Advertentie

Multi-miljonair Osterhaus geeft ‘pandemie-cursus’..!!!


x

Multi-miljonair Osterhaus gaf ‘pandemie-cursus’..!!!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Het volgende verhaal is werkelijk te idioot voor woorden. Dierenarts en viroloog Ab Osterhaus, organiseerde op 22 januari 2019, samen met de Belgische popi-viroloog Marc van Ranst, VLAK VOOR DE UITBRAAK VAN DE CORONA-‘pandemie’, een

‘Cursus Pandemie Marketing’

Een korte video van deze ‘workshop’, kun je in dit artikel bekijken, maar eerst een -in dit kader-  bijzonder FEIT. Onlangs is Osterhaus namelijk toegetreden tot het genootschap van de multi-miljonairs in Nederland, doordat hij zijn aandeel verkocht van een vaccinatie-testlaboratorium, waarin hij een aandelenbelang van 9,9% had.
Dat bedrijf heet ‘Viroclinics’ en h
et onderzoeksplatform Follow The Money is in de jaarstukken van dit bedrijf gedoken en kwam erachter, dat er in 2018 wel een héél hoog bedrag op de rekening van Osterhaus was bijgeschreven. Het zou volgens gepubliceerde jaarrekeningen gaan, om het torenhoge sommetje van maar liefst € 5,6 miljoen..!

Ab Osterhaus, aangenaam. De man die de Nederlandse regering neutraal had moeten adviseren. Tegelijkertijd ook internationaal voorzitter was van de farmaceutische vaccinlobby. Bracht Nederland vakkundig in angst en vergeleek de Mexicaanse griep met de ‘beruchte Spaanse griep’, waarbij zo’n 20 miljoen doden vielen’…! Ab Osterhaus, aangenaam..

Gevraagd naar dit megabedrag, stribbelde Ab aanvankelijk tegen:

“Dat is privé en daar heeft niemand iets mee te maken. Het is al vervelend genoeg dat deze informatie op straat ligt; moet iedere wetenschapper straks zijn bankrekening prijsgeven?”

Maar niet veel later, kiest Osterhaus ervoor, om tóch over zijn weerstand heen te stappen en bevestigt aan FtM, dat de verkoop van de aandelen hem inderdaad € 5,6 miljoen heeft opgeleverd. Daarnaast heeft Follow The Money jaarstukken en andere documenten uitgeplozen, om daarnaast ook te onderzoeken of deze Tv-vinoloog, eh viroloog, financieel geprofiteerd heeft en nog profiteert van zijn paniekerige voorspellingen tijdens Tv- en radio-uitzendingen.

Zo was Osterhaus de drijvende kracht, achter de NEP-PANDEMIE inzake de Mexicaanse griep en ook bij het Coronavirus is de man weer een ‘professionele angstmotor’. Maar van een link tussen waarde van het bedrijf en de angstzaden-zaaiende activiteiten van Osterhaus zijn geen bewijzen gevonden. Ab Osterhaus is niet van de buis te slaan; al 28x was hij dit jaar te gast in OP1, waar hij volgens presentator Jort Kelder – nogal zwabberende meningen (HIER) verkondigt.

Dr. Ab is dus persoonlijk hartstikke rijk geworden en zijn vroegere vriendin Lenie ’t Hart (inderdaad, die van de zeehondjes) onthulde al eerder, dat Ab geldbelust is (HIER). Op de vraag of Ab financiële belangen had bij de uitbraak van de Mexicaanse griep, antwoordde Lenie bitchend: “Daar weet ik het fijne niet van. Wat ik wel weet, is dat Ab gedreven wordt door geldzucht.”

Het zijn dus allemaal tekenen, dat Osterhaus een -laten we zeggen- bijzondere verhouding heeft met ethische zaken, gezien ook het volgende indirecte FEIT. Namelijk, dat hij degene was, die het waardevol vond het eerste geval van Mexicaanse Griep in Nederland destijds in 2009, te ‘vieren’, met een glas whiskey met zijn afdeling virologie op de Erasmus-universiteit. Het was Ab Osterhaus die vervolgens, een paar dagen later, minister Ab Klink maar liefst 34 miljoen (!! ‘voor IEDERE NEDERLANDER 2x) zinloze vaccins liet kopen tegen een Tacohoest die nooit kwam.

Daarbij kwam nog het bizarre FEIT, dat NOG NOOIT méér dan 60% van de Nederlanders zich had laten vaccineren..!! En dat betekent, dat we dus toegekund hadden met 34 miljoen x 60% = ruim 20 miljoen vaccins) Totale kosten? € 700 miljoen (HIER), en een ruim jaar daarna, tientallen miljoenen vaccins weggegooid. (ALS CHEMISCH AFVAL!)

Wie er allemaal wel beter van werd, was Ab Osterhaus, want die adviseerde het vaccin dat gemaakt werd door farmaceutische bedrijven waar hij -indirect sowieso- aandelen in bezat. Het leidde tot Kamervragen en een uiterst waardevolle debatinbreng (HIER) van Fleur Agema, die door eerdergenoemde zorgminister en paniekmedeplichtige Ab Klink uiteraard achteloos werden weggewuifd. Maar het is allemaal wel echt gebeurd, en Osterhaus was een spil in het zaaien van pandemie-paniek en het aandragen van onnodige oplossingen.

En dan gewoon

’n PANDEMIE-MARKETING-EVENT organiseren..!!

De naam van het event dat hij samen met de Belgische viroloog Marc van Ranst organiseerde, was genaamd ‘Communication & Public Engangement’. Het werd officieel georganiseerd door de hoofdsponsor van het event, de belangenorganisatie ‘ter-bevordering-van-vaccinatie-bereidheid-van-burgers’, het ESWI. Dat is dus een belangenvereniging, waar Osterhaus VOORZITTER VAN IS en waarvan de leden bestaan uit ALLE GROTE PHARMACEUTEN TER WERELD..!!

Het event vond plaats uit hoofde van het ESWI, waar -zoals nogmaals gezegd- Ab Osterhaus voorzitter van is. Op deze conferentie werd Marc van Ranst (de Belgische Jaap van Dissel) gastspreker. De professor, die met humor en flair de Mexicaanse Griep als voorbeeld stelde, van zijn grote succes in België. Dáár immers bereikte dié Pandemie (die later een simpele milde griep bleek te zijn) de hoogste vaccinatiegraad in Europa. En daar is Van Ranst maar wat trots op.

Van Ranst vertelt aan een zaal vol internationale collegae dan ook triomfantelijk,
hoe hij dat vakkundig deed en deelt daarbij losjes de kneepjes van het vak.

Zoals hoe je de pers manipuleert!

Hoe je politici en het volk en in angst kunt gijzelen,
zodat ze doen wat je wilt…

Zich laten vaccineren..!

Een 1 op 1 voorbeeld van het Nederlandse verhaal, waarbij Osterhaus dus de whiskeyfles liet aanrukken, bij het eerste Mexicaanse Griepgeval..! (klik hiernaast op de illustratie voor het artikel op deze site uit 2013)

Docsfair maakte er een fascinerende analyse van met de documentaire “Framing a Pandemic” en Flavio Pasquino de oprichter van BLCKBX, interviewde de producent Jean Jacques van Bemmel en hoofdrolspeler Dick van den Berg (‘Framing Specialist’) Na een kort voorgesprek wordt de docu getoond en daarna wordt er nog goed nagesproken over wat we nu eigenlijk hebben gezien en hoe we dit moeten of kunnen interpreteren.

Op deze  VIMEO-link kun je de integrale ESWI-conferentie ‘Communication & Public Engangment’ nog terugzien (HIER). Op Wikipedia vind je meer info over Van Ranst, de in België uiterst omstreden ‘vakkundige’.. Je begrijpt nu waarom.. Want je gelooft niet dat het bij dit ene geval van corruptie blijft.. (HIER)

Meer info over ESWI: https://eswi.org/

Deze video is méér dan de moeite waard om te bekijken, omdat je wellicht een stuk van jouw angst nu kunt relativeren; dit soort farmaceutisch-geliëerde boeven (Van Ranst & Osterhaus o.a.) zijn in staat de verkoop van vaccins te stimuleren, door de ‘ANGST-VOOR’ vakkundig te verspreiden en stimuleren..!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.