Advertentie

Wist je dat…


Wist je dat:

* Twintig toonaangevende journalisten, inclusief winnaars van verscheidene Emmy Awards en Pulitzer Prices, hebben beschreven hoe zij in de verslaggeving over grote doofpotaffaires gehinderd werden door mediacorporaties.
* Koningin Beatrix in het geheime genootschap de Bilderberggroep zit? Of bekijk dit fragment van RTL Boulevard op YouTube over de Bilderberg Conferentie.
* BBC News plannen van het Amerikaanse leger aan het licht heeft gebracht om “maximale controle te verkrijgen” over het Internet, zoals blijkt uit een onthuld geheim document van het Pentagon, ondertekend door de Amerikaanse minister van defensie in 2003.
* Een CBS Nieuws item voormalig minister van Defensie Donald Rumsfeld citeert: “Volgens sommige prognoses kunnen we 2,3 biljoen dollar aan transacties niet traceren”. Dat is 8000 dollar per hoofd van de Amerikaanse bevolking.
* Wonderen bestaan? Lees hier het opmerkelijke interview met medium John Haan. Hij kreeg van de ene op andere dag geniale geestelijke vermogens.
* Regeringsdocumenten, openbaar gemaakt dankzij de Freedom of Information Act, laten zien dat de belangrijkste generaals binnen het Pentagon ooit plannen hebben goedgekeurd voor het gebruik van terrorisme in belangrijke Amerikaanse steden, en daarbij zelfs onschuldige burgers te doden.
* Verscheidene, betrouwbare bronnen aantonen dat het mogelijk is dat je genetisch gemanipuleerd voedsel eet, waarvan wetenschappelijke experimenten herhaaldelijk hebben aangetoond dat dit ziekte en zelfs de dood van proefdieren kan veroorzaken [dit geldt voor Amerika; tot op heden is het gebruik van genetisch gemanipuleerd voedsel in Europa nog verboden, red.] * De toonaangevende krant van Detroit berichtte dat de Model-T Ford uit 1908 zich beroemde op een brandstofverbruik van 25 mijl per gallon [1 op 10, red.]. Maar 100 jaar later is het gemiddelde brandstofverbruik in Amerika voor alle auto’s nog onder de 21 mpg [1 op 9, red.].
* Een hoog onderscheiden Amerikaanse generaal een boek schreef getiteld War is a Racket, dat duidelijk aangeeft hoe hij gemanipuleerd werd, en hoe de meeste oorlogen grotendeels worden gevoerd om de kas van enkele grote bedrijven te spekken.
* De voormalig hoofdredacteur van een prestigieus medisch tijdschrift onthuld heeft dat de totale winst van de tien farmaceutische bedrijven uit de Fortune 500 groter was dan de opgetelde winsten van de 490 overige bedrijven.
* De London Times berichtte dat enkele van de 9/11 kapers vermeld in het 9/11 Commissie Rapport nog in leven zijn. “Vijf van de vermoedelijke kapers zijn levend en wel opgedoken, onschuldig en verbijsterd om hun namen en foto’s op televisie te zien. De echte kapers hebben gestolen identiteiten gebruikt”. Zie ook het BBC verslag hierover.
* Meer dan 50 hoge regeringsfunctionarissen en 100 professoren openlijk zware kritiek hebben geuit op het 9/11 Commissie Rapport. Velen vermoeden zelfs overheidsbetrokkenheid bij de 9/11 aanslagen.
* Voor meer onthullend nieuws verborgen in het volle zicht (met links voor verificatie), klik hier.