Advertentie

Twitter-papers: bewijs voor totalitaire controle..!!


Hebben leidinggevenden van Twitter een verhaal, rondom Joe Biden’s zoon Hunter gecensureerd, zódanig dat dit de uitslag van de verkiezingen van 2020 heeft veranderd?
Hebben zij opzettelijk informatie achtergehouden die het publiek nodig had, om een geïnformeerde beslissing te nemen over hoe ze hun stem zouden uitbrengen? Is kandidaat Donald Trump beschadigd door de inmenging van Twitter?

En kan het hem zelfs de verkiezingen hebben gekost..!? Want wellicht herinner je je, dat in 2016, FBI-directeur James Comey, 11 dagen voor de verkiezingen, het onderzoek naar de e-mails van Hillary Clinton heropende. De publieke waardering van Hillary kelderde dramatisch, om zich nooit meer te herstellen.

Zo serieus nemen Amerikanen de beschuldiging van ‘corruptie’. Dus je mag aannemen, dat een openbaring van het Hunter Biden laptop-verhaal, eenzelfde resultaat zou hebben opgeleverd..! De suggestie dat Joe Biden betrokken zou zijn bij een zwendel van miljoenen dollars om invloed uit te oefenen, zou waarschijnlijk genoeg zijn om diens winstvooruitzichten in de algemene verkiezingen te torpederen. Maarrr

Gelukkig voor Biden ‘koos’ Twitter ervoor, dit verhaal de kop in te drukken en te voorkomen dat iemand zelfs maar kon linken naar het oorspronkelijke artikel in de New York Post. Zo bleven de beschuldigingen van corruptie grotendeels onder de radar, zodat Biden er met een piepkleine overwinning uit kon komen. Het incident toont aan dat censuur kan worden gebruikt om de democratie te doen ontsporen,
wat ons allen grote zorgen moet baren..!!

* * *

“Het idee hier is om schoon schip te maken,
met alles wat er in het verleden is gebeurd,
teneinde publiek vertrouwen op te bouwen
voor de toekomst.”

– Elon Musk

* nieuwe eigenaar/direteur Twitter *

* * *

*

De TWITTER-papers:

De lijken komen uit de kast..!!

2022 © WantToKnow.nl/be

x

Hoe is het mogelijk..? De hele Nederlandse Media-goegemeente zwijgt als het graf… Is dat nu journalistiek..? Welke krant lees jij? Heb je dit FUNDAMENTEEL essentiële bericht gezien.. De informatie gaat maar door over de manipulatie van berichtgeving op Twitter door de Democratische Partij. Manipulatie van informatie, die Joe Biden zou beschadigen, zoals de weerzinwekkende info die gevonden is op de laptop van diens zoon Hunter Biden (HIER!). Op die laptop stond informatie van corruptie door Joe Biden, in het voordeel van diens zoontje-die-niet-wil-deugen.. En ja, papa zelf zou ook aanmerkelijke financiële voordelen ontvangen bij deals..

Al deze info werd door mensen werd door verschillende mensen op Twitter geplaatst, maar ALLEMAAL GECENSUREERD..  Met andere woorden, Twitter-abonnees dachten neutraal te worden ingelicht en kregen één kant van het verhaal te horen. En specifiek DIT VERHAAL over de corrupte Joe Biden, werd zelfs door FBI-medewerkers, of moeten we zeggen CORRUPTE FBI-MEDEWERKERS, afgedaan als ‘Russische invloed op de Amerikaanse verkiezingen‘..!! Journalist Matt Taibbi bespreekt nu WEL deze info, doordat Elon Musk Twitter heeft gekocht en als een nieuwe bezem, de boel aan het opschonen is..!!

In een op Twitter geplaatste thread besprak journalist Matt Taibbi documenten en berichten die hij van Twitter-medewerkers en Elon Musk heeft verkregen. Deze informatie toont aan dat Twitter als ‘manipulatie-medium’, een actieve rol heeft gespeeld bij het beïnvloeden van de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020.

De kern van Taibbi’s verhaal is de controversiële berichtgeving rond de laptop van Hunter Biden en de verwarring onder Twitter-medewerkers en leidinggevenden over hoe om te gaan met de verspreiding van mogelijke desinformatie. Twittermedewerkers blijken bepaalde berichten te hebben gecensureerd/gewist, op basis van ‘opdrachten’ van leden van de democratische partij..!

Elon Musk’s management van Twitter lijkt niets dan controverse te hebben gegenereerd sinds de ondernemer eind oktober het eigendom van het sociale mediaplatform opeiste. Musk laat zich niet afschrikken door de kritiek en stort zich op het aanwakkeren van de pot met een nieuwe thread waarin gedetailleerd wordt beschreven hoe leidinggevenden en werknemers van Twitter mogelijk actief de presidentsverkiezingen van 2020 in de Verenigde Staten hebben beïnvloed.

De TWITTER-files…
Onder de naam ‘The Twitter Files’, onthullen de lekken berichten tussen werknemers in Twitter’s verschillende moderatie- en beveiligingsteams. Geplaatst in een thread door journalist Matt Taibbi, tonen de chatlogs en e-mails discussies waarbij voormalige belangrijke leidinggevenden van Twitter, zoals voormalig Chief Legal Officer Vijaya Gadde, betrokken waren over hoe het bedrijf moest omgaan met berichten over de presidentsverkiezingen van 2020.

Taibbi beweert ook dat Twitter werknemers actief werden voorgesteld door mensen gerelateerd aan beide grote Amerikaanse politieke partijen (Republikeinen en Democraten) om specifieke tweets te verwijderen of accounts te bannen. Volgens screenshots die Taibbi heeft geplaatst, hebben Twitter-medewerkers aan verschillende van deze verzoeken voldaan.

De berichtgeving van Taibbi draait om de vermeende actieve onderdrukking van het Hunter Biden laptop nieuwsverhaal, wat resulteerde in het bannen van de New York Post en het verwijderen van tweets of het bannen van accounts die retweeten of commentaar gaven op het verhaal. Taibbi’s bewering is dat werknemers wisten dat de redenering van Twitter voor de reactie van het bedrijf op zijn best wankel was, met velen die verward leken over waarom Twitter dergelijke acties instelde, waaronder de beperking van het Twitter-account van de toenmalige perschef van het Witte Huis.

“Door de eigen interne documenten van Twitter te openen, hebben ze de mogelijkheid gecreëerd om gedetailleerd aan te geven hoe Twitter-gebruikers in het geheim zijn gemanipuleerd, beheerd en gemuilkorfd – jarenlang – over de hele wereld – over meerdere onderwerpen van eerste orde.”

Matt Bivens M.D. (HIER)

Taibbi suggereert dat Twitter medewerkers actief de 2020 verkiezingen beïnvloedden door tweets te verwijderen, accounts te bannen en nieuws te onderdrukken ondanks verwarrende of wankele rechtvaardiging. Het is overigens belangrijk op te merken, dat Taibbi expliciet stelt, dat beide politieke partijen Twitter vroegen om posts of accounts namens hen te verwijderen. Twitter gaf dus gehoor aan verzoeken van beide partijen.

Intrigerende is dat, zoals Taibbi beweert, voormalig Twitter-CEO Jack Dorsey niet op de hoogte zou zijn geweest, van de beslissingen rond de maatregelen die werden genomen in reactie op het Hunter Biden laptop verhaal. Een ander punt waarop Taibbi de aandacht vestigt, is de verontwaardiging onder Amerikaanse politici over de gevolgen van de beslissingen van Gadde.

Verwijzend naar een e-mail aan Twitter van onderzoeksbureau NetChoice, waren politici woedend over de acties van Twitter en overwogen zij stappen om de bescherming in te trekken van Twitter, die platforms beschermt tegen wettelijke aansprakelijkheid voor de uitingen van hun gebruikers. (Onder Sectie 230 van de Communications Decency Act)

Bewijs dat de bodem biedt voor VEEL ONRUST..!!
De Twitter-dossiers vergroten de bezorgdheid die veel mensen hebben over sociale media en de invloed ervan op het moderne leven. Diensten als Facebook, Twitter en andere sociale media liggen al lang onder vuur wegens mogelijke beïnvloeding van de politiek, verkeerd gebruik van gebruikersgegevens, schending van de privacy van gebruikers en nog veel meer.

Taibbi’s artikel (met hulp en steun van Elon Musk) kan olie op het vuur gooien van de invloed van “Big Tech” op de verspreiding van informatie en propaganda. Musk en Taibbi verklaarden dat deze thread slechts ‘Deel 1’ was van de The Twitter Files en beloofden dat er de komende dagen meer documenten zullen worden onthuld. We gaan het zien!!

Er gonst een naam rond van een ‘voormalige FBI-agent’, die in het centrum van de nep ‘Russiagate’-operatie werkzaam was en die werd ingeschakeld door het vorige management van Twitter, waar hij een sleutelrol speelde in het onderdrukken van de Hunter Biden-bom. De gevolgen van het besluit van Elon Musk om de interne communicatie van het ‘oude’ Twitter rond de censuur vrij te geven. Deze zelfde “voormalige” FBI-agent werd op heterdaad betrapt bij het verwijderen van het bewijsmateriaal voordat het kon worden vrijgegeven!

De FBI (al dan niet nep-agenten) zouden informatie rondom de gruwelijke informatie van Hunter Biden’s laptop hebben gedown-grade, met de opmerking (VIA FBI) dat dit een Russische nepaanval was geweest. (Russiagate’), teneinde de schade voor ‘vader Joe’ te beperken, die midden in de presidentsverkiezingsrace zat. De essentiële vraag is dus, wat de invloed is geweest van dit ‘censuur-ingrijpen’, op de uitkomst van de verkiezingen.

 

* * *

Twitter papers: bewijs voor totalitaire controle..!!

2022 © dr.Ron Paul | WantToKnow.nl/be

x

Dr. Ron Paul, gerespecteerd Amerikaans oud-congreslid en oud-presidentskandidaat

“Ik geef toe dat ik sceptisch ben, over Elon Musk als held van het vrije woord. Hij is van het ene door de Amerikaanse overheid gesubsidieerde bedrijf naar het andere gegaan, op zijn weg om de rijkste persoon ter wereld te worden. Maar links- of rechtsom valt het niet te ontkennen dat zijn publicatie van de ‘Twitter Papers’ dit afgelopen weekend, die de manipulatie van sociale media door de overheid aan het licht bracht, een enorme overwinning is voor degenen onder ons, die waarde hechten aan het Eerste Amendement van de VS-grondwet, waarin o.a. de vrijheid van meningsuiting en drukpers is gewaarborgd.

De publicatie, in samenwerking met de echt onafhankelijke journalist Matt Taibbi, toonde onomstotelijk aan, hoe politici en vertegenwoordigers van ‘officieel Washington’ druk uitoefenden op de teams die toen verantwoordelijk waren voor de censuur bij Twitter, om Tweets te verwijderen en zelfs accounts te verbieden, die zich alleen schuldig maakten aan het plaatsen van informatie waarvan de machthebbers niet wilden dat het grote publiek het te weten zou komen..!

Laten we niet vergeten dat veel van degenen die Twitter censuur eisten, Amerikaanse regeringsfunctionarissen waren, die een eed hadden afgelegd op de Amerikaanse grondwet en het Eerste Amendement daarvan! Het is belangrijk om te begrijpen dat beide Amerikaanse politieke partijen betrokken waren bij het pushen van Twitter, om informatie te censureren die hen niet beviel. Er is genoeg corruptie.

Maar, zoals de Twitter Papers aantoonden, werden veel meer Tweets gecensureerd op vraag van politici van de Democratische Partij, gewoon omdat Twitter-medewerkers in het censuurteam overwegend aanhangers waren van de Democratische Partij. Misschien wel het meest vernietigende bewijsstuk dat in deze eerste aflevering van de Twitter Papers werd vrijgegeven was een reeks Tweets van de Biden 2020-campagne aan haar contactpersoon binnen Twitter met het verzoek dat het sociale medium hen zou censureren. Uit een intern document van Twitter blijkt dat het censuurteam deze ‘behandelde’, wat betekent dat het deze keihard censureerde!

Elon Musk verklaarde zelf openlijk voor de vrijlating dat Twitter de verkiezingen had gemanipuleerd. Dit gebeurde al voordat hij de controle over het bedrijf overnam en tot massale ontslagen overging. Dus al die jaren hoorden we leugens van de elites in Washington dat Rusland zich met onze verkiezingen bemoeide, terwijl het uiteindelijk Twitter zélf was..  Dat roept natuurlijk de vraag op over andere grote sociale media bedrijven zoals Facebook.

Facebook ook? En welke andere social media?
Zal Mark Zuckerberg schoon schip maken over de verkiezingsbemoeienis van zijn eigen bedrijf? Zal iemand de moed hebben om dat van hem te eisen? Hoe zijn ze hiermee weggekomen? Zoals een andere, echt onafhankelijke journalist, voormalig Guardian-kopstuk Glenn Greenwald, opmerkte, in de show van Tucker Carlson op de avond dat de ‘Twitter Papers’ werden vrijgegeven,
huren deze verkooppunten tegenwoordig openlijk ‘voormalige’ leiders en officieren van de Amerikaanse inlichtingendienst in als ‘nieuwsanalisten’.. Terwijl het nota bene ooit controversieel was, dat de CIA probeerde te manipuleren wat Amerikanen in de reguliere media consumeren.

CNN, MSNBC, Fox en de rest huren allemaal van dit soort ‘voormalige’ leden van de inlichtingendiensten in, om de Amerikanen te vertellen wat ze moeten denken. Zo vertelde Glen Greenwald aan Tucker Carlson:

“Big tech censuur is een cruciaal instrument van de nationale veiligheidsstaat; telkens wanneer iemand probeert er iets aan te doen, springen deze voormalige mensen van de CIA, het Pentagon en de rest op en zeggen ‘we kunnen niet toestaan dat jullie de vrije meningsuiting herstellen’.”

Dit is een corruptieschandaal dat zo massaal is, dat het bijna gegarandeerd nooit goed onderzocht zal worden. De regering zelf is een van de meest schuldigen en we weten dat ‘regeringscommissies’ eigenlijk meer gaan over het toedekken dan over het blootleggen van de gepleegde misdaden.

Maar de waarheid is krachtig. Zo’n 58 jaar nadat het Warren Report de moord op president Kennedy goedpraatte, blijkt uit peilingen dat weinig Amerikanen het ‘officiële’ verhaal geloven. De waarheid is krachtig en we moeten er altijd naar zoeken. Geen enkele leugen is bestand tegen het ontsmettingsmiddel van de waarheid. Dank aan Elon Musk voor zijn moed en laten we hem moedigen om door te gaan.

* * *

3 gedachten over “Twitter-papers: bewijs voor totalitaire controle..!!

 1. De uitdrukking niets is wat het lijkt is ook van toepassing op de activiteiten van Elon Musk (1971). Ik heb sterk de indruk dat Musk als patsy/ psyop fungeert als onderdeel van het plan om de direct verantwoordelijken voor de gang van zaken in de wereld in het algemeen en sinds 11.03.2020 in het bijzonder nog een korte tijd uit de wind te houden, door het sheeple/goyim nog zo lang mogelijk met nepnieuws op het verkeerde been te zetten.
  De rijkste man op aarde maakt nog altijd verlies met zijn paradepaard Tesla, als voorbode voor het aan banden leggen van reizen in TriStateCity voor de overlevenden van de vaccinazis.
  Tesla maakt nog altijd recordverliezen en Musk behoort tot de allerrijksten op deze aarde. Hoe lopen eigenlijk de kapitaalstromen richting Tesla, maar ook richting SpaceX, Neuralink & nu ook Twitter?
  Het Neuralink-concept vertoont grote overeenkomsten met het duistere ID2020 (genaamd Luciferase), dochterbedrijf van Bill Gates III’s Microsoft om de mensheid te chippen, dit te koppelen aan een – digitaal – betalingssysteem en je komt uit bij Central Bank Digital Currency (CBDC).
  Van Elon Musks moeder Maye (1948) is op internet een afbeelding te vinden waarin ze het 666-symbool uitbeeldt voor haar linkeroog, een verwijzing naar het laatste bijbelboek Openbaringen. Verder vind ik het opvallend dat de Canadese premier & WEF’er Justin Castrodeau en zijn moeder Magaret Sinclair qua leeftijd exact overeenkomen met Musk jr. en sr. Is dit toeval?

 2. Over het CBDC , een recente analyse :
  https://www.zerohedge.com/markets/digital-currency-fed-moves-toward-monetary-totalitarianism
  met citaten :
  “The Federal Reserve is sowing the seeds for its central bank digital currency (CBDC). It may seem that the purpose of a CBDC is to facilitate transactions and enhance economic activity, but CBDCs are mainly about more government control over individuals. If a CBDC were implemented, the central bank would have access to all transactions in addition to being capable of freezing accounts.
  It may seem dystopian—something that only totalitarian governments would do—but there have been recent cases of asset freezing in Canada and Brazil. Moreover, a CBDC would give the government the power to determine how much a person can spend, establish expiration dates for deposits, and even penalize people who saved money….
  The war on cash is also a reason why governments want to implement CBDCs…..
  With a CBDC, it would be easier for the government to carry out expansionary monetary policies (which cause misallocations of resources and business cycles) and exert greater control over citizens’ finances…. “ (=einde citaten).
  Het voormelde systeem is dan ook imo het systeem dat een totale controle van de bevolking moet toelaten, tot in de kleinste details, zeker als dit gekoppeld wordt aan het Chinese social credit systeem. Dit kan opnieuw leiden tot een de facto invoering van de “burgerlijke dood”. En volgens Schwab is het Chinese model de toekomst.
  https://blog.independent.org/2022/12/01/klaus-schwab-china/
  met titel :
  “Klaus Schwab Proclaims China a “Role Model” for Many Nations” (=einde titel).
  Spijtig genoeg is er slechts een zeer kleine minderheid in de politiek – media en wetenschappelijke middens, die de alarmklok luidt.

 3. De introductie van CBDC in Nigeria onder de naam eNaira is uitgelopen op een faliekante mislukking, omdat minder dan 0,5% van de bevolking de moeite heeft genomen over te stappen naar het digitale geld is in oktober van dit jaar de operatie afgeblazen.
  Op de vraag of wij in het westen enige hoop mogen putten door deze zeperd kan ik niet beantwoorden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.