Advertentie

NASA bewerkt maanfoto’s van buitenaardse bases!


Toen zo’n 45 jaar geleden het ruimtevaarttijdperk begon, hadden we niet kunnen vermoeden dat we buitenaards leven weleens veel dichter bij huis zouden gaan aantreffen als dat we hadden gedacht. Maarrr.. NASA, de organisatie met het wereldwijde, glanzende imago, had en heeft een verborgen agenda. De achterkant van de maan is de kant die we NOOIT te zien krijgen, doordat de maan precies meedraait met de Aarde, waardoor wij altijd dezelfde kant zien, waar op Aarde vandaan je ook kijkt.

Maar NASA ontdekte op foto’s van deze achterkant dat er gebouwen en objecten te zien waren, die natuurlijk niet door mensenhanden gemaakt waren. Vervolgens deed NASA alles om deze kennis verborgen te houden. HOE? Nou heel simpel, zoals jij en ik dit ook zouden doen.. Met fotoshoppen. Is het niet curieus? Een toporganisatie die met een fotobewerkingsprogramma aan de slag gaat, om revolutionaire zaken van foto’s weg te ‘gummen’..?

Je kunt hieronder het bewijs voor deze beweringen bekijken. NASA is al sinds deze eerste beginjaren bezig om het wereldpubliek een valse voorstelling van zaken te geven! Met behulp van hedendaagse computertechnieken zijn experts echter weer in staat deze gum-praktijken van NASA (gedeeltelijk) ongedaan te maken.

Om het maar simpel op zijn Hollands te zeggen:

We worden gewoon besodemietert door NASA. De bewijzen hiervoor zijn zelfs juridisch krachtig genoeg!

De vraag is nu, wie er allemaal weet van hebben in de wereld. Onze regering ook…??

Met de nieuwste krachtige thuiscomputers kunnen we echter steeds sterkere software draaien, waardoor steeds meer oude video’s opduiken, die ons weer dóór het gordijn van geheimhouding laten kijken, naar de zaken die zo lang voor ons zijn weggehouden. We worden besodemietert, om het maar gewoon op zijn Hollands te zeggen, door NASA. De vraag is nu, wie er allemaal weet van hebben in de wereld. Onze regering ook…??

Gelukkig gaan ook steeds meer overheidsfunctionarissen praten, komen er mensen in regeringen, die doofpotten willen openen. We zijn het kennelijk met zijn allen meer dan zat om te worden voorgelogen, met halve waarheden te worden opgescheept enz. Vooral de verhalen van oud-astronauten zijn in dit verband natuurlijk bijzonder waardevol. Hier op WantToKnow kon je al lezen over dr. Edgar Mitchell, en zijn visie op de bezoeken van buitenaardsen aan onze Blauwe Planeet. HIER.

Kijk eerst naar deze YouTube, die je laat zien dat ook de astronauten van NASA bijzonder verbaasd waren over wat ze allemaal zagen tijdens hun ruimtereizen.

 

Have  you ever wondered where all the stars went?

Bij deze video wordt je de terechte vraag gesteld, of je je weleens hebt afgevraagd, waar alle sterren naar toe zijn gegaan, toen de astronauten de foto’s maakten..? Of zijn deze later verwijderd? Je raadt het al: ze zijn later verwijderd. En daar is bewijs genoeg voor. Kijk eventjes naar de volgende YouTube.

De donkere vakken en zg. maskers die gebruikt zijn om hele delen van foto’s weg te werken, zijn bewijs te over van deze – letterlijk- duistere praktijken! Is het verhaal wellicht een beetje te technisch voor je, kijk dan alleen maar naar de resultaten van het onderzoek dat is gedaan op de foto’s uit de archieven van NASA.

21 gedachten over “NASA bewerkt maanfoto’s van buitenaardse bases!

 1. De chinezen hebben toch nu een sateliet orbiting rond de maan.
  Zouden zij nu iets gezien hebben.
  Op dit filmpje is alleszins niets speciaals te zien op de maan en de beelden zijn nu haarscherp vergeleken bij 1967.
  http://www.youtube.com/watch?v=5c1T2oKEffQ&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ekennislink%2Enl%2Fastronomie%2Den%2Druimteonderzoek&feature=player_embedded
  Als ik zo de beelden van de sateliet bekijk dan denk ik dat de opkomst en ondergang van de aarde en de zon bepaalde schaduw en kleurschakeringen teweeg brengen op het oppervlak waardoor de rots en kraterformaties doen denken aan iets buitenaards.

 2. @Rudy, je denkt toch niet dat Chinezen iets wereldpubliekelijk gaan maken..? Een land van horen, zien en vooral zwijgen! Ik heb zojuist het Chinese filmpje gekeken, maar het is van de verlichte kant van de maan, de kant dus die wij ook zien. Dat is 1. Maar ook de hoogte is te ver om duidelijke details te zien. Geen verhaal dus die Chinezen..
  Maar om dit artikel van hierboven nog maar even kracht bij te zetten: deze film komt binnenkort ook naar Europa! Ga er maar even voor zitten en hou je onderkaak vast! http://moonrising-themovie.com/

 3. Jaja,een van de grootste fraudes aller tijden. Is het doel van NASA niet: zoeken naar buitenaards leven? En voor dat doel miljoenen dollars subsidie per jaar ontvangen? Wat zou er wel niet gebeuren als bleek dat NASA al tientallen jaren subsidie opstrijkt terwijl ze al even zo lang op de hoogte waren van het bewijs dat er in-der-daad buitenaards leven bestaat? Tsk tsk..

 4. duidelijk te zien hoe foto materiaal digitaal op een computer bijgegumd is (erase), dan weet je genoeg, we zijn met z’n allen zwaar belazerd !

 5. NASA = Never A Straight Answer. Obama heeft trouwens aangekondigd Nasa onder te gaan brengen bij de DOD (Departement of Defence). Bij deze DOD hebben ze naar verluid al jaren een alternatief ruimteprogramma met bases op de maan en een space airforce. http://www.afspc.af.mil/
  Ook zijn ze al lang op mars geweest. Maar even wat anders, zijn we echt verrast dat we bij de neus genomen worden?

 6. waarom hebben jullie mijn comment gewist???? klagen over youtube , maar het zelf ook doen …. of ben ik nou gek , en heb ik niet op submit gedrukt , ik hoop het laatste …. want dat zou NEP zijn van jullie als je mijn comment wist…

 7. @Robby: hebben we je commentaar gewist..?? kan het zijn dat jij iets fout hebt gedaan? Wij wissen niets en ik heb zojuist gekeken, maar er staat niets op ‘hold’, ivm met spamverdachtheid oid. Please do it again Sam!

 8. Als je aan de donkere kant van de maan vliegt, zie je niets, ook als je aan de donkere kant van de aarde vliegt zie je niets, kijk maar eens naar live-shuttle missie’s

 9. @marcel: het is relatief.. De maankant die WIJ niet zien is niet altijd donker.. Think about it.. Waar denk je dat het licht is als het nieuwe maan is voor ons..!

 10. Dat er buitenaardsen bestaan is naar mijn mening 100% en dat die kennis voor ons verborgen blijft en word gehouden is ook 100%.Die kennis zit bij een select gezelschap zoals onderandere de NASA (is trouwens ook in handen van de elite)de illuminatie/elite het Vaticaan en ik denk dat de Russen en Chinezen ook veel kennis verborgen houden voor ons.

 11. ik heb gepost over nasa …. never a straight answer … en doorverwezen naar richard hoagland op youtube …. deze man is expert op dit gebied ….. kon het me eigenlijk al niet voorstellen dat jullie dit niet zouden toestaan, en heb voorbarig gereageerd sorry hiervoor … heb gewoon een hekel aan mediacensuur ….. keep up the good work …

 12. De Kant van de maan die wij vanaf de aarde niet kunnen zien. Is niet altijd persé donker. Als de maan,zon en aarde op deze manier staan opgesteld is de achterkant van de maan gewoon verlicht.

  Aarde – Maan – Zon

  Dit is bijvoorbeeld bij een zonsverduistering.

  Maar even to-the-point. Ik heb weldegelijk het gevoel dat NASA iets verborgen houd. Waarom zouden ze anders die foto’s gummen.
  Echter ben ik bang dat NASA ons nooit gaat vertellen waarom en wat ze verborgen houden voor ons.

  Eigenlijk moet zo’n groep rijke arabieren geld bij elkaar verzamelen om een echte maan reis te maken die volledig openbaar is voor de bevolking van aarde.

  Maarja ik wacht maar gewoon totdat de “aliens” ons zelf komen vertellen hoe het nu allemaal zit. Ik heb namelijk wel het gevoel dat dat moment steeds dichterbij komt.

 13. Inderdaad: Gras en bomen zijn werkelijk te zien, als je de NASA filter eraf haalt. Ergens op internet gezien. Hoe ze er achter kwamen? Doordat het logo van NASA niet in de goede kleur was, op de maanlander; er zat een filter voor. Na correctie kreeg je het goede logo, maar ook blauwe luchten!

 14. Ga ik nog even verder, wat als mars net zo’n planeet is geweest als de aarde. Misschien zijn de bewoners van die planeet ooit gevlucht{ijstijd?}leven hun nazaten nu op aarde en willen zij graag terug WHO KNOWS?? Enne mannen komen van mars, vrouwen van venus
  http://www.funkyscience.net/

 15. -beledigende opmerking verwijderd-
  De waarheid is: er is niets te zien op de maan ook niet aan de “donkere” zijde. De Chinezen hebben al een tijdje satellieten om de maan draaien en hiermee hoge resolutie foto’s gemaakt van de HELE maan. Geen steden en dergelijke hoor. Pffffffgghhhihih Oh ja en pak eens zelf je camera en maak s’nachts eens een foto van de sterren. Hoeveel sterren zie je dan op je foto? Precies geen een!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.