Advertentie

Onze toekomst: ‘In de naam van Homeland Security’..?!


Er is een zeer verontrustende ontwikkeling in de VS gaande. SWAT-teams, uiterst zwaarbewapende arrestatieteams, zijn structureel bezig met een golf van ‘verborgen geweld’ tegen de Amerikaanse bevolking. Deze burgers wordt als het ware van-binnen-uit, te kennen gegeven, dat zij NIETS (meer) te vertellen hebben.. Heftige video-voorbeelden van deze ontwikkeling hieronder in het artikel!

‘America the Free’ is niet meer, dát mag de conclusie zijn!

‘Ons voorland is Amerika’, zo wordt het vaak geroepen. Amerika heet dan volledig, de ‘Verenigde Staten van Amerika’. Wereldleiders zijn het.., en ‘zij’, wie dat ook mogen zijn.., hebben het voortouw genomen in het opbouwen van een ‘Nieuwe Wereld Orde’, of zoals dat dan in het Engels heet, de New World Order.
Amerika beschouwt zichzelf kennelijk al heel lang als wereld-leider, heeft daar hard voor gewerkt en de grootste economie ter wereld opgebouwd. Dat betekent dan kennelijk dat je baas bent.. en de VS handelt inmiddels dan ook als zodanig.

* * *

Onze toekomst: ‘In de naam van Homeland Security’..?!

WantToKnow © november 2010
Annelies en Guido

x

Maar laten we hier gewoon maar even onze voeten op Aarde zetten. Als we vooraan beginnen is het verhaal simpel: inmiddels is ruimschoots bewezen EN TOEGEGEVEN: De invallen in Irak en Afghanistan door Verenigde Staten, met grote hulp van de toenmalige Britse premier Tony Blair, waren onterecht. Er zijn excuses aangeboden door Bush en Blair. En inmiddels zijn ze beiden met hun biografie nota bene, zichzelf aan het schoon pleiten. Maar de schade lijkt inmiddels onomkeerbaar.. The damage done!

Ook Bush kletst het gewoon ook weer recht in zijn nieuwe boek..! Excuses waren eigenlijk ook niet op zijn plaats.. Want ‘met de wetenschap van toen, zou ik het weer precies zó doen!’ Waar kennen we deze uitdrukking van..?

Een president die opstaat en burgers vraagt met hem de ‘The War on Terrrrorrrr’ wil gaan voeren. Of de Amerikaanse burgers dan wel even hun burgerrechten in willen leveren..!!

Maar de volledig illegale en dus onterechte invallen in Irak en Afghanistan hebben er wel keihard toe geleid, dat alle vormen van terrorisme-bestrijding inmiddels voornamelijk in het binnenland plaatsvinden…!

Of zoals dat zo ‘mooi’ in bombastische taal wordt genoemd: ‘Homeland Security’..  En hier noemen we dat natuurlijk: Binnenlandse veiligheid.

In principe komt het daarbij op neer, dat in de VS elke Amerikaan als een potentieel terrorist dient te worden beschouwd. In feite dus ook vogelvrij is, totdat hij kan bewijzen, dat de overheids’dienaren’ het bij het verkeerde end hadden..! In juridische termen noemen we dat de ‘omgekeerde bewijslast’..

De founding-fathers zouden zich omdraaien in hun graf bij het zien van deze misstanden.

En natuurlijk is het zo dat (nog) niemand werkelijk zijn onschuld dient te bewijzen, maar wat scheelt het, hoe ver is de VS daarvan verwijderd..? Want vanuit de Amerikaanse overheid wordt inmiddels wél zo gedacht..! En precies nou DÁT is de oogst van 11 September 2001! We moeten gewoon zeggen: ‘de bedoelde oogst’..
Want het ging natuurlijk helemaal niet om Sadam. Noch om zijn ‘weapons of mass-destruction’..

Eén van de belangrijkste doelstellingen was gewoon het verkrijgen van MACHT OVER BURGERS in het ‘Homeland’..!

(Dat daarnaast het Defensiebudget met zo’n 50% werd verhoogd, naar ruim US$ 600 Miljard, om met name de ‘Taliban’ aan te pakken, was kennelijk ‘mooi meegenomen’.. Voor alle politieke ‘wapenvriendjes’ van de Bush-club)

Maar we maken nu een sprong van 2001 naar 2010, en wel naar November 2010.

‘Dictatoriale’ prikacties ..?
Een grote stap wellicht, maar kun jij misschien vertellen of je een terrorist bent als je ongediplomeerd het kappersvak uitoefent..?

Want kennelijk is dat sinds 7 november jl. in de VS wél het geval…! We willen je als bewijs voor deze stelling, de volgende video laten zien, waar maar liefst 14 zwaar bewapende soldaten een ‘geweldige overwinnig behaalden door 3 mensen in de handboeien te slaan’

En niet zomaar mensen, neeeee… Het waren mensen dus, die -zoals gezegd- ongediplomeerd het kappersvak aan het uitoefen waren..! We kletsen dus niet uit ons nek; dit is geen fictie! Dit gebeurt écht; terwijl we in 2010 leven.

x

x

Al eerder lieten we invallen zien, door zwaar bewapende arrestatie (SWAT-)teams zien, dat was op organische bedrijven. Zullen we even je geheugen opfrissen? Kijk dan op dit artikel HIER op WantToKnow.

Maar het gaat nog veel verder: Amerikaanse SWAT-teams mogen kennelijk zonder gerechteklijk bevel, zwaar bewapend hun gang gaan; kijk naar deze 3 bronnen:

HIER, HIER en HIER.

Deze zaken gebeuren NU en we tonen het met deze video’s keihard aan..! Weet dat we nooit meer zullen kunnen zeggen : “Wir haben est nicht gewust!”..

Nog een paar zaken..?

Student getaserd omdat hij zijn pet niet wil afdoen:
x

X

Een hele discussie over ‘hoe’ en ‘waarom’ een 10-jarige jongen wordt getaserd, in een dagopvangcentrum. De politie-leiding verklaart dat het hen niet uitmaakt ‘hoe oud iemand is. Als een agent zichzelf in gevaar acht, mag hij ingrijpen..’

x

x

Op 3 oktober 2009 vond de 17 jarige Victor Steen de dood. Pensacola-agent Cop Gerald Ard, was de man die deze jongen vanuit zijn politie-auto taserde, waarna de jongen van zijn fiets valt. Vervolgens rijdt de politie over hem heen, waarbij de jongen de dood vindt. De agenten bedreigen vervolgens de omstanders, wanneer deze het incident filmen.

x

Deze camera heeft geregistreerd hoe een 37-jarige moeder, in het bijzijn van haar kinderen (!!), meerdere malen wordt getaserd in New York.. Niet tijdens een inval of iets dergelijks, maar bijna een routine verkeerscontrole. De moeder wordt gearresteerd en meegenomen en de politie laat haar kinderen 40 minuten lang achter in de auto in de vrieskou.

x

x

Als aanvullendbewijs, willen we je graag een paar van de commentaren laten lezen, die onder deze verschillende YouTube’s zijn geplaatst:

– “Dit is hier in Californië al aan de gang sinds 1999. Er worden bijvoorbeeld invallen gedaan bij restaurants, om bij de werknemers zaken te controleren als werkeloosheidsverzekering en dergelijke. Er wordt gewerkt met zware wapens, waarbij de eigenaar van het restaurant en de werknemers te horen krijgen: “Get on the fucking ground, motherfuckers “. Welcome to the New World Order”

“Hier in Albuquerque, New Mexico worden SWAT-teams gewoon ingezet bij familie-opstootjes.. Er wordt dan alleen als argument aangegeven, dat er mogelijk vuurwapens bij betrokken zouden kunnen zijn. Er wordt ook bij het minste of geringste dodelijk gevuurd, op verdachten die iets bij zich hebben dat op een wapen kan lijken..!

Dit is Amerika anno 2010.

En als je denkt dat zich niet in Europa/Nederland zal gaan afspelen, dan willen we je niet teleurstellen, maar het ziet er toch écht uit dat dit óók onze toekomst gaat worden! Want dit is wat we al kennen. Is dit wat je/ons te wachten staat bij de veiligheidscontroles’ in de VS en ook Europa anneer je vliegt..?

Passagierscontroles lopen uit de hand en worden regelrechte vernederingen!
In de VS worden je vrienden, buren, werknemers en familieleden vernederd tesamen met je medereizigers. Vernederd in de zin van molestatie en sexuele intimidatie. Allemaal door TSA-medewerkers (Transport Security Administration), die onder dekking van ‘de wet’ deze fratsen uithalen.

Het wordt tijd voor actie, zo roepen veel Amerikanen. Het wordt tijd om nou eens de spotllight te richten op één van de meest creapy figuren in de VS, die onder het mom van ‘veiligheid’ zijn vernietigende werk doet op de burgerrechten. Waarom is hij überhaupt in staat gesteld om dit ‘veiligheidsprogramma’ te starten. Hij was het hoofd van de dubieuze ‘Homeland Security’ en nadat hij persoonlijk geprofiteerd had van deze organisatie, vertrok hij..

Hier het hele verhaal van Meg McLain die precies dát overkwam in de VS, wat je niet verwacht in ‘volledige vrijheid’. Een discussie met de presentator van een radioshow, waarbij ook de term ‘Nazi-Germany’ valt..!

x

x

Wordt het niet eens tijd om te stoppen met vliegen in de VS en de schijtlijsters van medewerkers van luchtvaartmaatschappijen te vertellen waarom je ermee stop? Het wordt tijd om ook het ‘spotlight’ te richten op de industrieën de deze belachelijke machines maken en de bureaucraten die de machines kopen. Die bovendien liegen over het niveau van straling dat je voor de keizen krijgt..?

Hier is een uitzending van Alex Jones, die ook Meg McLain interviewd en in hetzelfde verband zijn verhaal plaatst.

x

14 gedachten over “Onze toekomst: ‘In de naam van Homeland Security’..?!

 1. http://s1210.photobucket.com/albums/cc411/Budhymann/?action=view&current=budhyvehicle-1.jpg

  http://www.youtube.com/watch?v=PlMi0nq3fCs&feature=related

  Your system, of war is conected with a StAr.
  Aliën Camera’s Zensen door Chakra’s.
  Zo boven zo beneden?
  Weegschaal wijst toekomst heden en verleden.
  2 delig Yuk doet ver.1.igen Maar Stom gaan WIJ hiermee OM.
  Ik Ben een ander JIJ ? Dan zien WE hier ONS GIJ!

  http://s1210.photobucket.com/albums/cc411/Budhymann/?action=view&current=budhyvehicle-1.jpg

 2. Al is hij een beetje een Amerikaanse schreeuwlelijk, zou je toch eens kunnen kijken naar Conspiracy theory With Jesse Ventura S02E04, hij ontdekt dat het nog erger is dan hier beschreven.

 3. Lees hier hoe de Belgische politie geweld gebruikt en andere mensenrechten schend alsof ’t normaal is, in een getuigenis van Marianne Maeckelbergh, Antropologe aan de Universiteit Leiden.
  (Haar gebied van deskundigheid: Democratie en Sociale Verandering. Auteur van The Will of the Many: How the alterglobalisation movement is changing the face of democracy):

  http://www.wacbelgium.be/nl/print/330

  Originele artikelen in het Engels:

  http://plutopress.wordpress.com/2010/10/22/the-unimaginable-my-night-of-violence-at-the-hands-of-the-belgian-police/#comment-154

  http://plutopress.wordpress.com/2010/10/07/pluto-author-arrested-and-tortured-in-belgium/#comment-155

  In de hoofdstad van Europa ben je ook niet veilig als journalist voor de politie, want die arresteert, wist foto’s en liegt. Dat ondervond journalist Arnold Karskens zondagochtend. Voor dagblad De Standaard schreef hij over de gang van zaken onderstaand opiniestuk. ARNOLD KARSKENS zat uren in een Brusselse cel, niet voor ordeverstoring, maar omdat hij een foto wilde maken. ‘Als de politie over zoiets al liegt, wat moeten we dan nog geloven?’
  Lees verder: http://www.onzestem.eu/2010/11/als-je-de-politie-niet-meer-kunt-vertrouwen/

 4. The next hoax, de tsa en body scanners.

  Mensen worden gewoon getraind om voor de scanner te kiezen ipv fouilleren, daar zorgen ze wel voor dat mensen de uitspattingen te horen krijgen via de media over hoe TSA hun macht misbruikt tijdens fouilleren.

  Het is gewoon puur psychologische training en ik zou er niet van staan te kijken dat ze zelfs mensen inhuren die ze extra hard aanpakken dat breeduit in de media beschreven wordt zodat mensen dit onthouden als ze in de rij staan en twijfelen of ze de scanner moeten kiezen of de onbehoorlijke fouilleer methode en uiteindelijk dan toch maar voor een doses radiatie kiezen omdat het alternatief veel enger is.

  Zo worden wij nou eenmaal bespeeld door de elite en we staan erbij en zien dit niet. Wakker worden en kijkt om u heen want zo zijn er nog vele dingen te ontdekken.

  1. Het blijkt keer op de keer die Creap van een Michael Chertoff te zijn die hier achter zit. Lees dit verhaal maar eens..
   ~~~~~~~~~~~~
   http://www.youtube.com/watch?v=1bWzLemnkCU
   ~~~~~~~~~~~~

   “No Dose of Backscatter Ionizing Radiation Has Ever Been Proven Safe.”

   Russia Today points out an important detail being left out of most mainstream media reports about the new body scanning devices being rolled out in airports everywhere: former Department of Homeland Security Chief, Michael Chertoff, who has been advocating this technology on any news program that will have him is personally profiting from their implementation. As a Security Consultant and Chairman of the Chertoff Group, one of his main clients is Rapiscan, a manufacturer of these devices.

   Last year, the Department of Homeland Security awarded contracts of US$160 million each to two manufacturers of these back-scattering devices, one which which was Rapiscan.

   Beyond the issue of Chertoff’s illegal advertising his product on news programs by pretending to be a public servant, there is some debate about the safety of these new Back-scatter X-Ray Body Scanning devices. One former intelligence agent and present-day security consultant, Wayne Simmons appeared on Andrew Napolitano’s “Liberty Pen” and said that while the device is an excellent tool, “There is no dose of backscatter ionizing radiation that has ever been proven safe,” and that he would prefer to see only passengers who are deemed to be suspicious going through these devices, with the bulk going through the metal detectors, with which we’ve all become accustomed.

   Recently, passenger John Tyner was singled out to go through one of these machines but chose to “opt out,” which meant he’d be subjected to the TSA’s new irrationally invasive pat-down method. As he was barefoot and taken aside by the TSA worker he turned on his cellphone camera and said: “If you touch my junk, I’m gonna have you arrested.” Tyner then uploaded the video to his YouTube account and he became a instant hero as it went viral.

  2. @ Guido: dit lijkt bij uitstek een goed onderwerp om ook te bespreken op 28 november, waar jij zelf natuurlijk ook bij aanwezig bent in de paneldiscussie over het werk van David Icke (die dit onderwerp en de toenemende controle en beperking van vrijheden ook uitvoerig bespreekt natuurlijk):

   27 november 2010: David Icke in Nederland!

   Let op: 28 november 2010:

   DAVID ICKE paneldiscussie/forum/press na bespreek event! met o.a. Johan Oldenkamp (pateo.nl), Rene Klever (goto2012.nl), Guido Jonkers WantToKnow.nl) en John Consemulder HealingSoundMovement.com)

   Omdat het controversiële maar zeer belangrijke werk van David Icke soms nogal wat vragen op kan roepen en onbekende zaken aan het licht brengt, heeft HealingSoundMovement Radio besloten om hier extra aandacht aan te geven. Besloten is om (i.s.m. Purity Events) de zondag na de lezing van David Icke in Amsterdam, (zondag 28 november) in het prachtige Mirror Centre te Amsterdam een soort interactieve nabespreekdag te houden om de implicaties van zijn werk (en de vele belangrijke onderwerpen die hij bespreekt) nog eens nader te bespreken met een aantal kenners.

   HealingSoundMovement Radio-host Drs. John Consemulder zal die dag een lezing houden over het werk van David Icke. Hij zal tevens optreden als discussieleider en dagvoorzitter. Hij wordt vergezeld door een aantal bijzondere gasten (die tevens bekend zijn met het werk van David Icke):

   Dr. Johan Oldenkamp (Pateo), Guido Jonkers (WantToKnow website)en René Klever (goto2012)!

   Er is ruime gelegenheid voor het stellen van vragen, interactie en discussie. Ook zullen er onderwerpen aan bod komen die alles te maken hebben met het groeiend bewustzijn (ascensie of de ’truth vibration’, zoals David Icke dit noemt) in de wereld. Hoe zit het nu met 2012? Wat is de toekomst van de mensheid? Maar ook: wat is de ware geschiedenis van de mensheid? Wat is de ‘werkelijke werkelijkheid’? Wie bepaalt dat en met welke redenen? En vooral: ok, maar wat nu te doen?

   Dus mocht je vragen hebben na de lezing van David Icke, of het juist gemist hebben of nog verdieping of interactie willen mbt de onderwerpen die hij bespreekt, kom dan naar de mooie nabespreek en paneldiscussie/forum dag.

   Meer info en aanmelden via: http://www.healingsoundmovement.com/agenda-hsm.html

 5. Bob,
  De TSA en body-scanners zijn geen HOAX, dat is realiteit. Dat gebeurt ECHT !

  Het TSA-gebeuren is vooral op gang gekomen na de weigering en het gevolg daarvan van John Tyner, “Don’t touch my junk or I’ll gonna have you arrested” en terecht !!!

  Grondwettelijke rechten worden overduidelijk aangetast, van pravicy is geen sprake meer. De “vrijheid” die er kennelijk overblijft, is de keus tussen een dosis straling of schending van art. 11 van de grondwet: Onschendbaarheid van het lichaam.

  http://www.denederlandsegrondwet.nl/9353000/1/j9vvihlf299q0sr/vgrnblu821m2

  http://www.youtube.com/watch?v=zYykxMupiT0&feature=player_embedded#!

  John Tyner is een held, want TSA gaat veel verder en dat wordt nu openbaar:

  http://www.youtube.com/watch?v=ubKszdycvTQ&feature=related

  Dit meisje is 3 jaar oud:

  http://www.youtube.com/watch?v=T6ByKOhAhsU

  Dat gaat hier ook gebeuren !

  De TSA wordt nu bedolven met sexuele aanklachten:

  http://vineyardsaker.blogspot.com/2010/11/more-example-of-sexual-assaults-by-tsa.html

  http://www.infowars.com/tsa-sexual-assault/

  http://hillbuzz.org/2010/11/18/tsa-transacting-sexual-assaults/

  enz. enz.

  Velen onder ons weten inmiddels van de leugens van de overheid, de aantasting van onze privacy, het gevaar van vaccinatie’s, anti-depressiva, controle-tactieken, vergiftigen van ons voedsel en de invloed van de media, maar nog lang niet genoeg mensen weten dit om massaal in opstand te komen.

 6. Wat mij betreft zijn het de laatste, wel zeer heftige, stuiptrekkingen van de gevestigde orde. Times they are changing, and they know it!! Mijn overtuiging is dat de zogenaamde machthebbers steeds minder grip zullen gaan krijgen op “het volk” en uiteindelijk zullen gaan verliezen. Natuurlijk zullen zij schreeuwend en schoppend ten onder gaan en dienen wij goed op hen te letten, echter dat wat is ontstaan vanuit het “duister”, hebzucht, machtswellust, liefdeloosheid, angst en wat dies meer zij is geen lang leven meer beschoren. Deze energie heeft straks (en eigenlijk nu al) geen plaats meer hier op aarde.
  Er is nog nooit iets moois, gezonds, waarachtig ontstaan vanuit negatieve energie. Gewoon omdat dit een wetmatigheid is waar niemand onderuit komt, dus ook de zgn machthebbers niet. De mensheid is moe van altijd maar denken in angst, terreur, tekort….en al wat ons door de strot wordt geduwd zonder te vragen wat wij, “de burger”, hiervan vindt.

  Wij dienen weer een beroep te doen op onze eigen integriteit, intelligentie en vrijheid (dat een geboorterecht is) en verder weigeren mee te doen aan de ‘angstpolitiek’. De mensheid is tot veel meer in staat dan dat ons nu wordt voorgespiegeld en ook al is het af en toe moeilijk het is zeer goed mogelijk om gewoon NEE te zeggen tegen een heleboel zaken die door de overheid (en de commercie)ons opgelegd wordt. Het vraagt vertrouwen, kracht, liefde en medemenselijkheid.

  Vergeet het materialistische denken en wordt weer een echt mens met hart en ziel. Laat je niet meer gebruiken als melkkoe die altijd maar het nieuwste van het nieuwste moet hebben en hierdoor een speelbal is geworden van de commercie. Uiteindelijk zullen de ‘machthebbers’ (of eigenlijk ‘machtmisbruikers’) dan steeds minder grip gaan hebben en wij als mensheid kunnen dan eindelijk tot volle potentie en bloei komen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.