Advertentie

Wij vaccineren NIET..! Een onthutsende Duitse docu..


x

x

Een onthutsende Duitse docu..

Wij vaccineren NIET..!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Vaccinaties worden beschouwd als het beste wat de moderne geneeskunde te bieden heeft. In die zin spreken sommige over de Heilige Vaccinatiegraal.. Er mag niets nadelig over vaccins gezegd worden, zo lijkt het. Er mag NIET worden getwijfeld, zéker niet in het openbaar, over de werking van de vaccins. Je bent dan al snel een complotdenker of iets dergelijks.. Over de nadelige en soms verschrikkelijke bijwerkingen van vaccinaties mag niet gesproken. Want die worden natuurlijk ook weer ontkend en verweten aan andere oorzaken dan vaccins. Want nogmaals: vaccins en vaccinaties zijn Heilig..

Maar laten wij dan nogmaals jou deze informatie aanbieden, zodat je met een open mind ZELF kunt oordelen. Als je tenminste ZELF WILT oordelen.. Want het blijkt dat door de kritische houding van steeds meer medische vakmensen, steeds meer indicaties en bewijzen aantonen: Er zijn grote twijfels over het beschermende effect. En de gevaren waarvoor vaccinaties zouden moeten beschermen, zijn niet in verhouding met de bijwerkingen! Dit is vooral dramatisch bij kinderen!

Vaccins: sinds 1972 van 1 naar 34!

In Duitsland groeide het aantal vaccindoses in het eerste levensjaar sinds 1972 van 1 naar 34!  Maar.. Tegelijkertijd explodeerde het aantal chronische ziekten bij kinderen: Reuma, kanker; maar vooral allergieën, gevoeligheid voor infecties, en gedragsproblemen zoals AD(H)D. Oorzaak van deze ‘chronische aandoeningen’, volgens heel veel medische vaklieden, zijn de additieven in de vaccinaties. Deze zouden leiden tot een chronische ontregeling van het immuunsysteem; niet zo’n vreemde gedachte, als je bedenkt dat een vaccin ‘volgeladen’ zit met vreemde stoffen. (kijk HIER naar wetenschappelijk-medisch onderzoeksschandaal van deze week)

Daarbij zijn het vooral de aluminium bevattende adjuvanten. Omgerekend naar lichaamsgewicht bevat een zuigelingenvaccin veel meer aluminium, dan een vaccin voor volwassenen! Bijvoorbeeld een zesvoudige vaccinatie met het middel Infanrix-Hexa bevat -in verhouding met het lichaamsgewicht- het 23-voudige aan aluminium, vergeleken met Twinrix, een vaccin voor volwassenen..!

Een nieuwe film ‘Wir impfen nicht!’ (‘Wij vaccineren niet!’) laat zien dat er van de toelating van de vaccins tot aan de omgang met de bijwerkingen enorme misleiding gaande is. Belangrijk voor het behoud van de gezondheid is niet een volledig ingevulde vaccinatiekaart; maar schoon water, gezonde voeding en een organisme dat vrij is van giftige stoffen. Steeds meer mensen zeggen daarom: “WIJ VACCINEREN NIET!” ‘Wir impfen nicht’

Een oprechte documentaire over mythes en waarheid van de vaccinatiecampagnes. De film heeft een duur van 100 minuten en kan als DVD (HIER) worden besteld. Deze film is inmiddels, door de Nederlandse Stichting VaccinVrij vertaald en van ondertiteling voorzien door Mara van deze Stichting Vaccinvrij. Binnenkort is de voorvertoning van deze docu in het Centrum De Roos in Amsterdam. Wil je erbij zijn, klik dan even op deze link en geef je op! HIER

INFORMEER JEZELF!

2 gedachten over “Wij vaccineren NIET..! Een onthutsende Duitse docu..

 1. Enne … De Italiaanse regering stuurt het hele ministerie van gezondheid naar huis !!!

  Anti-vaccine Italian Government Sacks Entire Health Expert Board

  https://www.newsweek.com/anti-vaccine-italian-government-sacks-entire-health-expert-board-1242759

  Italy Blows the Lid Off Vaccine Scam. Will No Longer Poison Citizens with Globalist Eugenics

  https://truthbits.blog/2018/12/28/italy-blows-the-lid-off-vaccine-scam-will-no-longer-poison-citizens-with-globalist-eugenics/?fbclid=IwAR1I9uKwgUjKhDumSrTkSAnNTVssCicqfzzD39zkABXukwTio4ePSFzbsl0

  Italian leaders actually care about the health and well-being of their citizens, Congratulations, Giulia Grillo, for standing up against the globalist agenda of maiming and destroying human life.

 2. Eindelijk de mensen worden wakker.En hulde aan de artsen die strijden tegen de farmaceut.
  De andere artsen moeten de eed die ze hebben afgelegd nog maar eens GOED DOORLEZEN .
  Want ze hoyden zich daat totaal niet aanZelf hebben ze mij ook wel eens gedreigd dat ik een vaccinatie moest halen omdat ik in het ziekenhuis werk , maar heb dit geweigert.
  MAAR JA MEN DOET ALLES VOOR GELD.DAAROMMOET ER ZOVEEL VERZWEGEN WORDEN IN DE DOOFPOT ERMEE .MAAR DAT IS NU AFGELOPEN.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.