Advertentie

‘Oekraïne en separatisten bieden excuses aan’..!


De hele wereld zo op haar hoede moeten zijn, voor het vieze spelletje dat gespeeld zou KUNNEN zijn. De geschiedenis toont aan, dat dit geen kletsverhaal is, maar een UITERST REËLE OPTIE..!
De hele wereld zou op zijn minst haar hoede moeten zijn, voor het vieze spelletje dat gespeeld zou KUNNEN zijn. Valse-vlag-operaties zijn een essentieel onderdeel van die ‘vieze spelletjes’, die manipuleren, vervalsen, bedriegen..! Zeker van de kant van CIA en FBI, waarvan al bijna 4 maanden agenten in Oekraïne aanwezig zijn..! De geschiedenis toont aan, dat dit geen kletsverhaal is, maar een UITERST REËLE OPTIE..! Valse-vlag-operaties liggen aan de basis van de grootste omwentelingen in de wereld. Laten we de wijste zijn en kijken zonder woede, haat en vooroordeel..!!

x

x

‘Oekraïne en separatisten bieden excuses aan’..!

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Tja, dát zou een prachtige kop zijn nietwaar, boven krantenberichten in bijvoorbeeld die kranten die het allemaal al wisten wat er precies gebeurde, maar vooral gebeurd was, de afgelopen dagen.. Ze wisten al wie de schuldigen zijn, van de afschuwelijke ramp met de MH17 en ze wisten wat er precies nodig was om ‘revanche’ te halen en ‘ze eens een lesje te leren’… Zou het niet een prachtige kop zijn, die duidelijk maakt DAT beide partijen inzien, dat hun militaire strapatzen hebben geleid tot een sfeer, waarin deze ramp kon plaatsvinden..?

marie harf
Dit is Marie Harf, woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse zaken. Zij gaf van de week een persconferentie waarbij ze geïrriteerd werd, toen een journalist haar vroeg, waar nou eigenlijk het feitelijke bewijs blijft dat Rusland op FEITEN beschuldigd van indirecte hulp aan het neerhalen van MH17.. Het lijkt een normale vraag van een kritische journalist. Maar nee, deze mevrouw werd een beetje link en deed pissig tegen de man. En wat er toen gebeurde is werkelijk te gek voor woorden: Marie Harf verwijst de pers naar….  social media, waarbij ze roept dat daar feitelijk meer bewijs ligt, dat de pers (nog) niet ziet..! Toen haar vervolgens werd  gevraagd of het niet vreemd is dat de pers wordt verwezen naar een woud van theoriëen op deze social media en waarom de VS daar maar één theorie van omarmd als waarheid, antwoordde mevrouw Harf nijdig dat ‘de andere theorieën geen enkele zin hadden’, omdat Buitenlandse zaken ‘volledig weet weet dat het Poetin’s fout was’… Het lijkt alsof we naar een spreekbeurt van een tienermeisje kijken, in plaats van een officiële regeringswoordvoerder..! (kijk voor het hele YouTube-filmpje onderaan dit artikel)

Maar nee, velen weten het al, terwijl nog elk bewijs ontbreekt, wie de schuldigen zijn en hoe de kaarten liggen. Maar nog maar een keer: er is dus GEEN BEWIJS nog, voor wat dan ook.. En toch, wordt er gesproken over sancties tegen Rusland.. Waarom? Omdat Rusland het wapentuig gemaakt heeft, dat MOGELIJK het vliegtuig van Malaysia Airlines heeft neergehaald.. ? Omdat Rusland deze bewapening ook aan de separatisten geleverd zou hebben, van wie ABSOLUUT niet zeker is dát ze schuldig zijn…? Terwijl voor de valse-vlag-optie vooralsnog VEEL MEER BEWIJSMATERIAAL te verzamelen is.

Hoe is het mogelijk, zoveel keiharde onduidelijkheid en zoveel spierballentaal die laat blijken dat we die Poetin weleens een lesje zullen leren.. Maar, zovelen zitten met vraagtekens, over genegeerde logische zaken, die NIET worden gemeld door regulier media.. Waarom..? We vragen onszelf af:

Vergaat het jou ook zo?

 1. Dat je de afgelopen dagen het ene bewijs ná het andere ziet, dat KEIHARD AANTOONT, dat er op z’n minst sprake is van stevige twijfel is, DAT de separatisten de schuldigen zouden zijn van het neerschieten van MH17. En dat je je afvraagt, waarom dit bewijs-van-twijfel niet wordt getoond..
  x
 2. Dat je nieuwsberichten ziet of hoort, waarbij de ‘OBJECTIEVE PRESENTATOR/JOURNALIST volledig in de ban is van ‘sancties’, de ‘schuldige Poetin’, de ‘vermeende daders’ (de separatisten) en volledig vergeet  dat er nog GEEN ENKEL BEWIJS VOOR IS..
  x
 3. Dat ter onderstreping van GEEN ENKEL BEWIJS, de VS OFFICIEEL heeft laat weten dat het neerhalen van de MH17 ‘weleens een ongeluk geweest zou kunnen zijn’… Hierbij vragen wij ons dan af, of het mogelijk is dat het Oekraïense regeringsleger geen ongelukjes kan maken…?!!
  x
 4. Dat je afgelopen maandag 21 juli een halfuur gefascineerd naar Tv kijkt, naar de persconferentie van het Russische leger, die WEL OFFICIËLE BEELDEN laat zien, van zeker 2 (en wellicht 3!) vluchtverkeersleidingsstations. En dat je vervolgens uitkijkt naar de behandeling van deze informatie door het Nederlandse nieuws (NOS en RTL bijv.) en er keihard geen minuut van wordt uitgezonden…??! Waarom mag de vermeende schuldige ZIJN verhaal niet doen..?
  x
 5. Dat je van vele kanten berichten hoort die lof spreken over de medewerking van de separatisten, bijvoorbeeld met het snel zoeken naar en ONGESCHONDEN overhandigen van de zwarte dozen van de MH17.. Zou je dat overigens doen als je schuldig was…?? Zouden die dingen dan niet simpelweg ‘niet gevonden’ worden..?? En dat deze separatisten daarnaast lof krijgen van de chef van de Nederlandse forensische dienst in Oost-Oekraïne, Peter van Vliet is het tweede opvallende.. Van Vliet liet van de week weten dat hij onder de indruk is van het werk van de plaatselijke reddingsdiensten. Ze deden een ‘hell of a job’, zei Van Vliet, met een vingerwijzing naar de hitte en de omvang van de rampplek. Van Vliet: ‘Ik ben zeer onder de indruk over het werk dat hier is gedaan.’
  MH17 verlegde koersx
 6. Dat je met ongeloof zit te lezen dat de tapes en informatie van de luchtverkeersleiding in Kiev NIET WORDEN VRIJGEGEVEN…!!! Een kleine zoektocht van veel mensen op het internet heeft aangetoond, dat de piloten van vlucht #MH17 -kort voor het uit de lucht neerstorten- werd opgedragen een iets NOORDERLIJKER ROUTE te gaan vliegen dan gebruikelijk.. Waarom..? 200 Km noordelijker dan de andere vluchten over hetzelfde gebied, waardoor het vliegtuig regelrecht in het oorlogsgebied terecht kwam..! Wat voor soort informatie ontvingen de piloten van het ramptoestel van de luchtverkeersleiding in Kiev..? We zullen het kennelijk niet weten.. Maar waarom wil de zwijgende regering en verkeersleiding in Kiev niet simpel de tapes van de radarbeelden van EN GESPREKKEN MET DE PILOTEN door de luchtverkeersleiding aanreiken aan de internationale gemeenschap..?!
  x
  MAAR DAT GAAT NIET GEBEUREN..! Want inmiddels blijkt dat de geheime dienst van Oekraïne (SBU) deze originele tapes inmiddels heeft geconfisceerd en niet vrijgeeft.. Waarom..? Van de kant van de Russen hebben we dus 3 dagen na de ramp al deze informatie aangereikt gekregen. (zie 4) En dat niet alleen.. Er worden door de Russen beelden vrijgegeven die verschillende lanceerplekken laten zien van BUK-installaties van de Oekraïense regeringskant. Met maar liefst 27 (!!) lanceerinrichtingen. Allemaal in staat tot het neerhalen van verkeersvliegtuigen op 33.o00 feet.
  x
 7. Dat je van vele zijden indringende informatie onder ogen of te horen krijgt (zoals 6), die je in alle objectiviteit doen afvragen, hoe het mogelijk is, dat die informatie geen wereldnieuws is.. Informatie die zo fundamenteel is, dat het de vermeende gebeurtenis eigenlijk 180 graden doet draaien, in de zin van oorzaak, omstandigheden en/of mogelijke schuldigen..?
  x
 8. Times of IndiaDat je je afvraagt waarom OFFICIËLE informatie van piloten niet het nieuws mag halen..?! Een van deze voorbeelden is de informatie die PILOTEN IN VLIEGTUIGEN IN DE BUURT van de MH17 meedelen. Vergaat het jou ook zo, dat je bij dit bericht de haren te berge rijzen..?
  x
  Piloten aan boord van een Indiase airliner van Air India, die slechts 25 mijl achter de neergeschoten Maleisische Boeing vloog,  zeggen dat ze de Oekraïense luchtverkeersleiding de opdracht hebben horen geven aan de piloten van vlucht MH17 van Malaysian Airlines om hun koers te wijzigen. Dit gebeurde een aantal minuten vóórdat het vliegtuig getroffen zou zijn door een raket.Een verslag in de “Times of India” meldt het volgende: “Minuten voor de crash,  die veroorzaakt was door een raketaanval, hoorden de piloten van Air India de Oekraïense controller de opdracht geven aan het Maleisische vliegtuig MH17 dat zij, wat wordt genoemd ‘een directe route’ moesten gaan vliegen.
  Dit geeft de bemanning permissie/opdracht om rechtstreeks, in één rechte lijn  te vliegen, in plaats van het volgen van ‘VOR’ of ‘ADF’-bakens op de grond die over het algemeen zigzaggend  verlopen. De Indiase airliner was minder dan 25 mijl verwijderd van MH17 toen het werd neergeschoten. Dit is een vliegafstand van slechts 90 seconden. Toen MH17 van de radar was verdwenen hoorden de piloten van het Indiase toestel dat “Oekraïne ATC” (Air Trafic Control) tevergeefs probeerde contact te maken met de piloten van MH17.
  x
 9. Dat  het ene ná het andere bericht continue gebaseerd lijkt te moeten zijn op de VERONDERSTELLING dat de daders bekend zijn, is een kwestie die uiteindelijk dodelijk is voor waarheidsvinding. Vooringenomenheid op het moment dat het er ECHT om gaat, de werkelijke schuldigen vast te stellen, is geen goede basis voor het ontsluieren van die waarheid.

We vragen ons oprecht af, waarom dit spel ook door Nederlandse kranten en journalisten zo gespeeld wordt..! Wat heeft het voor zin haat te zaaien en waarheden te verkondigen die -op zijn zachtst gezegd- niet hard gemaakt kunnen worden..!?
Dat in discussies de mensen die het verhaal ‘in het midden’ willen houden, zich intens moeten inspannen om de andere mensen bij de discussie duidelijk te maken, dat je mensen pas schuldig mag verklaren, bij GEBLEKEN SCHULD..! We hopen dat de waarheid, die nu telkens van één kant lijkt te komen, waarbij de Amerikanen het continue af laten weten, mag zegevieren.

Dat ook de Amerikanen een boekje open doen over de werkelijke gang van zaken, die ze tot op heden nauwelijks of helemaal niet tonen..! Het lijkt dat daar ook reden voor is, bewijsmateriaal dat tégen hen werkt, is natuurlijk niet slim om te laten zien. Of moeten we nog steeds in de woorden denken van de vice-secretaris van Buitenlandse Zaken van de VS, mw. Victoria Nuland, nog maar een paar maanden geleden: ‘F*CK THE EU!’…? (HIER) In onze ogen helpt het ook niet dat al sinds begin April, de Oekraïense nieuwe regering geadviseerd wordt door CIA en FBI-adviseurs, die het Valse-vlag-spelletje tot in den treure geleerd hebben..

* * *

58 gedachten over “‘Oekraïne en separatisten bieden excuses aan’..!

  1. Wat een ongelofelijk dom artikel is dat, jullie slikken ook werkelijk alles zolang er maar “false flag” bij staat.

  2. jenny jo
   Wat is in jouw ogen het bewijs dat dit door rusland/ separisten gedaan is? Bevreemd het jou niet dat er geen bewijs is maar wel sancties ed tegen Rusland?

  3. Wat is in jouw ogen het bewijs dat dit door rusland/ separisten gedaan is? Bevreemd het jou niet dat er geen bewijs is maar wel sancties ed tegen Rusland?

   Ik weet niet “wie” het gedaan heeft; het onderzoek is nog maar amper van start gegaan, ik wou maar even afwachten wat daar uit komt voordat ik ga roepen wie er wel of niet schuldig is.

   De sancties waar je het over hebt, staan niet in verband met MH17, sancties stonden al op de agenda vanwege wapenleveranties en andere vormen van steun van Rusland aan de separatisten.

   Over eventuele sancties in verband met MH17 zijn nog helemaal geen besluiten genomen.

  4. JJ

   Precies JJ niemand weet nog wie het gedaan heeft echter, die sancties gaan wel degelijk uitgebreid worden, dat is al aangekondigd. Nog even iets jij stelt dat die sancties die er zijn gebeuren omdat Rusland de separisten (voorheen gewoon demonstranten, ze willen helemaal niet los van oekraine maar steunden geen nazie regering) zou steunen, welk bewijs heb jij ervoor gezien? Ik nog geen.

  5. JennyJo vindt mensen dom die spreken over een ‘valse-vlag-operatie’, waar alle aanleiding toe is, om het ‘circumstancial evidence’ te tonen. En dan zijn mensen ‘dom’.. Hoe slim ben jij eigenlijk, is dan natuurlijk de logische vraag. Of gewoon, zoals velen wéten: een trol ‘pur sang’..?

  6. Guido, ik weet, maar ook trollen moeten zelf leren denken, en dus wacht ik graag op antwoord.
   Nog een vraag voor JJ, waarom is het vliegtuig in jouw ogen over een gebied heen GESTUURD DOOR DE LUCHTVERKEERSLEIDING van KIEV. En roepen de kranten speculerend dat Rusland erachter zit? Nadenkertje… 🙂

  7. Het is snel afgelopen nu met 1 van deze trollen. Klaar is Kees. Kees wordt er een beetje heel erg moe van. 🙄

  8. @ jj
   Je bent heel erg eenzijdig in je meningsvorming en beargumenteren daarvan. Je kijkt alleen naar wat er van officiele kant wordt aangerijkt en verder dan dat lijk je niet te komen . Heb je wel eens goed gekeken met welke wapens isis strijd? allemaal amerikaans. en worden daar dan ook sancties aan verbonden?
   Is het je ook opgevallen dat de seperatisten alle medewerking verlenen aan het nederlandse onderzoek , maar de regering in kiev pas donderdag een besluit neemt of de nederlanders wel het onderzoek mogen starten.( ze komen er niet eens voor terug van vakantie!)Hoe kortzichtig kan je zijn!
   En dan dit :
   27 juli 2014 om 12:41

   Wat een ongelofelijk dom artikel is dat, jullie slikken ook werkelijk alles zolang er maar “false flag” bij staat.

   Zo generaliserent en van een hoog de pot verwijt de ketel gehalte , jij doet namelijk hetzelfde met de officiele mededelingen! Zolang het van de overheid komt is het namelijk waar in jouw ogen . Het zou je goed doen om eens wat vaker vragen te stellen en jezelf los te maken van de afhankelijkheid die jij toont aan de overheid.Ga eens werkelijk zelf denken en neem de verantwoordelijkheid voor je eigen leven eens zelf.
   Die sancties die zijn aangescherpt zijn wel degelijk gerelateerd aan de mh17 vlucht en de vermeende schuldigheid van rusland, het wordt zelfs met zoveel woorden gezegt ook. Nouja ik denk dat je wel weer gaat tegen sputteren maar voor mij heb je wel bewezen een zeer beperkt denkraam te hebben .

  9. @Eh nou, bij 3.4

   Ik vermoed dat je geen goed beeld hebt van de separatisten in Oekraïne, onschuldige, vredelievende demonstranten spelen in die beweging geen enkele rol meer. De separatisten die nu de touwtjes in handen hebben zijn van totaal ander kaliber.

   Ook denk ik dat je kennis van de situatie in Oekraïne en de oorzaken daarvan te wensen over laat en deze daardoor nogal simplificeert.

  10. Ik kan het me levendig indenken Guido..
   Trollen hebben de taak het niet te willen begrijpen..

  11. JJ

   oh ja? en wat is jouw kennis dan ten opzichte van de Oekraine?

   Echte feiten graag.

  12. Ik zal hem even wat influisteren, over FEITEN gesproken:
   http://www.globalresearch.ca/boeing-disaster-washingtons-lies-and-kievs-silence-on-mh17/5393318
   JennyJo 3.9: Marcel probeert je duidelijk te maken (wat je dondersgoed weet overigens!), dat je geen inhoudelijk verhaal vertelt maat zelf dom trolt, door NIETS inhoudelijks te melden, maar alleen te schelden en blèren.. En riep je er nu maar eens een keer bij: ‘IK VIND het een dom artikel’, dan had je reactie een totaal andere energetische lading. En weet je, dat weet je imo duvels goed..! Het is mooi geweest.

  1. Fleur, ik deel je mening dat de moord op president JF Kennedy omgeven is met nog veel onopgeloste raadsels. Ik ben niet zo van de complotten, maar ik ben er gevoelsmatig van overtuigd dat de moord op JFK een politieke was. Hoe JFK de Cuba crisis probeerde te bezweren ( denk aan de Varkensbaai invasie, maar ook Operation Northwoods) leverde hem intern veel vijanden op, met name bij de CIA etc. Ze voelden zich in hun hemd gezet door de in hun ogen te softe koers van de president.
   De vergelijking met deze vliegramp gaat echter volledig mank. Ik zie de connectie niet. Misschien kun je dat uitleggen. Je moet echter wel bij de feiten blijven. JFK is in 1963 vermoord terwijl hij president was.

  2. Fleur, Als ik je goed begrijp is Kennedy vermoord ná zijn presidentschap?? Hij werd eerst “prompt” niet herkozen en vervolgens “prompt” een jaar later vermoord?
   Kennedy kon helemaal niet herkozen worden want hij was dood.

  3. En hup, klein foutje in haar tijdscommentaar en de essentie van haar hele verhaal wordt onderuit gehaald, weggehouden.. Nee mannen, zo komen we er wel..! Fleur probeert aan te geven, dat ‘Operation Northwoods’ EEN PASSAGIERSVLIEGTUIG WILDE NEERSCHIETEN EN CASTRO DE SCHULD TE GEVEN. VALSE VLAG-OPERATIE.. Weleens van gehoord..?
   ZODAT DE VS EEN ‘LEGITIEME’ AANLEIDING ZOU HEBBEN CUBA BINNEN TE VALLEN, SADAM, EH KHADAFFI, EH.. FIDEL CASTRO AF TE ZETTEN EN… DEMOCRATIE TE VESTIGEN..
   Nee, ik zie het verband ook niet.. 😉

  4. Voor wie dit nog niet wist Dit is de regering (eerder) waar men tegen ging demonstreren eerder dit jaar.
   http://www.globalresearch.ca/whos-who-in-ukraines-new-semi-fascist-government-meet-the-people-the-u-s-and-eu-are-supporting/5372422

   Nu zijn er daarna verkiezingen geweest en blijkt dat de gekozen president diezelfde aspiraties had.
   Link ben ik even kwijt..

   Er zijn onwijs veel extreem rechtse moorden gepleegd en nog!
   Nu is de huidige regering ook gevallen deze had alle mannen tot 50 opgeroepen te strijden tegen het oosten, die ineens separisten genoemd werden (lees de demonstranten). Ik ben benieuwd of eerder ik hou mijn hart vast voor wat er nu gaat komen, een regering die nog verder gaat? 🙁

  5. Guido 4.5, leren lezen blijft een kunst. Er is geen enkele twijfel er over dat er plannen zijn voorbereid in verband met de Cuba crisis in 1962 voor een “false flag” operatie ( operatie Northwoods), maar deze plannen zijn niet uitgevoerd doorat president JF kennedy zijn toestemming onthield. Mijn vraag was alleen wat is de connectie van die gebeurtenis met de viegramp met de MH17? Kan iemand mij dat uitleggen?

   Bedenk daarbij goed: De Russen stonden in 1962 in de achtertuin van de Amerikanen. De afstand Miami naar Havana is minder dan 400 km. En de Russen hadden toen technologisch waarschijnlijk een voorsprong op de Amerikanen.
   De afstand Washington naar Moskou bedraagt bijna 8.000 km en de Amerikanen hebben nu een bijna niet meer in te halen technologische voorsprong op de Russen.

   Wat zou logica zijn van een `false flag` operatie, waarvan de historie leert dat deze vroeg of later wel wordt ontmaskerd

  6. Dick…Jezus zei tegen mij, dat je met jouw reacties hier alleen maar wilt klieren…is dat zo?
   Ik kon het amper geloven, maar gezien de inhoud ben ik nu ervan overtuigd…

  7. Monika 4.10, helemaal gelijk….. 😉

   Oude heilige geschriften kenden alleen niet het woord “klieren”, maar noemden het “verwarring stichten” 🙂

  8. Kennedy is vermoord om dat hij Israel niet toestond de Atoombom te fabriceren, hij is vermoord door de grootste Maffia van de USA de Joodse, met medewerking van de Mosdaq en enkele corrupte CIA mannen.

   DICK, hoe zo voorsprong op de russen, de Russische aandrijf raketten worden door ieder één gebruikt ook de USA, de Russen beschikken over genoeg Raketten, met 6 atoomkoppen om en de USa en Europa is as te veranderen, is dat niet genoeg voorsprong.

   Het is trouwens dom en respectloos om iemand van wege een schrijf fout, onaardig te bejegenen, werkt niet verhelderend.

 1. Zoals onze vriend Aaron Russo al zei, ze willen ons chippen, nogmaals lees dit artikel:http://www.anarchiel.com/display/de_reptilians_zijn_onder_ons met 20000 reacties, dat zegt wat over dit onderwerp.
  en besef dat ze alles inpikken om en rond ons heen, kijk in Aerdenhout, minstens 50% van de huizen zijn ingepikt door de reptilians. Ze hebben eigen bouwbedrijven opgericht, je kan lid worden door 100.000 te betalen, wat ik weiger. Deze nepmensen moeten gestopt worden. want ze zijn erop uit om russia te veroveren. Je zou voor poetin moeten zijn als je voor je vrijheid kiest. Er zijn weinig reptilians in rusland. De russians zijn de enige die ons kunnen bevrijden van de reptilians. Poetin is recht door zee, maar kan niet alles zeggen.
  Hoe ziet een reptilian eruit: allereerst heeft ie tien faces, tegenovergestelde van de tien geboden.
  Om de reptilians door te hebben eist oefening, ze zijn te gemakkelijk in de de omgang. Alles kan en mag, je tuint er zo in.Je bent mij vriend en zo.
  Maar op een gegeven moment ruik je reptilanstront, en dan weet je dat het mis is.
  Reptielenstront ruikt naar hopeloosheid.
  Ze moeten al die reptilians in een drone stoppen en op hun eigen huis met hun eigen kinderen afsturen.
  Dan leren ze het gauw af.
  Ik snap trouwens niet waarom USA en ISRAEL niet het international gerechtshof erkennen in denhaag, hebben ze iets te verbergen??
  Ik, meself and I sta op de dodenlijst van de reptilians, twee laffe aanslagen op me gepleegd in Amsterdam, Ik alleen in Panama club en zestig reptilians plegen een aanslag op me. Ik voorspel je
  dat de aanslagplegers een pijnlijke dood sterven.Er zijn er al een paar gestorven. ze zijn elke dag dag bezig me dag te verzieken, einde oefening reptilians voor 2021.
  hulde aan onze helden Aaron Russo en Danny Jowenko
  en velen anderen.
  Eet die reptiliansstront niet want die is zeer giftig.

  1. Willem, thanx voor het lachen 😀

   ..de ‘moet ik lachen of niet lachen lach’ vond ik het leukst….ofwel ze allemaal lachen zijn 😀

 2. aL die mensen die hier reageren,reageren op hun gevoel en heeft daadwerkelijk nooit een een aanslag meegemaakt. Dus fleur, jenny and guido komen jullie uit het veld of kletsen jullie uit diverse infobronnen???
  Weet wat het betekent een aanslag op je leven of was het virtueel??
  jullie weten toch ook wel dat de joden en moslims de wereld willen veroveren? of zijn we allemaal doofstom?
  Wilders ziet maar 50% van de problemen, en zal nooit succesfull zijn. Hij is op de hand van de reptilians en denkt dat de moslims de wereld willen veroveren. De reptilians and moslims willen de wereld veroveren, dat is de waarheid die ze al eeuwen verborgen houden.
  -beledigende (deel)reactie verwijderd-

  1. Ik begrijp dus, via allerlei vrij gecompliceerde deductietechnieken geconcludeerd, dat een reptilian geen moslim kan zijn, worden, of geweest zou kunnen zijn.. Het wordt er allemaal niet toegankelijker op Willem, met je verhalen.

 3. Als we eerst eens alle reptilians en cyberborgs buiten beschouwing laten en even bij de feiten blijven.
  Ukraine geregeerd door fascisten met steun van USA en EU belang.. de dollar en het op de knieën krijgen van Rusland ( BRIC) een groot aantal Greystone militairen daar aanwezig… de met EU geld in aanbouw zijnde concentratie kampen????? Zie Klagemauer tv
  De regering van Kiev produceert een belastende film die een dag VOOR de aanval gemaakt is knap hoor zeker ook erg psychic…..
  Kiev bepaald de route van het vliegtuig wat duidelijk niet de gebruikelijke was en Kiev bepaalt de vlieghoogte die toevallig beter bij een raket aanval past…..Kiev rommelt met de data van de lucht verkeersleiders op de toren….en datzelfde Kiev probeert nu met een respectloze aanval het onderzoeksterrein onbegaanbaar te maken….
  Er is bewijs dat Kiev genocide op de Russisch sprekende bevolking aldaar pleegt… de moorden in Odesa ook niet te vergeten!
  Hoeveel info hebben we nodig om tenminste een beetje het gevoel te krijgen dat dit een opzet was geregisseerd door. Kiev en gladios?… en NIET door Rusland… nog de opstandelingen noch Rusland hebben ook maar een enkel belang bij wat er gebeurd is…
  Een schuldige vind je meestal door naar de belangen te kijken wie er het meeste baat bij heeft is vaak de aanstichter.

  laten we alle opties dus even open houden eerst de bewijzen voordat we ons in een nieuw explosief kruitvat gaan storten…
  Het luidruchtige tromgeroffel en de brallende grootspraak van westerse regeringen is te triest voor woorden het lijkt wel een kudde hyena’s een volksgericht in opkomst.
  Gelukkig is er maar een schuldige PUTIN … dat maakt het weer makkelijk. Ik ben geen fan van deze man maar dit gaat echt veel te ver dit is waanzin en hetze. wat heerlijk dat Amerika zo zuiver en heilig is uhhhhhh……. tja er komen toch echter heel wat slechte plannetjes uit dat heilige kamp aan het daglicht…. er is daar veel wat het daglicht niet kan verdragen …. American Style…. My Way of the Highway….op je knieën… zo niet onrust in je land en je ziet het dat werkt…..hoeveel van dit soort haarden zijn op dit moment aangestoken?!

  1. Fleur krijg het niet te zien, heb je een titel? Dan kan men het daarop zoeken?

 4. Om het allemaal nog gekker te maken, lijkt deze crash niet alleen een false flag te zijn om iemand deze ramp in de schoenen te schuiven en zo een oorlog uit te lokken. Het neergestorte toestel schijnt ook nog in scene gezet te zijn. Ik lees op diverse websites weer andere invalshoeken zoals toestelnummer (RC of RD) wat niet zou kloppen, lichamen die niet net-dood zouden zijn of zelfs nep. En dan de nieuw ogende paspoorten, waarvan er enkele doorgeknipt zijn, dus ongeldig. Wie neemt er nou voor de fun een ongeldig paspoort mee op reis naar de andere kant van de wereld?

  Ik ben blij dat Rutte geen militairen inzet om de crash site te zekeren, want je zou daar toch de lont in een kruitvat zijn…

  Stel dat het klopt dat er een ander toestel is gecrasht dan er vanaf Schiphol is vertrokken? Wat is er dan met het oorspronkelijke toestel gebeurd? Waar zijn die mensen? Net als bij het verdwenen MH370, waar zijn die mensen? Wie liggen er dan feitelijk in de kisten in een giga-colonne van lijkwagens die we vier dagen op rij door Nederland zien rijden? Als we dit drama massaal en uitgebreid voorgeschoteld krijgen, hoe lang mag het dan duren dat er positieve matches zijn tussen overledenen en nabestaanden? Mogen nabestaanden de lichamen zien of in ieder geval bewijs krijgen dat het inderdaad om hun familieleden gaat? Hoe groot is de behoefte om collectief verdriet en wraakzucht te oogsten en wat is het doel?

  En hoe kun je (als het al mogelijk is) ooit zeggen tegen de nabestaanden dat het allemaal in scene gezet was en dat hun geliefden ergens elders waren ondergebracht? Hoe kun je ooit nog vertrouwen op je medemens als de leugens zo opgestapeld worden dat het een compleet ongeloofwaardig monster is geworden? Psychologische oorlogsvoering? Wat is er nog (opr)echt???

  1. Allayah

   Ik ben blij dat Rutte geen militairen inzet om de crash site te zekeren, want je zou daar toch de lont in een kruitvat zijn..

   Ik ben daar ook blij mee, kan toch ook niet anders. Geen enkel bewijs!

  2. Een verlopen paspoort neem je mee als je er een visum is uitgegeven toen het paspoort nog geldig was en de duur van het visum de vervaldatum van je oude paspoort overschrijdt; je neemt dan je nieuwe paspoort mee, plus het oude met daarin het visum. Het oude paspoort wordt voorzien van gaatjes om aan te geven dat het verlopen is.

  3. Bedankt voor de info JennyJo. Bizar dat op geen enkel journaal dit soort feiten is meegedeeld. Dat had veel verwarring kunnen voorkomen.

   Blijft de vraag hoe de omstanders zo snel na de crash zoveel documenten hebben weten te verzamelen en waarom die nog in uitmuntende staat zijn.

  4. Ik merk dat veelmensen ook al zouden ze wilklen van niet ( waaronder ikzelf ) worden meegezogen in de flow die is gecreert door het “neerstorten van vlucht mh17”. Never let a good crises go to waste,lijkt het devies van de media en hen die deze aansturen.
   Ik wilde in aanvang helemaal niet mee doen met deze hype, maar de manieren waarop die onder je aandacht word gebracht zijn velerlei en zeer indringend. Het kost heel veel kracht om je er van los te maken en het sentiment te verruilen voor droge waarheidsvinding. En zelfs dan ben je in de stroom meegezogen, alle aandacht naar “de ramp”.
   Laat het los het is van een oude tijdslijn , een onderstroom die je even vergeten had…… Laat het los het is niet van de wereld die je wilt creeeren , het is een valse waanvoostelling van lijden. Wil je graag lijden stort je er dan in …. wil je leven laat het dan los en maak het leven dat je wenst. Erken dat het was en ga verder het heeft geen inpact op wat jij wilt maken , past er niet meer in thuis . Doe er gewoon niet meer aan mee , dan maak je de argumenten om dergelijke zaken uit te voeren waardeloos en krachtteloos. Dan kan het verdwijnen naar het verleden ( zo je al lineair wilt blijven denken). De botten en het vlees behoren toe aan de planeet, je geliefde is er nog steeds in de geest, dus ook daar hoef je je niet druk over te maken.Hard? ikke ? welnee ik heb vrienden zien sterven in mijn armen zelfs , inclusief mijn beide ouders .Het is een gemis voor even en zelfs dat is discutabel( heb met overledenen contact gehad)
   Kortom denk eraan de opzet van deze “ramp”is om ons in de materialistische emotionele staat te houden , ons af te houden van de werkelijke mogelijkheden doe wij hebben !Wij maken ons leven , wij zijn degene waarop we wachten , Wij maken het verschil, de verandering , en zij zijn daar als de dood voor( hahaha)

  5. Marcel en cozmic, ook dat kan ik van harte onderschrijven. Het punt is dat de families die nu getroffen worden hier even niks mee kunnen. En dan de hordes mensen die emotioneel meegezogen worden in deze onderstroom, mensen die (nog) niet “wakker” zijn. Ze vreten de verhalen als ware het hun eigen ellende… hee, wacht eens even… Negatieve energie als voedsel? Rings a bell?

  6. @alaya
   negatieve energie als voedsel? Zekers er vind een vreetfestijn plaats en wij voorzien in het eten.

 5. Las dit eens ergens weet niet meer van wie het was.

  Iedere oorlog die er wordt geschapen, wordt voorbereidt door eerst de harten en zielen te verduisteren van hen die men nodig heeft om die oorlog te kunnen voeren.

  1. JaNee, in de moderne bewoording, brain wash, followed bij a brain f..k, zo werkt dat, ik ben er zo langzamerhand klaar mee, je kunt door de leugen/bomen, de Waarheid/het bos niet meer zien, to much facts, ze vertroebelen de aanblik, en maken mijn leven tot een farce.

 6. MH17
  Date Route Aircraft STD ATD STA Cancelled
  2014-07-17 AMS – KUL B772 (9M-MRD) 10:00 10:31 22:10 00:00 UTC

  MH194
  Date Route Aircraft STD ATD STA Landed
  2014-07-17 KUL – BOM B772 (9M-MRC) 12:20 12:43 17:15 17:05 UTC

  Volgens foto Cor Pan vloog men met de 9M-MRC (kan niet , zie MH194).
  Zou het vliegtuig op de foto de 9M-MRO zijn ????
  Beide vliegtuigen zien er hetzelfde uit.
  Sommige landen gaan nu ineens weer zoeken naar de 9M-MRO (????). Zal me niks verbazen dat hij nu wel wordt gevonden.

  Genoeg stof tot overdenken.

  1. nb

   STD : schedule time departure
   ATD : actual time departure (werkelijk vertrek)
   STA : schedule time arrival

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.