Advertentie

Bono definitief ontmaskerd als Illuminatie-puppet..!


x

Tja, als Queen Elisabeth II je riddeert, kun je je netjes achter je ridder-onderscheiding verschuilen.. Ook letterlijk..
Tja, als Queen Elisabeth II je riddert, kun je je netjes achter je ridder-onderscheiding verschuilen.. Ook letterlijk..

x

x

Bono definitief ontmaskerd als Illuminatie-puppet..!

2015 © vertaling WantToKnow.nl/.be
origineel HIER

x

bono fakeBono heeft in het Westen bji velen het imago van ‘humanitaire redder van Afrika’, maar hij laat na de schade die de G8-landen daar aanrichten aan de kaak te stellen. Dit ondermijnt natuurlijk zijn liefdadigheidswerk en campagnes voor rechtvaardigheid. Waarom zwijgt hij er überhaupt over..? Het was al erg genoeg in 2005, toen Bono én Bob Geldof ook nog grote lof hadden op de G8-top in Schotland voor beide oorlogsmisdadigers, Tony Blair en George Bush. Terwijl zij feitelijk toen al verantwoordelijk waren voor de start van de oorlog in Irak en de bijna 2 miljoen slachtoffers die er door deze oorlogen vielen.

Op een gegeven moment zit Geldof letterlijk en figuurlijk op schoot bij Tony Blair..! Afrikaanse activisten beschuldigen hen van het inwisselen van een wereldwijde campagne voor rechtvaardigheid voor een kleine goede doelen campagnes. Maar het kan nog erger; toen Engeland weer voorzitter van een G8-top werd, richtte Bono opnieuw een liefdadigheidscampagne op en Bob Geldof werkte nauw samen, die het beleid van de G8 in Afrika moest schoonpoetsen.

In een alliantie voor Voedsel Veiligheid en Voedingswaarde, die werd gelanceerd toen Amerika voorzitter was van een G8 top, werden afspraken gemaakt, die ervoor moesten zorgen dat Afrikaanse landen, buitenlandse bedrijven toestemming geven om hun land in te nemen, patenten op hun hun zaden te pakken en hun voedselmarkten te monopoliseren.

Maar de stem van het eigen volk wordt genegeerd. En 6 Afrikaanse regeringen hadden deals gesloten met bedrijven als Monsanto, Cargill, Dupont, Syngenta, Nestlé en Unilever. De G8-landen beloven vervolgens steun aan die landen als tegenprestatie. Een breed scala aan activisten, zowel Afrikaanse en Europese, waren en zijn woedend over de Nieuwe Alliantie (New Alliance). Maar de ‘ONE- campagne’, mede-opgericht door Bono verdedigt de nieuwe deal. Maar uit verschillende publicaties kwamen opmerkelijk inzichten naar voren: de belangen van de Afrikaanse leiders en hun volk worden door elkaar gehaald, de rol van kleine Afrikaanse bedrijven wordt overdreven, maar de onrechtvaardigheid in de kern van de Nieuwe Alliantie wordt helemaal niet genoemd – landroof.

Bono met mr. Eugenica, Bill Gates
Bono met mr. Eugenica, Bill Gates

Bono had al eerder ‘lovende kritieken’ gekregen voor de Nieuwe Alliantie in een speech bij de G8 in Amerika (HIER). Daarnaast bleek, dat veel van het geld voor de ‘ONE’-campagne van de Bill and Melinda Gates Stichting kwam, waarvan twee leden ook in het bestuur zitten van de ‘ONE’-stichting.. ! (HIER). Deze Bill and Melinda Gates Stichting werkt samen met de grote Biotech Monsanto en met Cargill. En het is bekend dat Bill Gates een enorm pakket aandelen heeft in Monsanto..

Bill Gates reageert op protesten van Afrikaanse boeren en Westerse beschuldigingen van landroof als volgt: veel van de grondtransacties zijn gunstig en het zou jammer zijn als ze worden tegengehouden vanwege de westerse manier van kijken. Ja, laten we vooral niet met de ogen van de roofdieren kijken naar deze Afrikaanse burgers..

In de naam van de macht…
in the name of powerDaarnaast komt naar voren dat U2’s Bono al een lange geschiedenis heeft. De Ierse wetenschapper Harry Browne stelt in zijn briljante boek The Frontman: Bono (in the Name of Power) dat ‘in de dertig jaar dat Bono een bekende figuur is, hij een verlengstuk en katalysator is voor de belangen van de elite, dat hij pleit voor inefficiënte oplossingen, de armen betutteld en de achterwerken van de rijken en machtigen kust.’ En over zijn benadering van Afrika schrijft Browne dat het ‘een gladde mix is van traditionele missionarispraktijken en commercieel kolonialisme, waarin de arme wereld bestaat als taak voor de rijke wereld om op te lossen’…

Hij schrijft verder over Bono: “Deze man is uitgegroeid tot het zorgzame gezicht van de wereldwijde technocratie en heeft zonder enige vorm van mandaat de rol van woordvoerder voor Afrika aangenomen. Bono misbruikt zijn rol en gooit ‘een humanitair sausje’ over de westerse leiders, waar achter zij zich kunnen verschuilen. En zijn imago als ‘redder van Afrika’ zonder de schade die de G8-landen daar aanrichten te noemen, geeft het neoliberale project legaliteit.’

Bono en de prijzen van koningin Elizabeth II
Bono beweert de armste en meest kwetsbare mensen te vertegenwoordigen, maar een breed scala van activisten uit zowel de arme als de rijke landen klagen over Bono. Dat waar hij en anderen worden gezien als vertegenwoordigers van de armen, daar worden deze arme mensen zélf niet uitgenodigd door de wereldleiders; want deze mensen kunnen de politieke ruimte niet pakken. En ja, dát werkt zeer goed voor iedereen – behalve voor hen, de arme mensen zélf..

Bono met oud-premier tony Blair, door een Maleisische rechtbank veroordeelde oorlogsmisdadiger.
Bono met oud-premier tony Blair, de door een Maleisische rechtbank veroordeelde oorlogsmisdadiger.

De ONE campagne lijkt mij het soort van organisatie die John le Carré of Robert Harris zouden kunnen hebben uitgevonden in hun intrige-romans… De mensen van deze ‘ONE’-campagne, zeggen te werken ten behoeve van de extreem armen, maar de raad van bestuur is grotendeels samengesteld uit multimiljonairs, corporate aristocraten en Amerikaanse handhavers.

Wat te denken in dat kader van ene mevrouw Condoleezza Rice bijvoorbeeld, nationaal veiligheidsadviseur en minister van Buitenlandse Zaken in het kabinet van George Bush jr., een vrouw die agressief de oorlog met Irak propageerde, vervolgens de CIA bevoegdheid gaf om marteltechnieken te gebruiken en kleinere naties overdonderde om een breed scala van Amerikaanse martelpraktijken te ondersteunen.. Ja de ware representatieve figuur voor een wereldwijde campagne tegen armoede..!

Natuuurlijk is Bono een graag geziene gast op het Witte Huis, waar hij een kopje thee met Barack Obama drinkt..
Natuuurlijk is Bono een graag geziene gast op het Witte Huis, waar hij een kopje thee met Barack Obama drinkt..

Of bestuurdslid Larry Summers, econoom tijdens de donkerste dagen van de Wereldbank en Amerikaans minister van Financiën, de-reguleerder van Wall Street. Hoeveel gevolgen heeft dat niet gehad voor de rest van ons? En wat te denken van Howard Buffet en graangigant-speculant Archer Daniels Midland en directieleden van Coca-Cola en de voedingscorporaties ConAgra en AgroTech. Wat te denken van het simpele FEIT, dat, hoewel de belangrijkste focus van de ONE campagne Afrika betreft, er slechts twee Afrikaanse leden in het bestuur van de ‘ONE’-campagne zitten..!

U-pay-tax-2En ja wat voor Afrikanen.. Een van hen is een mobiele telefoon baron, en de andere de Minister van Financiën van Nigeria, een vroegere directeur was van de Wereldbank. Kunnen er betere vertegenwoordigers van de extreem armen zijn..? Voel je de fake-presentatie van deze ‘organisatie-voor-de-armen’ waar Bono als vlaggeschip dient..?

Belastingontduiking op mega-schaal..
Tja, daar waar we nu in Nederland het Starbucks-verhaal hebben over belastingontduiking, daar is dit voor de leden van U2 al een zaak van enkele decennia… Ze wéten gewoon niet beter.. Toen Bono en zijn bandleden hun Piramide Podium (..!!) bestegen, lieten activisten uit de actiegroep ‘Art Uncut’ een 6 meter hoge ballon omhoog gaan, met daarop de tekst ‘U betaalt uw Tax ook U2?’ Daarmee duidelijk aangevend hoe de leden van U2 hun honderden miljoenen royalties en licentierechten belastingvrij via offshore belastingontwijking sluizen.

Als de organisatie van de ONE campagne beweert een ‘grassroots campaign’ te zijn, een campagne door en van het volk, dan kun je er gif op innemen dat het niet zo is..! Multimiljonairs en technocraten lijken eerder handlangers van corporate Amerika; het ligt er duimendik bovenop..! Bono die openlijk opriep tot meer transparantie (HIER) was net zó belachelijk. Genoemde auteur Harry Browne herinnert ons aan het complexe web van schaduwbedrijven van U2, de financiële afspraken rondom de ‘Product RED’-campagne en zijn private investeringsbedrijf. Ze zijn allen alles, behalve doorzichtig..!

Er is een bekend en dubieus verhaal bekend over Bono. Tijdens een concert in Glasgow begon Bono langzaam in zijn hand te klappen. Hij schijnt te hebben gezegd: “Elke keer dat ik in mijn handen klap sterft er een kind in Afrika.” Waarop iemand in het publiek schreeuwde: “Wel verdomme, stop er dan mee”. Een goed advies, ik hoop dat hij er naar luistert!

* * *

x

Nog meer foto's van Bono met nog meer beroeeeemde mensen..
Nog meer foto’s van Bono met nog meer beroeeeemde mensen.. Wat is toch geliefd, die schat, die al die rijken voor zich inneemt, ten gunste van de arme mensen.. Bono Hood, de verre achterneef van Robin..?

39 gedachten over “Bono definitief ontmaskerd als Illuminatie-puppet..!

 1. De meeste mensen die veel geld hebben en macht hebben nooit genoeg en willen steeds meer.
  Regeringsleiders en wereld bestuurders bestaan voornamelijk uit dit soort machtswellustelingen evenals bankiers en Multinationals.
  Zolang zij het beleid kunnen bepalen zal de gewone hardwerkende burger nooit een zorgeloos bestaan kunnen opbouwen en tevens zullen de rijken proberen zoveel mogelijk geld aan hen te onttrekken.
  De ene hand wast de andere daarom geeft de Nederlandse regering hen de mogelijkheid om op slinkse wijze belasting te ontduiken.
  Ga maar eens na wat de Nederlandse ministers en premier betaald krijgen dan zult u zien dat rijk de rijken nog rijker maakt.

  1. U2 was dat niet dat geheime spionage vliegtuig Aquatone in Area 51? Die door de geheime dienst werd ontwikkeld voor spionage in Rusland?
   Toeval? bestaat niet…
   Nooit een fijn gevoel gehad bij deze man, onbehaaglijk, het lag dus niet aan mij.
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Lockheed_U-2
   Geld = 3D energie, het aardse prana (levensenergie)

  2. @ Arnold: Ik kan me anders nog herinneren dat Linda de Mol eens tegen Rutte zei: ‘Hoe is het mogelijk dat ik meer verdien dan u.’ waarop hij zei: ‘ja dat vraag ik me ook af.’ Maar toch even melden dat de premier wel heel erg veel verdiend… Zelf heb ik het idee dat je de jongens van het grote geld angstvallig uit de zeilen wil houden, die jongens van de snelle babbel maar verder ben je symphatiek, net als Odette. Wel af en toe een toren van Babel dat je even denk op het verkeerde been gezet te worden maar toch aardig. Nu ik het toch tegen je hebt, de verkeerde topic weliswaar, maar waar heb ik Odette beledigd, waar was ik beneden alle peil? En wat was de persoonlijke aanval en op wie? Verder lijkt mij dat ik onderbouwd genoeg ben en waar nodig zelfs duidelijke youtube onderbouwing plaats. Ik zie je reactie dan als totaal overbodig. Zoals alle commercieele jongens deins je terug voor iedereen die meer weet dan jij, nou dan hoef je niet alwetend te zijn! Zelf weten ze maar weinig of het moet over geld gaan en hoe je iemand op een zo vriendelijk mogelijke manier een poot uitdraait na. Iedereen die meer weet noemen ze alwetend en dan is het nog neerbuigend bedoeld ook.

  3. Onder alle koren vind je kaf, Sting heeft zich ooit opgetrokken aan wat Amazone indianen, Clif Richard is een bewezen Pedo, geridderd Sir Richard!
   Bono ja onsymphatieke uitkijk !
   En wat is een zorgeloos bestaan Arnold, zorgelozer als in Nederland met al zijn keringen en subsidies bestaat er niet.
   Zorgen maak je zelf aan in je denken, je hebt zorgelijke mensen, met een te groot verantwoordelijkheids gevoel, en de bon vivant, je kunt kiezen !

  4. Faith.
   Ten eerste deins ik nooit terug voor wie of wat dan ook.
   Ten tweede ook hier denk je weer iets te weten wat totaal ongegrond is want ik pas totaal niet in het plaatje van commercieele jongens.
   Als je de stukken lees waar ik reageer dan geef ik zelfs meermaals aan dat ook ik het mis kan hebben maar ook heb ik al aan getoond dat ik moeilijke discussies niet uit de weg ga door gewoon de discussie te voeren.
   Wat betreft beneden alle peil als je gaat schrijven dingen als een geheugen als een vergiet en meer van die leuzen dan is dat gewoon belediging en nergens voor nodig.
   De bedoeling van mij is door het gesprek aan te gaan eventueel met verwijzingen om mensen de ogen te openen en aan te tonen dat niet alles is zoals het voor geschoteld wordt.
   En wat betreft dat ik maar weinig zou weten dat laat ik liever aan anderen over om daar een mening over te hebben.
   En over Rutte daarmee bedoelde ik niets anders dan dat iemand die veel geld betaald krijgt voor zijn diensten zijn broodheren op hun wenken bediend ten koste van de meeste gewone burgers.

  5. He Arnold,
   Vind je ook niet dat die Faith wel erg wild om zich heen aan het schoppen is, met zogenaamd gefundeerde logische frutsels?
   Moeizaam, moeizaam. Als ik het woord trol laat vallen, komt er vast bonje.
   Zo van je bent er zelf een, en gun iedereen zijn eigen zoektocht.
   Eeks :O, Zucht.

   Nah, de blaadjes vallen weer van de bomen, schijnt een moeilijke tijd te wezen voor mensen die daar gevoelig voor zijn. Vitamine C doet wonderen, zegt men. Yep en de ZON.

   Nee, geen knuf, past niet bij mij 😉

  6. Een beetje leren mikken zeg je skippy, maar ze verzinnen wel een klinkende naam waar je alks vanzelf op klikt. De naam IndigoRevoulution belooft nogal niet wat! Dat kon niet anders dan een geweldige site zijn maar helaas, de naam dekte de lading totaal niet. Alleen ene Micky aan het woord over hoe het volgens hem zat. Blaast ook op een ander site hoog van de toren en zegt dat ie nogal wat reacties op zijn vorige lap tekst heeft gehad en dat waren er welgeteld 4. Het heeft niets met masochisme te maken skippy, maar als je iemand de maat neemt moet je weten waar je over praat. Hoe had ik anders kunnen weten dat er zulke misleidende sites zijn. Ik zou het met een beetje kwade wil een slag onder de gordel kunnen noemen. Probeer het opnieuw.

  7. ze praat zo turbodeprie maar toch tegelijk opwekkend schattig klinkend fijnzinnig flatteus flanerend wel net als nonroman schrijfster Myrthe, toppie toch;

   onweerstaanbaar om te zoenen en door een ringetje te halen vind ik haar zeer zeker vanaf het begin al;
   http://www.npogezond.nl/data/gfx/video/Pauw-Myrthe-vd-Meer.jpg

   http://www.encyclo.nl/begrip/flatteus

   opgetiefte sjaka zzoeloe magneet molentjes in je buik platgestampte aardes en overgecontroleerde tegenstanders met muisjes geserveerd door Mickey, het wordt er zo niet fijner van in krokant conspiratie land.

   Bon Jovi – Keep The Faith
   https://www.youtube.com/watch?v=eZQyVUTcpM4

   en Bonoohbooh is al heel lang een billybokkelul met gaten, vind ik persoonlijk al heel lang, met z’n lelijke grafkelderkop, misschien is het wel de gekloonde versie van de frisse vroegere originele, en te bedenken dat zowel deze zangert als kleuterschool juf van verNederland glossylinda en haar mollenmiljarden broertje echt knap en fris en fruitig waren vroeger nog niet eens zo lang geleden, wat is er wanneer mis gegaan, en waarom willen / kunnen mensen dit niet zien, ik heb bijna het idee dat die bedreigingen van een tijdje terug in scène gezet zijn om ze zo maar publicitair in het zieligheids hoekje te kunnen houden, of het nu waar is of niet, dat denk ik er bijna van, en misschien is het niet waar, dan denk ik het nog.

  1. Geld is een raar ding.
   Het allerbelangrijkste kun je er niet mee kopen, toch het is wel handig als je er een beetje van hebt.

   Ik zeg altijd, je hebt mensen die leuk rijk zijn en mensen die lelijk rijk zijn (en die er lelijker en lelijker van worden).

  2. Waarom geef ik niet in mijn eigen bewoordingen weer wat er gevraagd wordt?
   Maar waarom is dat zo belangrijk voor jullie? Misschien heb ik het donkerbruine vermoeden dat ik het dan op verdachte louche sites (dat is mijn idee, voel je niet beledigd daardoor) zoals die van Micky, mijn eigen bewoordingen weer terug lees en hij ze belachelijk kan maken? Ik noem maar iets geks. Want het feit dat er zo op gehamerd wordt is nl. op zich al verdacht. Vind ik. Geen idee wat jullie drijfveren zijn. Maar waarom ik het vooral niet doe is hierom: er bestaat alleen onduidelijkheid als mensen als ik een verhaal met gaten neer gaan zetten. Zoals ik al eerder aangaf laat ik dergelijke onderwerpen liever aan professionals over, ik zou makkelijk iets kunnen vergeten of verkeerd interpreteren. Daar zou je op zijn minst respect voor kunnen hebben dat ik niet aan verkeerde beeldvorming mee wil doen, ook al zou ik het uit onwetendheid doen. Daar vind ik het onderwerp te belangrijk voor. In plaats daarvan noem je mij alwetend. Mij ontgaat elke logica maar een fijne dag nog.

  3. Een beetje leren mikken zou geen overbodige luxe zijn. Als je zo’n moeite hebt met het gene Micky schrijft op zijn eigen site, waarom lees je het dan? Masochisme?

  4. Goed lezen en het dan ook nog begrijpen is moeilijker dan menigeen denkt.
   Faith het is nooit mijn bedoeling geweest om jou te beledigen.
   Als voorbeeld van goed lezen wil ik alleen maar even ingaan op dat je schrijft dat ik je alwetend zou noemen.
   Ik schreef:Faith niemand is alwetend OOK JIJ NIET al doe je het hier wel zo overkomen.
   En dat is toch iets anders dan dat ik je beschuldig van alwetend te zijn zoals uit diezelfde zin al op te maken is als je het goed leest omdat ik zelfs schreef dat ook jij niet alwetend bent.
   En eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik hier ook wel eens in getrapt ben en misschien nog wel eens zal doen maar aldoende leert men en daar lijkt mij niets mis mee.

 2. Arnold: Als iemand al jaren op alternatieve sites snuffelt en reageert, Odette ken ik al jaren, zo’n bijzondere naam onthou ik, zou je denken dat zij van bepaalde zaken genoeg afweet. Dus vind ik het vreemd dat ze in dit geval het bestaan/de werking van de photonbelt per se in mijn bewoordingen wil lezen. Als ik dat aanhaal, zegt ze dat ze dat alleen deed om me een beetje uit te dagen, dat ik dat heus wel wist(?) en vervolgens komt koekje zeggen dat hij, en nog wel meer mensen, in mijn persoonlijke woorden wil lezen over het hoe en wat van de photonbelt. Niks beetje uitdagen dus. En die moet ik nog serieus nemen? Het geheugen van een vergiet best Arnold.
  Het zullen de vallende blaadjes wel zijn.

  1. Waarom geef je dan niet gewoon in je eigen bewoordingen wat gevraagd wordt?
   En als Koekje schrijft dat hij en andere mensen in jouw persoonlijke bewoordingen willen lezen over het hoe en wat van de photonbelt kun je dat toch gewoon doen.
   Kennelijk is er onduidelijkheid over de photonbelt wat simpel te verhelpen kan zijn door het uit te leggen dus waarom zou je dat dan niet doen?

  2. Faith,

   Je moet één ieder nemen zo als hij is, uiteindelijk zijn wij hier op deze site onder vrienden, en kom op doe een beetje water bij de wijn indien nodig,
   vriendelijke groeten van soms een vervelende eigenwijze oude man, Jenne

  3. Nou Jenne, wat dacht je van het WTK?

   http://www.wanttoknow.nl/universum/de-belangrijkste-overgang-deel-5/
   In metafysische kringen zijn maar weinig bronnen bekend die hebben beweerd, dat wij de komst van ‘diamantachtige’ deeltjes en straling of diamanten vlammenenergie zouden moeten verwachten. Dat zou tegelijkertijd moeten gebeuren met de nadering van een vreemd voorwerp, dat volgens een anonieme bron, door verschillende ruimtevaartinstituten in de gaten wordt gehouden.

   Het huidige artikel op de site van wellicht het op 13 november naderende projectiel?
   http://www.wanttoknow.nl/nieuws/onbekende-ufo-stort-13-november-op-aarde/

   Dichter bij huis toch? 😉

 3. Verder kan ik jullie aanraden om een groot deel van je leeftijd, te besteden aan schoonheid, het spontane te vinden in de natuur, en natuurlijk de vele prachtige menselijke créaties, die waar je warm van wordt van binnen, en heerlijke gevoelens om te delen met vrienden en geliefden, en je leven een echte inhoud geven, je tijd en energie verdoen aan al het kwade, is een eindeloze en zinloze bezigheid, zoek je balans, vriendelijke groet Jenne

 4. Mooi woorden Jenne! Amen.

  Een anekdote:
  Een oude Cherokee-indiaan zei eens tegen zijn kleinzoon : ‘Er speelt zich een gevecht in mij af. Het is een gruwelijk gevecht tussen twee wolven. De een is slecht, boos, hebzuchtig, jaloers, arrogant en laf. De ander is goed – hij is gelukkig, rustig, liefdevol, aardig, hoopvol, bescheiden, gul, eerlijk en betrouwbaar. Deze wolven vechten ook in jou en in ieder ander persoon.’
  De jongen dacht even na en zei toen: ‘Welke wolf zal winnen?’
  De oude Cherokee hoefde niet lang na te denken.
  ‘Diegene die je voedt.’

  Fijne dag allemaal.

  1. Wauw! Die heb ik gekopieerd en op mijn FB-pagina gezet als ‘les van de dag’.
   Namaste, Netschka!

  1. correctie: Genoeg water bij de wijn in zaken die ik niet belangrijk vind of falikant tegen ben maar die helaas niet anders zijn en niets aan kan doen.

  2. Beste Faith, ik ben er in mijn hart 100% van overtuigd dat je het allemaal heel goed bedoeld, en dat je een katje bent om niet zonder handschoenen aan te vatten bent, begreep ik al na het lezen van je eerste reactie.
   Natuurlijk hebben we allemaal ons karakter, en discusseren op het internet, is niet het zelfde als tegen over elkaar te zitten, en met praten en je mimiek en gebaren je gedachten kracht kunt bij zetten, en te eindigen met een warme omhelsing, ook al heb je geen over eenkomst bereikt, we zijn mensen Faith, en mensen die zich bezig houden met het zinvolle waar het uiteindelijk om gaat, vriendschap en liefde, Groet Jenne

 5. Heb ik het goed gehoord dat U2 zaterdagavond een optreden zou geven in Parijs klopt dit en zoja is het dan toeval of….
  Dit meen ik gewoon op tv gehoord te hebben.

  1. Correctie.
   Zondag 15 november zou U2 een optreden geven in de Accorhotels Arena in Parijs.(dit heb ik via internet bij concerten U2 opgezocht).

  2. Ik ben benieuwd of er weer een verband is met andere aanslagen qua datum of zo.
   Of deze datum speciaal is voor de Illuminati of zo.

  3. Ik had het toch goed gehoord volgens Ticket starter.nl zou U2 zowel zaterdag als zondag een optreden geven in Parijs.
   Of dit iets van betekenis is weet ik niet maar het viel mij alleen maar op.
   Beide optredens zouden om 18.00 uur beginnen.

  4. Die concerten zijn sinds 8 december 2014 al uitverkocht ,overigens hebben ze eerder deze week ook al 2 shows gegeven in parijs. niks nieuws dus.

 6. Bob Geldof zal goede bedoelingen gehad hebben, kreeg er aanzien door. Bono pikt een graantje mee. Op Engelse radio zei iemand; als hij 1 van die design brillen doneert heeft hij duizend kinderen gered.
  Had U2 ook niet een Nederlandse belastingtruc uitgehaald?

  Wordt lastig om goede doelen van boze te onderscheiden, jammer.

  1. Nou uiteindelijk gaat het om de slotsom, je kunt veel geld verzamelen, gaat altijd gepaard met ja kantje boord werk, met hard werken word je niet rijk,
   als je dan je aardse verworven heden na laat aan wat familie leden en een brok aan goede doelen, is ieder één blij, ook de leiders van de goede doelen, op zich vormen die, ook al een goed doel, ik vond en vind geld altijd heerlijk geeft je een stuk vrijheid, en je kunt er zoveel mensen blij mee maken, cadeaux, kleine mooie attenties, ja hoor geld is wel heerlijk, het hoofd breken is altijd om het in grote getale in handen te krijgen, ppfffhh

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.