Advertentie

Epstein: simpel en slechts: ‘The Mossad-puppet-on-a-string’..


x

Epstein is simpel en slechts:

The Mossad-puppet-on-a-string’..

2019 © vertaling WantToKnow.nl/be

x

Voor veel mensen is het nog steeds onduidelijk hoe de verhoudingen liggen in het kader van jodendom, zionisme en de staat Israël. Over alle 3 de grootheden valt veel te schrijven, vertellen, te laten zien etc. Maar feitelijk komt het erop neer, dat de zionistische beweging, waaronder de Likud-partij van de huidige premier Netanyahu feitelijk te rangschikken is, niets ánders doet dan manipulatie, onderdrukking en uitbuiting propageren, met het doel er zélf ‘bovenop te komen drijven’.. Maar deze daden, zoals de misdadige, met Hitler-nazi-praktijken vergeleken, onderdrukking van de Palestijnse volk, gaat veel échte joden aan het hart en is er compassie met het Palestijnse volk!


Wij tonen in dit kader vaak dit quote-plaatje van de joodse dr. Hajo Meyer, die Auschwitz overleefde en directeur was van het natuurkundig onderzoekslaboratorium van Philips (NatLab) in Eindhoven. Hij spreekt over de ESSENTIËLE VERSCHILLEN tussen het Jodendom en het zionistische ‘plan’.. Aan die uitspraak hebben wij niet méér toe te voegen, dan de opmerking, dat Hajo Meyer hier niet alléén in staat. Mensen als David Icke (HIER), professor David Weiss, professor Avi Shlaim en Norman Finkelstein, om er maar een paar te noemen, zijn de front-runners van deze groep joodse mensen, die het zionisme in één woord verafschuwen..!

Kun je je de kracht voorstellen van dit boek, van de Franse oud-minister Ronald Dumas, die overduidelijk de klok luidt en vertelt dat de MOSSAD de Franse Geheime Dienst volledig bestuurt..? (klik voor artikel)

In dat kader hebben we hebben niet zoveel te twijfelen aan de onderstaande presentatie en de woorden van de joodse dr. Steve Pieczenik, US-overheid-top-insider en auteur van maar liefst 26 New York Time Best Sellers. Dr. Pieczenik is als veelgeprezen auteur van psycho-politieke thrillers, samen met auteur Tom Clancy, ook de bedenker en mede-oprichter van de New York Times bestseller -boekenreeks ‘Tom Clancy’s Op-Center’ en ‘Tom Clancy’s Net Force’.

Deze romans zijn o.a. gebaseerd op de twintig jarige ervaring, die Steve Pieczenik heeft, in het oplossen van internationale crises voor maar liefst 4 Amerikaanse regeringen. Daarnaast is hij een van ’s werelds meest ervaren internationale crisismanagers en gijzelingsonderhandelaars. Dr. Pieczenik volgde een opleiding in de psychiatrie aan Harvard University in Boston en heeft zowel een MD. van de Cornell University Medical College als een Ph.D. in International Relations van M.I.T. Hij was de eerste psychiater die ooit een PhD ontving, dat zich richtte op internationale relaties.

Hij was plaatsvervangend staatssecretaris en/of Senior Policy Planner onder leiding van de Amerikaanse ministers van Buitenlandse zaken: Henry Kissinger, Cyrus Vance, George Schultz en James Baker. Tijdens zijn carrière als senior ambtenaar van het ministerie van Buitenlandse Zaken gebruikte Dr. Pieczenik zijn unieke vaardigheden en expertise om strategieën en tactieken te ontwikkelen, die van groot belang bleken te zijn, bij het oplossen van grote conflicten in Azië, het Midden-Oosten, Latijns-Amerika, Europa en de Verenigde Staten. Hij was de belangrijkste internationale crisismanager en gijzelingsonderhandelaar onder Kissinger en Vance.

In die tijd ontwikkelde hij conflictoplossingstechnieken die meer dan 500 gijzelaars hebben gered in verschillende terroristische episodes, waaronder de Hanafi Moslim inbeslagname in Washington DC, de TWA Croatische kaping, de Aldo Moro kidnapping, de JRA-kaping, PLO-kapingen en vele andere incidenten, waarbij terroristische regeringen betrokken waren, zoals Idi Amin, Muammar Quaddafi, Carlos, FARC, Abu Nidal en Saddam Hussein.

Een van de vele, vele voorbeelden van o.a. erudiete politici die ons onomwonden hebben aangegeven, dat de MOSSAD áchter de aanslagen van 911 zit.

Dr. Pieczenik hielp bij de ontwikkeling van strategieën van onderhandeling voor grote Amerikaanse-Sovjet-bijeenkomsten over wapenbeheersing onder de Reagan-regering. Hij was ook betrokken bij het adviseren van hoge ambtenaren over belangrijke psycho-politieke dynamiek en conflictbemiddelings-strategieën voor de succesvolle Camp David Peace Conference van president Carter.

In 1991 was Dr. Pieczenik hoofdarchitect van de Cambodjaanse Vredesconferentie in Parijs. Momenteel is hij adviseur van het Ministerie van Defensie. Dr. Pieczenik is een aantal succesvolle bedrijven gestart, waarbij hij zijn methodologieën toepast in verschillende sectoren, waaronder investeringsbankieren, uitgeverij en televisie/film.

Maar we kennen Pieczenik vooral van zijn onomwonden commentaar op de wijze waarop de main-stream-media het verdommen, de feiten weer te geven, zoals ze in de realiteit plaatsvinden. Daarbij schroomt hij niet om ‘man-en-paard’ te noemen. En in zijn geval gaat dat dan over de manipulatieve invloed van het zionistisch-Israëlische blok in de wereld. Vooral de daden van de Israëlische geheime dienst, zijn in zijn ogen weerzinwekkend en hebben niets te maken met het Jodendom. Kijk naar zijn commentaar hieronder, op de hele Epstein-story. Indringend vooral, waarbij hij de 911-Valse-vlag-aanslag er gewoon even bij noemt, en betiteld als Mossad-operatie..!

Overigens kun je in dit artikel (HIER) het verhaal lezen van Juval Aviv (foto), een oud-Mossad-agent, die zich tijdens een interview niet één, maar zelfs 2-maal verspreekt, wanneer hij de daden van de Mossad roemt en feitelijk vertelt dat deze club de schuldigen zijn van de aanslagen van 7 juli 2005 in Londen!!

Kijk naar deze onderstaande video, bij Pieczenik gewoon thuis opgenomen, waarin hij korte metten maakt, met het gespeculeer over de arrestatie van Jeffrey Epstein en het pedofiele netwerk ontrafelt, dat hierachter zit. Luister naar zijn onomwonden compliment aan het adres van president Donald Trump, ook al is dat wellicht moeilijk te verkroppen voor je, omdat je geen Trump-fan bent.. Het verhaal wat Pieczenik houdt, past NAADLOOS in het verhaal van MOSSAD, de 911-informatie die nu bekend is. En het verhaal over ‘Q’ in relatie tot de jacht op pedofiele ‘human traffickers’, zoals ze in de VS worden genoemd.

 

* * *

Met alle genoegen bieden we je deze Nederlandse vertaling aan van het transcript van de videopresentatie van Dr. Steve Pieczenik. Maar de video werd inmiddels meerdere keren verwijderd.. Ga naar deze nog wekende video hieronder voor een toegankelijke versie.  Te zien via WEB ARCHIEF-dienst:

Het volledige web.archive-adres is:
https://web.archive.org/web/20200616173620if_/https://www.youtube.com/watch?v=R6-gUqNPi4I
xhttps://tinyurl.com/vc5ruh6e

“Hallo, dit is dr. Pieczenik wil ik het hebben over de Epstein pedofilie ring. Wat het werkelijk is, is een Israëlische operationele ring van de Mossad, die tientallen jaren en decennia teruggaat, tot aan de tijd dat het Liberty-schip werd aangevallen door Israëlische vliegtuigen, ongemarkeerde Israëlische vliegtuigen tijdens de zesdaagse oorlog en Israël zei dat ze het hadden gedaan. Nou, het was een leugen. Israël is niet onze grootste bondgenoot geweest, het is onze grootste vijand!!

Een van de meest laffe valse-vlag-operaties die Israël uitvoerde op een Amerikaans verkenningsschip. Zelfs grote broer de VS dient kennelijk rekening te houden met ‘wie de baas’ is..

Ze waren ook betrokken bij 9/11 (HIER, HIER, HIER en HIER o.a.) en de terugtrekking van wereldbankdirecteur Wolfowitz’ plaatsvervanger en bevestigden dat aan mij. Israëlische Mossad-agenten die door te ondervragen en te dreigen, bevestigen dat ik twee Mossad-agenten heb opgesloten. De sleutel tot dit Epstein-probleem van pedofilie, is het feit dat het tientallen jaren teruggaat.

Jeff Epstein werd gekozen door de Mossad, als de juiste persoon, een beïnvloedbare agent, want: nummer een was hij grandioos. Nummer twee, hij had enige intelligentie, maar kwam uit een arme Joodse achtergrond. Had geen echte opleiding, sprak geen vreemde taal en was zo narcistisch, dat ze hem op en neer konden manipuleren en een valse façade voor hem konden creëren. Wat betekende dat hij multi-million dollars had, of multi-miljard-dollar. Hij heeft misschien geen geld, het is niet eens relevant….!

Ghislaine Maxwell, de ’toezichthoudster’ van de MOSSAD.. Charmante boobytrap..

Maar om er zeker van te zijn dat Jeffrey Epstein goed werkte, hadden ze een agent van de Mossad die ‘Maxwell’, de dochter van Robert Maxwell werd genoemd. Die een van de grootste oplichters ter wereld was; die een Israëlische Mossad-agent was. Toen hij in 1991 stierf, werd hij ofwel gedood, of hij stierf. Hij was een van de grootste bijdragers aan de Israëlische nationale veiligheid dan wie dan ook.

Dus zijn dochter Ghislaine was de Jeff Epstein’s controleur. Op hetzelfde moment hadden we NXIVM, in New York City, dat werd gerund door een niet-joodse Keith Raniere, maar werd gecontroleerd door twee Joodse vrouwen van de familie Bronfman (SEAGRAM). En zij op hun beurt propageren pedofilie.

Waarom is pedofilie nu zo dodelijk?
Vanuit het oogpunt van de intelligentie, vanuit mijn oogpunt als een inlichtingenwerker, en als een counter intelligence operative, is een van de meest walgelijke dingen die je kunt doen in de intelligentie wereld is om je te erbij te lappen, of te coöpteren, door het gebruik van een ‘honingval’.

Maar niet alleen de volwassene in de honingval, maar ook het kind. Als je een kind gebruikt, terroriseert je dat kind zodanig, zodat je iedereen kent die zich met pedofilie bezighoudt, zich niet kan uitspreken, het kind niets kan zeggen, en het is een legitieme manier om zowel de agent als het probleem zélf dus te denigreren; de kinderen die het slachtoffer zijn.

Desalniettemin heeft de Mossad zoveel van deze agenten opgelopen, die betrokken waren bij pedofilie onder de Epstein-ring en onder het NEXIUM-verhaal met de twee Bronfman-dochters, dat je het over duizenden mensen hebt. Nu gaat het lijntje door, helemaal naar het presidentschap, het gaat naar de familie Bush jr., Jeb, de familie Bush. Het gaat naar Clintons zoals we die kennen, Hillary en Bill Clinton die een pathologische leugenaar is tot de hoogste graad, naar Obama, die een geschiedenis van homoseksualiteit had in pedofilie. Helemaal tot aan de Bushes en daarbuiten.

Dus wat de Israëliërs deden, onder de voogdij van de briljante Mossad directeuren, Efrahim Halevi en Danny Yatom, was om ‘pedofilie als honingval’ te gebruiken en  Jeff Epstein was een bereidwillige agent. Hij was gewillig betrokken bij pedofilie; de Israëliërs wisten dat en dat schiep zijn verhaallijn, die je laat geloven dat Epstein miljardair is. Wexner was de theoretische reserve man voor hem en ironisch genoeg was hij in Bear Stearns. dat was een ander corrupt joods bedrijf dat ten onder ging, samen met Drexel Burnham, een ander corrupt Joods bedrijf.

911-aanslagen ook werk van Mossad’s valse-vlag-policy
We hebben hier dus veel corruptie, die teruggaat tot 9/11, toen we Joden hadden zoals Silverstein, die de huur van het wereldhandelsgebouw had, we Lowry hadden, we hadden Lauder en we hadden Eisenberg. Allemaal waren ze betrokken bij de terugtrekking in de valse vlag van 911. Dus vanaf 911 begreep Trump dat de Israëliërs betrokken waren geweest bij onze inlichtingendienst en bij het in gevaar brengen van Amerika. Dat is hij nooit vergeten. En wat hij deed, was zich schaamteloos omdraaien en op een bepaalde dag besloot hij dat hij alle Mossad-agenten en de Israëliërs zou gaan aanklagen, op beschuldiging van pedofilie.

Niet verantwoordelijk voor een spionage, want dat zou niet werken. Maar Acosta, de minister van Arbeid had gelijk toen hij zei, dat het Epstein was die van de aanklacht van de aanklager in Florida afkwam, omdat hij in de inlichtingendienst werkte..! Nu is het niet alleen de Mossad die betrokken is, maar duidelijk ook de CIA was erbij betrokken.

En het was de oude CIA en niet de huidige CIA…. Waarom zeg ik dat?
Omdat de helden van dit plaatje niet alleen Trump en het Witte Huis zijn, maar het gaat echt om wat ik beschouw als ‘mijn Deep State’, waar ik het al twintig jaar over heb; de mensen van de NSA, de NRO, de NGA, de CIA, de nieuwe CIA, de nieuwe CIA en andere inlichtingendiensten, die deze operatie de afgelopen 10 tot 20 jaar hebben opgeblazen..

Omdat ze in hun NSA-scan van onze telefoons of metadata zoals ze het noemden, Israëlische complotten van over de hele Verenigde Staten en in de wereld hadden opgepikt. En wat we nu hebben is een ECHT probleem met Israël. En Israël is op de hoogte gesteld, omdat onze ambassadeur, de Joodse ambassadeur daar, en ook Kushner, een heel duidelijke uitspraak hebben gedaan:

‘Israël, je bent nu op de hoogte’  Als je geen vredesverdrag met de Palestijnen sluit, zullen er ernstiger gevolgen zijn dan je denkt. Het begin van de afbraak van uw Mossad-agenten, die allemaal aanwezig zijn en die we allemaal in de gevangenis zullen zetten, is nog maar het begin van wat we kunnen doen voor de toekomst van Israël.

Nu als Jood ben ik NIET trots op wat Amerikaanse Joden hadden gedaan. Voor het grootste deel vind ik ze arrogant, onwetend, totaal verstoken van enige wereldcultuur, totaal verstoken van begrip voor wat er met ons is gebeurd in de Holocaust, totaal verstoken van begrip voor wat Israël wérkelijk inhoudt. En het is niet mijn schijnheiligheid waarvan sommige mensen denken dat die is. Want ik was er in de jaren 1980 bij toen zij Hamas creëerden; ik was er toen de generaals de Palestijnen terroriseerden en de Intifada werd opgericht.

Maar laat ik u mijn rabbi citeren en het blijkt een familielid te zijn, die zei:

‘Om een goede Jood te zijn, of een goed mens,
moet je de rechtvaardige weg volgen en het kwaad vermijden’.

Bedankt en goedenacht!”

x

* * *

 

x

7 gedachten over “Epstein: simpel en slechts: ‘The Mossad-puppet-on-a-string’..

 1. Het voormelde artikel bevestigt dus dat de Mossad een criminele organisatie. Naast de USS Liberty is er nog een andere “exploot” van de Mossad, dat weinige kennen, maar dat nog bloediger is dan de USS Liberty.
  https://www.latimes.com/archives/la-xpm-1990-09-13-mn-390-story.html
  met citaat :
  ” Israel Kept ’83 Bomb Plot From U.S., Book Says
  Sep. 13, 1990 12 AM
  From Associated Press WASHINGTON —
  Israel could have prevented the bombing that killed 241 Marines in Lebanon in 1983 but it chose not to give the Americans details of the plot, according to a book about Israel’s fabled Mossad intelligence agency.
  The book, “By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer,” was written by Victor Ostrovsky, a Canadian-born artist who grew up in Israel and said he served in the agency for four years starting in 1983.
  At the request of the Israeli government, a New York state judge issued an order Wednesday temporarily barring St. Martin’s Press from distributing the book. A similar order was obtained this week in Canada.
  The Israeli government sought the ban, saying the book contained information that could “endanger the lives of various people in the employ of the state of Israel, and would be detrimental to the government of the state of Israel.”
  The 300-page manuscript, written in collaboration with Canadian journalist Claire Hoy, purports to name many Mossad agents and supervisors as it describes in detail Mossad’s training program and many of its alleged operations.
  In the summer of 1983, the book says, a Mossad informant told his contact in Beirut that a large Mercedes truck was being outfitted by Shiite Muslim radicals with compartments for bombs.
  According to the book, the informant said the hidden spaces in the truck were large, and Mossad deduced the target had to be big. “Now the Mossad knew that, for size, there were only a few logical targets, one of which must be the U.S. compound,” Ostrovsky writes.
  The Mossad decided to give its CIA allies only a general warning, he adds. Refusing to give them specifics, Mossad chief Nahum Admoni is quoted as having said: “No, we’re not there to protect Americans. They’re a big country.”
  CIA spokesman Mark Mansfield said his agency would have no comment on the book. “(=einde citaat). Gezien de aard van de Mossad, is het echter m.i. niet uit te sluiten dat de Mossad de drijvende kracht was achter deze aanval. Als 11.09 geen probleem was, moet de voormelde aanslag ook wel kunnen. Vooral de reactie van Nahum Admoni is veelzeggend!!
  Ik hoop dan ook dat dr. Steve Pieczenik gelijk heeft, maar onderschat nooit de vijand, vrij naar Sun Tzu. Ter illustratie van het gevaar een citaat van Bibi :
  ” Henry Makow @HenryMakow
  Encore- Caught on tape..
  Netanyahu: “America is a golden calf and we will suck it dry, chop it up, and sell it off…”
  http://careandwashingofthebrain.blogspot.com/2015/03/netenyahu-america-is-golden-calf-and-we.html … (einde citaat).
  Volgens de laatste berichten van Qanon is het leven van Epstein in gevaar.. maar ik denk eerder dat het leven van Trump aan een zijden draadje hangt. Er zijn immers teveel problemen..waarmee hij geconfronteerd wordt, en naast Iran, zie ik vooral de immigratie problematiek. (=lees invasies). Of de uitvoering imo van het Coudenhove Kalergi plan met de USA versie, dat het wapen is van de RKM… via de democraten… met het oog op de Big Brother NWO, waar het 5G netwerk een doorslaggevende rol speelt… en dat momenteel gehinderd wordt door het conflict van Trump met China o.a. over Huawei. (dat blijkbaar het beste maar ook goedkoopste 5G netwerk heeft, cfr. een artikel in De Volkskrant).

  1. Ik heb gisteren een video van Dr. Dave Janda van NL ondertiteling voorzien, hetzelfde verhaal natuurlijk, Epstein als stroman van de geheime diensten, waaronder de Mossad:

   DE DEEP STATE VARKENS EPSTEIN & CO
   https://youtu.be/VZXXwD-7NVM

  2. Cozmic en Paul Harmans.
   Cozmic ik heb de video’s bekeken en dacht zou dat de reden zijn dat Merkel de laatste tijd nogal eens bibberig in beeld te zien was?Zij was het toch die gezegd heeft Wir Shaffen das?
   Natuurlijk kunnen ze ook op YouTube dingen plaatsen waarmee ze mogelijk iedereen een bepaalde richting op wensen te stuwen en ik beweer niet dat dat hier het geval is,maar het zou wel kunnen.Ik ga er steeds vanuit dat de protocollen nog steeds de leidraad van de verborgen krachten achter de schermen zijn en dat ze nog steeds op schema liggen.
   We mogen denk ik niet de kapitale fout maken dingen met elkaar te verwarren.
   Zij die zichtbaar optreden zijn in mijn ogen de puppets van de niet zichtbare krachten achter de schermen die mogelijk zitten te wachten op het moment dat voor hen de weg is gelaveid waarna zij die weg mogelijk zullen betreden.
   Cozmic wanneer uitkomt dat mensensmokkelaars “vluchtelingen” helpen waarna Duitse schepen ze aan land willen brengen dan zou dat een ramp voor Merkel kunnen zijn en zelfs voor andere regeringspartijen die haar hebben gesteund.Dit zou zelfs mogelijk tot de val van de regering kunnen leiden zoals dat ook voor andere landen zou kunnen gelden die hetzelfde beleid voeren. In de protocollen staat ook dat regeringen zichzelf overbodig zullen maken en mogelijk is dit daar een onderdeel van.Tevens zal het bij mensen tevredenheid opwekken wanneer het “bedrog” wat nu naar buiten komt zal leiden tot minder op te vangen mensen in bv Duitsland. Wanneer bv de Duitse regering zou vallen wat komt er dan voor in de plaats? Is dat juist niet de bedoeling?
   Paul.
   Protocol 10 een stukje citaat uit punt 8.
   Het regeringsplan moet geheel gereed uit één enkel brein voortkomen,want de eenheid zou eraan ontbreken als meer kopstukken eraan meegewerkt zouden hebben.Daarom mogen we zelf het plan kennen,maar mogen er nooit over spreken opdat geen afbreuk wordt gedaan aan zijn verheven betekenis.(einde citaat).
   Wanneer we naar Trump kijken en luisteren dan zien we toch dat hij eigenlijk als eenling gezien kan worden die toch doet wat hij wilt? Wanneer hij de krachten achter de schermen dient kan dat veel verklaren vooral wanneer je nu dus weet dat er maar een paar mensen van de echte plannen op de hoogte zullen zijn.
   De koppen die gaan rollen zie ik als koppen die zullen rollen van hen die lager op de ladder functioneren.Wanneer pedofielen,corruptie etc opgeruimd worden door Trump zal hij op handen gedragen worden en zal het in het voordeel werken van hen die hij dient waardoor ze sneller geaccepteerd zullen worden wat mogelijk ook zo bedoeld is.Maar wat krijgen we dan?

  3. En dan nog iets zij die misbruikt zijn door de machten achter de schermen wat mogelijk is/was omdat ze dingen die het daglicht niet kunnen verdragen als dwangmiddel hebben ingezet zouden wraakgevoelens kunnen hebben vanwege dat chantage gebeuren en daardoor een gevaar kunnen zijn voor een eventuele NWO. Dan is het toch logisch dat Trump nu die eventuele gevaren opruimt? Verder zie ik nog steeds dat het “gewone volk” financieel uitgekleed wordt,dat de niet bestaande Co2 problemen nog steeds een grote rol spelen,leger en politie worden afgebroken mogelijk met de bedoeling een NWO macht in het leven te roepen die mogelijk dezelfde pressie zullen gebruiken zoals ook de Nazi’s dat deden,het bespioneren van het eigen volk,het niet zien van de echte gevaren door inlichtingendiensten,het proberen tegengaan van berichten via bv internet die niet in het straatje van de machten achter de schermen passen,de energie transitie zoals het blijven plaatsen van windmolens terwijl dat maximaal maar een paar procent van de vraag naar stroom oplevert enz.Al het geld wat zou moeten circuleren zit op één hoop en dat betekend dat daar de macht naartoe verschoven is.

  4. Banken zijn overeind gehouden met belastinggeld wat normaal gezien onmogelijk zou moeten zijn omdat je juist van hen mag verwachten dat zij weten hoe ze met geld moeten omgaan,dit is gewoon de bedoeling geweest.
   Multinationals betalen geen of weinig belasting en er was zelfs sprake van dividendbelastingafschaffing kortom ook voor hen alleen maar voordelen.
   Het MKB is al blij dat ze door hoge belastingen de kop boven water kunnen houden en af en toe valt er wat van de wagen waardoor veel kleinere bedrijven gelijk die kans aangrijpen om te kunnen blijven bestaan maar gelijktijdig doen ze aan dingen mee die ook weer in het voordeel zijn van de groten zoals elektronisch betalen (= controleerbaar),cash geld weg betekend de macht aan computers van banken geven (= te controleren) alles moet elektrisch aangestuurd worden en via computers geregeld worden (is te controleren) Wanneer ze vanuit de fabriek per computer kunnen zien hoeveel u al gereden hebt en hoeveel er nog is de tank zit vraag u dan eens af of ze per computer uw auto ook niet stil kunnen zetten wanneer het hen zo uitkomt,zelfs bedrijven kunnen ze stilleggen zoals ook overheidsinstellingen en al die gebruik van computers maken dat kan overkomen (= controleerbaar) Controleerbaar zou vervangen kunnen worden door aan te sturen.Zij die daaraan meewerken geven de eigen kracht uit handen en hebben kennelijk een probleem met hun vrijheden die ze nu nog hebben ook al worden die vrijheden steeds verder ingeperkt. De Duitsers werden ervan beschuldigd dat zij gebrainwasht waren waardoor ze alles voor Hitler deden,maar hoever is de rest van het overgrote deel van het Europese volk (mogelijk zelfs wereldwijd) hetzelfde overkomen tot op de dag van vandaag?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.