Advertentie

Medvedev over buitenaardsen ‘buiten beeld’…!?


x

Medvedev over buitenaardsen ‘buiten beeld’…!?

2012 WantToKnow.nl/.be

x

Een verhaal dat voor zichzelf spreekt..! Is het zo simpel dat -zoals altijd beweerd is- de grote naties ter wereld wéten dat buitenaardsen hier al lang rondhangen..? Is het zó simpel dat de premier van één van de grootste landen ter wereld zich verspreekt op zo’n simpele wijze..? Misschien is het antwoord héél simpel..  Inderdaad.. Premier Dmitri Medvedev is gewoon een mens…! We horen wat jij ervan vindt!!

Mr Medvedev answered:“Along with the briefcase with nuclear codes, the president of the country is given a special ’top secret’ folder. This folder in its entirety contains information about aliens who visited our planet. Along with this, you are given a report of the absolutely secret special service that exercises control over aliens on the territory of our country … More detailed information on this topic you can get from a well-known movie called ‘Men In Black’ … I will not tell you how many of them are among us because it may cause panic,”

vertaling:

“Samen met het koffertje met de codes om atoomwapens af te vuren, krijgt de president van dit land ook een speciale ‘TOP SECRET’-map. Deze map gaat over de complete informatie rondom buitenaardsen die onze Aarde hebben bezocht. Samen met deze map krijg je als president ook nog een absoluut geheim rapport over een speciale overheidsdienst, die de controle uitoefent over de buitenaardsen die op ons grondgebied verblijven… Meer gedetailleerde informatie kun je vinden in een film die getiteld is ‘Men in Black’.. Ik zal je niet vertellen hoeveel van hen onder ons verblijven, want dat zou alleen maar paniek veroorzaken..”…

x


24 gedachten over “Medvedev over buitenaardsen ‘buiten beeld’…!?

 1. Je ziet steeds meer berichten in de MSM over aliens. (ook per ongeluk hoor:-) en alternatieve sites nemen dan opeens wel de MSM serieus. De bevolking wordt langzamerhand klaargemaakt voor het bestaan van aliens.
  Google: Operation Blue Beam ligt goed op koers en uw alternatieve nieuwssite helpt daar gewillig aan mee.

  Tja, de Weapons of Mass Destruction, hebben in ansgt-kracht ingeboet, de opwarmende aarde krijgt de mensen niet echt meer bang, het ozon-gat was ook niet je van het, dan de zure regen, dat leek ‘m wel te worden maar deed het ‘m toch niet. De koude oorlog bleek uiteindelijk een westers verzinsel, tja en wat houd je dan over om de burgers bang en gehoorzaam te houden: De aliens komen u halen!

  En wat nieuw is, uw alternatieve nieuwssites doen hier ook aan mee. Hopelijk krijgen we snel de Alien ontvoeringsverhalen op het nieuws en bij de alternatieve media.

  Heerlijk dat wordt weer genieten, wat zal dat een spannende verhalen gaan opleveren !

  1. Niets breaking video. Hij maakt gewoon een grap, helemaal wanneer hij over MIB begint moet dat duidelijk zijn.

 2. “Ik zeg niet hoeveel er hier lopen want dan breekt er paniek uit? ”
  Hoe dom moet je dan zijn? Hij loopt toch op dezelfde wereld rond, of niet? Heb ik iets gemist? Of wacht, mijn “euro” valt. Hij is er zelf eentje natuurlijk. Vandaar. Het zou ook helemaal niet zo gek zijn uiteindelijk. Worden we al die tijd al onder de duim gehouden door “vreemde wezens”.
  Dat ze er zijn weet ik wel. Wie het zijn, daar ben ik wel benieuwd naar.
  Tja,tijd voor de koffie. 🙂

 3. Kom op nou mensen, dit is precies volgens scenario!
  De terroristen kaart is gespeeld en nu komt de “alien” kaart.
  Niets van wat er in de media verschijnt gebeurt per ongeluk.

  1. Heb je mooi goed Imke. Ik denk ook dat de dreiging over terroristen niet echt meer werkt, dus nu maar de ‘hogere sferen’. We zullen zien…ennuh toch niet op vakantie 😉

  2. Als de Spits het al vermeldt…misschien zijn de ‘gekloonden’ ontsnapt…wat moet je anders zeggen in zo’n geval? De waarheid? Die is al lang zoek 🙂

  3. Lieve Dames…!

   Kijk eens naar dit sterretje: –> * <– FLITS ! (ga gerust door met het schrijven van jullie kookboek)

 4. Wat ik eergisteren al op mijn eigen website schreef en waarbij ik het laatste serieus bedoel:

  Begrijp ik alleen niet waarom hij bij een dergelijke serieuze mededeling de verslaggeefster niet een volle kaakstoot verkoopt, of is het wellicht zo dat ALLE media-mensen erin getraind zijn om de domme standaard grijns te vertonen zodra het over UFO’s of buitenaardsen gaat en zij dus gewoon volgens protocol dom staat te lachen?

  En toch vraag ik mij af of Medvedev wellicht door de aanwezige journalisten is gevraagd iets dergelijks te vertellen als test of grap voor het een of ander? De journaliste staat wat mij betreft te hard te lachen en ik hoor op de achtergrond meer lachers. Wie weet komt eerdaags de aap uit de mouw. Nog een rode vlag, waarom zou een Russische president verwijzen naar een Amerikaanse film als Men In Black om een beter zicht te krijgen op de situatie? Ik vind het wijzer even af te wachten en niet te snel te juichen.

 5. Tja, ik vind heel veel mensen in zogenaamde ‘belangrijke’ functies onmenselijke wezens dus dit nieuws verbaasd me niets.
  Als je levende honden en katten kunt villen, mensen en dieren die niets misdaan hebben kunt afslachten, uitbuiten, geestelijk en lichamelijk mishandelen…….ben je dan wel een mens, of is de rest die dat niet kan misschien niet menselijk?
  Dit vraagstuk houd me al een poosje bezig eigenlijk.

  1. Nou of het serieuze uitspraken zijn of niet (dat moeten we nog even afwachten) de media zijn er altijd als de kippen bij om dergelijke bloopers uit te zenden, maar deze keer niet. Zij zien het blijkbaar niet als humor.

   Overigens vind ik het vreemd Ron dat je het heel gek zou vinden als mensen deze uitspraken serieus nemen, meestal spreken mensen de waarheid als ze denken dat ze een gesprek onder vier ogen hebben, dus het zou zomaar waar kunnen zijn.

   Verder snapt iedereen die de moeite heeft genomen zich in het UFO-fenomeen te verdiepen (jij ook Ron?) dat hoge pieten zoals presidenten meer moeten weten over dat fenomeen en dat het helemaal niet zo vreemd zou zijn als zij een map met info daarover krijgen als ze in functie treden.

   Overigens kan Medvedev het best als grap hebben gezegd (ondanks dat hij een dergelijk map in zijn kluis heeft liggen) omdat hij weet dat 90% van de mensheid geen geloof hecht aan UFO’s en de eventuele buitenaardse herkomst daarvan en dat toch niemand het serieus zou nemen behalve degenen die altijd al uitgelachen werden door hun van niets op de hoogte zijnde medemens.

   Maar mensen die niet verder kijken dan hun neus lang is, hoeven zich geen zorgen te maken, mocht hij uiteindelijk officieel nog eens hetzelfde herhalen, de wereldwijde media en de politiek zullen het ook dan voor 100% negeren en ook dan zal bijna niemand het serieus nemen en er grappen over blijven maken. De mens is nu eenmaal niet zo intelligent als we denken en daar maken politici (en ander schorem zoals bij banken en nog wat instellingen) dankbaar gebruik van.

 6. Man In Black laat zien dat er een samenwerking bestaat tussen verschillende rassen. Galactische Federatie als het ware… Niets makkelijker dan naar een verhaal verwijzen waar de mensen bekend mee zijn om een voorbeeld te maken.

  In mijn optiek zijn veel films gemaakt om een ander gemakkelijker voor ‘gek’ te kunnen verklaren als zij een bepaald onderwerp aansnijden.

  “Haha! Net als in The Matrix zeker.. mafkees!!”

 7. Space future exopolitiek: spacedefensie

  speciale overheidsdienst die de controle uitoefent over de buitenaardsen die op (russche) ons grondgebied verblijven…
  Ik zal je niet vertellen hoeveel van hen onder ons verblijven, want dat zou alleen maar paniek veroorzaken..alleen in rusland en de rest…..
  Wie als politieke leiders op ruimtevaartgebied wat geschiedenis en de grote naties ter wereld wéten dat buitenaardsen hier al lang rondhangen..?
  Hun politieke bekwaamheid wordt zwaar in twijfel getrokken op gebied van space-exopolitiek sociaal democratisch vlak tgv de bevolking…. en de juiste samenwerking met buitenaardsen, die wel of niet deugen? De planeet Aarde had er anders en beter kunnen voorstaan….

  1. De krachten achter de schermen in de VS bijvoorbeeld, zagen in de jaren 1950 hun kansen schoon, om de techniek van de buitenaardsen af te tappen, in ruil voor… Kennis over verbijsterend nieuwe technieken zorgde in handen van deze ‘krachten’ voor een onoverbrugbare voorsprong op het gebied van technologische ontwikkeling.. Lees het verhaal van de ex-directeur en oud-medewerkers van Lockheed.. Hier op de site: Ex-Lockheed-medewerkers over UFO’s en buitenaardsen..!! Of hoe bijvoorbeeld in dit geval, Lockheed Martin erin slaagde om vliegmasjientjes te bouwen die tot veel meer in staat bleken, dan wat in de officiële pers werd verteld..
   Lees in dat verband ook het logische vervolg hiervan.. Het verhaal van Laura Eisenhower hier op WantToKnow, en lees tussen de regels door, dat de krachten-achter-de-schermen al lang stations op Mars hebben ingericht..

 8. Dit is toch gewoon een grap a la “Lucky TV”. Heeft iemand hier wel eens de absurd idiote films gezien van MIB? Daarin kan meer informatie gevonden woorden…? M.a.w. Geintje.

 9. Ik heb de video aan iemand laten zien die Russisch spreekt. Zijn antwoord:

  De ondertiteling is het meest letterlijk en accuraat. Buitenaardsen noemt hij
  letterlijk niet maar hij heeft het over: ‘’ nieuwkomers/ vreemdelingen die onze planeet hebben bezocht”. Buitenaardsen dus. Verder heeft hij het over: ‘’ top secret speciale eenheden die de vreemdelingen die zich op Russisch grondgebied bevinden controleren.

  Het klopt dus, de vraag is nu is het bewust gelekt of echt per ongeluk.

 10. Voor iedereen die deze mededeling niet serieus neemt omdat medvedev refereert aan Men In Black:
  Er is een russische docu gemaakt door een russsisch tv-station met DEZELFDE
  naam.
  Dat is waar medvedev naar verwijzt in zijn verklaring en niet de megahollywood films met dezelfde naam.
  Kans is dus aanzienlijk groter geworden dat hij hier zeer serieus is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.