Advertentie

Dit goedje ‘Squaline’, zit in het varkensgriepvaccin!


Heel langzaam komen de diepere achtergronden van vaccinatie-middelen boven water. Dát niet alleen, maar ook het hoe-en-waarom wordt steeds meer duidelijk! En het is niet een gezellig verhaal, maar wel een waaruit wederom blijkt dat er één groot spel wordt gespeeld met jouw en mijn gezondheid.

Dat het bepaalde figuren, laten we het volksstammen noemen, er absoluut niets aan gelegen is om jouw en mijn welzijn te bevorderen. Het gaat om hun eigen -voor het grootste deel verborgen- agenda’s.

In het artikel van Dr. Russel Blaylock, dat we HIER eergisteren op WantToKnow plaatsten, komt het middel ‘Squaline’ ter sprake, een middel dat als toevoeging in vaccinaties wordt gebruikt. Toen we via Google dit middel zochten, bleek het gewoon te koop als spuitbusje. Het blijkt namelijk een olie te zijn die gewonnen wordt uit haaienlevers. Maar het is daarbij in ieder geval TEN STRENGSTE af te raden het spul intermusculair (via de spieren) in te brengen.

Daar gaat het dus hier om. Enig verder zoeken brengt ons op dit artikel.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Origineel van dit artikel HIER.

VARKENSGRIEPVACCINATIES DOEN ERNSTIG INBREUK OP JOUW GEZONDHEID

 

Immunoloog Dr. Pamela Asa herkende het als eerste: Autoimmuunziekten die opdoken bij soldaten die een afspiegeling gaven van de laboratoriumdieren die met olie geformuleerde squaleenadjuvantia waren ingespoten. Een studie die SQUALINE, als experimentele vaccine-toevoeging, in verband brengt met de klinische verschijnselen van het Golfoorlogsyndroom, werd in 2002 gepubliceerd.

Een Amerikaanse federale rechter oordeelde dat er goede reden was om te geloven dat squaleen schadelijk is en in october 2004 beval hij het Pentagon om te stoppen met het toedienen ervan.

Quote Matsumoto homepageDr. Gary Matsumoto is een in New York wonende award-winning onderzoeksjournalist. Zijn boek uit 2004, “Vaccine A: The Covert Government Experiment That’s Killing Our Soldiers and Why GI’s are Only the First Victims” nam krachtig stelling tegen IOM resultaten en de ontkenning van het Pentagon van het Golf Oorlogssyndroom. Tijdens het onderzoeken van de schimmige wereld van vaccinatie-ontwikkelingen, ontdekte hij dat de artsen en wetenschappers die in dienst zijn bij het Amerikaanse leger geheime medische experimenten uitvoerden op Amerikaanse burgers in overtreding van de Nurnberg Code en fundamentele medische ethiek..

Volgens Matsumoto overtrad het Pentagon deze en andere maatstaven, verraadde het de strijdmacht en negeerde het de fundamentele plicht van militaire en burgerleiders om burgers te beschermen. Sinds tenminste 1987 beknotte de ontwikkeling van biologische oorlogsvoering het welzijn van tienduizenden soldaten die als menselijke proefkonijnen werden gebruikt voor vaccinatie zonder vergunning met experimentele anthrax vaccins die squaleen bevatten – onvrijwillig toegediend zonder openbaarmaking van haar schadelijke effecten op de menselijke gezondheid.

Matsumoto schreef:

“De nauwkeurig in dit boek beschreven onethische experimenten gaan door, met weinig vooruitzicht dat ze self-limiting zijn omdat ze afgeschermd zijn van nauwkeurig toezicht en publieke aansprakelijkheid door zorgen over nationale veiligheid.”

Gary Matsumoto en de cover van het indringende boek dat hij schreef over vaccinaties.
Gary Matsumoto en de cover van het indringende boek dat hij schreef over vaccinaties.

Ander onderzoek toont aan dat squaline het experimentele ingredient is in het anthrax-vaccin dat verwoestende autoimmuunziekten en sterfgevallen veroorzaakte onder veel Golfoorlogveteranen uit de VS, UK en Australie. Maar het vaccin blijft tegenwoordig gewoon in gebruik en wordt ook gebruikt voor de ontwikkeling van nieuwe vaccins in laboratoria. (zie hiervoor ook de achtergronden uit het artikel van Dr. Blaylock!)

“Er zijn nu gegevens in meer dan twee dozijn peer-reviewed wetenschappelijke artikelen, van tien verschillende laboratoria in de VS, Europa, Azie en Australie, die met documenten staven dat op squaline gebaseerde toevoegingen aan vaccins, autoimmuunziekten teweeg kunnen brengen bij dieren… waargenomen bij muizen, ratten, cavia’s en konijnen.”

Matsumoto’s boek omvat talrijke casestudies van soldaten die lijden aan een of meer van de bovenstaande syndromen, de verwoestende effecten van de vaccinaties en de bizarre reactie van de Amerikaanse overheid – het nalaten hun bestaan te erkennen of een verband tussen deze ziekten en de toegediende vaccins. Ook het ontkennen van de effecten van andere toxische blootstelling op het oorlogsterrein van de Golf (zoals verarmd uranium) evenals als het nalaten van zinvolle behandelingen of protocollen.

Geld boven de gezondheid van anderen

Dus waarom keurt Washington haar gebruik goed? Volgens Matsumoto:

“worden wetenschappers in de Verenigde Staten nu letterlijk belegerd met Squaline. Het is verontrustend dat veel van de baanbrekende vaccins die momenteel in ontwikkeling zijn bij de NIH en haar samenwerkende partners, in de ene of  andere formulering altijd wel Squaline bevatten. Er zit Squaline in de prototype recombinant vaccins voor HIV, malaria, herpes, influenza (waaronder de varkensstam), cytomegalovirus en ook in het vaccin tegen het HPV-virus.

“Sommige hiervan zijn bedoeld voor massale vaccinaties over de hele aardbol en de mogelijkheid zou iedereen genoeg schrik aan moeten jagen om elke verordening of dokter’s recept te weigeren om ze te nemen.”

De grootte vraag... "Wie zitter er achter de WHO'..
De grootte vraag... "Wie zitten er achter de WHO"..

De WHO-hype wordt er nu op gericht om massahysterie te stichten over een niet-bestaande dreiging voor de mensheid: Varkensgriep, zelfs een veel mildere A-griep dan seizoensgriep. Een dergelijke politiek gecreëerde hoax zal waarschijnlijk gepaard gaan met verplichte massale vaccinaties zonder medische reden – maar voor de enorme winsten van de New World order bedrijven en hun ‘wetenschappers’ – evenals voor wereldomvattende/politieke redenen.

Matusumoto gaat verder:

“Squaline-adjuvents (vaccin-toevoegingen) zijn tegenwoordig een sleutelingredient in een hele nieuwe generatie vaccins die bedoeld zijn voor wereldwijde massale vaccinatie. Squaline is niet slechts een molecule dat wordt aangetroffen in een knie of elleboog – het wordt aangetroffen door het hele zenuwstelsel heen, maar ook en vooral in de hersenen.

Wanneer het in het lichaam wordt geinjecteerd, valt het immuunsysteem het aan als een vijand om te worden verwijderd. Het eten en verteren van Squaleen is echter geen probleem. Maar het injecteren ervan “wekt het immuunsysteem op het aan te vallen, hetgeen zelfdestructieve kruisreacties in het lichaam teweeg kan brengen tegen hetzelfde molecuul, op die plaatsen waar het van nature in het lichaam voorkomt en waar het een kritieke factor voor de gezondheid van het zenuwstelsel is.”

Wanneer zelfdestructie eenmaal begint, stopt het niet, omdat het lichaam het molecule blijft maken dat het immuunsysteem vraagt, om aan te vallen en vernietigen. “Squaline is daarmee een soort trigger voor een echt biologisch wapen,” wat Sovjet onderzoekers ‘een biologische tijdbom’ noemden.

Matusumoto en Dr. Pam Asa:

“Olieadjuvantia zijn het verraderlijkste chemische wapen dat ooit ontworpen is,” waaronder die met squaline. Dus wat Amerikaanse wetenschappers opvatten als een vaccin-booster (of datgene wat nu wordt ontwikkeld in laboratoria) was weer een nieuwe ‘nano-bom’, een bom die aanzet tot chronische, onvoorspelbare en verzwakkende ziekte-verschijnselen. Het gebruik van squalinie in vaccins is bizar en ronduit crimineel.”

Micropaleontologe Dr. Viera Scheibner voerde onderzoek uit in de bijwerkingen van verschillende adjuvantia in vaccins en schreef:

“Squaleen droeg bij aan de opeenvolging van reacties die ‘Golfoorlog syndroom’ werden genoemd. Soldaten ontwikkelden artritis, fibromyalgie, lymfadenopathie, uitslag, fotosensibele uitslagen, uitslag over het jukbeen, chronische vermoeidheid, chronische hoofdpijnen, abnormaal verlies van lichaamshaar, niet-helende huidlaesies, afteuze zweren, duizeligheid, zwakte, geheugenverlies, toevallen, stemmingsveradneringen, neuropsychiatrische problemen, anti-thyreoide effecten, bloedarmoede, verhoogde BSE, systemische lupus erythematosus, multipele sclerose, dodelijke amyotrofische lateraal scerlose, fenomeen van Raynaud met aanvallen van bloedgebrek in vingers en tenen, syndrom van Sjogren met wazig zien, chronische diarree, nachtzweet en laaggradige koorts.”

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ben je geintresseerd om meer te weten? Kijk HIER bijv. op de website van Gary Matsumoto. Laten we het nog maar een keer roepen: INFORMEER DE MENSEN OM JE HEEN! HET GAAT NIET MEER OVER VAN-HOREN-ZEGGEN.. Dit verhaal heeft een wetenschappelijk fundament en ook het zwijgen van overheden is VEELZEGGEND!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

38 gedachten over “Dit goedje ‘Squaline’, zit in het varkensgriepvaccin!

 1. @Guido

  Jij ook weer bedankt voor deze informatie en ik zal het verspreiden zoals er velen doen en ik wil ook een oproep doen aan alle mensen om vanavond naar argusoog radio te luisteren van 20:00 tot 22:00 uur.

  Attentie! Extra ingelaste uitzending Arend vs Nexus
  Vrijdag 17 Juli 20:00 – 22:00 over vaccinatie varkensgriep

  UPDATE volgt nog …

  SWINEFLU Alert – Gezien de laatste ontwikkelingen rond het opgeblazen Mexicaanse griepvirus en de toenemende overheidspropaganda om ons allemaal aan die twee prikken te krijgen, vind Argusoog Radio het nodig om op vrijdagavond 17 juli een extra uitzending te verzorgen van Arend versus Nexus. We zullen het gaan hebben over die overheidspropaganda, de laatste bekend geworden feiten en hoe we er mee om kunnen gaan. We gaan dit doen met Micha Kat van http://www.klokkenluideronline.nl, Désirée Röver, de inmiddels welbekende medisch onderzoeksjournaliste en waarschijnlijk Anneke Bleeker van http://www.verontrustemoeders.nl.

  Tevens is dit een eerste opstap, een soort van prelisten, naar de eigen uitzending van Micha Kat, die hij eens in de twee weken op de vrijdagavonden vanaf 7 augustus gaat verzorgen van 20.00 tot 22.00 uur.

  Daarover binnenkort meer…

 2. Heel goed bezig!! Als we met zijn allen veel lawaai maken over vaccins en daarmee steeds meer mensen bereiken en vooral overtuigen gaat het de overheid niet lukken het zg. ‘antigriepvirus’ verplicht te stellen. Want dat willen ze erg graag. Roep zoveel mogelijk mensen op om hierover bijvoorbeeld vragen in de kamer te gaan stellen ed. Het zou mooi zijn als de reguliere media er op in zou gaan en e.e.a. aan de grote klok te hangen, want dit moet gestopt worden!

 3. over dat goedje dat je straks ingespoten krijgt, = niet helemaal de goede titel natuurlijk.
  als het goed is staat er straks boven: DAT GOEDJE DAT JE GEWEIGERD HEBT.

 4. @selene: je meent het nu wél hoop ik.. 😉
  @rosa: stuur gewoon dit soort berichten door. Via de knopjes bovenaan, is dit heel eenvoudig! Ook de plaatjes gaan dan mee. Hoeven mensen niet door te klikken, maar krijgen ze het artikel meteen in hun mailbox.

 5. Nogmaals, WTK doet aan gevaarlijke berichtgeving!

  Even een paar punten van observatie:

  1) Alle artikelen over de ‘mexicaanse griep’ zijn negatief

  2) De artikelen op WTK worden zonder bron vermeld (Alle artikelen van Guido zijn vertaald) evenzo gevaarlijk zijn de artikelen welke zonder bron onderzoek worden overgenomen

  3) Tessa gebruikt bronnen waarvan vaststaat dat zij hebben gelogen (Billy Meijer, Semjase)
  bron: http://www.wanttoknow.nl/overige/deel-2-e-ts-en-hun-boodschap-aan-ons-mensen/

  Dus vraag jezelf af, controleert WTK voor er een artikel wordt geplaatst?

  De enige reden waarom ik WTK nog lees is omdat ik een fan ben van conspiracy theorieen en omdat ik het amusant vindt om verhalen te lezen van Tessa .. MAAR .. Heel veel personen op het internet schrijven artikelen waarvan zij claimen dat het de waarheid is, veelal zijn die verhalen een kopie van een blog op het internet en doen die websites (zoals want to know) totaal niet aan voor onderzoek.

  En zoals anoniem al heeft gezegd : Dus je beticht mij van dat wat ik zeg geen debunken is omdat ik niet meteen een bron voor je had maar jouw artikel zet je wel kracht bij door het zelfde te doen?

  bron: http://www.wanttoknow.nl/overige/bio-genocide-door-overheden-dan-ben-jij-het-doel/

 6. Nog even dit :

  Hoor en wederhoor is WTK totaal onbekend

  WTK vertouwt een bron (lees blog) op het internet, vertaald deze en plaatst het online ..

  Waar zijn de doktoren die deze verhalen tegenspreken…

  denk na !

 7. @zomaar: dank voor je observaties. Ze zijn niet minder subjectief dan alles wat je ons toedicht.

  Waar haal je in hemelsnaam vandaan dat hoor-en-wederhoor ons onbekend is..?
  Kom jij dan met de doktoren die ‘ons’ verhaal tegenspreken. Het enige wat er gebeurt op het officiële vlak over de varkensgriepzaken is STILTE!!!
  Een heeeel veelzeggende STILTE!

  Of er komen beschuldigingen van bijv. het RIVM. Mensen die tegen vaccinaties zijn, zijn bezig om ‘Indianenverhalen’ te verspreiden. Maar inhoudelijk wordt er door het RIVM niets gepresenteerd waarom dit dan het geval zou zijn.. Geeft je toch te denken niet? Maar deze doktoren bedoel je dan vast ook niet met ‘hoor-en-tegenhoor’..?
  Maar welke dan? ‘Zomaar’ iets kennelijk?

  We plaatsen hier een stuk van de hand van een dokter, die o.b.v. vele wetenschappelijke onderzoeken, wetenschappelijk bewijs aantoont dat vaccins keihard ROTZOOI bevatten. Doen we dat fout dan, door dit artikel te plaatsen..? Een wetenschapper die waarschuwt. Geen negatief verhaal; ook dat is weer een uiterst subjectieve observatie. En als je dat dan vindt, zeg er dan achter: “DAT VIND IK”.. Dan weten wij tenminste waar je het over hebt. OF IETS ‘ZO’ IS, zullen we met z’n allen wellicht OOIT uitvinden, denk ik.

  Denk dus na wat je zélf doet. Jij verspreidt op deze wij je eigen ongenuanceerde mening, hierboven.

  Maar je blijft welkom op WantToKnow. Want ‘ook al past het ‘eigenlijk’ niet bij je’, je bent hebt je bij voorbaat verontschuldigd! Spannend en komische om te lezen. Jaja.. En het is gratis, dus dat is lekker meegenomen.

  Enne.. over Waarheid gesproken. Er staan hier hele verhalen in over wat mensen ‘Waarheid’ vinden.. Wat is jouw waarheid over 9/11, de varkensgriep, de moord op Kennedy. Ben jij 100% geïnformeerd, weet je alles? En hoe weet je dan dat je alles weet?

  Nassim Haramein is een revolutionaire wetenschapper. Zijn ‘gevoel’ en talent voor hogere ‘Waarheid’ was ongekend. Zodanig dat hij in elke natuurkundeles maar achterin de klas ging zitten; hij sprak de leraar zódanig tegen dat hij elke les wel de deur werd uitgestuurd. Had hij gelijk, had de leraar gelijk? JIJ mag het zeggen. Zomaar!

  Probeer en lees, voel en behoud het ‘goede’, JOUW waarheid.
  Liefde, rood, zacht, fijn, vies, enz. zijn niet te bewijzen, zijn PER DEFINITIE subjectief. Er zijn (gelukkig) altijd mensen die er ‘anders’ over denken, anders over voelen..

  Dus probeer dat er een beetje doorheen te zien, voordat je door je reacties heen laat blijken dat wij zo verkeerd bezig zijn en jij het eigenlijk wel zo goed weet. ‘Zomaar’ dus kennelijk.

 8. guido, reactie naar zomaar.
  dit vind ik nu echt een heel goede reactie.
  duidelijk en eerlijk.
  ik had bijna “objectief” getypt maar dan denk je dat ik het niet meen.
  de manier van uitdrukken is erg belangrijk, daar kwam ik dus ook achter.
  sorry guido, als ik niet altijd over weet te brengen wat mijn bedoeling is.
  ik speel altijd met woorden en weet ook dat niet iedereen dat gelijk in de gaten heeft.
  in een gesprek is dat dan ook weer wel leuk omdat ik het dan ook recht kan zetten.
  de nieuwe titel van dit artikel heeft ook mijn waardering.
  groetjes van selene

 9. @selene: that makes 2 of us; ik speel ook graag met woorden, maar op schrift is dat altijd heel moeilijk. 90% van een woordspeling bestaat uit mimiek.. Vijjeniet?
  Dank voor het delen!

 10. Wie heeft er posters die we op kunnen hangen achter onze ramen!!!
  Zoals de poster tegen de slimme energiemeter , dat heeft ook geholpen. Bij Vrijbit misschien??

 11. Hi Guido, dit schreef ik een aantal maanden geleden in mijn artikel ‘Aan het licht brengen en onder ogen zien, de waarheid over vaccianties, de farmaceutische industrie en ware immuniteit (te vinden bij artikelen op mijn site http://www.healingsoundmovement.com :

  Begrijp goed dat vaccinaties ook een prima middel zijn wat ingezet kan worden (en wordt!) als biologisch wapen. Het is niet voor niets aangetoond dat vaccinaties in staat zijn gebleken het immuunsysteem overactief en ‘hondsdol’ te maken. Het natuurlijke afweersysteem herkent niet meer zo effectief haar eigen gezonde cellen, en begint gezonde cellen als vreemdsoortig te beschouwen, waardoor het juist gezonde cellen aanvalt en doodt! De niet natuurlijk ingebrachte virussen mengen zich met lichaamseigen cellen en delen zich samen met deze cellen. Het immuunsysteem wordt hierdoor ‘verward’ (een soort immuniteit ‘mindcontrol’, het virus neemt de leiding over), waardoor het niet meer zo goed in staat is om schadelijk condities van onschadelijke condities te onderscheiden. Deze eigenschap is juist zo essentieel voor onze natuurlijke afweer, deze wordt door vaccinaties dus feitelijk aan banden gelegd en vleugellam gemaakt.

  Autopsie studies laten zelfs zien dat de thymus klieren (een belangrijk onderdeel van ons immuunsysteem en verantwoordelijk voor de productie van beschermende T-cellen) bij volwassenen beginnen af te sterven. Deze vorm van atrofie bleek beduidend minder te zijn in landen waar niet of nauwelijks wordt gevaccineerd. Afwijkingen aan de thymus worden geassocieerd met een veelheid aan (auto)immuniteit ziektes en ziektes die kanker veroorzaken! Sommige onderzoekers wijten deze situatie dan ook aan de wijdverspreide vaccinaties en sommige van hen voorspellen dan ook een enorme toename aan diverse vormen van kanker en (auto)immuniteit ziektes de komende jaren. Deze tendens is nu al waar te nemen…

 12. en dit stond onderaan mijn artikel, ik weet het niet zeker maar ik geloof dat deze informatie ook ook hetzelfde boek wat je hier bespreekt kwam, het AS04 adjuvant systeem (noem jij dat ook?):

  “Hieronder vindt u nog belangrijke Internetlinks en literatuurverwijzingen over vaccinaties:

  Bewijzen dat ‘hulpstoffen’ in Cervarix ook vreselijk schadelijk zijn (de nieuwe Anthrax bio-warfare drug? Lees zelf!): http://www.otherhealth.com/homeopathy-list-discussion/10157-uk-new-as04-adjuvant-cervarix-others-eddawest-vran-canada.html

 13. en deze link stond er ook in: ook belangrijk in relatie tot dit artikel: http://www.whale.to/vaccine/adjuvants.html

  de kern van die oliebasis ingredienten is dat ze het immuunsysteem overactief (lees hondsdol!) maken zodat het vaccin ‘beter werkt’ (lees goedkoper door toevoegingen te gebruiken die zorgen dat de reactie van het immuunsysteem gegarandeerd is, maar ondertussen levensgevaarlijk)!

  O ja, dit krantbericht al gezien?
  http://www.gelderlander.nl/algemeen/dgbuitenland/mexicaansegriep/5268193/Alarm-over-risico-griepvaccin.ece (zag de krant vandaag liggen en staat gelukkig ook online. Zie onderaan: Ab Osterhaus. Vond zijn persoonlijke pagina ergens, overduidelijke banden met farmaceutische industrie, een enkele via ‘werkgever’ Erasmus universiteit (dus via ‘omweg’als nog betaald en vergoed door…). Hij zit in de Gezondheidsraad die Klink adviseert…En was ‘direct betrokken’ bij identificatie SARS virus (GRIEP!) waarvan het virus moleculair gezien toevallig erg veel lijkt op…Tamiflu (de ‘griepremmer’). Beschrijf ik kort in mijn nieuwe Codex Alimentarius artikel. Mijn gevoel zegt: oppassen dus…

 14. volgens mij is er een “derde partij” die twee “partijen” tegen elkaar aan het ophitsen zijn: “het volk” als één partij en “de overheid” als de andere partij.
  En die derde partij probeert natuurlijk ervoor te zorgen dat die buiten schot blijft, en voordeel heeft aan de strijd tussen de twee “partijen”.
  Het klassieke “spelletje” van psychopaten.
  Dus: laat je niet ophitsen en ga als gelijkwaardige in wederzijdse communicatie met de “tegenpartij” die m.i feitelijk helemaal geen “tegen”partij is maar ook maar gemanipuleerd en misleid wordt (als het de psychopaten lukt tenminste).
  Dat is mijn mening.

 15. De discussie in de Gelderlander online (zie link hierboven) n.a.v. de gevaren van het vaccin zijn interessant!

  Discussies tussen een apotheker en een homeopaat. Ben benieuwd wie er wint 😉

  Zelf vraag ik me af wat er de reden van is dat de WHO opeens naar buiten brengt dat er weldegelijk gevaren en bijwerkingen kunnen zijn omdat het vaccin niet getest is….

  Is dit om dan in december te zeggen; ‘Kijk ns, alles is perfect nu!’ (en dan is het opeens geloofwaardig???)

  Kunnen ze het trouwens niet eerst testen op Ab Oserhaus?

 16. @Leo
  Daarom vind het boekje van Henk Franssen zo mooi en toepasselijk. Het heet “Bondgenoot” en het beschrijft de biografie van een imuuncel. De kern van de boodschap is voor mij als volgt: De Imuuncel moet ziekte omarmen om gezond te functioneren. En zo werkt het ook in het groot. Wij kunnen alleen maar “winnen” door de overheid te vergeven, te omarmen en op die manier het genezingsproces in gang te zetten. Zij zijn gewoon een beetje ziek, dat is alles.
  Als we ze laten inzien hoe dat komt en dat we het samen kunnen oplossen met de nieuw erkende oplossingen, dan vindt er een versmelting plaats en verdwijnt de ziekte. Als de imuuncel zich echter afsluit en zich gaat keren tegen de ziekte, wordt het alleen maar zwakker omdat het zijn rol niet kan vervullen.

 17. @Nikolai: mooi gezegd. Elke ziekte ‘beklijft’ ook alleen maar als die een voedingsbodem vindt. Een zwakke plek..! Dus om die zwakke plek te helen, is het nodig om je van die zwakke plek BEWUST te zijn. Dan kun je er ook BEWUST aan werken. Omarmen dus. Vergeef de ziekte, want hij weet niet wat hij doet. Hij doet gewoon zijn dingetje.. Mooie gewaarwording/mooie processen. Wel heftig, maar heftig mooi..

 18. @Guido
  Het zijn goede vrienden. Ik zie ook dat zij de laatste tijd zich afvragen of de zorg die ze leveren wel goed is. Het probleem is dat in de huidige studie medicijnen, geen enkel aandacht wordt besteed aan kritisch nadenken over bijvoorbeeld zo’n adjuvantum.

  ‘onze’ taak is om op het juiste moment met speldenprikken hun geest langzaam wakker te schudden.

  Een statement als’ ik laat me niet inenten’ is voldoende voor een goede discussie.

  Het zijn mensen die ook maar goed doen zover ze dat kunnen. Het verotte zit in het hele illuminatie-systeem en haar bedrijven.

  Maar 1 ding is zeker. Dit systeem, het oude stysteem, overleeft niet. 🙂

  LOVE GOLD

 19. Griepvaccin heeft in zowel VS als EU officiële indexcode ‘666’

  hoe vreemd is dat??
  hier onder de volledigheid van deze gegevens uit een biofarmaceutische database:

  \”Prepandrix; Pandemrix – influenza virus H5N1, inactivated, vaccine, with AS03 adjuvant; bird flu vaccine; avian influenza vaccine; pandemic influenza vaccine\”

  Regulatory/Status Index:
  EU200 Currently Approved in EU
  EU666 Biodefense stockpile (ZIE HIER)
  UM100 Controlled/Gov’t Distribution in US
  US666 Biodefense stockpile (ZIE HIER)
  EM160 Controlled/Gov’t Distribution in EU

  Voor de enkeling bij wie er nu nóg geen alarmbelletjes gaan rinkelen: ‘666′ is in de Bijbel de code voor ‘Het Beest’ (Openbaring 13:18). In naam van dit ‘Beest’ zal de hele wereldbevolking gedwongen worden om een ‘merkteken’ (mogelijk een geimplanteerde chip o.i.d.) aan te nemen waarmee iedere persoon biometrisch geidentificeerd kan worden. Dan zal niemand meer zonder zo’n chip (of anderssoortig teken) kunnen kopen of verkopen. ‘Naast een politiek systeem vertegenwoordigt het ‘Beest’ óók een religieus systeem, naar verwachting een gedwongen samengaan van alle grote wereldreligies, waar iedereen trouw aan zal moeten zweren. Zo niet, dan volgt de doodstraf.

  De mensheid onder het systeem van ‘Het Beest’ zal volgens de Bijbel ten prooi vallen aan een serie vreselijke oordelen, waar miljarden mensen bij om het leven zullen komen. Dat deze verschrikkelijke periode mogelijk heel dichtbij is zagen we bijvoorbeeld gisteren in het artikel Laatste Web Bot rapport schetst gruwelijke toekomst.
  Het grieppandemie vaccin dat door het bedrijf GlaxoSmithKline wordt ontwikkeld wordt door de authoriteiten gekarakteriseerd als een substantie die moet worden opgeslagen in de ‘bio defensie’ voorraden van zowel de VS als de EU.

  http://forum.credible.nl/topic.php?id=19431&singlepost=842779

  http://www.dethuisjournalist.nl/tag/666/

 20. @ HJ Henk

  Het betreft hier een vaccin voor H5N1 = vogelgriep. Heeft niets te maken met de Mexicaanse griep/varkensgriep/H1N1

  Xandernieuws verspreid vaker dit soort verkeerde informatie en haalt die vervolgens niet van zijn site af.

  LOVE GOLD

 21. Let op: ‘beschermen’ tegen ‘varkensgriep’ (die zelf maar niet ziek worden…) blijkt ‘belangrijker’ dan ‘beschermen’ tegen kanker! Druk, druk , druk dat RIVM en Klink…geen tijd lieve kinderen, hoop maar dat jullie geen baarmoederhalskanker oplopen tijdens het uitstel, stel ons maar verantwoordelijk. De griepangst gaat voor, daarom overwegen we ook scholen te sluiten (voelt u al de angst, wilt u ook al vooraan staan voor de VIP vaccinatie?)…Lieve mensen, in een ‘goed jaar’ sterven er meer mensen aan blikseminslag aan dan aan een ernstige vorm van griep…Heeft u zich al gevaccineerd tegen donder en bliksem? Nee? Snel Klink bellen, er zijn dringend 34 miljoen ‘vaccins tegen blikseminslag’ nodig. En pas onderweg naar de brievenbus wel op, want u loopt een nog groter risico om overreden te worden door een auto. Kucht u even? Zie hier artikel Telegraaf van vandaag (in dezelfde editie is ook te vinden dat de “scholen mogelijk dicht moeten”. http://www.telegraaf.nl/binnenland/4513741/__Inenting_baar-moederhalskanker_uitgesteld__.html Lukt dit niet: google dan inenting baarmoederhalskanker uitgesteld…

  Nogmaals: “de enige veilige vaccinatie is de vaccinatie die niet is gebruikt” (uitspraak James Shannon, ex directeur National Institute of Health) en de enige ware immuniteit is…gezondheid…blijf positief, blijf gelukkig, blijf gezond, eet biologisch, weiger alle vaccinaties en geniet van de zon 😉

  door: John Consemulder
  http://www.healingsoundmovement.com

 22. Let op, belangrijk bericht: op mijn website http://www.healingsoundmovement.com staat een nieuw artikel over de ‘varkensgriep pandemie’. Erg belangrijke informatie over de verzwegen kanten van vaccinaties, die ALLEN zeer ineffectief en levensgevaarlijk zijn (en de langetermijn effecten van ALLE vaccinaties zijn onbekend-omdat men ze niet onderzoekt uit angst voor al aangetoonde relaties met diverse ernstige hersenziekten en kanker en auto-immuunziekten!). Zie mijn website bij Artikelen (Dutch) aan de linkerkant. Mij mailen voor het artikel in Word om door te sturen of plaatsen kan ook: info@john-consemulder.com Wil je het leven eren, laat je dan niet vaccineren!

 23. Dat Squaline verhaal is grote bullshit !
  klopt niets van en wordt door geen enkele studie bewezen/bevestigd !
  Zo makkelijk is het dus de bevolking maar wat onzin op de mouw te spelden.

 24. Voor dat beetje Squaline hoef je echt niet bang te zijn (tenzij het een lichaamsvreemde en/of gemodificeerde varianten betreft maar ook daar zijn geen concrete aanwijzingen voor)
  Neemt niet weg dat vaccins in staat kunnen zijn het immuunsysteem flink te verstoren en het is dan ook niet voor niets dat de laatste decennia auto-immuun stoornissen enorm in aantal toegenomen zijn. Correlatie met overdadige vaccinatiedrift ligt dan ook voor de hand. Dat DAAR geen fatsoenlijk onderzoek naar wordt verricht is een grote schande en werkt allerlei complottheorieën in de hand.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.