Advertentie

Het bewijs: wéér een gestolen VS-verkiezing..! (2)


*

Deel 1 éérst lezen? Klik HIER
*

Het bewijs: wéér een gestolen VS-verkiezing..! (2)

2022 © Paul Craig Roberts | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Dr Paul Graig Roberts

Deze keer focus ik op het CNN rapport over haar eigen exit polls dat wijst op een gestolen verkiezing. Op 9 november merkten CNN-verslaggevers Zachary B. Wolf en Curt Merrill op dat de alom verwachte Republikeinse ‘rode golf’ niet tot stand kwam en presenteerden vervolgens gegevens die niet in overeenstemming zijn met de juistheid van de stemming. De verslaggevers vergelijken de exit polls van de verkiezingen van 2018 met die van de verkiezingen van 2022. Uit de vergelijkingen blijkt dat de Democraten bij de verkiezingen van dinsdag steun verloren onder vrouwen, gematigden, jongeren, kleurlingen, stedelijke kiezers, academici en onafhankelijken. (HIER)

 • de steun van de Democraten onder vrouwen daalde van 19 naar slechts 8 punten.
 • de steun van de Republikeinen onder mannen steeg van 4 punten voor Democraten naar 14 punten.
 • Wat leeftijd betreft, daalde de voorkeur voor Democraten boven Republikeinen voor 18-29 jaar van 35 naar 28 punten en voor 30-44 jaar van 19 naar 4 punten.
 • de Republikeinse voorkeur boven de Democraten steeg van 1 tot 10 punten voor de leeftijdsgroep 45-64 jaar en van 2 tot 12 punten voor de leeftijdsgroep 65 jaar en ouder.
 • de voorkeur van blanke mannen voor Republikeinen steeg van 21 naar 28 punten.
 • blanke vrouwen gingen van een 50-50-verdeling naar een voorkeur van 8 punten voor de Republikeinen.
 • de voorkeur van zwarte vrouwen voor Democraten daalde van 85 naar 78 punten.
 • de voorkeur van zwarte mannen voor Democraten daalde van 76 naar 65 punten.
 • de voorkeur van Latina-vrouwen voor Democraten daalde van 47 naar 33 punten en
 • de voorkeur van Latino-mannen voor Democraten daalde van 29 naar 8 punten.
 • de voorkeur van stedelijke kiezers voor Democraten daalde van 33 naar 17 punten.
 • de voorkeur van voorstedelijke en landelijke kiezers voor Republikeinen steeg met 6 en 15 punten.
 • democraten verloren ook steun onder blanke en zwarte afgestudeerden.
 • onder blanke stemmen zonder diploma steeg de voorkeur voor de Republikeinen met 10 punten.
 • onder gematigden daalde de voorkeur voor Democraten van 26 naar 15 punten.
 • onder conservatieven steeg het Republikeinse voordeel van 67 naar 83 punten.Onder liberalen was er in wezen geen verandering.

Deze exit polls van CNN tonen een aanzienlijke erosie van de Democratische stembasis, sinds de verkiezingen van 2018. De conclusie is simpel:

‘Hoe kan zo’n aanzienlijke erosie in overeenstemming zijn
met het ontbreken van
enige significante Republikeinse winst op verkiezingsdinsdag?’

De uitkomst van de verkiezingen van dinsdag wordt nog moeilijker te begrijpen gemaakt door de verslaggevers van CNN wanneer ze melden:

“In 2018 zei 37% van de kiezers dat ze Democraten waren, vergeleken met 33% die zei dat ze Republikeinen waren en 30% die zei dat ze onafhankelijk waren. In 2022 waren het de Republikeinen die het voordeel hadden. Toen ze in 2018 de controle over het Huis wonnen, hadden Democraten een voordeel onder onafhankelijke kiezers. Dat is in 2022 bijna verdwenen.

Zowel Democraten als Republikeinen verbeterden hun prestaties onder de partijgetrouwen. Maar de Republikeinen bouwden een voorsprong op bij kiezers die geen gunstig beeld hebben van een van beide partijen. Democraten verloren hun voorsprong bij kiezers die een gunstig beeld hebben van beide partijen.”

Er zijn nog veel meer aanwijzingen dat er veel mis is bij het tellen van de stemmen. Uit peilingen blijkt dat Biden een goedkeuringspercentage heeft van slechts 36% en dat een grote meerderheid van de Amerikanen niet wil dat Biden zich over twee jaar herkiesbaar stelt. Hoe komt deze voorkeur overeen met de telling van de stemmen van dinsdag  8 november?
Denk er ook aan dat de partij die aan de macht is bij tussentijdse verkiezingen haar vertegenwoordiging verliest, maar ondanks de aanzienlijke afkeer van de Democraten die CNN aan het licht bracht, deed dit normale resultaat zich die dinsdag niet voor.

Denk ook aan de publieke ontevredenheid over: recordcriminaliteit, recordinflatie met hoge voedsel- en benzineprijzen, stijgende rentevoeten en dalende huizenprijzen, massale illegale immigratie, gedwongen indoctrinatie van schoolkinderen met transgendertheorie en kritische rassentheorie, Biden’s Covid-vaccinatiemandaten die gezondheidsletsels en sterfgevallen veroorzaakten en carrières verwoestten, Biden’s Covid-afsluitingen die bedrijven, banen en toeleveringsketens verwoestten en de prijzen verhoogden, Biden’s ‘Russische’ sancties die de energievoorziening verstoorden en de prijs van alles verhoogden.

Hoe heeft Fetterman, gezien al deze ontevredenheid, een door een beroerte verzwakte en aan spreekproblemen lijdende persoon die criminelen uit de gevangenis wil vrijlaten, een zetel in de Amerikaanse Senaat uit Pennsylvania kunnen winnen? Hoe stemde dezelfde kiezer in Georgia die de Republikeinse Gov. Kemp in het ambt terugbracht tegen de zwarte Republikein en voetbalster Herschel Walker ten gunste van de zwarte Democraat Warnock, die Trump en blanken haat, voor de Amerikaanse Senaat?

Het simpele computerproces…!
Ten slotte, denk aan de Diebold stemmachines die niet goed functioneerden in New Jersey, Arizona en Texas, en het verslag van Gateway Pundit dat in Detroit, Michigan, stembiljetten werden afgeleverd via de achterdeur in de vroege uren van woensdagochtend, lang na de wettelijke deadline.

Vraag uzelf nu eens af wat erger is, een gestolen verkiezing in de VS of een Amerikaans electoraat dat zo onnozel en onberekenbaar is dat het een politieke partij in het zadel houdt die ons naar een oorlog met Rusland en China leidt, die blanken haat en vervolgt, die de FBI en het ministerie van Justitie heeft gepolitiseerd en ze tot Gestapo-agentschappen heeft gemaakt die de macht van de Democraten dienen, die vurig gelooft dat ouders slecht zijn voor kinderen en geen inspraak mogen hebben in hun opvoeding (hersenspoeling), die normaliteit demoniseert en perversiteit normaliseert, die ….

Zo kan ik nog wel even doorgaan. Dit was een kans voor de kiezers om hun ongenoegen te laten blijken, en volgens de stemresultaten hebben ze dat niet gedaan. Als de stemmentelling eerlijk is, dan is de conclusie dat we het Amerikaanse volk moeten afschrijven als wezens die te dom zijn om te overleven als een vrij volk.

Daarom geloof ik veel liever dat de verkiezingen opnieuw gestolen zijn.

Wat kan er gedaan worden aan gestolen verkiezingen? Niets. Vooral wanneer een eerder gestolen verkiezing de Democraten de controle heeft gegeven over de uitvoerende macht. De uitvoerende macht is de politietak. Het gaat geen verkiezingen of welke wet dan ook tegen zichzelf handhaven. De Democratisch gecontroleerde steden zijn rijken op zichzelf. Ze kunnen elke verkiezing stelen en er kan niets aan gedaan worden. De media is een aanhangsel van de Democratische partij. De media steunen het officiële verhaal.

 

2 gedachten over “Het bewijs: wéér een gestolen VS-verkiezing..! (2)

 1. Als ik een voorspelling mag doen? De deepstate partijen gaan wéér aan het langste eind trekken en niet omdat de kiezers dat zo maken maar omdat de knoeierij met de uitslag dat zo heeft gemanipuleerd. Zo zal dat ook in NL verlopen omdat de ‘haast’ die kennelijk onder de aanhangers van Lucifer bestaat, maakt dat ze niet meer mogen verliezen zoals dat destijds ook gebeurde toen Trump voor hen de boel kwam verzieken. Dat heeft hen kostbare jaren gekost en nu moet de vaart erin. Dus bereid je voor op de leugenachtige triomf van de wokisten.
  Wat dat onherroepelijk zal veroorzaken is tegelijk een zege voor NL.
  Het 2nd amendement zal ervoor zorgen dat met met geweld, onder aanvoering van de krachten binnen het leger die onmiskenbaar patriotten zijn en aanhanger van de Trumpdoctrine en ook zagen hoe voortvarend werd opgetreden tegen de praktijken m.b.t.de Dumbs, er een burgeroorlog-achtige situatie ontstaat die op geweldadige manier gaat afrekenen met de linkerflank die schijnbaar de lange arm geworden was van het satanisme. Hoe precies de transfer naar met name nederland gaat plaatsvinden, heb ik geen idee maar dat is dan wel het land wat van de Europese landmassa wat als eerste werkt aan de ‘bevrijding’. Het spreekt voor zich dat dit land met een onbewapende burgerij en een notoir gebrek aan ruggegraat afhankelijk is van de groep die de laatste tijd als pispaal is gebruikt, de boeren en de overtuigde wappies. Kortom alles wat geplaagd door censuur en links wokisme en de fundamentele tegenstanders van het sdg gedrocht en wef plannen, zullen zich uit de massa verheffen en de strijd op gaan nemen tegen datgene wat vanuit de VS is gedemonstreerd. Het gebruik van geweld vindt dan plaats onder art.41. De hervormingen zijn dan echt de proloog voor een kali satta.

  1. Als de correctieve ingreep in Brazilië doorzet en lukt kunnen ze zich gelukkig prijzen en een satanist geloost te hebben. Demente meneer Biden die daar onder dezelfde trucjes zit als meneer Lullo had de crimineel lullo al gevraagd om stekraun voor z’n imperialistische hobby in de Oekraïne. Nu is brazilië geen absoluut arm land maar ik denk dat qua prioriteiten er andere zaken voorgaan dan en paar continenten verder de VS te gaan helpen met die onzin. Geeft wel aan dat de VS veel geld al heeft uitgegeven aan die flauwekul in het oosten. Bij heel veel rally’s waar Biden verschijnt wordt ie uitgejouwd door de menigte, “fuck joe Biden”….. En maar blijven grijnzen met die kartonnen rotkop.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.