Advertentie

Ab Osterhaus: ‘De fles jongens! De griep is doorgebroken..!’


x

Ab Osterhaus: ‘De griep is doorgebroken.. De fles jongens!’

2013 © WantToKnow.nl/.be
(met dank aan Ellen!)

x

Ab Osterhaus, de man die de Nederlandse regering neutraal zou moeten adviseren. Maar tegelijkertijd internationaal voorzitter is van de vaccinlobby. Bracht Nederland in angst door over de Mexicaanse griep te vergelijken met de 'beruchte Spaanse griep, waarbij -naar schatting- zo'n 20 miljoen doden vielen'...! Ab Osterhaus, aangenaam..
Ab Osterhaus, de man die de Nederlandse regering neutraal zou moeten adviseren. Tegelijkertijd voorzitter is van de internationale vaccinlobby!! Hij bracht Nederland in angst door over de Mexicaanse griep te vergelijken met de ‘beruchte Spaanse griep, waarbij -naar schatting- zo’n 20 miljoen doden vielen’…! Ab Osterhaus, aangenaam..!

We plaatsten gisteren ons artikel over de invloed van academici op de publieke opinie. Een wetenschappelijk onderzoek toont keihard aan, dat deze academici de mogelijke gevolgen van de 2 jaar geleden ‘rondwarende’ Mexicaanse griep, enorm opbliezen. En wat bleek nog meer..?  Deze academici waren ALLEMAAL vriendjes met de farmaceutische industrie.. Een heftige uitkomst, die ons van WantToKnow niet in het minst op geringst verbaast. Er zijn al vele jaren krachtige aanwijzingen dat dit gemanipuleer plaatsvindt.. En overal wordt er natuurlijk gelobbyd en is het wheelen-en-dealen niet van de lucht.

Maar we praten hier verdorie wel over onze gezondheid; we praten hier wel over miljardenbudgetten publiek geld.. Maar er schoot ons ineens, bij het maken van het betreffende artikel, dat je trouwens HIER vindt, een verhaal te binnen, van de Rotterdamse Erasmus-viroloog, Ab Osterhaus, die een bizar spelletje speelde. Zo leek het, maar er was natuurlijk, daar is Osterhaus kennelijk té glad voor, geen vinger te leggen op zijn daadwerkelijke intenties om het Mexicaanse griepvaccin te promoten bij de Nederlandse overheid.

Natuurlijk moest Dr. Ab toegeven, dat hij verzwegen had, dat hij aandelen bezat (maar liefst 10%) in een bedrijf dat vaccintesten fabriceert. Toen het uitkwam, was deze viroloog ‘plotseling’ er als de kippen bij, om te vertellen dat het allemaal in een ‘gezonde constructie’ was, dat hij deze aandelen heeft, en dat de Erasmus Universiteit hem geholpen had, om de belangenverstrengeling te vermijden.. Maar er IS/WAS AL SPRAKE van belangenverstrengeling!

De beide 'Ab's' bij de persconferentie toen het griepcircus losbarstte. Ab-soluut zeker is dat GSK toen al in haar vuistje kon lachen; de vraag was alleen hoe hard..
De beide ‘Ab’s’ bij de persconferentie toen het griepcircus losbarstte. Ab-soluut zeker is dat GSK toen al in haar vuistje kon lachen; de vraag was alleen hoe hard.. Inmiddels weten we het.. 34 Miljoen vaccins besteld door meneer de minister. Ook al lag de vaccinatiegraad op max. 60% Ab Klink bestelde voor IEDERE Nederlander 2 griepvaccins.. 34 Miljoen dus..

Maar er is nu, met het genoemde onderzoek nóg iets wat ons te binnen schoot. Het was alsof de duvel ermee speelde, dat er precies in de tijd dat het Mexicaanse griep-verhaal speelde, een documentaire werd gemaakt over deze viroloog, Ab Osterhaus. En wat blijkt nu, bij het terugkijken…? Je ziet meneer Ab de whiskeyfles tevoorschijn laten halen, bij het eerste Mexicaanse griepgeval..! IS DIT NORMAAL…??? Ga je als viroloog vieren, dat deze ontdekking, die de maatschappij wellicht honderden miljoenen gaat kosten, een feit is..? Nee toch, of zijn wij nu de tel kwijt..?

En vervolgens is er nog een uiterst creepy scene in de documentaire, die overigens van het internet is verdwenen (maar niet bij ons!). Meneer Ab Osterhaus is HELEMAAL IN ZIJN SAS, als hij een SMS laat zien aan de documentairemaker, dat het ministerie van VWS, een bestelling heeft gedaan van 16.000.000 Mexicaanse-griep-vaccins.. Meneer Ab leest trots als een pauw het bericht voor.. WAAROM? Waarom -anders dan wat het wetenschappelijk onderzoek nu klip en klaar aantoont- zou hij dit soort zaken doen..? Anders dan de bekrachtiging van zijn belangenverstrengeling met de farmaceutische industrie.. Wil je het verhaal nogmaals zien..? Kijk hieronder. Maar wellicht dat we je toch even moeten inlichten over Dr. Ab’s kruislingse verbanden met de vaccinindustrie (het is niet alleen Big Pharma, maar ook nog eens de specifieke vaccinindustrie!!)

ENWI..
Wat heeft Ab Osterhaus te maken met de vaccin-fabrikanten Baxter Vaccines, Crucell, Novartis, Hofmann-La Roche, Medimmune, Nobilon, Sanofi Pasteur MSD, GlaxoSmithKlineSolvay Pharmaceuticals en Sanofi Pasteur? Een boel miljardenbedrijven die samenwerken op het gebied van de ontwikkeling en verspreiding van (kennis van) vaccins. En wat doet dr. Ab daar? Heel eenvoudig hij is voorzitter (of zoals dat chique heet: Chairman and President of the Board’) van een door deze fabrikanten gesponsorde club griepvaccin-producenten ’ter bevordering van een gunstig klimaat voor verbeterde vaccinatie-bescherming en vergrote vaccinatie-dekking in Europa’. Aangenaam kennismaken: de ‘ESWI’. (HIER)

Of, zoals ESWI het onder woorden brengt:

‘ESWI redefined its strategic objective in 2005. To enhance interaction and networking between all parties involved, ESWI intends to reduce the impact of epidemic and pandemic influenza in the European population by identifying and communicating with stakeholders and by facilitating interactions between them.?’

Vertaald staat er: “ESWI herdefinieerde haar strategische doelen in 2005. Om de interactie en het netwerken te versterken, tussen alle betrokken partijen, is het de intentie van ESWI, om de impact van griepepidemieën en grieppandemieën onder de Europese bevolking te verkleinen, door met belangengroepen te communiceren en deze te identificeren, en de interactie tussen hen te faciliteren.” 

ESWIHet is dus de taak van onze Dr. Ab, om via deze club van Big Pharmaboeren, de verkoop van Influenza-vaccins te vergroten. Dat staat er met zoveel woorden.. En in deze club zitten ‘natuurlijk’ ook vele buitenlandse ‘opinion-leaders’. Veel van de leden vervullen ook een belangrijke taak als ‘onafhankelijk’ adviseur van diverse regeringen. Zo is het lid Peter Openshaw bijvoorbeeld adviseur voor de Britse regering en onze Ab de ‘onafhankelijke adviseur’ van de minister van Volksgezondheid in Nederland. En ene Dr. Roman Prymula is adviseur voor de Tjechische regering en zo kunnen we doorgaan.

Maar dan zijn we er nog niet, want daarnaast zijn een hoop van deze leden ‘natuurlijk’ ook lid van diverse redacties van ‘onafhankelijke’ wetenschappelijke bladen (editorial boards). De vraag WAS daarbij, welke druk er vanuit de fabrikanten op de media is, om deze mensen zo veelvuldig op televisie en in de bladen te krijgen? Behalve natuurlijk de impliciete druk van enorme advertentie-uitgaven. Inmiddels is het aangetoond. Keihard.

Een sms aan Osterhaus,dat het ministerie van VWS, maar liefst 34 miljoen griepvaccins heeft besteld..
Een sms aan Osterhaus,dat het ministerie van VWS, maar liefst 34 miljoen griepvaccins heeft besteld..

‘Knetter positief’ en de whiskeyfles
De meesten onder ons zagen het, eind april 2010. Het -voor de oplettende kijkers- schokkende ‘bureaufilmpje’ van een, die dag onder grote spanning staande, Dr. Ab Osterhaus. De professor die duidelijk onder druk stond en niet kon wachten tot de eerste Mexicaanse grieppatiënt zich zou aandienen om éindelijk het – speciaal ontwikkelde- H1N1 vaccin op grote schaal op de bevolking te kunnen loslaten. Een vaccin waar de WHO al een logo voor had laten ontwikkelen.. Weet je nog?  Het is nu bijna 3 jaar geleden, en we laten je dit verhaal, in het kader van het officiële wetenschappelijke onderzoek, graag nogmaals zien. Jij mag het beoordelen..!

Let dan ook eens en vooral op de uiterst gedweeë, dociele houding van de medewerkers van Dr. Ab (zie hier ook Ron Fouchier, die van het in opspraak gekomen gemuteerde vogelgriepvirus (HIER), aan tafel zittend). We geven je hier ook, samenvattend, de transcriptie van de belangrijkste momenten uit dit videootje :

– AO aan de telefoon : “Ik wens je een leuke koninginnedag”

– AO fluit hard op z’n vingers; en tegen collega : ‘Kom er bijzitten en vertel’

– Collega : “Patiënt is matrix positief”

– AO : “Wat is de achtergrond van de patiënt’

– Collega : “Kindje ziek uit Mexico teruggekomen, 4 jr oud”

– AO resumerend : “Contact gehad met het rivm, patiëntje matrix-knetter positief”

– AO “Waar is dit kindje” ? “Geen idee, ergens in Nederland”

– Collega : “Het is net 10′ dat we ’t weten, dus…”

– AO : “Dus dat zou betekenen dat dit het eerste geval is in Nederland”

– AO : “Waar is die fles nou gebleven ?”

– AO : “Wil je even vragen of de ploeg erbij komt ?”

– AO : “Oké jongens, gezondheid !”

– AO : “Dat we dit goed mogen aanpakken”

Dan laat op de avond/vroeg in de nacht een ijsberende Osterhaus met mobiel/gsm paraat. Dan het sms’je (de afzender is onbekend) : “net na 24h heeft het VWS de order geplaatst voor 34 miljoen doses vaccins, SUCCES”

– een trotse, triomfantelijke en meer dan voldane Professor-Viroloog Dr. Ab Osterhaus vuist omhoog stekend ! YES…

44 gedachten over “Ab Osterhaus: ‘De fles jongens! De griep is doorgebroken..!’

 1. Heb van de week op HPV vaccinatisch een adres gepost van de Engelse krant met een artikel hoe velen uit de medische stand gekochte personen zijn die propaganda maken voor de medicijnen en vaccinatisch, het stond in de the Independent news, dit was uitgevonden en bevestigd door een officiele commisie.

 2. Wat mij opvalt bij reguliere medicijnen is dat op de bijsluiter de hele ratteplan staat van werkzame stof tot en met elke mogelijk ingedekte uit/bijwerking…..en sinds kort bij homeopathische middelen exact ‘eenzelfde’ reguliere bijsluiter zit…..zonder enkele informatie over het homeopathische middel zelf….

  Erg vreemd en uiterst dubieus..
  groetjes, Jacobine

  1. Ik ben je ff kwijt Jacobine. Wat is dubieus..? Die homeopathische bijsluiter MOET erbij, omdat bij alle geneesmiddelen bijsluiters zitten. Wettelijke verplicht zeer waarschijnlijk. Volgende stap is natuurlijk…
   ‘Op iedere bijsluiter moet de wetenschappelijke bewezen werkzame stof vermeldt staan’.. Oid..

 3. Ik ben al vele jaren abonnee van de nieuwsbrieven van dr. Mercola uit Amerika. Al even zovele jaren lees ik de (be)dreigingen die Big Pharma veroorzaakt als je in Amerika niet je familieleden laat vaccineren: daar staat o.a. gevangenisstraf op, en de gevolgen daar weer van zijn o.a. dat mannen en vrouwen hun baan verliezen.
  Het artikel hierboven bevestigt mijn vermoeden opnieuw hoeveel energie mensen, die op geld en bonussen belust en daar aan verslaafd zijn, steken in ziekten van de mens, ze kunnen hun geluk niet op!
  Mijn maag keert ervan om, telkens als ik zulke dingen zie gebeuren.
  Dus, voor de geïnteresseerden onder ons: meld je aan voor – of lees eens – de nieuwsbrieven van Mercola op http://www.drmercola.com en je zult van je stoel af vallen als je te weten komt welke giga smerige spelletjes gespeeld worden door (aanhangers van) Big Pharma…..

  1. Frea, je link doet het niet, maar wat veel mensen niet weten is dat als het fout gaat met de vaccinaties de Farmbandieten gevrijwaard zijn van evt. verantwoordelijkheid, dus bij grote kosten is de bevolking dubbel genaaid.

  1. Beste Akaatje, we zijn allemaal mensen. Mensen maken fouten en daar kun je van leren. En niet zo zeer dat het werken daar een fout is, het heeft je in iedere geval gevormd tot wat je bent vandaag, en daar is toch niets mis mee!

 4. Wie volgt?
  Sta nergens meer van te kijken en hoop dat uiteindelijk alles uitgezuiverd
  wordt.
  Zodat de aarde kan worden bewoond door diegene die haar verdienen!

 5. Een kwalijke zaak, waarover ook al eerder over te lezen viel! Maar waarom niet betreffende Ab (bijv. namens alle NL-belastingbetalers) in een grondig uitgewerkte eis voor de rechter te dagen, i.p.v. meer of minder heftige, verongelijkte en instemmende reacties te plaatsen? Voor bestrijding van het kwaad van onrecht zijn ter zake doende wapens nodig, geen praatjes (volgens het gezegde “vullen die geen gaatjes”).

 6. Ik stuur dit soort berichten van jullie steeds door aan alle fractievoorzitters van de Tweede Kamer en aan alle Nederlandse E
  uroparlementariërs.
  Krijg bijna nooit reacties, maar als iedere enthousiasteling dat nou zou doen….

  1. Mwoah voor sommige mensen niet , voor hele volkstammen echter is het grote reden tot ongerustheid. Als je gaat toosten op het doorbreken van een ziekte ( met in het achterhoofd het geluid van centjes die je portomonaie binnenvallen)doe je dat niet zo vreugdevol als het je taak is de bevolking gezond te houden .

  2. Waarom doet het niet af aan de integriteit van de dokter..?
   Als er zoveel controverse is over vaccins en vaccinatie, dan hou je je toch op de vlakte..?
   Heb je nog ethiek in je sodemieter? Dan doe je zoiets toch niet..?
   Waarom trekt die man altijd rood en zwart aan..? Ab Kazhar..!

  3. jah laten we een spuit gaan halen tegen herfst verkoudheid, erg logisch en oooooh zoooooh geloofwaardig? Binnenstebuiten redenering om zo een nieuwe ouwe boom draad op te kunnen zetten..

  4. Marcel, we kunnen er ook Happy Clappy Hour van maken. Halen we de Almachtige en Onze Redder erbij, praise The Lord, Halleluja!!!
   WIE WEET KAN “IK BEN NOG NIET GEK” WEL EEN KAPITALE BIJDRAGE LEVEREN.

  5. Leuk spelletje, 9 op een rij op de fp, nu nog proberen om on-topic te blijven..hmmmmmm uhh. Wat zou AO voor drankje genomen hebben om zich te beschermen tegen de verschrikkelijke griepuitbraak. ( nadruk op braak)

  6. Ja, lekker Hyper, nu kwam ik niet verder dan 7 en je bent nog off-topic aswell 🙁

  7. Cozz juist heel erg bovenop het onderwerp, want die lui van het naah naah nena arbeit macht balonnen geld hebben die nep spuiten bedacht, door die spuiten blijven wij namelijk goed gelovig denken dat het echt geld isz, want daar heb je een beperkt kuukelekuuh iq voor nodig om dat te kunnen blijven geloven.. you have to be asleep to believe it, maar euh jij was boter kaas eieren 9 op een rij op de fp aan het doen begrijp ik …

 7. Even Ab O,s “belangeloze” bijbaantjes op een rijtje:

  Onze Nederlandse viroloog, Ab Osterhaus, adviseert onze regering over vaccinatie’s. Hoe onafhankelijk is hij?

  1. Voorzitter van de ESWI, een lobbyclub van Big Farma. Via deze functie staat Osterhaus in direct contact met GSK en Novartis, de producenten van het Nederlandse vaccin (NIET DISCLOSED)

  Note Annelies: dit zijn de twee firma’s waar Ab Klink de in totaal 34 miljoen dosis vaccinatie’s besteld heeft!

  2. Bekleden van vijf functies binnen de WHO die na te lezen zijn op zijn offciele lijst van nevenfuncties. Deze functies zijn echter extreem alarmerend omdat de WHO leading is in het aanwakkeren van de hysterie en het verplicht voorschrijven van het vaccin. Ook is vast komen te staan dat de WHO een misdadige rol heeft gespeeld bij het opzettelijk besmetten van vaccins. (DISCLOSED)

  3. Lid van de Wetenschappelijke Raad van Advies van Octoplus NV, een beursgenoteerde farmaceutische onderneming (NIET DISCLOSED)

  4. Lid van het Managment Team van Virgo-NGI, een samenwerkingsverband tussen universiteiten en big farma (NIET DISCLOSED). Zijn banden met het NGI (Netherlands Genomics Institue) zijn zeer alarmerend daar met ‘genomics’ een directe link wordt blootgelegd met de depopulatie-agenda van de NWO [backgrounds]. Ook de professor in de Vaccinatie Communicatie-kunde Frans Meijman zat tot over zijn oren in de genomics en de eugenetica.

  5. Onderzoeker bij TI Pharma dat synergie wil creeeren tussen universiteiten en big farma (NIET DISCLOSED). TI Pharma heeft nauwe banden met de WHO. Een van de directeuren is D. Crommelin, tevens een van de oprichters van Octoplus waar Osterhaus ook weer een functie heeft.

  6. Winnaar van de Organon-award 2004 (NIET DISCLOSED)

  7. Aandeelhouder IscoNova, een Zweeds bedrijf dat vaccins maakt (DISCLOSED, al probeerde Osterhaus zelfs dit nog te verzwijgen bij Pauw & Witteman).

  8. Aandeelhouder in ViroClinics BV dat onderzoek doet voor big farma (DISCLOSED) Hier zijn o.a ook de testen uitgevoerd met het Mex. griep vaccin, die positief bleken!!

  9. Wetenschappelijk adviseur van het Jenner Institute (GB) dat zich toelegt op het ontwikkelen van vaccins voor dieren en wordt ondersteund door big farma. (DISCLOSED)

 8. Als deze corrupte, door onverstand aangetaste man, vervangen wordt komt er zo’n zelfde figuur voor terug, deze zieke handlangers stikt het namelijk van in alle en binnen alle bestuurs organisaties, het systeem is ziek, heel erg ziek, moet nodig worden behandeld!

 9. Het is als met zoveel andere gebeurtenissen, de kranten staan vol ogenschijnlijke belangrijke berichten, wel nee het is om de burgers bezig te houden, onderwijl komt het op Nazi basis gebouwde verenigde Europa steeds dichter bij, en staan de burgers steeds verder buiten spel, zo zit het in elkaar onderwijl wij ons bezig houden met dit, zijn zij al bezig met dat, ze zijn ons steeds een flink stuk voor, het is een heel goed door dacht programma met helaas onduidelijke doel einden als objectief.

 10. Ik vraag me af …..wilde die gek op dat filmpje of is het in het geheim gemaakt ? Hij kan toch niet in het echt proosten dat er een kindje ziek is en dat dan op het internet zetten ?

  1. Jawel Pietje, opgenomen door de VPRO en uitgezonden op 29/04/09 met volle instemming van een enthousiaste en trotse AO die de filmploeg graag binnenhaalde. Niet vergeten ook dat dit zich allemaal binnen één dag (nog geen 24u) afspeelde : ’s ochtends bevestiging van EEN zieke, ’s avonds akkoord order van 34 miljoen… Even tot je laten doordringen wat hier in feite (en dan nog niet eens àchter de schermen) gebeurde.

 11. Ik ben op zoek naar Beta testers voor onze tv.healingsoundmovement.com website: http://tv.healingsoundmovement.com/index.php?svideo Hier komen de komende maand veel extra video’s en tv-interviews online (uiteindelijk meer dan 150).

  Alles weten over ‘Vaccinaties ‘? Op dit moment staan 2 gratis delen van ons eerste Tv-debat met Desiree Rover, Door Frankema en dr. Hans Moolenburgh online. De overige 4 delen kun je voor slechts 1 Euro bekijken (via je Paypal account).

  Voor meer informatie, zie: http://tv.healingsoundmovement.com/pages/about.html en FAQ: http://tv.healingsoundmovement.com/pages/faq.html Laat me weten of je vragen hebt, problemen bij kijken van de video’s of afrekenen via Paypal. Mail je ervaringen via: info@healingsoundmovement.com

 12. beste meneer osterhaus,
  dit gaat over een spoedebat of emercency case…
  even geen tijd voor d juiste spelregels in tekstverband,
  zit hier met twee kleine mugachtige beestjes op mijn vingers…
  volgensd mij is nummer 1 door de crisis heen maar die wil me niet loslaten…nummer 2 is nog lichtelijk kritiek,
  mijn vraag is wat nu? voor de duidelijkheid, het gaat me hier om levende individuen die mijn hulp vragen…individu in de zin van levende wezens… doodmaken is geen optie in dit geval…hoop dat u spoedig antwoord kunt geven zodat ik weet wat ik hiermee aan moet??!
  mvg sam fiesler en mijn dreamteam…

 13. beste meneer osterhaus,
  heb eerder en vraag gesteld over twee levende individuen, twee voor zover ik kon beoordelen, mugachtige dieren. ik benaderde u omdat het enerzijds te maken heeft met diergeneeskunde en verspreiding van ziekten in het algemeen (dus zowel voor dieren als mensen mogelijk…) moet even snel zijn; de twee diertjes zijn inmiddels helaas soort van per ongeluk alsnog overleden tijdens het wachten op uw antwoord en het regelen van emergency hulp, dus bij deze kan ik u melden dat ze zijn overleden, geen idee wat de gevolgen zijn voor mezelf maar dat maakt me niet echt zoveel uit, wanneer u denkt dat de algemene gezondheid zowel voor dier en mens of,mens en dier, lees wel ALGEMEEN bedoel ik wereldwijd!) gevaar kan lopen dan hoor ik alsnog graag van u! in het andere geval ga ik er vanuit dat u als deskundige op uw werkterrein, verder geen acties onderneemt dat we hier verder geen media aandacht aan hoeven schenken, voor de zekerheid heb ik een eventuele hopelijk gelukte foto die genomen is voor het overlijden van het tweede individu…misschien heb ik juist gehandeld in dit geval of juist niet maar het vreemde was dat mijn HULPhondje, nog slechts een puppie in dit geval letterlijk de doodsteek gaf aan het toen nog levende individu op mijn vinger terwijl ik dacht dat het misschien zinvol was zijn hulp te vragen bij deze reddingsactie en hij is nog wel zeer jong maar hij brengt me zelfs ‘fossieltjes en zo klein dat ik niet eens kan herleiden wat het ooit geweest moet zijn…ik probeer hem nu te leren dat we zulke ooit levend individu geweest, echt niet meer kunnen redden..
  in dit specifieke geval kon ook de universiteit van Utrecht me niet echt helpen en aangezien ikzelf geen foto’s kan maken ben ik wel zo gek geweest om met een noodgang uit te rukken naar twee heren die toevallig vrienden, kennissen, collega’s of weet ik veel van een bekende persoon uit mijn buurt waarvan ik dus hoopte dat één van hen wakker was of in elk geval bereid was een foto te nemen van het bewuste beestje..heeft hij gedaan en zou deze sturen naar die man uit mijn buurt, voor zover ik weet heeft hij volgens mij een stuk of drie plaatjes geschoten maar geen idee of dat gelukt is…

  ik moet weer aan de slag met mijn dagelijkse dingen nu maar misschien kunt u me in elk geval laten weten of u verder onderzoek op dit gebied wenst..als het kan aub graag, heel graag binnen uiterlijk as. maandagochtend voor 09.00 uur Nederlandse tijd bericht of u verder iets wilt onderzoeken; wil graag meewerken aan onderzoek mits dit in mijn huiselijke omgeving kan plaatsvinden…en liefst zonder dat menselijke individuen (is niet persoonlijk bedoeld…) me aan moeten raken… of medische handelingen willen verrichten. (sorry voor het misschien wat warrige verhaal maar ik heb wat haast momenteel.) mocht u toch verder onderzoek op mijn individu willen verrichten; dan wens ik graag een veterinair team; een dierenarts en assistenten/tes die niet alleen mij kunnen onderzoeken maar TEVENS, EN DAT IS IN MIJN OGEN VEEL, NEE HEEL VEEL MEER BELANGRIJKER-DER, DAT TIJDENS DIE ONDERZOEKEN OP MIJN FYSIEKE EN MENTALE GESTELDHEID, IN ELK GEVAL, WAT ZEG IK IN HET 1e, EERSTE, fIRST THING TO DO!!!!!!!!! TAKE CARE OF MY LITTLE ANIMALS IN AND AROUND THE HOUSE I LIVE…voor de duidelijkheid: ik werk beslist niet mee, ik herhaal NIET mee wanneer ik VERPLICHT mijn pand moet verlaten en mijn zeer belangrijke, meer dan wie dan ook (lees- mensen) bescheiden veestapeltje moet verlaten!! dan kunt u me niet zo goed direct euthanasie geven en daar zou ik het graag mee eens zijn mits, ik herhaal mits ik eerst mijn dieren (lees DIAMOND DOGS AND VIC cats) mag onderbrengen. ik offer me graag op voor de wereld maar wil beslist niet dat zij de dupe worden!!!!!!!!!!! dus ik laat het vanaf hier over aan uw deskundig universitair inzicht maar please, alstublieft, laat me niet langer dan uiterlijk as. woensdag 28 mei iets weten, verruim de deadline al langer omdat u misschien vrije tijdsbesteding heeft??!!?? wil alleen nog even benadrukken dat ik echt tot uw verlossend woord in de stress zal blijven zitten…
  moet echt verder nu met van alles hier en elders…
  mvg sam email fiesler@caiway.nl

 14. Ik persoonlijk zou deze man heel heel heel erg graag willen wurgen en dan heel langzaam ! De andere drie mensen zaten er bedrukt bij die waren niet blij ! Maar Appie was helemaal gelukkig ! Dan de bestelling van die serums wat een vertoning maar ik vraag me af wie heeft dit filmpje gemaakt en op internet gezet of……het is een heel goed mens of het was iemand in de ban van Appie !

 15. Dat lijkt op het Belgisch verhaal. Al is er hier in België nooit (bij mijn weten althans) zo’n flagrant bewijs van duidelijke belangenvermenging van wetenschappers die bij Big Farma werken en verantwoordelijkheid dragen in het vaccinatieprogramma van de staat op het net verschenen. Maar het is een publiek geheim dat Marc Van Ranst die in België adviseur is voor het vaccinatieprogramma van het Ministerie van Volksgezondheid, ook bij Glaxo Smith Kline de tweede grootste vaccinproducent ter wereld werkt.

 16. Walgelijke man die Ab Osterhaus, de Dracula van de Farmaceutische industrie!! Belangenverstrengelingen, leugens, leugens en het misbruiken en bewust vermoorden van mensen alleen om eigen winstbejag. Angst zaaien… Er zijn geen virussen, mensen krijgen een verminderde weerstand door stress, voeding, te weinig bewegen en te weinig goede gezonde verse voeding! En waarschijnlijk zijn de zgn chemtrails de oorzaak van het verspreiden van Alumnium en Barium om mensen bewust ziek te maken om vervolgens alweer een vaccinatie te ontwikkelen met rommel dat je nog zieker maakt en voila.. aan de medicijnen!!! Zo werkt het!! Het is te ziek voor woorden. Ook de zgn. vogelgriepen!! die hebben geen virus maar worden gewoon ziek gemaakt door chemtrails… en dan wordt de angst aangewakkerd en de vaccinaties weer duur verkocht aan alle vogel, pluimvee sectoren… Zo werkt het beste mensen.. Maar mensen zijn niet dom… ze zijn nog veel dommer!

  Slaap lekker

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.