn die Gaitbeesten heh Guido, dat ze zulke bokkesprongen kunnen maken als Gait, alleen op een iets wildere manier.

   Zolang ze maar niet een UFO besturen of zou Gait dus een UFOpiloot wezen?

   Het is geen broodje HALAL verhaal.

  4. Ik ben het eigenlijk wel met de titel van het stuk eens, want het is inderdaad een zeer, maar dan inderdaad zeer, om niet te zeggen zéér uitzonderlijke doofpot.

   Zie je nou wel Paul, ik ben heus niet altijd negatief!

  5. Inderdaad Trijn, tijd om eens lekker in het midden te gaan hangen!

   Dan krijg je altijd gelijk…

 10. volgens mijn hypothese zouden het the greys kunnen zijn. zij zijn die kleine grinze wezentjes met grote ogen die zeer onderzoekend ingesteld zijn. veel mensen met ontvoeringsdrome of ervaringen zien deze wezentjes.

 11. Aan alle personen die op dit artikel reageren.
  Guido weet meer van dit fenomeen af dan alle geheime diensten van de wereld bij elkaar!
  Vraag het hem zelf maar, want hij heeft speciale informatie hierover.

 12. Persoonlijk, denk ik wel eens dat de greys hun eigen ark van noach aan het organiseren zijn. Dit in een wat moderner jasje natuurlijk. IK hoorde dat ze vaak ik wat bebost gebied verblijven, vlakbij millitaire basissen??? Er zijn al heel veel mensen door hen meegenomen, deze mensen worden niet geloofd??? DIt wordt ook in een doofpot gestopt. Of het wordt verworpen als een fantasy. Mensen worden ook verminkt.

 13. Toch snap ik het niet met al die doofpotten.

  Ze zijn zo geheim, maar je breekt er zo ongeveer je nek over en de halve wereld blog er over.

  Hoe kan dat?

  Zijn die illuminatie en die aliens dan gewoon heel erg stom of wat?

  1. Volgens de regels van hun Luciferiaanse religie moeten ze informatie lekken over alles wat ze doen en gaan doen. Veel zogenaamde Christenen maar ook New Agers gebruiken hun goede boodschap als opzichtig uithangbord om af te dekken wat er werkelijk gaande is. Hollywood is een favoriet instrument van de Illuminatie om het niets vermoedende publiek via films te laten zien wat ze doen en gaan doen.

   Matrix – The pill

   http://www.youtube.com/watch?v=te6qG4yn-Ps

  2. Doofpotten? welnee tis ‘right under your nose’!

   Mag ik U allemaal voorstellen beste Docu ooit gemaakt betreffende de Illimunati gezien uit het oogpunt de islam, “The Arrivals”.

   Het laat zien de werkelijkheid waar we allemaal dagelijks overheen kijken, hoe gek het ook is van uit een ander oogpunt herkennen we diverse signs iedere dag.

   Hoe diep zit dat nou en wat kunnen we er mee? en wat is de werkelijk waarheid die er achter steekt, tis een pittige zit van dik 50 deeltjes a 10 minuutjes, maar het raakt wel hier en daar de zaken in het voor zijn en er fel tegen zijn.

   Tis aan jullie om zelf daarin een keus te bepalen, blijf het optisch zien vanuit het midden.

   Deel 1: http://www.youtube.com/watch?v=YaqybvymYIE

  3. @Paul:
   Als de Illuminatie bestaan en de media volledig controleren, hoe weet jij dan dat die filmpjes niet door hun gemaakt zijn om jou te bedotten?

   Of zijn ze vergeten youtube te controleren?

  4. Het woordje ‘bijna’ ontbrak bij wat Paul bedoeld denk ik. Heb je wel alle delen bekeken? ‘Het is een pittige zit’ kondigde Paul al aan. Blijkbaar, gezien je reactie ben jij niet gaan verzitten?
   Of zit ik verkeerd?

 14. Over de illumnatie gesproken, zouden zij kennis uitwisselen met the greys? Bijde zijn dol op chippen en het controleren. Beetje stiekum. Eigen wil van mensen hebben ze lak aan.

  1. Eigen wil van mensen heb ik ook lak aan, doordrammers, we kennen ze wel. Maar dat maakt mij, ik hoop ik toch niet, dat ik ook een grey ben of als zodanig gezien wordt?

  1. Kleurrijk grijs? Onbezoedeld, onaangetast, niet gebruikt, laat staan misbruikt? je zou best wel eens gelijk kunnen hebben wanneer je het eens zou kunnen zijn met mijn opsomming. Grapje…

 15. Haha, de veeverminkingen. Waarmee de aliens weer om het hoekje kijken.
  Jaren lang ben ik heel enthausiast bezig geweesd met het hele ufo alien fenomeen. Uiteindelijk kwam het antwoord niet. Jaren lang onderzoek van doofpotten, crashes, ontvoeringen, Area 51, Roswell, Corona, Rendhleshem Forest en ga zo maar eindeloos lang door. Antwoorden kwamen niet. Ik werd ouder en ouder. Antwoorden kwamen niet. Andere generaties zag ik met dezelfde commentaren en kritieken komen. Beseffend dat ook zei niet de antwoorden zouden krijgen. Dat ook zij na jaren zouden beseffen dat er geen antwoord komt. Maar behalve voor mij kwam er maar een ding. Verlichting. Wat ook voor anderen zou kunnen komen. En via via ben ik bij een levenstijl gekomen die toch heel veel te maken heeft met de verlichichtingsleer van de aliens die ik uit een boek gelezen heb. Betrouwbaar of niet? Lees het zelf (nee, niet de bijbel), realiseer het voor jezelf en ga verder met je leven. Lees het boek “Ontvoerd” van Jordan en Mitchell. Kom er zelf achter wat ik bedoel. En maak er een levenstijl van. Veeverminkingen of geen veeverminkingen. Crashes, aliens, en noem maar op. Verlichting is het ware in het leven wat er te beleven valt. Lees! Zoek en vindt de levenstijl, religie of leer die op deze aarde heerst. En hetzelfde leert als sommige aliens hebben door gegeven? Abacadraba? Lees, beleef, oordeel, maak fouten, sta weer op en besef hoe het leven in elkaar zit. Net als ik dat doe. En velen voor ons gedaan hebben. En velen na ons zullen doen. Denk er om. Het leven is kort. Morgen kun je dood zijn. En alle discussies over aliens voegen niets toe. Tenzij je de verlichting ervsaart.

  Ohm mani padme hum.
  Ohm mani padme hum.
  Ohm mani padme hum.
  Ohm mani padme hum.

  Ohm tare tutare tare.
  Ohm tare tutate tare.
  Ohm tare tutare tare.
  Ohm tare tutare tare.

  Siddhi.
  siddhi.
  Siddhi.
  Siddhi.

  Ohm shante.

  Namaste.

 16. mmm verlichting….Heb ooit gemiditeerd tot ik een ons woog, totdat mijn leraar zei dat verlichting niet bestaat. Je goed voelen, door te veven zie ik als normale sociale vaardigheden. ik ben het wel met joe eens, dat het zoeken naar antwoorden ingewikkels is. Hierbij denk ik dat je een goede relatie moet hebben met jezelf, voordat je kunt geven. dat slaan mensen vaak over. Ze verwachten dan iets van een ander terug.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.