Advertentie

22/1: Nasa bewerkt foto’s van UFO bij de zon!!


Op 22 Januari jl. werd op YouTube de video gepost, die je hieronder kunt zien. Deze man of vrouw (‘BeePeeOilDisaster’) schreef daarbij:

 

“Ga naar de NASA Stereo website, input 20110122, waarbij je ‘Behind EUVI 195’ gebruikt. Nadat deze is geladen, scroll dan naar het timeframe 10:46:10 en kijk naar het origineel. Je kunt het ook op je PC vastleggen en daarna zoomen, de helderheid en het contrast bijstellen, zodat de details van de afbeelding naar voren komen.

Ik heb deze video gemaakt, zodat je kunt zien, wat je kunt missen, als je niet goed oplet, tijdens het bekijken vandeze STEREO-website. Met de juiste kennis en technieken kun je zóveel details naar voren halen, door ook te zoomen, de helderheid en het contrast aan te passen, dat je volledige verbijsterd zult zijn van deze foto’s.”

NASA censureert opnieuw!!

Het blijkt opnieuw dat NASA een UFO-type-achtig object uit haar STEREO-website heeft gecensureerd. Dit gebeurde NADAT deze poster op YouTube de hele zaak wereldkundig had gemaakt!! En daarmee trekt NASA op dit moment de hele zaak naar zich toe. Het feit dat ZIJ CENSUREREN trekt minstens zoveel aandacht als de UFO die zichtbaar is, op de NIET-GECENSUREERDE BEELDEN…!!

Volgens deze YouTube-poster, is het al de 3e  keer dat NASA dit uithaalt. Het zijn natuurlijk hartstikke belangrijke foto’s, laten we daar alsjeblieft geen onduidelijkheid over laten bestaan..!!! Want waarom ook haalt NASA immers de foto’s van haar site anders… Wij zijn volledig overweldigd door de getoonde foto’s als door de manipulaties van NASA.

We maken je hier op WantToKnow nog graag even attent op de verschillende artikelen die we plaatsten over de uiterst dubieuze rol die NASA speelt bij het toedekken van beelden van en gegevens over onze Maan… (HIER, HIER en HIER). (Vergeet daarbij ook niet het boek van Ingo Swann, dat we hier exclusief op WantToKnow plaatsen, en dat de zaken ACHTER deze manipulaties alleen maar verder in het daglicht zet!)

Deze YouTube staat al sinds 22 Januari 2011 op Youtube (en is op dit moment slechts 80.000 x bekeken)

 

Deze video bestaat niet meer.

Toen werden door de plaatser van deze video een aantal comments toegevoegd onder zijn video.

“Ik kreeg commentaar dat mijn video ‘fake’ was, omdat toch duidelijk was dat de UFO in het geheel niet (MEER!) zichtbaar was op het ‘origineel’..!  Dit (dus gemanipuleerde!!) beeld wordt dus nu door de NASA als ‘origineel’ gepresenteerd!! ”

Over de zaak besodemieteren gesproken..!?”

Om het e.e.a. even helemaal duidelijk te maken, plaatsen we hier gewoon de foto’s van vóór en na de oppoetspraktijken van NASA..

HIER is in ieder geval de dode link, waar het oorspronkelijke origineel stond. (Deze ‘dode link’ is als bewijs natuurlijk ook essentieel!)

HIER is de link van het ‘NIEUWE ORIGINEEL’…. (kijk naar de URL, duidelijk van NASA, duidelijker kun je fraude niet in beeld brengen!!!)

en HIER zie je de oorspronkelijke foto, met duidelijk zichtbaar, de UFO, rechtsbovenin. Dit is de foto, waar het dus uiteindelijk allemaal om gaat..!!

Het is werkelijk een grof schandaal dat NASA dit soort praktijken bezigt, het is fraude, manipulatie en volksverlakkerij. Misbruik van belastinggeld en de vraag dringt zich op WAAROM dit soort praktijken worden gehanteerd. WAT MOGEN WIJ NIET WETEN…???

Waarom NASA zo de fout in gaat..!

Van dezelfde maker als het bovenstaande filmpje, komt deze compilatie, waarin je kunt zien dat UFO’s rond de zon meer REGEL dan UITZONDERING zijn..!!

Dus NASA, als je de zaak probeert te flessen, doe dat dan niet in een omgeving waar de omgevingsfactoren je eigenlijk al als een bedrieger aanwijzen, wanneer je zaken wegpoetst… Veel meer hoeven we hierover niet kwijt; verbaas je over de onwaarschijnlijke gegevens op dit filmpje!!
x

Deze video bestaat niet meer.

Dit zijn de foto’s waarover hierboven in het artikel gesproken wordt:

De ‘nieuwe’ originele foto van NASA. Je reinste bedrof, zo lijkt het er op dit moment heel duidelijk uit te zien.. De ‘UFO’ die bij het werkelijke origineel, rechts op de foto stond is verwijderd..!!!
De oorspronkelijk en WERKELIJK originele foto..!! Rechtsboven de UFO waar het allemaal om te doen is en waarvan je bovenaan het artikel een detailopname ziet. Het verschil is duidelijk, de manipulaties van NASA zijn eens te meer bewezen..!! (klik op de foto voor het origineel!!)

208 gedachten over “22/1: Nasa bewerkt foto’s van UFO bij de zon!!

 1. Waarom zijn er geen close ups van het vlekje onder de h van het woord behind,recht boven de zon. Die is in de vervalste versie ook weggepoetst. Is dat een vuiltje lijkt mij meer op een tweede ufo, meer schijfvormig. Had de foto al eerder gezien en vind hem prachtig.
  Waarom overigens zo “overweldigd” door het feit dat NASA belangrijke dingen wegpoetst? Dat was toch al lang duidelijk en een bewezen feit?

  1. @ Marcel

   Het zijn maar 1 enkele foto’s van STEREO, STEREO zijn dubbele opnames van satteliet foto’s die samen gebracht zijn en dan een 3D achtige foto presenteren van de zon en de rest wat je kunt zien met planeten, dit hebben ze oa gedaan om de zonnevlekken maar ook om de zonnevlammen geheel in 3D in kaart te brengen.

   De zogenaamde UFO’s zijn particulairs van licht verstrooings effecten in de sofware van de 3D STEREO opnames, lachen is dat veel materiaal al omtrent debunked is en de sommige eigelijk nog al erg vast zitten in het bruine vermoeden van iets vaags buitenaardse vlekjes.

   @ Guido, tijd dat je eens werkelijk wakker gaat worden dan illusies gaat lopen te verkopen en ga me NIET de betweter weer noemen of lol me vergelijken met F001 anders kom ik morgen met een bus vol namaak NASA Japaners bij je op de koffie langs.

   Ken je technieken van nieuwe fotografie en de kinderziektes, een beetje UFO had er erg scherp op gestaan zonder die zogenaamde blurs en foto retouche opnames, je hele verhaal is weer eens goed debunked te noemen.

  2. En waarom worden dan foto’s door NASA weggehaald Paul..? Laat dan de originele foto’s staan als het allemaal zo klopt wat jij zegt..
   Van jouw ‘debunken’ is voorlopig dus geen sprake van.

   Ik zeg alleen dat er 2 foto’s zijn. NASA haalt foto’s weg, zie de ‘kale pagina’..! Wat heeft dát dan met STEREO te maken. Je kunt toch melden dat er een ‘distortion’ op de film zit..?!
   En dus klopt het tweede YouTube-filmpje dan ook niet? Zijn dat állemaal ‘verstrooiingseffecten’… Kom op Paul..! (En dan zonder Japanners..) Het zijn dan wel erg ‘mechanische’ verstrooiingseffecten..?!

   Ik vind het een vreemde reactie Paul. Geef anders een paar leads naar discussies hieromtrent!! En die toon van ‘Ken je technieken etc.’ vind ik vreemd hautain en aanmatigend! Past ook niet écht bij je, vind ik.

   Dus recapito:
   1/Als het verstrooiingseffecten zijn, zouden ze naar mijn idee geen ‘mechanisch uiterlijk’ dienen te hebben! Dan zou je een lichteffect te zien krijgen. Nu zie je een object-achtige verschijning..
   2/De NASA haalt foto’s weg en poetst de plaat. Roept vervolgens dat ze ‘origineel’ zijn. (Dát is in ieder geval een leugen!)

  3. @Paul

   wat mij meer verbaast is dat ik in deze reactie http://www.wanttoknow.nl/overige/egypte-en-elbaradei-is-de-kuur-erger-dan-de-kwaal/#comment-53228 iets heel opmerkelijks en naar mijn idee heel belangrijks meld.

   Clinton convenes mass meeting of US ambassadors
   (AP) – 3 days ago
   http://www.google.com/hostednews/ap/article/ALeqM5jy_YaBEZhgyfaj9iBGzH_zqct7Tg?docId=299bd50d25dc4b8e8172542ca00a00db

   Vervolgens wordt mij door o.a. Guido om mij onduidelijke redenen om toelichting gevraagd over waar ik de Nederlandse quote vandaan heb (die ik er ter leesgemak bij had geplaatst).
   Ik heb toen verwezen naar http://forum.fok.nl/forum/137 en het feit dat ik er tevens een link naar een officieel persbericht van The Associated Press bij heb geplaatst

   WTK heeft van het Fok forum ogenschijnlijk dit ‘oud nieuws’-artikeltje over een UFO bij de zon vandaan gehaald en op WTK geplaatst, echter geen woord (laat staan een artikel) over het bizarre feit dat voor het eerst in de geschiedenis(!) alle ambassadeurs en consulaten van de VS zijn teruggeroepen naar Washington en dat dit in Europa en de rest van de wereld kennelijk niet bekend mag worden.

   Na aanlevering van deze info had ik verwacht dat er binnen 1 dag een artikel bovenaan op de voorpagina zou staan over:
   1. Wat is de reden van deze nog nooit eerder vertoonde terugroeping?
   2. Waarom wordt dit in Europa buiten het nieuws gehouden?

   Ik heb het even afgewacht maar inmiddels zijn we 6 dagen verder na mijn melding en kunnen we wat mij betreft ook punt 3 toevoegen

   3. Waarom staat dit inmiddels niet breeduit op de voorpagina van WTK & Niburu enzo?
   😕

   Ik ben het trouwens wel met Guido eens dat hetgeen wij hier in de buurt van de zon zien, geen compressie / software bug lijkt te zijn maar een daadwerkelijk object (of een achteraf met photoshop erbij geplakt iets, dat kan natuurlijk ook gewoon). Ik neem aan dat de camera’s scherp gesteld staan op de zon en objecten die op een andere afstand staan dus niet ook volledig in focus zullen zijn.

  4. @ hashashin
   Wat je daar aangeeft over dat sommige dingen niet opgepikt worden , en andere trivialiteiten tot indentreure uitgemolken worden , dat is mij ook opgevallen .
   Is het te ver van het bed ? Zijn mensen door stomheid geslagen ? Is het te beangstigend ? Ik weet het niet , maar het was me wel opgevallen .
   Ik ga er maar vanuit dat iedere waarheidzoeker zijn best doet in het straatje wat hem/haar het beste past .

  5. @cozmic 8d
   precies en ook ik vraag me af wat hier de achterliggende reden van kan zijn.

   Voor de belanghebbenden zelf kunnen er meerdere redenen zijn om dit nieuws uit de wereldwijde media te willen houden.

   Ik vermoed dat de aankondiging van ‘First contact’ binnenkort gaat komen (zelfs het Vaticaan heeft zich al voorbereid en ingedekt nota bene!) maar dat dit niet iets zal zijn om blij mee te zijn.

   Ik geloof dat de ruimteschepen en hun inzittenden die zich zullen vertonen van aardse oorsprong zullen zijn en dat het doel het aloude ONE WORLD GOVERNMENT zal zijn.
   Het zal eens niet zo zijn…
   🙂

   Richard C. Hoagland
   http://www.youtube.com/watch?v=aQ6IwDOa32Q&feature=related

  6. Hashashin: als jij me nu dicteert wat ik op moet schrijven, dan hoef ik alleen op het knopje ‘plaatsen’ te drukken. Wel lekker lijkt me.. Wat een teleurstellig is het voor je geweest joh, dat ik niet jou verhaal, maar ‘iets anders kopieerde aldaar’. Wat een kletskoek!
   Je kunt zo je eigen site beginnen hoor!
   Bovendien zou je een goed voorbeeld kunnen nemen aan Mirakel, die meldt gewoon wat ze tegenkomt, hier op de reactiepagina’s.. Waarom moet ik een artikeltje maken met allemaal vragen…? Er staat trouwens bij het officiële bericht over de ambassadeursmeeting dat het gaat over een brainstorm om op kosten te besparen en meer blabla. Wat moet ik dan maken..? Een artikel met een prachtige kop en tot slot een vraagteken???

  7. @Guido

   Lijkt me een goed plan
   Of beter nog: als jij nou eens het WTK domein aan mij overdraagt en zelf een nieuw domein aanvraagt zoals WTKNI&MS (Want To ‘Know’ Not Important & Misleading Stuff) . Mogelijk heb je zelf een iets pakkender naam ingedachten?
   Dan gaan we hier voor ‘for those who want to know’ een betrouwbare en up-to-date site neerzetten.
   Dat betekent dus geen ‘Het genezen van de ‘Reptilian Mind Matrix’-artikelen en geen 15 jaar oude ‘coral castle’-artikelen meer en al helemaal geen zelfverheerklijkings-artikelen van vriendinnetjes meer

   Je reactie is overigens weer tekenend voor het bedroevende nivo alhier.
   Misschien zou je de feiten die ik aandraag eens kunnen onderzoeken en hier in een artikel enige theorieën over kunnen formuleren.
   Ik weet het: je zult dan wat meer moeite moeten doen dan het gebruikelijke geknip (eventueel laten vertalen) en geplak van twijfelachtige artikelen van anderen wat je gewoonlijk doet.
   Het zou i.e.g. mogelijk iets van de schijn wegnemen dat WTK een desinfo-site is (geworden) en deze opmerkelijke gebeurtenis (en de ogenschijnlijke coverup) bij meer mensen bekend maken.

   Als jij trouwens werkelijk gelooft dat alle ambassadeurs en consulaten teruggeroepen worden om te “brainstorm om op kosten te besparen” dan is het nivo nog bedroevender dan ik al vermoedde.

   Over wat voor kronkel er ten grondslag ligt aan het melden dat ik een voorbeeld aan Mirakel zou kunnen nemen (omdat die braaf d’r mond over jou houdt?) ga ik maar niet eens beginnen.

  8. Bittere man: je hebt gelijk!
   (En wat vervelend voor je dat je hier telkens moét komen joh!)

  9. Het siert je i.e.g. dat je dat toegeeft
   😀

   Medelijden is niet nodig hoor..
   Hoe regelen we e.e.a. inzake de overdacht van het domein?

  10. @ HASHASHIN

   Dank je voel me ineens comfortable bij je, en daar Guido krijg ik ook ineens erg trek in een zak met Bitterkoekjes, liefst zo hard mogelijk, anders zijn ze heel makkelijk we te morphen.

   In iedergeval Stapt Mubarrak eindelijk op vanavond en je zult vermoed ik binnen 2 -3 dagen wel een artikel tegen komen op WTK dat iedereen er achter zat om het te werkstelligen, van Abraham Lincoln, death Kennedy’s, Roosevelt, tot en met Clinton., Obama en de duistere Illimunatie om de boel lekker sappig te houden.

   Hoop dat dit soort Egyptische zaken door rampetampen tot hier zelfs in NEderland aan toe, want ik begin anders ook aardig genoeg te krijgen van al die debunkers en des-info figuren, tijd voor operation cleanbroom.

   Haye !

 2. Er is overduidelijk voor het congres onder ede verklaard door ex NASA medewerkers dat zij foto’s van de maan moesten retoucheren en een rood filter over de marslander foto’s moesten leggen. Dat NASA fraudeert is duidelijk dus waarom nu ook niet…

  Just my 2 cents

  1. OK, maar ik ben ook zeer geïnteresseerd, om in ieder geval beide mogelijkheden te horen. Want in dát geval, in wat Paul hieronder meldt, kan natuurlijk een verklaring liggen! Paul get a move on!

  2. Ik ben even gaan spitten en wat blijkt: de foto die ik heb gedownload is offline gehaald, bewerkt en opnieuw geupload.

   Dit was de originele link:

   http://stereo.gsfc.nasa.gov/browse/2011/01/31/behind/euvi/195/2048/20110131_171530_n7euB_195.jpg

   En dit is het nu:

   http://stereo.gsfc.nasa.gov/browse/2011/01/31/behind/euvi/195/2048/20110131_171530_n4euB_195.jpg

   Het is duidelijk te zien dat n7euB veranderd is in n4euB. De datum + tijd op beide foto’s is gelijk.

   Voor geinteresseerde, ik kan de twee foto’s mailen.

 3. Het zijn (net als de maan) prachtige foto’s van de zon. Het kijken naar dat soort afbeeldingen kan ik echt van genieten.

  Maar helaas zie ik hier wederom geen ufo in. Het lijkt mij gewoon een gedeelte van een zonnevlam. Ook het referentiefilmpje van Mars laat wederom optische illusies zien.

  Dat blijft het grote probleem bij het presenteren van goed ufo-materiaal:

  -Er wordt té snel over het achterhouden van informatie geroepen (nergens feitelijk onderbouwd)

  -Er wordt té snel geroepen dat er sprake is van een ufo, terwijl er onvoldoende of zelfs geen onderzoek plaatsvindt wat andere altenatieven uitsluit.

  -Er wordt teveel gesuggereerd rondom optische illusies. Toen ik vroeger stoned met een waterpijp dit soort foto’s bekeek, zag ik er ook van alles in.

  Het is jammer, want hierdoor worden de interessante gevallen (die vaak minder spectaculair zijn) volkomen ondergesneeuwd. Het serieuze ufo-onderzoek sterft hiermee een vroege dood.

  Maar ik blijf hopen op die ene haarscherpe foto of dat éne grammetje fysiek buitenaards bewijs.

  1. Ga eens op de weegschaal staan.. (F001 met een waterpijp…???!! Als ik vanacht nog maar een oog dichtdoe.. Jeetjemekreetje wat een beeld..)

  2. haha mooie guido 😉

   nou (f001) ik weet niet wat jij vroeger rookte maar ik smoke ook wel regelmatig mijn wiet maar ik ga er geen andere dingen van zien hoor :S
   en de wiet van vroeger was toch echt wel een stuk minder sterk als die van vandaag de dag.

   het wordt maar gewoon eens tijd dat die simpel souls bij nasa en dergelijke gewoon de waarheid gaan spreken !

   namasté

  3. Agent F001, Ken ik jou toevallig ook niet als Atmosphere uit andere, met name 911 draadjes… Ik krijg steeds een Dejavú gevoel als ik jou opmerkingen zie.

  4. Helemaal met f001 eens. Wat is dit voor bewijs? Er is niks te zien. Een paar pixels in de toevallige vorm van een schip oid zijn voor mij geen UFO.
   Zoals altijd wordt er door de UFO believers bewijs aangebracht die zo flinterdun is dat je er alle kanten mee op kunt. Wellicht is er wel een nabewerking door NASA omdat er fouten gemaakt worden door de automatische verwerking van de beelden van de zon.
   En dan nog iets wat het zeer onwaarschijnlijk zou maken dat dit UFOs zouden zijn: ze staan wel erg dichtbij de zon. Er is geen enkel ruimteschip mogelijk wat de hitte van de zon op zo’n afstand zou kunnen weerstaan! Onmogelijk.

   Ik geloof pas in buitenaards bezoek als ik het zelf heb gezien.

  5. De interessante gevallen, de echte UFOs…
   Interessante discussie, want de echte antizwaartekracht technologie blijkt namelijk al minstens sinds 1956 in menselijke handen…

   Dr. Paul la Violette is een wereldwijd expert op het gebied van nieuwe fysica, cosmologie, geologie, astrofysica, vrije energie en…antizwaartekracht! UFOs dus!

   Hij beschrijft (en verklaart!) in zijn boek ‘Secrets of Antigravity Propulsion: Tesla, UFOs and Classified Aerospace Technology’ de fysica die antizwaartekracht mogelijk maakt. We hoeven dus niet maar te discussieren over fotoshop, illusies en hallucinaties, want het bewijs is voorhanden!

   Onlangs had ik een zeer boeiende radio-special met Dr. Paul la Violette. In die radio-uitzending bespreken we ‘space weather’, vrije energie en antizwaartekracht en ook de geheime ‘black projects’ die mogelijk zelfs tot een heuse ‘secret off-planet economy’ hebben geleid!

   Ook la Violette spreekt over de mysterieuze cosmologische verhoudingen die de maan een intrigerend object maken (denk aan David Icke, de ‘Who Built the Moon’ auteurs en vele andere wetenschappers die ook beamen dat de maan bijna een knap stukje engineering lijkt).

   De uitzending is hier te vinden (en te beluisteren na eenmalige registratie (zie website healingsoundmovement.com)

   http://podcasts.healingsoundmovement.com/

   HSM radiohost John Consemulder – talking to Dr. Paul la Violette

   Let op: op 27 maart is er in het Mirror Centre in Amsterdam een unieke kans om deze wereldwijde expert op het gebied van space weather, cosmoplanetaire invloeden, astronomie, cosmologie, vrije energie en antizwaartekracht, mee te maken, een ongekend unieke kans!

   HSM Events heeft Dr. Paul la Violette bereid gevonden om een speciale seminar te geven, een unieke gelegenheid om meer te weten te komen over de roerige maar fascinerende tijd die de mensheid de komende jaren wacht!

   Dus noteer alvast in je agenda: Antizwaartekracht en Vrije Energie expert Dr. PAUL LA VIOLETTE, zondagmiddag 27 maart, Mirror Centre te Amsterdam.

   ‘Secrets of Antigravity Propulsion, Free Energy
   and the Ancient Science of Continuous Creation’!

 4. Zijn al die foto’s van Nasa op al die verschillende tijden dan aangepast?
  Of waren er alleen op deze specifieke foto “ufo’s” te zien?

  En waarom is die “originele” foto zo veel grover van pixel? Is deze gekopieerd uit het filmbestand of is het “origineel” opeens van een andere grootte en resolutie dan het oorspronkelijk origineel?

  Als u nog begrijpt wat ik bedoel….

 5. Nadat ik het artikel had gelezen ben ik meteen op de site van NASA gaan kijken.
  Op de afbeelding van 08.05 staat dezelfde ufo maar dan in een andere gezichtshoek.
  Ik ben natuurlijk ook meteen de stereo-afbeelding van dezelfde tijd gaan bekijken. En wat denken jullie? Dezelfde ufo staat inderdaad ook op de afbeelding maar dan natuurlijk aan de andere kant!

  1. Hashassin,
   Wanneer ik hem aanklik kan ik hem wel openen????
   Bedankt voor de link…..

  2. @Mirakel

   Hmm waarschijnlijk heeft die country-blocker een foutje gemaakt hebben met een ip-range waardoor ik er niet op mag (nog steeds niet)
   Via een proxy kom ik er inderdaad wel op

   🙁
   Is er dan niemand anders die er ook niet op mag?

 6. Ik zal de uitspraak van Henry Kissinger nog maar eens van stal halen. Ik denk dat het voor zich spreekt…

  “Today Americans would be outraged if U.N. troops entered Los Angeles to restore order; tomorrow they will be grateful. This is especially true if they were told there was an outside threat from beyond, whether real or promulgated, that threatened our very existence. It is then that all peoples of the world will plead with world leaders to deliver them from this evil. The one thing every man fears is the unknown. When presented with this scenario, individual rights will be willingly relinquished for the guarantee of their well being granted to them by their world government.”

  1. dank Simba! Dit is precies wat er is gebeurd met de 9/11-aanslagen.. De roep om hulp van de bevolking na de aanslagen, wat een heftige aanval. ANGST!! The Warrrrrr on Terrrorrrrr was geboren. Vervolgens het (op 1 stem na!) unaniem aannemen van de leg-je-hoofd-in-onze-strop-dan-trekken-wij-als-we-daar-zin-in-hebben Patriot Act en het instellen van een ‘regering die alles controleert..’ Kissingers vertaling:

   “Amerikanen zouden vandaag volkomen uit hun bol gaan, als de VN Los Angeles zou binnentrekken om de orde te herstellen; morgen zouden ze er dankbaar voor zijn.
   Dit is van toepassing, wanneer hen verteld zou worden dat er een ‘dreiging van buiten’ zou zijn, of die dreiging nou een échte of gefabriceerde dreiging is, die ons bestaan zou bedreigen. Het is dán, dat alle volken van de wereld er bij hun wereldleiders voor zouden pleiten om hen te ‘bevrijden van dit kwaad’..

   Wat elk mens vreest is het ongekende. Wanneer hen een dergelijk scenario zou worden opgediend, zouden ze hun individuele rechten opgeven, in ruil voor hun ‘welzijn’, een ‘welzijn’ dat hen wordt aangeboden door hun ‘wereldregering’..”

  2. @Guido, Thx voor de vertaling. Ben zo aan Engelstalige fora gewend dat ik nog wel eens vergeet dat we ook nog native NL/B fora hebben…

  1. @Paul
   helemaal geweldig die vent

   “Niet nadenken mensen, iedereen die nadenkt is gek”
   😀

   Reacties van de gebruiker die de video heeft geüpload (JDTVbyKat)
   *
   Jammer dat ik er niet bij was, wanneer is de volgende keer??
   PPPaRaDoXiCaL 3 dagen geleden
   *
   @PPPaRaDoXiCaL 11-2-2011 in het paleis van justitie den haag om 10:00 uur!!!
   JDTVbyKat 3 dagen geleden

  2. Hosin Mubarak weg, Guido ook straks weg!
   (lange wel verdiende vakantie)

   Dankzij al die fantastische mensen die er voor ons in Nederland zijn!

  3. @f001
   zit te wachten op een nieuw rondje beschouwingen van jou. Wordt nu toch wel tijd voor een update,haha.
   Vandaag Egypte morgen Nederland overmorgen de wereld!!!!!

  4. En vergeet vooral Brussel niet want:

   het allermooiste is mensen; als ze het in Den Haag niet weten, dan weten ze het in Brussel. Want in Brussel zitten helemáál slimme mensen

  5. Goed feestje daar, nu nog iemand op zijn trompetje met : Aanvallllaaaauuuh!!!! en de run is begonnen…

  6. Arab League Chief Amr Moussa to leave post at Arab League within weeks, #Egypt state news agency reports via Reuters
   16 minutes ago via web

 7. Info of desinfo het maakt voor mij geen bal uit. Ik maak zelf uit of ik iets aanneem of niet. Soms lees ik hier ook dingen waarvan ik denk laat maar. Soms lees ik ook dingen waar ik iets aan heb. Er zijn eigelijk geen sites/mensen die weten hoe of wat echt is en waar. Sites als wtk stellen vragen althans zo zie ik het. Als je dicht bij je waarheid wil komen zet dan je pc, tv, radio uit en lees geen kranten meer. Het is jammer dat er in reacties vaak een welles nietes spelletje wordt gespeeld, als je wtk niks vind dan kom je toch gewoon niet meer?

 8. NASA: Never A Straight Answer…

  Nasa verwijgt wel meer, bijvoorbeeld bestaande UFO technologie…De echte antizwaartekracht technologie blijkt namelijk al minstens sinds 1956 in menselijke handen…

  Dr. Paul la Violette is een wereldwijd expert op het gebied van nieuwe fysica, cosmologie, geologie, astrofysica, vrije energie en…antizwaartekracht! UFOs dus!

  Hij beschrijft (en verklaart!) in zijn boek ‘Secrets of Antigravity Propulsion: Tesla, UFOs and Classified Aerospace Technology’ de fysica die antizwaartekracht mogelijk maakt. We hoeven dus niet maar te discussieren over fotoshop, illusies en hallucinaties, want het bewijs is voorhanden!

  Hij beschrijft ook dat met de huidige kennis (die hij dus letterlijk uit de boeken doet) en door er wat geld tegen aan te gooien, we op basis van de experimenten die hij met Dr. Podkletnov heeft gedaan (bewijs dat de lichtsnelheid honderden malen overschreden kan worden met een ‘gravity beam’ die zelf op kilometers afstand door beton kan boren..) we een ruimteschip kunnen bouwen…die ons in zo’n 2 maanden..naar een ander ster kan brengen!

  Onlangs had ik een zeer boeiende radio-special met Dr. Paul la Violette. In die radio-uitzending bespreken we ‘space weather’, vrije energie en antizwaartekracht en ook de geheime ‘black projects’ die mogelijk zelfs tot een heuse ‘secret off-planet economy’ hebben geleid!

  Ook la Violette spreekt over de mysterieuze cosmologische verhoudingen die de maan een intrigerend object maken (denk aan David Icke, de ‘Who Built the Moon’ auteurs en vele andere wetenschappers die ook beamen dat de maan bijna een knap stukje engineering lijkt).

  De uitzending is hier te vinden (en te beluisteren na eenmalige registratie (zie website healingsoundmovement.com)

  http://podcasts.healingsoundmovement.com/

  HSM radiohost John Consemulder – talking to Dr. Paul la Violette

  Let op: op 27 maart is er in het Mirror Centre in Amsterdam een unieke kans om deze wereldwijde expert op het gebied van space weather, cosmoplanetaire invloeden, astronomie, cosmologie, vrije energie en antizwaartekracht, mee te maken, een ongekend unieke kans!

  HSM Events heeft Dr. Paul la Violette bereid gevonden om een speciale seminar te geven, een unieke gelegenheid om meer te weten te komen over de roerige maar fascinerende tijd die de mensheid de komende jaren wacht!

  Dus noteer alvast in je agenda: Antizwaartekracht en Vrije Energie expert Dr. PAUL LA VIOLETTE, zondagmiddag 27 maart, Mirror Centre te Amsterdam.

  ‘Secrets of Antigravity Propulsion, Free Energy
  and the Ancient Science of Continuous Creation’!

  1. Complimenten Mirakel, ik vind het ongelooflijk wat jij allemaal boven water haalt. Uit de hemel bedoel ik natuurlijk. Het is bijna creepy, maar toch voelt het goed!

  2. Dankjewel Guido…Eigenlijk, heb ik er ook een goed gevoel bij, dat ze er zijn…….Ik heb het gevoel, dat ze niet allemaal “slecht” zouden hoeven te zijn, zoals bijvoorbeeld de reptilians op ons over gekomen zijn, wat hun reden ook zal zijn> Ik heb het idee, dat misschien mogelijk, zich veel meer in onze ruimte heeft afgespeelt dan wij ooit zouden vermoeden, of voor mogelijk gehouden zouden hebben.

  3. Uiterst opvallend, hoe vaak graancirkels lijken te wijzen op onze zonne-activiteiten..! Bijv. http://www.youtube.com/watch?v=hvaY-Oo-8pE En dat is heel bijzonder, er is nl. geen enkele geleerde op Aarde die ook maar ‘iets’ over een a.s. zonne-uitbarsting kan zeggen.. De graancirkels kennelijk wel.

  4. Ja inderdaad Guido, “ze” lijken ons wel een handje te helpen, een beetje een richtingaanweijzer te geven. Het goto artikel verwijst ook naar de 6e zon. Ze hebben de graancerkels geanalyseert, en leggen hier een beetje uit wat het zou kunnen betekenen. Deze onderstaande artiketjes heb ik al eerder geplaatst, maar ik zet ze hier gewoon weer neer.

   http://www.goto2012.nl/blog/?p=785

   http://www.youtube.com/watch?v=LWym4rdaECc&feature=relmfu

   De hele maya kallender is ook gericht naar de zonnecyclus, waar die kennis dan weer op gebasseert is?????…..

 9. Na het bekijken van veel van deze STEREO images op de NASA site (dat had ik gisteren niet nog niet gedaan) kom ik nog steeds tot dezelfde conclusie. Op iedere foto zie je wel een vierkante stip. Ik denk daarom dat het detecteren van de fotos niet foutloos gaat en dat dit door de software niet automatisch gecorrigeerd wordt.
  De bewegende zwarte stippen in het filmpje hierboven lijken mij eerder objecten (astrioden bijvoorbeeld) die voor het beeld langs gaan.
  Als je met gezond verstand nadenkt, dan kan dat ook niet anders. Welk ruimteschip (dat overigens gigantisch moet zijn) kan zo dicht bij de zon komen zonder te verbranden? De temperatuur loopt op tot miljoenen graden daar.

  1. Tja Marc en via simpele deductie kom je dan tot de conclusie dat ze die miljoenen graden kunnen weerstaan..! Toch? Jouw maatstaven zijn datgene wat je geleerd hebt hier, tot nu toe. En wat je NIET geleerd hebt, en wat WE nog niet weten, kun je niet leren, noch weten.. Zo simpel is het.
   Gewoon kijken zonder oordeel, is wellicht het slimst..?

  2. Wat voor soort IR zonnecreme factor stel jij voor Guido, hopend dat het gaat om een goede X-Factor en gelijk ook ff een goede zonnebril erbij, anders ben je zo verbrand.

   zou niet graag in zo’n wokachtige BBQ ufo daar bij die zon willen zitten, tenzij ze genoeg koud bier aan boord hebben zitten.

  3. Voor de 5D-ers onder ons hoeft die warmte geen negatief verhaal te zijn. Wij zijn hier op Aarde toch ook in staat in test-kernfusie-reactoren miljoenen graden Celcius op te wekken. En we leven allemaal nog.
   Nu draai je het gewoon om..
   De zon buiten en jij binnen..!! Volgens mij gebeurt er dan niets met je..?!
   Beetje flexibele geest Paulus. Niet alle Aardse zaken meteen buiten de dampkring ook projecteren.. (maar neem wel factor 14.000 mee, voor het geval je even op het balkon kunt, van je ruimteschip..)

  4. Wat evntueel zou kunnen is dat ze met een magnetisch veld de straling buiten zich houden, dat is ook de manier waarop men in een fusiereactor de warmte binnen de tokamak houdt.
   Dat van die andere dimensie lijkt me erg onwaarschijnlijk, anders zouden wij deze schepen ook niet kunnen waarnemen.
   Maar goed het ging hier om het wegpoetsen van UFO materiaal, ik vind niet dat de NASA zich daaraan schuldig maakt, er worden namelijk nog altijd ruwe fotos op de site gezet met de objecten erop zichtbaar. Als NASA dit niet zou willen dan zou er wel een manuele nabewerking plaatsvinden.

  5. Dank je Guido, was nog geen 5duizendste nano seconden buiten op dat suntravelreizen balkonnetje ipv een retourtje Egypte, was gelijk overseized & overbaked, gelukkig dat we als Siriusaantje zonder spacehoed ons in tijd kunnen weg beamen. (TY Scotty)

 10. Duizend maal excuses en een volkomen op de grondwerping van totale nederigheid. De foto bleek wél om een buitenaards schip te gaan! En ze kwamen voor ondergetekende.

  Als recent benoemde ambassadeur van Hannah’s buitenaardse vrienden bleek dat de faam rondom mijn overheerlijke omeletten ook andere buitenaardse regio’s hadden bereikt.

  Dus staat daar ineens zo’n reptilian-achtige wezen in mijn keuken te bedelen om zo’n omelet! Ik zeg, ben jij niet afkomstig van die optische illusie rondom onze zon, die als foto bestaat op de site van I wan’t to know? Jawel, antwoorde het wezen. Kunnen jullie zo dicht bij onze zon komen zonder te verbranden? Een forse buitenaardse lach volgde en het wezen wees naar zijn huid. Wij reptilians hebben geen zonnecreme nodig, zoals jullie pink-skins. Opnieuw een daverende buitenaardse lach. Ach, ik maakte een gezonde boerenomelet voor het wezen en het genoot er aanzienlijk van. You create miracles, zei het reptielenwezen voldaan. Mag ik een foto van jouw nemen, vroeg ik? No picture’s, was het antwoord maar ik zal reclame maken voor jouw omeletten tot aan de grenzen van dit universum. En poef, weg was het wezen. Gedematerialiseert naar zijn ruimteschip. Ik wilde dit deze bijzondere ervaring toch even met jullie delen.

  1. Ik hou personlijk niet van zwart aangebakkken BoerenSpaceomeletten in Zonnebloem olie extra vierge van Trollen Zork plattelandse Aardse Minded F001 humor.

   Misschien toch eens in een ander Lunar baantje om je eigen fantasie-planeetje heen vliegen als een Mec Donalds sting-mug.

  2. @ paul
   Ach mijn beste F-001 kan er niets aan doen ,immers volgens eigen zeggen ( in een vorig comment van hem )worden alle reacties genetisch bepaald en ligt de oorzaak van ook de antwoorden buiten welke mens dan ook . Vandaar dat ik maar niet meer op hem reageer ( dat zal volgens hem dan ook wel weer genetisch bepaald zijn bij mij). Dus samenvattend ,hij kan er niets aan doen deze infantiele niet terzake doende humor wordt hem opgedrongen door zijn genetisch verwrongen brein. Het zal je wereldbeeld maar wezen.

  3. @ Marcel

   He man! tijd dat jij eens een echte spaceschuimommmelet voor me bruin bakt, liefst in kokosolie, zie zal er zeker wel in gaan in 3D STEREO, zonder vage dotjes…

  4. @ paul
   ik ben al bezig met eitjes van mijn eigen spacekippen maar even wachten nu want mubarac treed af !!!!!
   het volk van Egypte heeft gewonnen nu het volk van de rest van de wereld nog

  5. @ F001 je bent ingehaald door “de wereld zoals die is “jongen al jouw beschouwingen ten spijt is er niets doodgebloed ! Egypte heeft zich bevrijd van een dictator en gaat nu voor een door het volk gekozen leiding. Mijn beschouwing voor de komende tijd is dat dit een sneeuwbaleffect teweeg brengt let maar op vandaag Egypte morgen de hele wereld!!!!

  6. Agent F001 heeft op mijn opmerking over zijn mogelijk andere (internet) identiteit niet gereageerd dus in het kader van, wie zwijgt, stemt toe… ben ik ben er voor 99% van overtuigd dat ik zijn stomme geleuter uit andere (911) draadjes herken. Tenzij het familie is natuurlijk en is het genetisch bepaalt. Vandaar die 1% twijfel. Die beweerde namelijk dat de witte stoflaag over Manhatten op 911 te wijten was aan de gipsplaten in de torens en absoluut niets anders. Vanaf dat moment gaat hij/zij natuurlijk door het leven als Atmo Gipsplaat. Nu nog ff de link van Atmosphere naar F001 vinden. Wie heeft er suggesties.

  7. @ Simba

   Die 1% die je aanhaalt is idd de Formule van Franciscus001 (in het lang geschreven), hou in iedergeval me hart vast tegen de komende Paasdagen, denk dat ie dan wel helemaal los zal komen met zijn chocolade Ommeletten lokroepjes uit BonBonBelgie.

  8. @Paul 😆

   Zijn ze van chocola? dan kom ik effe bij jou langs…..Dan vr*ten we die hele peramide kaal! Vindt ik persoonlijk veeeeeeel verrukkelijker dan een ommelet!

  9. Het egyptische regime zit er nog gewoon. Ze hebben hun leider op kosten van de egyptische belastingbetaler met een welverdiend pensioen gestuurd en als afleidingsmanouvre viert de kudde nu feest. Ach, zo zie je maar hoe gemakkelijk deze egyptische schaapjes zijn te manipuleren. Mubarak en de legertop lachen zich rot.

  10. Wouw Mubarac is afgetreden!!!
   Het volk heeft dit al gewonnen!
   Wat goed voor hun “massale” zelfvertrouwen, na zo lang onderdrukt te zijn geweest! Wat zijn we als massa sterk, dat hebben we nu kunnen zien. Voor een “duistere” om angstig van te worden (imposant)!

  11. Nog even over eitjes en het vatikaan, en andere gelovige stromingen, met alle respect natuurlijk.
   ergens stelt dit artikel mij ook wel weer gerust. Want “gelovige” mensen lijken weer een andere kijk te hebben vanuit paranormale verschijnselen. Zwaar gelovige mensen koppelen dit verschijnsel meestal aan demonische activiteiten. Hier gaat het om het onderbewuste, dat achtruit zou praten wanneer je vooruit praat en jokt:
   Ik ben wel benieuwt hoe jullie erover denken…..Maar dan vooral, dat wanneer ze zouden landen, dat het “duisteren” zouden kunnen zijn volgens de “gelovigen”, die o.a. het vaticaan en de kerk aanhangen.

   http://xandernieuws.punt.nl/?id=508590&r=1&tbl_archief

  12. Toch vind ik dat F001 het wel levendig brengt die close dichtbij encounter met een soort sterk gekruide specerijen species van de derde kind!
   Het zal je maar gebeuren tijdens het eitje bakken in de keuken.
   En wie zijn wij 5d querulanten en andere sektarische sektanten om aan het tot mythische proporties opgeblazen verhaal van F001 te twijfelen?
   Straks is hij hier de enige ervaringsdeskundige op het gebied van voorbij vliegende Groene Draecken.
   Staan wij mooi voor aap met onze extra dimensionale theorietjes.
   euhM lieve Mmmm Marietje Mirakel ik weet wel dat als Ooh Bamie Boy zegt “Yes We Can” dat ie dan achterwaart “Thank You Satan zegt”!

   http://nl.wikipedia.org/wiki/De_Groene_Draeck

   Obama – Yes We Can = Thank You Satan
   http://www.youtube.com/watch?v=jqALdkTArqs

  13. @ f001
   Je hebt het over een welverdiend pensioen????
   Tja het is wel een zware baan dictator!!
   Dat is zeker weer zo’n genetisch bepaalde posting van jou ,ik adviseer gen therapie,gaat het mis is er nog niets aan je verloren!

  14. Okay, heftig, die zin zeg ik nooit weer!
   Wat is er enorm met onze taal geklooit!
   Jouw bericht is duidleijk overgekomen.

   Ik geloof dat de zin “i love you” ook een dubbele betekenis zou hebben. Ik hoop maar dat onze positieve intentie harder telt dan de taal, die wij opgedrongen hebben gekregen.

   Inderdaad de groene draak het schip van het koningshuis. Bijzonder dat ze schepen vaak draken noemen, en dat dit in verband staat met water en schepen.
   het birthy filmpje het (koningshuis met opvoedproblemen) heb ik deels tot en met part 2 bekeken, en ik zag in dat kasteel ook een badkuip staan in de vorm van een draak. Ik maak geen grapje!

  15. wat ik hier lees, is dat in sommige culturen de draak inderdaag niet negatief is. Het klopt wat je zegt, dat je ze niet altijd als duister hoeft te zien:

   De draak in de (christelijke) Europese cultuur
   Christenen hadden dus een hekel aan draken. Draken waren hét symbool van het kwaad. Duisterder, gemener, zondiger kon het niet voor de paus en zijn volgelingen. Op vele gezellige Middeleeuwse schilderijen kun je opeens een dood draakje in het gras zien liggen. Dit was bedoeld om te laten zien dat het kwaad verslagen was.

   Dan waren er in het Middeleeuwse Europa ook nog eens veel soorten draken. Zoals de wyvern, een draak zonder voorpoten. Met drakenbloed en drakenvlees konden heel veel goede dingen worden gedaan. Genezen van ernstige ziekten, bijvoorbeeld. Op landkaarten werd in onbekende gebieden vaak het volgende zinnetje gezet: Hier zijn draken.

   Draken waren niet altijd gehaat. Soms waren ze een symbool voor dapperheid en moed, op vlaggen en schilden. Y Ddraig Goch is bijvoorbeeld een beroemde Welshe draak. De inwoners van Wales waren zo trots op hem, dat ze hem op hun nationale vlag plaatsten, waar hij nog steeds prijkt.

  16. @ F001

   Er zijn nog steeds te veel mensen zoals jij die zich vasthouden aan éérst zien en dan geloven! Besef; alles wat zichtbaar is, is maar een fractie van de kosmische werkelijkheid. Je dient iets niet bij voorbaat uit te sluiten, daar dien je jezelf niet mee, maar bepérk je jezelf enorm mee. Je hebt weliswaar oren die kunnen horen en ogen die kunnen zien, maar…
   ken je het experiment waarbij jonge katjes uit hetzelfde nest enkele weken in twee dozen opgroeiden? Een doos was aan de binnenkant voorzien van verticale strepen, en de andere doos van horizontale strepen. Toen ze in een kamer werden los gelaten liepen de katjes die met de horizontale strepen bekend waren tegen verticale objecten aan. Tafel en -stoelpoten zagen ze niet. De katjes die bekend waren met verticale strepen liepen tegen horizontale voorwerpen aan… ze zagen ze niet!
   Als je mazzel hebt wordt je als kind in een out-of-the-box-denkend gezin geboren, en los van beperkende doctrines opgevoed. Waardoor je leert vertrouwen op je eigen ongeconditioneerde waarnemingen zonder opgelegd beperkende denkbeelden. Sta je kritisch open voor het onbekende.
   Bedenk dat veel van wat je denkt te weten tweedehands informatie is.
   Voorbeeldje:
   Wanneer iemand een ruimte binnenkomt en er wordt je vertelt dat deze persoon meerdere moorden heeft gepleegd, zie je deze persoon anders dan wanneer je wordt vertelt dat hij met gevaar voor eigen leven drie mensen bij een brand het leven heeft gered. Hier zijn het woorden die de mening al doen vormen terwijl je niet eens weet welke van de twee verhalen juist is. Misschien zijn ze allebei wel onjuist! Sta open voor de werkelijkheid van de realiteit en beperk jezelf niet tot datgene wat je wordt vertelt, tot wat jij er denkt van te weten en wat jij er van kan geloven. In de praktijk blijkt steeds weer dat de realiteit vaak anders is dan aangenomen. Anders is dan je zelf ooit voor mogelijk hebt gehouden.

  17. @ Wattenstaafie

   Zoals jij wil zal geschieden, zal me naadloos aansluiten bij jou verwoording, het is gewoon onkoombaar.

   TY broeder

  18. Volgens mij komen mensen normaal gesproken niet uit eitjes.
   Lady Bla Bla wel en ze vindt dat ze goed bezig is en dat ze een heel goed voorbeeld is voor haar meest jonge fans.
   Haar optredens en verkleed partijen zijn heel doordacht zegt ze.
   Van wie die gedachten zijn daar heeft ze het verder niet over.

   Quote:

   ” The symbolism surrounding Lady Gaga is so blatant that one might wonder if it’s all a sick joke. Illuminati symbolism is becoming so clear that analyzes like this one becomes a simple exercise of pointing out the obvious. Her whole persona (whether its an act or not) is a tribute to mind control, where being vacuous, incoherent and absent minded becomes a fashionable thing. ”

   http://vigilantcitizen.com/?p=1676

  1. Klopt volgens Freeman, z’n vader is militair en vrijmetselaar, volgens Freeman is Obama een kloon van de legendarische solar zonnen Farao Akenaton en z’n vrouw is een kloon van Nefertiti, ze lijken echt als 2 druppels water op die beelden, back to the future, zou best kunnen met die voorsprong in technologie van 12000 jaar….

   Dusz dat ze die zonne fotoos ook regelmatig moeten inwisselen voor een nieuwe versie in een andere tijdlijn?! Dat wij denken dat ze die foto’s vervalsen maar dat ze in werkelijkheid steeds van tijdlijn veranderen en wij dusz ook!? In een andere tijdlijn zit ik nog steeds zielig te doen op Coral Castle met mijn anti zwaartekracht speeltje en in deze tijdlijn ben ik al lang weer constructief bezig met nieuwe informatie over verleden en toekomst die soms samenvallen door technische ingrepen van buiten af? In deze tijdlijn ben ik ineens ook liefhebber geworden van de finale boer zoekt vrouw!

  2. He dat is grappig, dat australische filmpje. Die tekening is bij Coral Bay hahahha

  3. Wat mij opvalt isz dat ik meteen ook diepte zie in die Australische Hexagram; meteen zie ik “The Cube” er ook in Mirakel!
   Het begint trouwens weer met een afbeelding van het aloude keltische kruis dat ik om m’n nek heb hangen, het oudste symbool ter wereld.
   Waanzinnig gaaffu plek zeg, hoe kom je er in godsnaam weer aan, nou ik laat me gewillig meedrijven op je geforkte forked bezemsteeltje My RA Orakeltjuh, ik ben altijd trots op haar en haar toverkunsten, zowel in plat 2d, ruimtelijk 3d en crossing borders 4d en daarboven natuurlijk ook.

   Rey Mysterio – Crossing Borders
   http://www.youtube.com/watch?v=1PehYvdxQdw

  4. @ Hyper alert,
   ja wat grappig, er zit een cubes met een driehoek erin, die komt ook vaak in graancirkels voor..? Er lopen nog meer lijnen, maar die heeft hij niet even rood gekleurd? Ik moet hier geloof ik nog even over nadenken. toevallig reactietijd 33 (21.12)

  5. @ Zou je het symbool misschien ook kunnen laten zien via google, ben wel benieuwt…

  6. Wat mooi hyper alert!
   Ik heb gezocht tussen de aboriginal symbolen, waar zo’n kruisvorm, zonder verbindingen erin, staat voor een kompas, wat ik ervan begreip.
   De aboriginals, zijn de oorspronkelijke bewoners van Australië. Wat ik ervan begrijp is dat zij spiritueel ook zeer ontwikkeld waren. Later zijn de Engelsen daar gekomen, en door de geschiedenis heen, is ook hier enorm veel met de oorspronkelijke bevolking gebeurt. Dawn had ook een keer iets interessants gevonden over deze symboliek volgens mij. Toen kwamen we erop dat de zessen niet voor het beest stonden, maar juist voor onze spirituele omslag volgens mij. Een driehoek in een cubes?

  7. Volgens mij zou het erop neer komen, dat er voordat de Engelsen (Illumnatie) in Amerika en Australie, en overal zaten, dat de oorspronkelijke bewoners, ergens veel spirituele kennis van opgedaan zouden kunnen hebben……..

  8. Wow ik wist dat de Cirkel met een stip er in een zonnenteken kan zijn onder andere.
   Maar het blijkt ook een Medicine Wheel te kunnen zijn.
   Cirkel met Kruis.
   Energie, Emotionele Aspect, Rood, Planten, Vertrouwen, Innocence; WEst Water
   Het Westen is dusz mijn zorgen kindje van het universele kwartet.
   De zon gaat onder in het Westen.
   Go West Pet Shop Boysz?

   Pet Shop Boys – Always On My Mind
   http://www.youtube.com/watch?v=n2aMaMkDwTA

   Quote:

   ” The basic Medicine Wheel of the the Powers of the Four Directions, can be expanded to include other wheels, such as the emotions wheel, or the mind wheel. These wheels within wheels are used to explain and examine such concepts as those emotions that impede personal growth and the development process that involves leading a person to wholeness. All Medicine Wheels are tools for teaching people about their place in the universe and their relationship to all things created by the Sacred Mystery.

   The Four Directions representing East, West, North, and South each have their own meanings;
   East-Air, Animals, White, Receives Energy, Mental Aspect, Widsom and Logic
   West-Water, Plants, Red, Gives Energy, Emotional Aspect, Trust and Innocence
   North-Earth, Black, Holds Energy, Physical Aspect, Introspection, and Insight
   South-Fire, Sun, Yellow, Determines Energy, Spiritual Aspect, Illumination and Enlightening ”

   http://www.indianheadfirstnations.com/wheel.htm

  9. wouw Hyper alert, je hebt de aboriginal betekenis gevonden, wat super! het klopt met het liedje van de petchopboys. Zij lijken dus ook uit te gaan van het medicine wheel! De zon, de maan de sterren en de aarde…..

   Rood, energie, de zon

   http://www.streetprophets.com/storyonly/2010/8/22/231510/003

   http://www.wereldgeheimen.nl/wg/index.php?option=com_content&view=article&id=1075:oud-egyptisch-verband-met-australie&catid=41:mysteries&Itemid=69

   Zolang de lucht nog blauw is, gaan zij naar het westen:
   Petchopboys, in legerversie:
   http://www.youtube.com/watch?v=lXgH_NBMACA

   Zijn die knopen in het kruis, dan niet the eaturnal knot, die staat voor eeuwigheid

  10. Ik heb nagedacht over de driehoek in de cubes.
   een driehoek heeft drie hoeken. Misschien 3 Dimentie
   hij zit opgesloten in een cubes, die 6 vlakken heeft 6D??

  11. Sjeeezz lekker veel blindfold Informatie Mirakel!!! Gevangenis eiland, ik heb wel wat met eilanden en gevangenis films vond ik altijd het einde om naar te kijken, de grote ontsnapping, met een thee lepeltje stapje voor stapje dag in dag uit door een betonnen muur peuteren en krabben, een muur van wel een meter dik, daar achter zit de lucht schacht, en daarboven de blauwe lucht, je kan nooit op reis naar de 4 wind richtingen als je gevangen zit in jezelf (Inc)Kubus; 6 vlakken 6 planes of existence 6 dimensies, zolang je je in de doos vast laat houden kom je er niet uit en is dat je beklemmende wereld. In het wereld leger werkt iedereen samen met z’n allen maar voor het verkeerde doel tegen een imaginair bedachte uit de duim gezogen vijand. Fijn gedroomd vannacht, ik was op reis in het universum, dat is altijd het fijnste vind ik, en dat ik alles kan weten wat ik wil weten, neeh het was geen Incubus en ook geen SucCubus. In welke d van de 6d’s zitten die beesten eigenlijk? Als ik Chrissy zie en hoor ben ik meteen weer verliefffffdddd op alles en iedereen, zij is ook tovenares!! Een stem als kolkende vulkanische rood gloeiende lava, super vrouwelijk en toch ook weer jongensachtig

   The Pretenders- Mystery Achievement
   http://www.youtube.com/watch?v=IeLBmbbUQtU

   Quote:

   “An incubus (from the Latin, incubo, or “nightmare”; plural incubi) is a demon in male form who, according to a number of mythological and legendary traditions, lies upon sleepers, especially women, in order to have sex with them. Its female counterpart is the succubus. An incubus may pursue sexual relations with a woman in order to father a child, as in the legend of Merlin.[1] Religious tradition holds that repeated intercourse with an incubus or succubus may result in the deterioration of health, or even death.[2] Medieval legend claims that demons both male and female sexually prey on human beings, generally during the night when the victim is sleeping. ”

   http://en.wikipedia.org/wiki/Incubus

  12. Hmmm dus in de vroegste tijd van de Egyptenaren was het ook One World; ik bedoel als ze toen ook al in Australië bezig waren, wist ik niet, Anomalieën, dingen die zogenaamd niet kunnen bestaan dat isz wat mij betreft echte Wetenschap, de huidige SchetenWappers flikkeren alles er uit wat niet in hun benepen F001 wereld beeld past, precies zoals de Rockenfeller Foundation het voor ogen had met onze journalisten en andere Wackie Wappie Wappers… Chrissy wetenschap is Mirakelse Wetenschap, het mannelijke en vrouwelijke afgemiXed gemengd gecombineerd met een Turbo Wha Wha pulserende hijgerige didgeridoo Charger er op voor het beste resultaat.

   John Lee Hooker – Boom Boom
   http://www.youtube.com/watch?v=X70VMrH3yBg

  13. Inderdaad, one world, staat niet in de geschiedenis boeken volgens mij. Ook een obsessie waarnschijnlijk?
   Hebben hebben hebben.

  1. Deze staat ook op Niburu, waarschijnlijk heb jij de link daar ook vandaan?

   Persoonlijk heb ik het ook bekeken, maar altijd in je achterhoofd houden dat veel wat nog massaal op de conventionele media verschijnt (TU Delfs is behoorlijk commercieel) niet direct moet vertrouwens. Er kan altijd weer eens een addertje onder het gras zitten..

   De waarheid komt vanzelf.

  2. @Wout: wat Niburu niet doet, is netjes melden dat WantToKnow EN TU-Delft deze vrouw, Susan Joy Rennison (SJR) naar NL hebben gehaald..!! Waarschijnlijk heeft Joris de ‘lead daar dus niet vandaan’…! Wanneer je vaker op WantToKnow zou komen Wout, zou je weten dat SJR hier ‘kind aan huis’ is..!

   Hoe bedoel je dat TU-Delft ‘commercieel’ is.. Snap ik niets van; vreemde uitspraak zomaar voor de voet weg, vind ik..! Heb je daar een argument bij, lead, of artikel; een idee misschien? Of komt de waarheid vanzelf..?

  3. Misschien, zou het een idee kunnen zijn, om een soort verslag van Susan haar toespraak/lezing van de TU Delft, op wtk te kunnen lezen, met deze link waar Wout het over heeft?????
   Misschien ook leuk en interessant om het er weer met elkaar even over te hebben?????

 11. Ik moet het eerst allemaal nog zien. NASA is zowieso knetter omdat als ze echt willen dat we niks weten, hadden ze de STEREO satellietbeelden op de eerste al niet openbaar moeten maken. Is voor hun gezien dan al vragen om moeilijkheden, het zal zo moeten zijn.

  Gisteravond nog wat UFO zaken bekeken en met name Project Redlight, daar zijn behoorlijk wat mensen in omgekomen alleen al door het testen van gecrashte UFO’s. Als ze nu netjes hadden gevraagd en meneer of mevrouw E.T. hoe het werkt, dan waren ze wellicht niet verongelukt. Arrogantie vraagt om de dood 😛

  1. Zal wel aan mij liggen misschien maar ik zie het teken logo van Ahura Mazda Zoroaster daar door de ruimte vliegen Mirakel!

   http://www.world-spirit-art.com/photos/Sumer%20-%20Perzsa/sumer-zoroaster.jpg

   Quote:

   ” The ancient Persians called Venus Tishtrya, “a magnificent and glorious star which Ahura Mazda [i.e., Jupiter] has established as master and overseer of all the stars.” (6) Plutarch described the events in the following terms: “Then Horomazes [Ahura Mazda], having magnified himself to three times his size, removed himself as far from the sun as the sun is distant from the earth . . . and one star, seirios [i.e., Tishtrya, or Venus] he established above all others as a guardian and watcher.” (7) ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/velikovsky/gold.htm

  2. De betwettende van angst in hun broek plassende versteende door pek en veren gesubsidieerde mediaal gekaapte gekortwiekte neuro chirurgisch meervoudig zwaar gehandicapte wetenskappers van stichting skepsis kunnen er niet tegen als uit archeologische vondsten blijkt dat de Oer Ur Ural mensen minstens zo oud zijn als de Dinosaurussen.
   it is gold I tell joe, we hit the Mother Lode in Gold!

   Quote:

   ” In 1866 a human skull was unearthed in the interior of Bald Mountain near Altaville, in Calaveras County, California. The skull of Bald Mountain was reported to have been found in the shaft of a gold mine, in a layer of auriferous (gold-bearing) gravel, beneath four layers of lava, each separated from the other by four layers of gravel. The skull did not differ in structure or dimensions from the skull of modern man; however, it was fossilized.(5) In the gold-bearing gravel of Calaveras were also unearthed fossilized bones of the mammoth, the great mastodon, the tapir, horse, hippopotamus, rhinoceros and camel, all extinct animals in pre-Columbian America. But geologically the layer in which it was found belongs to the Tertiary, and therefore a great embarrassment was in store for the geologists and evolutionists. They divide the strata according to the fossils found in them and hold that in the Tertiary there could have been no human beings, for it is an age before the advent of man. But we have seen in the case of the Dead Sea that the great upheavals ascribed to the end of the Tertiary took place at a much later time, actually in the time of the Patriarchs, which is the end of the Early Bronze Age period. The auriferous gravels of California and of the Ural Mountains had their origin at this same time. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/velikovsky/gold.htm

  3. Volgens de Hopi Indianen waren de eerste Ur Oer Ural mensen puur onschuldig en zonder sin (zonder maan, sin = maan, met dank aan Dawn), we waren knap en lang, jah soms ben ik wel knap, niet als ik net uit bed kom, eerst douchen, wilde haartjes in de plooi, shit & shave zou Guido zeggen, beschuitje met hagelslag, Knäckebröd, dat is brood voor blonde zweedse knakkers zoals ik, halfgoden, soms wel soms niet, als de juiste knoppen in gedrukt worden ben ik een schatje en heel leergierig en vrijgevig, Mirakel is de Magische knoppen duwer, jah nog wel meerderen hieroo hier maar ik hou het even op een enkelvoudig knap knapperig kapstokje waar ik alles aan kan ophangen, net als een monotheïstische godsdienst zeg maar, 200 goden is praktisch gezien nogal een gedoe, dat staat volledige controle en wereldheerschappij in de weg, dat wist farao Akhenaton ook heel goed, de reïncarnatie van Obama, of was het back to the future andersom, je moet mensen ook niet en tijdmachines geven en kloon technologie, dan wordt het Klinie Kloon Klown Terror Humor, alles door elkaar, die flikkeren we linea recta het raam uit, dan is het niet leuk meer, lachen op commando zeker, ben je net met je laatste doodsstrijd bezig, roggelend en scheldend staat die idioot van een chirurg voor je ziekbed en zegt dat de operatie geslaagd is en dat ie Nu eerst z’n Porsche bij de APK garage gaat ophalen a raison van 5000 euro voor een kleine beurt, verschil moet er zijn.

   Maar goed als eerste mens was onze kwaliteit dat we niet alleen onschuldig en puur waren maar daardoor ook een beetje onnozel blij vlagen, dat heeft ons toen de kop gekost, je moet nooit fukken met AaHhoeraah Mazda, de God van de Japanse vliegende Mazda fabriek, dan word ja aan het harakiri mes geregen, dan moet je het zelf maar weten, nu in het Vierde tijdperk heeft het kwaad daardoor gewonnen, nu hebben we Jessica nodig om ons te komen verlossen van het boze Oog, ik ga Jessica omarmen, zij is het afgodsbeeld dat voor mij voor Mirakels Wonder staat, als je met Jessica gaat dan ga je ook met het Mirakel, daar mag je geen beeltenis van verwachten, van God walk drive inns mag je niet zomaar een afbeelding maken, staat ook in de Bijbel, snap ik best, fantasie genoeg, I say Jesszz het is een wonder

   Quote:

   ” Like the Hopi Indians of North America, the Avestic Aryans of pre-Islamic Iran believed that there were three epochs of creation prior to our own. In the first epoch men were pure and sinless, tall and long lived, but at its close the Evil One declared war against Ahura Mazda, the holy god, and a tumultuous cataclysm ensued. During the second epoch the Evil One was unsuccessful. In the third good and evil were exactly balanced. In the fourth epoch (the present age of the world), evil triumphed at the outset and has maintained its supremacy ever since.1 ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/egipto/fingerprintgods/fingerprintgods06.htm

  4. Hyper alert, wat een super link over die ster!!! Ik ga het vanavond even verder bekijken, want ben nu niet thuis. Wouw!

  5. HOi Mirakel Meissie van me, ben je weer thuis? Alles beetje goed met Je? Ik ben er weer, was ook eventjes uit de lucht, was best heel diep gegaan gisteren, echt in trance zitten typen, voelde hyper trip spanning op m’n kaken, zo schijnt speed te voelen wat ik wel eens hoor van begeleiders van kids die aan de Ritalin zitten, ik gelukkig niet maar kan het zelf aanmaken in m’n hoofd, gisteren door gegaan totdat ik omviel, even Time Out gehad, is belangrijk, m’n stukjes nog even nagelezen net, nagenieten van m’n eigen creaties doe ik ook, en kijken of ze nog wel voor mij zelf door de beugel konden, ik heb ze goedgekeurd, als ik moe word dan wordt het beoordelingsvermogen moeilijker, hoe ver ga ik, ben ik er zelf nog tevreden over. En jah net nagelezen en ik ben tevreden over mezelf, is belangrijk.

   Supra Super Gezellig dat je er weer gewoon weer bent,
   Zo die zit, dat is van m’n hart.

   Heb jij nog gedroomd over Alien kristallijn kid Jessica?

   Weet je Mirakel dat ik had het over een medium gisteren, bij mij is alles gisteren, Yesterday, ook als het langer is geleden, een jaar geleden is voor mij ook Yesterday gisteren, maar goed dat Keltische medium, op een zeker moment zei ik tegen haar van dat ik wel eens een echte Aliën zou willen ontmoeten, je had haar ogen moeten zien toen, het kwam er op neer dat ik er zelf 1 ben, volgens mij ben jij er ook 1 Mirakel?! Ik was vanaf ontzettend jonge leeftijd al bezig met ruimteschepen in m’n hoofd, volgens dat medium klopte dat, ze zag mij in zo’n ruimteschip als wetenschapper werken, het was een parallelle wereld zei ze, vervolgens kwam ze met details die te maken hadden met interesses, zo jong als ik was, echt heel jong, 3 jaar, 4 jaar, 5 jaar, probeerde altijd de medische microscoop van m’n pa te pakken te krijgen, ik moest mieren onderzoeken, laat dat nou net zijn wat dat medium zag, ik deed onderzoek naar reuze mieren, als wetenschapper in een ruimte schip met allerlei fancy apparatuur, wat moet ik zonder m’n fancy apparatuur en bevallige assistentes, vanavond ben jij m’n onderzoeks assistente, morgen ook trouwens, en overmorgen ook.
   Jah gaaf hèh dat Hopi Blue Star Indianen artikel?!
   Is best heel veel informatie, ik geloof wel wat die Hopi Indianen zeggen over die 4 perioden, en dat de mens veel ouder isz dan de reguliere gewone wetenschappers willen weten. Ik wil zo graag weten hoe de eerste mensen er uit zagen, hoe ze dachten, hoe ze waren en wat wij eventueel al allemaal verloren zijn, of we dat nog terug kunnen krijgen dat oorspronkelijke, jij hebt er in ieder geval nog zat van Mirakel, dat oorspronkelijke, zit het woord sprong in van springen en sprokkelen van hout bij elkaar ragen voor het kamp vuurtje hier vanavond op WTK.

   Ik ga even na middernacht even een romantisch rondje lopen onder de volle maan met Mirakel, neeh vanavond niet meer naar buiten, veel te koud, lekker bij de verwarming nu.
   Even haar poezelige handje vasthouden ook, even weer kontakt opnemen, want waar waren we gebleven.
   Jah ik geloof dat we niet alleen zijn in het heelal, ze schijnen zelfs al hier op aarde rond te lopen!

   Patsy Cline – Walking after midnight
   http://www.youtube.com/watch?v=7g6nfU8_Mm8

  6. Heerlijk met lange uithalen huilen als een wolf tegen de maan op een bankje in het plaatselijke park hand in hand met mijn aliën prinses Mirakel!! AAaahhoeeeeeeeeoeeoehhhhh, het is bij de wilde wolven af hier vanavond…

   Kangaroo Moon – Astral
   http://www.youtube.com/watch?v=b7v01_9DPkM

   De hele nacht daar zitten wachten tot de zon op gaat, heel koud natuurlijk, maar ze zit naast me, wij zullen niet bevriezen vannacht…sjjooot ik hoor ineens weer panfluiten, de duvel speelt weer op panfluiten…wel vrolijk, ik ben veel vrolijker dan gisteren, nu kan ik het wel hebben die panfluiten

   Inca Son
   http://www.youtube.com/watch?v=9OQGfCTzXPg

  7. Vanavond gaat het wel goed met mij, haaaah Dawn is er ook zie ik nu, Jippie, ben nog uitgeput van schrijf razernij van gisteren, vandaag niet te diep gaan, of wel diep maar niet Te lang door gaan, nou ik zie wel, ik heb nog geen koffie gehad, dan ga ik helemaal strak staan met koffie, voel me nu harmonieuzer, alleen bakkie citroen thee is ook wel eens goed, niet elke dag compleet door het dak, heel lome muziek

   Beck – Guess I’m doing fine
   http://www.youtube.com/watch?v=u2Erm1KBfdU

  8. @Hyperalert
   Zit ook aan een enorme mok met citroenthee want heb niet de energie om veel te doen. Beetje onderuit met thee, niets is zo motiverend om te nietsen als thee. Begrijp al die reclame ook niet zo goed; verkwikkende thee??? Zal wel maar die ken ik niet. Misschien is dat dan anders dan die groene thee maar die is nu eenmaal geniaal. Muziekje erbij, thee erbij en ff een filmpje van iemand op de achtergrond (kan het niet laten) gaat over Lemurians reptilians. Zou het eiland wezen van die gasten en dat zou natuurlijk best veel verklaren allemaal. (Zie kan het weer niet laten, ga weer een stapje terugnemen want ben nog net geen 111 maar nog altijd 110)
   😉

  9. Ja Dawn lieffie we zitten op dezelfde golflengte, nu proberen lekker loom te blijven ontspannen, klopt ik heb ook al weer de neiging om docuus te gaan kijken, vanavond even rustig aan, ik kom bij je liggen op de bank lekker nixen is juist goed nu, de gekte komt vanzelf wel weer terug… kussie in je nek van mij of misschien worden we daar weer te verhit van, altijd wat, kalm aan vanavond…

  10. @ hyper alert,

   over wetenschap gesproken….. ook zij weten het niet meer!

   http://collegerama.tudelft.nl/mediasite/SilverlightPlayer/Default.aspx?peid=c29550a872814c2a9e7ba28ac0c7d1e61d

   Hyper alert, met alle respect voor jouw kennis en kunde, wat ik enorm waardeer, vind ik het heel leuk om met jou van gedachten te wisselen over al deze interessante onderwerpen. Eigenlijk heb ik er eigenlijk geen zin in om het allemaal zo persoonlijk te maken, naar elkaar. Ik ga ervanuit, dat we allemaal opzoek zijn naar wat er allemaal aan de hand zou kunnen zijn op deze wereld, daarom bezoeken we ook een site als dit. Ik zou het heel fijn vinden om met elkaar samen te werken, met een gepaste afstand. Daar voel ik mij het prettigst bij.

  11. De Maan Vrouw was kwaad op ons, dat je het even weet, zij was het die de zond (sin = maan) veroorzaakte, de maan had een hekel aan mensen. Er waren maar een paar overlevenden.

   ” ‘The moon woman caused the flood. This was at the time of the great upheaval … Moon was filled with hatred towards human beings … At that time everybody drowned with the exception of those few who were able to escape to the five mountain peaks that the water did not cover. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/egipto/fingerprintgods/fingerprintgods06.htm

  12. Ik wil geen respect voor kennis en kunde, daar ben ik te veel mens voor, verder leef ik andersom in de tijd, het nadeel is alleen dat ik zelden verrast (ver-ast) wordt, ik had het al mee gekregen, dat je het even weet, ik heb geen respect voor computer teksten an sich, dat is ook te merken aan hoe ik schrijf, ik kom altijd door het beeldscherm heen, plezierig of niet, pech

  13. Ik zit hier niet voor grenzen, maar als je hier zit voor grenzen, dat zit je hier anders dan ik.
   Ik wilde eigenlijk wel heel graag verder gaan met wat Maan studie inzichten, wel of niet aangevuld met wat links Mirakel, alleen als je m’n schooljuf gaat spelen hoe kan ik dan ooit nog diep gaan? Dat kan dusz niet, lijkt me logisch. Ik had net even een flash van inzicht wat er in die secret societies van de vrijmetselaars gebeurt; als je werkelijk wat wil weten kan je dat niet op afstand van jouw persona houden, niet dat ze het daar op de goede manier doen, dat niet, maar dan is dit nog maar kinderspel, maar goed ik voel al sinds eergisteren een zeer snijdende winter koude wind hoorr. Ik had namelijk al iets meegekregen uit een reactie waar de gemiddelde waarschijnlijk mens niet eens zo veel uit kan halen, dusz zo lekker relaxed ben ik al een tijdje niet Mirakel. Als je me nou gewoon even de ruimte en de tijd had gegeven om dat zelf op te lossen, maar goed prima met ijskoude winden kan ik niet veel. Dat wordt geruime tijd met koude vingers op de strafbank, daar kan ik zelfs niet doorheen rammen. Ik neem het je niet kwalijk of zo, het is alleen dat ik nu voorlopig even niet verder kwam, en ik was nog niet eens begonnen. Maar als je nog een helder inzicht hebt dan hou ik me aanbevolen, ik zit al een tijdje op de strafbank, daar ben ik gevoelig genoeg voor, daar heb ik de schooljuf niet eens voor nodig, dat doe ik zelf wel, het is een vertrouwd gevoel. Ik wil wel verder met mijn alternatieve studie 2.0, dit is werk in uitvoering voor mij. Alleen het is nu niet alleen koud buiten, kan er niet zo goed tegen dat schooljuf gedoe maar ik snap het wel hoor. Zo zijn we allemaal opgevoed.

  14. Deze komt voorbij en is wel erg toepasselijk, als het werkelijk moeilijk wordt leer je je echte vrienden wel kennen.
   Gemak en gemakkelijkheid zijn het niet, dan leer je weinig, dat is consumeren.
   Maar ik ga al een tijdje mee dusz weet al wel iets van de harrie massa benadering.

   Pearl Jam Unplugged – State Of Love And Trust
   http://www.youtube.com/watch?v=60HrwY_CsiQ

  15. ” beste Hyper alert,

   Het was niet mijn intentie om jou een koude wind in je gezicht te bezorgen, jammer dat dit zo op jou overgekomen is, ik begrijp dit nu, maar ik hoop dat jij ook begrijpt wat ik bedoel, dat we gewoon `gelijkwaardig` met elkaar verder zouden kunnen schrijven. Dan hang ik ook niet meer de juf uit. en als ik dat wel doe, mag je dit ook gewoon naar mij communiceren, dat kan ik wel van jou hebben. Dan kunnen wij elkaar`s waarheid misschien respecteren.

  16. Meis (kantje boord dit woord weet ik wel) meis ik ben zo zacht als bijen was vandaag, dat is het geheimpje dat je van mij mag hebben. Je weet haar fijn zuiver de juiste schakelaar bij me te vinden, dat is een gave, vandaar waarschijnlijk ook wel antagonistisch mijn paniek van even een tijdje terug, alles heeft 2 kanten. Wees er zuinig op wat je heb, ik zou bijna zeggen groei niet te snel te ver op, verlies ‘het’ niet, de X factor. En als er iemand mijn schooljuffie mag zijn ben jij het wel, dat is het pijnlijke er aan zie ik Nu.
   Misschien wilde ik deep down wel wat te graag ‘Streng’ toegesproken worden door de unieke jou.
   “Grote geleerde wijze” mannen met wat ‘kennis en kunde’ aan boord zijn nogal vaak van binnen (te) erge softie suffies dusz.
   Als er ergens een gat is vul ik dit in met iets, is het niet het 1 dan is het wel het ander.
   Dusz zo veel keuze had ik nou ook weer niet al leken de beloften vroeger aan de horizon heel wat.
   Vaak is het met alles net wel, of net niet, tussen de wal en het schip ben ik met veel dingen.
   Ik kan iets met talen maar niet op de traditionele manier, wel op mijn manier.
   Ik kan zelfs wel iets met wiskunde maar zeker niet op de traditionele manier, dan kom ik niet ver.
   Ik kan ogenschijnlijk heel wat met mensen soms, maar alleen onder bepaalde voorwaarden.
   Nou ben jij een soort missing link voor mij in bepaalde opzichten heb ik het idee vaak.
   Alleen moet ik daar heel goed mee omgaan, eigenlijk is het kantje boord, dat ik iemand nodig heb als klankbord en nog wel meer.
   Tweestrijd alleen daar al om.
   Als het echt niet ‘ethisch’ is, te beschadigend, dan heb ik gelukkig wel een soort geweten toch nog, dat het ‘goed’ isz, soms wel een fijne lijn, de grens tussen goed en kwaad.
   Probeer me zelf regelmatig te monitoren en te begrenzen als ik echt te veel ga door rammen en door draven.
   Dat is vaak wel op z’n plek.
   Ik kan nog wel eens overal doorheen rammen in een vernauwde bui.
   Ontspanning en dan gaan m’n vernauwende oogkleppen weer af.
   Gelukkig wel.
   Ik geloof dat mijn zwakke plek(ken) wel genezen kan worden.
   Ben bang dat ik uit elkaar knal van geluk als mijn zwakke plek geneest.
   Daar heb je het al weer; angstig toch wel, maar mezelf nooit echt helemaal opgegeven, wel een beetje vaak genoeg.
   Victimization in plaats van OPtimization, een veel voorkomende kwaal hier op aarde.
   We laten ons door onszelf slachtofferen, vandaar die stomme offers aan die rot goden.
   Rustig aan en als er iemand isz die het recht heeft om mij een draai om me oren te geven dan ben jij het wel.
   Ik vraag er soms wel om, denk wel.
   Op een goede manier iemand tegengas geven is een kunst en dat is iets wat jij zeker kan Mirakel.
   Misschien ben ik wel bang dat ik niet genoeg “straff” van je krijg.
   Dawn mag me ook op m’n plaats zetten, alleen als ze er zin heeft natuurlijk, misschien meer iets voor Mirakel.
   En nog wel een paar meer hier.
   Ik heb mijn klassieke hyper paniek echt diep doorleefd de afgelopen dagen en het wasz nodig voor mezelf alleen al.

   The Doves Compulsion
   http://www.youtube.com/watch?v=z1hIUNUSz8c

   Silversun Pickups – Growing Old Is Getting Old
   http://www.youtube.com/watch?v=IPsmPHwp9rE

 12. Kijk hier maar eens een keer naar: http://www.youtube.com/watch?v=5RfPT5c9zAk Onvoorstelbaar COOL! En dan zijn er nog steeds profane idioten die menen dat wij de enigsten zijn. HAHAHAHAHAHAAAaaa. Ik had gister zo’n lachbui met iemand waar ik niet meer bijkwam van het lachen. Ik met nog een stel. Antares is my baby ^^

  http://www.youtube.com/watch?v=WGMoIanbRtI Skip naar het einde. Heel duidelijk en dit is wat er nu speelt. We gaan de goede kant op.

  Gisteren met Peter Toonen gekletst over de huidige tijd en stand van zaken. Niks nieuws, ik hoorde van de Kogi Indianen dat ze in Nederland waren en direct een deken van ellende voelden. Dit komt door de UMTS straling en de politiek die ons unmundig laag in bewustzijn houden. Best irritant maar we komen er wel doorheen. Dit jaar nog is niks meer hetzelfde zoals het altijd is geweest. Verbaast mij niks, het gaat komen. Ook vertelden ze dat in Nederland de oudste zielen geincarneerd zijn, en wij straks massaal gaan reizen (ik in ieder geval wel) om het bewustzijn zsm te verruimen op de rest van de planeet waar mensen op hulp vragen. Ik houd van helpen en de tijd zal voor jou spoedig komen. Er zijn veel zielen die “iets willen doen” maar niet weten hoe momenteel, ze zijn erg gevoelig en willen met niemand nu iets te maken hebben. Dit schijnt heel normaal te zijn volgens de Kogi’s. Het grappige was dat ze alles al wisten, dat er blanken onderweg waren naar Peru om ze te ontmoeten, ook wat er hier gaande is. Ze kletsen met planten en dieren en dit gaan wij allemaal weer heel spoedig kunnen. KAN NIET WACHTENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNn als je het over tijd hebt hehehe. Dit allemaal is precie de waarheid zoals ik het ook in mijn ziel voel. Ik kan nog veel meer vertellen maar ga weer even ontspannen thuis. Ik ben niet zoveel meer op WTK, en we moeten meer rust zoeken zeiden de Kogi’s. We weten alles al en het komt langzaam aan bij iedereen weer naar boven. Tenminste bij de hooggevoeligen (zijn wij hier volgens mij allemaal)

  Oh en Mirakel, kijk maar eens naar dit filmpje. Download ook even Google Earth en ga naar de “space” afdeling, niet de aarde. Voer de coördinaten in en zie wat NASA nog meer heeft weggepoetst. Lachwekkend gewoon. Hier de link: http://www.youtube.com/watch?v=iKn_2neBSyo

  Kijk het helemaal. Lachwekkend weer, waar slaat dat op zo’n groot zwart vierkant dwars door de sterren heen? Haha foutje bedankt NASA.

  1. YEEEEEEESSSSSS MIJN VRIEND WOUT IS BACK!!!!!! Goed man!!!!!
   ik lach met je mee, en ik wil ook op reis!

  2. eh Wout, wat zou nou de reden zijn, dat de NASA de komst van een externe planeet niet vermeld?

  3. @Wout
   Leuk dat je er weer ff bij bent. Je hebt helemaal gelijk met dit;

   Ik kan nog veel meer vertellen maar ga weer even ontspannen thuis. Ik ben niet zoveel meer op WTK, en we moeten meer rust zoeken zeiden de Kogi’s. We weten alles al en het komt langzaam aan bij iedereen weer naar boven. Tenminste bij de hooggevoeligen (zijn wij hier volgens mij allemaal).

   Zeker met die tekst tussen de aanhalingstekens. Dat wil ik aanhalen dat je wat mij betreft heel goed zit. Veel van hier zijn hoogsensitief. Klinkt bijna als een ernstige aandoening, ze zouden het beter een andere benaming geven. De matrixversnellers, inlogzonderfirewall types, of sentinals. Ja – dat laatste klinkt bijzonder aardig.
   Ritalinweigeraars zou ook nog kunnen. Arme kleine sentinals die nu al onder deze dope worden gestopt. Worden allemaal zombieachtige figuren, ze raken hun Spir-it kwijt, hun sol.

  4. Jaah Dawn ik ga ook met jullie mee op reis, zo ver als de oude wielen ons willen dragen
   Precies zoals je zegt zonder fire wall direct inloggen en diep gaan, ik vraag geen eens toestemming en ga even met je versmelten op de tonen van dit wrede nummertje, ik hoop dat je nog kan ademhalen, kan nogal stevig vastknijpen, laat vanzelf weer los als ik genoeg warmte uitgewisseld heb.

   Silversun Pickups – Rusted Wheel
   http://www.youtube.com/watch?v=dQuBjZchzZo

  5. @ Wout

   Oude zielen?? ja natuurlijk daar ben ik eentje van en niemand die me altijd daarin wil ondersteunen, ik vertoef hier al een kleine 276.000 jaar op deze planeet rond en kom uit de 4de lichtsfeer vandaan.

   Heel veel van ons die hier rondlopen hebben deze kennis aanboord zitten, dat is nu de term van ontwaken, deze oude zielen zijn namelijk de ‘Blue Rays’ die in het rijtje staan van de Indigo kids en de Crystal kids, ze hebben een taak ter voorbereiding op wat er komen gaat, de activering waar men zo ongeduldig allen op zitten te wachten.

   Deze taken zijn allang toebedeeld alleen de vraag is wanneer en hoe om eens in aktie te willen kunnen komen, het zit in ieders oude ziel kern opgeslagen.

   Laat me alleen niet meer uit het veld slaan door jonge zieltjes die nog al wat te leren hebben en alles maar te graag naar hun handjes willen zetten, ben een kleine 25 jaar geleden al geactiveerd, zo vaak getwijfeld maar steeds meer wat naar buiten komt valt precies op zijn plek.

   Ben ik nou stuiter of ben ik zoals ik ben ?

   Ook een HAHAHHAHA van mijn kant, aivd kom me maar halen voor jullie Nederlandse Project Camelot.

  6. Wat leuk van jullie all drie; Mirakel, Dawn en Hyper, dat jullie even reageerden. Ja, wat ik daarboven typte een paar dagen geleden moest er op een of andere manier even uit. Was wel een klein beetje frustratie bij op dat moment, dat kun je er wellicht nog wel uithalen..

   Hetgeen best vervelend voor ons is, is waarschijnlijk dat het uiten van onze gevoelens tegenover vele andere mensen, helaas nogal vaak “duur” komt te staan. Als alleen al meer mensen open zouden gaan staan voor een nieuwere wereld (die ongetwijfeld spoedig het daglicht gaat zien), wij zijn diegenen die dit in gang zetten en is gelukkig al volop bezig! Hiermee kunnen we elkaar beter begrijpen en accepteren. En hiermee zullen oorlogen, jaloezie, haat en onverschilligheden verdwijnen als sneeuw voor de zon.

   Vind het leuk wat je zegt Dawn. Ik lees her en der nog wel wat dingen, en kijk ook nog eens wat. Maar niet meer op de “moeten-manier”, alles op zijn tijd. Ik reageer daardoor ook minder, probeer mijzelf een beetje te laten zijn zoals het “is”. Wat iedereen hier als commentaar schrijft is goed en nooit fout. Het zijn de waarheden van onze mede-zielen op dit moment, wat veranderd met de minuut. Wij leren allemaal oneindig door, ja, misschien is er zelf niet eens een einde. Maar een ding is zeker, wij zullen spoedig uitstijgen uit het lijden op onze planeet. En persoonlijk wanneer reizen vrij zou gaan worden, en wij onze eigen UFO’s hebben heb ik zin om tussen de mensen te komen met een goed bewustzijn. Ook diegenen helpen die alle hulp nodig hebben, dit lijkt mij echt fantastisch. Maar in de huidige toestand op onze planeet vind ik dit nog steeds een beetje eng. Ook omdat geld nog steeds een grote rol speelt, en je niet overal zonder je kan redden..

   He Mirakel dat over NASA en waarom ze er zo geheimzinnig over doen, komt door mij gevoel gewoon omdat ze een kinderlijke manier van ontkenning aanhouden. Velen bij NASA weten enorm veel en het is niet meer nieuw voor ze. Toch wordt dit alles verduisterd voor de massa, alsof wij niet mogen “genieten” van de grootse dingen die er allemaal gebeuren. Er werken daar veel “slimme” techneuten, maar volgens mij staat hun EGO nog op de 1e plaats, macht geeft hun een lekker gevoel. Kan me dit wel voorstellen, bij velen maakt macht een goed gevoel en willen ze dit niet missen of opgeven in dit leven.
   Vandaar de ellenlange ontkenningen, uitwissen van dingen etc. Wel heel dom aan de ene kant, want mensen worden hierdoor toch vanzelf wel wakker.

   Het punt is dat ze gelukkig velen niet meer voor de gek kunnen houden, maar er nog steeds geen “officiële erkenning” naar voren is gebracht. Wanneer dit wel gebeurd, weet iedereen waar ze aan toe zijn op deze planeet. Anderen, die altijd zo skeptisch waren en GOD willen ontkennen, kunnen dan geen kant meer op.

  7. @Paul

   Hoi Paul oude rakker van me!! hehehe. Het voelt wel goed wat je hier zojuist hebt geschreven. Heb er verder even weinig op toe te voegen, ik zit momenteel veel in mijzelf. Een soort van meditatieve “toestand” waar alles goed is zoals het is, de beste manier om mijn gevoel even te omschrijven.

   Ik heb zelf geen idee of ik een oudere ziel ben, maar waarschijnlijk wel. Ik voel dat iedereen hier op WTF dat wel is. Inderdaad, er staat ons nog heel wat werk te wachten. En het grappige is: IK WIL ECHT IETS DOEN!
   Ik weet nog steeds niet goed hoe en wat, het moet iets zijn waar ik anderen en mijzelf steeds hogerop til. Ik ga niet meer meewerken aan een helpdesk bij de Rabobank of überhaupt bij een bank werken. Het bevordert de flow van het geld en ik wil niks met geld te maken hebben.

   Zolang er in mijn ogen nog met geld wordt gewerkt, hebben we nog geen intelligent, vredelievend en conservatief bewustzijn bereikt. Een “goede ziel” maakt alles met zijn hart en ziel, heeft men iets nodig dan zorgen wij daarvoor. Wij herbouwen de aarde in liefde en licht vanuit ons innerlijke zijn, zonder hiervoor ook maar iets terug te verwachten. De realiteit zal zijn, wat je zaait zal je oogsten. Alles komt goed, eind goed, al goed 🙂

  8. @ Wout en paul, ik denk er net zo over als jullie. Ik hoop dat het zo snel gaat, dat de nwo de kans NIET krijgt om zijn stappen uit te voeren. Maar daar hebben we intuiitie voor…….onze oude zielen…weten vast de weg!

  9. @ Wout

   Dank je wel ook voor je fraaie uittingen hoor, je bent ook tot die ouwe gouwe groep, al valt at je misschien nog niet helemaal op, maar je bent allang getrikkerd op wat er voorhanden is, de anderen hier zoeken naar hun stekkie en op welk plekkie, daar is allang over nagedacht en staat al volledig klaar hoe het allemaal gaat plaats vinden.

   Nu enkel nog even wachten op de kreet: “FASTEN YOUR SPACEBELTS!”

   Wat held betreft en het systeem, dat heb ik 10 jaar geleden los gelaten, 20 jaar lopen te peuteren en te etteren om iets te mogen zijn in deze verrote maatschappij, 10 jaar school in de prak vanwege een paar mensen die blijkbaar geen kaas hebben gegeten van dilploma’s en Carriere maken, je toe bedelen tot Melkert job’s waar zelfs geen hond beschikbaar voor was.

   Zit 10 jaar al achter de geraniums naar UFO’s te kijken in de buiten lucht, tackle af en toe een wtk voorbijganger en zit te wachten tot ik net zo gekrompen ben als een kabouter, ben allang uit dat verrote systeem gestapt en zie waar het schip af en toe vast loopt, geld hebben heb ik allang geleden helemaal gestopt en verbannen uit me hoofd.

   Wel merkwaardig want heb nu meer geld te besteden zonder inkomen, dan ik krom moest liggen voor een baan of een uitkering, me ziel mag de boel organiseren en me lichaam raakt al in het verschiet, dus kom maar op met die CHANGE ala REVOLUTION, ben er helemaal klaar voor!

  10. @ Mirakel

   De hele NWO en de illimunati kan me de pot op (sorry voor me taal gebruik) maar tis de tijd om die hele zwik eens lekker los te laten, het zijn maar een handje vol kneuzen die denken dat ze alles met geld te koop hebben, alleen met ziel is van iets anders en die is NIET te koop.

   Ik ben alleen maar bezig me nu zelf kei en kei hard te maken, want in het verleden heeft me soft en lief zijn voor alles en iedereen me aardig de das om gedaan, want als je weet wat je target is om zware lasten te kunnen dragendan ga je er puur voor ook voor allen die zich er tot scharen om tot die ouwe zielen club te willen behoren, hahahah dit lucht werkelijk op, zoiets eens naar buiten te brengen, dan alles wat je weet zo op te moeten kroppen voor anderen die enkel bang zijn voor de waarheid.

  11. ” fijn paul dat het je hart lucht,

   Ik voel dat we met de laatste loodjes bezig zijn. Vanmiddag zat ik ineens in een soort afscheidsenergie, wat heel apart voelde. Ik denk dat we op de rand staan…..Voor mijn gevoel was dit voor mij een bevestiging.

  12. veel plezier met de plaatselijk inboorlingen a la playa
   de ellende is voor hier en het plezier voor daar
   fijn landje prettig geregeld

  13. @Paul

   Dankjewel Paul voor je krachtige woorden. Ik voel dat dit goed zit, en dat we inderdaad hetgeen naderen waar we altijd op hebben gewacht. Deze wereld kan ook gewoon niet meer, als ik eerlijk mag zijn kan ik ook gewoon niet meer, het is te zwaar. De hele wereld is aan het kapot gaan als het ook niet zou veranderen. Alles en iedereen wordt ongelukkig en we vernietigen elkaar. In feite heeft dit heel lang gespeeld. Het wordt nu hoogtijd dat alles drastisch veranderd.

   @Mirakel

   Mooi dat je alweer zo’n mooie ervaring hebt gehad Mirakel. Daar vertel je me nog wel over binnenkort denk ik.
   Het grappige is wat ik als waarheid voel is dat alles bewustzijn is, oneindig bewustzijn, dus als ik doodga, gaat mijn bewustzijn van alles dat is gewoon verder, alleen niet meer door mijn voertuig. Er gebeuren spoedig een aantal events waarbij de duisteren steeds meer en meer door de mand vallen, allemaal volgens plan. Dus op een of andere manier zullen mensen zoals jij en ik dit wel doen. Sommige mensen hoeven alleen maar te “zijn” en verder niets doen in dit leven, uitstralen naar anderen is waar sommigen goed voor zijn. Ik voel dit zelf zo, omdat ik nergens eignelijk echt zin in heb, en alles lijkt mij al te kinderlijk op deze planeet. Ik moet erg lachen om mijn eigen woorden, zelfs deze, omdat woorden te kort schieten voor hetgeen ik echt voel. Dit zul jij ook hebben, en paul en dawn en hyper en nog meer.

   Ik weet: Ja, supergevoelens gaan wij weer snel ervaren, zolang we maar willen =)

  14. Tijd voor relativering van aardse beslommeringen:

   As we are in the middle of a big transformation on this Earth, it is good to get some first-hand guidance from a realized spiritual master on our Universe and it’s future. This video brings you aphorism written by Sri Chinmoy (1931-2007), recited by Mukuli.

   http://vimeo.com/6180827

  15. Heel mooi zo als je het verwoord Wout, ik zelf noem het al heel lang het ‘Jiskefet’ effect, van elke zogenaamde serieuze situatie zie ik tegelijkertijd ook de compleet belachelijke versie, de eindeloze kinderachtigheid waar wel degelijk een hoop ellende achter schuil gaat, heel dubbel allemaal, de ‘Jiskefet’ versie, de waarheid achter de waarheden houdt me wel op de mee, ook van dat gewoon er ‘zijn’ klopt wel, daar zijn genoeg mensen van, die uitstraling van ze is voldoende, jah dat elkaar kapot maken heb ik ook helemaal geen zin meer in, ik moet nog genoeg bagger in mezelf opruimen dat wel, en de oude littekens spelen regelmatig bij me op, gewoon flashback achtig, ik had eens iets met, jaaahaa daar gaan we weer, sorry hoor, ik had eens iets met een wel erg mooie fitness tante, heel fijn gebouwd en donker frans typje met een friese vader, heel sterk maar ook heel fragiel en nou jah, mooie cross over, maar ze had ogen als leeuwen, mooi en niet mooi tegelijk, nou jaah na dag in dag uit van alles uit de kast gehaald te hebben, op mijn manier, dat moet ik er wel bij zeggen, komt ze ineens zo rond July; ooooh ze was zo fijn op vakantie geweest; zo dat de hele zaal het kon horen, nou ik geloof dat ze een rij van 10 buitenlandse strand vriendjes aan het uitspellen was, hoe ze er uit zagen en hoe geweldig ze haar vonden en het ging maar door en dan kijken of ik er genoeg in stikte, zo ervoer ik het tenminste, misschien is het ook wel de waarheid, ik probeer er wel uit te groeien deze kinderachtigheden die ook zeker vernietigend kunnen zijn, gaat me wel een keer lukken, “Jiskefet” scripts forever en zeg van mij aan Mirakel dat het mij spijt dat ik zo licht geraakt ben, soms wil je iemand pijn doen om aan te geven dat je om iemand geeft, ik moet gewoon regelmatig door flashback ellende heen, ligt niet alleen aan haar, misschien wel bijna niet aan haar, zo gauw als ik zelf weer een beetje genees wil ik dat anderen dat ook kunnen blijven doen.

   Aimee Man – Save Me
   http://www.youtube.com/watch?v=bNbTC6xLVg0

  16. Wow Paul hij is waarlijk helend die clip

   A Warm Embrace – The Great Bell Chant (The End of Suffering)

  17. Wout zegt

   “alles lijkt mij al te kinderlijk op deze planeet

   Dat is nu precies waar ik steeds mezelf mee geconfronteerd weet.
   Sterk ontwikkelde intuïtie maakt dat je dwars door alle opgeworpen illusies heen, de intenties, emoties en het verstandelijk vermogen van iemand vaak op afstand al binnenkrijgt. Ik vraag me steeds maar weer af hoe het in vredesnaam mogelijk is dat mensen maar niet beseffen waar ze mee bezig zijn of waar ze zich door bezig laten houden. Het leven dat veel mensen leiden, eigenlijk onbewust ondergaan, lijkt voor mij vaak een soort van stripboek als ik daar naar kijk, niet echt, geen wezenlijkheid. Ik heb daar geen affiniteit mee zogezegd. Ze leven gewoon hun dagelijkse leventje zonder ook maar een moment zichzelf te zien en zonder te zien hoe de wereld werkelijk in elkaar steekt. Het lijken voor mij allemaal sketches, scènes van het grote toneelstuk. Ja natuurlijk denken ze bewust in de wereld te staan en er alles van te weten. Ze volgen immers het Journaal en sommigen lezen zelfs een krant maar dat ze dit na-papegaaien daar hebben ze geen flauw besef van. Daarnaast informatie welke hun comfortzone verstoort wordt zorgvuldig weggefilterd, ze hebben het niet eens door. “Je moet niet zo moeilijk doen hoor, niet zo negatief, kàn toch niet, kom op hee!” Ik heb het moeilijk met zulke mensen. Soms denk ik was ik ook maar zo, stuk makkelijker…

  18. Bedankt voor de links naar die prachtige beelden en mooie muziek Paul. Ik heb veel van dergelijke muziek in huis. Destijds tijdens mijn reis door India was ik als een kind met de neus tegen de snoepkraam gedrukt als het muziek betrof. Er worden daar zoveel uiteenlopende emoties middels muziek vertolkt..

  19. @ wattenstaafie

   Ik snap precies wat je daarmee bedoeld, de indiase muziek, ben er wellis waar nog nooit zelf geweest maar mijn vader wel, die er ooit 3 maanden heeft rond gezworven van Noord tot Zuid, vanwege dat hij oa getuige mocht zijn op een trouwpartij van een vrouwelijke collega om te zien en te ervaren hoe een 7 daagse bruiloft daar volgens traditie in elkaar steekt.
   Thuis liet hij mij de rest zien en horen, bij foto’s en een verhaal behoort ook muziek en dat zijn vaak RAGA’S zijn, die bepalend zijn voor de tijd van de dag, elke noot heeft zijn vaste klankleur en verhaal in frequentie-trilling en niet zomaar even gespeeld, daar zit nog aardig wat minuutjes instem werking van instrument, chakra’s en alle aanwezigen energie’en in.

   Hier onder een nutrale RAGA:

   http://www.youtube.com/watch?v=-KXk_8_8oLY&feature=youtube_gdata_player

  20. @Wout
   Twijfel is wat bij mij overheerst,vooral twijfelen aan mezelf.Wat ik hier op Wtk zoek is eigenlijk reflectie en bevestiging of mensen net zo denken en voelen als ik.
   Twee weken terug heb ik een regressie gedaan,de details zal ik je besparen.Het antwoord dat ik gekregen heb was simpel…………….wees jezelf!
   Dank je Wout voor jouw woorden.

  21. Dankjewel Lianne, Paul, HyperAlert, Wattenstaafie, Mirakel voor jullie liefdevolle reacties en medeleven. Het ziet er echt naar uit dat we allemaal in hetzelfde soort bewustzijn verkeren. Vind ik echt voortreffelijk en wonderbaarlijk!! Dat laatste is het in principe niet echt meer, omdat we nu wel weten wat er gaande is 😉
   Maar desalniettemin is het fantastisch om toch nog een aantal woorden te gebruiken, ook al overtrefen ze bij lange na niet wat je echt voelt en bedoeld! Maar het is ONS INNER WETEN beste mensen, nietwaar? 🙂

   Ik ga nu eens even de links van jullie bekijken, ben benieuwd.

  22. @Wattenstaafie

   Ik wens zelf spoedig nog met iemand naar India te gaan. Het trekt me wel, ik ga zelf graag iedere zondagavond naar Mantra zingen in Ellecom. Geweldig wanneer ik daar mee kan zingen, maakt niet uit hoe je zingt, het is altijd geweldig mooi. Er zitten er dan ook altijd een paar bij die heel muzikaal zijn en ook zelf er nog bij zingen. Gitaar, piano etc. Helaas heb ik het zelf nooit beoefend, komt misschien nog eens. Zo niet, vind ik het ook niet erg. Maar goede muziek verhoogd mijn vibratie zo enorm, dat ik gewoon een heel ander mens word.

   Ik houd van Sanskriet, Celtische muziek zoals van Michael Flatley and Rohan Hardiman, Zen muziek en dit soort. Ik ben niet goed in al die namen hehe. Ik was een keer in Vietnam, toen ik nog met een vietnamese vrouw ging. Ik heb daar genoten, helaas heeft het niet lang geduurd. Maar toen ik daar was met de Vietnamese familie van mijn ex-vriendin reisden we veel met de taxi. Onderweg zie je echt van alles, de beelden zijn nog gegrafeerd in mijn geheugen, waar ik dankbaar voor ben. In de grote stad vind ik het het minst, alhoewel je daar erg veel mensen kunt tegenkomen 🙂

   Buitenaf, en hoe meer je buitenaf gaat, hoe vriendelijker de mensen, het lijkt wel weer alsof hoe minder geld ze hebben, hoe meer waarheid de mensen zelf uitsrralen en hunzelf zijn. Geweldig, hier in het westen mis je daar elke optie van!! Het wordt hoogtijd dat de hele planeet weer in eenheid gaat leven, je zult zien dat alle ellende verdwijnt als sneeuw voor de zon! Als we maar van elkaar blijven houden en technieken delen met ons allen, dan worden we simpelweg niet meer ziek!

   Maar goed, ik wijk wel weer erg af hehe. We hadden het over muziek, maar goed, de muziek die ik daar vaak hoorde is gewoon uit Azië. Boeddhisten muziek, chinese muziek, ik weet het niet precies maar het deed iets met me, de hele combinatie van het daar zijn en het omgaan met elkaar…. zucht… wat mis ik hier dan eigenlijk superveel. Geld, je auto, je ouders, het is ineens allemaal compleet anders.

   Ik verlang echt naar het tijdperk dat we overal weer op zo’n manier gaan leven.

  23. @Lianne
   Ach je hebt er twee weken over gedaan waar de meeste mensen hun leven lang naar zoeken.
   Als ik je echter mag aanvullen?
   Wees niet alleen jezelf maar vooral ook; ken jezelf.

   Tis best belangrijk want je leeft immers wel je hele leven met jezelf…
   😉

  24. @HASHASHIN
   Sluit mij aan bij je gedachtegang dat het allemaal een grote show is. De ruimteschepen zijn wat mij betreft van aardse komaf. Komt sommige mensen erg goed uit als het slaafse mensenvolk weer onderdrukt kan worden.

   Dat neemt niet weg dat ik zondermeer geloof in meer dan mensen alleen maar dit ligt er te dik bovenop. Sitchin, die de boel moet klaarstomen met zijn gechannelde verhalen. Al die gesubsidieerde websites die een agenda promoten. Mensen begin a.u.b. na te denken en vooral wie heeft belang waarbij…

   De buitenaardsen hebben geen belang hier te komen het mensenvolk te onderdrukken omdat ze zelf zo vergevorderd goddelijk zijn… dat klinkt toch al onlogisch?
   Het is zo simpel; alles gaat altijd om macht en om onderdrukking. Het was nooit anders (kijk naar het verleden) en als het mensenvolk zo doorgaat zal het nooit anders zijn. Hou op met die afwachtende slaafse houding die wacht op verlichting van buitenaf. Dat is namelijk onmogelijk – verlichting begint binnen in jezelf.

  25. Het is voor mij de essentie van dit artikel dat NASA pagina’s weghaalt; slordig is geweest met het publiceren van foto’s die de waarheid laten zien. Dát is mijn visie.

   Waarom anders die foto weghalen EN er een andere voor in de plaats zetten.
   (En idd, als je gelooft dat het opzet is, doe je dit preciès om geloofwaardig-vals over te komen..!)
   Maar ik geloof dat ze het gewoon niet gezien hebben en zich kapotgeschrokken zijn. Kijk eens op internet naar deze megaschepen voor de zon; het plaatje begint duidelijk te worden, doordat de puzzlestukje op hun plekkie vallen..!

  26. De spelletjes die Nasa speelt is op zich al ongeloofwaardig. Het is niets anders dan een propaganda kanaal waar iedereen achteraan hobbelt. De psychologie die ze gebruiken is ‘the reversed mirror’. Deze term bestaat niet maar ik heb hem hier even uit de hoge hoed getoverd. Wat ik ermee wil zeggen is dit;

   Nasa brengt precies dat naar buiten wat ze willen dat je opvalt. Overal is aan gedacht maar het is zo subtiel gedaan dat je er al snel voor zal vallen. Nasa is nog nooit betrouwbaar geweest maar ze zijn daar alles buiten dom. De propaganda waarvoor ze ons klaarstomen is er eentje die van hetzelfde kaliber is als alle andere manipulatie die Hollywood graag in haar films gebruikt. De kracht van herhaling zo zal alles op den duur geaccepteerd worden. De muziekwereld werkt op hetzelfde principe; steeds weer dezelfde vier akkoorden en je hebt succes met je nummertje… waarom?

   Omdat de arme mensslaven niet beter weten en menen iets mooi te vinden of te geloven omdat ze gedresseerde apen zijn geworden (sorry hiervoor). Maar het moet langzamerhand eens afgelopen zijn onze geest te vertroebelen met die shit. Als we het verleden bestuderen dan hebben we maar 1 keus; een totaal andere weg inslaan – zonder onderdrukkende factor en vanuit gelijkwaardigheid en met respect voor elkaars diversiteit. Het is de enige kans die wij nog krijgen – dat is iets dat ik zondermeer geloof.

   Nasa is niet slordig ze spelen een script na, het was altijd al het script van ‘war of the worlds’

   http://nl.wikipedia.org/wiki/The_War_of_the_Worlds_(radio)

   – maar nu iets groter.
   De aarde als toneel, de hemel al scherm en jij in de hoofdrol.

  27. @Iedereen

   Wow, ik wil nu nog even iedereen persoonlijk bedanken voor de vele verlichtende reacties en ook eventuele links. Ben na vanmiddag in mijn computergerei verstrekt geraakt, heb het weer voor elkaar inmiddels 🙂

   Ik ga zo nog even snel een rondje wandelen, goed aankleden want de wind is erg snijdend en het is best aan de koude kant. Gelukkig wordt het weer een stukje aangenamer over een aantal dagen. Mag van mij best weer.

   Oh Hyper, ik heb je bovenstaande reactie nog eens goed gelezen. Chill out, alles is allang goed. Ik voel met je mee en heb me even proberen te plaatsen in jouw voeten; we gaan momenteel allemaal wel door een aantal lastige zaken heen. Wat je al aangaf, het is onze kunst hier nu waarschijnlijk goed mee om te gaan. Niks moet, alles mag en alles is goed. Vergeten en vergeven. Kijk, als het zelfs aan mij lag, vond ik het best lekker om met mijn 1e vietnamese vriendinnetje warm onder de wol te kruipen en dit hedendaags nog steeds te ervaren. Het was een korte tijd maar wel de meest hevige in mijn leven… hmpf.. het lijkt nu wel of ik alles wel prima vind zoals het is. Ik werd er alleen maar moe van een tijd geleden, je moest blijven werken om te blijven leven, zeker met de vriendin. Veel stress, weinig vrije tijd en veel spanningen. Hier ben ik al direct allergisch voor. Ik ben van binnen niet zo’n harde. Dat komt dus puur door het bewustzijn, iemand hier zei al, je kunt soms maar beter van niets af weten en gewoon bij de massa horen, dan weet je ook niet beter. Maar nee, dat is het leven niet, aan de andere kant mogen we enorm blij wezen dat wij niet meer slapen 🙂 Maar destijds met de vrouw waar ik het meest van hield (nog wel eigenlijk maar zij is weg) moest ik nog niet aankomen met hoe alles in elkaar steekt… zij was er nog niet klaar voor. Je moet gewoon werken en leren net zoals iedereen zei ze. Ik ondertussen voelde me doodongelukkig en gebruikt, door hetgeen wat ons zo diep heeft laten zinken. De macht van een paar op deze planeet. Daarom is het zo’n dubbelleven van ons. Of we moeten net die partner treffen die net zo als ons voelen en zijn, en dan zouden we het wel kunnen. Het bewustzijn moet nog enorm groeien bij velen, ik hoop dat onze medemens dit ook snel mag ervaren.

   Alles moet overhoop, de huidige samenleving moet compleet anders, vanuit een liefdevol en wijs bewustzijn voor ons allen.

   Ik weet nu even niets meer te bedenken, alleen dat ik even eruit wil. Hele dag al binnen gezeten, tot straks.

   Heb ook nog wel een verassing, deze vind ik nog steeds betoverend! http://www.youtube.com/watch?v=ZLvbmpmKylM

  28. @Wattenstaafie

   Mijn persoonlijke dank voor deze link! Aan de link te zien klinkt het veelbelovend, ga er snel naar luisteren. Ga je goed. Tot snel weer…

  29. @ Dawn

   Zoals bekend wat de NASA is staat de ESA ook niet buitenschot, ESA betekent EXACT SAME ANSWERS, die laten nog wel eens onaabgepaste kiekjes op hun site achter omdat ze toch wat meer om handen hebben binnen hun klein budgget dan de NASA weer heeft.

   Meestal als er iets bij de NASA weg is of ontbreekt doe ik altijd een poging bij de ESA om de echte foto in handjes te krijgen, heb zulke mooie foto’s op tijd van oa Mars kunnen bemachtigen waar ze bij de NASA alleen maar jaloers op kunnen zijn., net als de marsrovers te zien waren in de echtheid van de juiste kleuren zonder geknoei vamn roodfilters e.d.

   Het zelfde voor die UFO’s bij de zon, liefst dan ook nog de 3D Stereo opnames waarbij je de zon echt in 3D ziet roteren en waar je dan ook overduidelijk te UFO’s moet zien bewegen dat 1 dotje op 1 enkele stereo foto.

   Daar jaag ik dus op en mocht ik zo iets kunnen vinden, dan wow ga ik helemaal uit me dak met duidelijk bewijsmateriaal als primeur voor WTK.

  30. Wow Wout, jah best wel heel herkenbaar, jah ons soort hyper sensitieven heeft het niet makkelijk met samenleven, misschien dat living apart together voor ons soort juist heel geschikt is!
   Stiekum moet ik wel toegeven dat het flatje waar ik nu bivakkeer nog niet zo gek is, na een aantal tropenjaren met een vriendin, ik moest echt tot rust komen, overvloed van prikkels, vooral ook ‘de familie’ er nog een keer bij….

  31. Dawn ik voel veel voor jouw visie.
   Lijkt me niet onwaarschijnlijk, lijkt me zelfs heeeeeeel waarschijnlijk waar waarachtig.
   Prachtig machtig krachtig compact nuchter cool en toch niet koud beschreven, het gaat er in als goede koek bij mij.
   I love it Dawn, helder gewoon ook. Alles omvattend bevattend opgevouwen in een papiertje en klaar om door het media raam naar buiten gegooid te worden zodat iedereen het kan zien, lezen is zien en zien is lezen en weten en nou jah ik word wat lyrisch nu, ben door m’n drie dubbele pijnpunt gekomen vandaag weer, nee geen zweepslagen, wel in m’n mind bepaalde vernauwingen in scene gezet zoals gewoonlijk, soort software programmaatje, if this then that maal 100 and go back to start, steeds weer de zelfde procedure in essentie, kan niet heel precies uitleggen hoe ik mezelf geestelijk kan pijnigen maar in fragmenten zijn de sporen van mijn frequente zelf kwellingen wel terug te vinden hier op het Wtk forum….

   granaat schermen van eigen makelij maar dan in de geest en in m’n buik, daarna als ik er weer even doorheen ben zo helder als glas en oogkleppen af. Ik heb ooit niet al te lang geleden, neeh vertel ik nog even niet nu, het komt er op neer kijken naar iemand die erger is dan ik in deze, ‘bij toeval’ tegengekomen, jezelf tegenkomen in iemand die iets vergelijkbaars heeft of deels achter de rug heeft, helaas alleen maar “cyber” maar voor mij is dat heel echt omdat ik door ‘de doos’ heen ram dwars door de dimensie muren, ze is al lang weer weg want in handen van bepaalde boeven volgens mij zoals gewoonlijk, net op tijd er uit weg wezen, gezien en weg wezen, don’t go there any further, ze zijn meedogenloos, pijn is letterlijk hun eigenDom Dom Domper Devilish, zou daar bijna in getrokken kunnen worden, het barst van de sekte achtige organisaties in de twigh light zone, ze kunnen je overal mee helpen als je je autonomie maar even inlevert, zo gaat dat, als een straaljager dwars door m’n eigen geluid “de echte” andere werelden in, trek niet voor niks naar jou toe Dawn en nog een aantal anderen hier wat best overweldigend is voor me, meer meer meer (Billy Idol i want more more more) (ouwe vrijmetselaar dat ie is, zoals we hier op het forum ontdekt hadden)

   The Verve – Lucky Man
   http://www.youtube.com/watch?v=qujfdzLJPyU

  1. Mirakel

   Ik kan al die disclose-linkjes niet openen…Krijg steeds deze melding: “Firefox heeft vastgesteld dat de server het verzoek voor dit adres doorverwijst op een manier die nooit zal eindigen.”
   Weet jij hoe dit zit?

  2. @wattenstaafje,
   Ik snap dit ook niet, want ik kan ze gewoon zonder problemen openen?
   Ze staan op disclosure tv, misschien is het mogelijk om via de originele site er wel in te komen (google)???
   jammer zo.

 13. voor wout ,,geweldig je reactie mijn hele leven geloof ik al in ufo s ,,en dat er andere levens zijn .als je er over praat met andere vinden ze je maar raar ,,
  en het filmpje over het heelal ,je voelt je dan maar een ukkie..
  zelf heb ik overdag 4 oranje bollen hier bij mijn huis zien dansen ,en ineens waren ze weg ,, je wordt er stil van dan .een spannende tijd is het he ,
  dag groet hannie.

  1. He hoi Hannie wat een geweldig leuke reactie!!
   Doet me veel goeds. Wat mooi dat je een aantal bollen in huis hebt. Mijn vader heeft eens een bol gefotografeerd in het huisje van mijn broertje en vriendin. Die staat hier ook ergens op WTK bij het topic “Orbs”.

   Wat ik nu plaats is met name voor Mirakel, die vroeg nog wat de coördinaten zijn voor het zwarte vlak in Google Sky. Wellicht was Nibiru met zijn manen daar te zien.
   Als je dit invoert in Google Sky, dus start Google Earth op en schakel over naar Sky en voer de volgende coördinaten in: 5h 53m 27s, -6 10′ 58″. Ik typ alleen 5 53 27 -6 10 58 en hij pakt het automatisch. Heel apart om zo’n zwart vlak te zien.

   De coördinaten zijn ook weer te vinden in een topic op Niburu site: http://www.niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=143:nasa-schakelt-ruimtetelescoop-wise-uit-niburu-in-zicht&catid=35:universum&Itemid=48

 14. Uw reactie wacht op goedkeuring door de beheerder??
  vanaf 16.00 uur?

  Had niet eens een linkje erin geplaatst…
  Heb ik ineens een ban ofzo? Of ligt het aan de spontaniteit van de filter?

 15. @Wout
  Bekijk geregeld sites als deze, maar reageer steeds minder,
  heb steeds meer behoefte aan rust, toch wil ik even kwijt dat ik het erg fijn vond om te lezen wat je schreef Wout in je stukje over de Kogi’s, werd erg geraakt daardoor. Dat geeft je weer moed om vol te houden en fijn om te weten dat er toch ook nog mensen rondlopen met dezelfde visie.
  Ik heb altijd gedacht wat kom ik hier eigenlijk doen? De aarde en de mensheid is nog lang niet toe aan mij en ik trek het gewoon niet als er geen positieve veranderingen in vooruitzicht liggen, het is nog veeeeeel te vroeg …..voor mij. Maar de laatste tijd begin ik er achter te komen dat er hoop is en ik begin steeds meer te beseffen dat ik het zelfs bijzonder en fijn ga vinden dat ik hier rondloop. Ik voel dat mijn kracht wekelijks toeneemt. Mijn lieve broer heeft het niet gered door zijn hooggevoeligheid, hij was te vroeg al wakker en heeft het uiteindelijk niet getrokken.
  Als ik me werkelijk uit zou spreken wat ik werkelijk denk en geloof dan zou ik direct opgesloten worden in een gesloten inrichting, dus laat ik maar een beetje zien van mezelf om mezelf te beschermen. Wanneer is de mensheid en de aarde klaar om mijzelf te laten zien en me waarachtig te uiten? Misschien over enkele maanden al, laten we het hopen. Dank in ieder geval voor jouw woorden.

  1. Even een moeilijke week achter de rug en een antwoord wordt me gegeven door Dolores Cannon via de site indigorevolution.
   Dit is een aanrader voor hooggevoelige mensen die al een tijdje op deze aardbol rondlopen en weten dat ze absoluut op een of andere manier willen bijdragen aan het creëren van een beter wereld, hierop ook gebrand zijn, maar eigenlijk nog steeds niet erachter zijn wat hun missie precies inhoudt. Vooral deel 2.
   Herkenning. Dat is veel waard. Geeft hoop en energie.

   o.a. over 3 lichtingen vrijwilligers:

   http://www.youtube.com/watch?v=FJCbucLfRrQ&feature=related deel 1

   http://www.youtube.com/watch?v=AyAYLFLd93o&feature=related deel 2

   http://www.youtube.com/watch?v=Rg7-Zrhnjx4&feature=related deel 3

   http://www.youtube.com/watch?v=s1tOkfjJ5y8&feature=related deel 4

 16. en de beide filmpjes zijn verwijderd?? ‘has been marked as private’?
  Net zoals je zegt: het feit dat men meent deze video’s of beelden te moeten verwijderen toont aan dat we worden belazerd. Bedankt voor je inzet!

 17. Heb je wellicht de titels van de Youtube filmpjes nog voor mij? Want deze linken zijn niet meer toegankelijk of i.d. Misschien kan ik ze dan nog terugvinden op Youtube…
  Dat zou heel fijn zijn, want dan kan ik een boel mensen waarschuwen.
  Bedankt!

 18. @ appie, ze zijn door de gebruiker zelf verwijderd 😉

  Ach, wie zegt dat de NASA de boel manipuleert? Misschien is het wel andersom.
  Ik geloof er geen biet van zolang ik het niet met eigen ogen zie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.