Advertentie

Wat poetst NASA weg in de ‘Zeeman’-krater?


Een raadsel of gewoon keihard een doofpot..? De zg. ZeemanKrater-foto’s die je hieronder ziet, tonen iets vreemds. Het onderstaande artikel baseerden we op een nieuwsbrief die we een paar weken geleden ontvingen. Het verhaal toont opnieuw aan dat NASA een heleboel zaken over ‘ontdekkingen’ van het maanlandschap NIET vrijgeeft. Sterker nog, NASA heeft er in de loop van al die jaren flink zijn best op gedaan, om het een en ander LETTERLIJK weg te poetsen..

Het bijzondere voor ons van dit verhaal is dat we gisteren (27 November) tijdens de presentatie van David Icke, óók al te horen kregen, op uiterst gefundeerde wijze!) dat de maan onze good-old Maan niet is.. Daarover zullen we later een ander artikel plaatsen, maar de synchroniciteit hierin is opvallend. Lees verder:

* * *

‘Slechts nadat men over het bekende niet elkaar tot volle overeenstemming gekomen is,
kan men tezamen naar het onbekende voortschrijden.’

Johann Wolfgang von Goethe (sxhrijver en dichter 1749-1832)

* * *

x

Wat hield NASA achter over de ‘Zeeman’-krater op de maan?

© WantToKnow.nl/.be

x

De oudere maanfoto’s van NASA worden al heel lang besproken, vooral op het internet natuurlijk. Het is duidelijk dat er op veel foto’s is gefotoshopped; er is met een ‘brush’ op een bepaalde plek op de foto ‘iets’ uiterst onscherp gemaakt. Of zoals dat ook wel genoemd wordt: ‘gesmugged’. En wel zodanig, dat niet meer te zien is wat het precies is..x

Natuurlijk is tegenwoordig (met Google Moon bijv.) eenvoudig de maat te nemen van deze kraterrand; we komen dan aan een lengte van de krater van zo’n 43 KILOMETER..! Het object heeft derhalve ook een dergelijke lengte gehad..! Stel je voor…! Hier een foto van de Zeeman-crater, vanaf Google Moon:

x

Coördinaten waar deze Zeeman Crater te vinden is, zijn: Lat -70 ~ Long 137 (dit zijn de originele militaire coördinaten, afgegeven o.b.v. de oude Clementine Versie  V 1.5 browser). En ook deze foto toont opnieuw de poetsvlek (foto gesneden uit de deze foto’s van de zg. Clementine Versie..!)

Ook hier -een officiële foto van de VS- is gepoetst..! (bron: Clementine)

x

Er is in al die jaren wel een nieuwere versie van deze maankaart gekomen, maar nog steeds bleef deze plek dus ‘gesmugged’ en daarmee ‘onleesbaar’.. Dat leek het einde van de discussie, want andere bronnen dan NASA waren er niet en het bleef stil sinds die tijd.

Het bleef stil, totdat.. Totdat natuurlijk ‘Google Moon’ er kwam.. Want dan zouden we het wel te zien krijgen, wat zich onder die ‘blur’ bevond. Tenminste dat werd gedacht… Maar de doofpot ging gewoon NIET OPEN.. (Zie hierboven de eerste foto).

Want ook als we kijken naar de foto’s die Google Moon presenteert van deze Zeeman Crater, dan zien we daar niets duidelijks op. Maar de grap is dat Google Moon ook toegang geeft tot oudere, noem het andere foto’s, (Lunar Orbiter Data) En daar is dan weer wél wat op te zien! En hou je vast:

Foto uit de ‘Google Moon’-databank.

Maar onlangs kwamen ook de Chinezen met een opzienbarende onthulling, een onthulling die we ‘natuurlijk’ hier in de MSM (mains-stream-media) natuurlijjk niet hebben kunnen lezen.

Hun ruimtevaartuig Chang’E 2 is met foto’s naar buiten gekomen, waarop ook déze foto’s te zien zijn, maar dan met een onthulling van wat er zich achter de ‘blur’ bevindt van de NASA foto’s.. Nou ga er maar even voor zitten en kijk de YouTube die we hieronder plaatsen.

x

x

Het zal je duidelijk zijn dat deze zaak weer volledig open is. Eindelijk duidelijke beelden, die aan duidelijkheid niets te wensen overlaten: dátgene wat zich op de maan afspeelt IS onduidelijk. En niet zo simpel en niets-zeggend als NASA ons wil doen geloven! En zeker nu ook David Icke zijn volledige focus op de maan-als-satelliet heeft gericht, zullen we de komende tijd een overvloed van informatie op dit vlak kunnen verwachten.

Weer een duidelijk voorbeeld van een weggepoetst object. De fameuze maantoren.

Opnieuw een doofpot die weer een stukje verder opengaat en ons de bevestiging geeft van al datgene dat ‘verborgen dient te blijven’..! Zoals zoveel maanfoto’s, waarop de meest gigantische bouwwerken zijn ‘weggepoetst’!!

De ‘maantoren’…
Wanneer je het internet afstruint, en wellicht hebben jullie zelf ook nog bronnen, dan wemelt het van de uiterst bizarre smudge-zaken. Met name de enorme toren doet keer op keer stof opwaaien. We hebben het dan over de foto die je hier ziet.

In de loop van de tijd is vooral deze toren een mikpunt geweest van onderzoek van alle kanten, niet in de laatste plaats van wetenschappers, die zich ook achter de oren krabben en het naadje-van-de-kous willen weten.

De onderstaande grote foto van hetzelfde object, toont een duidelijke schaduw, die vanzelfsprekend veel over de grootte van het object, de ‘moontower’ verraadt.

X
X
X
X
X

X
X

X

X
X

X

X
X

X

X
X
X
X
X

Mocht je nog een bijzonder verhaal willen zien over ‘Who built the moon’…
Neem een kijkje in dit uiterst bizar verhaal! Feiten die er niet om liegen, dus waar blijven de conclusies..?

64 gedachten over “Wat poetst NASA weg in de ‘Zeeman’-krater?

 1. Tja dat alles niet is wat het is, is duidelijk voor wie dat nog niet duidelijk was of is, maar het had er alle schijn van dat de maanlanding van ’69 ook gefaked zou zijn, oftwel een hoax…

  Na uitzending van mythbusters ben ik hier minder zeker van…

  http://www.youtube.com/watch?v=Wym04J_3Ls0http://www.youtube.com/watch?v=Wym04J_3Ls0

  In mijn beleving oorspronkelijke beweringen hieromtrent wel duidelijk ontkracht… Maar ja niets verbaast een mens meer dezer dagen, maar blijf wel kritisch bij alles wat je tegenkomt… Deze foto’s bleken naderhand ook een hoax, terwijl het menig hart sneller deed kloppen…

  http://www.hoax-slayer.com/giant-skeleton.html

  1. Beste Burk,
   “n paar jaar geleden heb ik ’n boek gelezen dat heette: De aarde zonder tijd” en daarin werd gewezen op gangenstelsels die onmiskenbaar gemaakt zouden zijn door schepsels die enorme afmetingen moeten hebben gehad!
   3 tot 5 meter hoog zouden die geweest moeten zijn!
   Deze gangenstelsel zijn gevonden op alle werelddelen en men dacht dat deze verbonden waren geweest met bijv Atlantis en ook het land (continent?)Mu. Deze reusmensen konden zo groot worden doordat de aantrekkings kracht v d aarde ’n stuk lager was dan nu het geval is.
   Volgen het boek zouden deze beschavingen zo’n 9500 jaar voor Christus bestaan hebben!

  2. @Ad,

   Ik sluit niet uit dat er reuzen op onze aarde hebben rondgelopen, bedankt voor de tip trouwens.

   Waar het mij omging was dat de foto’s uiteindelijk zijn gebruikt voor een fotoshop event en verrekte goed ook…

   Zwaartekracht is ook niet wat we denken is mij wel eens geprobeerd aan te leunen, ook weer zo’n ding, k sta open voor alles maar ben vaak bang dat ons ratio cq. denken niet in staat is de ‘waarheid’ te bevatten….

 2. Toch vreemd dat dergelijke instanties met haast ongelimiteerde financieringen, geen geld kunnen uitgeven aan een fatsoenlijke photoshopper. De beelden die je ziet zijn zo amateuristisch bewerkt, ik zou me ervoor schamen.

  Neemt natuurlijk niet weg dat er een heleboel wel op een degelijke manier “geshopt” is/kan zijn, waarvan je niets meer terugziet…

  1. Je moet niet vergeten dat deze beelden vaak uit de jaren 1970 en verder stammen; er was toen nog nauwelijks sprake van beeldbewerkingsprogramma’s..!
   Dat wat jij en ik op onze computer hebben staan op dit moment op dit gebied, tart voor de mensen van die tijd, de verbeelding..! Dus wees blij dat dat zo was en dat we nu dus naar dit amateuristische gefotoshop kunnen kijken.

   Duik er maar eens in op het net, het is zelfs mogelijk om foto’s weer ’terug’ te fotoshoppen..! Daar hadden ze toen helemáál geen rekening mee gehouden!

 3. Voor iedereen die wil weten wat zich op de maan afspeelt kan ik het boek ‘Penetration’ van Ingo Swann aanraden. Een zeer gedetailleerd verslag van deze vooraanstaande remote viewer die op opdracht van geheime diensten via remote viewing de maan bezocht. Hij heeft het boek destijds in eigen beheer uitgegeven en is naar mijn weten niet meer in druk, (Tip voor Guido?) maar wel online te vinden. Van a tot z lees je dit zeer wetenschappelijke en boeiende verslag met open mond in 1 ruk uit en weet je hoe het zit.

  Ingo Swann tells of his involvement with a very secret government agency that asked him to remote view the dark side of the Earth´s Moon. Swann saw extensive buildings, roads, and human forms digging.

  Swann makes it very clear that our government is very much intimidated by these ETs. He says to the government agent: “They´ve somehow got you by the balls, haven´t they? That´s why you are resorting to psychic perceptions…They are NOT friendly are they?…”

  Read this amazing report for yourself, and your view on this issue will never be the same…

  1. Jah Ben geef ons een impressie van hoe je dat boek gelezen hebt, ik ga het zeker lezen maar geef ons een intro hoe jij de inhoud ervaren hebt aub

  2. @Hyper alert; dank voor het posten van de file. Ingo is zo’n goeie gast, dat hoor je gewoon. Zo integer.
   Voor degenen die zijn boek nog niet gelezen hebben; Ingo geeft gen oplossing maar een schets van hoe verschrompelt wij zijn. Er zijn ons, ergens in de tijdslijn, natuurlijke talenten afgenomen zoals telepathie. Alleen op deze manier kopn de leugen regeren. Immers, als je elkaars gedachten kunt lezen dan kun je elkaar ook niet bedriegen. Alles is zichtbaar. Dit is allemaal ooit over de mensheid uitgeroepen of hoe je dat ook wilt noemen. Ingo toont heel duidelijk aan dat het volk op de maan deze abilities nog steeds heeft en daardoor wordt zijn boek zo schokkend.
   Het schokkende is niet dat de NASA foto’s blurt of dat er andere zaker verkeerd worden weergegeven, het bizarre is dat ons een fundamenteel recht ontnomen is om overal inzicht in te hebben in een natuurlijke manier. Hadden we dat nog wel gehad dan viel er niets te blurren in foto’s, films en video. Je zou het gewoon weten.
   Degenen die ons die functies van ons systeem ontnomen hebben, hebben ook onze atlas (de hoogste wervel, direct onder de schedel) scheef gezet, waardoor er minder energie door ons systeem stroomt.
   De ware zoektocht ligt in mijn ogen dan ook niet in het ontmaskeren van de bedriegelijke foto’s van maan retouches maar van het terug winnen van onze capaciteiten waardoor bedog niet meer mogelijk is. En daar gaat Ingo’s boek over. We can do it! After you know what you can do!

 4. slechte fotobewerking lijkt me voor een organisatie als NASA niet weggelegd.
  Ik vind dit artikel dan ook een beetje twijfelachtig.
  Als je een organisatie bent die met de nieuwste techniek aan het werk is en dan zo je foto’s laat “lekken” dan klopt er iets niet.
  Ik vind dit niet geloofwaardig.

  1. Tja, 12:12 is vééél geloofwaardiger… 🙄 hahahaha… heerlijk!

   Verdiep je er eens in en vergeet niet dat deze foto’s uit de jaren 1970 zijn..!! Toen NASA en de rest van de wereld nog niets kon met de computers van toen, op het gebied van beeldbewerking..! Alsof je praat over het verschil van LP en Cd..!

  1. @Anoniem,

   Een en ander hoeft niet aan elkaar gekoppeld te worden natuurlijk, wellicht beseffen zij ook welke krachten op de achtergrond meespelen, dat zo maar deze ‘bad guys’ bij ze op de deurmat kunnen komen te staan. En waarschijnlijk komen ze dan niet om een bak koffie te drinken…Ik bedoel overtuigend wolkenkrabbers laten instorten lijkt me op een schaal van 1 op 10 toch moeilijker dan twee mythbusters met team te ontmantelen…

   De debunk van de maalanding hoax was voor mij overtuigend, je kunt ze hooguit verwijten geen sterke benen te hebben daar ze zich niet aan 911 wagen, maar stel dat wanneer jij het overtuigende bewijs had over hoe 911 echt in elkaar steekt, zou jij dit dan zonder twijfel naar buiten brengen? Of zou je ook stiekem nadenken over wat daar de gevolgen van zijn voor jezelf en je familie, je kinderen als je die hebt? Het feit dat ze het uberhaupt niet willen zegt mij genoeg over het feit zelf….

   Moeilijk hoor, ik ben ervan overtuigd als je een onweerlegbaar complete ‘reveal’ van 911 ten toon spreid de kans groot is dat je de hoogste prijs zult moeten betalen in deze fase van de menselijke ontwikkeling…Ben jij daartoe bereid?

   Denk goed na voor je anderen van lafheid beschuldigd…

  2. vreemd burkie snurkie, ook ik heb de mythe busters zien blunderen bij de aanpak van de moon hoax
   vanaf toen ben ik overtuigd dat de mythe busters helemaal niet zo analytisch neutraal zijn
   1 ding weet ik voor mezelf nu zeker; de mythe busters zijn een lachertje
   weet je nog hoe ze een papier maché modelletje met een paar lampjes hadden gemaakt van het maan oppervlak?
   de verwoestende kritische scherpe vraag van een joetoep reageerder was hoe kan je een papieren model hoax doorprikken met de logica van diezelfde papier maché model hoax?
   om tot de officiële doctrine van de echtheid van de maan foto’s te komen moesten de natuurkundige wetten van het licht geschonden worden door die 2 klussende nerds in dienst van de overheid
   ik vond het een schande hoe ze te werk gingen en voor mij een bewijs hoe benauwd die bijklussende hollywood collaborateurs in hun hoofd zitten

  3. @Hyper,

   Burkie Snurkie? Nieuwe geuzenaam? Bedankt!

   Grappig hoe je me meteen in een hoek als hollywood adapt plaatst op het moment als ik een tegengeluid geeft die kennelijk geen hoog alternatief media gehalte heeft… Is dat nodig vind je? Heb je iemand nodig om tegen aan te schoppen? Ik vind het best hoor, ga je gang.

   Mijn pleidooi is er enkel op gericht om vanuit welke kant dan ook de zaken worden, kritisch te blijven.

   Of je daar nu mythbusters voor gebruikt of WTK het maakt niet uit vriend.

   We willen toch op zoek samen naar de waarheid zoeken hier?

   Zullen we dat dan ook graag doen door vanuit een 360 graden take away tour alle kanten te blijven belichten?

  4. Heb mythbusters ook gezien. Die ene foto hebben ze erg leuk nagemaakt, maar daarmee is het hele hoax-verhaal toch niet zomaar ontkracht?

   Die foto van de maanlander met de astronaut aan de schaduwzijde, terwijl hij toch zo goed verlicht is, dat is toch echt een vreemd vraagstuk.
   Er moet wel een heel grote wand van maanoppervlak zijn geweest achter de maanlander die zoveel reflectie van het licht heeft teruggekaatst op de astronaut.

   Ik denk overigens dat er aan 9/11 niet zoveel te ontkrachten valt, dus dat zou ik zelf ook liever niet doen, als ik mythbuster was. Want het gaat er toch bij ze om het debunken van een complottheorie.

  5. @Flits,

   Volledig debunked, tja ik weet het niet hoor. Ik herinner wel dat ik voor het eerst de argumenten en bewijzen zag die aangaven dat het een hoax was overtuigend vond, maar dat mythbusters dit ook weer een goed tegenlicht op laten schijnen. Probleem is dat het dus verrekte lastig is een waarheid te beoordelen op basis van het laten werken van enkel je ratio. Mijn gevoel zegt me in ieder geval dat de maan wel eens iets anders kan zijn dan we denken, zeker nadat ik vorige week de uitzending van David Icke waarin hij aangaf dat de Maan te groot is als satteliet voor de aarde, dat dit niet kan. Dus ja wat volgen we in deze?

   Eigenlijk is het niet belangrijk, want beduveld worden we toch overal, maar vooral door onze zintuigen ben ik bang.

 5. En in ander nieuws vandaag: De aarde is misschien niet rond.
  Nasa manipuleert praktisch alle foto’s. De maanfoto’s zijn geblurred. De Mars foto’s zijn roder gemaakt. Andere foto’s hebben ook allemaal tekens van bewerking. Soms alleen de sterren op de achtergrond weggehaald, maar soms ook veel meer.

 6. offtopic. ja jongens bizar wikileaks schijnt een stunt te zijn om met de zogenaamde iran documenten en korea documenten en pakistan documenten vrijspel te krijgen om daar binnen te vallen en de wereld macht te grijpen. dit is heel sneaky van de usa maar briljant het verhaal breekt overal los nu.

 7. De leugens van nasa kent men al langer dan vandaag en belange de wereld nog niet uit.

  De ufodrukte op de dag van vandaag zou niemand niet mogen verbazen dat Extraterrestrials al contact namen met de mensen, die bang zijn om naar voren te treden.

  Sommigen mensen wensen niet gestoord te worden in rust van hun privé-leven, om diverse redenen, de mediagekte, de extra te verkopen oplagen, het politieke imago van politieke partijbelangen, voor van te kotsen.

  1. Het ding lijkt inderdaad op een horloge uit de jaren 70, maar uit die tijd stamt de foto ook, toch? Mischien volgen wij hun wel in design, zonder dat we het door hebben.
   In het boek van Ingo Swann komt George leonard ter sprake. (Ja ik ben Ingo’s boek weer aan het lezen, geweldig. Wat een wetenschap; ons multi dimensionale bewustzijn is ons expres afgenomen zodat we te controleren zijn.) Leonard was in de tijd dat Ingo zijn ervaringen had bezig een boek te publiceren over de bewoonde maan sateliet. http://www.google.nl/search?q=Somebody+Else+Is+On+the+Moon+George+Leonard+download&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

  1. Ja joh, gewoon achterhouden; je presenteert gewoon een map met een lappie eruit..?!

 8. Ben benieuwd wat de NASA te verkondigen heeft morgen.. Misschien snappen ze dat ze niet aan de gang kunnen blijven met alles te “smudgen” en “blurren” en krijgen we morgen hun verzameling Aliens te zien 😉 Alhoewel ik denk dat wanneer het wetenschappelijk is aangetoond dat er buitenaanrds leven is de NASA, de MSM en de Overheid het gewoon zullen blijven ontkennen, ridiculiseren en de betreffende wetenschappers verketteren.

  http://www.nasa.gov/home/hqnews/2010/nov/HQ_M10-167_Astrobiology.html

  1. Nou morgen verwacht ik niet meer te weten van Nasa dan vandaag. Vast een een of andere vlieg gevonden ofzo, of een spinnetje op mars, of een klein druppeltje water, een oranje grassprietje, waardoor we het WK op mars gaan organiseren. Maar vertellen dat er buitenaardsen zijn zullen ze niet doen denk ik, dan hebben we misschien meer een staatsonafhankelijke NASA voor nodig.

 9. Altijd heel veel tamtam, terwijl je achteraf geen goed antwoord meer hoort, wat is er gaande geweest zijn.

  Dit kreeg ik gelukkig binnen gisteren als antwoord:

  “30 november 2010 • Maan helpt neutrino-onderzoek een handje
  Bij hun pogingen om geheimzinnige, extreem energierijke neutrino’s uit de ruimte op te vangen, hebben astronomen de hulp van een hogere macht ingeschakeld: onze maan. Neutrino’s zijn snel bewegende subatomaire deeltjes zonder elektrische lading die vrijwel ongehinderd door normale materie heen gaan. Hoewel ze in grote aantallen voorkomen in ons heelal, zijn ze heel moeilijk detecteerbaar. Dat geldt in nog sterkere mate voor de vermeende extreem energierijke neutrino’s die afkomstig zouden moeten zijn uit de omgeving van superzware zwarte gaten, van kolossale sterexplosies en van allerlei interacties tussen exotische deeltjes in de kosmos. Deze neutrino’s zijn nog steeds niet waargenomen, waardoor sommige wetenschappers al aan hun bestaan zijn gaan twijfelen. Die twijfel is alleen maar sterker geworden nu radioastronomen tevergeefs hebben geprobeerd om de maan als ‘neutrinotelescoop’ te gebruiken. Hoewel verreweg de meeste energierijke neutrino’s dwars door de maan heen gaan, zou er af en toe eentje in botsing moeten komen met maanmaterie. En daarbij zou een korte stoot radiostraling ontstaan. Tweehonderd uur waarnemen met de Very Large Array-radiotelescoop in New Mexico heeft echter niet één detectie opgeleverd. Dat betekent dat de aantallen extreem energierijke neutrino’s in het heelal nog geringer zijn dan inmiddels al werd gedacht.”

  Bron: http://www.nrao.edu/pr/2010/moonneutrinos/

  1. Volgens de nieuwe natuurlijke wetenschap bestaan deeltjes alleen maar in de verbeelding van de old style fabeltjes krant wetten scheppende schaapachtige betweterige zwetende schappen vullende overschoolde overspannen naakte ‘wetenschapper’. Misschien dat dat dan ook de verklaring is voor het feit dat die hypofysisch gefantaseerde sub atomaire neutrino deeltjes nog steeds niet gevonden zijn!? Ach je moet toch op z’n minst een slap excuus hebben om miljarden weg te sluizen voor de bouw van een Grote Hadronen Botser onder de biebelebonze bilderbergen van Zwitserland.

 10. De maan tja wat is daar nog meer te vinden.

  22°51’10.69″N 26°47’8.99″W

  in google maan wel goed inzoomen en als je die scherpe strip verder goed bestudeert vindt je vast nog wel meer vreemds
  en global maps gewoon in visible image

 11. Er is natuurlijk de uitmuntende Documentaire “Moon Rising” waar de meeste van alle aspecten over de maan aan bod komen.

  http://moonrising-themovie.com/home.html

  Om de waarheid te zeggen word ik soms echt heel moedeloos van dit soort documentaires. Het geeft gewoon aan hoe zwaar iedereen bedonderd wordt.

  En waarom… Tja omdat we anders in paniek de straat op rennen? Omdat de Kerk dan in een keer van zijn voetstuk valt?

  Ik ben echt heel dankbaar voor het pionierswerk van sites als dit. Waarheidsvinding met de middelen die we zelf tot onze beschikking hebben! Onderwijs jezelf.

  Koop in dit geval een sterke telescoop en kijk zelf, met je eigen ogen, eens naar onze maan.. Of alleen maar met een verrekijker is het resultaat al verbluffend mooi 🙂

 12. Chang E-2?

  Goed artikel, en ik heb natuurlijk ook op Google Earth de (originele en de uitgegumde) maanfoto’s bekeken. Alleen die Chinese foto’s kon ik helaas niet vinden. Volgens dit gelinkte artikel wordt de Chang E-2 dan ook pas eind dit jaar gelanceerd. http://nextbigfuture.com/2010/09/china-prepares-chang-e2-lunar-probe.html
  Wel zou de voorganger, de Chang E-1 uit 2007 de Zeeman krater compleet in beeld gebracht kunnen hebben, maar die foto’s zou ik dan ook graag willen zien.

 13. De maker van dit filmpje gebruikt verschillende standen van het zgn. object. De eerste keer sterk uitvergroot en de andere keer van een enorme afstand. Logisch dat je dan verschillende beelden te zien.

  Overigens zie je met een beetje fantasie allerlei rare figuren en gezichten op dit maanoppervlak. Lijkt mij wederom een staaltje verklaarbaar optische illusie.

  1. Blurren en vervolgens laten zien wat er onder de blur zit door een ouder filmpje wat gevonden is heeft niets met afstanden tov objecten te maken. Maar goed, je bent vrij het te interpreteren zoals je zelf wilt. De (heel(verre))toekomst wijst het uit misschien.

 14. het zegt al genoeg waarom men dingen probeerd te verdoezelen .
  dat er iets is wat liever niet aan het grote publiek word getoond is daarmee bevestigd.
  ik heb wel eens gehoord dat als er wat op het maanoppervlak terecht komt er een hol geluid te horen is,een soort echo geluid.

  1. kan jij mij eens uit leggen hoe geluid zich voortplant op de Maan zonder een atmosfeer en dan tot een defenitie HOL geluid kan komen ?
   ah……Hoax ontkracht de Maan is niet hol maar heeft gewoon een kern met lichte zwaartekracht ander zou hij uiteen vallen door de zwaartekracht van de aarde.
   Weer een fabel de wereld uit…
   De oorsprong van de maan, daar zijn nog veel theorieen over maar het is zeker geen kunstmaan gemaakt door buitenaardsleven.
   Waarom gaat NASA dan niet terug naar de Maan ?
   oww aliens…nee man de kosten die er aan gebonden zijn omdat NASA steeds minder Funding kreeg dus ook geen geld er meer in wilde steken en andere ontwikkelingen belangrijker vond dan Maanlandingen.
   Als het echt zo intressant zou zijn op de Maan dan had Rusland of China daar ook wel geweest en had er een wedloop onstaan om de Maan.

   En pssssttt NASA wil weer een maanlanding gaan doen komende jaren…dus de Hoax is weer ontkracht dat dit helemaal niets met aliens te maken heeft maar puur met Funding en kosten om zo’n riesje te maken.

  2. @ erwin

   Geluid plant zich voort door trilling en aangezien de maan een vast object is kan dat trillen door het maangesteente worden doorgegeven ( weer een dombo ontkracht)Die trilling kan worden vastgelegt door seismische instrumenten . En dat is precies waarmee dat ‘belgeluid ‘uren na een inslag nog steeds waargenomen werd.
   Of de maan hol is is nog niet helemaal zeker maar de mogelijkheid valt niet uit te sluiten , dit mede naar aanleiding van de waargenomen trillingen na inslag van onder andere een lem module.
   Dat de nasa minder funding kreeg is aperte onzin , er kwam juist meer geld beschikbaar ,maar de gebruikte technologie werd niet meer veilig genoeg geacht volgens de huidige inzichten.( ook wordt wel getwijfeld of er uberhaupt ooit maanvluchten mee gemaakt kunnen zijn geweest.)
   Als er werkelijk buitenaardse zijn op de maan en nasa heeft dat ontdekt en was door hen gewaarschuwd niet weer te komen, lijkt het mij erg onwaarschijnlijk dat andere landen dan wel zouden gaan.
   Kortom ,ook al heb je verschillende telescopen ( net als ik) en kijk je er ook wel eens door , maakt dat je nog geen amateurastronoom , en geeft dat al helemaal geen garantie dat je alles zo even kunt verklaren!!!

 15. Geweldig onzin verhaal….
  kom mensen, met een Telescoop vanaf aarde is al met behoorlijk vergrotingen naar kraters te kijken met flink wat details als men een goede optische telescoop gebruikt vanaf c.a 120mm opening en liefst groter.
  Als er werkelijk dingen weggepoest waren op foto’s van bekende kraters dan hadden (amateur)astronomen dit allang bevestigd.
  En laat ik nu zelf een amateur atronoom zijn met diverse telescopen die met een goede atmosfeer soms 200x vergroting toelaten en kan je vertellen….dat de verhalen over de maan flink uit het duimpje zijn verzonnen en dat NASA foto’s express blurt of dingen wegpoetst gewoon onzin is.
  Veel foto’s zijn oud beelmatriaal en vroeger nog niet digitaal werden gemaakt en bewerkt dus een stofje op de lens kan al een blur of een vlekje maken op de foto maar kan ook ontstaan zijn tijdens het ontwikkelen of door inscannen om hem digitaal te maken.
  dit kan met hedendaagse digitale foto’s ook gebeuren…zoals die van Mars.
  als men een hoax start dat de wereld plat zou zijn….dan ben ik al overtuigd dat er genoeg mensen het nog willen geloven ook.

 16. De nasa heeft van de planeet Mars eveneens veel satellietfoto’s ge-maakt. Volgens een amerikaanse schrijver, die ooit bij Nasa heeft gewerkt, bewijzen deze foto’s na bewerking dat er op Mars resten van steden te zien zijn die een overeenkomst vertonen met de oude maya en inca steden op aarde. (Denk hierbij aan b.v. Macchu Picha)

  1. Helaas het is juist wel Star Wars, de real world, dat is wat het is; thnx voor de top link naar het boek van Dolores Odette !

 17. Ik geloof wel in aliens, denk je nou echt dat we alleen zijn in het helle hal? Tuurlijk niet. Maar 1 ding NASA houd dingen achter voor ons wat de mensheid niet mag weten. Want iemand van NASA had ge zegt voor zijn dood dat NASA contact heeft met de buiten wereld. En dat er ook aliens rond lopen op de wereld. Maar NASA houd dat geheim ik weet niet waarom. Maar ik weet zelf ook dat we niet alleen zijn hier, op de wereld en hele hal! Erea51 houd bijvoorbeeld ook dingen geheim voor ons. Hun hebben ook 100% geheimen en ook over ruimten wezens.
  En bijvoorbeeld de Bermuda 3 Hoek daar kan NASA ook iets mee te maken hebben. Want toen waren hun ook met dingen bezig die ons als mens niet aan gaat. Maar mensen!! We zijn niet alleen!!
  Denk goed na over het hele hal het is oneindig mega veel planeten etc etc. Maar ik weet ook dat NASA wel degelijk contact heeft met buitenwereld!
  Maar ik vind zelf dat NASA en Erea51 wel de waarheid moeten spreken want hun liegen ook over dingen wat de waarheid is hun zegen zelf dat hun geen aliens hebben of contact met hun hebben maar dat liegen hun ook.
  Met vriendelijke groet: Samuël

 18. Als von Däniken gelijk heeft en de goden waren kosmonauten. Dan is het bewijs ervan op de Maan te vinden. tenzij de zogenaamde maanbasis een zuiver militaire aangelegenheid is. Het zou het wegpoetsen van maanobjecten op sommige maanfoto’s ook kunnen verklaren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.